WireStaff Helsinki - Wire Henkilöstöpalvelut Oy

WireStaff Helsinki

WireStaff Helsinki

Firdonkatu 2 T 63
Workey West, 6th Floor
00520 Helsinki
Y-tunnus: 3226042-1

Katso työpaikkoja Uudeltamaalta »

WireStaff HELSINKI - Hyvässä TyöWireessä

Me WireStaffilla ymmärrämme oikean osaamisen arvon. Hyvä työntekijä on muutakin, kuin ansioluettelo. Tämä ajatusmaailma tarkoittaa työntekijälle reilua työnantajaa, joka etsii juuri hänelle sopivan työpaikan. Työnantajalle olemme suoraselkäinen henkilöstökumppani, jonka tavoitteena on löytää ne oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Nicolas Hakkarainen

Myynti ja rekrytointi

Juuso Puustinen

Myynti ja rekrytointi

Lasse Sopanen

Myynti ja rekrytointi

Sanni Vennola

HR-assistentti

Nimi
Array
Jatkuva haku

Haemme nyt blokkareita, eli baariapulaisia Helsingin ja Vantaan alueen baareihin sekä yökerhoihin. Tehtävässä vastaat baarin avustavista tehtävistä, kuten lasien keräyksestä ja pesemisestä. Tehtävässä pääset myös tutustumaan baarimikkojen työhön ja saat valmiuksia toimia myös itse baarimikon tehtävissä.

Aiempi kokemus baarialan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävään perehdytetään, joten hyvällä asenteella, nopeilla jaloilla ja energisellä olemuksella pääsee jo pitkälle. Työt ajoittuvat perjantai- ja lauantai-iltoihin.

Voit jättää hakemuksen tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/3448138

Lisätietoja tehtävästä:

Juuso Puustinen

juuso.puustinen@wirestaff.fi

5 kpl
Helsinki, Vantaa

Etsimme nyt keittiöpäällikköä Helsingin Vuosaaren timanttiseen ravintola Fregattiin. Ravintola Fregatti hellii asiakkaitaan hyvien puitteiden lisäksi herkullisella lounaalla, monipuolisilla á la carte annoksilla sekä laajalla juomatuotteiden valikoimalla. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vuosaaren Kauppakeskus Columbuksessa.

Keittiöpäällikkönä toimit tiimin innostavana esihenkilönä ja valmentajana. Työsi on monipuolista ja palkitsevaa. Osaamisesi perustuu alan koulutukseen ja aikaisempaan kokemukseen vastuullisesta keittiötyöstä. Osaat organisoida keittiön päivittäisen toiminnan etkä pelkää ottaa vastuuta. Tehtävässä sinulta odotetaan myös ravintolan kulurakenteen ja kannattavuuden ymmärrystä.

Odotamme hakijoilta:

- Aiempaa ravintola-alan kokemusta ja tehtävään valmistavaa koulutusta

- Kykyä hallita suurempia kokonaisuuksia

- Hygienia-passia

- Perus IT-taitoja (Word, Excel, sähköposti)

Voisiko Ravitola Fregatti olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, jossa luodaan maistuvia makuelämyksiä.

Työt alkavat viimeistään 20.12.2021. Työ on kokoaikainen, vakituinen ja kuukausipalkkainen.

Hakemuksen voit jättää tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/3436966

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia keittiöapulaisia / misa-kokkeja pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin!

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Olisit kiinnostunut juuri tietyntyyppisistä ravintoloista ja olisit valmis aloittamaan työt hyvinkin nopeasti. Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Odotamme sinulta:

- Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta

- Hygienia-passia

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

Täytä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

We're now hiring chefs with good attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

We're now looking for chefs Helsinki metropolitan area to either continuous or fixed-term employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

What we're expecting from you:

- Good work-ethic

- hygiene pass

- Ability to speak Finnish or English 

- Prior work experience or education related to restaurant industry

Fill this job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

For additional information:
Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Etsimme nyt vuoropäällikköä vastaamaan Clarion Helsingin upean Skyroom baarin viihtyvyydestä ja erinomaisesta asiakaskokemuksesta. Skyroomin vuoropäällikkönä toimit baaripäällikön oikeana kätenä osallistuen mm. vuorosuunnitteluun, varastonhallintaan sekä baarin toimintojen ja juomalistojen kehittämiseen. Työssäsi toimit myös vuoron esihenkilönä ja pääset valmistamaan cocktaileja Helsingin hulppeimman näköalan äärelle. Skyroom on yksi Helsingin upeimmista kohtauspaikoista, joten tästä eivät puitteet enää voi parantua!

Useimpiin baareihin verrattuna työajat ovat selkeästi mieluisampia, sillä työvuorot alkavat yleensä jo iltapäivällä ja päättyvät puolen yön jälkeen. Työvuorot ovat pääsääntöisesti baarin aukioloaikojen mukaisia. Tehtävässä pääset myös vaikuttamaan omiin työaikoihisi. Tehtävä on kokoaikainen ja kuukausipalkkainen. Palkkaus määräytyy palkattavan henkilön kokemuksen mukaan, ollen kuitenkin selkeästi työehtosopimuksen mukaista palkkaa korkeampi.

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta baarissa työskentelystä, juomatuotteiden tuntemusta, sekä rautaista asiakaspalvelumentaliteettia. Alaan liittyvä koulutus sekä aiempi kokemus esihenkilönä toimimisesta katsotaan eduksi. Tehtävään vaaditaan myös anniskelupassi/anniskelun varavastaavan pätevyys. Sujuva suomen ja/tai englannin kielen taito on edellytys työssä menestymiseen.

Työt alkavat mahdollisimman pian.

Täytä hakemus tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/3436165

Lisätietoja:

Juuso Puustinen

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki

Etsimme nyt reippaita TUOTANTOAPULAISIA avustamaan Biomed Oy:n tuotantoprosessissa.

Työnkuvaasi kuuluu lähetysten tarroittaminen ja pakkaus, sekä yleisissä varaston ja tuotannon töissä avustaminen. Et tarvitse erityistä alan kokemusta, vaan työssä menestyminen edellyttää ennen kaikkea reipasta ja oppimishaluista asennetta. Kaikenlainen työkokemus ja kiinnostus ravintolisiä ja terveystuotteita kohtaan katsotaan eduksi.

Töitä on tarjolla päivävuoroissa alkuun 15-20h/vk, mutta tiettyinä aikoina tunteja saattaa olla tarjolla paljon enemmänkin. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai toisen osa-aikaisen työn ohelle lisäansioita havittelevalle.

Oletko sinä etsimämme reipas tekijä? Täytä hakemus pikaisesti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/3435331, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Nicolas Hakkarainen
0405471719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Helsinki

Oletko sinä laadukasta pizzaa rakastava mestari tai uusia haasteita etsivä keittiön osaaja?

Haemme nyt hyvän asenteen omaavaa kokkia yhteen Helsingin maukkaimmista pizzerioista!

Ravintolan pizza-valikoima on houkutteleva ja ruokalistan tuotteet erittäin laadukkaita. Listalta löydät ikimuistoisia makuelämyksiä jokaisen makuun. Ravintolassa panostetaan myös hyvään viinivalikoimaan ja tasokkaaseen palveluun.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta ravintolakeittiöstä. Aiempaa kokemusta pizzan valmistuksesta ei vaadita, vaikka pizzat avatkin ravintolan päätuote. Meille on erittäin tärkeää, että vuorossa on aina oikea määrä osaavaa henkilöstöä ja että töissä viihdytään. Etsimme siis huipputyyppejä huippuporukkaan.

Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Etu-Töölössä.

Täytä nopea hakemus tämän linkin kautta, niin olemme pian yhteydessä.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3415989

Are you high quality pizza loving chef or a kitchen expert looking for new challenges?

We are now looking for a chef with a good attitude in one of the tastiest pizzerias in Helsinki!

The restaurant's pizza selection is attractive and the products in use are very high quality. In the list you will find tasty experiences for every taste. The restaurant also invests in a good selection of wines and quality service.

We expect applicants to have previous experience in the restaurant kitchen. No previous experience in making pizza is required, even the pizzas are the restaurant’s main product. To us it is very important that there is always the right number of skilled personnel in the kitchen and that everybody enjoy their work. So we are looking for good guys for the top crew.

The restaurant is located in Etu-Töölö, Helsinki, with good transport connections.

Fill out a quick application through this link and we'll be in touch shortly.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3415989

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:

Are you interested? For more information on the task, contact:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki

Kiinnostaako sinua työt henkilöstöpalvelualalla? Työskenteletkö jo tällä hetkellä alalla, mutta haluaisit mahdollisesti laajentaa osaamistasi ja työskennellä kaikilla toimialoilla. 

Haemme nyt hr-konsulttia Järvenpäähän sekä Lahteen.

Työskentelyalueesi on Keski-Uusimaa sekä Päijät-Häme. Työtä voi tehdä toimistolta käsin sekä etänä. 

Työnkuva pitää sisällään paljon rekrytointiin liityviä tehtäviä, haastatteluita, hakijoiden kontaktoimista, hakijoiden esittelemistä asiakasyrityksiin sekä työsuhdeasioiden hoitoa. Rekrytoijan tulee olla myynnillinen henkilö.

Voit siis olla jo alalla työskentelevä tai voit myös olla esimerkiksi opintojesi loppusuoralla oleva tradenomiopiskelija, joka haluaa suorittaa opintoihin kuuluvan työharjoittelujakson. Jolloin työsi alkaisivat hr-harjoittelijana. 

Työtä voi tehdä sopimuksen mukaan kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. 

Tähän tehtävään valittaessa katsomme eduksi:

 • Erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
 • Käytät luontevasti sosiaalista mediaa
 • Rohkeutta, intohimoa ja hyväntahtoisuutta
 • Kiinnostusta käyttää ketterästi erilaisia järjestelmiä
 • olet huolellinen, oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen, joustava ja organisointikykyinen
 • pidät rutiinitehtävistä, mutta innostut myös uuden ideoinnista
 • sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne

 

Haastattelemme hakijoita jo haun aikana ja tehtävään soveltuva henkilö voidaan palkata ennen hakuajan päättymistä. Laitathan siis pikaisesti hakemusta tulemaan sähköpostitse: anni.koskela@wirestaff.fi

1 kpl
Lahti, Järvenpää, Tuusula

Tunnettu talotekniikkaurakoitsija hakee pääkaupunkiseudulla ennestään vahvaan työyhteisöönsä LVI-projektipäällikköä. Tehtävässä toimit projektin operatiivisena johtajana ja pidät lankoja käsissä monipuolisissa tehtävissä uudis- ja korjausrakentamisen saralla.  

Asiakayrityksen mielestä heidän uudella LVI-projektipäälliköllä on luonnollisesti kyky itsenäiseen työhön, alaan soveltuva koulutus sekä mielellään muutaman vuoden kokemus vastaavasta työstä. Tulostavoitteellisuus ja aito kiinnostus teknisestä puolesta ovat ehdottomia ominaisuuksia oikeaa henkilöä valittaessa.

Tämä on rekrytointitoimeksianto, joten työllistyt suoraan asiakkaalle. He puolestaan tarjoavat sinulle paikan vakaassa ja turvallisessa yksikössä. Ympärillesi saat mahtavan porukan ja monipuoliset työkalut projektien hallitsemiseen ja loppuun viemiseen. Työtehtävässä pääset toteuttamaan itseäsi ja kehittymään siinä samalla. Kaikki projektit hoidetaan kokonaisvaltaisella osaamisella ja kotimaisella laadulla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin työpaikkaa voit hakea lähettämällä CV:n ja hakemuksen alla olevasta linkistä:

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3402996

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä

Nicolas Hakkarainen

040 547 1719

1 kpl
Uusimaa

Etsitkö hyviä työtunteja mukavasta ja rennosta ravintolasta! Ravintola Viisi Penniä tarjoaa sinulle kiinnostavan työn sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Haemme nyt Kokkia Töölössä sijaitsevaan Ravintola Viiteen Penniin. Viisi Penniä on kiinnostava ja monipuolinen ravintola, joka tarjoaa hyvää ruokaa, laadukkaita juomatuotteita sekä sopivasti meininkiä.

Legendaarinen Viisi Penniä on aina kuulunut Helsingin perinteisten olut- ja ruokaravintoloiden eliittiin. Modernisoitu kortteliravintola tarjoaa päivittäin korkeatasoista cross kitchen -henkistä iltamenua sekä arkisin lounasta uudistuvalta listalta - tunnelmallisessa industrial-henkisessä ympäristössä ja kahdenkymmenen hanan ympäröimänä.

Oletko Sinä etsimämme Viiden Pennin tuleva tähti, joka on valmis tekemään töitä hyvällä asenteella, hyvässä porukassa. Tehtävään perehdytetään, joten emme odota että olisit vielä rautainen ravintola-alan ammattilainen. Kokin tehtävä on monipuolinen ja sopivan haastava. Palkkaus tehtävässä määräytyy kokemuksen ja asenteen mukaan, joten tessin minimillä tehtävään ei tarvitse lähteä.

Tässä tehtävässä Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työaikoihin. Ehdit siis hyvin harrastamaan ja viettämään aikaa läheisten ja ystävien kanssa.

Tehtävään hakevalta odotetaan:

 • Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta
 • Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa
 • Oma-aloitteista ja rohkeaa asennetta

Lisätietoja ravintolasta: https://viisipennia.fi/

Hakemukset toivomme tämän hakulinkin kautta, mutta voit olla rohkeasti yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostitse.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3391331

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

juuso.puustinen@wirestaff.fi

045 633 5901

1 kpl
Helsinki

Etsitkö hyviä työtunteja mukavasta ja rennosta ravintolasta! Ravintola Viisi Penniä tarjoaa sinulle kiinnostavan työn sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Haemme nyt Tarjoilijaa Töölössä sijaitsevaan Ravintola Viiteen Penniin. Viisi Penniä on kiinnostava ja monipuolinen ravintola, joka tarjoaa hyvää ruokaa, laadukkaita juomatuotteita sekä sopivasti meininkiä.

Legendaarinen Viisi Penniä on aina kuulunut Helsingin perinteisten olut- ja ruokaravintoloiden eliittiin. Modernisoitu kortteliravintola tarjoaa päivittäin korkeatasoista cross kitchen -henkistä iltamenua sekä arkisin lounasta uudistuvalta listalta - tunnelmallisessa industrial-henkisessä ympäristössä ja kahdenkymmenen hanan ympäröimänä.

Oletko Sinä etsimämme Viiden Pennin tuleva tähti, joka on valmis tekemään töitä hyvällä asenteella, hyvässä porukassa. Tehtävään perehdytetään, joten emme odota että olisit vielä rautainen ravintola-alan ammattilainen. Tehtävä on monipuolinen ja sopivan haastava. Palkkaus tehtävässä määräytyy kokemuksen ja asenteen mukaan, joten tessin minimillä tehtävään ei tarvitse lähteä.

Tässä tehtävässä Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työaikoihin. Ehdit siis hyvin harrastamaan ja viettämään aikaa läheisten ja ystävien kanssa.

Tehtävään hakevalta odotetaan:

 • Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta
 • Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa
 • Oma-aloitteista ja rohkeaa asennetta

Lisätietoja ravintolasta: https://viisipennia.fi/

Hakemukset toivomme tämän hakulinkin kautta, mutta voit olla rohkeasti yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostitse.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3389758

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

juuso.puustinen@wirestaff.fi

045 633 5901

1 kpl
Helsinki

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia kokkeja Ylläkselle yhteen Suomen parhaista pizzerioista!

Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaan. Kaikki alkoi halusta luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksi onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Via Tribunalin maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos – Toisin sanottuna pelkkää priimaa. 

Etsimme asiakkaallemme Ylläkselle intohimoisia kokkeja, jotka haluavat taata asiakkaalle loistavan makuelämyksen lisäksi myös vertaansa vailla olevan palveluelämyksen. Et tarvitse välttämättä vuosien kokemusta kokin töistä, vaan riittää, että olet huipputyyppi, joka ei pelkää tarttua toimeen. Asiakkaamme tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen työhön.

Toivommekin siis hakijalta halua oppia uutta, kykyä toimia nopeastikin muuttuvassa ympäristössä, sekä positiivista asennetta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tunteja riittää eli töitä saa tehdä niin paljon kun jaksaa.

Tarjoamme majoituksen Ylläksen upeissa maisemissa.

Voit valintasi mukaan tehdä molemmat sesongit tai vain toisen sesongin.

Joulun sesonki 29.11.2021-8.1.2022

Kevään sesonki 18.2.2022-1.5.2022

Täytä nopea hakemus, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3011009

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

--

We're now searching customer service oriented cooks for one of the best pizzerias in Finland!

From day one, Pizzeria Via Tribunali has been a project of passion towards Neapolitan pizza. Everything started as an eagerness to create a place for a better pizza. Due to the rapid growth of reputation and the consequent expansion of the franchise, the mission has evolved as to offer the best Neapolitan pizza experience in Finland. According to the ideology of Via Tribunali, everything is done with a positive attitude and the ultimate goal is to create the best possible end result - In other words, offer nothing but first-class.

Our customer is now hiring cooks, who are willing to offer top notch customer experience in addition to splendid food. You don't need to have years of experience as a cook, but you need to be a positive person with bright attitude. You also need to have a great attitude towards work. Our customer is offering you an extensive familiarisation to your work. 

So, we're looking for candidates with willingness to learn, ability to work in quickly changing environment as well as positive attitude in any situation.

Fill this quick job application, and we will get in touch with you soonly.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3011009

Interested? Additional information:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

2 kpl
Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Etsimme asiakkaallemme Biomed Oy:lle ammattitaitoista ja haasteita pelkäämätöntä TUOTANTOINSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Biomed Oy on yli 40-vuotta toiminnassa ollut Suomalainen perinteikäs hyvinvointialan yritys. Biomedin tuotevalikoimissa on tänä päivänä ravintolisiä kymmeniin eri tarkoituksiin sekä suuren suosion saavuttaneita erityisvalmisteita kuten luuliemijääpalat. Biomedilla ollaan ylpeitä pitkäjänteisestä työstä, jolla on saatu kehitettyä useita markkinoiden kenties parhaita, ja alueellaan tehokkaimpia terveystuotteita. Yritys kasvaa kovaa vauhtia ja on jo kerännyt itselleen uskollisen asiakaskunnan.

Tuotantoinsinöörin työnkuvaan kuuluu aluksi tuotantolinjaston uusien laitteiden käyttöönotto ja operointi. Myöhemmin työnkuvaan kuuluu tuotantolinjaston käyttö ja kehitys, sekä myös muihin tuotantoon liittyviin töihin osallistuminen.

Edellytämme hakijalta:

 • Kädentaitoja asennukseen
 • Toimeentarttuvaa ja oppimishaluista asennetta, sekä vastuunottokykyä
 • Kykyä luoda oma näkemys asioista ja panna visio käytäntöön
 • Kokemusta tuotannosta soveltuvalta alalta tai sopiva koulutustausta (esim. elintarviketeollisuus, lääketeollisuus)

Tehtävässä menestymisen kaikista tärkein edellytys on kuitenkin rautainen "kädet saveen" asenne, eli uskallat toimia ja kehittää prosesseja. Hakijan eduksi katsotaan vähäinenkin tietämys mikrobiologiasta ja kemiasta. Lisäksi ruuvimeisselin tulee pysyä kädessä, eli kaikenlaisesta rakentelukokemuksesta on tehtävässä hyötyä.

Työn on tarkoitus alkaa tammikuussa 2022 kattavalla perehdytyksellä, jossa Sinut totutetaan talon tavoille ja kulttuuriin. 

Oletko sinä etsimämme ammattilainen? Jätä hakemus mahdollisimman pian tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/3384827, sillä haastatteluja tehdään jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Nicolas Hakkarainen
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki

Haemme asiakkaallemme Biomed Oy:lle järjestelmällistä ja tarkkaa TOIMISTOASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen. Työnkuvasi pähkinänkuoressa on auttaa työkavereita menestymään työssään parhaalla mahdollisella tavalla, sekä pitää ns. "langat käsissä". Vastaat monipuolisesti juoksevista asioista ja hallinnollisista tehtävistä, eli kannat kortesi kekoon arjen sujuvuuden helpottamiseksi.

Biomed Oy on yli 40-vuotta toiminnassa ollut Suomalainen perinteikäs hyvinvointialan yritys. Biomedin tuotevalikoimissa on tänä päivänä ravintolisiä kymmeniin eri tarkoituksiin sekä suuren suosion saavuttaneita erityisvalmisteita kuten luuliemijääpalat. Biomedilla ollaan ylpeitä pitkäjänteisestä työstä, jolla on saatu kehitettyä useita markkinoiden kenties parhaita, ja alueellaan tehokkaimpia terveystuotteita. Yritys kasvaa kovaa vauhtia ja on jo kerännyt itselleen uskollisen asiakaskunnan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Peruskäsitystä toimistotyöstä
 • Perusjärjestelmien hallintaa (esim. Microsoft Office)
 • Vahvaa englannin kielen taitoa, sekä
 • Järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä!

Hakijan eduksi katsotaan kokemus elintarvikealalta, halukkuus oppia uutta, sekä mahdollinen kiinnostus ravintolisiä, terveystuotteita ja alaa kohtaan yleisesti. Sinut perehdytetään toimenkuvaan kattavasti.

Työ on suunniteltu alkavaksi tammikuussa 2022.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus mahdollisimman pian tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/3383713, sillä haastatteluja tehdään jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Nicolas Hakkarainen
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki

Haemme tunnetulle asiakasyritykselle luotettavia LVI-asentajia Uudenmaan alueelle

Paikkoja on auki useampi ja rooleja löytyy niin pitkän linjan ammattilaiselle, kuin nuorelle ja innokkaalle tekijälle. Töitä on tarjolla heti ja voit aloittaa sopimuksen mukaan. Palkka sovitaan luonnollisesti kokemuksen/ osaamisen mukaan. 

Arvostetaan hyvää asennetta ja tekemisen meininkiä, työtehtävässä kuitenkin vaaditaan:

-LVI- alan koulutusta

-voimassaolevia ammattikortteja

Mikäli koet olevasi meidän haussa oleva henkilö niin laitathan hakemuksesi sisään! Ehdokkaita haastatellaan jo hakuaikana ja koville tekijöille tarjotaan töitä ensi-istumalta.

Jätä työhakemus ja CV alla olevasta linkistä:

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3381525

Voit jättää myös avoimen hakemuksen sähköpostiin ja kertoa mitä työtä etsit

helsinki@wirestaff.fi

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä:

Nicholas Hakkarainen

nicholas.hakkarainen@wirestaff.fi

040 5471719

2 kpl
Uusimaa

Etsimme nyt Cocktail Catering & Sales Manageria yhteen suomen tunnetuimmista baari- ja cocktail -alan yrityksistä.

Juoma- ja catering-, tai niin sanottu vuokraa baarimikko juhliin palvelu on ollut iso osa Son Of a Punchin liiketoimintaa jo aivan toiminnan alusta alkaen. Asiakaskuntamme on laaja aina yksityisasiakkaista suuriin tapahtumatuottajiin ja kansainvälisten yritysten asiakastilaisuuksiin. Tyylikkäät cocktailit ja kokeneet ammattilaiset niiden takana tuovat runsaasti lisäarvoa ja herkullisia elämyksiä toimiston juhliin, messuosastolle, liikkeen avajaisiin, näyttelyihin, henkilökunnan virkistyspäivään tai vaikka hääpäivään.

Tehtävässäsi vastaat catering palveluiden myynnistä, suunnittelusta ja toteutuksesta, joten luovuus, suunnitelmallisuus ja yrittäjähenkisyys ovat tässä tehtävässä äärimmäisen tärkeitä ominaisuuksia. Työ on sopivan haastavaa, mutta erittäin palkitsevaa. Tehtävässäsi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan myös drinkkikoulutuksia esimerkiksi juhlien ohjelmanumeroiksi tai ravintola-alan opetuslaitosten opiskelijoille. Drinkkikoulutuksissa tutustutaan baaritaitojen perusteisiin, juomien valmistustekniikkoihin, raaka-aineisiin ja trendeihin. Tämän lisäksi tehtävässä pääset myös konsultoimaan muita alalla toimivia yrityksiä laadukkaiden juomien ja hyvän asiakaspalvelun maailmaan.

Työ on kokoaikainen, mutta kiireisin aika painottuu kalenterivuoden suosituimpiin juhla-aikoihin, kevääseen, kesään ja jouluun. Hiljaisina aikoina sinulla on mahdollisuus suunnitella, kehittää ja myydä palveluita.

Tehtävään hakevilta odotetaan:

 • Hyviä sosiaalisia taitoja ja rohkeaa ulosantia
 • Äärimmäisen hyviä asiakaspalvelutaitoja
 • Rentoa mutta ammattimaista asennetta
 • Laajaa juomatuotteiden tuntemusta
 • Cocktail- ja drinkkitrendien tuntemusta
 • Katteiden ja kannattavuuden ymmärrystä
 • Yrittäjähenkisyyttä ja halua menestyä

Tarjoamme:

 • Mielenkiintoisen ja todella monipuolisen työn
 • Kiinnostavan ja tunnetun konseptin
 • Alan parhaiden ammattilaisten vahvan tuen
 • Hyvän palkkauksen sekä mahdollisuuden myös pääomatuloihin

Työ alkaa sopimuksen mukaan talven 2021-2022 aikana. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan vakituiseen työsuhteeseen osaksi Son Of a Punchin jengiä.

Hakemukset toivomme tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/3362933

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

juuso.puustinen@wirestaff.fi

045 633 5901

1 kpl
Helsinki

Haemme asiakasyritykselle palvelualttiita ja vastuuntuntoisia siivoojia vakituiseen työsuhteeseen. Siivottavat kohteet ovat asiakkaiden kotitalouksia, joten odotamme työntekijöiltä reipasta ja suoraselkäistä asennetta. 

Asiakasyritys tarjoaa hakijalle kilpailullisen palkan, joustavat työajat ja mukavat työkaverit. 

Aiempi kokemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä. 

Tarjolla on myös osa-aikaisia rooleja.

Hae alla olevan linkin kautta. Lisätietoja voi kysyä sähköpostista.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3273013

lasse.sopanen@wirestaff.fi

We are searching for work oriented and responsible cleaners for a client to fill permanent cleaner roles. The work is done at customers households, so we expect employees to have honest and straightforward attitude.

The client company offers applicants a competitive salary, flexible working hours and comfortable co-workers.

Previous experience is plus, but not necessary.

There are also part-time roles available.

Apply through the link below. You can ask for more information by e-mail.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3273013

lasse.sopanen@wirestaff.fi

10 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme asiakkaallemme Helsingin bulevardille vahinkosaneerauskohteeseen maalaria. 

Työ tehdään arkisin päivävuorossa. Työnkuva pitää sisällään rappausta, pinnoitusta, sekä maalausta. Työ on projektiluontoinen. 

Huolellisuus, pitkäjännitteisyys ja hyvä keskittymiskyky ovat työssä tarpeen.

Työ vaatii sopeutumista erilaisiin tilanteisiin ja työoloihin. Laadukasta jälkeä on kyettävä tuottamaan joskus kiireisessäkin aikataulussa.

Maalarin on kyettävä sekä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn että ryhmätyöhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Anni Koskela 

0504622817 

2 kpl
Helsinki

Etsimme nyt hyvällä asenteella varustettua KOKKIA kokoaikaiseen työsuhteeseen kauppakeskus Jumbon helmeen, Classic American Dineriin.

Classic American Diner tarjoaa asiakkailleen amerikkalaiseen tapaan tuhdit ruoka-annokset iloisella palvelulla höystettynä klassiseen Diner-tyyliin. Kirsikkana kakun päällä on ravintolan miljöö, joka vie asiakkaan aikamatkalle aina 80-luvun Amerikkaan.

Arvostamme hakijalta positiivisen ja oma-aloitteisen asenteen lisäksi myös aiempaa kokemusta kokin tehtävistä, tai alaan soveltuvaa koulutusta. Hyvä asenne työntekoa kohtaan ja uuden oppimisen halu ovat kuitenkin kaikkein tärkeimmässä roolissa työtehtävässä menestymisen kannalta. Sinut perehdytetään kattavasti työpaikan toimintatapoihin ja työtehtävään.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus mahdollisimman tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/3269163, sillä täytämme paikan heti sopivan kokin löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Juuso Puustinen
0456335901
juuso.puustinen@wirestaff.fi

1 kpl
Vantaa

Haemme motivoituneita ja rutinoituneita KIRVESMIEHIÄ eri puolille Pääkaupunkiseutua.

Työkohteet ja työtehtävät vaihtelevat luonnollisesti, joten kerro meille omasta taustasta ja vahvuuksistasi niin tarjoamme juuri sinulle mieluista työtä.

Mikäli olet rakennusalan rautainen ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn rakentamisen eri työvaiheissa olet etsimämme henkilö!

Tarjoamme koville tekijöille kilpailullisen palkkauksen, mahdollisuuden vaikuttaa omiin työkohteisiin ja mahdollisuuden työllistyä asiakkaalle vakituisesti.

Mikäli kiinnostuit yllämainitusta, haethan avointa työpaikkaa mahdollisimman pian. Halutessasi voit liittää hakemukseen CV:n, mutta ymmärretään, että työkalut pysyvät käsissä kynää paremmin.. Ei hätää!!

Laita meille hakemus oheisesta linkistä puhelinnumerolla varustettuna niin käydään asiat läpi puhelimessa ja sovitaan haastattelusta http://wirestaff.likeit.fi/apply/3267941.

Lisätietoja:
Nicolas Hakkarainen
0405471719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

--

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

2 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme pääkaupunkiseudulla toimiville asiakkaillemme ammattitaitoisia SÄHKÖASENTAJIA. Työtehtävässä suoritat monipuolisia sähkötöitä vaihtelevissa kohteissa uudis- sekä saneerauspuolella.

Oma auto, akkukoneet ja käsityökalut katsotaan isoksi eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.

Kauttamme on tarjolla myös vakituisia työsuhteita, mikäli olet vakituista pestiä vailla.

--

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

2 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme uraansa aloittelevia SÄHKÖASENTAJIA pääkaupunkiseudun alueella toimiville asiakkaille. Työkohteet vaihtelevat saneerauskohteista uudiskohteisiin.

--

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

2 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme asiakkaallemme Keravalle tiimihenkisiä huoltoasentajia.

Tiimin vastuualue kattaa kaikki osa-alueet koneiden ja laitteiden huoltotehtävistä, kiinteistönhoitoon. Konekanta on moninainen ja pääset työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa ja kasvattamaan omaa osaamistasi. Työsi kädenjälki näkyy siinä, että tuotannossa koneet ja laitteet toimivat saumattomasti, mahdollistaen sujuvan tuotantoprosessin. Tehtäviin kuuluu vianetsintää ja vikojen korjausta, asennustöitä ja ennakkohuoltojen toteuttamista.

Tehtävässä eduksi katsomme esim. sähkö / automaatioalan koulutuksen ja aiemman työkokemuksen huollon ja / tai kunnossapidon tehtävistä.

Nyt sesonki aikana huollossa tehdään myös viikonloppuisin töitä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Anni Koskela 

0504622817 

anni.koskela@wirestaff.fi 

3 kpl
Kerava

Haemme asiakkaallemme vahinkosaneeraus kohteisiin rakennusapulaisia. 

Työ on kokoaikainen arkisin tapahtuva päivätyö. Työkohteet sijaitsevat pk-seudulla. Nyt heti tarvetta Helsinkiin sekä Vantaalle. 

Työnkuva katsotaan osaamisen mukaan. Työ on fyysistä ja pitää sisällään mm. purkutöitä. 

Työssä vaaditaan b-ajokorttia, koska työpäivän aikana pitää esim. pystyä tekemään kaatopaikkakeikkoja tai hakea lisää tavaraa. Oman auton käyttö on myös mahdollista auton käyttö kulut ja parkkimaksut maksetaan puolestasi. 

Soita pikaisesti ja laitetaan sinut töihin. 

4 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme Järvenpäähän sekä Hollolaan keskisuureen työyhteisöön lisää tig-hitsaustaitoisia tekijöitä rst-tuotteiden hitsaukseen. Työ on siistiä sisätyötä ja pääset työskentelemään laadukkaita työvälineitä käyttäen, osana ammattitaitoista tiimiä.

Työ on arkeen sijoittuvaa päivätyötä ja pääset itse vaikuttamaan työaikaasi. Me sekä asiakkaamme haluamme sinun viihtyvän ja olemme aidosti kiinnostuneita sinusta työntekijänä. Tarjoamme sinulle erilaisia työsuhde-etuja. Palkkauksessa noudatamme teknologian työehtosopimusta, mutta palkkatoiveet huomioon ottaen.

Työpaikan sijainnin vuoksi oman auto mahdollistaa töihin kulkemisen vaivattomasti.

Mikäli omaat hyvät kädentaidot, sinulta löytyy huolellisuutta, laatutietoisuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja olet etsimämme henkilö.

Haethan paikkaa pikaisesti ! 

2 kpl
Hollola, Järvenpää

Haemme Kone- ja metallituoteteollisuuteen pitkäaikaisia tuotantotyöntekijöitä sähkö-mekaanisen kokoonpanon pariin Järvenpäähän.

Työnkuva on pääasiallisesti mekaanista, mutta työtehtävästä riippuen myös sähkömekaanista työtä löytyy.

Työ sopii esimerkiksi sähkö, -metalli ,-ajoneuvoasentaja -tai rakennusalan koulun käynneille. Voit olla joko vasta valmistunut tai kokenut alan ammattilainen. Työnkuva määräytyy osaamisen mukaan. Lisäksi nämä huomioidaan myös palkassa.

Työssä tarvitaan tuotteiden ja niiden osien tuntemusta sekä eri liittämismenetelmien hallintaa. työ edellyttää sopeutumista koneelliseen työhön, urakkavauhtiin ja samanlaisena toistuviin työvaiheisiin.

Lisäksi tässä työssä tulet tarvitsemaan hyvää paineen sietokyky, käden taitoja, laatuvaatimusten noudattamista, oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta.

Vaikka työ on myös itsenäistä hyvät yhteistyökyky taidot ovat tarpeen isossa työyhteisössä.

Työhön saa kattavan perehdytyksen sekä osaavat esihenkilöt jotka ovat tukenasi aina, kun heitä tarvitset.

2 kpl
Järvenpää

Haemme asiakkaallemme Järvenpäähän sekä Hyvinkäälle ja näiden lähialueille ulkoaluetyöntekijöitä.

Työ on kausiluontoinen ja työtehtävät riippuvat säästä.Työ on kuitenkin ulkotyötä ja tehtäviin kuuluu mm. lehtipuhallusta, haravointia,lehtien keräämistä, käsilumitöitä, kattolumitöitä, hiekoitusta. Työkohteet ovat pääasiassa asuinkiinteistöjä.

Tehtävässä onnistuaksesi sinun tulisi pitää ulkotöistä,fyysisestä työstä, omistat vähintään B-luokan ajokortin ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana porukkaakin. Koneenajotaito tai aiempi kokemus kiinteistönhoitoalalta on eduksi. 

Työtä on tarjolla niin kokoaikaisesti kuin osa-aikaisestikin. 

4 kpl
Hyvinkää, Järvenpää

Haemme Hyvinkäälle sekä Järvenpäähän osaavia ja reippaita työntekijöitä, jotka pystyvät työskentelemään monipuolisesti eri varastotehtävissä. Työnkuva sisältää mm. keräämistä, lähetystä sekä vastaanottoa. Työtä tehdään säällä kuin säällä sekä sisällä, että ulkona.

Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen varastoilla työskentelystä sekä trukilla ajotaidon osaamisen.

Hakijoiltamme tulee myös löytyä valmius kaksvuorotyöhön.

Työssä tarvitaan järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta sekä yhteistyötaitoja ja hyvää yleiskuntoa.

Laita rohkeasti hakemusta sähköpostitse osoitteeseen anni.koskela@wirestaff.fi. Hakemuksen saavuttua olemme sinuun yhteydessä ja kerromme työstä lisää. 

2 kpl
Hyvinkää, Järvenpää

Etsimme nyt aloittelevia tai jo kokeneita lisätietämyksen janoisia RAVINTOLA-ALAN TYÖNTEKIJÖITÄ erikoiskahvien valmistukseen perehdyttävälle lyhyt-kurssille!

Monien ravintoloiden valikoimaan kuuluu olennaisena osana myös erikoiskahvien tarjoilu. Kurssin tarkoituksena on laajentaa kurssilaisten tietämystä ja osaamista kahvien parissa.

Kurssilla käydään läpi erilaisia kahvityyppejä, niiden valmistusta, sekä kahvikoneiden käyttöä ja huoltoa. Kurssi sopii sinulle, jos haluat oppia valmistamaan kahveja, syventää osaamistasi tai olet ylipäätään kiinnostunut erilaisista kahveista.

Kurssi järjestetään 16.12 klo 12-14 Clarion Hotel Helsingin tiloissa ja toteutetaan yhteistyössä Segafredon kanssa. Koulutus on maksuton.

Paikkoja kurssille on rajoitetusti ja ne täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Täytä hakemus tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/3202011.

Lisätietoja kurssista antaa:
Nicolas Hakkarainen
0405471719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

5 kpl
Helsinki

Etsimme nyt asiakkaallemme À la carten taitavaa KOKKIA Clarion Aviapoliksen Kitchen & Table-ravintolaan. 

Ravintola Kitchen & Table tarjoaa asiakkailleen upeita makuelämyksiä rennolla asenteella. Ravintoloissa sovelletaan fun dining-filosofiaa, jonka keskeiset piirteet ovat sosiaalinen syöminen, avokeittiö, yhteisölliset pöydät ja urbaani tunnelma. Menuun tuo raikkaan tuulahduksen suomalaisten raaka-aineiden ja perinteiden lisäksi hieno kansainvälinen vivahde.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta ravintolakokin työstä, sekä soveltuvia alan opintoja. Lisäksi arvostamme hakijassa ennenkaikkea ahkeraa ja positiivista asennetta työntekoon!

Työpaikka sijaitsee Vantaalla lentokentän läheisyydessä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus nopeasti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/3191424, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Nicolas Hakkarainen
0405471719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

1 kpl
Vantaa

Haemme asiakkaallemme Järvenpäähän sekä Nastolaan teollisuudenpintakäsittelijöitä ! 

Työnkuvaan kuuluu teollisuuden osien metalliraepuhallusta ja korkeapaineruiskumaalausta. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan. Työpaikan sijainnin ja vuororakenteen vuoksi (kaksivuorotyö) sinulla olisi hyvä olla käytössäsi oma auto, jotta liikkuminen työpaikalle olisi mahdollista.

Ympärillesi saat mukavat työkaverit ja osaavat esimiehet. Joustoa löytyy molemmin puolin ja jokaisen ammattitaitoa arvostetaan.

Toivomme hakijan olevan kiinnostunut fyysisestä työstä. Hyvä paineensietokyky on myös avuksi.

Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen pintakäsittelytöistä. 

Mikäli olet kiinnostunut alan työnjohdollisesta työstä, meillä on paikka myös sellaiselle avoimena. 

2 kpl
Nastola, Järvenpää, Tuusula

Etsimme asiakkaallemme talveksi katto -sekä käsilumityöntekijöitä Pk-seudulle.

Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle henkilölle. Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen.

Työ suoritetaan käsivoimin, joten olethan valmis fyysiseen työhön. Töitä tehdään koko vuorokauden eri vuoroissa sekä arkisin, että viikonloppuisin. 

Vuoroja voit ottaa vastaan miten sinulle parhaiten sopii.

Lisäksi meillä on tarjota myös konekuskeille keikkaa. 

Lisätietoja tehtävästä sekä palkkauksesta saat soittamalla:

Juuso Puustinen 045 633 5901, juuso.puustinen@wirestaff.fi

Anni Koskela 050 462 2817, anni.koskela@wirestaff.fi

15 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme nyt tarjoilijaa yhteen Suomen tyylikkäimmistä hotelleista.

Clarion Hotel Helsinki ja sen 78 metriä korkeat tornit ovat yksi Helsingin tunnetuimmista maamerkeistä. Hotellissa on upea 16. kerroksen kattouima-allas, Skyroom -baari, 425 tyylikästä huonetta, moderni tapahtumakeskus sekä Kitchen & Table -ravintola.

Hotellin Kitchen & Table -ravintola palvelee asiakkaita aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Ravintolan alá carte lista tarjoaa rennon tyylikkäitä makuelämyksiä ja ravintolan viinilistan tuotteet ovat huolella valikoituja helmiä.

Etsimme reipasta, iloista ja oma-aloitteista tarjoilijoilijaa, jolla asiakaspalvelu on veressä. Clarionissa voit halutessasi tehdä myös baarivuoroja hotellin Sky Room baarissa. Hakijoilta odotetaan määrätietoista ja energistä otetta, sekä kykyä työskennellä haastavassa, vilkkaassa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Clarion tarjoaa jatkuvasti uuden oppimisen mahdollisuuksia sekä upeat mahdollisuudet edetä uralla!

Edellytämme sinulta:

 • Aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä
 • Hymyä ja asiakaspalvelualttiutta
 • Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden monipuoliseen työhön ja mukaviin tunteihin
 • Mukavat työkaverit ja hyvän perehdytyksen tehtäviin
 • Luotettavan työnantajan edut
 • Mahdollisuuden edetä uralla
 • Mielenkiintoisen työpaikan Helsingin parhaalla paikalla
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Hakemukset toivomme tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/3179365

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

1 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme asiakkaallemme kahta purkutyöntekijää Pk-seudulle sekä Keski-Uudellemaalle. 

Tulette työskentelemään työpareina eri kohteissa. Omaa autoa et tarvitse, koska yritykseltä saat työauton käyttöösi. 

Aikaisempi kokemus rakennustyömailta tai rakennusalan koulutus on plussaa, mutta voit myös olla hyvällä asenteella varustettu aloittelija!

Työhön kuuluvat erilaiset avustavat rakennustyöt kuten siivous-, raivaus-, kanto- ja purkutyöt sekä ammattimiesten avustaminen. Kiinnostuksen ja osaamisen mukaan sinun on mahdollista edetä myös haastavampiin tehtäviin rakennusalalla, kokemuksen kartuttua.

Toivomme, että sinulta löytyy:
- Reipasta asennetta ja halua tehdä fyysistä työtä!
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti tai valmius sen suorittamiseen
- Luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja töitä on tarjolla työmaista riippuen joustavasti, lyhyistä pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:

Anni Koskela/ 0504622817

2 kpl
Uusimaa, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Tuusula, Vantaa

Pääkaupunkiseudun mielenkiintoisissa baareissa on nyt töitä!

Baarimikon työ on mukavaa ja rentoa. Tehtävät on helppo oppia eivätkä ne vaadi välttämättä aiempaa ravintola-alan koulutusta tai kokemusta. Hae baarimikon maksuttomaan lyhytkoulutukseen ja valmistu suoraan mielenkiintoisiin tehtäviin. Tämä baarimikon lyhytkoulutus kestää kaksi päivää ja oppiminen suoritetaan mielenkiintoisissa baareissa pääkaupunkiseudun alueella. Koulutuksen jälkeen työ ja oppiminen jatkuu baarimikon tehtävissä. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus suorittaa myös virallisia tutkinnon osia oppisopimuksen muodossa.

Koulutuksen kautta tulet saamaan myös anniskelupassin, joka antaa sinulle valmiudet toimia työvuorossa myös yksin. Tuolloin vuorosta maksetaan korotettua palkkaa, eli niin sanottua anniskelun varavastaavan lisää. Jatkokoulutuksena tulemme järjestämään myös erikoiskahveihin ja niiden valmistukseen perehdyttävän koulutuksen.

Koulutuksen suoritettuasi palkkaus tehtävässä on 12-14 euroa tunnissa + työehtosopimuksen mukaiset ilta-, yö- ja sunnuntailisät. Palkkaus nousee kokemuksen karttumisen myötä ja voi olla parhammillaan jopa 15 euroa tunnissa.

Koulutus järjestetään Myyrmäessä Molly Malons Topparin tiloissa 2.12. klo 13-16. Koulutukseen tulee hakea tämän ilmoituksen kautta.

Olethan rohkeasti yhteydessä niin kerromme lisää. Hakemuksen voit täydentää tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/3170525

Lisätietoja:

Juuso Puustinen

juuso.puustinen@wirestaff.fi

045 633 5901

5 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme Järvenpäähän/Tuusulaan SUUNNITTELIJAA metalliteollisuuteen.

Asiakkaamme on yritys joka toimii Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella. Heidän tapansa toimia on hyvin asiakaslähtöinen ja he ovat keskittyneet teräsrakenteisiin pääasiallisesti rakennusteollisuuteen. 

Me WireStaffilla toimimme heidän kumppaninaan tässä rekrytointitoimeksiannossa. 

Tarjoamme sinulle työympäristön jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan sekä henkilöstöstään huolehtivan johdon.

Suunnittelutyöt tehdään hyvin asiakaslähtöisesti, asiakkaiden toiveita kuunnellen ja sinun ammattitaitoasi ja osaamista hyödyntäen.

Toivomme sinulta löytyvän aiempaa käyttökokemusta 3D-suunnitteluohjelmistojen parista sekä työkokemusta ja ymmärrystä rakennesuunnittelusta.  Lisäksi toivomme oma-aloitteista työotetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, asiakaslähtöistä palveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projektin sujuvasta etenemisestä. Rekrytoivamme henkilöt voivat olla niin pitkään alalla toimivia konkareita tai uran alkutaipaleilla olevia suunnittelijan alkuja. 

1 kpl
Järvenpää, Tuusula

Etsimme nyt BAARIMESTARIA legendaariseen Annankadun helmeen GATE A21:seen. Jos olet jo kokenut drinkkitaituri ja kaipaat uusia haasteita, tässä sellainen olisi!

Helsingin ytimessä sijaitseva Gate A21 on kaikkea sitä mitä rennolta cocktail-baarilta voi odottaa. Kausittain vaihtuva henkilökunnan itsensä suunnittelema cocktailmenu vie asiakkaat matkalle maailman ympäri eksoottisilla makuyhdistelmillään. Baarissa pääsee nostamaan myös laajasta valikoimasta erikoisoluita. Tyylikäs industrial-hengessä sisustettu miljöö tarjoaa kaikki edellytykset viihtyä niin asiakkaana, kuin tiskin takanakin.

Hakijalta edellytetään aiempaa kokemusta cocktail-juomien valmistuksesta ja tietämystä juomatuotteista. Arvostamme rohkeaa ja ulospäin suuntautunutta asennetta, sekä kykyä luoda ympärilleen positiivista energiaa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus nopeasti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/3167482, sillä teemme haastatteluja jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Nicolas Hakkarainen
0405471719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki

Etsimme nyt asiakaspalvelun hallitsevaa BAARIMIKKOA täysiaikaiseen työsuhteeseen Molly Malone's Toppariin. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Myyrmäessä.

Molly Malone's Toppari on viihtysä Irlantilaishenkinen monitoimiravintola, joka tarjoaa asiakkailleen kaikkea buffetlounaasta oluisiin ja drinkkeihin, urheilukatsomoita unohtamatta. Perjantaisin Topparissa nautitaan live-musiikista. Myöhäisinä viikonlopputunteina disco-puolella asiakkaita viihdyttää DJ ja karaokepuolella karaokeisäntä.

Etsimällämme henkilöllä on asiakaspalvelu veressä, sekä halua oppia ja kehittyä baaritaitajana. Voit olla vanhemman polven konkari tai baarimikon urasta haaveileva aloittelija. Sinulla tulee kuitenkin olla voimassaolevat hygienia- ja anniskelupassit (passin voi myös suorittaa työn alettua).

Sinut perehdytetään ja opastetaan baarityön saloihin, joten et välttämättä tarvitse lainkaan kokemusta. Rautainen asenne ja halu oppia on avainasemassa tässä työssä menestymiseen. Tarjolla on sinulle loistava tilaisuus saada arvokasta baarityökokemusta ja pyöräyttää ura käyntiin!

Jätä hakemus pikaisesti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/3101340, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

--

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
0405471719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

1 kpl
Vantaa

Etsimme nyt PARVEKELASIASENTAJAA Lumon Suomi Oy:lle pitkäaikaiseen työsuhteeseen! Työhön kuuluu parvekelasien ja -kaiteiden asennus projektiluontoisissa töissä pääkaupunkiseudun alueella.

Hakijan eduksi katsotaan aikaisempi kokemus asennustöistä ja alaan soveltuva koulutus. Työhön kuitenkin koulutetaan perusteellisesti, joten täsmällinen ja oppimishaluinen asenne ratkaisee tässäkin hommassa! Et saa pelätä korkeita paikkoja, sillä asennustyöt tehdään välillä korkeallakin. Sinulta vaaditaan myös sujuva suomen kielen taito.

Työssä tarvitaan omaa autoa, joten auton käyttömahdollisuus ja ajokortti ovat välttämättömiä.

Tehtävään valittu henkilö aloittaa työt 4-6kk määräaikaisessa työsuhteessa WireStaff Helsingin kanssa, jonka jälkeen on mahdollista jatkaa vakituiseen työsuhteeseen Lumon Suomi Oy:n omille kirjoille.

Palkkaus määräytyy kokemuksen ja koulutuksen mukaan, mutta harjoitteluajan palkalla tehtävään ei tarvitse lähteä.

Jos tehtävä kiinnostaa sinua, jätä hakemus mahdollisimman pian tämän linkin kautta  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3012777, niin olemme sinuun yhteydessä! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
0405471719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

1 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita Ylläkselle yhteen Suomen parhaista pizzerioista!

Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaan. Kaikki alkoi halusta luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksi onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Via Tribunalin maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos – Toisin sanottuna pelkkää priimaa. 

Etsimme asiakkaallemme Ylläkselle intohimoisia tarjoilijoita, jotka haluavat taata asiakkaalle loistavan makuelämyksen lisäksi myös vertaansa vailla olevan palveluelämyksen. Et tarvitse välttämättä vuosien kokemusta tarjoilijan töistä, vaan riittää, että olet huipputyyppi, joka ei pelkää tarttua toimeen. Asiakkaamme tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen työhön.

Toivommekin siis hakijalta halua oppia uutta, kykyä toimia nopeastikin muuttuvassa ympäristössä, sekä positiivista asennetta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tunteja riittää eli töitä saa tehdä niin paljon kun jaksaa.

Tarjoamme majoituksen Ylläksen upeissa maisemissa.

Voit valintasi mukaan tehdä molemmat sesongit tai vain toisen sesongin.

Joulun sesonki 29.11.2021-8.1.2022

Kevään sesonki 18.2.2022-1.5.2022

Täytä nopea hakemus, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3011009

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

--

We're now searching customer service oriented waiters/waitresses for one of the best pizzerias in Finland!

From day one, Pizzeria Via Tribunali has been a project of passion towards Neapolitan pizza. Everything started as an eagerness to create a place for a better pizza. Due to the rapid growth of reputation and the consequent expansion of the franchise, the mission has evolved as to offer the best Neapolitan pizza experience in Finland. According to the ideology of Via Tribunali, everything is done with a positive attitude and the ultimate goal is to create the best possible end result - In other words, offer nothing but first-class.

Our customer is now hiring waiters, who are willing to offer top notch customer experience in addition to splendid food. You don't need to have years of experience as a waiter, but you need to be a positive person with bright attitude. You also need to have a great attitude towards work. Our customer is offering you an extensive familiarisation to your work. 

So, we're looking for candidates with willingness to learn, ability to work in quickly changing environment as well as positive attitude in any situation.

Fill this quick job application, and we will get in touch with you soonly.

Interested? Additional information:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

2 kpl
Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Etsitkö työtä mukavasta sopivan tyylikkäästä ravintolasta? Ravintola Rio Grande tarjoaa sinulle kiinnostavan ja sopivasti haastavan työn sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Haemme nyt  TARJOILIJAA Vantaan Myyrmäessä sijaitsevaan Ravintola Rio Grandeen. Rio Grande on meksikolaishenkinen ravintola, joka tarjoaa maukkaita elämyksiä sekä arjen, että viikonlopun keskelle. Rio Granden listalta löytyy jokaiselle jotakin.

Oletko Sinä etsimämme Rio Granden tuleva tähti, joka on valmis tekemään töitä hyvällä asenteella, hyvässä porukassa. Tehtävä on monipuolinen ja sopivan haastava. Palkkaus tehtävässä määräytyy kokemuksen ja asenteen mukaan, joten tessin minimillä tehtävään ei tarvitse lähteä.

Tässä tehtävässä Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työaikoihin. Ehdit siis hyvin harrastamaan ja viettämään aikaa läheisten ja ystävien kanssa.

Tehtävään hakevalta odotetaan:

 • Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa
 • Oma-aloitteista ja rohkeaa asennetta

Lisätietoja ravintolasta: https://riogrande.fi

Hakemukset toivomme tämän hakulinkin kautta, mutta voit olla rohkeasti yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostitse.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3000066

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Nicolas Hakkarainen
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

1 kpl
Vantaa

Etsimme nyt timanttisella asenteella varustettuja KOKKEJA valmistamaan vertaansa vailla olevia makuelämyksiä Suomen tuhmimpien burgereiden muodossa. Naughty BRGRissa opit premium burgereiden valmistuksen salat ja pääset jättämään kädenjälkesi Suomalaiseen burgerhistoriaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

 • Sinulla on jo ainakin hieman kokemusta keittiössä työskentelystä
 • Sinulla on kokin ammattitutkinto tai olet opiskelemassa kokiksi
 • Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja teet oman osasi, että työpaikalla on viihtyisää

Hyvä asenne työntekoa kohtaan ja uuden oppimisen halu ovat kuitenkin kaikkein tärkeimmässä roolissa työtehtävässä menestymisen kannalta. Sinut perehdytetään kattavasti työpaikan toimintatapoihin, työtehtäviin ja kulttuuriin.

Tarjolla on töitä sekä pienillä, että isoilla tunneilla. Hyvän tyypin löytyessä mahdollisuus on jopa täysiin työtunteihin! Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen tai toisen työn ohelle, sillä vuoroja voi toivoa omalle aikataululleen sopivaksi.

Täytä hakemus nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Nicolas Hakkarainen
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki

Haemme nyt positiivisen asenteen omaavia TARJOILIJOITA uunituoreeseen juuri avattuun Ravintola Pancho Villaan. Ravintola sijaitsee Espoossa kauppakeskus Sellossa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Edellytämme sinulta iloista ja positiivista asiakaspalvelijan asennetta, aitoa halua oppia uutta, sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Aikaisempi työkokemus tarjoilijan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Palkkaus tehtävässä on kilpailukykyinen ja tunteja on tarjolla 90-110h/3vk. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus noepasti, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

0405471719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Espoo

Etsimme nyt hyvän asenteen omaavia KOKKEJA juuri avattavaan uuteen Ravintola Pancho Villaan. Pancho Villassa pääset valmistamaan maukkaita ruokia Meksikon tapaan. Ravintola aukeaa Espooseen kauppakeskus Selloon hyvien kulkuyhteyksien päähän.

Edellytämme hakijalta hieman aiempaa kokemusta keittiössä työskentelystä, sopivaa koulutusta, tiimipelaajan taitoja sekä ahkeraa ja tarvittaessa joustavaa asennetta. Haemme sekä koko-aikaisia, että osa-aikaisia työntekijöitä.

Täytä hakemus nopeasti, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

0405471719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Espoo

Kokoaikaista työtä etsivä keittiön osaaja! Ravintola Britannia tarjoaa sinulle kiinnostavan työn sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Etsitkö uusia haasteita, mukavaa työympäristöä ja säännöllisiä tuloja? Arvostatko aitoja makuja, hyviä raaka-aineita ja maistuvaa ruokaa?

Haemme nyt kokoaikaista kokkia Kannelmäessä sijaitsevaan Ravintola Britanniaan. Ravintola Britannia on kiinnostava ja monipuolinen ravintola sekä koko kansan kohtaamispaikka, jossa asiakkaita riittää aina lounaalta yöhön saakka. Arkisin tarjolla on maukas lounas ja iltaisin nautitaan maistuvista á la carte annoksista hyvässä tunnelmassa. Ravintola Britannian keittiössä vallitsee rehellinen tekemisen meininki. Raaka-aineet ovat laadukkaita ja ruoka maistuvaa. Ravintolan henkilökunnasta halutaan pitää hyvää huolta ja hyvä työilmapiiri onkin Ravintola Britanniassa kunnia-asia.

Oletko Sinä etsimämme keittiön tuleva tähti, joka on valmis ottamaan vastuuta ja astumaan mestarikokin saappaisiin. Tehtävä on monipuolinen ja sopivan haastava. Palkkaus tehtävässä määräytyy kokemuksen ja asenteen mukaan, joten tiukalla tessin palkalla tehtävään ei tarvitse lähteä.

Tässä tehtävässä Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työaikoihin. Ehdit siis hyvin harrastamaan ja viettämään aikaa läheisten ja ystävien kanssa.

Tehtävään hakevalta odotetaan:

 • Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta
 • Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa
 • Oma-aloitteista ja rohkeaa asennetta
 • Kykyä ymmärtää hävikin ja katteen merkitys etenkin lounasruokia valmistettaessa

Lisätietoja ravintolasta: https://www.britannia.fi

Hakemukset toivomme tämän hakulinkin kautta, mutta voit olla rohkeasti yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostitse.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/2948750

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki

Etsimme nyt BAARIMIKKOA/BAARIMESTARIA valmistamaan cocktaileja Helsingin hulppeimman näköalan äärelle Clarion Hotellin Skyroomiin. Skyroom on yksi Helsingin upeimmista kohtauspaikoista, joten tästä ei paljoa työolosuhteet parane!

Vuorot painottuvat pääasiassa viikonloppuihin, mutta vuoroja saattaa olla tarjolla myös arki-iltaisin. Työ sopii siis erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, tai lisätienestejä havittelevalle. Mahdollisuus on myös lisätunteihin á la carten puolella. Moniosaajalle paikka voi olla jopa kokoaikainen.

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta baarissa työskentelystä, juomatuotteiden tuntemusta, sekä rautaista asiakaspalvelumentaliteettia. Alaan liittyvä koulutus katsotaan eduksi. Sujuva suomen ja/tai englannin kielen taito on edellytys työssä menestymiseen.

Täytä hakemus nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan drinkkitaiturin löydyttyä.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

0405471719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki

Haemme nyt KOKKIA Ravintola Rio Grandeen Vantaalle. Rio Grandessa pääset valmistamaan maukkaita herkkuja Meksikolaiseen tapaan. Ravintola sijaitsee Vantaan Myyrmäessä hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä juna-asemaa.

Tarjoamme hyvälle tekijälle työpaikan viihtyisässä ravintolassa, mukavat tunnit, sekä pitkäaikaisen työsuhteen. Edellytämme hakijalta kokemusta ravintolakeittiöstä tai vähintään alan koulutuksen.

Täytäthän hakemuksen pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

--

We're now searching CHEF to Restaurant Rio Grande in Vantaa. In Rio Grande, you'll get to cook tasty Mexican dishes. Restaurant is located in Myyrmäki in Vantaa near train station. You'll be able to travel there easily by public transportation as well as by car.

We're offering a long-term job in a cozy restaurant. We expect the candidates to have some experience of working in a restaurant kitchen and/or professional qualification.

Fill the applicaiton quickly, since we'll fill the position as soon as we find the right person.

Additional information:

Juuso Puustinen

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

1 kpl
Vantaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita yhteen pääkaupunkiseudun trendikkäimmistä ravintoloista.

KIILA Food & Bar on yksityinen ravintola keskellä Helsingin vilkkainta vilskettä. Aina löytyy syy pysähtyä Kiilassa! Hulppealla näköalalla varustettu Ravintola Kiila sijaitsee Helsingin ytimessä. Ravintola on auki lounaasta iltahämärään ja tarjoaa asiakkailleen raikkaita, rehellisiä ja rennon tyylikkäitä makuelämyksiä.

Etsimme reippaita, iloisia ja oma-aloitteisia tarjoilijoita, joilla asiakaspalvelu on veressä. Työssä voit halutessasi tehdä myös baarivuoroja. Kiilassa hakijoilta odotetaan määrätietoista ja luovaa otetta, sekä kykyä työskennellä haastavassa, vilkkaassa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Kiilan tarjoaa jatkuvasti uuden oppimisen mahdollisuuksia!

Edellytämme sinulta:

 • Aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä
 • Energistä ja iloista otetta työhön
 • Hymyä ja asiakaspalvelualttiutta

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuus isoihin tunteihin
 • Mukavat työkaverit
 • Luotettavan työnantajan edut
 • Mahdollisuuden edetä uralla
 • Työpaikan Helsingin parhaalla paikalla ja mahdollisuuden tavata huikeita ihmisiä

Hakemukset toivomme tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/2695220

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Etsimme ahkeria, oma-aloitteisia, hyvässä ryhmähengessä viihtyviä ja asiakaspalveluhenkisiä MUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄ osaksi nuorekasta muuttotiimiä pääkaupunkiseudulla. Työtehtävät koostuvat normaaleista tehtävistä koti- ja yritysmuuttojen parissa esim. tavaroiden suojaus, pakkaus, siirto, purkaminen ja pienet asennustyöt.

Sinulla tulee olla hyvä peruskunto, reipas asenne, oppimishalua ja kykyä työskennellä sekä tiimissä, että itsenäisesti. Osaat ottaa huomioon niin työkaverisi, kuin asiakkaankin. Tiedät mitä vaatii luoda asiakkaalle onnistunut asiakaskokemus, ja ymmärrät, että teet samalla asiakaspalvelutyötä.

Aikaisempaa kokemusta muuttotyöstä et tarvitse, mutta se katsotaan eduksi. Asenne ja halu oppia uutta ratkaisee!

Tunteja on tarjolla enemmän varsinkin kuun vaihteen ajoille, mutta hyvät työntekijät halutaan tietenkin töihin useamminkin.

Täytä hakemus, ja olemme sinuun pian yhteydessä!

In English:

We're now hiring hard-working, unprompted, customer service oriented MOVERS to be a part of youthful and energetic moverteam in Helsinki Metropolitan Area. The job consists of basic tasks related to home- and enterprisemoves such as, handling the protection of furniture and other stuff, disassembling, packing, moving and small installing jobs.

You need to be in good physical condition, have a great attitude, eagerness to learn and an ability to work both individually and as a team. You're able to acknowledge your workmates as well as the customers. You know what it takes to create a successful customer experience.

You don't need to have prior experience, but it is considered as an advantage. Good attitude and willingness to learn are the keys to perform successfully in this job!

We can offer shifts mainly to first and last week of the month, but if you're exceptionally good, there can be more.

Fill this quick application, and we will get in touch with you shortly!

Lisätietoja/Additional information:

Nicolas Hakkarainen

WireStaff Helsinki Oy

040 547 1719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

4 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita pääkaupunkiseudun ja Turun kiinnostavimpiin ravintoloihin!

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Tarjoilijan tehtäviin sinulta odotetaan:

- Aiempi ravintola-alan kokemus tai koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

- Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/2647864

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

We're now searching customer service oriented waiters/waitresses with great attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan or in Turku area.

Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

We're now looking for waiters in Helsinki metropolitan area to either continuous or fixed-term employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

As a waiter you work as an important member of your work community, playing an important role in creating successful customer experience. At this job you'll be able to see your works results immediately and may see when you've done well.

What we're expecting from you:

- Passion for customer service

- Team-working skills

- Finnish and/or English skills

- Positive attitude and high work-ethic

- Prior work experience in restaurant is seen as an advantage, but is not necessary

- Alcohol passport is seen as an advantage, but not necessary

Fill this job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/2647864

For additional information:
Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa, Turku

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia ja iloisia baaritarjoilijoita ja mestareita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin ja baareihin!

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit aloittaa työt nopeasti ja haluaisit ehkä työskennellä jossakin suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Baarin tehtävissä sinulta odotetaan:

- Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja toimeen tarttuvaa asennetta

- Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

--

We're now hiring bartenders with positive attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

We're now looking for bartenders in Helsinki metropolitan area to either continuous or fixed-term employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

What we're expecting from you:

- Good attitude towards work and customer service oriented mindset

- Ability to speak Finnish or English 

- Prior work experience or education in restaurant industry is seen as an advantage, but is not necessary

- Alcohol pass is seen as an advantage

Fill this job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

For additional information:
Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

4 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

We're now searching kitchen assistants and cleaners with great work-ethic and good attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

We're now looking for kitchen assistants and cleaners in Helsinki metropolitan area to either continuous or fixed-term employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

As a kitchen assistant you work as an important member of your work community, playing an important role in creating successful customer experience. At this job you'll be able to see your works results immediately and may proudly state that you've done well.

What we're expecting from you:

- Good work-ethic

- Team-working skills

- Ability to work carefully and systematically

- Ability to speak Finnish or English 

- Prior work experience in restaurant is seen as an advantage, but is not necessary

Fill this quick job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

For additional information:

Nicolas Hakkarainen

WireStaff Helsinki Oy

040 547 1719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia ja ahkeria astiahuoltajia pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin.

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Olisit kiinnostunut juuri tietyntyyppisistä ravintoloista ja olisit valmis aloittamaan työt hyvinkin nopeasti. Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Ravintolan astiahuoltajana toimit työyhteisösi tärkeänä jäsenenä vastaten omalta osaltasi onnistuneen ravintolaelämyksen toteutumisesta. Tässä työssä näet kädenjälkesi tuloksen ja voit ylpeänä todeta, että olet onnistunut työssäsi.

Odotamme sinulta:

- Ahkeraa asennetta

- Hyviä tiimityötaitoja

- Kykyä toimia järjestelmällisesti ja huolellisesti

- Suomen tai englannin kielen taitoa

- Aiempi kokemus ravintola-alan tehtävistä katsotaan eduksi mutta se ei ole välttämätöntä

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia kokkeja pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin!

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Olisit kiinnostunut juuri tietyntyyppisistä ravintoloista ja olisit valmis aloittamaan työt hyvinkin nopeasti. Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Odotamme sinulta:

- Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta

- Hygienia-passia

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

Täytä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

We're now hiring chefs with good attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

We're now looking for chefs Helsinki metropolitan area to either continuous or fixed-term employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

What we're expecting from you:

- Good work-ethic

- hygiene pass

- Ability to speak Finnish or English 

- Prior work experience or education related to restaurant industry

Fill this job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

For additional information:
Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Imatra, Lappeenranta, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia vuorovastaavia tarjoilijoita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin.

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Vuorovastaavan tarjoilijan tehtäviin sinulta odotetaan:

- Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta

- Anniskeluvastaavan pätevyyttä

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

Täytä tämän linkin kautta lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/2637363

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

FP-Tuotteet Oy on kotimainen yritys – alansa kärkitoimija Suomessa

FP-Tuotteiden tuotealueina ovat siirtoseinät, kiinteät lasirakenteet ja muut erityyppiset tilanjakajat, verhokiskojärjestelmät, murtosuojatuotteet sekä taite- ja lasiliukuovet. PT-Tuotteiden myynnin pääkohteena ovat suunnittelijat, rakennuttajat ja rakennusurakoitsijat, joille yritys tarjoaa tuotteet asennettuina. Yrityksen tuotemyynti kohdistuu teollisiin asiakkaisiin ja jälleenmyyntiverkoston kautta kuluttajille. Yrityksen vuosiliikevaihto on noin 10,2 M€ ja henkilöstöä yrityksellä on noin 30 henk. FP-Tuotteiden tehdas sijaitsee Tampereella.

 

TOIMENKUVA

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti FP-tuotteiden koko tuotekategorian projektiasennuksissa. Työskentelet osana asennustiimiä, joka vastaa niin uudis- kuin saneerauskohteiden asennuksista. Työ on ns. viimeistelyvaiheen työtä, joten huolellinen työote on tärkeää.

ODOTAMME SINULTA

Omaat kokemusta rakennusalasta tai erilaisista asennustöistä. Hyvä fyysinen kunto, aikaansaava asenne sekä työkalujen käsissä pysyminen ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin se mitä olet aikaisemmin tehnyt. Ennen kaikkea olet siis se hyvä tyyppi, jolla on uskoa kasvaa ja kehittyä huippuasentajaksi. Työmaat sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua, joten oma auto helpottaa kulkemista työmaiden välillä.  

MUUT TIEDOT

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän alansa kärkipaikassa. Tarjoamme kannustavan ja kehittävän työilmapiirin, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaiseksi osana sitoutunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä. Työ alkaa 6kk:n vuokratyösuhteena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan omille kirjoille.

 

KIINNOSTUITKO?

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/563854, sillä paikat täytetään heti sopivien asentajien löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

3 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa