Wire - WireStaff Oy

Wire

WireStaff Oy - Suoraselkäinen henkilöstöpalvelu

 

Henkilöstöpalvelualan järjestäytyessä uudelleen joukko innokkaita entisen VMP:n työntekijöitä päätti lyödä hynttyyt yhteen, ja perustaa oman näköisensä yrityksen, WireStaffin. Osa Wiren henkilökunnasta on työskennellyt yhdessä jopa toistakymmentä vuotta, ja meillä kaikilla on yhteinen päämäärä palvella sekä yritys- että työntekijäasiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

WireStaff toimii valtakunnallisesti. Laajennamme toimintaamme jatkuvasti uusille paikkakunnille. Katso lähin toimistosi täältä.

Haluatko sinä toimia Hyvässä Wireessä henkilöstöalan ammattilaisena WireStaffin joukkueessa? Voit keskustella oman Wire-toimiston perustamisesta kanssamme vaikka jo tänään! Ota yhteyttä franchising-asioissa.

Asiakkaamme toimivat pääasiassa rakennusalalla, kaupan ja logistiikan parissa, sekä teollisuuden eri aloilla. Osaamista meiltä löytyy myös mm. toimistoalan henkilöstövuokrauksesta sekä rekrytoinneista.

Ole rohkeasti yhteydessä – omana itsenäsi!

Avoimet työpaikat

Nimi
Jatkuva haku

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme raskaan kaluston asentajaa Kuopioon!

Työnkuvaan kuuluu raskaan kaluston huolto- ja korjaustehtäviä. 
Haemme ammattitaitoista henkilöä, jolla vuosien kokemus alasta.
Käytössäsi on laadukkaat nykyaikaiset työvälineet ja osaavan tiimin jatkuva tuki.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja viikkotyöaika 40h/vko.
Työ alkaa 6 kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen mahdollisuus siirtymiä asiakkaan omille kirjoille.

Etsimämme työntekijä omaa teknistä ymmärrystä ja on nopea omaksumaan sekä soveltamaan uutta tietoa.
Toivomme, että olet itsenäinen työntekijä, joka tarttuu työhön nopeasti. Toivomme aitoa kiinnostusta kehittää omia taitoja, hyvää asennetta sekä huolellista työotetta.
Eduksesi luetaan aikaisempi vastaava työkokemus alan parissa. Maksamme kilpailukykyisen palkan työntekijän osaamistason mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Mikko Jutila, puh. 0503510777, mikko.jutila@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

1 kpl
Kuopio

Haemme nyt asiakaspalvelutaitoista ja hymyilevää KASSATARJOILIJAA Helsingin Vallilaan JJ's BBQ:lle.

Tehtävässä vastaat tyypilillisistä kassatarjoilijan työtehtävistä, kuten kassan käytöstä, tarjoilusta sekä astioiden keräyksestä. Luonnollisesti työhösi kuuluu myös erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen antaminen ravintolan asiakkaille. 

Aiempi kokemus ravintola-alan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työssä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävään perehdytetään, joten hyvällä asenteella, nopeilla jaloilla ja energisellä olemuksella pääsee jo pitkälle.

Täytä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Voit jättää hakemuksen tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/7748481

Lisätietoja tehtävästä:

Sanni Vennola

sanni.vennola@wirestaff.fi

044 763 2800

1 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Kassatieto on yksi suurimpia rullapapereiden toimittajia Suomen markkinoilla ja heidän oma tuotantonsa keskittyy paperin konvertointiin. Myymälätarvikkeiden maahantuojana ja tukkuna Kassatieto tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman hyvin valmistettuja myymälä- ja toimistotarvikkeita. Laajan tukkuvalikoiman mahdollistavat laadukkaat yhteistyökumppanit ympäri Euroopan. Tehdaskumppaneita on kymmeniä, aina suurista tehtaista pienempiin erikoistuneisiin valmistajiin, joiden kanssa Kassatieto tekee yhteistyötä tarvittaessa vaikkapa yhden tietyn tuotteen parissa. Kaikki valmistavat tehtaat sijaitsevat Euroopassa tehokkaan logistisen matkan päässä sekä ekologisista, että sosiaalisista syistä. Kassatieto haluaa tuntea kumppaninsa ja jokainen valmistava tehdas auditoidaan henkilökohtaisesti.

Haemme nyt asiakkaamme Ylöjärven toimipisteelle Myyjää hoitamaan niin Suomen kuin Keski-Euroopankin myyntiä.

Myyjänä tehtäviisi kuuluvat uusasiakashankinta, olemassa olevien asiakassuhteiden hoito sekä koko myyntiprosessin itsenäinen hoitaminen alusta loppuun. Kotimaassa myyntirepertuaariisi kuuluvat mm. kassarullat, tarrat, erilaiset paperijalosteet sekä pakkausmateriaalit. Ulkomailla pääasialliset myyntituotteesi ovat suurkuvatulostuspaperit. Tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä tuotantopäällikön kanssa, joten työtä tehdään pääasiassa toimipisteellä. Matkapäiviä vuodessa kertyy karkeasti joitakin kymmeniä.

Toivomme sinulta oma-aloitteista työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, myynnillistä ja kaupallista ajattelukykyä sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Olet ulospäin suuntautunut persoona ja haluat sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Ilmaiset itseäsi sujuvasti englannin ja suomen kielellä niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Ruotsin kielen hallinta katsotaan eduksesi.

Odotamme sinulta soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutustaustaa. Sinulla olisi hyvä olla jo jonkin verran kokemusta B2B- myynnistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta myynnin eri osa-alueita kohtaan sekä matkustusvalmiutta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakavaraisen yhtiön palveluksessa sekä mahdollisuuden päästä toimimaan osana sitoutunutta ja hyvin motivoitunutta nuorekasta työyhteisöä. Kassatieto tarjoaa työntekijöilleen liikuntaedun, kattavan työterveyden, puhelinedun sekä myös vapaa- aikaa koskevan matkavakuutuksen. Saat tehtävääsi täyden tuotekoulutuksen sekä urasi alkutaipaleelle kivojen työkavereiden täyden tuen.

Rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Wire Henkilöstöpalveluiden kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Heikkilä-Collin hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa wirestaff.fi 23.10.2022 mennessä. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan kuluessa, joten kannattaa olla nopea!

1 kpl
Ylöjärvi

Etsimme nyt hyvässä kasvun vauhdissa olevalle asiakasyrityksellemme Pirkkalaan PUUTYÖNTEKIJÄÄ. 

Työnkuvaan kuuluu laatukalusteiden rakentamista ja kokoonpanoa.
Kyseessä on päivätyö. Työ suoritetaan klo:7.00 - 15.30 välillä. 

Odotamme sinulta positiivista, reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta. Tehtävässä toivotaan kädentaitoja ja tarkkaa työskentelyotetta.
Aikaisempi kokemus / koulutus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi (esim. puuseppä, asentaja yms.). Työhön perehdytetään. 

Työ alkaa Wire Henkilöstöpalveluiden kautta pidemmällä määräaikaisella työsopimuksella, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille.

Tehtävä alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? 

Täytä hakemus heti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi myös CV. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mikko Jutila, p. 0503510777 tai mikko.jutila@wirestaff.fi 

1 kpl
Pirkkala

Etsimme nyt koneenasentajaa asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Toivomme sinulta kone- ja metallialan koulutusta tai muuta tehtävään soveltuva tutkintoa. Arvostamme aiempaa kokemusta rakennustyömaalta ja katsomme eduksi, jos sinulta löytyy ajokortti & auto. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, hyviä tiimityötaitoja sekä positiivista asennetta työntekoon.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle säännöllisen päivätyön, erittäin mukavat työkaverit ja reilun esimiehen. Lisäksi tarjoamme sinulle  kilpailukykyisen palkan sekä uran mielenkiintoisella toimialalla perinteikkään yrityksen palveluksessa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikimmiten alla olevasta linkistä ja olemme sinuun yhteydessä! Lisätietoja tehtävästä voi kysellä allekirjoittaneelta.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7736315

Lasse Sopanen

WireStaff Helsinki Oy

Tallberginkatu 2 B, 00180 Helsinki.

Puh. 041 4313477

lasse.sopanen@wirestaff.fi

www.wirestaff.fi

2 kpl
Uusimaa

Meillä on nyt etsinnässä asentaja perinteikkäälle asiakasyrityksellemme Nokialle.

Yritys valmistaa ja asentaa mm. teräs- ja alumiiniovia sekä teräs- ja alumiinijulkisivuja. Työnkuvaan kuuluu näiden tuotteiden asennusta, alan ammattilaisen johdolla.
Aikaisempi kokemus tai koulutus metallialalta on eduksi. Myös esimerkiksi vapaa-ajan harrastuneisuus (esim. omat projektit puun, metallin, autojen, mopojen tai talon kanssa) katsotaan ehdottomasti eduksi!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen hyvämaineisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat leppoisan ja viihtyisän työympäristön, jossa on kannustava ilmapiiri ja työntekijät puhaltavat yhteen hiileen.
Työhösi saat kattavan perehdytyksen.

Palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Töiden aloitus olisi mahdollisimman pian ja alkaisi alkuun määräaikaisuudella, josta erittäin hyvät mahdollisuudet jatkoon.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. 

Lisätietoja: Mikko Jutila, mikko.jutila@wirestaff.fi, 0503510777

1 kpl
Pirkanmaa, Nokia

Oletko ravintola-alan ammattilainen, jolla on halua edetä uralla kohti mielenkiintosia esihenkilön tehtäviä? Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi? Oletko vastuullinen, oma-aloitteinen ja positiivinen persoona, jolla on palo kehittää ravintolan toimintaa? Huippua, meillä on sinulle töitä!

Etsimme asiakkaalleemme Deliberi K7:lle varmaotteista APULAISRAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen! 

Apulaisravintolapäällikkönä toimit ravintolapäällikön oikeana kätenä ravintolan esimiestiimissä. Toimit myös ravintolapäällikön tuuraajana lomakauden aikana. Vastuullesi kuuluu ravintolan työtehokkuuden aktiivinen seuraaminen, palvelun laadun varmistaminen sekä päivittäinen työ asiakaspalvelussa. Tehtävässä pääset osallistumaan myös ravintolan vuorosuunnitteluun sekä tuotteiden tilaamiseen.

Edellytämme hakijalta:

 • Aiempaa kokemusta ravintola-alalta
 • Kykyä hahmottaa, hallita ja kehittää suuria kokonaisuuksia
 • Anniskelupassia (voidaan suorittaa myös töiden alettua)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Oletko etsimämme ammattilainen? Jätä hakemus tämän linkin kautta  http://wirestaff.likeit.fi/apply/7710649 Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat koulutuksella heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

juuso.puustinen@wirestaff.fi

045 633 5901

-- 

Deliberi on raikas suomalainen deli-ravintola, jonka taustalla on suomalainen perheyhtiö. Ruokalistasta löytyy upean houkuttelevat pintxot, aitoa lankkupizzaa, pirteät bowlit, virkistävät salaatit ja kaupungin mehevimmät burgerit. Deliberi on kohtaamispaikka, jossa nautitaan hyvästä ruuasta ja tunnelmasta. 

Lisätietoa Deliberistä: https://deliberi.fi/.

1 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Etsimme nyt asiakaspalvelun hallitsevaa BAARIMIKKOA ilta- ja viikonlopputöihin!

Oletko baarialan ammattilainen? Osaatko pitää asiakkaiden fiiliksen korkealla kiireestä huolimatta?

Haussa olisi reippaita ja kiirettä pelkäämättömiä baarimikkoja Tampereen alueelle erilaisiin ravintoloihin. Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti, mutta mahdollisuus myös työllistyä pitkäaikaisesti. Hakijoilta vaaditaan jo hiukan aiempaa kokemusta baari- ja juomaosaamisesta sekä anniskelupassia.

Mitä tarjoamme sinulle?

-Tarjoamme sinulle töitä vaihtelevissa ja mielekkeissä työympäristöissä, jossa työkaverit ovat huikeita ja lisäksi pääset kehittämään itseäsi ja ammatillista osaamistasi. Näissä töissä yksikään ilta tai yö ei ole samanlainen!

-Vapauden valita omat juuri sinulle sopivat työpäivät, opiskelut tai muut työt huomioiden

Mitä odotamme sinulta:

-Etsimämme henkilöt ovat hyvällä fiiliksellä ja huumorintajulla varustettuja, joustavia ja oma-aloitteisia tiimipelaajia. Olet tottunut työskentelemään kiireessä ja viihdyt tiskin takana kuin kotonasi. Sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja olet innokas oppimaan uutta sekä kehittämään taitojasi eri juomien saloihin.


- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja toimeen tarttuvaa asennetta, jossa et pelkää tarttua toimeen

- Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksesi

Jätä hakemus pikaisesti tämän linkin kautta, 

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/7159137

haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

--

Lisätietoja:

Annika Niemistö

annika.niemisto@wirestaff.fi


0447002325

2 kpl
Pirkanmaa, Tampere

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme SÄRMÄÄJÄÄ Sääksjärvelle. Työ sisältää teräslevyjen särmäämistä Baykal-merkkisellä koneella (4100 440tn ja 3100 160tn). Tarjolla on myös muuta levyntyöstokoneiden käyttöä sekä metallityötä, kuten esimerkiksi plasmaleikkausta ja mig-hitsaamista osaamisen mukaan. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. Työ alkaa määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta ja tavoitteena on siirtyä asiakkaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

 

Mitä toivomme sinulta?

 • Metallialan koulutusta
 • Metallialan työkokemusta
 • Halua pitkäaikaiseen työhön
 • Asennetta työntekoon ja uuden oppimiseen

 

Mitä Tarjoamme?

 • Pitkäaikaisen työpaikan
 • Kattavan perehdytyksen työhön
 • Kilpailukykyisen, kokemukseen perustuvan palkan

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi mukaan CV. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-16: Ville Kangasmäki, puh. 044 901 6930, ville.kangasmaki@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

1 kpl
Lempäälä

Haemme nyt PALVELUTISKITYÖNTEKIJÖITÄ Jyväskylään. Työnkuva on monipuolinen, ja siihen kuuluu mm. elintarvikkeiden käsittelyä ja esillepanoa sekä asiakaspalvelua. Työ tapahtuu ma-su palvelutiskin aukiolojen mukaisesti aamu- ja iltavuoroissa.

Mitä toivomme Sinulta?

- Ravintola- tai kaupanalan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

- Kykyä työskennellä myös pienen kiireen ja paineen alla, eikä hymysi hyydy hetkellisessä kiireessäkään

- Sitoutumista pidempiaikaiseen työtehtävään 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme rennon ja innostavan työympäristön, sekä laajan ja monipuolisen työnkuvan. Työhösi saat kattavan perehdytyksen ja apunasi ovat osaavat ja auttavat työkaverit. Tehtävän palkkaus pohjautuu kokemukseesi ja on erittäin kilpailukykyinen.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae paikkaa heti tänään! Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7665421

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä:

Juuso Puustinen

juuso.puustinen@wirestaff.fi

045 633 5901

2 kpl
Jyväskylä

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkkalaan KYLMÄLAITEASENTAJAA toimimaan raskaan kaluston pariin. Työnkuvaasi kuluvat raskaan kuljetuskaluston kylmälaitteiden asennukset, huollot ja korjaukset. Pitkää työkokemusta alalta et välttämättä tarvitse, sillä sinut perehdytetään tehtäviisi kattavasti työn alkaessa. Kiinnostus tekniikkaan sekä raskaan kaluston huoltotöihin katsotaan eduksesi. Työ alkaa määräaikaisena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen tarkoitus siirtyä asiakaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

 

Mitä toivomme sinulta?

 • Kokemusta raskaan kaluston asennuksista tai kylmälaiteasennuksista
 • Kokemusta sähkö- ja paineilmajärjestelmistä
 • Kuvanlukutaitoa
 • Asennetta ja motivaatiota

Mitä tarjoamme?

 

 • Reilun palkkauksen kokemukseesi perustuen
 • Uudet, modernit toimitilat
 • Reilun työnantajan ja mukavan työporukan
 • Perusteellisen perehdytyksen työhösi

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi mukaan CV. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-16: Ville Kangasmäki, puh. 044 901 6930, ville.kangasmaki@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

1 kpl
Pirkkala

Nyt meillä on haussa asiakasyrityksellemme KOKOONPANIJOITA Akaan Toijalaan. Työnkuvaan kuuluu suurien työkoneiden eri osien loppukokoonpanoa. Työtä tehdä arkisin klo 7-15.30, mutta mahdollisesti myöhemmin myös kahdessa vuorossa. Työtä tehdään pääasiassa porukassa ja työhön annetaan perusteellinen perehdytys.

Odotamme sinulta:

- Käsityökalujen hallintaa

- Asennetta työntekoon

- Valmiutta myös 2-vuorotyöhön

- Mahdollisuutta sitoutua pidemmäksi aikaa

Tarjoamme sinulle:

- Reilun aloituspalkan 12-14 €/h kokemuksen mukaan

- Kattavan perehdytyksen työhön

- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön

Työt alkavat 6 kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen tarkoitus siirtyä asiakkaan kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Haethan paikkaa pikaisesti, sillä työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja voit tiedustella: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

2 kpl
Pirkanmaa, Akaa

Pidätkö laitteiden kokoamisesta, korjaamisesta, rakentelusta tai onko harrastuksesi auton tai mopon kanssa väkertely? Mikäli vastasit kyllä, meillä saattaa olla sinulle kutsumustyöpaikka tarjolla!

Etsimme nyt asiakkaalleemme teknisellä osaamisella varusteltua HUOLTOTEKNIKKOA vakituiseen työsuhteeseen Vantaan Tammistoon.

Tarjottava työ koostuu kuntoilulaitteiden ja sähköpyörien huoltotehtävistä, joten hyvän ja reippaan asenteen lisäksi teknistä osaamista ja kiinnostusta kaikenlaista rakentelua kohtaan tarvitaan.

Työaika ajoittuu pääsääntöisesti ma-pe 9-17 välille, mutta kuntoilulaitesesongin aikana on hyvä varautua, että päivä saattaa välillä venähtää tunnin tai pari.

Työsuhde on aluksi 6kk ajan määräaikainen ja solmitaan WireStaff Helsingin kanssa, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakkaan omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan, joten jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/7653539. Haastattelemme potentiaaliset tekijät saman tien.

Lisätietoja:
Nicolas Hakkarainen
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Pidätkö laitteiden kokoamisesta, korjaamisesta, rakentelusta tai onko harrastuksesi auton tai mopon kanssa väkertely? Mikäli vastasit kyllä, meillä saattaa olla sinulle kutsumustyöpaikka tarjolla!

Etsimme nyt asiakkaalleemme teknisellä osaamisella varusteltua HUOLTOTEKNIKKOA vakituiseen työsuhteeseen Vantaan Tammistoon.

Tarjottava työ koostuu kuntoilulaitteiden ja sähköpyörien huoltotehtävistä, joten hyvän ja reippaan asenteen lisäksi teknistä osaamista ja kiinnostusta kaikenlaista rakentelua kohtaan tarvitaan.

Työaika ajoittuu pääsääntöisesti ma-pe 9-17 välille, mutta kuntoilulaitesesongin aikana on hyvä varautua, että päivä saattaa välillä venähtää tunnin tai pari.

Työsuhde on aluksi 6kk ajan määräaikainen ja solmitaan WireStaff Helsingin kanssa, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakkaan omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan, joten jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/7653152. Haastattelemme potentiaaliset tekijät saman tien.

Lisätietoja:
Nicolas Hakkarainen
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Vantaa

Etsimme nyt Akaan Toijalassa toimivalle asiakasyrityksellemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ muovi- ja hiilikuitutöihin. Työnkuva sisältää mm. Lujitemuovikomponenttien valmistuksen eri työvaiheita ja yleisiä tuotannon tehtäviä, joita voi päästä tekemään hyvinkin monipuolisesti omien taitojen mukaan. Työtä tehdään päiväduunina.

Hakuprosessi suoritetaan Wire Henkilöstöpalveluiden kautta ja työ alkaa määräaikaisuutena, mutta tehtävässä on hyvä mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoille.

Mitä toivomme Sinulta?

- Kädentaitoja ja kokemusta erilaisten työkalujen käytöstä töiden tai harrastusten puolesta (autoremontit yms.)

- Kokemus muovin tai hiilikuidun työstämisestä on plussaa, mutta tärkeämpää on reipas ja oppimishaluinen asenne!

- Halukkuutta pitkäaikaiseen työhön

- Oma auton käyttömahdollisuutta, mikäli asut Toijalan ulkopuolella 

Mitä tarjoamme?

- Pidempiaikaisen työsuhteen, hyvät mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen

- Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan rennossa ja leppoisassa porukassa 

- Työympäristön, jossa pääset oppimaan uutta ja kehittymään

- Aloituspalkkaus 12-15€/h, osaamisen mukaan

- Kattavan perehdytyksen työhön 

- Päivätyön klo 7-15.30

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, heti sopvian henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy muovituote- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi mukaan CV. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-16: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi.

Akaa

Haemme tunnetulle asiakasyritykselle luotettavia IV-asentajia Uudenmaan alueelle

Paikkoja on auki useampi ja rooleja löytyy niin pitkän linjan ammattilaiselle, kuin nuorelle ja innokkaalle tekijälle. Töitä on tarjolla heti ja voit aloittaa sopimuksen mukaan. Palkka sovitaan luonnollisesti kokemuksen/ osaamisen mukaan. 

Arvostetaan hyvää asennetta ja tekemisen meininkiä, työtehtävässä kuitenkin vaaditaan:

-IV-alan koulutusta

-voimassaolevia ammattikortteja

-ajokortti ja mahdollinen auton käyttömahdollisuus

Mikäli koet olevasi meidän haussa oleva henkilö niin laitathan hakemuksesi sisään! Ehdokkaita haastatellaan jo hakuaikana ja koville tekijöille tarjotaan töitä ensi-istumalta.

Työsopimus on 6kk WireStaffin kautta, jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille.

Jätä työhakemus ja CV alla olevasta linkistä:

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7652740

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä:

Lasse Sopanen

041 431 3477

lasse.sopanen@wirestaff.fi

1 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Etsimme asiakasyrityksellemme sähköasentajia Turun talousalueelle. 

Tehtävään on mahdollisuus työllistyä, jos sinulla on noin vuoden työkokemusta sähköasentajan työtehtävistä.

Hakijoilta odotamme:

- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia

- sähköasentajan tutkinto suoritettuna

- rautaista asennetta työntekoon

- suomenkielen osaamista

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa: 

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7651729

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

  

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

4 kpl
Varsinais-Suomi

Onko ravintola-ala lähellä sydäntäsi? Etsitkö uusia haasteita, vakituista työtä ja tasaisia tuloja? Mahtavaa - meillä on sinulle töitä!

Haemme nyt KOKKIA Töölöön 2012 perustettuun suosittuun italialaiseen Trattoria Sognoon. Ravintola tarjoaa upean makumatkan italialaisen ruuan ja viinin maailmaan. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tämä työ tarjoaa sinulle mukavat työajat, vapauden kehittyä ja kehittää sekä sopivan ripauksen haastetta. Tarjolla on vakituinen työpaikka, jossa vuorot painottuvat loppuviikolle. Tunteja tehtävässä on tarjolla aluksi noin 90 kolmessa viikossa mutta tehtävässä voi edetä myös kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön. Aloitus Sognossa on sopimuksen mukaan ja vaikka heti tällä viikolla!

Tehtävään hakevalta odotetaan:

 • Aiempaa kokemusta ravintolakokin tehtävistä tai tehtäviin soveltuvaa koulutusta
 • Sujuvaa suomen ja/tai englannin kielen taitoa
 • Oma-aloitteista ja ahkeraa asennetta
 • Hygieniapassia

Mikäli kiinnostuit, olethan nopea - haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työpaikkaa voit hakea tästä linkistä:

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7637659

Lisätietoja ravintolasta:

https://www.trattoriasogno.fi/

1 kpl
Helsinki

Onko ravintola-ala lähellä sydäntäsi? Etsitkö uusia haasteita, vakituista työtä ja tasaisia tuloja? Mahtavaa - meillä on sinulle töitä!

Haemme nyt TARJOILIJAA Töölöön 2012 perustettuun suosittuun italialaiseen Trattoria Sognoon. Ravintola tarjoaa upean makumatkan italialaisen ruuan ja viinin maailmaan. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tämä työ tarjoaa sinulle mukavat työajat, vapauden kehittyä ja kehittää sekä sopivan ripauksen haastetta. Tarjolla on vakituinen työpaikka, jossa vuorot painottuvat loppuviikolle. Tunteja tehtävässä on tarjolla aluksi 60-80 kolmessa viikossa mutta tehtävässä voi edetä myös kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön. Aloitus Sognossa on sopimuksen mukaan ja vaikka heti tällä viikolla!

Tehtävään hakevalta odotetaan:

 • Aiempaa kokemusta ravintola-alan työtehtävistä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Oma-aloitteista ja ahkeraa asennetta
 • Anniskelupassi katsotaan eduksi

Mikäli kiinnostuit, olethan nopea - haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työpaikkaa voit hakea tästä linkistä:

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7637480

Lisätietoja ravintolasta:

https://www.trattoriasogno.fi/

1 kpl
Helsinki

Kannelmäessä sijaitseva Ravintola Britannia mahdollistaa tarjoilijalle kiinnostavan työn, täydet tunnit sekä hyvän palkkauksen.

Etsitkö uusia haasteita, mukavaa työympäristöä ja säännöllisiä tuloja? Oletko kokenut ravintola-alan ammattilainen tai vasta alalla aloittanut hyvän asenteen omaava osaaja? Tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten.

Haemme nyt kokoaikaista tarjoilijaa/baarimikkoa Kannelmäessä sijaitsevaan Ravintola Britanniaan. Britannia on kiinnostava ja monipuolinen ravintola sekä koko kansan kohtaamispaikka, jossa asiakkaita riittää aina lounaalta yöhön saakka. Arkisin tarjolla on monipuolinen lounas ja iltaisin nautitaan maistuvista á la carte annoksista hyvässä tunnelmassa. Illan pimetessä ja viikonloppuisin ravintola tunnetaan erityisesti hyvästä juomavalikoimasta ja leppoisasta juhlatunnelmasta. Tehtävässä pääset siis työskentelemään paljon myös baaritiskin takana. Ravintola Britannian keittiössä vallitsee rehellinen tekemisen meininki. Raaka-aineet ovat laadukkaita ja ruoka maistuvaa.

Ravintola Britanniassa henkilökunnasta halutaan pitää hyvää huolta. Rento työilmapiiri ja hyvä huumori kuuluvat tässä ravintolassa jokaiseen työvuoroon.

Oletko Sinä etsimämme Britannian uusi tähti, joka on valmis ottamaan vastuuta hyvästä asiakaspalvelusta. Tehtävä on monipuolinen ja mukavan haastava. Palkkaus tehtävässä määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan, joten millään tessin palkalla tehtävään ei tarvitse lähteä. Tässä tehtävässä on mahdollisuus työskennellä myös vuorovastaavana tarjoilijana, jolloin palkkaus on ravintola-alan esihenkilön tasoa.

Tässä tehtävässä Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työaikoihin. Ehdit siis hyvin harrastamaan ja viettämään aikaa läheisten ja ystävien kanssa. Etsimme kuitenkin henkilöä, joka voisi työskennellä vähintään 4-5 vuoroa viikossa.

Tehtävään hakevalta odotetaan:

 • Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa
 • Oma-aloitteista ja rohkeaa asennetta
 • Anniskelupassi katsotaan eduksi ja se voidaan tarvittaessa suorittaa myös töiden alettua (maksamme kurssin puolestasi)

Lisätietoja ravintolasta: https://www.britannia.fi

Hakemukset toivomme tämän hakulinkin kautta, mutta voit olla rohkeasti yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostitse.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7620400

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

1 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Kannelmäessä sijaitseva Ravintola Britannia tarjoaa vuoropäällikölle kiinnostavan työn sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Etsitkö uusia haasteita, mukavaa työympäristöä ja säännöllisiä tuloja? Oletko kokenut ravintola-alan esihenkilö tai vasta esihenkilön tehtäviin tähtävää ravintola-alan osaaja? Tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten.

Haemme nyt kokoaikaista vuoropäällikköä Kannelmäessä sijaitsevaan Ravintola Britanniaan. Britannia on kiinnostava ja monipuolinen ravintola sekä koko kansan kohtaamispaikka, jossa asiakkaita riittää aina lounaalta yöhön saakka. Arkisin tarjolla on monipuolinen lounas ja iltaisin nautitaan maistuvista á la carte annoksista hyvässä tunnelmassa. Illan pimetessä ja viikonloppuisin ravintola tunnetaan erityisesti hyvästä juomavalikoimasta ja leppoisasta juhlatunnelmasta. Tehtävässä pääset siis työskentelemään paljon myös baaritiskin takana. Ravintola Britannian keittiössä vallitsee rehellinen tekemisen meininki. Raaka-aineet ovat laadukkaita ja ruoka maistuvaa.

Ravintola Britanniassa henkilökunnasta halutaan pitää hyvää huolta. Rento työilmapiiri ja hyvä huumori kuuluvat tämän ravintolan jokapäiväiseen arkeen.

Oletko Sinä etsimämme Britannian tuleva tähti, joka on valmis ottamaan vastuuta ja astumaan vuoropäällikön saappaisiin. Tehtävä on monipuolinen ja mukavan haastava. Palkkaus tehtävässä määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan, joten tessin palkalla tehtävään ei tarvitse lähteä.

Tässä tehtävässä Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työaikoihin. Ehdit siis hyvin harrastamaan ja viettämään aikaa läheisten ja ystävien kanssa.

Tehtävään hakevalta odotetaan:

 • Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa
 • Oma-aloitteista ja rohkeaa asennetta
 • Anniskelupassia

Lisätietoja ravintolasta: https://www.britannia.fi

Hakemukset toivomme tämän hakulinkin kautta, mutta voit olla rohkeasti yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostitse.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7620373

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki

Haemme asiakkaallemme metallihiojan Hollolaan

Valmistetut tuotteet tulevat käyttöön mm. sairaaloihin, laboratorioihin ja puhdastiloihin.

Työpäivä koostuu hioen ruostumattomasta teräksestä valmistettavien tuotteiden pintoja, sekä hitsisaumojen viimeistelyä paineilma- ja sähköhiomakoneilla. Työ on tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaa fyysistä työtä, jossa pääsee käyttämään tarkkaa silmää ja vakaata kättä. 

Arvostamme

 • Kokemusta metalleiden hionnasta ja/tai tuoteviimeistelystä
 • Tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa
 • Halua tehdä laadukasta jälkeä
 • Hyvä fyysinen kunto

Lisätietoja saat:

niko.koskela@wirestaff.fi

044 9712564

1 kpl
Hollola

Etsimme nyt asiakaspalvelun hallitsevaa BAARIMIKKOA ilta- ja viikonlopputöihin Molly Malone's  Irish Baariin Kaisaniemeen. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan rautatieaseman läheisyydessä. Tunteja tehtävässä on tarjolla vähintään 90h/3vko. Tehtävä on mahdollisuuksiesi mukaan jopa kokoaikainen.

Molly Malone's  Irish Bar on viihtysä Irlantilaishenkinen koko kansan anniskeluravintola, jossa viihdytään aamusta iltamyöhään. Ravintolassa on laaja juomavalikoima ja lämminhenkinen tunnelma. Molly Malon´s on koko kansan kohtaamispaikka, jossa riittää menoa ja meininkiä yön pikkutunneille saakka.

Etsimällämme henkilöllä on asiakaspalvelu veressä, sekä halua oppia ja kehittyä baaritarjoilijana. Voit olla vanhemman polven konkari tai baarimikon urasta haaveileva aloittelija. Mikäli sinulla ei ole vielä anniskelupassia, voit suorittaa tämän töiden alettua. Valintaan ei edellytetä anniskelupassia.

Sinut perehdytetään ja opastetaan baarityön saloihin, joten et välttämättä tarvitse laajaa aiempaa kokemusta. Rautainen asenne ja halu oppia on avainasemassa tässä työssä menestymiseen. Tarjolla on sinulle loistava tilaisuus saada arvokasta baarityökokemusta ja pyöräyttää ura käyntiin!

Jätä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7573729

--

Lisätietoja:

Juuso Puustinen
juuso.puustinen@wirestaff.fi
045 633 5901

1 kpl
Helsinki

Etsimme asiakasyritykselle kylmäasentajia vakituiseen työsuhteeseen Vantaalla sijaitsevaan toimipisteeseen. Kylmäasennukset suoritetaan raskaan kuljetuskaluston lämmönsäätölaitteiden huolto- ja korjaustehtävissä.

Hakijoilta edellytämme jo meneillään olevaa kylmäalan koulutusta kylmäasentajaksi. Mikäli olet jo kokeneempi kylmäasentaja, niin tämä huomioidaan haussa selkeäksi eduksi. Myös C-kortti katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja hienon mahdollisuuden upeassa työporukassa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ota rohkeasti yhteyttä. Hakijoita haastatellaan reippaassa tahdissa ja oikea henkilö palkataan samalta istumalta. 

Hae kylmäasentajan paikka alla olevasta linkistä. Lisätietoja työtehtävästä antaa allekirjoittanut.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7572182

Lasse Sopanen

WireStaff Helsinki Oy

Tallberginkatu 2 B, 00180 Helsinki.

Puh. 041 4313477

lasse.sopanen@wirestaff.fi

www.wirestaff.fi

1 kpl
Vantaa

Etsimme asiakkaalleemme VUOROPÄÄLLIKKÖÄ burger-ravintolaan vakituiseen työsuhteeseen!

Haemme joukkoomme työtään rakastavaa vuoropäällikköä. Sinulla on nyt mahdollisuus tulla rakentamaan uuden ajan hampurilaisravintolaa! Raflaperheemme etsii sinua, jolle tärkeitä asioita työssä ovat elämysten tuottaminen asiakkaillemme, vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen. Meillä pääset ohjaamaan tiimiä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä tiimin kanssa. Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy herkullisen ruuan ja innostuneen fiiliksen kautta.

Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä tiimipelaajaa osaksi meidän iloista tiimiämme. Meille yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet
vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö, haethan mukaan meidän tiimiin!

Tarjoamme nyt kokoaikaista ja vakituista vuoropäällikön työtä tyylikkäässä burger ravintolassamme! Vuoropäällikkönä toimit ravintolapäällikön oikeana kätenä tiimiesihenkilönä. Vastuualueeseesi kuuluvat työtehokkuuden seuraaminen, palvelun laadun varmistaminen, töiden suunnittelu ja raportointi. Pääset myös työskentelemään salin puolella asiakaspalvelutehtävissä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijalta:

- Aiempaa kokemusta ravintola-alalta, mahdollisesti myös esimiestehtävistä

- Hyviä vuorovaikutus- ja valmennustaitoja.

- Halua menestyä ravintola-alalla

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden oppia, kokea, kasvaa ja edetä urallasi

- Vapauden olla oma itsesi mielettömän työporukan ympäröimänä

- Monipuolisen työnkuvan

- Vakituisen työn

Kiinnostuitko? Hienoa! Olisi mahtavaa kuulla sinusta työhakemuksen merkeissä. Täytähän hakemuksen pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7571138

Lisätietoja tehtävästä:

Annika Niemistö

annika.niemisto@wirestaff.fi

0447002325

1 kpl
Tampere

Haluatko edetä urallasi kohti uusia mielenkiintoisia haasteita? Haemme nyt asiakkaallemme Vantaa Catering Service Companylle KOKKIA vastaamaan charter- ja yksityislentoliikenteessä tarjottavien ravintolatasoisten annosten valmistuksesta.

 

Vantaa Catering Service Company Oy tuottaa lentoyhtiöille Inflight catering-palveluita. Catering yksikkö sijaitsee lentokentän läheisyydessä Vantaalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Yhtiön asiakkaita ovat charter-, reitti- ja yksityislentoyhtiöt, jotka liikennöivät Suomesta. VCSC valmistaa, pakkaa ja toimittaa ruoat, juomat sekä muita lennolla myytäviä tuotteita asiakkaan lennolle.

 

Työpäiväsi koostuvat monipuolisista keittiön tehtävistä, kuten upeiden ravintolatasoisten annosten valmistuksesta, esillelaitosta ja valmiiden annosten pakkaamisesta. Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aitoa halua panostaa laatuun ja tuottaa unohtumattomia makuelämyksiä lentoliikenteen asiakkaille. Työ on nopeatempoista ja vaatii huolellista sekä tarkkaa otetta. Tässä tehtävässä omavalvonnan ja korkean elintarviketurvallisuuden ymmärtäminen on ensiarvoisen tärkeää. Työ edellyttää vuorotyövalmiutta, sillä työajat vaihtelevat ma-su klo 6-22 välillä.

"Meille sitoutunut ja ammattitaitoinen esimiestiimi on tärkeässä roolissa jokapäiväisessä työssä. Laadukkaiden catering-palveluiden tuottaminen on kunnia-asia, siksi luotettavan ja ammattitaitoisen esimiehen sitouttaminen on ensiarvoisen tärkeää. On tärkeää, että kaikki esimiestiimimme jäsenet ovat osaavia ja esimerkillisiä työntekijöitä." -Kim Rafkin, Operatiivinen johtaja

 

Edellytämme sinulta:

 • Aiempaa kokemusta kokin tehtävistä
 • Sujuvaa suomen ja/tai englannin kielen taitoa
 • Hygieniapassia
 • Suppean turvallisuusselvityksen läpäisyä (selvitys on sinulle ilmainen ja tehdään ennen työsuhteen solmimista)

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan
 • Rennon, mutta aikaansaavan ja kannustavan työilmapiirin sekä mukavat työkaverit
 • Mahdollisuuden kehittää itseäsi keittiön ammattilaisena
 • Reilun palkan osaamisesi mukaan
 • Kattavan perehdytyksen työhön

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun pian yhteydessä. Toivomme että liittäisit mukaan myös CV -tiedostosi.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7564739

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen045 633 5901juuso.puustinen@wirestaff.fi

1 kpl
Vantaa

KOKKI, KONNUN KEITTIÖLLE!

Konnun keittiö tarjoaa laadukasta pitopalvelua arkeen ja juhlaan. Rehellinen suomalainen ruoka on varma vaihtoehto perinteisiin juhliin, mutta esimerkiksi yrityksen tapahtumiin saatetaan kaivata hieman yllättävämpää makumaailmaa.

Konnun keittiöltä hoituvat ristiäiset, rippijulat, ylioppilas- ja valmistujaisjuhlat, häät ja muistotilaisuudet. Lisäksi teemme erilaisia yritystilaisuuksia, joissa ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa vieraiden viihtymisen.

Etsimme pitopalveluumme KOKKIA!

Kokkina sinulla tulisi olla vähintään kokin ammattitutkinto sekä työkokemusta keittiötyöstä. Olet reipas, työstäsi ylpeä ja innostava tiimikaveri. Osallistut myös pitopalvelun tarjoiluiden kehittämiseen, hyvän tiimihengen ylläpitämiseen sekä sinulla on rohkeus toteuttaa teemoja ja yllättää asiakkaita, heidän tärkeimpien juhlien -ja ennenkaikkea tarjoiluiden onnistumiseksi. 

Kokkina vastaat herkullisen ruokatuotteen valmistamisesta, sinulta onnistuu edustusruokien valmistaminen itsenäisesti sekä esillelaitto yhdessä muun tiimin kanssa, työtehtäviisi kuuluu myös keittiön sekä salin muut tehtävät pitopalvelu keikoilla. Odotamme hakijoilta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja aitoa kiinnostusta palvella asiakkaita. Lisäksi sinulla tulisi olla mahdollisuus tehdä tarvittaessa tuurauksia muissa toimipisteissämme Tampereen alueella, joten autoa tulet tarvitsemaan työssäsi.

Työajat ovat pitopalvelu tilaisuuksien mukaiset, vaihtelevat mutta ajoittuivat pääosin viikonlopuille. Muina aikoina työ osa-aikaista Nokian, Lielahden tai Hervannan toimipisteissämme.

Työn aloitus mahdollisimman pian, palkkaus sopimuksen mukaan!

Toivomme sinulta:

 • Reipasta ja iloista työhön tarttuvaa asennetta
 • Valmiutta työskennellä ravintola-alan muuttuvissa tilanteissa
 • Sitoutumista vuoroihin 
 • Mahdollisuutta työskennellä eri toimipaikoissa

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen työn, jossa yksikään vuoro ei ole samanlainen
 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja rakentaa urapolkua
 • Vakituisen työn ja kilpailukykyisen palkan
 • Huippu tiimin ja tuen ympärillesi
 • Perehdytyksen tehtävään

Jätä rohkeasti hakemuksesi alla olevan linkin kautta, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7491706

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Annika Niemistö

annika.niemisto@wirestaff.fi

0447002325

1 kpl
Pirkanmaa, Tampere

Haemme Helsingissä sijaitsevaan Mall of Triplan Pancho Villaan osa-aikaista tarjoilijaa!

Pancho Villa on Suomesta lähtöisin oleva meksikolaishenkinen franchising-ravintolaketju. Rento ja tunnelmallinen ravintola tarjoaa maukkaita hampurilaisia, herkullisia pihviannoksia ja muita runsaita herkkuja meksikolaiseen tyyliin. Reilut annoksemme valmistuvat ammattitaidolla ja ylpeydellä hyvistä raaka-aineista itse tekemällä. Runsaan a la carte listan lisäksi tarjoamme lounasta jokaisena arkipäivänä. Erinomainen ruoka ja ripeä palvelu takaavat loistavan ravintola elämyksen jokaiselle vauvasta vaariin. 

Etsimme nyt asiakkaallemme Pancho Villalle osa-aikaista tarjoilijaa Triplaan. Tunteja on tarjolla n. 90h/3vko. Työajat sijoittuvat kauppakeskuksen aukioloaikoihin. Palkkaus ja aloitus sopimuksen mukaan. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa pääset haastamaan itseäsi! 

Edellytämme hakijalta:

- aiempaa tarjoilijan kokemusta, tai alaan liittyvää tutkintoa

- positiivista ja ahkeraa asennetta

- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, hae paikkaa tästä linkistä: http://wirestaff.likeit.fi/apply/7475300

Lisätietoja:

Sanni Vennola

044 763 2800

sanni.vennola@wirestaff.fi

1 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Nyt haemme asiakasyrityksellemme Tampereen Vehmaisiin CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen pestiin. Töitä pääset pääsääntöisesti tekemään robottisorvin ääreen. Työtä tehdään 2-vuorossa ma-pe, mahdollisesti myös viikonlopputöitä, jotka on sovittavissa työtiimin kanssa. Työ alkaa 6 kk määräaikaisella työsopimuksella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen siirtyminen vakituiseksi työntekijäksi asiakkaan kirjoille.

Mitä työ tarjoaa?

 • Hyvän ammattitaitoisen tiimin tueksi
 • Kilpailukykyisen palkkauksen kokemuksen mukaan, noin 16-20€/h haitarilla
 • Pitkäaikaisen vakituisen työsuhteen, jossa on mahdollisuuksia päästä töitä tekemään monipuolisesti

Mitä toivotaan?

 • Alan koulutus tai kokemus CNC-koneistajan työstä
 • Töitä kohtaan kiinnostusta ja halu sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Kiinnostuitko hommasta?

Pääset hakemaan paikkaa suoraan osoitteesta www.wirestaff.fi.

Lisätietoja antaa: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Pirkanmaa

Rakennustyöntekijöitä

Etsimme rakennustyöntekijöitä useille eri asiakkaillemme Pirkanmaalla, sekä sen läheisyydessä sijaitseville työmaille.

Työtehtävät ja kohteet vaihtelevat työmaasta riippuen, purkamisesta saneeraukseen ja uuden rakentamiseen, joten kerro meille kokemuksesi sekä vahvuudet rakennusalalla, niin saadaan kartoitettua juuri sinulle sopivat kohteet.

Vaativammissa kohteissa edellytämme hakijalta aiempaa kosketuspintaa rakennustyöntekijän tehtävistä, hyvä fyysinen kunto sekä työturvallisuuskortti plussaa.

Haussa myös reippaalla ja työtä pelkäämättömällä asenteella omaavia tulevaisuuden tekijöitä. Kohteissa pääsee tekemään rakennusalan eri työtehtäviä ammattilaisten avustamana.

Työt alkavat jo syksyn aikana ja töitä on tarjolla työmaista riippuen joustavasti, lyhyistä pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan!

 

Mikko Jutila

Puh. 0503510777

mikko.jutila@wirestaff.fi

5 kpl
Pirkanmaa

Etsimme nyt timanttisella asenteella varustettua KOKKIA valmistamaan vertaansa vailla olevia makuelämyksiä Suomen tuhmimpien burgereiden muodossa. Naughty BRGRissa opit premium burgereiden valmistuksen salat ja pääset jättämään kädenjälkesi Suomalaiseen burgerhistoriaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

- Sinulla on jo ainakin hieman kokemusta keittiössä työskentelystä

- Sinulla on kokin ammattitutkinto tai olet opiskelemassa kokiksi

- Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot

- Olet suorittanut hygieniapassin

Hyvä asenne työntekoa kohtaan ja uuden oppimisen halu ovat kuitenkin kaikkein tärkeimmässä roolissa työtehtävässä menestymisen kannalta. Sinut perehdytetään kattavasti työpaikan toimintatapoihin, työtehtäviin ja kulttuuriin.

Tarjolla on töitä n. 60h/3vk. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen tai toisen työn ohelle, sillä vuoroja voi toivoa omalle aikataululleen sopivaksi.

Täytä hakemus nopeasti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/7392283, sillä paikat täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Nicolas Hakkarainen
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Jyväskylä

Meillä on nyt haussa Valkeakoskessa sijaitsevalle Admor Composites Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ pitkiin työsuhteisiin.

Työnkuva tuotantotöissä on hyvin paljon käsin työskentelyä kuljetussäiliöiden parissa mm. säiliöiden valmistusta koneella, huoltotöitä käytetyille säiliöille, pienimuotoisia metallitöitä, tasoituksia ja yleisiä tuotannon työhommia. Työtä tehdään 2-vuorossa ma-pe (6-14, 14-22 sisältäen liukuman).

Työ alkaa 6 kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen hommiin yrityksen omille kirjoille.

Mitä toivomme?

 • Kiinnostusta töitä kohtaan ja käden taitoja
 • Aikaisempi kokemus esim. puusepän, asennus, rakennus, tuotantotöistä on plussaa
 • Mahdollisuuden sitoutua pidemmäksi aikaa 
 • Oma auto välttämätön, jos asuu Valkeakosken ulkopuolella
 • Kohtuullisen hyvää fyysistä kuntoa työn vuoksi

Mitä tarjoamme?

 • Uudet tilavat tuotantotilat
 • Perusteellinen koulutus töihin työpaikalla
 • Mahdollisuuden oppia monipuolisesti uutta muovialalta
 • Aloituspalkkaus 12,50€/h - 14€/h
 • Leppoisan mukavan noin 10 hengen tiivin työporukan

Heräsikö kiinnostus?

Hakuprosessi suoritetaan Wire Henkilöstöpalveluiden kautta ja pääset hakemaan paikkaa suoraan https://wirestaff.fi/avoimet-tyopaikat/. Liitäthän profiiliin myös ansioluettelosi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja arkisin klo 12-16: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi.

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

3 kpl

Etsitkö vielä työpaikkaa, josta voit tienata joulurahat tai kenties viimeistä työpaikkaa ennen asepalvelukseen astumista? Hieno juttu, sillä etsimme nyt asiakasyrityksellemme VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ renkaanvaihtosesongin ajaksi!

Työ on helppo oppia, mutta vaatii hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja suhteellisen hyvää fyysistä kuntoa. Aikaisempi kokemus varastotöistä tai renkaanvaihtoalasta katsotaan isoksi plussaksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työssä kuljetat renkaita ympäri varastoa renkaanpesijöille, varastoon ja hyllyihin oikeille paikoille. Motivaatio työn tekemiseen pitää olla hyvä, sillä päivät ovat paikoin pitkiä ja sesonkiluontoisen työn vuoksi esimerkiksi viikon vapaat kesken ruuhkapiikin on vaikea järjestää.

Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7:30-18:00 väliin. Työn startti on arvioitu lokakuun puoliväliin, mutta tässä mennään sään ehdoilla, eli aloituspäivämäärä riippuu paljon lumen tulosta. Työ jatkuu koko sesongin ajan, noin joulukuun puoliväliin asti.

Mitä sinulle tarjotaan?

 • Rento ja motivoitunut työporukka
 • Paljon työtunteja, sekä osaamistasi vastaava reilu palkka
 • Tunnin palkallinen ruokatauko, jolla saa käyttöönsä lounassetelin

Jos olet etsimämme henkilö, täytä pikainen hakemus tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/7359722, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Lasse Sopanen
041 4313 477
lasse.sopanen@wirestaff.fi

2 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Etsitkö vielä työpaikkaa, josta voit tienata joulurahat tai kenties viimeistä työpaikkaa ennen asepalvelukseen astumista? Hieno juttu, sillä etsimme nyt asiakasyrityksellemme RENKAANPESIJÖITÄ renkaanvaihtosesongin ajaksi!

Työ on helppo oppia, mutta vaatii hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja suhteellisen hyvää fyysistä kuntoa. Työssä syötät renkaita pesuun, sekä siirrät renkaita varastoon. Motivaatio työn tekemiseen pitää olla hyvä, sillä päivät ovat paikoin pitkiä ja sesonkiluontoisen työn vuoksi esimerkiksi viikon vapaat on vaikea järjestää.

Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7:30-18:00 väliin. Työn startti on arvioitu lokakuun puoliväliin, mutta tässä mennään sään ehdoilla, eli aloituspäivämäärä riippuu paljon lumen tulosta. Työ jatkuu koko sesongin ajan, noin joulukuun puoliväliin asti.

Mitä sinulle tarjotaan?

 • Rento ja motivoitunut työporukka
 • Paljon työtunteja, sekä osaamistasi vastaava reilu palkka
 • Tunnin palkallinen ruokatauko, jolla saa käyttöönsä lounassetelin

Jos olet etsimämme henkilö, täytä pikainen hakemus tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/7358794, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Lasse Sopanen
041 4313 477
lasse.sopanen@wirestaff.fi

1 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme nyt ruoan verkkokauppakeräilijöitä Helsinkiin ja Vantaalle. Koulutamme tehtävään joten aiempaa kokemusta ei vaadita.

Työtehtäviisi kuuluu laadukkaiden tuotteiden keräily, niiden huolellinen pakkaus ja laatikoiden lastaus kuljetusautoon. Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin, klo 6-14 väliselle ajalle. Työtunteja on tarjolla 30-37,5/vko. Koska työpäivien kesto vaihtelee, tuntimäärä viikossa voi olla enemmän tai vähemmän. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisesti jo ensi viikolla.

Edellytämme hakijalta positiivista työotetta, reippaita askelia sekä suomen kielen taitoa. Tämän lisäksi arvostamme erityisesti joustavuutta, huolellisuutta ja kaupan alan tuntemusta. Vastapainoksi tarjoamme sinulle työn, jossa pääset kehittämään itseäsi ja vaikuttamaan omaan työhösi. Et tarvitse välttämättä aiempaa työkokemusta verkkokaupasta, sillä perehdytämme työtehtäviin.

Mikäli olet etsimämme huipputyyppi, täytä tästä hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Voit jättää hakemuksen tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/7257782

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sanni Vennola

sanni.vennola@wirestaff.fi

044 763 2800

1 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haluaisitko ravintola-alalle töihin, mutta sinulla ei ole vielä vuosien kokemusta? Oletko innokas oppimaan uusia taitoja ja haluaisit saada työn, jossa tämä toteutuu? Etsitkö osa-aikaista tai kokoaikaista työtä? Hienoa - jatka lukemista!

Haemme nyt hyvän asenteen omaavaa ravintolatyöntekijää kauppakeskus Karuselliin avattavaan Elias Döneriin!

Etsimme nyt hyvän asenteeen omaavaa ravintolatyöntekijää asiakkaallemme Elias Döner Kebabille Keravalle. Kyseessä on uusi, pian aukeava trendikäs ravintola, jossa niin ruoka kuin palvelu on taattua laatua. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta ravintola-alalta, silllä tehtäviin perehdytetään. Odotamme tulevalta ravintolatyöntekijältä kuitenkin sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ahkeraa ja positiivista asennetta sekä hygieniapassia.

Tunteja on tarjolla vaihtelevasti 10-30h/vko ja voit itse vaikuttaa tuntimäärääsi. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloajoille. Työtehtäviisi kuuluu ravintolan kaikki tavanomaiset työt, mm. tarjoilu, ruoan valmistus sekä muut ravintolan työt. Palkkaus on matkailu- ravitsemus- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukainen. 

 

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Ole nopea, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana!

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7254738

Lisätietoja:

Sanni Vennola

0447632800

sanni.vennola@wirestaff.fi

Elias Döner Kebab saanut inspiraationsa Berliinin kaduilta, jossa katuruoka on suosiossa. Ruokalistaan kuuluvat laadukkaat dönerit, falafelit, wingsit sekä kauden kasviksista valmistetut salaatit. Elias Döneriltä saat hyvälaatuista ruokaa, parhaalla mahdollisella asiakaspalvelulla höystettynä. 

1 kpl
Hyvinkää, Järvenpää, Kerava

Haetaan hyviä tyyppejä GRILLEILLE töihin!

Etsimme positiivisia ja reippaita työntekijöitä grilleille ympäri Tamperetta ja Pirkanmaata. Olisitko juuri SINÄ, kaupungin kovin parilamestari tai pihtisankari?

Hakijalta edellytetään oma-aloitteisuutta ja hyvää paineensietokykyä, sillä työpäivät voivat olla hektisiä ja työtahti kiireistä.   
Mikäli olet hyvä tyyppi, oikeanlaisella asenteella ja haluat oppia, pääset pitkälle.

Tarjolla on päivä- sekä iltatöitä, satunnaisesti keikkatyönä esim.opiskeluiden tai toisen työn ohelle tai pidempi aikaista työtä, sopimuksen mukaan. Työajat ajoittuvat grillien aukioloaikojen mukaan.

Työkuvaan kuuluu annosten valmistusta, asiakaspalvelua, siivous- ja esivalmistelutöitä. Aiempaa kokemusta ravintola-alalta ei tarvita sillä koulutamme sinut työhön. Hygieniapassi vaaditaan, mutta sen pystyy suorittamaan työn ohella.

Laita hakemusta tulemaan, oheisen linkin kautta, sillä työt alkavat heti hyvän tyypin löydyttyä!

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7236949

Lisätietoja antaa:

Annika Niemistö, Wirestaff

0447002325

annika.niemisto@wirestaff.fi

3 kpl
Pirkanmaa, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Sastamala, Tampere, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Meillä on nyt asiakasyrityksellemme haussa SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJA KUNNOSSAPITOON Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen. Työ sisältää mm. teollisuudessa taajuusmuuntajien ohjelmointia, mekaanisia asennuksia, tuotantolinjan kunnossapitoa. Kyseessä on päiväduuni.

Työpaikka tarjoaa?

 • Perehdytyksen työhön ja mukavan napakan työporukan
 • Motivoivan sopimuspalkkauksen
 • Monipuolisen työnkuvan

Mitä toivotaan?

 • Koulutusta ja hiukan aikaisempaa kokemusta alan töistä
 • Työturva-, sähkötyö ja tulityö ammattikortit
 • Joustavaa asennetta ja kuvien lukutaitoa

Kiinnostuitko hommasta?

Pääset hakemaan paikkaa suoraan osoitteesta www.wirestaff.fi.

Lisätietoja antaa: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

1 kpl
Tampere

Rakennustyöntekijä

Etsimme rakennustyöntekijöitä Lahdessa sijaitsevalle työmaalle.

Työtehtävät ja kohteet vaihtelevat työmaasta riippuen, purkamisesta saneeraukseen ja uuden rakentamiseen, joten kerro meille kokemuksesi sekä vahvuudet rakennusalalla niin saadaan kartoitettua juuri sinulle sopivat kohteet.
Kiireisimpänä on väliseinien rakentamiseen liittyvä urakka, joka alkaa pian ja kestää helmikuulle 2023.

Edellytämme hakijalta aiempaa kosketuspintaa rakennustyöntekijän tehtävistä, hyvä fyysinen kunto sekä työturvallisuuskortti plussaa.

Töitä on tarjolla työmaista riippuen joustavasti, lyhyistä pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan!

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jan Ruoho
jan.ruoho@wirestaff.fi
040 837 6149

1 kpl
Lahti, Pori

Etsimme nyt hyvän asenteen omaavaa KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ Ravintola Pancho Villaan Ideaparkkiin ytimeen! 

Pancho Villassa pääset toimimaan ravintolan keittiön esimiestehtävissä, ohjaaman työntekijöitä sekä valmistamaan maukkaita ruokia Meksikon tapaan. Ravintolan kantava teema on isot annokset ja reilua ruokaa kaikille!

Keittiöpäällikkönä suunnittelet ja johdat määrätietoisesti keittiössä tehtävää työtä. Ymmärrät katteista ja tiedät varastohallinnasta sekä arvostat sitä, raaka-aineista valmistetaan herkulliset tuotteet ja annokset omin käsin keittiössäsi.

Pääset myös valitsemaan sekä kouluttamaan työntekijöitä alaisuuteesi. Meille on erittäin tärkeää, että meillä on yhteen hiileen puhaltava ja jokaisen työpanosta kunnioittava työyhteisö, jossa viihdytään pitkään. Tämän onnistumiseen pystyt itse vaikuttamaan omalla esimerkilläsi.

Työajat vaihtelevat yleisten kauppakeskusten aukioloaikojen mukaan, joten ovat myös kohtuulliset iltaisin -ja viikonloppuisin. Työ alkaa mahdollisimman nopeasti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaikasi on luonteeltaan vakituista sekä kokoaikaista.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Tervetuloa mukaan Pancho Villan tiimiin!

Odotamme sinulta:

- Aiempaa kokemusta ravintolakeittiön työstä sekä esimiestyöskentelystä

- Joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä

- Näkemystä laajan kokonaisuuden hallinnasta ja kehittämisestä

- Ravintolan kannattavuuden ja katteiden vaikutuksen ymmärtämistä

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

- suoritettua hygieniapassia

- ravintola-alan opintoja tai aiempaa kokemusta alá carte- tai pikaruokaravintolasta

- joustavuutta muuttuvissa tilanteissa

Tarjoamme sinulle

- monipuolisen työnkuvan ja vaihtuvat työtehtävät

- vakituisen työn hyvillä tunneilla ja kilpailukykyisellä palkkauksella

- joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä

- kattavan perehdytyksen ja mukavat työkaverit

Mikäli koet olevasi juuri oikea henkilö tehtävään, täytä hakemus nopeasti oheisen linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/7172589 sillä täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

Annika Niemistö

0447002325

annika.niemisto@wirestaff.fi

1 kpl
Pirkanmaa, Lempäälä

Etsimme nyt asiakaspalvelun hallitsevaa BAARIMIKKOA ilta- ja viikonlopputöihin!

Oletko baarialan ammattilainen? Osaatko pitää asiakkaiden fiiliksen korkealla kiireestä huolimatta?

Haussa olisi reippaita ja kiirettä pelkäämättömiä baarimikkoja Tampereen alueelle erilaisiin ravintoloihin. Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti, mutta mahdollisuus myös työllistyä pitkäaikaisesti. Hakijoilta vaaditaan jo hiukan aiempaa kokemusta baari- ja juomaosaamisesta sekä anniskelupassia.

Mitä tarjoamme sinulle?

-Tarjoamme sinulle töitä vaihtelevissa ja mielekkeissä työympäristöissä, jossa työkaverit ovat huikeita ja lisäksi pääset kehittämään itseäsi ja ammatillista osaamistasi. Näissä töissä yksikään ilta tai yö ei ole samanlainen!

-Vapauden valita omat juuri sinulle sopivat työpäivät, opiskelut tai muut työt huomioiden

Mitä odotamme sinulta:

-Etsimämme henkilöt ovat hyvällä fiiliksellä ja huumorintajulla varustettuja, joustavia ja oma-aloitteisia tiimipelaajia. Olet tottunut työskentelemään kiireessä ja viihdyt tiskin takana kuin kotonasi. Sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja olet innokas oppimaan uutta sekä kehittämään taitojasi eri juomien saloihin.


- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja toimeen tarttuvaa asennetta, jossa et pelkää tarttua toimeen

- Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksesi

Jätä hakemus pikaisesti tämän linkin kautta, 

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/7159137

haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

--

Lisätietoja:

Annika Niemistö

annika.niemisto@wirestaff.fi


0447002325

2 kpl
Pirkanmaa, Tampere

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia saliapulaisia keikkatyöhön Tampereen alueen kiinnostavimpiin ravintoloihin!

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me WireStaffilla arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä.

Etsimme nyt saliapulaisia ja blokkareita Tampereen alueelle keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tämä työ sopii erinomaisesti esimerkiksi ravintola-alan töitä hieman jo tehneelle henkilölle, opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle henkilölle. Huomioithan, että edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Saat itse vaikuttaa työtunteihisi sekä työpäiviisi. Voit työskennellä oman mielenkiintosi mukaan 0-40h/vko. 

Tässä tehtävässä sinulta odotetaan:

- aiempi kokemusta ravintola-alan töistä katsotaan eduksi

- Sujuvaa suomen kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

- Täysi-ikäisyyttä

Täytä tästä lyhyt hakemus, alla olevan linkin kautta, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7158913

Lisätietoja:

Annika Niemistö

0447002325

annika.niemisto@wirestaff.fi

2 kpl
Pirkanmaa, Nokia, Pirkkala, Sastamala, Tampere, Ylöjärvi

Etsimme nyt BLOKKAREITA Tampereen alueelle!

Blokkarina työhösi kuuluu asiakastilojen siisteystasosta huolehtiminen, pöytien siivoaminen, lasien kerääminen sekä astiahuollosta vastaaminen. 

Etsimällämme tekijällä on silmää huomata myös itsenäisesti työtehtäviä. Työnkuvaan voi sisältyä asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, keittiön avustavia töitä sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen.Työvuorot painottuvat iltoihin -ja viikonloppuihin, joten tämä työ sopii siis erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, tai lisätienestejä havittelevalle. 

Aiempi kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksi, mutta tärkeämpänä pidämme työasennetta ja halua oppia uutta.
Sujuva suomen ja/tai englannin kielen taito on edellytys työssä menestymiseen. Palkkaus ja aloitus sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus nopeasti, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hae tehtävää tämän linkin kautta:

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7158594

Lisätietoja:

Annika Niemistö

044 7002325

annika.niemisto@wirestaff.fi

2 kpl
Pirkanmaa, Nokia, Pirkkala, Tampere

Haemme Hollolan Salpakankaalla toimivalle tehtaalle SUUNNITTELIJOITA metalliteollisuuteen.
Yritys luo, toimittaa toiminnallisia ja esteettisiä kiintokalusteita sekä vaunuja terveydenhuoltoon – sairaaloihin, puhdastiloihin ja laboratorioihin. Olemme tuotteidemme kautta edistämässä ihmisten hyvinvointia. Korkea laatu, toimiva muotoilu, hygieenisyys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä arvoja.

Tuotteiden suunnittelussa lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet ja mahdollisimman käytännön läheinen ratkaisutapa.

Markkinamme laajenee tällä hetkellä nopeasti Skandinaviaan sekä Saksaan. Etsimme mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan tuotekehitystiimiämme.

Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa asiakkaiden tarpeiden mukaisten projektien tuotesuunnittelusta. Kalusteidemme pääraaka-aineet ovat RST ja HST ohutlevyt, mutta yhdistämme niihin myös muita materiaaleja sekä komponentteja.

Päätyökaluna toimii SolidWorks, jolla toteutat 3D-mallintamista, työpiirustusten tekemistä sekä dokumentointia. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotekehitystiimin lisäksi muiden sidosryhmien, kuten tuotannon ja asiakkaiden kanssa.

Kokemus terveydenhuollon tai lääkinnällisten laitteiden suunnittelusta sekä englanninkielen taito ovat hyviä ominaisuuksia tehtävän hoitamisessa.

Työpisteesi sijaitsee mielellään Hollolan Salpakankaalla tehtaamme yhteydessä, mutta voidaan tarvittaessa sopia sijaitsevaksi myös Järvenpään tehtaamme yhteydessä. 1-2 päivää etätyötä viikossa on myös toimiva työskentelymalli.

Työ on mielenkiintoista ja antoisaa, koska pääset edistämään suunnittelemillasi tuotteilla ihmisten hyvinvointia.

Me WireStaffilla toimimme heidän kumppaninaan tässä rekrytointitoimeksiannossa. Valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, työympäristön jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan sekä henkilöstöstään huolehtivan johdon. Hyvällä huumorilla varustetut kollegat takaavat mukavan työilmapiirin. Pääset olemaan mukana monipuolisissa ja mielenkiintoisissa projekteissa, jossa pääset haastamaan omaa osaamistasi ja näkemään suunnittelusi tuloksen saman katon alla tuotannossa.

Suunnittelutyöt tehdään hyvin asiakaslähtöisesti, asiakkaiden toiveita kuunnellen ja sinun ammattitaitoasi ja osaamista hyödyntäen.

Rekrytoivamme henkilöt voivat olla niin pitkään alalla toimivia konkareita tai uran alkutaipaleilla olevia suunnittelijan alkuja.

Linkki hakemukseen: http://wirestaff.likeit.fi/apply/7149430 

Tiedustelut:
WireStaff Jan Ruoho, 040 837 6149 /jan.ruoho@wirestaff.fi 

2 kpl
Hollola

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia kokkeja Tampereen alueen kiinnostavimpiin ravintoloihin!

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Olisit kiinnostunut juuri tietyntyyppisistä ravintoloista ja olisit valmis aloittamaan työt hyvinkin nopeasti. Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt KOKKEJA Tampereen alueelle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tunteja on tarjolla joustavasti 0-112,5h/3vk oman mielenkiintosi mukaan. Voit halutessasi työllistyä yhteen tai useampaan ravintolaan. 

Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Odotamme sinulta:

- Aiempaa kokemusta kokin työtehtävistä tai kokin koulutusta

- Hygienia-passia

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta keittiössä työskentelystä tai sopivaa koulutusta, tiimipelaajan taitoja sekä ahkeraa ja tarvittaessa joustavaa asennetta. Tehtävään valittavalla tulee olla myös hygieniapassi.

Täytä hakemus nopeasti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/7148028, täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:


Annika Niemistö

0447002325

annika.niemisto@wirestaff.fi

2 kpl
Tampere

Oletko kenties viettämässä välivuotta, etsimässä vielä omaa unelma-alaasi tai kaipaat työkokemusta uusilta aloilta?

Me WireStaffilla pyrimme löytämään sinulle mielenkiintoasi, osaamistasi ja aikatauluasi vastaavaa työtä. Pääset keräämään arvokasta työkokemusta haluamaltasi alalta tai tienaamaan hieman extraa vaikkapa toisen työn tai opiskelujen ohessa.

Haemme nyt mm. kahvila-, ravintola- ja baarityöntekijöitä.

Täytä tästä lyhyt hakemus, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi, tilanteestasi ja minkälaisesta työstä olet kiinnostunut.

Otamme sinuun pian yhteyttä!

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7146563

Lisätietoja:

Annika Niemistö

0447002325

annika.niemisto@wirestaff.fi

2 kpl
Pirkanmaa, Nokia, Tampere, Ylöjärvi

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita Tampereelle kiinnostaviin ravintoloihin. (In English below).

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia Tampereen seudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Tarjoilijan tehtäviin sinulta odotetaan:

- Aiempi ravintola-alan kokemus tai koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

Täytä tästä lyhyt hakemus, oheisen linkin kautta, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7145539

Lisätietoja:

Annika Niemistö
WireStaff Oy
0447002325
annika.niemisto@wirestaff.fi

2 kpl
Pirkanmaa, Tampere

Etsimme Hook Tampeelle tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen!

Hook on tunnettu maukkaista siivistä, hyvästä tunnelmastaan sekä urheilutarjonnasta. Valikoimasta löytyy tarjontaa moneen makuun siivistä burgereihin. Ilmapiiri on rento ja meille on helppo tulla.

Oletko motivoitunut ja uusia haasteita etsivä työntekijä?

Tarjoamme nyt mahdollisuuden työskennellä huipputiimissä siipiravintolassa Tampereella. Tarjolla on kokoaikainen 60-90h/3vko työ tarjoilijana. Työn on tarkoitus alkaa mahdollisimman pian. Perehdytämme työhön, mutta toivomme aiempaa kokemusta ravintola-alasta.

Vastapainoksi sinulle tarjotaan monipuolinen ja kiinnostava työpaikka, jossa pääset kehittämään itseäsi ja ottamaan vastuuta. Tässä työssä ei varmasti tylsää hetkeä tule! Tarjolla on jousta työ, työaika sijoittuu pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin. Työ sopii erinomaisesti opiskeluiden ohelle tai toisen työn ohelle.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen keskustassa.

Hakijalta vaaditaan:

- aiempi kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksi

- hyvää asennetta ja vastuunottokykyä

- iloista ja reipasta asiakaspalvelu asennetta

Jätä rohkeasti hakemuksesi tämän linkin kautta

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7112820

Lisätietoja tehtävästä antaa

Annika Niemistö

annika.niemisto@wirestaff.fi

0447002325

1 kpl
Tampere

Muovityö Hiltunen Oy perustettiin 1969 Valkeakoskella. Yhtiö on toiminut alusta alkaen teollisuusympäristössä ja keskittynyt yksilöllisten muovirakenteiden valmistukseen. Päätuotantoa ovat eri teollisuuden alojen prosesseihin käytettävät muovi- ja komposiittirakenteiset säiliöt ja pesurit. Yrityksen erityisvahvuus on yhdistelmärakenteissa, joissa yhdistetään kestomuovien edut, kuten kemiallinen kestävyys sekä lujitemuovien mekaaninen lujuus. Henkilöstö koostuu tällä hetkellä 25:sta alan ammattilaisesta.

Etsimme nyt Muovityö Hiltuselle Valkeakoskelle LASIKUITUTYÖNTEKIJÄÄ. Työnkuva sisältää mm. erilaisten ja eri kokosien säiliöiden laminointia, osien valmistuksia käsilaminoimalla ja injektroimalla sekä yleisiä tuotannon tehtäviä, joita voi päästä tekemään hyvinkin monipuolisesti. Työtä tehdään päiväduunina. 

Hakuprosessi suoritetaan Wire Henkilöstöpalveluiden kautta ja työ alkaa määräaikaisuutena , mutta tehtävässä on hyvä mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoille.

Mitä toivomme Sinulta?

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Reipasta ja oppimishaluista asennetta 

- Oma auton käyttömahdollisuutta, mikäli asut Valkeakosken ulkopuolella 

Mitä tarjoamme?

- Pidempiaikaisen työsuhteen, hyvät mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen

- Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan rennossa ja leppoisassa porukassa 

- Työympäristön, jossa pääset oppimaan uutta ja kehittymään

- Palkkaus 12-14,50e/h osaamisen mukaan

- Kattavan perehdytyksen työhön 

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, heti sopvian henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy muovituote- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi mukaan CV. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-16: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi.

1 kpl
Valkeakoski

Dunlop Hiflex Oy on osa italialaista Alfagomma-konsernia, joka on maailman johtavia hydrauliikka- ja teollisuusletkujen sekä liitinten valmistajia ja jakelijoita. Yrityksen tuotanto- ja varastointikeskus Pirkkalassa valmistaa hydrauliikkaletku-, matalapaineletku-, kokometalliletku- ja putkiasennelmia teollisuuden ja koneenrakennuksen vaativiin tarpeisiin. Dunlop Hiflex Oy:n omaa tuotevalikoimaa täydentävät lisäksi muiden alan johtavien valmistajien toimittamat tuotteet hydrauliikan, pneumatiikan ja prosessiteollisuustuotteiden osa-alueille. Tuotteiden jakelusta Suomessa ja Virossa vastaavat Dunlop Hiflex Oy:n 15 omaa noutomyymälää yhdessä Dunlop Hiflex Partner -jälleenmyyjäverkoston kanssa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli 27,5 miljoonaa euroa ja se työllisti 136 henkilöä.

Haemme nyt asiakkaamme Dunlop Hiflexin palvelukseen Pirkkalan yksikköön ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Aluemyyntipäällikköorganisaatio koostuu itsenäisistä Dunlop Hiflexin palveluksessa olevista myynnin ammattilaisista, jotka raportoivat suoraan myyntijohtajalle. Tehtävässäsi toimit läheisessä yhteistyössä Pirkkalan toimipisteen henkilöstön kanssa.  Aluemyyntipäällikkönä vastaat uusasiakashankinnasta, erilaisten markkinointikampanjoiden toteutuksesta sekä pidät aktiivisesti yhteyttä alueesi asiakkaisiin ja jälleenmyyjiin. Lisäksi pääset osallistumaan alan messuille ja näyttelyihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa hydrauliikka- ja/ tai koneenrakennusalan kokemusta tai sidosryhmäosaamista vastaavista tehtävistä, innostunutta myynti- ja yrittäjähenkistä otetta sekä paikallisen teollisuuselämän tuntemusta. Toivomme sinulta ensisijaisesti soveltuvaa teknistä koulutustaustaa, matkustusvalmiutta Pirkanmaan alueella sekä modernin tietotekniikan hallintaa. Käyttelet Office- pakettia, erityisesti Exceliä sujuvasti, ja kommunikoit vaivatta suomeksi ja englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hydrauliikkakomponenttien ja pneumatiikkatuotteiden aiempaa tuntemusta.

 Asiakkaamme tarjoaa haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan johtavassa globaalissa teollisuusyrityksessä. Pääset hoitamaan itsenäisesti vastuullista työtehtävää ja saat edustaa vahvoja ja tunnettuja tuotemerkkejä.  Tukena tehtävässäsi on laaja joukko alan ammattilaisia sekä osaavia työkavereita.

Rekrytointia hoitaa Wire Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja voi kysellä Hanna Heikkilä-Collinilta ma-to joko sähköpostitse hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi tai puhelimitse 044 901 6902.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 9.10.2022 mennessä  www.wirestaff.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

1 kpl
Pirkkala

Oletko sinä alkuperäisen ja ensimmäisen Friends & Brgrs ravintolan tuleva ravintolapäällikkö?

Friends & Brgrs ravintolan päällikkönä voit ylpeänä kertoa, että johtamassasi ravintolassa käytetään aina tuoretta kotimaista lihaa, joka jauhetaan ravintolan keittiössä ja muotoillaan käsin pihveiksi. Ketjun oman tuotekehityksen tulosta olevat “triple-cooked” -ranskalaiset valmistetaan itse kotimaisista perunoista alusta loppuun. Jopa hampurilaissämpylät leivotaan ravintolan omassa leipomossa. Voit myös hymyssä suin todeta, että kanssasi ravintolassa työskentelee onnellisimmat työkaverit.

Miksi sinun kannattaa hakea tätä työpaikkaa?

1. Friends & Brgrs tarjoaa nopeatempoisen, opettavaisen ja turvallisen työpaikan Suomen nopeimmin kasvavassa ja arvostetuimmassa ravintolaketjussa.

2. Työtyytyväisyys Friends & Brgrs ravintoloissa on erittäin tärkeää. Töihin tulemisen pitäisi olla hauskaa! Friends & Brgrs ravintoloissa voit olla erittäin ylpeitä siitä, että 97 % työntekijöistä suosittelee yritystä työpaikkana ystävilleen.

Friends & Brgrs kasvaa nopeasti ja avaa tänä vuonna 10 uutta ravintolaa. Kasvu luo ainutlaatuisia uramahdollisuuksia heille, jotka ovat alasta kiinnostuneita.

Friends & Brgrs ravintoloissa tarjotaan kilpailukykyistä, alan työehtosopimusta parempaa palkkaa sekä mahdollisuuksia hyviin bonuksiin.

Millaista on työskennellä Friends & Brgrsillä?

Friends & Brgrs ravintoloissa on tehty tätä jo 8 vuotta, mutta yritys on silti erittäin nuorekas! Voit olla kokenut tai vähemmän kokenut, mutta tässä tehtävässä asenne ratkaisee.

Friends & Brgrsillä et ole koskaan yksin. Esimiehenä saat aktiivista tukea kokeneelta johdolta. Ravintolassa on myös selkeät prosessit ja koulutusmateriaalit kaikkeen opittavaan. Lyhyesti sanottuna sinua autetaan menestymään!

Ravintolan työ koostuu monista eri työtehtävista, joten jokainen päivä näyttää hieman erilaiselta. Iloinen tiimisi pitää huolen siitä ettei töissä taatusti tylsisty. 

Minkä tyyppisiä ihmisiä etsimme?

Menestyäksesi Friends & Brgrs ravintolan päällikkönä sinun tulisi pitää ihmisistä. Tällä tarkoitetaan niin muiden työntekijöiden kuin asiakkaidenkin hyvää kohtelua. Sinun ei tarvitse olla pitkälle kouluttautunut johtaja, mutta tarvitset aitoa kiinnostusta ja kunnioitusta muita kohtaan.

Arvostamme koulutusta ja alan kokemusta, mutta asenne ratkaisee. Jos olet oikea henkilö, sinulle opetetaan kaikki se, mitä sinun tulee tietää. Tehtävään vaaditaan hygieniapassia.

Rekrytointi tapahtuu heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä epäröi hakea, jos kiinnostuit. Tehtävään voit hakea tämän linkin kautta tai sähköpostilla juuso.puustinen@wirestaff.fi

http://wirestaff.likeit.fi/apply/6968323

Lisätietoja:

Juuso Puustinen

juuso.puustinen@wirestaff.fi

045 633 5901

1 kpl
Pietarsaari

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ Iittalaan.

Työnkuvaasi kuuluu eri metallituotteiden ja komponenttien kokoonpanoa, särmäyksiä ja yleisiä tuotannon työtehtäviä Töitä tehdään arkisin klo 7-15.30. 

Odotamme sinulta

Reipasta ja oppimishaluista asennetta.  Aikaisempi kokemus plussaa, mutta ei välttämätöntä. Oman auton käyttömahdollisuutta työpaikan sijainnin vuoksi.

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä tuotannon tehtävissä. Saat työhön kattavan perehdytyksen sekä rennon työporukan tuen. Palkkaus 13-14€/h (sis. tyly). Tehtävä alkaa mahdollisimman pian kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen vahva optio töiden jatkumiselle.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä hakemus pikimmiten osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 tai christian@wirestaff.fi 

2 kpl

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia saliapulaisia keikkatyöhön pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin!

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me WireStaffilla arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä.

Etsimme nyt saliapulaisia ja blokkareita pääkaupunkiseudulle keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tämä työ sopii erinomaisesti esimerkiksi ravintola-alan töitä hieman jo tehneelle henkilölle, opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle henkilölle. Huomioithan, että edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Saat itse vaikuttaa työtunteihisi ja valita juuri sinulle sopivat työvuorot meidän omasta applikaatiosta. Voit työskennellä oman mielenkiintosi mukaan 0-40h/vko. 

Tässä tehtävässä sinulta odotetaan:

- Hieman aiempaa kokemusta ravintola-alan töistä

- Sujuvaa suomen kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

- Täysi-ikäisyyttä

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/6925752

Lisätietoja:

Sanni Vennola

044 763 2800

sanni.vennola@wirestaff.fi

1 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme asiakaspalveluhenkistä TARJOILIJAA suosittuun Deliberi Jumboon!

Etsimme nyt asiakkaallemme Deliberi Jumboon tarjoilijaa. Viihtyisä ravintola tarjoaa mahdollisuuden työskennellä lämminhenkisessä ja nuorekkaassa ympäristössä. Tarjolla on täysiaikainen tai osa-aikainen työ. Työvuorot sijoitttuvat ostoskeskuksen aukioloaikojen mukaisesti. Aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Deliberissä asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää osaksi Deliberin iloista tiimiä. Yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet
vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö, haethan mukaan Deliberin tiimiin!

Tarjoilijan työtehtävässä sinulta odotetaan:

 • Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä positiivista asennetta
 • Aiempaa kokemusta tarjoilijan työtä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Anniskelupassi katsotaan eduksi

Täytä tästä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/6913862

Lisätietoja:

Sanni Vennola

044 763 2800

sanni.vennola@wirestaff.fi

-- 

Deliberi on raikas suomalainen deli-ravintola, jonka taustalla on suomalainen perheyhtiö. Ruokalistasta löytyy upean houkuttelevat pintxot, aitoa lankkupizzaa, pirteät bowlit, virkistävät salaatit ja kaupungin mehevimmät burgerit. Deliberi on kohtaamispaikka, jossa nautitaan hyvästä ruuasta ja tunnelmasta. 

Lisätietoa Deliberistä: https://deliberi.fi/.

1 kpl
Vantaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita keikkatyöhön pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin!

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me WireStaffilla arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen. Saat itse vaikuttaa työtunteihisi ja valita juuri sinulle sopivat työvuorot meidän omasta applikaatiosta. Voit työskennellä oman mielenkiintosi mukaan 0-40h/vko. 

Tarjoilijan tehtäviin sinulta odotetaan:

- Aiempaa ravintola-alan työkokemusta

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

- Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/6912323

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

We're now searching customer service oriented waiters/waitresses for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at WireStaff see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

We're now looking for waiters in Helsinki metropolitan area to a short term jobs. We offer you competitive advantage in employee markets, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise. You get to choose your working hours and shifts from our app, so this fits well for example for a student. You can work 0-40h/week. 

What we're expecting from you:

- Passion for customer service

- Finnish and/or English skills

- Positive attitude and high work-ethic

- Prior work experience in restaurant industry

- Alcohol passport is seen as an advantage, but not necessary

Fill this job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/6912323

For additional information:
Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

1 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Etsimme nyt timanttisella asenteella varustettua KOKKIA valmistamaan vertaansa vailla olevia makuelämyksiä Suomen tuhmimpien burgereiden muodossa. Naughty BRGRissa opit premium burgereiden valmistuksen salat ja pääset jättämään kädenjälkesi Suomalaiseen burgerhistoriaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

- Sinulla on jo ainakin hieman kokemusta keittiössä työskentelystä

- Sinulla on kokin ammattitutkinto tai olet opiskelemassa kokiksi

- Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot

- Olet suorittanut hygieniapassin

Hyvä asenne työntekoa kohtaan ja uuden oppimisen halu ovat kuitenkin kaikkein tärkeimmässä roolissa työtehtävässä menestymisen kannalta. Sinut perehdytetään kattavasti työpaikan toimintatapoihin, työtehtäviin ja kulttuuriin.

Tarjolla on töitä isoilla tunneilla. Hyvän tyypin löytyessä mahdollisuus on jopa täysiin työtunteihin! Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen tai toisen työn ohelle, sillä vuoroja voi toivoa omalle aikataululleen sopivaksi.

Täytä hakemus nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

http://wirestaff.likeit.fi/apply/6792417

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Kai Ortio
kai.ortio@wirestaff.fi
0444910821

1 kpl
Turku

Etsimme asiakkaallemme KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen työsuhteeseen ravintola Pancho Villa Lippulaivaan hyvien kulkuyhteyksien päähän.

Keittiöpäällikkönä suunnittelet ja johdat määrätietoisesti keittiössä tehtävää työtä. Pääset myös valitsemaan keittiöösi valittavaa tiimiä. Meille on erittäin tärkeää, että meillä on yhteen hiileen puhaltava ja jokaisen työpanosta kunnioittava työyhteisö, jossa viihdytään pitkään.

Työajat vaihtelevat yleisten kauppakeskusten aukioloaikojen mukaan. Työ alkaa mahdollisimman nopeasti ja on luonteeltaan vakituista sekä kokoaikaista. Palkkaus sopimuksen mukaan.

 Odotamme sinulta:

 • Aiempaa kokemusta ravintolakeittiön työstä sekä esimiestyöskentelystä
 • Joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä
 • Näkemystä laajan kokonaisuuden hallinnasta ja kehittämisestä
 • Ravintolan kannattavuuden ja katteiden vaikutuksen ymmärtämistä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Jätä hakemus tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/6791583 mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:


Sanni Vennola
044 763 2800
sanni.vennola@wirestaff.fi

1 kpl
Espoo

Etsimme asiakkaallemme KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen työsuhteeseen ravintola Pancho Villaan Selloon hyvien kulkuyhteyksien päähän.

Keittiöpäällikkönä suunnittelet ja johdat määrätietoisesti keittiössä tehtävää työtä. Pääset myös valitsemaan keittiöösi valittavaa tiimiä. Meille on erittäin tärkeää, että meillä on yhteen hiileen puhaltava ja jokaisen työpanosta kunnioittava työyhteisö, jossa viihdytään pitkään.

Työajat vaihtelevat yleisten kauppakeskusten aukioloaikojen mukaan. Työ alkaa mahdollisimman nopeasti ja on luonteeltaan vakituista sekä kokoaikaista. Palkkaus sopimuksen mukaan.

 Odotamme sinulta:

 • Aiempaa kokemusta ravintolakeittiön työstä sekä esimiestyöskentelystä
 • Joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä
 • Näkemystä laajan kokonaisuuden hallintaan ja kehittämiseen
 • Ravintolan kannattavuuden ja katteiden vaikutuksen ymmärtämistä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Jätä hakemus tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/6791274 mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:


Sanni Vennola
044 763 2800
sanni.vennola@wirestaff.fi

1 kpl
Espoo

 Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen kokkia siipiravintola Hook Lahteen! 

Haluatko mukaan huippujengiin valmistamaan maukasta siipiruokaa? Etsimme oma-aloitteista ja hyvän asenteen omaavaa kokkia Ravintola Hook Lahteen. Tarjoamme vakituista kokin työtä. Työ alkaa syyskuun loppupuolella. 

Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä tiimipelaajaa osaksi meidän iloista tiimiämme. Meille yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet
vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö, haethan mukaan meidän tiimiin!

Aikaisempi keittiötyöskentelykokemus katsotaan eduksi, mutta rautaisella asenteella työntekoa kohtaan pärjää hommassa pitkälle!

Oletko etsimämme ammattilainen? Jätä hakemuksesi ja tietosi tämän linkin kautta:

http://wirestaff.likeit.fi/advert/6454464

Ollaan pian yhteydessä!

Lisätietoja:

Jan Ruoho

jan.ruoho@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

1 kpl
Lahti

Vielä on kesää jäljellä - mutta WireStaffilla katse on jo talvisesongissa!

Oletko pohtinut uutta työtä uusissa maisemissa ja työskentely tunturissa juuri se, jota tähän elämäntilanteeseen kaipaat? Oletko valmis ikimuistoisiin elämyksiin, uusiin ystäviin ja uuden oppimiseen? Mahtavaa, meillä on sinulle töitä! 

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia KOKKEJA Lapin alueen ravintoloiden talvisesonkiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan, loka- tai marraskuussa ja työt jatkuvat aina vappuun saakka. Hakijoilta odotetaan hyvän asenteen lisäksi aiempaa kokemusta kokin töistä tai kokin koulutusta sekä hygieniapassia. Tunteja on tarjolla hyvinkin vaihtelevasti, eli voimme räätälöidä juuri sinulle sopivat työtunnit. Palkkaus työtehtävässä on sopimuksen mukaan. 

Sinulle järjestetään majoitus, joka on kustannuksiltaan edullinen. Lähtökohtaisesti pidempään tunturissa viihtyvät majoittuvat kimppa-asunnoissa omissa huoneissa ja lyhyen sosengin tekijät jaetuissa huoneissa. Ruokailumahdollisuuksia työntekijöille järjestetään myös työpaikan puolesta.

Hae tunturiin töihin tämän linkin kautta ja keskustellaan sinulle sopivista mahdollisuuksista sekä ajankohdasta.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/6356179

Huom! Töitä on tarjolla Ylläksellä, Levillä, Saariselällä sekä Rukalla.

Lisätietoja:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki

juuso.puustinen@wirestaff.fi

045 633 5901

1 kpl
Inari, Kittilä, Kolari, Sodankylä, Kuusamo

Vielä on kesää jäljellä - mutta WireStaffilla katse on jo talvisesongissa!

Oletko pohtinut uutta työtä uusissa maisemissa ja työskentely tunturissa juuri se, jota tähän elämäntilanteeseen kaipaat? Oletko valmis ikimuistoisiin elämyksiin, uusiin ystäviin ja uuden oppimiseen? Mahtavaa, meillä on sinulle töitä!

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia TARJOILIJOITA Lapin alueen ravintoloiden talvisesonkiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan, loka- tai marraskuussa ja työt jatkuvat aina vappuun saakka. Hakijoilta odotetaan hyvän asenteen lisäksi vähintään 2 kuukauden kokemusta ravintola-alalta. Alan koulutus ja anniskelupassi katsotaan eduksi. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Sinulle järjestetään majoitus, joka on kustannuksiltaan edullinen. Lähtökohtaisesti pidempään tunturissa viihtyvät majoittuvat kimppa-asunnoissa omissa huoneissa ja lyhyen sosengin tekijät jaetuissa huoneissa. Ruokailumahdollisuuksia työntekijöille järjestetään myös työpaikan puolesta.

Hae tunturiin töihin tämän linkin kautta ja keskustellaan sinulle sopivista mahdollisuuksista sekä ajankohdasta.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/6356040

Huom! Töitä on tarjolla Ylläksellä, Levillä, Saariselällä sekä Rukalla.

Lisätietoja:

Juuso Puustinen

WireStaff

juuso.puustinen@wirestaff.fi

045 633 5901

1 kpl
Inari, Kittilä, Kolari, Savukoski, Sodankylä, Kuusamo

FP-Tuotteet Oy on kotimainen yritys – alansa kärkitoimija Suomessa

FP-Tuotteiden tuotealueina ovat siirtoseinät, kiinteät lasirakenteet ja muut erityyppiset tilanjakajat, verhokiskojärjestelmät, murtosuojatuotteet sekä taite- ja lasiliukuovet. PT-Tuotteiden myynnin pääkohteena ovat suunnittelijat, rakennuttajat ja rakennusurakoitsijat, joille yritys tarjoaa tuotteet asennettuina. Yrityksen tuotemyynti kohdistuu teollisiin asiakkaisiin ja jälleenmyyntiverkoston kautta kuluttajille. Yrityksen vuosiliikevaihto on noin 10,2 M€ ja henkilöstöä yrityksellä on noin 30 henk. FP-Tuotteiden tehdas sijaitsee Tampereella.

 

TOIMENKUVA

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti FP-tuotteiden koko tuotekategorian projektiasennuksissa. Työskentelet osana asennustiimiä, joka vastaa niin uudis- kuin saneerauskohteiden asennuksista. Työ on ns. viimeistelyvaiheen työtä, joten huolellinen työote on tärkeää.

ODOTAMME SINULTA

Omaat kokemusta rakennusalasta tai erilaisista asennustöistä. Hyvä fyysinen kunto, aikaansaava asenne sekä työkalujen käsissä pysyminen ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin se mitä olet aikaisemmin tehnyt. Ennen kaikkea olet siis se hyvä tyyppi, jolla on uskoa kasvaa ja kehittyä huippuasentajaksi. Työmaat sijaitsevat eri puolilla Pirkanmaata, joten oma auto helpottaa kulkemista työmaiden välillä. Ajokortti on kuitenkin välttämätön.

MUUT TIEDOT

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän alansa kärkipaikassa. Tarjoamme kannustavan ja kehittävän työilmapiirin, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaiseksi osana sitoutunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä. Työ alkaa vuokratyösuhteena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan omille kirjoille.

 

KIINNOSTUITKO?

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien asentajien löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Jani Rajala

WireStaff Tampere

0403075205

jani.rajala@wirestaff.fi

1 kpl
Pirkanmaa

Haemme vastaanottovirkailijaa työskentelemään yhteen Helsingin upeimmista ja persoonallisimmista hotelleista. Tehtävässä voit työskennellä valitasi mukaan, joka kokoaikaisesti ja vakituisesti tai joustavasti osa-aikaisena.

Tämän hotellin vastaanottovirkailijan tehtävissä pääset toivottamaan hotellin lomavieraat tervetulleiksi todella hienojen ja arvokkaiden puitteiden keskelle. Tehtävässä vastaat asiakkaiden ulos- ja sisäänkirjautumisesta, yleisestä opastamisesta sekä hotellin myymälän asiakaspalvelusta. Tehtävään vaaditaan aiempaa vastaanottovirkailijan työkokemusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Työ painottuu yövuoroihin mutta yksittäisiä päivävuorojakin on mahdollista tehdä. Huomaathan että yövuoroissa palkkataso on selkeästi korkeampi.


Odotamme sinulta

- loistavaa asiakaspalveluasennetta

- kiinnostusta työskennellä monipuolisissa vastuullisissa tehtävissä

- aiempaa asiakaspalvelualan kokemusta sekä kokemusta vastaanottovirkailijan työstä

- suvujaa suomen ja englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

- kiinnostavan työpaikan nopeasti kehittyvässä yrityksessä

- hyvän perehdytyksen ja parhaat työkaverit

- erittäin hyvät henkilöstöedut

Lähetä hakemuksesi tämän linkin kautta mahdollisimman pian: http://wirestaff.likeit.fi/apply/6072384

Lisätietoja tehtävästä:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

Hae, soita tai laita rohkeasti viestiä!

1 kpl
Helsinki

Haemme nyt asiakkaallemme työntekijöitä putkistosaneerauksiin pitkäaikaisiin työsuhteisiin!

Asiakkaamme tarjoaa toimivimman kokonaispalvelun putkistojen saneeraukseen koko Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Kouvolassa, Lahdessa, Lempäälässä, Liedossa, Oulussa ja Seinäjoella. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme asiakkaiden tarpeiden mukaan ja hallitsemme niin sukituksen kuin muutkin putkiremonttimenetelmät. Olemme hybridiremonttien asiantuntija ja edelläkävijä. Toimintamme ajuri on halu helpottaa suomalaisten asumista. Kun me hoidamme putkien saneerauksen, asiakas voi nauttia taas kymmeniä vuosia asumisesta viemärien ja vesijohtojen olemassaolon unohtaen.

Etsimme nyt hyvällä asenteella varustettuja tekijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle. Työ alkaa 6kk:n vuokratyösuhteena WireStaffin kautta, minkä jälkeen sinulla on mahdollisuus rekrytoitua suoraan Virra Talotekniikalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toivomme että sinulla on työtä pelkäämätön asenne sekä vahva tunne siitä että työkalut pysyvät käsissäsi. Talotekniikka-alan työkokemuksesta tai koulutuksesta on etua, mutta se ei ole välttämätöntä. Toivomme myös, että sinulle on vähintään B-ajokortti.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän alansa kärkipaikassa sekä erittäin kilpailukykyisen palkkauksen. Tarjoamme myös kannustavan ja kehittävän työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaiseksi osana sitoutunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä!

Hae paikkaa rohkeasti - me uskomme enemmän potentiaaliin, kuin siihen mitä olet tehnyt aikaisemmin!

Lisätietoja: Lasse Sopanen, 0414313477, lasse.sopanen@wirestaff.fi

3 kpl
Uusimaa

Rakennustyöntekijä

Etsimme rakennustyöntekijöitä useille eri asiakkaillemme Porin seudulle sijaitseville työmaille.

Työtehtävät ja kohteet vaihtelevat työmaasta riippuen, purkamisesta saneeraukseen ja uuden rakentamiseen, joten kerro meille kokemuksesi sekä vahvuudet rakennusalalla niin saadaan kartoitettua juuri sinulle sopivat kohteet.

Edellytämme hakijalta aiempaa kosketuspintaa rakennustyöntekijän tehtävistä, hyvä fyysinen kunto sekä työturvallisuuskortti plussaa.

Työt alkavat nyt kesän aikana ja töitä on tarjolla työmaista riippuen joustavasti, lyhyistä pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan!

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Nuppu Murro

nuppu.murro@wirestaff.fi

1 kpl
Pori

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia kokkeja Poriin! 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia Poriin vakituisiin tai keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tunteja on tarjolla joustavasti 45-112,5h/3vk oman mielenkiintosi mukaan. Voit halutessasi työllistyä yhteen tai useampaan ravintolaan. 

Odotamme sinulta:

- Aiempaa kokemusta kokin työtehtävistä tai kokin koulutusta

- Hygienia-passia

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

Täytä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Nuppu Murro

nuppu.murro@wirestaff.fi

1 kpl
Pori

Haemme nyt asiakspalveluhenkistä ravintolatyöntekijää asiakkaallemme Poriin!

Sykkiikö sydämesi ravintola-alalle? Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi? 

Etsimme nyt osa-aikaista ravintolatyöntekijää Poriin. Etsimämme henkilö on  toimelias ja asiakaspalveluhenkinen. Mikäli tykkäät vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta, olet etsimämme henkilö.

Tämä työ sopii loistavasti opiskalijalle tai sivutyötä etsivälle.

Ravintolatyöntekijän tehtävään sinulta odotetaan:

 • Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä positiivista asennetta
 • Kokemus ravintola-alalla työskentelystä katsotaan eduksi
 • Hygieniapassi
 • Anniskelupassi

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Ole nopea, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana!

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Nuppu Murro

WireStaff Pori

nuppu.murro@wirestaff.fi

1 kpl
Pori

Etsitkö päivätyötä lounasravintolassa? Haemme nyt lounasravintolan kassatarjoilijoita pääkaupunkiseudun suosittuihin ravintoloihin. 

Työtehtävät koostuvat monipuolisista ja vaihtelevista lounasravintolan työtehtävistä, kuten kassatyöskentelystä, siivoustehtävistä ja asiakaspalvelusta. Työt sijoittuvat pääasiassa arkipäiville kello 07-15 välille ja mahdollisesti myös viikonloppuaamuille. Työtä on tarjolla 3-5 päivää viikossa. 

Odotamme hakijalta iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta, suomen kielen taitoa sekä 18-vuoden ikää. Hygienia- ja anniskelupassi ovat plussaa. Tehtävässä menestyäksesi sinulla ei tarvitse kuitenkaan olla alalta vuosien kokemusta, asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, vaihtelevan ja monipuolisen työn nuorekkaassa sekä viihtyisässä työympäristössä. 

Hae tehtävään tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/5065273

 

Lisätietoja:

Sanni Vennola

044 763 2800

sanni.vennola@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki

Haemme nyt hyvän asenteen omaavaa ravintolatyöntekijää asiakkaallemme Elias Döner Kebabiin Espoon Lippulaivaan!

Sykkiikö sydämesi ravintola-alalle? Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt hyvän asenteeen omaavaa ravintolatyöntekijää asiakkaallemme Elias Döner Kebabille Espoon Lippulaivaan. Kyseessä on juuri avattu trendikäs ravintola, jossa niin ruoka kuin palvelu on taattua laatua. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta ravintola-alalta, silllä tehtäviin perehdytetään. Odotamme tulevalta ravintolatyöntekijältä kuitenkin sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ahkeraa ja positiivista asennetta sekä hygieniapassia.

Tunteja on vaihtelevasti 10-30h/vko. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloajoille. Työtehtäviisi kuuluu ravintolan kaikki tavanomaiset työt, mm. tarjoilu, ruoan valmistus sekä muut ravintolan työt. Palkkaus on matkailu- ravitsemus- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukainen. 

 

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Ole nopea, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana!

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4827063

Lisätietoja:

Sanni Vennola

0447632800

sanni.vennola@wirestaff.fi

Elias Döner Kebab saanut inspiraationsa Berliinin kaduilta, jossa katuruoka on suosiossa. Ruokalistaan kuuluvat laadukkaat dönerit, falafelit, wingsit sekä kauden kasviksista valmistetut salaatit. Elias Döneriltä saat hyvälaatuista ruokaa, parhaalla mahdollisella asiakaspalvelulla höystettynä. 

1 kpl
Espoo

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita KOKOONPANIJOITA Hämeenlinnaan keikkatöihin. 

TYÖNKUVA

Työtehtäviin kuuluu sähköpyörien kokoonpanotehtäviä.

ODOTAMME SINULTA

Koulutusta ja aikaisempaa kokemusta enemmän arvostamme hyvää asennetta työntekoon sekä halua oppia uutta! Olet oma-aloitteinen ja ahkera. Aikaisempi kokemus kokoonpanotöistä tai sähköpyöristä on tietysti aina plussaa, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Saat työhön kattavan perehdytyksen!  

Töitä tehdään pääasiassa arkisin klo 8-16 välillä. Palkkaus 12€/h. Työ on keikkaluontoista, noin viikon keikkoja kerrallaan.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja: Ville Kangasmäki, ville.kangasmaki@wirestaff.fi, 

Puh. 044 901 6930

2 kpl
Hämeenlinna

Haemme nyt kokkeja yhteen Suomen parhaista siipiravintoloista!

Haluatko mukaan huippujengiin valmistamaan maukasta siipiruokaa? Etsimme oma-aloitteista ja hyvän asenteen omaavaa kokkia Ravintola Hook Turkuun. Tarjoamme vakituista ja kokoaikaista kokin työtä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta tai ravintola-alan koulutusta. 

Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä tiimipelaajaa osaksi meidän iloista tiimiämme. Meille yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet
vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö, haethan mukaan meidän tiimiin!

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa http://wirestaff.likeit.fi/apply/4540051

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

 

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

2 kpl
Turku

KOKKI, Pancho Villa Skanssi

 

Etsimme asiakkaallemme  Pancho Villa Skanssiin KOKKEJA vakituiseen työsuhteeseen, tunteja tarjolla 60 - 90h/3vko

Pancho Villa on Suomesta lähtöisin oleva meksikolaishenkinen franchising-ravintolaketju. Rento ja tunnelmallinen ravintola tarjoaa maukkaita hampurilaisia, herkullisia pihviannoksia sekä muita runsaita herkkuja meksikolaiseen tyyliin. Reilut annoksemme valmistuvat ammattitaidolla ja ylpeydellä hyvistä raaka-aineista itse tekemällä.

Runsaan a la carte listan lisäksi tarjoamme lounasta jokaisena arkipäivänä. Erinomainen ruoka ja ripeä palvelu takaavat loistavan ravintola elämyksen jokaiselle vauvasta vaariin. Ravintolassa on A-oikeudet.

Oletko ahkera, ruoanlaittoa rakastava keittiön ammattilainen, jolla on positiivinen asenne työtä kohtaan? Olet joustava, sinulla on alalle soveltuva koulutus ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Haluaisit oppia uutta, tehdä asiakkaista tyytyväisiä ja olet parhaimmillasi paineen alla. Ymmärrät, että ravintolassa tehdään töitä yhteen hiileen puhaltaen ja ei tuota vaikeuksia poiketa salinkaan puolella auttamassa tarpeen tullen?

Olemme yhdessä asiakkaamme kanssa rakentamassa uuteen ravintolaan huipputiimiä, jossa on mahtava henki ja kaikki tekijät tuntevat kuuluvansa tiimiin. Sinä, joka koet olevasi todellinen tiimipelaaja, niin hae rohkeasti mukaan tähän huipputiimiin.

Mikäli vastasit kyllä, voit olla juuri oikea henkilö Pancho Villan iloiseen ja ahkeraan tiimiin!

Olethan joustava ja valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työssä vaaditaan hygieniapassi.

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa http://wirestaff.likeit.fi/apply/4513619

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

 

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

2 kpl
Turku

Oletko työskennellyt aiemmin ravintola-alalla ja etsit nyt uusia haasteita? Tämä voi olla sinulle - haemme vuoropäällikköä Espoon Lippulaivan Elias Döner Kebabiin!

Etsimme nyt vuoropäällikköä Espoon Lippulaivaan Elias Döner Kebab ravintolaan. Työ on kokoaikainen ja työsuhteelta vakituinen. Vuoropäällikkönä pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä sekä salin että keittiön puolella. Tehtävässä pärjätäksesi sinulla on oltava aiempaa kokemusta työskentelystä ravintola-alalla, sekä hygienia- ja anniskelupassi. Palkkaus ja aloitus sopimuksen mukaan. 

Asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää osaksi Elias Dönerin iloista tiimiä. Elias Dönerissä yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö, haethan mukaan tiimiin!

Täytä tästä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian:

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4288804

Lisätietoja:

Sanni Vennola

044 763 2800

sanni.vennola@wirestaff.fi

1 kpl
Espoo

Etsitkö uusia haasteita työhösi ja haluaisit kehittää omaa osaamistasi rakennusalan puolella? Onko sinulla kenties jo aiempaa kokemusta kyseisestä työstä, vai oletko hyvällä asenteella varusteltu parvekelasien asentamisen keltanokka? Me Wireellä arvostamme sinua ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään työssäsi. 

Haemme nyt osaavaa ja ammattitaitoista parvekelasiasentajaa asiakasyrityksellemme.

Työhösi kuuluu parvekelasien ja -kaiteiden asennus projektiluontoisissa töissä pääkaupunkiseudun alueella. Tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Tässä työssä täsmällinen ja oppimishaluinen asenne ratkaisee. Edellytämme sinulta kuitenkin sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi katsomme eduksi mikäli sinulla on aikaisempaa työkokemusta parvekelasien asennustöistä, alaan soveltuva koulutus ja oman auton käyttömahdollisuus. Ajokortti on pakollinen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

 • Luotettavan ja ammattitaitoisen työnantajan
 • Mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät
 • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi
 • Kilpailukykyisen palkan, joka on osaamisesi mukainen

Jos kiinnostuit, jätä hakemus mahdollisimman pian tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/4252145. Olemme sinuun pian yhteydessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

Lasse Sopanen

lasse.sopanen@wirestaff.fi

041 431 3477

1 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Etsitkö uusia haasteita työhösi ja haluaisit kehittää omaa osaamistasi maalauksen puolella? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta maalarina työskentelystä? Me Wireellä arvostamme ammattitaitoasi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään työssäsi. 

Haemme nyt osaavaa ja ammattitaitoista MAALARIA erilaisiin maalauskohteisiin.

Tässä työssä arvostamme erityisesti sitä, että niin pensseli, tela kuin ruiskukin pysyy sinulla kädessä ja työnjälkesi on priimaa. Työtehtäviin saattaa maalauksen lisäksi kuulua myös  erilaiset tasoitus tai paikkaustyöt, riippuen osaamisestasi ja kokemuksestasi. Kohteina on niin sisä- kuin ulkomaalaukset. Maalauskohde saattaa olla myös rakennustyömaalla, jonka takia katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy työturvallisuuskortti. 

Tarjoamme ammattitaitosi vastineeksi luotettavan ja ammattitaitoisen työnantajan, mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä urallasi sekä kilpailukykyisen palkan, joka on aina osaamisesi mukainen. 

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin tai sähköpostin kautta. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. http://wirestaff.likeit.fi/apply/4252117

Lisätietoja:

Lasse Sopanen

041 431 3477

lasse.sopanen@wirestaff.fi

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

 

1 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Tuusula, Vantaa

Etsitkö uusia haasteita työhösi ja haluaisit kehittää omaa osaamistasi rakennusalan puolella? Onko sinulla kenties jo aiempaa kokemusta rakennusmiehenä työskentelystä? Me Wireellä arvostamme ammattitaitoasi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään työssäsi. 

Haemme nyt rakennusmiestä vahinkokorjauksiin. Työnkuvaasi kuuluu monipuoliset purku- ja korjaustyöt. Tarkat työtehtävät ja työkohteet vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden mukaan, painottuen kuitenkin pääkaupunkiseudulle. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Edellytämme sinulta:

 • Työtehtäviä vastaavaa rakennusalan koulutusta
 • Vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
 • Reipasta asennetta ja tekemisen meininkiä
 • Työturvallisuuskorttia

Katsomme myös eduksi, mikäli sinulla on omat työvalineet mahdollisuus autolla liikkumiseen.

Tarjoamme sinulle:

 • Luotettavan ja ammattitaitoisen työnantajan
 • Mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät
 • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi
 • Kilpailukykyisen palkan, joka on osaamisesi mukainen

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin tai sähköpostin kautta. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. http://wirestaff.likeit.fi/apply/4251847

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Lasse Sopanen

041 431 3477

lasse.sopanen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

1 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki

Etsitkö uusia haasteita työhösi ja haluaisit kehittää omaa osaamistasi sähköasennuksen puolella? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta sähköasennustöistä? Me Wireellä arvostamme ammattitaitoasi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään työssäsi. 

Haemme nyt osaavaa ja ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA Espooseen. Tässä työssä pääset tekemään monipuolisia sähköasentajan töitä, huomioituna oma osaamisesi ja mielenkiinnon kohteesi. 

Edellytämme sinulta:
 • sähköasentajan perustutkintoa
 • vähintään kahden vuoden työkokemusta 
 • sähkötyöturvallisuuskorttia
 • työturvallisuuskorttia
 • reipasta asennetta ja tekemisen meininkiä

Tarjoamme sinulle:

 • Luotettavan ja ammattitaitoisen työnantajan
 • Mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät
 • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi
 • Osaamisesi mukaisen kilpailukykyisen palkan

  Kiinnostuitko? Täytä alla olevan linkin avulla työhakemus ja olemme yhteydessä sinuun pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/4251830

  Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Lasse Sopanen

  041 431 3477

  lasse.sopanen@wirestaff.fi

   

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

  1 kpl
  Espoo

  Haemme RAKENNUSMIEHIÄ asiakkaalle Kirkkonummelle rakennusprojektiin.

  Työnkuvaan kuuluu erilaisten sisäelementtien ja tilanjakoratkaisuiden asennus. Työtä tehdään osaavassa porukassa ja hyvässä hengessä. Luovia kirvesmiehen ratkaisuja ei tässä työssä vaadita vaan työt suoritetaan ohjeiden mukaan ja työnjohtajan opastuksella.

  Odotamme hakijalta:

  -kokemusta rakennusmiehen töistä

  -reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa

  -voimassaolevaa työturvallisuuskorttia

  Mikäli kiinnostuit työtehtävästä ja koet olevasi hakemamme henkilö haethan paikkaa alla olevasta linkistä.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/4202485

  Työt alkavat mahdollisimman nopeasti, joten haastattelemme ja palkkaamme sopivia henkilöitä pitkin hakuprosessia.

  Lisätietoja:

  Lasse Sopanen

  041 431 3477

  lasse.sopanen@wirestaff.fi

  Wire Henkilöstöpalvelut - Hyvässä Wireessä!

  Olemme kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää tuntea asiakkaat ja työntekijät henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme — ei turhia puheita eikä kiertelyä.

  1 kpl
  Kirkkonummi

  Etsimme asikkaalle vakituiseen työsuhteeseen tuotepäällikköä elementti- ja moduulirakentamiseen! Osana asiakkaan tuotanto- ja myyntitiimiä osallistut asiakasprosesseihin ja tuotteiden kehitystyöhön.

  Tuotepäällikkön rooli on monipuolinen ja työssä painoitetaan rakennusalan osaamista, myyntitaitoa ja asiakaslähtöisyyttä. Rakennusalan osaamista painotetaan etenkin tuotanto- ja tuotekehitysvaiheessa, jossa osallistut elementtien kehitystyöhön asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Rakennusalan osaamisella täydennät asiakasyrityksen toimiston moniammatillista tiimiä ja tuot pöytään oman osaamisesi. Myyntitaitoa ja asiakaslähtöisyyttä tarvitaan jokapäiväisessä työssä ja etenkin tilanteissa, joissa perustelet esimerkiksi modullirakentamisen hyötyjä yli paikallaan valamisen.

  Hakemamme tuotepäällikön rooli on monimuotoinen, jossa yhdistyy betoni- ja elementtirakentamisen käytännön ymmärtäminen ja asiakaslähtöinen työote. Etsimämme henkilö on työskennellyt työmailla insniöörin / rakennusmestarin roolissa ja etsii nyt uralleen seuraavaa askelta niin sanotusti "siisteistä sisähommista". Hän ymmärtää betoni- ja elementtirakentamisen kokonaisuutena ja lukee sujuvasti rakennuspiirustuksia. Kommunikointi sujuu ihmisten kanssa niin toimistolla kuin työmaalla. Ote työhön on tulosorientoitunut ja järjestelmällinen. Kaiken edellemainitun lisäksi odotamme hakijalta reipasta asennetta ja valmiutta sitoutua työhön pitkäjänteisesti, on oltava hyvä ja energinen työkaveri.

  Lyhyesti sanottuna etsimme myyntihenkistä insinööriä/ rakennusmestaria modullirakentamiseen erikoistuneelle firmalle tuotepäällikön rooliin Helsinkiin.

  Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin haethan alla olevasta linkistä. 

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/4180372

  Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Lasse Sopanen

  lasse.sopanen@wirestaff.fi

  www.wirestaff.fi

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

  1 kpl
  Helsinki

  Etsimme asiakasyrityksellemme Nosto ja haalausmiehiä Turun Telakalle. Sinä, joka omaat hyvän fyysisen kunnon ja rautaisen asenteen työntekoon, niin sinä olet etsimämme henkilö. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Työt alkaa nopeallakin aikataululla tai sopimuksen mukaan.

  Hakijoilta odotamme:

  - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

  - Voimassa olevaa passia tai henkilöllisyyskorttia

  - 18 vuoden ikää (Telakka)

  - Suomenkielen hyvää osaamista

  - Vuorotyö valmiutta

  - Tiimihenkisyyttä

  - Hyvää fyysistä kuntoa

  - Rautaista asennetta työntekoon

  Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/4145156

   

  Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

   

   

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

  8 kpl
  Turku

  Haemme siivoojaa 5/2023 asti

  Työkohteet sijaitsevat Porissa. 

  Meillä on tarjota töitä osa-aikaisesti noin 30 h/vko

  Arvostamme reipasta työotetta, positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä on toki plussaa, mutta emme sitä edellytä. Asenne ratkaisee ja tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään. 

  Laita hakemusta ja keskustellaan tästä työstä lisää. 

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.
   

  Lisätietoja tehtävästä antaa: 

  Jan Ruoho 

  jan.ruoho@wirestaff.fi 

  1 kpl
  Pori

  Etsitkö uusia haasteita työhösi ja haluaisit kehittää omaa osaamistasi? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta projektien läpiviennistä? Me Wireellä arvostamme ammattitaitoasi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään työssäsi. 

  Haemme nyt osaavaa ja ammattitaitoista projekti-insinööriä asiakasyrityksellemme rakennuspuolelle. 

  Tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan. 

  Työnkuvaasi kuuluu:

  • Projektien suunnittelu, toteutus ja läpivienti projektipäällikön kanssa
  • Sopimusten laadinta aliurakoiden ja materiaalihankintojen osalta
  • Tiiviin yhteistyön tekeminen sekä organisaation että asiakkaiden välillä

  Projekti-insinööriltä edellytetään:

  • Työtehtäviä vastaava rakennusalan koulutus (rakennusmestari tai -insinööri)
  • Vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Hyvät työnjohto- ja organisaatiotaidot 
  • Kyky ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä
  • Osaamista kokonaisuuksien hallinnasta ja toteutuksesta

  Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

  • Luotettavan ja ammattitaitoisen työnantajan
  • Mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät
  • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi
  • Kilpailukykyisen palkan, joka on osaamisesi mukainen

  Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin tai sähköpostin kautta. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. http://wirestaff.likeit.fi/apply/4048940

  Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Lasse Sopanen

  lasse.sopanen@wirestaff.fi

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

  1 kpl
  Uusimaa

  Etsitkö uusia haasteita työhösi ja haluaisit kehittää omaa osaamistasi sähköurakoinnin puolella? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta sähköprojektipäällikön pestistä? Me Wireellä arvostamme ammattitaitoasi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään työssäsi. 

  Haemme nyt osaavaa ja ammattitaitoista sähköprojektipäällikköä asiakasyrityksellemme talotekniikkaurakointiin.

  Sähköprojektipäällikkönä toimit asunto- ja toimitilakohteissa korjaus- ja/tai uudispuolella. Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan. 

  Työnkuvaasi kuuluu:

  • Projektien toteutus ja niiden onnistunut läpivienti
  • Työn suorittamisen ja laadun ohjaaminen 
  • Esimiehenä toimiminen ja työntekijöistä huolehtiminen
  • Yhteyshenkilönä toimiminen asiakkaan suuntaan

  Sähköprojektipäälliköltä edellytetään:

  • Työtehtäviä vastaava sähköalan koulutus
  • Vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Hyvät työnjohto- ja organisaatiotaidot 
  • Kyky ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä
  • Osaamista kokonaisuuksien hallinnasta ja toteutuksesta

  Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

  • Luotettavan ja ammattitaitoisen työnantajan
  • Mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät
  • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi
  • Kilpailukykyisen palkan, joka on osaamisesi mukainen

  Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin tai sähköpostin kautta. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. http://wirestaff.likeit.fi/apply/4048892

  Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Lasse Sopanen

  lasse.sopanen@wirestaff.fi

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

  1 kpl
  Uusimaa

  Etsitkö uusia haasteita työhösi ja haluaisit kehittää omaa osaamistasi korjausrakentamisen puolella? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta korjausrakentamisesta? Me Wireellä arvostamme ammattitaitoasi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään työssäsi. 

  Haemme nyt vastaavaa työnjohtajaa korjausrakentamiseen erikoistuvalle asiakasyrityksellemme!

  Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan. 

  Työnkuvaasi kuuluu:

  • Työmaan rakentamisen johtaminen
  • Rakentamisen laadusta, säännöksistä ja määräyksistä huolehtiminen 
  • Tarvittavien suunnitelmien ja lupien olemassaolosta huolehtiminen

  Vastaavalta työnjohtajalta edellytetään:

  • Työtehtäviä vastaava rakennusalan koulutus (RI/RKM) ja vähintään kahden vuoden kokemus korjausrakentamisesta
  • Hyvät työnjohto- ja organisaatiotaidot 
  • Kyky ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä
  • Osaamista kokonaisuuksien hallinnasta ja toteutuksesta

  Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

  • Luotettavan ja ammattitaitoisen työnantajan
  • Mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät
  • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi
  • Kilpailukykyisen palkan, joka on osaamisesi mukainen

  Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin tai sähköpostin kautta. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. http://wirestaff.likeit.fi/apply/4048870

  Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Lasse Sopanen

  lasse.sopanen@wirestaff.fi

  www.wirestaff.fi

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

  1 kpl
  Uusimaa

  Etsitkö uusia haasteita työhösi ja haluaisit kehittää omaa osaamistasi uudisarakentamisen puolella? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta uudisrakentamisesta? Me Wireellä arvostamme ammattitaitoasi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään työssäsi. 

  Haemme nyt vastaavaa työnjohtajaa uudistuotantoon erikoistuvalle asiakasyrityksellemme!

  Tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

  Työnkuvaasi kuuluu:

  • Työmaan rakentamisen johtaminen
  • Rakentamisen laadusta, säännöksistä ja määräyksistä huolehtiminen 
  • Tarvittavien suunnitelmien ja lupien olemassaolosta huolehtiminen

  Vastaavalta työnjohtajalta edellytetään:

  • Työtehtäviä vastaava rakennusalan koulutus (RI/RKM) ja vähintään kahden vuoden kokemus uudisrakentamisesta
  • Hyvät työnjohto- ja organisaatiotaidot 
  • Kyky ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä
  • Osaamista kokonaisuuksien hallinnasta ja toteutuksesta

  Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

  • Luotettavan ja ammattitaitoisen työnantajan
  • Mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät
  • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi
  • Kilpailukykyisen palkan, joka on osaamisesi mukainen
  • Ajanmukaiset työkalut

  Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin tai sähköpostin kautta. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. http://wirestaff.likeit.fi/apply/4048323

  Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Lasse Sopanen

  lasse.sopanen@wirestaff.fi

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

  1 kpl
  Uusimaa

  Oletko polkupyöristä ja niiden rakentamisesta kiinnostunut alan ammattilainen tai polkupyöriin perehtynyt intohimoinen harrastaja? Miltä kuulostaisi, jos rakkaan harrastuksen voisi kääntää myös ammatiksi?

  Haemme nyt osaavaa polkupyörämekaanikkoa asiakkaallemme hyvien kulkuyhteyksien päähän Vantaan Tammistoon. Työ alkaa heti sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen. Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 9-17. Tehtävä on aluksi 6kk määräaikainen WireStaff Helsingin kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakinaisesti asiakkaan kirjoille.

  Työnkuva sisältää myös muiden kuntoilulaitteiden huoltotöitä, joten kaikenlainen teknine osaaminen katsotaan isoksi eduksi.

  Tehtävässä katsomme eduksi:

  - Kokemuksen sähköpyörien korjauksesta harraste- tai ammattitasolta

  - Eri pyörävalmistajien tuotteiden sekä lisävarusteiden tuntemuksen

  Me Wireellä haluamme mahdollistaa sinulle mukavan ja monipuolisen työn sinulle tärkeiden asioiden parissa. Mikäli näet itsesi näissä mielenkiintoisissa mekaanikon tehtävissä, laita hakemuksesi tulemaan. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

  Lisätietoja:

  Nicolas Hakkarainen

  040 547 1719

  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme nyt ruoan verkkokauppakeräilijöitä Helsinkiin. Koulutamme tehtävään joten aiempaa kokemusta ei vaadita.

  Työtehtäviisi kuuluu laadukkaiden tuotteiden keräily, niiden huolellinen pakkaus ja laatikoiden lastaus kuljetusautoon. Työvuorot sijoittuvat maanantaista lauantaihin, klo 6-14 väliselle ajalle. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 30-37,5/vko. Koska työpäivien kesto vaihtelee, tuntimäärä viikossa voi olla enemmän tai vähemmän. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisesti jo ensi viikolla.

  Edellytämme hakijalta positiivista työotetta, reippaita askelia sekä suomen kielen taitoa. Tämän lisäksi arvostamme erityisesti joustavuutta, huolellisuutta ja kaupan alan tuntemusta. Vastapainoksi tarjoamme sinulle työn, jossa pääset kehittämään itseäsi ja vaikuttamaan omaan työhösi. Et tarvitse välttämättä aiempaa työkokemusta verkkokaupasta, sillä perehdytämme työtehtäviin.

  Mikäli olet etsimämme huipputyyppi, täytä tästä hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Voit jättää hakemuksen tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/3803131. Huom! Tämä on avoin hakemus ja paikkoja täytetään tarpeen mukaan. 

   

  Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Sanni Vennola

  sanni.vennola@wirestaff.fi

  044 763 2800

  1 kpl
  Helsinki

  Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita, baarimikkoja, saliapulaisia ja blokkareita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin ja baareihin!

  Sykkiikö sydämesi ravintola-alalle? Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

  Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tämä työ sopii täydellisesti esimerkiksi opiskelijalle tai sivuduunia etsivälle! Me tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

  Odotamme sinulta:

  - Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

  - Ahkeraa ja positiivista asennetta

  - Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi

  - Aiempi ravintola-alan kokemus tai koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista

  Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Ole nopea, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana!

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3766313

  Lisätietoja:

  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  We're now searching customer service oriented waiters, bartenders, restaurant workers and bussers with a great attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

  
  

  Is working in the restaurant industry your thing? Are you looking for a job where you can challenge and develop yourself? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

  We're now looking for waiters, bartenders, restaurant workers and bussers in Helsinki metropolitan area to a part-time employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

  In this job you work as an important member of your work community, playing an important role in creating successful customer experience. At this job you'll be able to see your works results immediately and may see when you've done well.

  What we're expecting from you:

  - Passion for customer service

  - Finnish and/or English skills

  - Positive attitude and high work-ethic

  - Prior work experience in restaurant is seen as an advantage, but is not necessary

  - Alcohol passport is seen as an advantage, but not necessary

  Fill this job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3766313

  For additional information:
  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  2 kpl
  Vantaa

  Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita, baarimikkoja, saliapulaisia ja blokkareita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin ja baareihin!

  Sykkiikö sydämesi ravintola-alalle? Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

  Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tämä työ sopii täydellisesti esimerkiksi opiskelijalle tai sivuduunia etsivälle! Me tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

  Odotamme sinulta:

  - Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

  - Ahkeraa ja positiivista asennetta

  - Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi

  - Aiempi ravintola-alan kokemus tai koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista

  Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Ole nopea, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana!

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3766313

  Lisätietoja:

  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  We're now searching customer service oriented waiters, bartenders, restaurant workers and bussers with a great attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

  
  

  Is working in the restaurant industry your thing? Are you looking for a job where you can challenge and develop yourself? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

  We're now looking for waiters, bartenders, restaurant workers and bussers in Helsinki metropolitan area to a part-time employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

  In this job you work as an important member of your work community, playing an important role in creating successful customer experience. At this job you'll be able to see your works results immediately and may see when you've done well.

  What we're expecting from you:

  - Passion for customer service

  - Finnish and/or English skills

  - Positive attitude and high work-ethic

  - Prior work experience in restaurant is seen as an advantage, but is not necessary

  - Alcohol passport is seen as an advantage, but not necessary

  Fill this job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3766313

  For additional information:
  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  2 kpl
  Espoo

  Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita, baarimikkoja, saliapulaisia ja blokkareita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin ja baareihin!

  Sykkiikö sydämesi ravintola-alalle? Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

  Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tämä työ sopii täydellisesti esimerkiksi opiskelijalle tai sivuduunia etsivälle! Me tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

  Odotamme sinulta:

  - Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

  - Ahkeraa ja positiivista asennetta

  - Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi

  - Aiempi ravintola-alan kokemus tai koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista

  Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Ole nopea, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana!

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3766066

  Lisätietoja:

  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  We're now searching customer service oriented waiters, bartenders, restaurant workers and bussers with a great attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

  
  

  Is working in the restaurant industry your thing? Are you looking for a job where you can challenge and develop yourself? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

  We're now looking for waiters, bartenders, restaurant workers and bussers in Helsinki metropolitan area to a part-time employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

  In this job you work as an important member of your work community, playing an important role in creating successful customer experience. At this job you'll be able to see your works results immediately and may see when you've done well.

  What we're expecting from you:

  - Passion for customer service

  - Finnish and/or English skills

  - Positive attitude and high work-ethic

  - Prior work experience in restaurant is seen as an advantage, but is not necessary

  - Alcohol passport is seen as an advantage, but not necessary

  Fill this job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3766066

  For additional information:
  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  2 kpl
  Helsinki

  Etsimme reippaita apumiehiä rakennustyömaille pääkaupunkiseudulle!

  Aikaisempi kokemus työmailta tai rakennusalan koulutus katsotaan eduksi, mutta hyvällä fyysisellä kunnolla ja asenteella varustettu kaveri pärjää varmasti. 

  Työtehtäviin kuuluvat siivous, raivaus, roudaus, purkutyöt ja ammattimieheä avustavat työt. 

  Vaadimme hakijalta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, hyvää fyysistä kuntoa ja tekemisen meininkiä. Oma auto helpottaa työmaille pääsyä, mutta Stadissa rullaa julkinenkin. 

  Hae alla olevasta linkistä niin keskustellaan jatkosta lisää puhelimitse.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3702578

  Lisätietoa työtehtävästä voit kysyä:

  Lasse Sopanen

  lasse.sopanen@wirestaff.fi

  Hyvässä Wireessä.

  1 kpl
  Uusimaa

  Haemme jr. projektipäällikköä vaativaan betonirakentamiseen erikoistuneelle asiakasyritykselle.

  Tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

  Tehvävään voit hakea rakennusinsinöörin / rakennusmestarin opintojen loppuvaiheessa tai juuri valmistuneena.

  Ominaisuuksia, joita hakijalta edellytetään:

  • Halua tehdä työnsä hyvin
  • Rohkeaa kykyä tarttua toimeen, jos asiat on menossa päin seiniä
  • Halua kehittää omaa osaamistaan rakennushankkeen johtamisessa
  • Betoni- ja infrarakentamisen osaaminen plussaa. Ei välttämätöntä

  Työntekijälle on tarjolla vastuullinen ja mielenkiintoinen positio projektin johdossa ja osaamistasoa vastaava kilpailullinen palkka. Taustalle saat osaavan ja luotettavan yrityksen, jossa kehittyä kohti projektipäällikön roolia. 

  Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3559703

  Lisätietoa voit kysyä:

  Lasse Sopanen

  lasse.sopanen@wirestaff.fi

  www.wirestaff.fi

  1 kpl
  Uusimaa

  Oletko sinä laadukasta pizzaa rakastava mestari tai uusia haasteita etsivä keittiön osaaja? Haemme nyt hyvän asenteen omaavia kokkeja Helsingin maukkaimpiin pizzerioihin!

  Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta ravintolakeittiöstä ja pizzan valmistamisesta. Lisäksi meille on erittäin tärkeää, että vuorossa on aina oikea määrä osaavaa henkilöstöä ja että töissä viihdytään. Etsimme siis hyvän asenteen omaavia ammattilaisia huippuporukkaan.

  Ravintolat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa. Voit työllistyä joko yhteen tai useampaan ravintolaan, mielenkiintosi mukaan. Tässä työssä pystyt myös itse vaikuttamaan työtunteihisi, sillä tunteja on tarjolla joustavasti 45-112,5h/3vk. 

  Täytä nopea hakemus tämän linkin kautta, niin olemme pian yhteydessä.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3415989

  Are you a master of quality pizza or a kitchen expert looking for new challenges? We are now looking for chefs with a good attitude to the tastiest pizzerias in Helsinki!

  We require applicants to have previous experience in the restaurant kitchen and making pizza. In addition, it is very important to us that it is always the right number of skilled personnel and that they enjoy their work. So we are looking for professionals with a good attitude for the top team.

  The restaurants are located near the center of Helsinki. You can work in either one or more restaurants, depending on your interests. In this job, you can also influence your working hours, as the hours are offered flexibly from 45 to 112.5 hours / 3 weeks.

  Fill out a quick application through this link and we'll be in touch shortly.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3415989

  Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Are you interested? For more information on the task, contact:

  Juuso Puustinen

  WireStaff Helsinki Oy

  045 633 5901

  juuso.puustinen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Helsinki

  Tunnettu talotekniikkaurakoitsija hakee pääkaupunkiseudulla ennestään vahvaan työyhteisöönsä LVI-projektipäällikköä. Tehtävässä toimit projektin operatiivisena johtajana ja pidät lankoja käsissä monipuolisissa tehtävissä uudis- ja korjausrakentamisen saralla.  

  Asiakayrityksen mielestä heidän uudella LVI-projektipäälliköllä on luonnollisesti kyky itsenäiseen työhön, alaan soveltuva koulutus sekä mielellään muutaman vuoden kokemus vastaavasta työstä. Tulostavoitteellisuus ja aito kiinnostus teknisestä puolesta ovat ehdottomia ominaisuuksia oikeaa henkilöä valittaessa.

  Tämä on rekrytointitoimeksianto, joten työllistyt suoraan asiakkaalle. He puolestaan tarjoavat sinulle paikan vakaassa ja turvallisessa yksikössä. Ympärillesi saat mahtavan porukan ja monipuoliset työkalut projektien hallitsemiseen ja loppuun viemiseen. Työtehtävässä pääset toteuttamaan itseäsi ja kehittymään siinä samalla. Kaikki projektit hoidetaan kokonaisvaltaisella osaamisella ja kotimaisella laadulla.

  Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin työpaikkaa voit hakea lähettämällä CV:n ja hakemuksen alla olevasta linkistä:

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3402996

  Lisätietoja tehtävästä voit kysyä

  Lasse Sopanen

  lasse.sopanen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Uusimaa

  Haemme tunnetulle asiakasyritykselle luotettavia LVI-asentajia Uudenmaan alueelle

  Paikkoja on auki useampi ja rooleja löytyy niin pitkän linjan ammattilaiselle, kuin nuorelle ja innokkaalle tekijälle. Töitä on tarjolla heti ja voit aloittaa sopimuksen mukaan. Palkka sovitaan luonnollisesti kokemuksen/ osaamisen mukaan. 

  Arvostetaan hyvää asennetta ja tekemisen meininkiä, työtehtävässä kuitenkin vaaditaan:

  -LVI- alan koulutusta

  -voimassaolevia ammattikortteja

  -ajokortti ja auton käyttömahdollisuus

  Mikäli koet olevasi meidän haussa oleva henkilö niin laitathan hakemuksesi sisään! Ehdokkaita haastatellaan jo hakuaikana ja koville tekijöille tarjotaan töitä ensi-istumalta.

  Työsuhde alkaa 6kk määräaikasena WireStaffin kautta, jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille.

  Jätä työhakemus ja CV alla olevasta linkistä:

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3381525

  Lisätietoja tehtävästä voit kysyä:

  Lasse Sopanen

  041 431 3477

  lasse.sopanen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

  Etsimme nyt hyvän asenteen omaavia Tarjoilijoita Ravintola Pancho Villaan Turun Hansakorttelin ravintolaan. Pancho Villassa pääset tarjoilemaan maukkaita ruokia Meksikon tapaan. Ravintolan kantava teema on isot annokset ja reilua ruokaa kaikille. Turun Pancho Villassa on mukava työporukka ja rento ilmapiiri, jossa viihdyt varmasti!

  Edellytämme hakijalta hieman aiempaa kokemusta ravintolassa työskentelystä tai sopivaa koulutusta, tiimipelaajan taitoja sekä ahkeraa ja tarvittaessa joustavaa asennetta. 

  Tehtävässä on tarjolla tunteja 60-100h/3vk ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vuoroihisi. Työ sopii siis erinomaisesti niin ravintola-alan uraa aloittelevalle opiskelijalle, kuin uusia haasteita kaipaavalle vanhalle konkarillekin.

  Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa: http://wirestaff.likeit.fi/apply/3293999

  Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

   

   

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

  4 kpl
  Turku

  Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfood-brändi ja innovatiivinen hyvinvointiyritys, joka tunnetaan erityisesti intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisestaan puhtaaseen ravintoon ja laatuun. 

  Tuomme maailman ravintorikkaimpia ruoka-aineita niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta unohtamatta kotimaamme luonnon rikkauksia. Valmistamme laadukkaita, lisä- ja täyteaineettomia ruokatuotteita, juomia ja lisäravinteita, jotka ovat saatavilla kattavasti ympäri Suomen.

  Tavoitteenamme on luoda helposti lähestyttävää hyvinvoinnin kulttuuria ja innostaa jokaista, joka haluaa saavuttaa terveellisemmän elämäntyylin. Koe hyvinvoinnin uusi taso!

  Haemme Puhdistamolle Lempäälään tuotantotyöntekijöitä eri mittaisiin työsuhteisiin.

  Puhdistamolla pääset työskentelemään uusissa ja moderneissa työtiloissa mielenkiintoisten tuotteiden parissa.

  Tuotannossa työnkuvaasi kuuluu tuotantokoneiden käyttö sekä erilaiset valmistelevat tehtävät. Työssä tulee paljon toistoja ja on pääasiassa seisomatyötä. 

  Puhdistamolle yksi tärkeimmistä asioista on yhteisöllisyys ja tekijöiden viihtyminen.

  Hakijoilta odotamme ennenkaikkea hyvää työasennetta sekä yhdessä tekemisen meininkiä. Tärkeintä ei ole vuosien kokemus, asenne ratkaisee! Jos omaat kokemusta varasto- tai tuotantotöistä, se ei tietenkään ole haitaksi.

  Puhdistamolla noudatetaan elintarvikealan työehtosopimusta ja työtä tehdään kahdessa vuorossa. Jos kiinnostuit ylläolevan perusteella, täytä profiili pikaisesti sivuillamme.

  Jani Rajala, 0403075205, jani.rajala@wirestaff.fi

  2 kpl
  Lempäälä

  Haemme motivoituneita ja rutinoituneita KIRVESMIEHIÄ eri puolille pääkaupunkiseutua.

  Työkohteet ja työtehtävät vaihtelevat luonnollisesti, joten kerro meille omasta taustasta ja vahvuuksistasi niin tarjoamme juuri sinulle mieluista työtä.

  Mikäli olet rakennusalan rautainen ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn rakentamisen eri työvaiheissa olet etsimämme henkilö!

  Tarjoamme koville tekijöille kilpailullisen palkkauksen, mahdollisuuden vaikuttaa omiin työkohteisiin ja mahdollisuuden työllistyä asiakkaalle vakituisesti.

  Mikäli kiinnostuit yllämainitusta, haethan avointa työpaikkaa mahdollisimman pian. Halutessasi voit liittää hakemukseen CV:n, mutta ymmärretään, että työkalut pysyvät käsissä kynää paremmin.

  Laita meille hakemus oheisesta linkistä puhelinnumerolla varustettuna niin käydään asiat läpi puhelimessa ja sovitaan haastattelusta http://wirestaff.likeit.fi/apply/3267941.

  Lisätietoja:

  Lasse Sopanen

  lasse.sopanen@wirestaff.fi

  041 431 3477

  --

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

  1 kpl
  Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme pääkaupunkiseudulla toimiville asiakkaillemme ammattitaitoisia SÄHKÖASENTAJIA. Työtehtävässä suoritat monipuolisia sähkötöitä vaihtelevissa kohteissa uudis- sekä saneerauspuolella.

  Oma auto, akkukoneet ja käsityökalut katsotaan isoksi eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.

  Kauttamme on tarjolla myös vakituisia työsuhteita, mikäli olet vakituista pestiä vailla.

  --

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

  1 kpl
  Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme uraansa aloittelevia SÄHKÖASENTAJIA pääkaupunkiseudun alueella toimiville asiakkaille. Työkohteet vaihtelevat saneerauskohteista uudiskohteisiin.

  --

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

  1 kpl
  Espoo, Helsinki, Vantaa

  Etsimme nyt hyvän asenteen omaavaa KOKKIA Ravintola Pancho Villaan. Pancho Villassa pääset valmistamaan maukkaita ruokia Meksikon tapaan. Ravintolan kantava teema on isot annokset ja reilua ruokaa kaikille. Turun Pancho Villassa on mukava työporukka ja rento ilmapiiri, jossa viihdyt varmasti!

  Edellytämme hakijalta hieman aiempaa kokemusta keittiössä työskentelystä tai sopivaa koulutusta, tiimipelaajan taitoja sekä ahkeraa ja tarvittaessa joustavaa asennetta. 

  Tehtävässä on tarjolla tunteja 60-100h/3vk ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vuoroihisi. Työ sopii siis erinomaisesti niin uraa aloittelevalle opiskelijalle, kuin uusia haasteita kaipaavalle vanhalle konkarillekin.

  Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa: http://wirestaff.likeit.fi/apply/3126575 

  Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

   

   

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

  2 kpl
  Turku

  Haemme osaavia ja reippaita trukkikuskeja, jotka pystyvät työskentelemään monipuolisesti eri varastotehtävissä.
  Työnkuva sisältää mm. keräämistä, pakkausta, lähetystä, vastaanottoa sekä kontinpurkua. Työtehtävien fyysisyys vaihtelee tarjolla on erittäin fyysistä sekä ei niin fyysistä varastotyötä. 

  Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen varastoilla työskentelystä sekä trukilla ajotaidon osaamisen.

  Työ on arkeen sijoittuva päivätyö, mutta tarvittaessa töitä tehdään myös kahdessa vuorossa. 

  Työssä tarvitaan järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta sekä yhteistyötaitoja ja hyvää yleiskuntoa.

  Laita rohkeasti hakemusta tulemaan.

  Tiedustelut: Jan.ruoho@wirestaff.fi  

  3 kpl
  Päijät-Häme, Lahti, Nastola

  Etsimme nyt PARVEKELASIASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen! Työhön kuuluu parvekelasien ja -kaiteiden asennus projektiluontoisissa töissä pääkaupunkiseudun alueella.

  Hakijan eduksi katsotaan aikaisempi kokemus asennustöistä ja alaan soveltuva koulutus. Työhön kuitenkin koulutetaan perusteellisesti, joten täsmällinen ja oppimishaluinen asenne ratkaisee tässäkin hommassa! Et saa pelätä korkeita paikkoja, sillä asennustyöt tehdään välillä korkeallakin. Sinulta vaaditaan myös sujuva suomen kielen taito.

  Tehtävään valittu henkilö aloittaa työt 4-6kk määräaikaisessa työsuhteessa WireStaff Helsingin kanssa, jonka jälkeen on mahdollista jatkaa vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan omille kirjoille.

  Palkkaus määräytyy kokemuksen ja koulutuksen mukaan, mutta harjoitteluajan palkalla tehtävään ei tarvitse lähteä.

  Tehtävässä katsotaan eduksi oman auton käyttömahdollisuus. Ajokortti on oltava.

  Jos tehtävä kiinnostaa sinua, jätä hakemus mahdollisimman pian tämän linkin kautta  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3012777, niin olemme sinuun yhteydessä! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

  Lisätietoja:

  Nicolas Hakkarainen
  0405471719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

  Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia kaivinkoneenkuljettajia Varsinais - Suomen alueelle. Omaat vahvan kokemuksen kaivinkoneella työnteosta ja olet asenteeltasi motivoitunut työntekijä. Työt alkaa mahdollisesti nopeallakin aikataululla. Ole nopea, niin olet heti mukana valinnoissa.

  Hakijoilta odotamme:

  - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

  - Vahvaa kokemusta kaivinkoneella työnteosta

  - Rautaista asennetta työntekoon

  - Suomen kielen täydellistä osaamista

  Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa: http://wirestaff.likeit.fi/apply/2936823

  Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

   

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

  2 kpl
  Varsinais-Suomi

  Puuttuuko opinnoistasi vielä harjoittelu? Kiinnostaako sinua työt henkilöstöpalvelualalla nuorekkaassa ja hyvää vauhtia kasvavassa yrityksessä?

  Olemme tuore, mutta erittäin kokenut henkilöstöpalvelualan yritys. Toimintamme on keskittynyt palvelualoihin sekä rakentamisen ja logistiikan toimialoihin. Pääkaupunkiseudulla kauttamme työskentelee tällä hetkellä noin 150 palkansaajaa ja Suomenlaajuisesti lähes 500. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, lähellä Ruoholahden metroasemaa. Työkulttuuriimme on avoin ja luottamukseen perustuva. Tämä näkyy myös työajoissamme. Emme siis odota, että toimistolla tarvitsisi olla aina 8-16.

  Haemme nyt HR-harjoittelijoita Pääkaupunkiseudun alueelle. Voit olla esimerkiksi opintojesi loppusuoralla oleva restonomi- tai tradenomiopiskelija, joka haluaa suorittaa opintoihin kuuluvan työharjoittelujakson nuorekkaassa ja hyvää vauhtia kasvavassa henkilöstöpalvelualan yrityksessä.

  Harjoittelijalta odotetaan valmiutta jatkaa työskentelyä kanssamme myös harjoittelujakson jälkeen.

  Harjoittelun aloitus voidaan sopia toiveidesi mukaan. Harjoittelun lyhyt perehdytysjakso on lähtökohtaisesti palkatonta. Olemme kuitenkin valmiita muuttamaan harjoittelun palkalliseksi, kun osaamisesi on kehittynyt ja pystyt työskentelemään itsenäisesti osana tiimiämme.

  Harjoittelujakso sisältää lukuisia kiinnostavia rekrytointiin liittyviä tehtäviä, kuten työilmoitusten luontia, markkinointia, hakijatietojen käsittelyä ja haastatteluiden tekemistä. Harjoittelujakson tulisi olla vähintään kuukauden mittainen ja mikäli harjoittelu on pidempi voimme laajentaa työnkuvaa rekrytoinnista työsuhdeasioiden hoitoon. Tarkempi työnkuva katsotaan yhdessä harjoittelun alkaessa. Takaamme, että harjoittelussa meidän tiimissä kehityt ja pääset tekemään tehtäviä monipuolisesti omia vahvuuksiasi hyödyntäen.

  Tähän tehtävään valittaessa katsomme eduksi:

  • Omaat eduksi erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot
  • Käytät luontevasti sosiaalista mediaa
  • Sinulla on rohkeutta, intohimoa ja hyväntahtoisuutta
  • Olet näppärä käyttämään erilaisia järjestelmiä
  • Olet huolellinen, oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen, joustava ja organisointikykyinen
  • Pidät rutiinitehtävistä, mutta innostut myös uuden ideoinnista
  • Sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne

   

  Haastattelemme hakijoita jo haun aikana. Hakemuksen voit jättää tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/2928072

  Lisätietoja:

  Juuso Puustinen

  Toimitusjohtaja

  WireStaff Helsinki Oy

  045 633 5901

  juuso.puustinen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme huolellisia ja ahkeria rengasasentajia sesonkityöhön

  Tervetuloa töihin WireStaffille! Meidän tavoitteemme on yhdistää parhaat tekijät parhaisiin työpaikkoihin ja tarjota juuri sinulle sinun mielestäsi kiinnostava työpaikka.

  Haemme nyt rengasasentajia sesonkityöhön. Työ koostuu pääosin renkaiden vaihtamisesta, asiakaspalvelusta, rengaspesusta sekä varastonhallinnasta. Kokemus rengasasasennustyöstä tai alan koulutus katsotaan eduksi. Työt sijoittuvat sinua lähinnä oleviin rengasliikkeisiin sekä autohuoltoliikkeisiin. Tällä hetkellä avoimia paikkoja on lähes kaikkialla Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella mutta eniten Roihupellon läheisyydessä. Työt alkavat viimeistään ensimmäisten yöpakkasten aikaan.

  Toivomme hakijalta:

  • Kykyä toimia hektisessä ympäristössä
  • Oma-aloitteisuutta
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Vastuullisuutta

  Tarjoamme sinulle:

  • Luotettavan työnantajan edut
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Mukavan työyhteisön ja hyvän perehdytyksen

  Täytä nopea hakemus tästä linkistä, ja olemme sinuun pian yhteydessä: http://wirestaff.likeit.fi/apply/2709862

  Lisätietoja:

  Juuso Puustinen
  juuso.puustinen@wirestaff.fi
  0456335901

  5 kpl
  Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin!

  Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

  Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

  Tarjoilijan tehtäviin sinulta odotetaan:

  - Aiempi ravintola-alan kokemus tai koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista

  - Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

  - Ahkeraa ja positiivista asennetta

  - Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi

  Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/2647864

  Lisätietoja:

  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  We're now searching customer service oriented waiters/waitresses with great attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan or in Turku area.

  Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

  We're now looking for waiters in Helsinki metropolitan area to either continuous or fixed-term employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

  As a waiter you work as an important member of your work community, playing an important role in creating successful customer experience. At this job you'll be able to see your works results immediately and may see when you've done well.

  What we're expecting from you:

  - Passion for customer service

  - Team-working skills

  - Finnish and/or English skills

  - Positive attitude and high work-ethic

  - Prior work experience in restaurant is seen as an advantage, but is not necessary

  - Alcohol passport is seen as an advantage, but not necessary

  Fill this job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/2647864

  For additional information:
  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme nyt hyvän asenteen omaavia ja iloisia baaritarjoilijoita ja mestareita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin ja baareihin!

  Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit aloittaa työt nopeasti ja haluaisit ehkä työskennellä jossakin suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

  Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

  Baarin tehtävissä sinulta odotetaan:

  - Aiempaa kokemusta baarityöskentelystä

  - Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

  - Ahkeraa ja toimeen tarttuvaa asennetta

  - Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi

  Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

  Lisätietoja:

  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  --

  We're now hiring bartenders with positive attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

  Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

  We're now looking for bartenders in Helsinki metropolitan area to either continuous or fixed-term employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

  What we're expecting from you:

  - Good attitude towards work and customer service oriented mindset

  - Ability to speak Finnish or English 

  - Prior work experience from bars

  - Alcohol pass is seen as an advantage

  Fill this job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

  For additional information:
  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme nyt hyvän asenteen omaavia kokkeja pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin!

  Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Olisit kiinnostunut juuri tietyntyyppisistä ravintoloista ja olisit valmis aloittamaan työt hyvinkin nopeasti. Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

  Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tunteja on tarjolla joustavasti 45-112,5h/3vk oman mielenkiintosi mukaan. Voit halutessasi työllistyä yhteen tai useampaan ravintolaan. 

  Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

  Odotamme sinulta:

  - Aiempaa kokemusta kokin työtehtävistä tai kokin koulutusta

  - Hygienia-passia

  - Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

  - Ahkeraa ja positiivista asennetta

  Täytä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/2642183

  Lisätietoja:

  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  We're now hiring chefs with good attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

  Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

  We're now looking for chefs to Helsinki metropolitan area to either continuous or fixed-term employment relationships. Hours are offered flexibly from 45 to 112.5 hours / 3 weeks according to your own interests. You can choose to work in one or many restaurants.

  We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

  What we're expecting from you:

  - Good work-ethic

  - Hygiene pass

  - Ability to speak Finnish or English 

  - Previous work experience as a chef (or chef's education)

  Fill this job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/2642183

  For additional information:
  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

  Etsimme asiakasyrityksellemme rautaisen asenteen ja hyvän fyysisenkunnon omaavia rakennustyöntekijöitä Varsinais - Suomen alueelle. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä pitää olla. Töitä tarjolla pitkäksi aikaa.

  Hakijoilta odotamme:

  - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

  - Monipuolista osaamista rakennustyömailla

  - Rautaista asennetta työntekoon

  - Aikaisempaa kokemusta

  - Hyvää suomen kielen osaamista

  - Joustavuutta

  Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa: http://wirestaff.likeit.fi/apply/2135687 

  Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

   

   

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

  5 kpl
  Varsinais-Suomi

  Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia maanrakennustyöntekijöitä.Työtehtävät ovat monipuolisia maanrakennusalan töitä laidasta laitaan. Työtehtävät riippuvat silloisesta työkohteesta. Työtehtäviä voivat olla mm. salaojien, kivetysten, talon pohjien teko. 

  Sinä, joka et pelkää fyysistä työtä, niin laita hakemusta kehiin, kiitos.

  Hakijoilta odotamme:

  - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

  - Hyvää fyysistä kuntoa

  - Rautaista asennetta työntekoon

  - Suomen kielen osaamista

  Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa http://wirestaff.likeit.fi/apply/2124920

  Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

   

   

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

   

  2 kpl
  Varsinais-Suomi

  Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta putkiasentajaa Turun seudulle. Sinulla on valmiudet itsenäiseen työntekoon ja rautainen asenne työntekoon. Ole nopea ja laita hakemusta kehiin ja olet heti mukana valinnoissa.

  Hakijoilta odotamme:

  - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

  - Rautaista asennetta työntekoon

  - Kykyä itsenäiseen työntekoon

  - Suomen kielen osaamista

  Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa http://wirestaff.likeit.fi/apply/1941218

  Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

   

   

  2 kpl
  Varsinais-Suomi

  Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia kirvesmiehiä, joilta löytyy monipuolista osaamista kirvesmiehen töistä. Työt alkaa sopimuksen mukaan, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

  Hakijoilta odotamme:

  - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

  - Rautaista asennetta työntekoon

  - Suomen kielen osaamista

  - Vahvaa kokemusta kirvesmiehen työstä

  - Kykyä itsenäiseen työntekoon

  Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/1746130  

   

  Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

  2 kpl
  Varsinais-Suomi

  FP-Tuotteet Oy on kotimainen yritys – alansa kärkitoimija Suomessa

  FP-Tuotteiden tuotealueina ovat siirtoseinät, kiinteät lasirakenteet ja muut erityyppiset tilanjakajat, verhokiskojärjestelmät, murtosuojatuotteet sekä taite- ja lasiliukuovet. PT-Tuotteiden myynnin pääkohteena ovat suunnittelijat, rakennuttajat ja rakennusurakoitsijat, joille yritys tarjoaa tuotteet asennettuina. Yrityksen tuotemyynti kohdistuu teollisiin asiakkaisiin ja jälleenmyyntiverkoston kautta kuluttajille. Yrityksen vuosiliikevaihto on noin 10,2 M€ ja henkilöstöä yrityksellä on noin 30 henk. FP-Tuotteiden tehdas sijaitsee Tampereella.

   

  TOIMENKUVA

  Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti FP-tuotteiden koko tuotekategorian projektiasennuksissa. Työskentelet osana asennustiimiä, joka vastaa niin uudis- kuin saneerauskohteiden asennuksista. Työ on ns. viimeistelyvaiheen työtä, joten huolellinen työote on tärkeää.

  ODOTAMME SINULTA

  Omaat kokemusta rakennusalasta tai erilaisista asennustöistä. Hyvä fyysinen kunto, aikaansaava asenne sekä työkalujen käsissä pysyminen ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin se mitä olet aikaisemmin tehnyt. Ennen kaikkea olet siis se hyvä tyyppi, jolla on uskoa kasvaa ja kehittyä huippuasentajaksi. Työmaat sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua, joten oma auto helpottaa kulkemista työmaiden välillä.  

  MUUT TIEDOT

  Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän alansa kärkipaikassa. Tarjoamme kannustavan ja kehittävän työilmapiirin, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaiseksi osana sitoutunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä. Työ alkaa 6kk:n vuokratyösuhteena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan omille kirjoille.

   

  KIINNOSTUITKO?

  Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/563854, sillä paikat täytetään heti sopivien asentajien löydyttyä.

   

  Lisätietoja tehtävästä:

  Lasse Sopanen

  lasse.sopanen@wirestaff.fi

  041 431 3477

  1 kpl
  Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa