WireStaff Oulu - WireStaff Oy

WireStaff Oulu

WireStaff Oulu

Nummikatu 18 E
90100 Oulu

Katso työpaikkoja Oulun seudulta »

WireStaff Oulu - Hyvässä TyöWireessä

Me WireStaffilla ymmärrämme oikean osaamisen arvon. Hyvä työntekijä on muutakin, kuin ansioluettelo. Tämä ajatusmaailma tarkoittaa työntekijälle reilua työnantajaa, joka etsii juuri hänelle sopivan työpaikan. Työnantajalle olemme suoraselkäinen henkilöstökumppani, jonka tavoitteena on löytää ne oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Harri Hautamäki

Myynti ja rekrytointi

Nimi
Jatkuva haku

Etsimme osaavaan joukkoomme varastotyöntekijää vakituisiin tehtäviin Maustajalle Pyhännän tehtaalle.

 
Työsi sisältää monipuolisia tehtäviä erityisesti pakkaustarvikkeiden sekä lisä- ja apuaineiden purkamiseen, varastointiin, luovuttamiseen ja lastaukseen liittyen. Voit osallistua myös pakkaamon avustaviin tehtäviin. Trukinajotaito on tärkeää ja tarvittaessa koulutamme sinut siihen.

Odotamme  sinulta

  • ymmärrystä työ- ja tuoteturvallisuuden tärkeydestä
  • oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • tietotekniikan perustaitoja ja kiinnostusta tuotannonohjausjärjestelmän käyttöön

Arvostamme yhteistyötaitoja ja tiimityövalmiuksia. Paras tulos syntyy yhteistyössä pakkaamon, kunnossapidon, asiakaspalvelun sekä muun tehtaan henkilöstön kanssa. Aikaisempi kokemus varastotyöstä tehtaassa tai elintarvike-alalla lasketaan eduksi. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä.

Sinulla on positiivinen elämänasenne ja pidät reippaasta tekemisen meiningistä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän, sekä monipuoliset henkilöstöedut mukavien työkavereiden lisäksi.

Haethan paikkaa viipymättä, viimeistään 15.12.2022 sillä haastattelemme tässäkin tapauksessa hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävät sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa WireStaffilta Harri Hautamäki, p. 0445171027 tai sähköpostitse harri.hautamaki@wirestaff.fi
Tervetuloa mausteiden maailmaan!
Meillä on juuret syvällä Pyhännän maaperässä, puhtaassa luonnossa.
 


2 kpl
Pyhäntä

Reippaita elintarviketyöntekijöitä Ouluun

Onko sinulla sesonkityö hakusessa? Jos, niin jatka ihmeessä lukemista!

Etsimme perinteikkäälle elintarvikealalla toimivalle asiakasyrityksellemme työntekijöitä Joulusesonkiin. Etsimämme henkilöt tulevat työskentelemään vaihtelevissa elintarvikeprosessien valmistus- tai pakkaustehtävissä.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta hyvää fyysistä kuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa, huolellisuutta, järjestelmällisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Taustaakin tärkeämpää on positiivinen ja reipas asenne, sekä halu oppia uutta. Iältäsi sinun pitäisi olla 18 vuotta täyttänyt.

Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja mukavat työkaverit auttavat tarpeen vaatiessa. Hygieniapassi katsotaan eduksesi ja työpaikan sijainnin vuoksi sinulla pitäisi olla oma auto käytössä. Elintarvikkeiden kanssa kun ollaan tekemisissä, niin tekokynsillä tai -ripsillä ei tuotantotilaan voi mennä.

Tunnistitko itsesi? Jos, niin laita ihmeessä hakemusta tulemaan, työt kun alkavat heti sopivien työntekijöiden löydyttyä!

Mikäli haluat kuulla lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Harri Hautamäki, harri.hautamaki@wirestaff.fi, 0445171027

www.wirestaff.fi

WireStaff … opettavia työkokemuksia.

5 kpl
Oulu

Haemme nyt oululaisen raudoitusalalla toimivan asiakasyrityksemme palvelukseen betoniraudoittajia teollisuus, infra- ja energiapuolen rakennuskohteisiin.

Työtehtäviin kuuluu mm betoniraudoitteiden tekoa sekä muita raudoituksiin liittyviä töitä. Edellytämme työntekijältä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä halua sitoutua pitkään työsuhteeseen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Luotettaville tekijöille tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Mikäli tiedät olevasi sopiva henkilö tehtävään, jätä hakemuksesi verkkosivujemme kautta, tai ole suoraan yhteydessä minuun. Tavoitat minut joko puhelimitse 044 5171027 tai sähköpostitse harri.hautamaki@wirestaff.fi

Haastatteluun kutsuttaville soitetaan lähiaikoina, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

WireStaff on kotimainen henkilöstöpalveluja tuottava yritys.

Toimimme Tampereella, Helsingissä, Turussa, Lahdessa ja nyt myös Oulussa.

Toimihenkilöillämme on vankka kokemus alasta, kaikkiaan lähes 400 vuotta!!

Tarjoamme töitä, jotka joustavat, tuovat uusia haasteita ja kasvattavat osaamistasi. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta. Sitä WireStaff on.

Tutustu meihin www.wirestaff.fi

5 kpl
Oulu

Lumitöihin Oulun alueelle? 

Eroaa kotona tehtävistä lumitöistä sen verran, että tästä maksetaan palkkaa?

Etsimme LUMITYÖNTEKIJÖITÄ talvikaudelle Oulun seudulle. 

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta lumitöistä, mutta tarvitset asenteen joka auttaa sinua fyysisentyön tekemiseen!

Meillä on monenlaisia työtehtäviä mm. käsilumityöntekijöille, katollatyöskentelijöille sekä auraustaitoisille lumityöntekijöille.
Töitä tehdään itsenäisesti sekä työparin kanssa.
Työt alkavat lumen tultua ja työtä on keikkaluontoisesti tarjolla koko talven. Olethan täysi-ikäinen ja valmis vuorotyöhön, sillä työvuorot alkavat useasti aikaisin aamulla. 
Jos kiinnostuit täytä hakemus. Laitappa sähköpostia tai soittele niin jutellaan sinun työmahdollisuuksista meillä.

Voit jättää avoimen hakemuksen ja kertoa omasta tilanteesta, millaista työtä etsit, mistä ja milloin!

Harri Hautamäki,
harri.hautamäki@wirestaff.fi
0445171027

10 kpl
Oulu

Haemme nyt oululaiselle teollisuuden alalla toimivalle asiakasyrityksellemme KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ kokoaikaisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin.

Aikaisempaa työkokemusta teollisuuden alalta ei tarvitse olla, rohkeus ja innovatiivinen ajatus tulevaan riittää. Asiakasyrityksemme vastaa koulutuksesta, joka on nykyaikainen ja käytännön läheinen. Avoimia työtehtäviä on mm. testaajan tehtävissä sekä mekaanisemman kokoonpanon eri työvaiheissa. Aikaisempi kokemus tarkkuutta vaativista tehtävistä on ehdottomasti etu.

Olemme kiinnostuneita tekemään kanssasi tulevaisuuden työsuunnitelman, jossa vahvuutesi otetaan huomioon. Näin me kaikki pääsemme parhaaseen lopputulokseen aikaa tuhlaamatta. Kaikki tehtävät vaativat tarkkuutta, sorminäppäryyttä ja tarjoavat mielenkiintoista tekemistä. Suomen kieli toimii työkielenä.

Tehtaalla työskennellään alkuun päivä- ja iltavuoroissa, mutta odotamme valmiuttasi siirtyä myöhemmin myös kolmivuorotyöhön.
Työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Näin haet  työpaikkaa:

Jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä. Täytä lomake huolellisesti ja liitä CV:si sekä muut mahdolliset dokumentit hakemukseen.
Hakuaika päättyy 30.10.2022. Toimi ripeästi, koska haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, kysy rohkeasti lisää joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Harri Hautamäki

044 5171027
harri.hautamaki@wirestaff.fi

4 kpl
Oulu

Oletko pohtinut uutta työtä uusissa maisemissa ja työskentely tunturissa juuri se, jota tähän elämäntilanteeseen kaipaat? Oletko valmis ikimuistoisiin elämyksiin, uusiin ystäviin ja uuden oppimiseen? Mahtavaa, meillä on sinulle töitä! 

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia KOKKEJA Lapin alueen ravintoloiden talvisesonkiin. Töitä on tarjolla Ylläksellä, Levillä, Saariselällä sekä Rukalla. Työt alkavat sopimuksen mukaan, esimerkiksi marraskuussa ja työt jatkuvat aina vappuun saakka.

Hakijoilta odotetaan hyvän asenteen lisäksi aiempaa kokemusta kokin töistä tai alan koulutusta sekä hygieniapassia. Tunteja on tarjolla hyvinkin vaihtelevasti, eli voimme räätälöidä juuri sinulle sopivat työtunnit. Palkkaus työtehtävässä on sopimuksen mukaan. 

Sinulle järjestetään majoitus, joka on kustannuksiltaan edullinen. Lähtökohtaisesti pidempään tunturissa viihtyvät majoittuvat kimppa-asunnoissa omissa huoneissa ja lyhyen sosengin tekijät jaetuissa huoneissa. Ruokailumahdollisuuksia työntekijöille järjestetään myös työpaikan puolesta.

Hae tunturiin töihin tämän linkin kautta ja keskustellaan sinulle sopivista mahdollisuuksista sekä ajankohdasta:

http://wirestaff.likeit.fi/apply/6356179

Lisätietoja:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki

juuso.puustinen@wirestaff.fi

045 633 5901

1 kpl
Inari, Kittilä, Kolari, Sodankylä, Kuusamo

Oletko pohtinut uutta työtä uusissa maisemissa ja työskentely tunturissa juuri se, jota tähän elämäntilanteeseen kaipaat? Oletko valmis ikimuistoisiin elämyksiin, uusiin ystäviin ja uuden oppimiseen? Mahtavaa, meillä on sinulle töitä!

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia TARJOILIJOITA Lapin alueen ravintoloiden talvisesonkiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan, loka- tai marraskuussa ja työt jatkuvat aina vappuun saakka. Hakijoilta odotetaan hyvän asenteen lisäksi vähintään 2 kuukauden kokemusta ravintola-alalta. Alan koulutus ja anniskelupassi katsotaan eduksi. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Sinulle järjestetään majoitus, joka on kustannuksiltaan edullinen. Lähtökohtaisesti pidempään tunturissa viihtyvät majoittuvat kimppa-asunnoissa omissa huoneissa ja lyhyen sosengin tekijät jaetuissa huoneissa. Ruokailumahdollisuuksia työntekijöille järjestetään myös työpaikan puolesta.

Hae tunturiin töihin tämän linkin kautta ja keskustellaan sinulle sopivista mahdollisuuksista sekä ajankohdasta:

http://wirestaff.likeit.fi/apply/6356040

Huom! Töitä on tarjolla Ylläksellä, Levillä, Saariselällä sekä Rukalla.

Lisätietoja:

Juuso Puustinen

WireStaff

juuso.puustinen@wirestaff.fi

045 633 5901

1 kpl
Inari, Kittilä, Kolari, Savukoski, Sodankylä, Kuusamo