Asiakkuusjohtaja

Asiakkuusjohtaja
Sijainti:Tampere, Oulu, Helsinki, Turku
Haku alkaa:07.10.2024 klo 09:00
Haku päättyy:27.10.2024 klo 16:00
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Sopimuksen mukaan
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Heti tai sopimuksen mukaan

WireStaff on vahvaa ja kestävää kasvua hakeva henkilöstöpalvelualan yritys. Järjellä ja kannattavasti.

Yrityksellämme on paljon tyytyväisiä asiakkaita ja työntekijöitä raksalla, teollisuudessa sekä palvelualoilla. Olemme valmiina investoimaan kasvuun ja osaamiseen. Uudet asiakkuudet ja kasvumahdollisuudet kiinnostavat meitä nyt kovasti. Erityisesti kiinnostuneita olemme kasvattamaan toimintaamme elintarvikealan, kone- ja metalliteollisuuden alojen sekä teknologia- ja ohjelmistokehityksen alalla toimivien yritysten suoraselkäisenä kumppanina.


Tätä kasvua kanssamme tekemään tarvitsemme nyt oikein kovaa tyyppiä. Me olemme valmiita sitoutumaan kaikin tavoin, ja oletamme samaa sitoutumisen astetta myös uudelta kollegaltamme. Tittelisi ja positiosi voi olla Asiakkuusjohtaja tai Myyntijohtaja, mutta toivottavasti se ei ole sinullekaan se tärkein asia. Tärkeää sen sijaan on että:

 

  • Olet henkilöstöalan kokenut kettu. Tässä hommassa et ehdi opettelemaan miten ala toimii, tiedät sen jo.
  • Ainakin jollain noista yllämainituista aloista sinä tunnet kaikki ja kaikki tuntevat sinut. Suomen laajuisesti.
  • Ymmärrät k.o toimialan logiikan ja osaat ennakoida, koska meitä eniten tarvitaan ja missä.
  • Teet kauppaa, et myyntiä. Siis todella, ymmärrät sen eron. Me odotamme tulosta ja palkitsemme siitä.
  • Olet valmis toimimaan valtakunnallisesti, me tarvitsemme sinua Hangosta Ivaloon.
  • Tiedät miten tällainen avainasiakastoiminta sujuu organisaatiossa; Osaat pelata saumattomasti kollegojesi kanssa yhteisten tavoitteiden eteen.
  • Sinulla on aitoa halua verkostoitua ja kykyä tunnistaa kiinnostavia kasvumahdollisuuksia
  • Sinulta löytyy ajokortti ja mielellään auto.
  • Pärjäät sujuvasti sekä suullisesti, että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi.


Roolisi tulee siis olemaan iso ja vaativa, mutta sinulla on mahdollisuus rakentaa siitä juuri itsesi näköinen. Toimit ovien avaajana ja suunnan näyttäjänä. Me luotamme siihen, että sinä kerrot meille, miten toimialallasi saadaan parhaiten uusia asiakkuuksia, ja miten voisimme vastata toimialasi asiakkaiden työvoiman tarpeisiin parhaiten. Ja kun rakennat uusia asiakassuhteita, rakennat ne meille kaikille. Tehtävässäsi toimit siis avainasemassa yhteisen kasvustrategiamme toteuttamisessa ja uusien kiinnostavien toimialojen sekä asiakkuuksien avauksissa.

 

Työ ei sisällä suoraa esimiestyötä, mutta sisältää kyllä asiakkuuksien ja projektien johtamista yhdessä alueorganisaatioidemme kanssa. Pulpettisi (jonka ääressä et luultavasti paljon ehdi istua) voi sijaita toimistollamme Helsingissä tai Tampereella, mutta työsi on liikkuvaa ja tehtävänäsi on toimia valtakunnallisesti.


Mitä meiltä sitten saat? Vakituisen, joustavan ja todella mielenkiintoisen duunin. Ihan mukavan pohjapalkan ja kunnon bonukset ilman ylärajaa sekä työnantajan tarjoaman rahallisen tuen valitsemiisi hyvinvointia tukeviin palveluihin. Mutta ennen kaikkea työyhteisön, jossa on mukavaa jengiä ja kunnon tekemisen meininki! "Oikeita töitä Aidoille Ihmisille".


Tämä duuni ei ole niille jotka eivät ole valmiita tekemään kovasti töitä, Tämä duuni ei ole niille jotka ei usko itseensä,

Tämä duuni on sinulle joka haluat onnistua, Sinulle joka haluat jotain parempaa ja kiinnostavampaa,

Sinulle joka ratsastat arjen yläpuolella, Sinulle aidolle ihmisille.

Aloitus tehtävässä on mahdollisuuksiesi mukaan joustavasti syksyn tai alkutalven 2024 aikana. 

Olemme avoimia keskustelemaan myös toimeksiantosopimuksen kautta tehtävästä laskutettavasta työstä ja tulokseen sidotusta erillisestä laskutettavasta palkkiosta.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa:

Ville Lahti

040 307 5201

ville.lahti@wirestaff.fi

---

Juuso Puustinen

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

https://wirestaff.fi/tyopaikka/asiakkuusjohtaja-30750071/