Vastaava työnjohtaja

Vastaava työnjohtaja
Sijainti:Uusimaa, Tuusula
Haku alkaa:07.02.2024 klo 00:00
Haku päättyy:03.03.2024 klo 00:00
Työn kesto: 6 - 12 kk, 6-12kk
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:heti sopivan henkilön löydyttyä

Teräselementti Oy on vuonna 1964 perustettu perheyritys, jonka palveluihin sisältyvät mm. toimitila- ja hallirakentaminen, julkisivurakentaminen ja korjausrakentaminen. Teräselementillä on vuosikymmenten kokemus alalta ja kaikenkokoiset toimitilat rakentuvat avaimet käteen- periaatteella. Yritys tunnetaankin julkisivujen asiantuntevasta suunnitteluyhteistyöstä ja ratkaisusuunnittelusta, joka taipuu erilaisten tarpeiden ja olosuhteiden mukaan. Laadukkaat teräsrungot ovat toiminnan ytimessä ja Lempäälän toimitiloissa suunnitellaan ja valmistetaan laadukkaat teräsrakenteet.

Etsimme nyt asiakkaamme Teräselementti Oy:n palvelukseen kokenutta Vastaavaa työnjohtajaa Tuusulaan projektiluonteisiin tehtäviin

Vastaavan työnjohtajan monipuolisessa tehtävässä tulet vastaamaan projektin kustannus-, aikataulu-, turvallisuus- ja laatutavoitteiden täyttymisestä. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu työnohjausta, työnsuunnittelua sekä hankintoihin liittyviä tehtäviä. Lisäksi selvittelet mahdollisia ongelmatilanteita ja pidät yhteyttä sidosryhmiin.

Vastaavan työnjohtajan tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla 5-10 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, eli haussa on timantinkova ammattilainen. Tunnet ennalta rakentamista koskevaa lainsäädäntöä, säännöksiä ja määräyksiä. Osaat tehdä kustannuslaskentaa, olet hyvä organisoimaan töitä ja projektinhallinta on sinulla verissä. Työturvallisuusmääräykset ja työlainsäädäntö ovat sinulla hyvin hanskassa. Sinulla on hyvät esihenkilö- ja yhteistyötaidot.  Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi rakennusmestari. Työotteeltasi olet itsenäinen ja hyvin organisoitunut. Persoonana olet oma-aloitteinen, päättäväinen, huolellinen, tarkka ja aikaansaava henkilö.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään suomalaisen teräsrakentamisen ytimeen perinteikkään yrityksen palvelukseen. Tueksesi tehtävään saat avuliaat ja osaavat kollegat.

Työ alkaa nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on projektiluonteinen ja kestää arviolta vuoden loppuun, mahdollisesti pidempäänkin. Mikäli tunnistit itsesi, olisi mahtavaa kuulla sinusta lisää! Laita siis viipymättä hakemusta ansioluetteloineen sekä palkkatoiveineen tulemaan. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja voi kysellä Hannalta ma-to mielellään sähköpostitse hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/vastaava-tyonjohtaja-24153744-3/