Vuoropäällikkö Red Onion

Vuoropäällikkö Red Onion
Sijainti:Vantaa
Haku alkaa:07.06.2024 klo 10:00
Haku päättyy:16.06.2024 klo 16:00
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Heti tai sopimuksen mukaan

Etsimme rohkeaa a la carten osaajaa! Lähde vuoropäälliköksi Red Onioniin Myyrmäkeen! Jos olet valmis ottamaan vastuun ravintolan tiimistä, valmis luomaan unohtumattomia hetkiä ja nauttimaan juuri remontoidun ravintolan vilkkaasta ilmapiiristä, tämä saattaa olla sinun tilaisuutesi!

Mitä tarjoamme? Ensinnäkin, saat mahdollisuuden liittyä energiseen ja innostavaan ravintola- ja viihdemaailman tiimiin. Palkkaus on kilpailukykyinen, ja tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden kehittää itseäsi ja oppia uutta ravintola-alalta. Kun astut Red Onionin riveihin, saat myös käyttöösi joukon henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä alennuksia ravintoloissamme.

Mitä odotamme sinulta? Aikaisempaa kokemusta á la carte -tarjoilusta, totta kai, mutta ennen kaikkea asennetta ja halua oppia uutta. Tiimimme on valmiina tukemaan sinua kaikissa oppimisen mutkissa, joten älä epäröi astua mukaan. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset myös kykyä toimia tehokkaasti kiireisissä tilanteissa sekä loistavia tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. Joustavuutta työaikojen suhteen arvostetaan, ja sujuva suullinen suomi ja englanti ovat ehdottomasti plussaa!

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi rohkeasti tämän linkin kautta https://wirestaff.likeit.fi/apply/27735281. Kerro meille, miksi juuri sinä olet täydellinen valinta Red Onionin a la carte -tiimin vuoropäälliköksi.

Uskomme, että juuri sinä voisit olla se, ketä etsimme. Hae pian, sillä päätämme heti sopivan kandidaatin löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä:

Juuso Puustinen

juuso.puustinen@wirestaff.fi

Onniravintolat on perheyhtiö, joka käsittää 12 erilaista ravintolaa sekä oman panimon pääkaupunkiseudulla. Valikoimaan kuuluu muun muassa perinteistä ruokaa ja erikoisoluita tarjoilevia ravintoloita, pubeja, karaokebaareja ja yökerhoja sekä Mad Hopper Brewing Company -craftpanimo Mannerheimintiellä.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/vuoropaallikko-red-onion-27735281-2/