Tuotantotyöntekijä Valkekoskelle

Tuotantotyöntekijä Valkekoskelle
Sijainti:Valkeakoski
Haku alkaa:04.06.2024 klo 00:00
Haku päättyy:23.06.2024 klo 00:00
Työaika:2-vuorotyö

Admor Composites Oy valmistaa kontti- ja ajoneuvosäiliöitä vaativiin nestekuljetuksiin. Kehittämämme komposiittirakenteiset säiliöt ovat kilpailukykyinen vaihtoehto perinteisille metallisäiliöille erityisesti tiettyjen kemikaalien kuljetuksessa. Komposiittisäiliöt ovat myös kevyempiä, jonka myötä voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä esimerkiksi CO2-päästöihin. Admor on maailmanlaajuisesti yksi tämän alan ensimmäisistä ja johtavista toimijoista, ja tuotannostamme suurin osa meneekin jo vientiin, pääosin Eurooppaan. Admor Composites on vuodesta 1969 toimineen Muovityö Hiltunen Oy:n sisaryritys ja tuotannossamme työskentelee tällä hetkellä 8 henkeä. Yritys on vahvassa kasvussa ja tavoitteemme onkin moninkertaistaa tuotantokapasiteettimme tulevina vuosina.

 

Meillä on nyt haussa Valkeakoskella sijaitsevalle Admor Composites Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ pitkiin työsuhteisiin.

Työnkuva on hyvin paljon käsin työskentelyä tuotannon eri työvaiheissa monipuolisesti mm. säiliöiden varustelua, laminointia ja kokoonpanoa. Työ on vaihtelevaa, ei samaa puurtamista joka päivä ja työtehtäviä voidaan painottaa mahdollisesti erityisosaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Kokemus lasikuitu/muovialalta ei ole välttämätöntä, lähtökohtaisesti työnantaja kouluttaa uudet työntekijät itse. Arvostamme järjestelmällistä ja tarkkaa perusluonnetta, sillä tuotteiden korkea laatu on meille ensiarvoisen tärkeää niiden vaativan käyttöympäristön, turvallisuuden sekä pitkien toimitusmatkojen vuoksi.

Työtä tehdään pääsääntöisesti 2-vuorossa (6-14, 14-22), kausittain aamuvuoroa pelkästään. Työpaikka sijaitsee aivan moottoritien varressa (liittymä nro 29). Sujuvaa julkista/reittiliikennettä ei ole, joten oma auto on lähes välttämätön. Ajomatkat lähiseuduilta - Tampere 36min, Lempäälä 23min, Akaa 15min, Hämeenlinna 20min.

Työ alkaa 6 kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen hommien sujuessa työt jatkuu pitkälle eteenpäin.

 Mitä toivomme?

  • Reipasta otetta ja asennetta työntekoon
  • Huolellisuutta, tarkkuutta, järjestelmällisyytä sekä siisteyttä
  • Kädentaitoja, kokemus esim. puusepän töistä tai rakennustöistä on plussaa, kuten myös kokemus teollisesta tuotannosta yleisesti
  • Mahdollisuuden sitoutua pidemmäksi aikaa 
  • Hyvää peruskuntoa työn luonteen vuoksi

Mitä tarjoamme?

  • Uudet tilavat tuotantotilat
  • Mielekkään työn alan johtavien ja yksilöllisten tuotteiden valmistuksessa – ei tavanomaista sarjatuotantoa
  • Koulutuksen työpaikalla erikoisalan vaatimiin työtehtäviin- ja vaiheisiin
  • Aloituspalkkaus 12,50€/h - 14€/h
  • Leppoisan mukavan noin 8 hengen tiiviin työporukan

 

Heräsikö kiinnostus?

Hakuprosessi suoritetaan Wire Henkilöstöpalveluiden kautta ja pääset hakemaan paikkaa suoraan https://wirestaff.fi/avoimet-tyopaikat/. Liitäthän profiiliin myös ansioluettelosi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja arkisin klo 12-16: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi.

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/tuotantotyontekija-valkekoskelle-27939722-2/