WireStaff Helsinki

WireStaff Helsinki

Firdonkatu 2 T 63
Workey West, 6th Floor
00520 Helsinki
Y-tunnus: 3226042-1

Katso työpaikkoja Uudeltamaalta »

WireStaff HELSINKI - Hyvässä TyöWireessä

Me WireStaffilla ymmärrämme oikean osaamisen arvon. Hyvä työntekijä on muutakin, kuin ansioluettelo. Tämä ajatusmaailma tarkoittaa työntekijälle reilua työnantajaa, joka etsii juuri hänelle sopivan työpaikan. Työnantajalle olemme suoraselkäinen henkilöstökumppani, jonka tavoitteena on löytää ne oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Nicolas Hakkarainen

Myynti ja rekrytointi

Juuso Puustinen

Myynti ja rekrytointi

Nimi

Tervetuloa meidän jengiin jossa olet aina hyvässä Wireessä.

Etsimme nyt osaksi Helsingin nuorekasta tiimiämme HR-konsulttiharjoittelijaa. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ympäroimänä Pasilan Triplassa. Pääset oppimaan aitiopaikalta henkilöstövuokrauksen saloja alan absoluuttiselta parhaimmistolta. Työnkuvaasi HR-konsulttina kuuluu työilmoitusten laatiminen ja markkinointi, potentiaalisten hakijoiden kartoitus, kontaktointi ja haastattelu, sekä parhaiden tekijöiden yhdistäminen heille sopiville asiakkaille. Pääset myös tutustumaan asiakasyhteistyöhön ja liikkumaan mukana myös kentällä.

Toivomme sinulta:

 • Oma-aloitteisuutta
 • Aitoa kiinnostusta ja halua oppia henkilöstöalaa
 • Opintoja soveltuvalta alalta, harjoittelu tekemättä
 • Halua kehittyä rautaiseksi HR-ammattilaiseksi

Tarjoamme sinulle:

 • Toimialan mielenkiintoisimman harjoittelupaikan rennossa ympäristössä
 • Kattavan perehdytyksen HR-konsultin tehtävistä
 • Omasta mielestämme maailman parhaat työkaverit
 • Mahdollisuuden työllistyä opiskelun jälkeen

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

Myyntijohtaja

0405471719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki
Jatkuva haku
Array
Jatkuva haku

Haemme nyt apulaisravintolapäällikköä yhteen pääkaupunkiseudun trendikkäimmistä ravintoloista.

Etsimme nyt aiempaa ravintola-alan esihenkilökokemusta omaavaa apulaisravintolapäällikköä Helsingin keskustassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme.

Apulaisravintolapäällikön tehtävässä pääset johtamaan ravintolaa kokonaisuutena. Olet avainasemassa konseptin jatkuvassa kehityksessä ja työntekijöiden koulutuksessa. Olet esimerkillinen, ahkera työntekijä ja osaat kantaa vastuusi, mutta ymmärrät, että vastuuta voi jakaa myös muille. Tehtäväsi on luoda tiimi, jossa kaikki ymmärtävät yhteiset tavoitteet ja tekevät töitä yhdessä niiden saavuttamiseksi, sinun esimerkilläsi.

Tarjolla on siis vastuuta tarjoava ja monipuolinen työpaikka, jossa ei varmasti tylsää hetkeä tule!

Täytä hakemuksesi nopeasti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

Juuso Puustinen
WireStaff Helsinki Oy
045 633 5901
juuso.puustinen@wirestaff.fi

1 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme huolellisia ja reippaita rengasasentajia sesonkityöhön

Tervetuloa hakemaan töitä WireStaff Helsingin kautta! Meidän tavoitteemme on yhdistää parhaat tekijät parhaisiin työpaikkoihin ja tarjota juuri sinulle sinun mielestäsi kiinnostava työpaikka.

Haemme nyt rengasasentajia sesonkityöhön AD-Autokorjaamolle. Työ koostuu pääosin renkaiden vaihtamisesta, asiakaspalvelusta, rengaspesusta sekä varastonhallinnasta. Kokemus rengasasasennustyöstä ja alan koulutus katsotaan eduksi.

Toivomme hakijalta:

 • Kykyä toimia hektisessä ympäristössä
 • Oma-aloitteisuutta
 • Hyvää fyysistä kuntoa
 • Vastuullisuutta

Tarjoamme sinulle:

 • Luotettavan työnantajan edut
 • Kilpailukykyinen palkkaus
 • Mukavan työyhteisön ja hyvän perehdytyksen

Täytä nopea hakemus, ja olemme sinuun pian yhteydessä!

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

WireStaff Helsinki

0405471719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

4 kpl
Tuusula

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita yhteen pääkaupunkiseudun trendikkäimmistä ravintoloista.

KIILA Food & Bar on yksityinen ravintola keskellä Helsingin vilkkainta vilskettä. Aina löytyy syy pysähtyä Kiilassa! Hulppealla näköalalla varustettu Ravintola Kiila sijaitsee Helsingin ytimessä. Ravintola on auki lounaasta iltahämärään ja tarjoaa asiakkailleen raikkaita, rehellisiä ja rennon tyylikkäitä makuelämyksiä.

Etsimme reippaita, iloisia ja oma-aloitteisia tarjoilijoita, joilla asiakaspalvelu on veressä. Kiilassa odotetaan hakijoilta määrätietoista ja luovaa otetta, sekä kykyä työskennellä haastavassa, vilkkaassa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Kiilan ravintola kehittyy koko ajan ja tarjoaa jatkuvasti uuden oppimisen mahdollisuuksia!

Edellytämme sinulta:

 • Aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta
 • Energistä ja iloista otetta työhön
 • Hymyä ja asiakaspalvelualttiutta

Tarjoamme sinulle:

 • TÄYDET TUNNIT (112,5h/3vk), mahdollisuus työllistyä myös osa-aikaisesti
 • Mukavat työkaverit
 • Luotettavan työnantajan edut
 • Mahdollisuuden edetä uralla
 • Työpaikan Helsingin parhaalla paikalla ja mahdollisuuden tavata huikeita ihmisiä

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Etsimme reippaita muuttotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle.

Tervetuloa hakemaan töitä WireStaff Helsingin kautta! Meidän tavoitteemme on yhdistää parhaat tekijät parhaisiin työpaikkoihin ja tarjota juuri sinulle sinun mielestäsi kiinnostava työpaikka.

Etsimme ahkeria ja oma-aloitteisia muuttajia pääkaupunkiseudulle. Työtehtävät koostuvat normaaleista tehtävistä koti- ja yritysmuuttojen parissa esim. tavaroiden suojaus, pakkaus, siirto, purkaminen ja pienet asennustyöt.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa, reipasta asennetta, oppimishalua, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä tiimissä, että itsenäisesti.

Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse, mutta se katsotaan eduksi.

Täytä hakemus, ja olemme sinuun pian yhteydessä!

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

WireStaff Helsinki Oy

040 547 1719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

4 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Etsimme C-kortin omaavaa muuttoauton kuljettajaa pääkaupunkiseudulle.

Tervetuloa hakemaan töitä WireStaff Helsingin kautta! Meidän tavoitteemme on yhdistää parhaat tekijät parhaisiin työpaikkoihin.

Tällä kertaa haemme C-kortillisia muuttoauton kuljettajia pääkaupunkiseudulle. Työssä osallistutaan myös normaaleihin muuttomiehen työtehtäviin koti- ja yritysmuutoissa.

Työtehtävässä menestyy positiivinen, reipas, oma-aloitteinen ja itsenäiseenkin työhön pystyvä joukkupelaaja. Aiempi työkokemus muutto- tai kuljetusalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Työ on jokseenkin fyysistä, joten hyvä peruskunto helpottaa työtä.

Edellytämme sinulta:

 • C-ajokorttia
 • Hyvää asennetta

Tarjoamme sinulle:

 • Luotettavan työnantajan
 • Osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkkauksen

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

Wirestaff Helsinki Oy

040 547 1719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Kuntokauppa.fi on vuonna 2007 perustettu monikanavainen urheilukauppa. Visiomme on kasvaa toimialan parhaaksi yritykseksi Pohjoismaissa asiakaskokemuksella, henkilöstökokemuksella ja kannattavalla kasvulla mitattuna. Toimintaamme ohjaa dynaaminen aikaansaamiseen ja jatkuvaan kehittymiseen kannustava kulttuurimme sekä missiomme "hyvinvointia ihmisille". Liiketoimintamallimme ytimessä ovat vahva verkkokaupan osaaminen, erikoisliikkeen palvelutaso ja tuotevalikoiman kehittäminen. Suomessa toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Vantaan Tammistossa, minkä lisäksi käynnistämme parhaillaan toimintaa Ruotsin Tukholmassa.

Etsimme nyt Kuntokaupalle ASIAKASPALVELIJOITA Vantaan Tammistoon. Etsimme aidolla palveluasenteella ja myynnillisellä otteella varustettuja asiakaspalvelijoita osaksi uuden myymälän tiimiä. Tarjolla on osa-aikaisia (n.15h/vko) sekä kokoaikaisia (37,5h/vko) pestejä. Työajat sijoittuvat arkisin klo 08-20 välille, lauantaisin klo 10-18 välille ja sunnuntaisin klo 11-18 välille. Työ alkaa 4kk määräaikaisuudella, minkä jälkeen on mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, innostunut asiakaspalvelusta ja omaat urheilutaustaa tai sinulla on kiinnostus erilaisiin kuntoiluvälineisiin, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimillämme henkilöillä on palo palvella asiakkaita asiantuntevasti ja myyntihenkisesti. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta katsotaan ehdottomasti eduksi. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito plussaa! 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan rennossa ja iloisessa asiakaspalvelutiimissä. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, mutta toivomme sinulta myös aitoa kiinnostusta liikuntaan ja/tai kuntoiluvälineisiin. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Kerro myös, oletko kiinnostunut työskentelemään osa-aikaisesti vai täysillä viikkotunneilla. Liitä hakemukseesi mukaan CV. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! 

Lisätietoja: 

Vilma Ahola

Puh. 044 901 6930

vilma.ahola@wirestaff.fi

3 kpl
Vantaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin. (In English below).

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Tarjoilijan tehtäviin sinulta odotetaan:

- Aiempi ravintola-alan kokemus tai koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

- Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

We're now searching customer service oriented waiters/waitresses with great attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

We're now looking for waiters in Helsinki metropolitan area to either continuous or fixed-term employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

As a waiter you work as an important member of your work community, playing an important role in creating successful customer experience. At this job you'll be able to see your works results immediately and may see when you've done well.

What we're expecting from you:

- Passion for customer service

- Team-working skills

- Finnish and/or English skills

- Positive attitude and high work-ethic

- Prior work experience in restaurant is seen as an advantage, but is not necessary

- Alcohol passport is seen as an advantage, but not necessary

Fill this quick job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

For additional information:

Nicolas Hakkarainen

WireStaff Helsinki Oy

040 547 1719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia ja iloisia baaritarjoilijoita ja mestareita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin ja baareihin.

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit aloittaa työt nopeasti ja haluaisit ehkä työskennellä jossakin suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Baarin tehtävissä sinulta odotetaan:

- Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja toimeen tarttuvaa asennetta

- Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

We're now hiring bartenders with positive attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

We're now looking for bartenders in Helsinki metropolitan area to either continuous or fixed-term employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

What we're expecting from you:

- Good attitude towards work and customer service oriented mindset

- Ability to speak Finnish or English 

- Prior work experience or education in restaurant industry is seen as an advantage, but is not necessary

- Alcohol pass is seen as an advantage

Fill this quick job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

For additional information:

Nicolas Hakkarainen

WireStaff Helsinki Oy

040 547 1719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

4 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia kokkeja pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin (In English below).

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Olisit kiinnostunut juuri tietyntyyppisistä ravintoloista ja olisit valmis aloittamaan työt hyvinkin nopeasti. Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Odotamme sinulta:

- Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta

- Hygienia-passia

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

Joihinkin tehtäviin sinun on mahdollista työllistyä myös ilman suomen kielen taitoa tai aiempaa ravintola-alan kokemusta/koulutusta.

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

We're now hiring chefs with good attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

We're now looking for chefs Helsinki metropolitan area to either continuous or fixed-term employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

What we're expecting from you:

- Good work-ethic

- hygiene pass

- Ability to speak Finnish or English 

- Prior work experience or education related to restaurant industry

(Some positions don't require prior work-experience or education!)

Fill this quick job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

For additional information:

Nicolas Hakkarainen

WireStaff Helsinki Oy

040 547 1719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia vuorovastaavia tarjoilijoita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin.

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Vuorovastaavan tarjoilijan tehtäviin sinulta odotetaan:

- Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta

- Anniskeluvastaavan pätevyyttä

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

5 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme Järvenpäähän sekä Hollolaan SUUNNITTELIJOITA metalliteollisuuteen.

Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut ja tunnettu ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kalusteiden tuotekehittäjänä. Heidän tapansa toimia on hyvin asiakaslähtöinen ja he ovat keskittyneet useisiin eri toimialoihin.

Me WireStaffilla toimimme heidän kumppaninaan tässä rekrytointitoimeksiannossa. Valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, työympäristön jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan sekä henkilöstöstään huolehtivan johdon.

Suunnittelutyöt tehdään hyvin asiakaslähtöisesti, asiakkaiden toiveita kuunnellen ja sinun ammattitaitoasi ja osaamista hyödyntäen.

Toivomme sinulta löytyvän aiempaa käyttökokemusta 3D-suunnitteluohjelmistojen parista sekä työkokemusta ohutlevysuunnittelusta. Lisäksi toivomme oma-aloitteista työotetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, asiakaslähtöistä palveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projektin sujuvasta etenemisestä. Rekrytoivamme henkilöt voivat olla niin pitkään alalla toimivia konkareita tai uran alkutaipaleilla olevia suunnittelijan alkuja. 

2 kpl
Hollola, Järvenpää

Etsimme asiakasyrityksellemme kokeneita sähköasentajia Helsingin telakalle. Asiakkaan toivomus on, että sinulla on muutaman vuoden kokemus sähköasentajan töistä. Töitä tehdään laivoilla, mutta vaatimuksena ei ole kokemus laivasähkötöistä, se tietenkin katsotaan eduksi.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia

- Voimassa olevaa hätäensiapukorttia

- Vankkaa kokemusta sähköasentajan työstä

- Rautaista asennetta työntekoon

- Hyvää suomenkielen osaamista

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa https://www.wirestaff.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

 

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

4 kpl
Helsinki

Haemme asiakkaallemme osaavaa metallialan tekijää. 

Työnkuvasi tulee olemaan monipuolinen ja tulet työskentelmään erilaisissa metallipuolen työtehtävissä. Työ pitää sisällään myös kuljetusta, joten BE-kortti on vaatimuksena tässä työssä. 

Työssä menestyäksesi toivomme sinulta löytyvän itsenäistä työskentelyotetta, vastuullisuutta, huolellisuutta, täsmällisyyttä ja palvelualttiutta.

Mikäli pidät monipuolisesta ja fyysisestä työstä hae paikkaa ! 

1 kpl
Tuusula

Haemme asiakkaallemme asennustaitoista hitsaajaa. 

Pääpaino työssä on työmaakäynnit, mutta tarvittaessa työtä tehdään myös tuotannossa. 

Työtehtävät ovat monipuoliset ja vaihtelevat, koska tavaraa valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan täten asennuksetkin ovat erilaisia. 

Ympärillesi tulet saamaan työntekijöitä arvostavan ja vastuuta sekä vapautta tarjoavan esimiehen. 

Palkkatoiveita kuunnellaan ja kilpailukykyistä palkkaa olisi tarjolla. 

Oman auton käyttö mahdollisuus on ainakin alkuun eduksi. 

1 kpl
Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Tuusula, Vantaa

Haemme kiireellisesti asiakkaallemme Järvenpäähän pakkaajaa 2-3 kuukauden pituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa. 

Työnkuva pitää sisällään kappaleiden/tuotteiden pakkausta puupakkauksiin sekä varastotyötä. Puupakkauksien teossa käytetään sirkkeliä sekä naulapyssyä. Mikäli sinulta löytyy näistä aiempaa käyttökokemusta katsomme sen eduksi. 

Hae paikkaa kiireellisesti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

1 kpl
Järvenpää

Haemme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen LVI-asentajia Keski-Uudenmaan alueelle ja pääkaupunkiseudulle.

Asiakkaamme tarvitsee nuorekkaaseen ja kasvavaan tiiminsää ammattitaitoisia LVI- asentajia. Työmaat ovat pääasiassa saneerauskohteita. Asiakkaamme tarjoaa monipuoliset, haasteelliset työtehtävät, hyvän työporukan ja nykyaikaiset työkalut tehtävään.

Toivomme hakijalta:
- alan koulutusta ja työkokemusta alalta
- piirustustenlukutaitoa sekä työselityksien ymmärtämistä
- hyviä kädentaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
- päätöksenkykytaitoa sekä halua ottaa vastuuta omasta tekemisestään
- hyvää fyysistä kuntoa sekä asiakaspalvelutaitoja

Jos kiinnostuit, hae paikkaa heti sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

3 kpl
Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Tuusula, Vantaa

Haemme Järvenpäähän suureen työyhteisöön lisää tig-hitsaustaitoisia tekijöitä rst-tuotteiden hitsaukseen. Työ on siistiä sisätyötä ja pääset työskentelemään laadukkaita työvälineitä käyttäen, osana ammattitaitoista tiimiä.

Työ on arkeen sijoittuvaa päivätyötä ja pääset itse vaikuttamaan työaikaasi. Me sekä asiakkaamme haluamme sinun viihtyvän ja olemme aidosti kiinnostuneita sinusta työntekijänä. Tarjoamme sinulle erilaisia työsuhde-etuja. Palkkauksessa noudatamme teknologian työehtosopimusta, mutta palkkatoiveet huomioon ottaen.

Työpaikan sijainnin vuoksi oman auto mahdollistaa töihin kulkemisen vaivattomasti.

Mikäli omaat hyvät kädentaidot, sinulta löytyy huolellisuutta, laatutietoisuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja olet etsimämme henkilö.

Haethan paikkaa pikaisesti ! 

10 kpl
Järvenpää

Etsimme asiakkaallemme kirvesmiehiä pitkäkestoisiin työsuhteisiin sekä keikkaluontoisiin toimeksiantoihin Uudenmaan alueelle.

Työt sisältävät monipuolisia rakennustöitä niin betoni- kuin puurakentamisenkin parissa uudis- ja saneerauskohteissa, johon pääset myös itse vaikuttamaan.

Edellytämme hakijalta kokemusta rakennusalan töistä ja/tai rakennusalan koulutusta, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä ennen kaikkea hyvää asennetta fyysistä työtä kohtaan.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme työtä niin pitkänlinjan ammattilaisille kuin työuransa alkupuolellakin oleville tekijöille.

Jätä pikahakemus niin kutsumme sinut haastatteluun, jossa pääset kertomaan itsestäsi sekä minkälaista työtä haluaisit tehdä.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

3 kpl
Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti

Rakennustyöntekijä

Etsimme rakennustyöntekijöitä useille eri asiakkaillemme Uudenmaan alueelle.

Työtehtävät ja kohteet vaihtelevat työmaasta riippuen, purkamisesta saneeraukseen ja uuden rakentamiseen, joten kerro meille kokemuksesi sekä vahvuutesi rakennusalalla, niin saadaan kartoitettua juuri sinulle sopivat työtehtävät.

Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta rakennustyöntekijän tehtävistä, hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja töitä on tarjolla työmaista riippuen joustavasti, lyhyistä pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

3 kpl
Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti

Etsimme Uudenmaan alueella oleville asiakkaillemme rakennusapulaisia erilaisiin rakennusalan työtehtäviin.

Aikaisempi kokemus rakennustyömailta tai rakennusalan koulutus on plussaa, mutta voit myös olla hyvällä asenteella varustettu aloittelija!

Työhön kuuluvat erilaiset avustavat rakennustyöt kuten siivous-, raivaus-, kanto- ja purkutyöt sekä ammattimiesten avustaminen. Kiinnostuksen ja osaamisen mukaan sinun on mahdollista edetä myös haastavampiin tehtäviin rakennusalalla, kokemuksen kartuttua.

Toivomme, että sinulta löytyy:
- Reipasta asennetta ja halua tehdä fyysistä työtä!
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti tai valmius sen suorittamiseen
- Luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja töitä on tarjolla työmaista riippuen joustavasti, lyhyistä pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

5 kpl
Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti

Haemme Hyvinkäälle osaavia ja reippaita työntekijöitä, jotka pystyvät työskentelemään monipuolisesti eri varastotehtävissä. Työnkuva sisältää mm. keräämistä, lähetystä sekä vastaanottoa. Työtä tehdään säällä kuin säällä sekä sisällä, että ulkona.

Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen varastoilla työskentelystä sekä trukilla ajotaidon osaamisen.

Hakijoiltamme tulee myös löytyä valmius kaksvuorotyöhön.

Työssä tarvitaan järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta sekä yhteistyötaitoja ja hyvää yleiskuntoa.

Laita rohkeasti hakemusta sähköpostitse osoitteeseen jan.ruoho@wirestaff.fi. Hakemuksen saavuttua olemme sinuun yhteydessä ja kerromme työstä lisää. 

4-6 kpl
Hyvinkää

FP-Tuotteet Oy on kotimainen yritys – alansa kärkitoimija Suomessa

FP-Tuotteiden tuotealueina ovat siirtoseinät, kiinteät lasirakenteet ja muut erityyppiset tilanjakajat, verhokiskojärjestelmät, murtosuojatuotteet sekä taite- ja lasiliukuovet. PT-Tuotteiden myynnin pääkohteena ovat suunnittelijat, rakennuttajat ja rakennusurakoitsijat, joille yritys tarjoaa tuotteet asennettuina. Yrityksen tuotemyynti kohdistuu teollisiin asiakkaisiin ja jälleenmyyntiverkoston kautta kuluttajille. Yrityksen vuosiliikevaihto on noin 10,2 M€ ja henkilöstöä yrityksellä on noin 30 henk. FP-Tuotteiden tehdas sijaitsee Tampereella.

 

TOIMENKUVA

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti FP-tuotteiden koko tuotekategorian projektiasennuksissa. Työskentelet osana asennustiimiä, joka vastaa niin uudis- kuin saneerauskohteiden asennuksista. Työ on ns. viimeistelyvaiheen työtä, joten huolellinen työote on tärkeää.

ODOTAMME SINULTA

Omaat kokemusta rakennusalasta tai erilaisista asennustöistä. Hyvä fyysinen kunto, aikaansaava asenne sekä työkalujen käsissä pysyminen ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin se mitä olet aikaisemmin tehnyt. Ennen kaikkea olet siis se hyvä tyyppi, jolla on uskoa kasvaa ja kehittyä huippuasentajaksi. Työmaat sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua, joten oma auto helpottaa kulkemista työmaiden välillä.  

MUUT TIEDOT

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän alansa kärkipaikassa. Tarjoamme kannustavan ja kehittävän työilmapiirin, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaiseksi osana sitoutunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä. Työ alkaa 6kk:n vuokratyösuhteena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan omille kirjoille.

 

KIINNOSTUITKO?

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian sillä paikat täytetään heti sopivien asentajien löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

3 kpl
Uusimaa