Avoimet työpaikat

TyöWire päälle ja kentälle - Avoimet työpaikat

 

Me WireStaffilla ymmärrämme arvosi, ja lupaamme tehdä parhaamme löytääksemme juuri sinulle sopivan työpaikan, joka sopii niin kokemukseesi kuin persoonaasikin. Katso alta avoimet työpaikkamme, jätä meille hakemus ja kerro itsestäsi muutamalla sanalla. Voit myös tulla käymään, laittaa Whatsapp-viestin tai soittaa. Meille saat tulla juuri sellaisena kuin olet!

Nimi

Tervetuloa meidän jengiin jossa olet aina hyvässä Wireessä.

Etsimme nyt osaksi Helsingin nuorekasta tiimiämme HR-konsulttiharjoittelijaa. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ympäroimänä Pasilan Triplassa. Pääset oppimaan aitiopaikalta henkilöstövuokrauksen saloja alan absoluuttiselta parhaimmistolta. Työnkuvaasi HR-konsulttina kuuluu työilmoitusten laatiminen ja markkinointi, potentiaalisten hakijoiden kartoitus, kontaktointi ja haastattelu, sekä parhaiden tekijöiden yhdistäminen heille sopiville asiakkaille. Pääset myös tutustumaan asiakasyhteistyöhön ja liikkumaan mukana myös kentällä.

Toivomme sinulta:

 • Oma-aloitteisuutta
 • Aitoa kiinnostusta ja halua oppia henkilöstöalaa
 • Opintoja soveltuvalta alalta, harjoittelu tekemättä
 • Halua kehittyä rautaiseksi HR-ammattilaiseksi

Tarjoamme sinulle:

 • Toimialan mielenkiintoisimman harjoittelupaikan rennossa ympäristössä
 • Kattavan perehdytyksen HR-konsultin tehtävistä
 • Omasta mielestämme maailman parhaat työkaverit
 • Mahdollisuuden työllistyä opiskelun jälkeen

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

Myyntijohtaja

0405471719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

1 kpl
Uusimaa
Jatkuva haku
Array
Jatkuva haku

Etsimme nyt asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJIA kokoaikaisiin töihin. Alan koulutus ja hyvä asenne työntekoon ovat välttämättömiä, kokemus sähköasentajan työstä katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme hakijalta työturvallisuuskortin, tulityökortin, hätäensiapukortin, sekä sähkötyöturvallisuuskortin.

Pääset tekemään monipuolisia sähköasentajan hommia, huomioituna oma kokemuksesi ja mielenkiinnon kohteesi. Myös asiakaspalvelu ja hyvän asiakaskokemuksen antaminen ovat osa jokapäiväistä arkea.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Nicolas Hakkarainen

040 547 1719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

4 kpl
Uusimaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita vasta avattuun Ravintola Meritorniin Helsingin Merihakaan.

Ravintola Meritorni on vasta avattu ravintola ikonisessa Helsingin Merihaassa, joka tarjoaa rakkaudella tehtyä ruokaa jokaiseen makuun. Sijainti on hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten paikalle on helppo päästä.

Etsimme reippaita, iloisia ja oma-aloitteisia tarjoilijoita, joilla asiakaspalvelu on veressä. Ravintola Meritornissa odotetaan hakijoilta määrätietoista ja luovaa otetta, sekä kykyä työskennellä vilkkaassa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Ravintola Meritorni kehittyy koko ajan ja tarjoaa jatkuvasti uuden oppimisen mahdollisuuksia!

Edellytämme sinulta:

 • Energistä ja iloista otetta työhön
 • Hymyä ja asiakaspalvelualttiutta
 • Halua oppia uutta
 • Aikaisempi kokemus ravintolassa työskentelystä katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

 • Joustavasti tunteja (60-90h/3vk) (sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle)
 • Mukavat työkaverit
 • Luotettavan työnantajan edut
 • Mahdollisuuden saada tarjoilijan kokemusta ja edetä uralla

Lisätietoja:

Juuso Puustinen
WireStaff Helsinki Oy
045 633 5901
juuso.puustinen@wirestaff.fi

2 kpl
Uusimaa

Etsimme asiakasyrityksellemme KONEENHOITAJAA Lempäälään. 

Työnkuvaasi kuuluu mm. kartonki- ja paperituotekoneen käyttöä, sekä koneen toimivuudesta ja laadunvalvonnasta vastaamista. Työnkuvaan kuuluu myös muita yleisiä tuotannon tehtäviä. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa (klo 6-14 ja klo 14-22).

Odotamme sinulta reipasta ja omatoimista työskentelyotetta sekä ahkeraa ja oppimishaluista asennetta. Aikaisempi koneenhoito/tuotantokokemus katsotaan ehdottomasti eduksi. Saat työhön hyvän perehdytyksen! 

Työt alkavat mahdollisimman pian ja jatkuvat arviolta vuoden loppuun, ja myös tämän jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä hakemus pikimmiten osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan CV. Ole nopea, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 / christian@wirestaff.fi 

Pirkanmaa

Etsimme asiakasyrityksellemme TUOTANTO- / VASTAANOTTOTYÖNTEKIJÄÄ Lempäälään. 

Työnkuvaasi kuuluu mm. kartonki- ja paperituotteiden pussitusta, pakkaamista, järjestelyä sekä avustavaa työtä koneenhoitajan kanssa. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa (klo 6-14 ja klo 14-22).

Odotamme sinulta reipasta ja omatoimista työskentelyotetta sekä ahkeraa ja oppimishaluista asennetta. Aikaisempi kokemus katsotaan ehdottomasti eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Saat työhön hyvän perehdytyksen! 

Työt alkavat mahdollisimman pian ja jatkuvat arviolta vuoden loppuun, ja myös tämän jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä hakemus pikimmiten osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan CV. Ole nopea, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja: Vilma Ahola, p. 044 901 6930 tai vilma.ahola@wirestaff.fi 

Pirkanmaa

Etsimme asiakasyrityksellemme ASIAKASPALVELIJOITA / MYYJIÄ kuntoiluvälineiden pariin Tampereelle.

Etsimme aidolla palveluasenteella ja myynnillisellä otteella varustettuja asiakaspalvelijoita osaksi tiimiä, jossa pääset työskentelemään myymälässä sekä puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä. Tarjolla on osa-aikaisia (n.15h/vko) sekä kokoaikaisia (37,5h/vko) pestejä. Työajat sijoittuvat pääosin arkipäiville (klo 8-18 välille) sekä lauantaille (klo 10-18 välille). Tehtävä alkaa 4kk määräaikaisuudella, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkoon ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, innostunut asiakaspalvelusta ja omaat urheilutaustaa tai sinulla on kiinnostus erilaisiin kuntoiluvälineisiin, saatat olla etsimämme henkilö! Haettavilla henkilöillä on palo palvella asiakkaita asiantuntevasti ja myyntihenkisesti. Aikaisempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä (erityisesti puhelintyöskentelystä) katsotaan ehdottomasti eduksi. Sinun tulee myös kyetä tuottamaan kielellisesti selkeää ja asiakaspalvelullista tekstiä palvellessasi asiakkaita esimerkiksi chatin ja sähköpostin välityksellä. Ruotsin kielen taito plussaa! 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan rennossa ja iloisessa tiimissä. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, mutta toivomme sinulta myös aitoa kiinnostusta liikuntaan ja/tai kuntoiluvälineisiin. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja: 

Vilma Ahola

p. 044 901 6930

vilma.ahola@wirestaff.fi 

Pirkanmaa

Haemme nyt apulaisravintolapäällikköä yhteen pääkaupunkiseudun trendikkäimmistä ravintoloista.

Etsimme nyt aiempaa ravintola-alan esihenkilökokemusta omaavaa apulaisravintolapäällikköä Helsingin keskustassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme.

Apulaisravintolapäällikön tehtävässä pääset johtamaan ravintolaa kokonaisuutena. Olet avainasemassa konseptin jatkuvassa kehityksessä ja työntekijöiden koulutuksessa. Olet esimerkillinen, ahkera työntekijä ja osaat kantaa vastuusi, mutta ymmärrät, että vastuuta voi jakaa myös muille. Tehtäväsi on luoda tiimi, jossa kaikki ymmärtävät yhteiset tavoitteet ja tekevät töitä yhdessä niiden saavuttamiseksi, sinun esimerkilläsi.

Tarjolla on siis vastuuta tarjoava ja monipuolinen työpaikka, jossa ei varmasti tylsää hetkeä tule!

Täytä hakemuksesi nopeasti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

Juuso Puustinen
WireStaff Helsinki Oy
045 633 5901
juuso.puustinen@wirestaff.fi

1 kpl
Uusimaa

Haemme asiakkaallemme metalliteollisuuteen ohutlevyjen leikkaukseen laserleikkauskoneen operaattoria.

Laserkoneen käyttäjänä vastaat itsenäisesti työstäsi ja laitteistosta. Tehtävään annetaan tarvittava perehdytys, mutta toivomme, että olet tarkka ja vastuuntuntoinen sekä kykenet omaksumaan mm. teknisiä asioita nopeasti. Aiempaa kokemusta alalta ei vaadita, mutta metallialan kokemus/koulutus katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja tietoteknistä osaamista. 

Työtä voit tehdä joko kolmessavuorossa tai pelkkä yötyö onnistuu myös. 

1 kpl
Päijät-Häme

Etsimme nyt Muovityö Hiltuselle Valkeakoskelle osa-aikaisia MUOVITYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin. 

Työnkuva sisältää pääasiassa avustavaa tuotantotyötä, kuten valmisteluja, siirtoja, hiontoja, viimeistelyjä ja siivousta. Mikäli aikaisempaa kokemusta ja osaamista löytyy, pääsee myös tekemään haastavampia töitä. Vuorot sijoittuvat pääaiassa arkisin iltavuoroin (klo 22 saakka) ja viikonloppuisin vuorot sijoittuvat pääasiassa aamu/päivävuoroon. 

Mitä toivomme Sinulta?

- Huolellista ja tarkkaa työotetta

- Reipasta ja oppimishaluista asennetta 

- Kiinnostusta tuotanto- ja muovityöhön 

- Oma auton käyttömahdollisuutta, mikäli asut Valkeakosken ulkopuolella 

Mitä tarjoamme?

- Joustavan osa-aikatyön esimerkiksi opintojen oheen 

- Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan rennossa ja leppoisassa porukassa 

- Työympäristön, jossa pääset oppimaan uutta ja kehittymään

- Kattavan perehdytyksen työhön 

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Palkkaus määräytyy muovituote- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikimmiten osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan CV. 
3 kpl
Pirkanmaa

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia yhdistelmäajoneuvonkuljettajia jakelu- ja runkokuljetuksiin. Sinä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta yhdistelmäajoneuvon ajamisesta, niin laita nopeasti hakemus ja olet heti mukana valinnoissa.

Hakijoilta odotamme:

- CE - ajokorttia

- Voimassa olevaa ammattipätevyyttä ja digipiirturikorttia

- Voimassa olevaa ADR lupaa

- Aikaisempaa kokemusta

- Kovaa asennetta työntekoon

- Hyvää suomenkielen osaamista

- Asiakaspalvelu henkisyyttä

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa https://www.wirestaff.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

 

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

2 kpl
Varsinais-Suomi
Meillä on nyt haussa asiakasyrityksillemme ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ eri pituisiin keikkaluonteisiin tehtäviin Akaaseen. Työt alkavat yleensä muutaman päivän tai viikon mittaisella työpätkällä, mutta tehtävässä on mahdollisuus jatkoon asiakkaan tarpeen ja omien toiveidesi mukaan. 

Etsimämme henkilöt tulevat työskentelemään pääasiassa elintarvikeprosessien pakkaustehtävissä. Työtä tehdään arkisin 3-vuorossa (klo 6-14, 14-22, 22-06). Vuoroihin pääset itse vaikuttamaan omien toiveidesi ja aikataulujesi mukaan.

Mitä toivomme hakijoilta?

- Reipasta, työhön tarttuvaa ja järjestelmällistä työotetta
- Suomen kielen taitoa
- Hyvää fyysistä kuntoa ja 18 vuoden ikää
- Aikaisempi kokemus elintarvikealalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä

Saat tarvittavan perehdytyksen työhön sekä leppoisan ja mukavan työympäristön. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön, ellet asu Akaassa. 

Kiinnostuitko?

Pääset hakemaan paikkaa osoitteessa https://www.wirestaff.fi. Liitäthän profiiliin myös ansioluettelosi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Vilma Ahola, p. 044 901 6930 tai vilma.ahola@wirestaff.fi. 

Pirkanmaa

Etsimme nyt Virroille NDT-TARKASTAJAA (magnettijauhetarkastaja). 

Tehtävän edellytyksenä on aito kiinnostus alaan ja motivoinut asenne työn tekemiseen. Saat tehtävään kattavan koulutuksen ja perehdytyksen, joiden avulla pääset laajentamaan osaamistasi tarkastusalan ammattilaiseksi. 

Odotamme sinulta oppimis- ja kehittymishaluista asennetta, sekä kiinnostusta tarkkuutta vaativaan työhön. Työssä auttaa myös aikasempi kokemus esim. teollisuuden töistä, laadunvalvonnasta tai erilaisista tarkastuksista. Odotamme sinulta myös valmiutta 2-vuorotyöhön. 

Tässä on loistava tilaisuus esimerkiksi alanvaihtajalle tai uuden työsuunnan etsijälle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä alkaa määräaikaisuutena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, mutta tämän jälkeen on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille vakinaisena työntekijänä. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan CV. 
Lisätietoja tehtävästä antaa: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi. 

1 kpl
Pirkanmaa

Etsimme nyt Nokian Pancho Villaan TARJOILIJAA.Töitä on tarjolla osa-aikasesti vähintään 90h/ 3vkoa ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

Toivomme sinulta:

- asiakaspalveluhenkistä, reipasta ja innostunutta työskentelyotetta

- Olet omatoiminen ja organisointikykyinen

- Toimit hyvin tiimissä 

- Pystyt työskentelemään hektisessä ja kiireisessä työympäristössä 

- Olet joustava, eikä vuorotyö tuota sinulle ongelmaa

Aikaisempi ravintola-alan kokemus katsotaan ehdottomasti eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on kuitenkin innostunut ja oppimishaluinen asenne sekä aito halu kehittyä asiakaspalvelun ja ravintola-alan ammattilaiseksi! Vaatimuksena tehtävässä on hygienia- ja anniskelupassi sekä salmonellatodistus. 

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakmeus pikimmiten osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan CV. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

1 kpl
Pirkanmaa
Etsimme asiakasyrityksellemme osa- ja kokoaikaisia kotisiivoojia. Töitä on tarjolla alustavasti vuoden loppuun. 
Siivouskohteita on ympäri Tampereen aluetta, ja lähtöpaikka sijaitsee Pirkkalassa. Töitä tehdään arkisin klo 7-15 välillä. 
Toivomme sinulta reipasta ja innostunutta asennetta, sekä huolellista työskentelyotetta. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Ajokortti plussaa! 
Heräsikö kiinnostus?
Täytä hakemus pikimmiten osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 
3 kpl
Pirkanmaa

​Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkkalaan LOGISTIIKKAOPERAATTORIA pihalogistiikan eri tehtäviin. 

Tehtävässä toimit vastuuoperaattorina, ja vastaat pihalogistiikan toimivuudesta osaava tiimi apunasi. Tulet työskentelemään kaasupullojen eri prosessivaiheissa. Työ sisältää mm. kaasupullojen täyttöä, purkua, lajittelua sekä pesuja. Ulkovarastossa käyetään myös trukkia, eli aikaisempi trukkikokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 6-14.30 välillä. 

​Odotamme hakijalta erityisesti omatoimista, reipasta ja oppimishaluista asennetta. Olet joustava ja omaksut nopeasti uusia asioita. Et pelkää haasteita tai vastuun ottamista. Huolellisuus ja tarkka työskentelyote ovat ominaisia asioita sinulle. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viihdyt tiimityössä. Aikaisempi kokemus logistiikan tai tuotannon tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. 

Tarjoamme mielenkiintoisen pestin, jossa mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistaan. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä rennon ja auttavan tiimin tuen. Palkka määräytyy kemian perusteollisuusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kirjoilla. 

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Lisätietoja: Vilma Ahola, p. 044 901 6930 / vilma.ahola@wirestaff.fi 

1 kpl
Pirkanmaa

Haemme ajoneuvojen sähköasentajia helppoihin keikkatöihin!

Tervetuloa hakemaan töitä WireStaff Helsingin kautta! Meidän tavoitteemme on yhdistää parhaat tekijät parhaisiin työpaikkoihin ja tarjota juuri sinulle sinun mielestäsi kiinnostava työpaikka.

Haemme nyt työntekijöitä asentamaan autojen ja julkisten kulkuneuvojen lisävarusteita esim. näyttöjä, käyttöastemittareita, lisävaloja, työvaloja ja paikantimia. Työ ei ole vaativaa, mutta edellytämme hakijalta jonkin näköistä alaan liittyvää kokemusta tai koulutusta.

Täytä nopea hakemus, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

0405471719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

4 kpl
Keski-Suomi, Pirkanmaa, Pohjois-Savo

Haemme huolellisia ja reippaita rengasasentajia sesonkityöhön

Tervetuloa hakemaan töitä WireStaff Helsingin kautta! Meidän tavoitteemme on yhdistää parhaat tekijät parhaisiin työpaikkoihin ja tarjota juuri sinulle sinun mielestäsi kiinnostava työpaikka.

Haemme nyt rengasasentajia sesonkityöhön AD-Autokorjaamolle. Työ koostuu pääosin renkaiden vaihtamisesta, asiakaspalvelusta, rengaspesusta sekä varastonhallinnasta. Kokemus rengasasasennustyöstä ja alan koulutus katsotaan eduksi.

Toivomme hakijalta:

 • Kykyä toimia hektisessä ympäristössä
 • Oma-aloitteisuutta
 • Hyvää fyysistä kuntoa
 • Vastuullisuutta

Tarjoamme sinulle:

 • Luotettavan työnantajan edut
 • Kilpailukykyinen palkkaus
 • Mukavan työyhteisön ja hyvän perehdytyksen

Täytä nopea hakemus, ja olemme sinuun pian yhteydessä!

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

WireStaff Helsinki

0405471719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

4 kpl
Uusimaa

Etsimme Tampereen Hervantaan tilaelementtien valmistajia. Tilaelementit ovat sisä- ja ulkopuolelta valmiita asuntomoduuleja, jotka liitetään työmaalla toisiinsa. Työnkuvaan kuuluu rakennuselementtien esivalmistelua, kokoonpanoa ja runkorakennetöitä, sekä sisäpintojen asennuksia. Tuotannon työtehtävät kattavat kaikki asuntorakentamisen työvaiheet, joten sinulla on mahdollisuus päästä tekemään todella monipuolisesti hommia. Työtä tehdään arkisin klo 7-15:20.

Odotamme sinulta:

- Reipasta ja oppimishaluista asennetta työn tekemiseen

- Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta 

- Aikaisempaa kokemusta/koulutusta vastaavista tehtävistä (erityisesti rakennus- ja asennustausta katsotaan eduksi) 

Tehtävä alkaa määräaikaisuutena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus 10-17€/h pohjautuen kokemukseesi ja osaamiseesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan CV. Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi 

3 kpl
Pirkanmaa

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfood-brändi ja innovatiivinen hyvinvointiyritys, joka tunnetaan erityisesti intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisestaan puhtaaseen ravintoon ja laatuun. 

Tuomme maailman ravintorikkaimpia ruoka-aineita niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta unohtamatta kotimaamme luonnon rikkauksia. Valmistamme laadukkaita, lisä- ja täyteaineettomia ruokatuotteita, juomia ja lisäravinteita, jotka ovat saatavilla kattavasti ympäri Suomen.

Tavoitteenamme on luoda helposti lähestyttävää hyvinvoinnin kulttuuria ja innostaa jokaista, joka haluaa saavuttaa terveellisemmän elämäntyylin. Koe hyvinvoinnin uusi taso!

Haemme Puhdistamolle Lempäälään tuotanto-, varasto- sekä lähettämötyöntekijöitä eri mittaisiin työsuhteisiin.

Puhdistamolla pääset työskentelemään uusissa ja moderneissa työtiloissa mielenkiintoisten tuotteiden parissa.

Tuotannossa työnkuvaasi kuuluu tuotantokoneiden käyttö sekä erilaiset valmistelevat tehtävät. Työssä tulee paljon toistoja ja on pääasiassa seisomatyötä. 

Varaston ja lähettämön puolella tehtävät ovat monipuolisia; mm. verkkokauppatilausten keräily sekä pakkaus, isompien erien saattaminen lähetyskuntoon ja raaka-aineiden vastaanotto. 

Puhdistamolle yksi tärkeimmistä asioista on yhteisöllisyys ja tekijöiden viihtyminen.

Hakijoilta odotamme ennenkaikkea hyvää työasennetta sekä yhdessä tekemisen meininkiä. Tärkeintä ei ole vuosien kokemus, asenne ratkaisee! Jos omaat kokemusta varasto- tai tuotantotöistä, se ei tietenkään ole haitaksi.

Puhdistamolla noudatetaan elintarvikealan työehtosopimusta ja työajat ovat pääasiassa 7-15. Iltavuoroakin tehdään, mutta tähän pystyy myös hieman itse vaikuttamaan.

Jos kiinnostuit ylläolevan perusteella, täytä profiili pikaisesti sivuillamme!

Jani Rajala, 0403075205, jani.rajala@wirestaff.fi

3 kpl

Fenix Marin on vuonna 2004 perustettu lujitemuovialan yritys, jonka ydinosaamista on veneiden valmistus. Fenix Marin on keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan korkealaatuisena sopimusvalmistajana. Toimintamme perustuu tinkimättömään laatuun ja asiakaslähtöisyyteen alan haluttuna sopimusvalmistuskumppanina. Yritys on vuonna 2006 siirtänyt toimintansa Valkeakoskelle Holmin teollisuusalueelle moderneihin ja tehokkaisiin tuotantotiloihin. Toimitilat muodostuvat 4 500 m² tuotantotiloista ja 1 500 m² varastotiloista.

Fenix Marinin palveluksessa on tällä hetkellä yli 60 työntekijää. Veneiden valmistuksen lisäksi osaamme kokonaisvaltaisesti huoltaa ja korjata veneitä sekä hallitsemme pääraaka-aineemme, lasikuidun monipuolisen käsittelyn ja jalostuksen. Olemme vuosien saatossa valmistaneet n. 20 000 kpl Yamarin ja Yamarin Cross merkkisiä veneitä. Tämän lisäksi olemme valmistaneet muita venemerkkejä sekä lujitemuovituotteita.

Etsimme Fenix Marinille ASENTAJIA pitkäaikaisiin työsuhteisiin. 

Työnkuvaan kuuluu Yamahan perämoottoreiden asennuksia. Työtä tehdään arkisin yhdessä tai kahdessa vuorossa (valmius 2-vuoroon oltava). Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveludien kautta, minkä jälkeen siirrytään suoraa asiakasyrityksen kirjoille. 

Odotamme sinulta:

- Reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta

- Tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta 

- Aikaisempi kokemus kaikenlaisista asennustehtävistä katsotan ehdottomasti eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä 

- Valmiutta 2-vuorotyöhön

- Sitoutumista pidempiaikaseen työhön

Työhön saat kattavan alkuperehdytyksen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan CV. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

Pirkanmaa

Fenix Marin on vuonna 2004 perustettu lujitemuovialan yritys, jonka ydinosaamista on veneiden valmistus. Fenix Marin on keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan korkealaatuisena sopimusvalmistajana. Toimintamme perustuu tinkimättömään laatuun ja asiakaslähtöisyyteen alan haluttuna sopimusvalmistuskumppanina. Yritys on vuonna 2006 siirtänyt toimintansa Valkeakoskelle Holmin teollisuusalueelle moderneihin ja tehokkaisiin tuotantotiloihin. Toimitilat muodostuvat 4 500 m² tuotantotiloista ja 1 500 m² varastotiloista.

Fenix Marinin palveluksessa on tällä hetkellä yli 60 työntekijää. Veneiden valmistuksen lisäksi osaamme kokonaisvaltaisesti huoltaa ja korjata veneitä sekä hallitsemme pääraaka-aineemme, lasikuidun monipuolisen käsittelyn ja jalostuksen. Olemme vuosien saatossa valmistaneet n. 20 000 kpl Yamarin ja Yamarin Cross merkkisiä veneitä. Tämän lisäksi olemme valmistaneet muita venemerkkejä sekä lujitemuovituotteita.

Etsimme Fenix Marinille kahta VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa trunkikäyttöä, sekä muita yleisiä varaston tehtäviä. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa klo 06-20 välillä. Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveludien kautta, minkä jälkeen siirrytään suoraa asiakasyrityksen kirjoille. 

Odotamme sinulta:

- Reipasta ja omatoimista työskentelyotetta

- Aitoa kiinnostusta kehittyä varastoalan ammattilaiseksi 

- Perus it-taitoja (erityisesti excel-osaaminen plussaa) 

- Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä (tehtävään perehdytetään) 

- Pyöräkuormaajakokemus katsotaan eduksi 

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Ole nopea, sillä tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

2 kpl
Pirkanmaa

Muovityö Hiltunen Oy perustettiin 1969 Valkeakoskella. Yhtiö on toiminut alusta alkaen teollisuusympäristössä ja keskittynyt yksilöllisten muovirakenteiden valmistukseen. Päätuotantoa ovat eri teollisuuden alojen prosesseihin käytettävät muovi- ja komposiittirakenteiset säiliöt ja pesurit. Yrityksen erityisvahvuus on yhdistelmärakenteissa, joissa yhdistetään kestomuovien edut, kuten kemiallinen kestävyys sekä lujitemuovien mekaaninen lujuus. Henkilöstö koostuu tällä hetkellä 25:sta alan ammattilaisesta.

Etsimme nyt Muovityö Hiltuselle Valkeakoskelle MUOVITYÖNTEKIJÄÄ. Työnkuva sisältää mm. säiliöiden päätyjen laminointia, osien valmistuksia, trukilla ajoa sekä yleisiä tuotannon tehtäviä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa. Työ alkaa määräaikaisuutena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, mutta tehtävässä on hyvä mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen. 

Mitä toivomme Sinulta?

- Aikaisempaa kokemusta tuotannon tehtävistä

- Huolellista ja tarkkaa työotetta

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Reipasta ja oppimishaluista asennetta 

- Oma auton käyttömahdollisuutta, mikäli asut Valkeakosken ulkopuolella 

Mitä tarjoamme?

- Pidempiaikaisen työsuhteen, hyvät mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen

- Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan rennossa ja leppoisassa porukassa 

- Työympäristön, jossa pääset oppimaan uutta ja kehittymään

- Palkkaus 11-14e/h aikaisemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan 

- Kattavan perehdytyksen työhön 

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, heti sopvian henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy muovituote- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi mukaan CV. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-16: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi.

1 kpl
Pirkanmaa

Fenix Marin on vuonna 2004 perustettu lujitemuovialan yritys, jonka ydinosaamista on veneiden valmistus. Fenix Marin on keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan korkealaatuisena sopimusvalmistajana. Toimintamme perustuu tinkimättömään laatuun ja asiakaslähtöisyyteen alan haluttuna sopimusvalmistuskumppanina. Yritys on vuonna 2006 siirtänyt toimintansa Valkeakoskelle Holmin teollisuusalueelle moderneihin ja tehokkaisiin tuotantotiloihin. Toimitilat muodostuvat 4 500 m² tuotantotiloista ja 1 500 m² varastotiloista.

Fenix Marinin palveluksessa on tällä hetkellä yli 60 työntekijää. Veneiden valmistuksen lisäksi osaamme kokonaisvaltaisesti huoltaa ja korjata veneitä sekä hallitsemme pääraaka-aineemme, lasikuidun monipuolisen käsittelyn ja jalostuksen. Olemme vuosien saatossa valmistaneet n. 20 000 kpl Yamarin ja Yamarin Cross merkkisiä veneitä. Tämän lisäksi olemme valmistaneet muita venemerkkejä sekä lujitemuovituotteita.

Etsimme nyt kasvun tiellä olevalle Fenix Marin Oy:lle Valkeakoskelle VIIMEISTELIJÖITÄ pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Työnkuvaan kuuluu veneiden viimeistelytyöt, kuten maalaamiset, paikkaamiset, hiomiset, pakkaamiset ja laadusta vastaaminen. Työtä tehdään arkisin yhdessä tai kahdessa vuorossa. Työ alkaa Wire Henkilöstöpalveluiden kautta 6kk määräaikaisuudella, jonka jälkeen siirrytään vakituiseksi työntekijäksi asiakkaan kirjoille.

Mitä tarjoamme?

 • Monipuolinen työnkuva veneiden valmistuksen parissa
 • Työpaikan kasvavassa yrityksessä mielenkiintoisella työnkuvalla
 • Hyvät kehittymismahdollisuudet
 • Ammattitaitoisen tiimin ja esimiesten tuen
 • Kattavan perehdytyksen työhön 
 • Pitkäaikaisen työpaikan

Mitä odotamme?

 • Kokemusta käsillä tehtävistä töistä (esim. pintakäsittelijä, maalauskokemus eduksi)
 • Aktiivista, joustavaa ja innokasta työotetta
 • Hyvää asennetta nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä ongelmanratkaisukykyä
 • Tietämys ja mielenkiinto veneitä kohtaan on plussaa

Kiinnostuitko? Voit hakea paikkaa tekemällä profiilin sivulla www.wirestaff.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 Christian Kemppainen, puh. 0403075203 ja christian@wirestaff.fi.

2 kpl
Pirkanmaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita yhteen pääkaupunkiseudun trendikkäimmistä ravintoloista.

KIILA Food & Bar on yksityinen ravintola keskellä Helsingin vilkkainta vilskettä. Aina löytyy syy pysähtyä Kiilassa! Hulppealla näköalalla varustettu Ravintola Kiila sijaitsee Helsingin ytimessä. Ravintola on auki lounaasta iltahämärään ja tarjoaa asiakkailleen raikkaita, rehellisiä ja rennon tyylikkäitä makuelämyksiä.

Etsimme reippaita, iloisia ja oma-aloitteisia tarjoilijoita, joilla asiakaspalvelu on veressä. Kiilassa odotetaan hakijoilta määrätietoista ja luovaa otetta, sekä kykyä työskennellä haastavassa, vilkkaassa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Kiilan ravintola kehittyy koko ajan ja tarjoaa jatkuvasti uuden oppimisen mahdollisuuksia!

Edellytämme sinulta:

 • Aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta
 • Energistä ja iloista otetta työhön
 • Hymyä ja asiakaspalvelualttiutta

Tarjoamme sinulle:

 • TÄYDET TUNNIT (112,5h/3vk), mahdollisuus työllistyä myös osa-aikaisesti
 • Mukavat työkaverit
 • Luotettavan työnantajan edut
 • Mahdollisuuden edetä uralla
 • Työpaikan Helsingin parhaalla paikalla ja mahdollisuuden tavata huikeita ihmisiä

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Uusimaa
Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkkalaan VALIMOTYÖNTEKIJÖITÄ pidempiaikaisiin pesteihin. 
Työtehtäviin kuuluu metallituotteiden ja -kappaleiden valutyöt valimon puolella. Työ on ajoittain raskasta, ja vaatii hyvää fysiikka sekä kuuman/korkean lämmön sietokykyä. Työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti kahdessa vuorossa. Tehtävä alkaa määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, mutta tämän jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon ja vakinaistumiseen asiakasyrityksen kirjoille.
Odotamme sinulta positiivista ja reipasta asennetta, sekä huolellista työskentelyotetta. Et pelkää fyysistä ja vaatteet tahrivaa työtä.  Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Hommaan saat kattavan perehdytyksen! 
Heräsikö kiinnostuksesi?
Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus alkuun 12-14€/h.
Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi 
2 kpl
Pirkanmaa

Etsimme reippaita muuttotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle.

Tervetuloa hakemaan töitä WireStaff Helsingin kautta! Meidän tavoitteemme on yhdistää parhaat tekijät parhaisiin työpaikkoihin ja tarjota juuri sinulle sinun mielestäsi kiinnostava työpaikka.

Etsimme ahkeria ja oma-aloitteisia muuttajia pääkaupunkiseudulle. Työtehtävät koostuvat normaaleista tehtävistä koti- ja yritysmuuttojen parissa esim. tavaroiden suojaus, pakkaus, siirto, purkaminen ja pienet asennustyöt.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa, reipasta asennetta, oppimishalua, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä tiimissä, että itsenäisesti.

Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse, mutta se katsotaan eduksi.

Täytä hakemus, ja olemme sinuun pian yhteydessä!

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

WireStaff Helsinki Oy

040 547 1719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

4 kpl
Uusimaa

Etsimme C-kortin omaavaa muuttoauton kuljettajaa pääkaupunkiseudulle.

Tervetuloa hakemaan töitä WireStaff Helsingin kautta! Meidän tavoitteemme on yhdistää parhaat tekijät parhaisiin työpaikkoihin.

Tällä kertaa haemme C-kortillisia muuttoauton kuljettajia pääkaupunkiseudulle. Työssä osallistutaan myös normaaleihin muuttomiehen työtehtäviin koti- ja yritysmuutoissa.

Työtehtävässä menestyy positiivinen, reipas, oma-aloitteinen ja itsenäiseenkin työhön pystyvä joukkupelaaja. Aiempi työkokemus muutto- tai kuljetusalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Työ on jokseenkin fyysistä, joten hyvä peruskunto helpottaa työtä.

Edellytämme sinulta:

 • C-ajokorttia
 • Hyvää asennetta

Tarjoamme sinulle:

 • Luotettavan työnantajan
 • Osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkkauksen

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

Wirestaff Helsinki Oy

040 547 1719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Uusimaa

Kuntokauppa.fi on vuonna 2007 perustettu monikanavainen urheilukauppa. Visiomme on kasvaa toimialan parhaaksi yritykseksi Pohjoismaissa asiakaskokemuksella, henkilöstökokemuksella ja kannattavalla kasvulla mitattuna. Toimintaamme ohjaa dynaaminen aikaansaamiseen ja jatkuvaan kehittymiseen kannustava kulttuurimme sekä missiomme "hyvinvointia ihmisille". Liiketoimintamallimme ytimessä ovat vahva verkkokaupan osaaminen, erikoisliikkeen palvelutaso ja tuotevalikoiman kehittäminen. Suomessa toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Vantaan Tammistossa, minkä lisäksi käynnistämme parhaillaan toimintaa Ruotsin Tukholmassa.

Etsimme nyt Kuntokaupalle ASIAKASPALVELIJOITA Vantaan Tammistoon. Etsimme aidolla palveluasenteella ja myynnillisellä otteella varustettuja asiakaspalvelijoita osaksi uuden myymälän tiimiä. Tarjolla on osa-aikaisia (n.15h/vko) sekä kokoaikaisia (37,5h/vko) pestejä. Työajat sijoittuvat arkisin klo 08-20 välille, lauantaisin klo 10-18 välille ja sunnuntaisin klo 11-18 välille. Työ alkaa 4kk määräaikaisuudella, minkä jälkeen on mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, innostunut asiakaspalvelusta ja omaat urheilutaustaa tai sinulla on kiinnostus erilaisiin kuntoiluvälineisiin, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimillämme henkilöillä on palo palvella asiakkaita asiantuntevasti ja myyntihenkisesti. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta katsotaan ehdottomasti eduksi. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito plussaa! 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan rennossa ja iloisessa asiakaspalvelutiimissä. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, mutta toivomme sinulta myös aitoa kiinnostusta liikuntaan ja/tai kuntoiluvälineisiin. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Kerro myös, oletko kiinnostunut työskentelemään osa-aikaisesti vai täysillä viikkotunneilla. Liitä hakemukseesi mukaan CV. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! 

Lisätietoja: 

Vilma Ahola

Puh. 044 901 6930

vilma.ahola@wirestaff.fi

3 kpl
Uusimaa

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkistä KOKKIA Tampereelle hoitamaan monipuolista ja kattavaa palvelutiskiä. Työnkuva on monipuolinen, ja siihen kuuluu mm. lounaan valmistusta, asiakaspalvelua sekä kassatyöskentelyä. Työ tapahtuu ma-la palvelutiskin aukiolojen mukaisesti aamu- ja iltavuoroissa (klo 6-19 välillä). Tehtävä alkaa 6 kuukauden mittaisella määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, ja hommien sujuessa tehtävässä on hyvä mahdollisuus jatkoon. 

Mitä toivomme Sinulta?

 • Koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä TAI erittäin oppimishaluista ja innokasta työotetta
 • Pystyt työskentelemään myös pienen kiireen ja paineen alla, eikä hymysi hyydy kiireessäkään
 • Sitoutumista pidempiaikaiseen työtehtävään 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme rennon ja innostavan työympäristön, sekä laajan ja monipuolisen työnkuvan. Työhösi saat kattavan perehdytyksen ja apunasi ovat osaavat ja auttavat työkaverit. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä:

Vilma Ahola, p. 044 901 6930 tai vilma.ahola@wirestaff.fi 

1 kpl
Pirkanmaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin. (In English below).

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Tarjoilijan tehtäviin sinulta odotetaan:

- Aiempi ravintola-alan kokemus tai koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

- Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

We're now searching customer service oriented waiters/waitresses with great attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

We're now looking for waiters in Helsinki metropolitan area to either continuous or fixed-term employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

As a waiter you work as an important member of your work community, playing an important role in creating successful customer experience. At this job you'll be able to see your works results immediately and may see when you've done well.

What we're expecting from you:

- Passion for customer service

- Team-working skills

- Finnish and/or English skills

- Positive attitude and high work-ethic

- Prior work experience in restaurant is seen as an advantage, but is not necessary

- Alcohol passport is seen as an advantage, but not necessary

Fill this quick job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

For additional information:

Nicolas Hakkarainen

WireStaff Helsinki Oy

040 547 1719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Uusimaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia ja iloisia baaritarjoilijoita ja mestareita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin ja baareihin.

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit aloittaa työt nopeasti ja haluaisit ehkä työskennellä jossakin suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Baarin tehtävissä sinulta odotetaan:

- Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja toimeen tarttuvaa asennetta

- Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

We're now hiring bartenders with positive attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

We're now looking for bartenders in Helsinki metropolitan area to either continuous or fixed-term employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

What we're expecting from you:

- Good attitude towards work and customer service oriented mindset

- Ability to speak Finnish or English 

- Prior work experience or education in restaurant industry is seen as an advantage, but is not necessary

- Alcohol pass is seen as an advantage

Fill this quick job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

For additional information:

Nicolas Hakkarainen

WireStaff Helsinki Oy

040 547 1719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

4 kpl
Uusimaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia kokkeja pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin (In English below).

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Olisit kiinnostunut juuri tietyntyyppisistä ravintoloista ja olisit valmis aloittamaan työt hyvinkin nopeasti. Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Odotamme sinulta:

- Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta

- Hygienia-passia

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

Joihinkin tehtäviin sinun on mahdollista työllistyä myös ilman suomen kielen taitoa tai aiempaa ravintola-alan kokemusta/koulutusta.

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

We're now hiring chefs with good attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

We're now looking for chefs Helsinki metropolitan area to either continuous or fixed-term employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

What we're expecting from you:

- Good work-ethic

- hygiene pass

- Ability to speak Finnish or English 

- Prior work experience or education related to restaurant industry

(Some positions don't require prior work-experience or education!)

Fill this quick job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

For additional information:

Nicolas Hakkarainen

WireStaff Helsinki Oy

040 547 1719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Uusimaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia vuorovastaavia tarjoilijoita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin.

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Vuorovastaavan tarjoilijan tehtäviin sinulta odotetaan:

- Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta

- Anniskeluvastaavan pätevyyttä

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

5 kpl
Uusimaa

Haemme Järvenpäähän sekä Hollolaan SUUNNITTELIJOITA metalliteollisuuteen.

Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut ja tunnettu ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kalusteiden tuotekehittäjänä. Heidän tapansa toimia on hyvin asiakaslähtöinen ja he ovat keskittyneet useisiin eri toimialoihin.

Me WireStaffilla toimimme heidän kumppaninaan tässä rekrytointitoimeksiannossa. Valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, työympäristön jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan sekä henkilöstöstään huolehtivan johdon.

Suunnittelutyöt tehdään hyvin asiakaslähtöisesti, asiakkaiden toiveita kuunnellen ja sinun ammattitaitoasi ja osaamista hyödyntäen.

Toivomme sinulta löytyvän aiempaa käyttökokemusta 3D-suunnitteluohjelmistojen parista sekä työkokemusta ohutlevysuunnittelusta. Lisäksi toivomme oma-aloitteista työotetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, asiakaslähtöistä palveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projektin sujuvasta etenemisestä. Rekrytoivamme henkilöt voivat olla niin pitkään alalla toimivia konkareita tai uran alkutaipaleilla olevia suunnittelijan alkuja. 

2 kpl
Päijät-Häme, Uusimaa

Etsimme asiakasyrityksellemme pidempaikaisia TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Tampereen Ruskoon. 

Työnkuvaasi kuuluu laajasti erilaisia tuotannontöitä tai koneenhoitoa oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit olla urasi alussa tai jo kokenut tuotantotyöntekijä - tarjolla on paljon erilaisia rooleja!

Odotamme sinulta reipasta, toimeentarttuvaa ja omatoimista työskentelyotetta. Aikaisempi kokemus ja/tai koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Sinulla tulee olla mahdollisuus työskennellä 2-vuorossa. Toivomme myös sitoutumista pidempiaikaiseen pestiin. 

Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisuutena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen on mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyrityksen kirjoilla. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus pikimmiten osoitteessa www.wirestaff.fi, ja liitä mukaan CV. Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja: Jani Rajala, p. 0403075205 tai jani.rajala@wirestaff.fi 

5-10 kpl
Pirkanmaa

Etsimme asiakasyrityksellemme elintarviketyöntekijää. Työ on erittäin fyysistä ja se edellyttää sinulta vahvaa fyysistä kuntoa. Tässä työssä sinulla on hyvät mahdollisuudet tienata hyvin. Työ alkaa syyskuun alussa, joten ole nopea ja laita hakemusta tulemaan. Valinta tehdään heti, kun tekijä löytyy.

Työpäivät ovat: ma, ti, ke, pe ja la

Hakijoilta odotamme:

- Hygieniapassia

- B - korttia ja omaa autoa työmatkoihin

- Kovaa fyysistä kuntoa

- Rautaista asennetta työntekoon

- Hyvää suomen kielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

 

 

1 kpl
Varsinais-Suomi

Etsimme asiakasyrityksellemme kokeneita sähköasentajia Turun telakalle. Asiakkaan toivomus on, että sinulla on muutaman vuoden kokemus sähköasentajan töistä. Töitä tehdään laivoilla, mutta vaatimuksena ei ole kokemus laivasähkötöistä, se tietenkin katsotaan eduksi.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia

- Voimassa olevaa hätäensiapukorttia

- Vankkaa kokemusta sähköasentajan työstä

- Rautaista asennetta työntekoon

- Hyvää suomenkielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

4 kpl
Varsinais-Suomi

Etsimme asiakasyrityksellemme kokeneita sähköasentajia Helsingin telakalle. Asiakkaan toivomus on, että sinulla on muutaman vuoden kokemus sähköasentajan töistä. Töitä tehdään laivoilla, mutta vaatimuksena ei ole kokemus laivasähkötöistä, se tietenkin katsotaan eduksi.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia

- Voimassa olevaa hätäensiapukorttia

- Vankkaa kokemusta sähköasentajan työstä

- Rautaista asennetta työntekoon

- Hyvää suomenkielen osaamista

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa https://www.wirestaff.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

 

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

4 kpl
Uusimaa

Etsimme asiakasyrityksellemme kokeneita sähköasentajia Rauman telakalle. Asiakkaan toivomus on, että sinulla on muutaman vuoden kokemus sähköasentajan töistä. Töitä tehdään laivoilla, mutta vaatimuksena ei ole kokemus laivasähkötöistä, se tietenkin katsotaan eduksi.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia

- Voimassa olevaa hätäensiapukorttia

- Vankkaa kokemusta sähköasentajan työstä

- Rautaista asennetta työntekoon

- Hyvää suomenkielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

 

4 kpl
Satakunta

Etsimme asiakasyrityksellemme kovalla työmoraalilla varustettuja varastotyöntekijöitä. Järjestelmällisyys ja luotettavuus kuuluu sinun ominaisuuksiin. Tässä sinulle mahdollisuus vakituiseen työhön. Mikäli juuri sinä olet etsimämme ykköstykki, niin laita hakemusta kehiin, kiitos.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

 

4 kpl
Varsinais-Suomi

REKRYTOIMME NYT FP-TUOTTEILLE BACK OFFICE-TIIMIIN PROJEKTIKOORDINAATTORIA

FP-Tuotteilla on Suomen kattavin valikoima tilojen luomiseen, jakamiseen ja muotoilemiseen liittyviä tuotteita. Olemme tehneet monikäyttöisiä tiloja suomalaisille jo viisikymmentä vuotta. Projektimyyntimme pääkohteena ovat suunnittelijat, rakennuttajat ja rakennusurakoitsijat, joille tarjoamme tuotteet asennettuina. Tuotemyyntimme kohdistuu teollisiin asiakkaisiin ja jälleenmyyntiverkoston kautta kuluttajille. Tehtaamme sijaitsee Tampereella.

TOIMENKUVA Tehtävässä vastaat monipuolisesti työmaaprojektien koordinoinnista, aikataulutuksesta ja yhteydenpidosta eri sidosryhmien välillä. Työssäsi pääset tekemään myös teknisten dokumenttien luontia ja päivittämistä.

Back Office-tiimin jäsenenä operoit pääasiassa Tampereen toimistolta, mutta työmaakäyntien muodossa vierailet satunnaisesti myös pääkaupunkiseudulla.

 

ODOTAMME SINULTA  Sinulla on mahdollisesti teknisen alan koulutus tai olet juuri valmistumassa siihen. Ymmärrys ja/tai kokemus rakennusalasta auttaa sinua toimimaan rakennusalan toimintaympäristön välillä hektisessäkin maailmassa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla hyvä ongelmanratkaisukyky, hyvät sosiaaliset taidot ja eteenpäin katsova asenne. Toivomme että sinulla on hyvät ATK-taidot (CAD-osaaminen eduksi) ja pärjäät tarvittaessa englannin kielellä.  

Ennen kaikkea olet hyvä tyyppi, jolla on uskoa kasvaa ja kehittyä projektienhallinnan ammattilaiseksi. Me uskomme enemmän potentiaaliin kuin siihen mitä olet aikaisemmin tehnyt.  

 

MUUT TIEDOT Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän alansa kärkipaikassa. Tarjoamme kannustavan ja kehittävän työilmapiirin, sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaiseksi osana sitoutunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, jota hoitaa Wire Henkilöstöpalvelut Oy. 

 

KIINNOSTUITKO? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 19.9.2021 mennessä osoitteessa www.wirestaff.fi.

Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan kuluessa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Hanna Heikkilä-Collin

ma-to p. 044 901 6902

tai sähköpostitse hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi.

Pirkanmaa

Haemme asiakkaallemme osaavaa metallialan tekijää. 

Työnkuvasi tulee olemaan monipuolinen ja tulet työskentelmään erilaisissa metallipuolen työtehtävissä. Työ pitää sisällään myös kuljetusta, joten BE-kortti on vaatimuksena tässä työssä. 

Työssä menestyäksesi toivomme sinulta löytyvän itsenäistä työskentelyotetta, vastuullisuutta, huolellisuutta, täsmällisyyttä ja palvelualttiutta.

Mikäli pidät monipuolisesta ja fyysisestä työstä hae paikkaa ! 

1 kpl
Uusimaa

Haemme asiakkaallemme asennustaitoista hitsaajaa. 

Pääpaino työssä on työmaakäynnit, mutta tarvittaessa työtä tehdään myös tuotannossa. 

Työtehtävät ovat monipuoliset ja vaihtelevat, koska tavaraa valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan täten asennuksetkin ovat erilaisia. 

Ympärillesi tulet saamaan työntekijöitä arvostavan ja vastuuta sekä vapautta tarjoavan esimiehen. 

Palkkatoiveita kuunnellaan ja kilpailukykyistä palkkaa olisi tarjolla. 

Oman auton käyttö mahdollisuus on ainakin alkuun eduksi. 

1 kpl
Uusimaa

Haemme ravintolatyöntekijöitä Kuopioon ! 

Työtä on tarjolla osa-aikaisesti, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelun oheen. Vuoroihin pääset itse vaikuttamaan ja tekemään niitä niin kuin sinulle sopii. 

Töitä on tarjolla arkisin sekä viikonloppuisin. 

Työnkuvasi on monipuolinen ja pitää sisällään ravintolan ja salipuolen tehtäviä. Tulet osallistumaan ruanvalmistukseen, ruoan esillepanoon ja myyntiin sekä huolehtimaan keittiö tilojen ja laitteiden puhdistuksesta. 

Työssä vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä ja ripeää työskentelyotetta. 

Työhön saa kattavan perehdytyksen sekä osaavat työkaverit ketkä auttavat sinua pärjäämään tässä työssä. 

6 kpl
Pohjois-Savo

Haemme kiireellisesti asiakkaallemme Järvenpäähän pakkaajaa 2-3 kuukauden pituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa. 

Työnkuva pitää sisällään kappaleiden/tuotteiden pakkausta puupakkauksiin sekä varastotyötä. Puupakkauksien teossa käytetään sirkkeliä sekä naulapyssyä. Mikäli sinulta löytyy näistä aiempaa käyttökokemusta katsomme sen eduksi. 

Hae paikkaa kiireellisesti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

1 kpl
Uusimaa

Haemme asiakkaillemme Lahteen sekä Heinolaan pakkaajia.

Pakkaajan työ pitää sisällään erilaisien tuotteiden pakkausta käsityönä. Työtehtäviin kuuluvat myös merkintöjen tekemistä pakkauksiin sekä varastotyötä. Työpaikkoja meillä on tarjota kaupan alan sekä teollisuuden yrityksissä. Työhön perehtyy nopeasti. 

Työssä tulet tarvitsemaan huolellisuutta, ripeyttä ja soveltuvuutta samoina toistuvien työvaiheiden tekemiseen.

Emme vaadi sinulta mitään tiettyä koulutusta tai aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Mikäli sinulta löytyy halu tehdä töitä, uskon vahvasti, että tulet pärjäämään. 

Laitathan hakemusta pikaisesti, haastattelemme henkilöitä jo haun aikana.

20 kpl
Päijät-Häme
Meillä on nyt haussa asiakasyrityksillemme ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ eri pituisiin keikkaluonteisiin tehtäviin Pirkkalaan. Työt alkavat yleensä muutaman päivän tai viikon mittaisella työpätkällä, mutta tehtävässä on mahdollisuus jatkoon asiakkaan tarpeen ja omien toiveidesi mukaan. 

Etsimämme henkilöt tulevat työskentelemään pääasiassa elintarvikeprosessien pakkaustehtävissä. Työtä tehdään arkisin päivä- ja iltavuorossa. Vuoroihin pääset itse vaikuttamaan omien toiveidesi ja aikataulujesi mukaan.

Mitä toivomme hakijoilta?

- Reipasta, työhön tarttuvaa ja järjestelmällistä työotetta
- Suomen kielen taitoa
- Hyvää fyysistä kuntoa ja 18 vuoden ikää
- Aikaisempi kokemus elintarvikealalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä

Saat tarvittavan perehdytyksen työhön sekä leppoisan ja mukavan työympäristön. Työt sijaitsevat Pirkkalassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

Kiinnostuitko?

Pääset hakemaan paikkaa osoitteessa https://www.wirestaff.fi. Liitäthän profiiliin myös ansioluettelosi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Vilma Ahola, p. 044 901 6930 tai vilma.ahola@wirestaff.fi. 

Pirkanmaa

Haemme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen LVI-asentajia Keski-Uudenmaan alueelle ja pääkaupunkiseudulle.

Asiakkaamme tarvitsee nuorekkaaseen ja kasvavaan tiiminsää ammattitaitoisia LVI- asentajia. Työmaat ovat pääasiassa saneerauskohteita. Asiakkaamme tarjoaa monipuoliset, haasteelliset työtehtävät, hyvän työporukan ja nykyaikaiset työkalut tehtävään.

Toivomme hakijalta:
- alan koulutusta ja työkokemusta alalta
- piirustustenlukutaitoa sekä työselityksien ymmärtämistä
- hyviä kädentaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
- päätöksenkykytaitoa sekä halua ottaa vastuuta omasta tekemisestään
- hyvää fyysistä kuntoa sekä asiakaspalvelutaitoja

Jos kiinnostuit, hae paikkaa heti sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

3 kpl
Uusimaa

Haemme Järvenpäähän suureen työyhteisöön lisää tig-hitsaustaitoisia tekijöitä rst-tuotteiden hitsaukseen. Työ on siistiä sisätyötä ja pääset työskentelemään laadukkaita työvälineitä käyttäen, osana ammattitaitoista tiimiä.

Työ on arkeen sijoittuvaa päivätyötä ja pääset itse vaikuttamaan työaikaasi. Me sekä asiakkaamme haluamme sinun viihtyvän ja olemme aidosti kiinnostuneita sinusta työntekijänä. Tarjoamme sinulle erilaisia työsuhde-etuja. Palkkauksessa noudatamme teknologian työehtosopimusta, mutta palkkatoiveet huomioon ottaen.

Työpaikan sijainnin vuoksi oman auto mahdollistaa töihin kulkemisen vaivattomasti.

Mikäli omaat hyvät kädentaidot, sinulta löytyy huolellisuutta, laatutietoisuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja olet etsimämme henkilö.

Haethan paikkaa pikaisesti ! 

10 kpl
Uusimaa

Etsimme asiakkaallemme kirvesmiehiä pitkäkestoisiin työsuhteisiin sekä keikkaluontoisiin toimeksiantoihin Uudenmaan alueelle.

Työt sisältävät monipuolisia rakennustöitä niin betoni- kuin puurakentamisenkin parissa uudis- ja saneerauskohteissa, johon pääset myös itse vaikuttamaan.

Edellytämme hakijalta kokemusta rakennusalan töistä ja/tai rakennusalan koulutusta, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä ennen kaikkea hyvää asennetta fyysistä työtä kohtaan.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme työtä niin pitkänlinjan ammattilaisille kuin työuransa alkupuolellakin oleville tekijöille.

Jätä pikahakemus niin kutsumme sinut haastatteluun, jossa pääset kertomaan itsestäsi sekä minkälaista työtä haluaisit tehdä.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

3 kpl
Uusimaa

Rakennustyöntekijä

Etsimme rakennustyöntekijöitä useille eri asiakkaillemme Uudenmaan alueelle.

Työtehtävät ja kohteet vaihtelevat työmaasta riippuen, purkamisesta saneeraukseen ja uuden rakentamiseen, joten kerro meille kokemuksesi sekä vahvuutesi rakennusalalla, niin saadaan kartoitettua juuri sinulle sopivat työtehtävät.

Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta rakennustyöntekijän tehtävistä, hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja töitä on tarjolla työmaista riippuen joustavasti, lyhyistä pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

3 kpl
Uusimaa

Etsimme Uudenmaan alueella oleville asiakkaillemme rakennusapulaisia erilaisiin rakennusalan työtehtäviin.

Aikaisempi kokemus rakennustyömailta tai rakennusalan koulutus on plussaa, mutta voit myös olla hyvällä asenteella varustettu aloittelija!

Työhön kuuluvat erilaiset avustavat rakennustyöt kuten siivous-, raivaus-, kanto- ja purkutyöt sekä ammattimiesten avustaminen. Kiinnostuksen ja osaamisen mukaan sinun on mahdollista edetä myös haastavampiin tehtäviin rakennusalalla, kokemuksen kartuttua.

Toivomme, että sinulta löytyy:
- Reipasta asennetta ja halua tehdä fyysistä työtä!
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti tai valmius sen suorittamiseen
- Luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja töitä on tarjolla työmaista riippuen joustavasti, lyhyistä pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

5 kpl
Uusimaa

Haemme Hyvinkäälle osaavia ja reippaita työntekijöitä, jotka pystyvät työskentelemään monipuolisesti eri varastotehtävissä. Työnkuva sisältää mm. keräämistä, lähetystä sekä vastaanottoa. Työtä tehdään säällä kuin säällä sekä sisällä, että ulkona.

Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen varastoilla työskentelystä sekä trukilla ajotaidon osaamisen.

Hakijoiltamme tulee myös löytyä valmius kaksvuorotyöhön.

Työssä tarvitaan järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta sekä yhteistyötaitoja ja hyvää yleiskuntoa.

Laita rohkeasti hakemusta sähköpostitse osoitteeseen jan.ruoho@wirestaff.fi. Hakemuksen saavuttua olemme sinuun yhteydessä ja kerromme työstä lisää. 

4-6 kpl
Uusimaa

We are looking for Senior Software Engineer to join our client's team in Tampere.

Our client provides AI training data to industry-leading tech companies that are developing the AI technology of tomorrow. We a looking for engineer who are comfortable facing new technology challenges and working in a fast-paced environment! 

You could be working on data annotation platform where crowd contributors annotate data in images, text and voice recordings. If you like working on mobile apps, Data Collection team would be the right fit for you. We notice your skills and interests! 

REQUIREMENTS:

 • 7+ years of experience developing full stack web-based software using modern open source technologies 
 • 5+ years of development experience with Python. Experience with Fast API a bonus 
 • 3+ years of experience developing using latest version of ReactJS 
 • 3+ years of experience with MongoDB 
 • Understand the importance of code reviews and use them in your current role
 • Experienced with and currently using Test Driven Development 
 • Knowledge of Docker and Docker Compose 
 • Comfortable using a terminal and writing bash scripts 
 • Comfortable using make and Makefiles 
 • Willingness to learn new technologies 

RESPONSIBILITIES:

 • You regularly mentor other engineers, particularly those less experienced and take responsibility for onboarding new engineers into their team. 
 • Helps grow the engineering function by participating in the hiring process, giving effective feedback during debriefs. 
 • Can be relied on to consistently deliver work, able to solve project or feature-level problems themselves but escalates and seeks help quickly when unexpected challenges or blockers emerge. 
 • Promotes good practices in areas such as performance and security to help other engineers deepen their knowledge. 
 • Works confidently and effectively. Persists when faced with uncertainty or ambiguity. 
 • Proactively contributes to the stability of our systems and platforms. 

This is a full-time position and it will start as soon as possible. The contract will be for one year and there's a good possibility to continue after that. This is an international company and your office is located in Hervanta, Tampere (remote work possible). 

How to apply: Fill an application online www.wirestaff.fi. Please attach your CV ad salary request. 

If you have any questions, feel free to ask: Vilma Ahola, p. 044 901 6930 / vilma.ahola@wirestaff.fi 

1 kpl
Pirkanmaa

Etsimme nyt Valkeakoskelle 3 motivoitunutta tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävässä sinut vastaat itsenäisesti tuotantokoneen laadunvalvonnasta, materiaalin asettelusta, koneen säädöistä ja materiaalien pakkaamisesta. Työtä tehdään 2-, 3- tai 5-vuorossa. Työssä noudatetaan muovituote- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta. Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät arviolta marraskuun loppuun, minkä jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon. 

Hakijoilta toivotaan oppimishaluista asennetta sekä tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Sinulla tulee olla mahdollisuus tehdä vuorotyötä. Koulutus tai aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen! 

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Rajala puh. 040 307 5205 tai jani.rajala@wirestaff.fi 

3 kpl
Pirkanmaa

Etsimme asiakasyrityksellemme JAKELUAUTONKULJETTAJAA.

Työ pitää sisällään jakelukuljetuksia Lempäälässä, Tampereella Härmälän alueella sekä Kangasalla. Tehtävä edellyttää ripeää työotetta, paineensietokykyä sekä hyvää fyysistä kuntoa. Asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen asenne ovat tärkeä osa persoonaasi, sillä asioit asiakkaiden kanssa päivittäin.

Tehtävässä on mahdollista vaikuttaa omiin työaikoihin työpäivän aloituksen osalta. Työtä tehdään arkisin klo 06-18 välillä, 40h/vko. Toivomme hakijoilta voimassaolevaa ammattipätevyyttä ja digipiirturikorttia. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kyseessä on vakituinen pesti. Palkkaus AKT TES:n mukaisesti. 

Lisätietoja voit tiedustella: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 tai christian@wirestaff.fi. 

1 kpl
Pirkanmaa

Etsimme asikasyrityksellemme ammattitaitoisia kirvesmiehiä Hämeenlinnan alueelle. Sinä jolla löytyy rautainen asenne työntekoon ja aikaisempi kokemus kirvesmiehen töistä, niin laita hakemusta kehiin. Paikat täytetään heti, kun ammatiosaajat löytyy.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Rautaista asennetta työntekoon

- Aikaisempaa kokemusta kirvesmiehen työstä

- Joustavuutta

- Suomen kielen osaamista

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa https://www.wirestaff.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

5 kpl
Kanta-Häme

Emballator Metalpak Oy on suomalainen pakkausalan yritys, joka on perustettu vuonna 1983. Yritys siirtyi Kiilto Oy:n omistukseen vuonna 1986, ja vuonna 2017 yrityksen omistus siirtyi ruotsalaiselle Emballator Metal Groupille. Yrityksen toimipaikka on Lempäälän Sääksjärvellä ja se työllistää yhteensä noin 40 henkilöä. 

Etsimme nyt Emballator Metalpakille Sääksjärvelle Lempäälään KONEENHOITAJAA. 

Koneenhoitajan tehtävässä vastaat itsenäisesti tuotantokoneen hoitamisesta, toimivuudesta ja valvonnasta. Tehtävä vaatii oma-aloitteista ja reipasta asennetta, sekä tarkkaa ja huolellista työotetta. Työtä tehdään arkisin 3-vuorossa.

Hakijoilta toivomme innostunutta ja oppimishaluista asennetta sekä sitoutumista pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Koulutus tai aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Asenne ratkaisee! Kyseessä on suorarekrytointi ja työt alkavat suoraan asiakasyrityksen kirjoilla.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 / christian@wirestaff.fi 

1 kpl
Pirkanmaa

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista Mig-hitsaajaa Somerolle. Työnkuvaan kuuluu, kokoonpanotyötä, särmäystä, leikkaamista ja kappaletavaran tekoa. Eduksi katsotaan Mig luokan voimassaolo. Sinä, jolta löytyy rautaista kokemusta koepajalla työnteosta, niin laita hakemusta tulemaan. Paikka täytetään heti kun kovanluokan tekijä löytyy.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Voimassa olevaa tulityökorttia

- Voimassa olevaa Mig luokkaa ( ei välttämätön)

- Rautaista asennetta työntekoon

- Suomen kielen osaamista

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa https://www.wirestaff.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

1 kpl
Varsinais-Suomi

Oletko kiinnostunut logistiikka-alasta ja varastotyöstä? Onko sinulla rautainen kunto, oma-aloitteinen työote etkä pelkää ripeääkään työtahtia? Hienoa, sopisit täydellisesti asiakasyrityksellemme varastotyöntekijäksi Hämeenlinnaan!

Varastotyöntekijänä työskentelet monipuolisesti eri tehtävissä ja varmistat osaltasi, että tavara kulkee sujuvasti asiakkaille. Työssäsi pääset vastaamaan mm. kontin purkamisesta, keräilystä, lähettämötyöstä tai laaduntarkkailusta omien vahvuuksiesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Lisäksi pääset näköalapaikalle tukkuliiketoiminnan ytimeen, jota värittää me-henki ja tekemisen meininki.

Työtä tehdään arkisin aamu- ja iltavuorossa viikonloppujen ollessa vapaa-aikaa. Tarjolla on vaihtelevan pituisia määräaikaisia työsuhteita muutamasta viikosta puoleen vuoteen. Asiakkaamme tarjoaa myös urapolkuja haastavampiin varaston työtehtäviin mielenkiinnonkohteidesi ja taitojesi mukaan, sekä mahdollisuutta vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa joustavasti kesälomien jälkeen elo-syyskuulla.

Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, 18-vuoden ikää, mahdollisuutta työskennellä aamu- ja iltavuorossa sekä halua sitoutua pitkäänkin työsuhteeseen. Trukinajotaito katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Sinun ei tarvitse olla valmis varastotyöntekijä, vaan etsimme hyviä tyyppejä kasvamaan varastoalan ammattilaisiksi.

Työskentely- sekä taukotilat ovat siistit, nykyaikaiset ja viihtyisät. Saat työhösi täyden perehdytyksen ja mukavat työkaverit auttavat tarpeen vaatiessa. Työmatkat taittuvat vaivatta julkisilla kulkuvälineillä. Alamme haastatella sopivia ehdokkaita jo hakuajan kuluessa, joten laitathan pikimmiten hakemusta tulemaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Christian Kemppainen 

p. 040 307 5203

christian.kemppainen@wirestaff.fi 

3 kpl
Kanta-Häme

Fenix Marin on vuonna 2004 perustettu lujitemuovialan yritys, jonka ydinosaamista on veneiden valmistus. Fenix Marin on keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan korkealaatuisena sopimusvalmistajana.

Toimintamme perustuu tinkimättömään laatuun ja asiakaslähtöisyyteen alan haluttuna sopimusvalmistuskumppanina. Yritys on vuonna 2006 siirtänyt toimintansa Valkeakoskelle Holmin teollisuusalueelle moderneihin ja tehokkaisiin tuotantotiloihin. Toimitilat muodostuvat 4 500 m² tuotantotiloista ja 1 500 m² varastotiloista.

Fenix Marinin palveluksessa on tällä hetkellä yli 60 työntekijää. Veneiden valmistuksen lisäksi osaamme kokonaisvaltaisesti huoltaa ja korjata veneitä sekä hallitsemme pääraaka-aineemme, lasikuidun monipuolisen käsittelyn ja jalostuksen. Olemme vuosien saatossa valmistaneet n. 20 000 kpl Yamarin ja Yamarin Cross merkkisiä veneitä. Tämän lisäksi olemme valmistaneet muita venemerkkejä sekä lujitemuovituotteita.

Etsimme nyt Fenix Marin Oy:lle Valkeakoskelle reippaita VARUSTELIJOITA pidempiaikaisiin työsuhteisiin. 

Työnkuvaasi kuuluu mm. veneiden laminoimisen jälkeisiä liitostöitä ja päällystyksiä. Työssäsi pääset myös tekemään veneiden loppuvarustelua, tuotteiden kokoonpanoa, asennustöitä, viimeistelytehtäviä sekä tuotannon yleisiä tehtäviä. Töitä tehdään sekä tiimissä että itsenäisesti. Kyseessä on arkisin tehtävä 2-vuorotyö. Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakkaan kirjoille. 

Mitä toivomme hakijoilta?

-Aikaisempaa työkokemusta (esim. asennus- tai rakennustyöt, puusepän hommat tms.)
-Huolellista ja tarkkaa työotetta
-Hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asennetta ja työkalujen käsissä pysymistä!
-Aito halu tehdä töitä sekä sitoutumista pidempiaikaiseen työtehtävään 
-Valmiutta 2-vuorotyöhön 
-Omaa autoa, mikäli asut Valkeakosken ulkopuolella 

Mitä tarjoamme?

-Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan
-Kattavan perehdytyksen työhön sekä rennon ja ammattitaitoisen työyhteisön 
-Motivoivan ja kehittyvän palkkamallin 

Heräsikö kiinnostus? 

Hae paikkaa heti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi mukaan ansioluettelo. Ole nopea, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja:

Christian Kemppainen

Puh. 040 307 5203

christian.kemppainen@wirestaff.fi

1-2 kpl
Pirkanmaa

Memar Oy on suomalainen metallialan yritys, jolla on lähes 40 vuoden kokemus metallin työstämisestä. Yritys valmistaa tuotteita takeista laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti asiakkaidensa tarpeen mukaan. Memarin toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella, Virroilla, Toijalassa ja Pirkkalassa.

Meillä on nyt etsinnässä Memar Oy:lle CNC-KONEISTAJA vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoelle. 

Etsimme CNC-koneistajaa, jolla löytyy aikaisempaa kokemusta perussorvaamisesta (sorvaus Fanucilla). Tehtävänä on koneenrakennukseen liittyen erilaisten varaosien ja komponenttien valmistusta. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa.

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta (ja/tai koulutusta) koneistuksen parissa. Toivomme myös reipasta ja omatoimista työskentelyotetta, valmiutta 2-vuorotyöhön sekä suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat leppoisan ja viihtyisän työympäristön, jossa on kannustava ilmapiiri ja työntekijät puhaltavat yhteen hiileen. Työhösi saat kattavan perehdytyksen. Palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, ja on erittäin kilpailukykyinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hae paikkaa pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 / christian@wirestaff.fi 

1 kpl
Etelä-Pohjanmaa

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reippaita PAKKAAJIA metalliteollisuuteen Lempäälään Sääksjärvelle. Työtehtävään kuuluu metallituotteiden pakkausta ja laaduntarkkailua. Työtä voi tehdä joustavasti omien aikataulujen mukaan (vuorot sovitaan viikko kerrallaan). Työtä tehdään 3-vuorossa (klo 6-14, 14-22, 22-06), viikonloput ovat vapaita. 

Työssä et tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan reipas asenne ja huolellinen työote ovat avainasemassa. Saat työhön tarvittavan perehdytyksen. Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten oma kulkuneuvo ei ole välttämätön. Työstä maksetaan teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen palkkaus.

Heräsikö kiinnostus?

Hae paikkaa osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Ole nopea, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä:

Arkisin klo 12-16: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi

3 kpl
Pirkanmaa

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä muoviteollisuuteen. Työ on 3 - vuorotyötä ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sekä rautaista asennetta työntekoon. 

Hakijoilta odotamme:

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Halua tehdä vuorotyötä

- Rautaista asennetta työntekoon

- Suomen kielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

5 kpl
Varsinais-Suomi

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta putkiasentajaa Turun seudulle. Sinulla on valmiudet itsenäiseen työntekoon ja rautainen asenne työntekoon. Ole nopea ja laita hakemusta kehiin ja olet heti mukana valinnoissa.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Rautaista asennetta työntekoon

- Kykyä itsenäiseen työntekoon

- Suomen kielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

 

2 kpl
Varsinais-Suomi

Meillä on nyt etsinnässä asiakkaallemme CNC-KONEISTAJA vakituiseen työsuhteeseen Virroille.

Etsimme CNC-koneistajaa, jolla löytyy aikaisempaa kokemusta sorvauksesta ja monitoimisorvista. Tehtävänä on koneenrakennukseen liittyen erilaisten varaosien ja komponenttien valmistusta. Kyseessä on isompien määrien sarjoituksia fanuc, okuma, mazak sorveilla. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa (iltavuoroviikkoina perjantai tehdään sisään). 

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta (ja/tai koulutusta) koneistuksen parissa. Toivomme myös reipasta ja omatoimista työskentelyotetta, valmiutta 2-vuorotyöhön sekä suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat leppoisan ja viihtyisän työympäristön, jossa on kannustava ilmapiiri ja työntekijät puhaltavat yhteen hiileen. Työhösi saat kattavan perehdytyksen. Palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, ja on erittäin kilpailukykyinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hae paikkaa pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 / christian@wirestaff.fi 

1 kpl
Pirkanmaa

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijöitä putkien sukittamiseen. Aikaisempaa kokemusta putkien sukittamisesta ei tarvitse olla, mutta se on toki eduksi. Asiakas kouluttaa tehtävään. Sinulla on pitää olla rakennusalan tai putkialan tutkinto. Tutkinnon lisäksi pitää olla rautainen asenne työntekoon. Työ edellyttää, myös hyvää fyysistä kuntoa.  Mikäli näet itsesi juuri tässä työssä, niin laita hakemusta tulemaan, kiitos.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Rakennusalan tai putkialan tutkintoa

- Rautaista asennetta työntekoon

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Tiimityöskentely taitoa

- Suomen kielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

5 kpl
Varsinais-Suomi

Etsimme asiakasyrityksellemme sähköasentajaa Turun seudulle. Sinulla on yli vuoden kokemus sähköasentajan työstä.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Voimassa olevaa Sähkötyöturvallisuuskorttia

- Sähköasentajan tutkinto suoritettuna

- Rautaista asennetta työntekoon

- Suomen kielen osaamista

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa https://www.wirestaff.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

 

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

2 kpl
Varsinais-Suomi

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia kirvesmiehiä, joilta löytyy monipuolista osaamista kirvesmiehen töistä. Työt alkaa sopimuksen mukaan, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Rautaista asennetta työntekoon

- Suomen kielen osaamista

- Vahvaa kokemusta kirvesmiehen työstä

- Kykyä itsenäiseen työntekoon

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

 

2 kpl
Varsinais-Suomi

FP-Tuotteet Oy on kotimainen yritys – alansa kärkitoimija Suomessa

FP-Tuotteiden tuotealueina ovat siirtoseinät, kiinteät lasirakenteet ja muut erityyppiset tilanjakajat, verhokiskojärjestelmät, murtosuojatuotteet sekä taite- ja lasiliukuovet. PT-Tuotteiden myynnin pääkohteena ovat suunnittelijat, rakennuttajat ja rakennusurakoitsijat, joille yritys tarjoaa tuotteet asennettuina. Yrityksen tuotemyynti kohdistuu teollisiin asiakkaisiin ja jälleenmyyntiverkoston kautta kuluttajille. Yrityksen vuosiliikevaihto on noin 10,2 M€ ja henkilöstöä yrityksellä on noin 30 henk. FP-Tuotteiden tehdas sijaitsee Tampereella.

 

TOIMENKUVA

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti FP-tuotteiden koko tuotekategorian projektiasennuksissa. Työskentelet osana asennustiimiä, joka vastaa niin uudis- kuin saneerauskohteiden asennuksista. Työ on ns. viimeistelyvaiheen työtä, joten huolellinen työote on tärkeää.

ODOTAMME SINULTA

Omaat kokemusta rakennusalasta tai erilaisista asennustöistä. Hyvä fyysinen kunto, aikaansaava asenne sekä työkalujen käsissä pysyminen ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin se mitä olet aikaisemmin tehnyt. Ennen kaikkea olet siis se hyvä tyyppi, jolla on uskoa kasvaa ja kehittyä huippuasentajaksi. Työmaat sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua, joten oma auto helpottaa kulkemista työmaiden välillä.  

MUUT TIEDOT

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän alansa kärkipaikassa. Tarjoamme kannustavan ja kehittävän työilmapiirin, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaiseksi osana sitoutunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä. Työ alkaa 6kk:n vuokratyösuhteena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan omille kirjoille.

 

KIINNOSTUITKO?

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian sillä paikat täytetään heti sopivien asentajien löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

3 kpl
Uusimaa