WireStaff Pori - WireStaff Oy

WireStaff Pori

WireStaff Pori

Toimisto avataan myöhemmin. Sovithan tapaamisesta soittaen tai viestillä!

Y-tunnus: 3210653-9

Katso työpaikkoja Satakunnasta »

WireStaff Pori - Hyvässä TyöWireessä

Me WireStaffilla ymmärrämme oikean osaamisen arvon. Hyvä työntekijä on muutakin, kuin ansioluettelo. Tämä ajatusmaailma tarkoittaa työntekijälle reilua työnantajaa, joka etsii juuri hänelle sopivan työpaikan. Työnantajalle olemme suoraselkäinen henkilöstökumppani, jonka tavoitteena on löytää ne oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Jan Ruoho

Myynti ja rekrytointi (Lahti, Pori)

Nuppu Murro

HR Trainee

Nimi
Jatkuva haku

Snuup on vuonna 2018 perustettu porilainen myynninedistämistoimisto, joka tarjoaa räätälöityjä myynnin ja markkinoinnin ratkaisuja pääasiassa PK-yrityksille. Snuupin palveluihin kuuluvat mm. buukkaus ja liidituotanto, vuokrajohtajapalvelut, sisällöntuotanto, Google- markkinointi, kotisivujen laatiminen, haastattelututkimukset sekä myynti- ja markkinointikoulutukset.

Etsimme nyt Snuupille myynnin ja markkinoinnin monitoimihenkilöä.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset myynnin ja markkinoinnin työt, kuten Snuupin omien palveluiden myynti sekä sekalaiset asiakastyöt osaamisesi ja opiskeluhalukkuutesi mukaan. Tarjolla on asiakashaastatteluita, buukkausta, graafista työtä, sisällöntuotantoa, nettisivujen tekemistä, markkinoinnin tehtäviä, automaatiopyörittelyä ja paljon muuta. Työviikko jakautuu siten, että n. kolme päivää on myyntiä ja loput kaksi päivää asiakastöitä. Töitä voit tehdä toiveidesi mukaan toimistolla ja etänä.

Työpaikkana Snuup on rento ja jatkuvasti kehittyvä, työntekijöitään arvostava yritys. Snuupilla annetaan vapautta ja luotetaan siihen, että työntekijät osaavat itseohjautua tekemään tuottavaa työtä. Vapaus tuo vastuuta, ja yrityksessä onkin kova laatuvaatimus, mihin jokainen snuupilainen on kasvanut koeajallaan. Kiva olisi, että olisit porilainen, mutta ei se synti ole, jos et ole – etenkin jos sinulla on jo vähän kokemusta vyön alla. Tutustu Snuupin toimistoarkeen Instagramissa @snuupoy

Tehtävässä menestyt, jos sinulla on huumorintajua ja pää pysyy kylmänä hektisessäkin arjessa. Haluat kehittää osaamistasi ja olet tarpeen mukaan sekä tiimi- että yksilöpelaaja. Sinulla on vahvat kommunikointitaidot ja osaat ohjautua itsenäisesti. Toivomme sinulta myös tuoreita ajatuksia ja ideoita ratkaisukeskeisestä myynnistä, omaksut nopeasti uusia asioita ja pisteenä iin päällä sinulta löytyy lompakosta B-kortti.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn, jossa esihenkilöt ovat rentoja ja työkaverit huolehtivaisia. Tässä vaativassa sekä monipuolisessa tehtävässä saat myös mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kouluttautua lisää. Työpäivän kruunaavat kivat asiakkaat, hyvät ja toimivat työkalut sekä toimisto keskeisellä paikalla Porin keskustassa kauppatorin kupeessa.

Työ alkaa 6 kk:n vuokratyösuhteena Wirestaffin kautta, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä suoraan Snuupille. Työn aloitusajankohta kesälomien jälkeen elokuussa 2022. Palkkaus määräytyy kokemuksen mukaan ja muodostuu peruspalkasta sekä kannustavasta provisiosta.

Jos kiinnostuit, älä enää mieti vaan laita hakemusta tulemaan! Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa WireStaffin Hanna Heikkilä-Collin p. 044 901 6902

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

WireStaff Oy - Hyvässä Wireessä!

Wire Henkilöstöpalvelut - Suoraselkäinen henkilöstöpalvelu, joka etsii oikeat tekijät kokoonpanoosi. Tehdään töitä - Hyvässä Wireessä!

1 kpl
Pori