Toimeentarttuva siivooja (3 kpl) - WireStaff Oy

Toimeentarttuva siivooja (3 kpl)

Toimeentarttuva siivooja (3 kpl)
Sijainti:Varsinais-Suomi, Parainen
Haku alkaa:28.11.2023 klo 08:00
Haku päättyy:11.12.2023 klo 23:59
Työn kesto: 6 - 12 kk, 12 kk
Työaika:Osapäivätyö
Työ alkaa:Heti sopivan henkilön löydyttyä

Haemme asiakasyrityksellemme Paraisille toimeentarttuvia SIIVOOJIA.

Työnkuva:

Työpaikkasi sijaitsee kauniilla Airistolla ja tehtävät koostuvat lomaosakkeiden ja mökkien siivoamisesta, yhdessä hyvän porukan kanssa! Töitä on tarjolla pääsääntöisesti perjantaina ja lauantaina klo 9-16 välisenä aikana. Halukkailla on mahdollisuus tehdä satunnaisempia lisäpäiviä tässä kohteessa ja muuta siivoustyötä yhtiön eri kohteissa Turun seudulla.

Työporukkasi:

Asiakasyrityksemme hyviä puolia ovat lämminhenkinen ja kannustava työyhteisö. Omistajat ja työnjohto ovat lähellä arkeasi. Täällä panostetaan laatuun ja pitkiin asiakassuhteisiin. Työajat ovat riittävät ja ihmiset kohdataan ihmisinä. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehditaan ja heidät nähdään toivotun asiakaskokemuksen mahdollistajina. Hyvästä työstä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa. 

Omaa autoa et tarvitse, siivoustiimin kimppakyytiin voi hypätä matkan varrelta, välillä Turun keskusta-Airisto. 

Toivomme sinulta:

Vilpitöntä halua tehdä työtä ja palvella omalta osaltasi asiakkaita. Pitkää kokemusta tai koulutusta tärkeämpää ovat reipas asenne työntekoon ja korkea työmoraali. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen. Arvostamme halua vastaanottaa palautetta, oppia ja kehittyä. Suomen tai ruotsin kielen taito ei ole tehtävässä välttämätön. 

Heräsikö kiinnostuksesi?

Täytä hakemus pikaisesti sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Paikkoja täytetään hyvien tekijöiden ja ihmisten löydyttyä.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/15739318

Lisätietoja antaa:  

Lisätietoa tehtävästä antaa Hanski Hynni puh. 040 307 5016 tai hanski.hynni@wirestaff.fi 

  

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/toimeentarttuva-siivooja-15739318-2/