Vaatesuunnittelija Martinex bränditalolle

Vaatesuunnittelija Martinex bränditalolle
Sijainti:Varsinais-Suomi, Raisio, Turku
Haku alkaa:11.07.2024 klo 10:50
Haku päättyy:05.08.2024 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta

Vaatesuunnittelija, Turku 

 

Haemme vaatesuunnittelijaa Martinexin bränditalolle!  

Työn kuvaus: 

Vaatesuunnittelijana pääset työskentelemään Martinexin bränditalon rakastettujen vaatteiden ja kuosien parissa. Olet osa monipuolista ja ammattitaitoista 9 hengen design-osastoamme. Päätehtäviäsi ovat vaate-, printti-, ja kuosisuunnittelu. Osallistut eri sesonkeina lanseerattavien vaatemallistojen ideointiin, suunnitteluun ja laadukkaaseen toteuttamiseen.  

 

Olet vaate/tekstiilisalan ammattilainen, jolta löytyvät hyvät kädentaidot sekä vaatteiden teknisten ohjeistusten ymmärrys ja hallinta. Työskentelyotteesi on tehokas, huolellinen sekä täsmällinen. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja nopeatempoisiakin. Työskentelet sekä varsin itsenäisesti, että tiiviissä vuorovaikutuksessa tuotepäällikön ja muun design-osaston kanssa. 

 

Tehtävä on määräaikainen, vanhempainvapaan sijaisuus. Toivomme sinun liittyvän osaksi tiimiämme syyskuun aikana ja arvioimme määräaikaisuuden kestävän lokakuun 2025 loppuun saakka. Työaikamme joustavat arkisin klo 7–17 välillä ja töitä on mahdollista tehdä satunnaisesti etänä. Tiimimme viihtyy yhdessä, joten saadaksesi parhaan mahdollisen startin toivomme sinun nauttivan tekemisen tunnelmasta kanssamme paikan päällä.  

 

Tarjoamme: 

Tässä roolissa pääset toteuttamaan osaamistasi kunnianhimoisen tiimin ympäröimänä ja tarjoamme upean mahdollisuuden urakehityksellesi. Saat käyttöösi ajanmukaiset hyvät työvälineet ja työhösi annetaan kattava perehdytys. Esihenkilön ja tiimin vahva tuki ovat käytössäsi ja toivomme sinun tuovan oman vahvan panoksesi joukkueeseen. Martinexin bränditalon ytimessä ovat perheyrityksen arvomaailma ja rakastetut, vaalitut brändit kuluttajatuotteineen. Työyhteisössämme on matala hierarkia, tekemisen meininki, kivoja ihmisiä ja täällä työpanostasi arvostetaan. Modernit työtilamme sijaitsevat Raisiossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

 

Odotamme: 

Odotamme sinulta dynaamista työskentelyotetta ja vahvaa ajankäytön hallintaa työtehtäviesi suhteen. Tunnet vaatetus/tekstiilialan koko “ideasta kaupan hyllylle” prosessin. Tekninen ohjeistaminen ja tuotantoprosessissa tiiviisti mukana oleminen on sinulle tuttua. Teet yhteistyötä valmistavien tehtaiden kanssa ja siksi työssä menestyminen edellyttää vahvaa englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.  

 

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja ymmärrät saumattoman tiedonkulun merkityksen tiimin onnistumisen kannalta. Monipuolisten työtehtävien keskellä siedät painetta ja olet hyvä priorisoimaan työtäsi. Työskentelet sujuvasti Office, Photoshop ja Illustrator ohjelmien parissa. Pystyt asettumaan kuluttajan asemaan ja omaat kaupallisen ajattelukyvyn. Visuaalisesti lahjakkaan ja luovan silmän avulla niin aikuisten kuin lastenkin vaatteet saavat käsissäsi vetovoimaisen ilmeen, brändejämme ja myyntiä vahvistaen.  

Odotamme sinulta useamman vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja tehtävää tukevaa koulutusta. 

 

Hakuprosessi 

Kiinnostuitko? Hienoa! Hakuaikaa on 5.8. saakka, mutta ethän odota, vaan lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian! Lomakaudesta johtuen haastattelemme kandeja joustavasti kesän aikana. Rekrytointipäätös tehdään elokuun loppuun mennessä.  

Liitäthän hakemukseesi työnäytteitä/portfoliosi linkkinä tai liitteinä.  

Hae tehtävään tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/29475230

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanski Hynni, puh. 040-3075016 tai hanski.hynni@wirestaff.fi 

 

 

Martinex-konserni on suomalainen perheyhtiö, jonka toiminta kattaa laadukkaiden sisustus- ja kodintarvikkeiden, leikkikalujen, pelien, tekstiilien ja laukkujen valmistuksen ja maahantuonnin. Lisäksi se toimii tukkuliikkeenä ja on yksi Suomen monipuolisimmista verkkokauppatoimijoista. Yritys kehittää omia tuotebrändejä kuten Aarikka, Iloleipuri, Ma-ia Family, Peliko (Afrikan Tähti, Smart10), ja on lisäksi lisenssihaltija monille tunnetuille tuotemerkeille, mm. Muumi, Mauri Kunnas ja Peppi Pitkätossu. Vuonna 2023 konsernin liikevaihto oli n. 25 M Eur, sen palveluksessa oli 86 henkilöä ja sen tuotteita vietiin yli 50 maahan.  
 

#HyvässäWireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.
 

https://wirestaff.fi/tyopaikka/vaatesuunnittelija-martinex-branditalolle-29475230/