Avoimet työpaikat

TyöWire päälle ja kentälle - Avoimet työpaikat

 

Me Wire henkilöstöpalveluilla ymmärrämme arvosi, ja lupaamme tehdä parhaamme löytääksemme juuri sinulle sopivan työpaikan, joka sopii niin kokemukseesi kuin persoonaasikin. Katso alta avoimet työpaikkamme, jätä meille hakemus ja kerro itsestäsi muutamalla sanalla. Voit myös tulla käymään, laittaa Whatsapp-viestin tai soittaa. Meille saat tulla juuri sellaisena kuin olet!

Lisätiedot/Details
vrk
t
3 kplValkeakoski
vrk
t

Etsimme nyt Valkeakoskelle 3 motivoitunutta tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävässä sinut vastaat itsenäisesti tuotantokoneen laadunvalvonnasta, materiaalin asettelusta, koneen säädöistä ja materiaalien pakkaamisesta. Työtä tehdään 2-, 3- tai 5-vuorossa. Työssä noudatetaan muovituote- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta. Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät arviolta marraskuun loppuun, minkä jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon. 

Hakijoilta toivotaan oppimishaluista asennetta sekä tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Sinulla tulee olla mahdollisuus tehdä vuorotyötä. Koulutus tai aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen! 

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Rajala puh. 040 307 5205 tai jani.rajala@wirestaff.fi 

1 kplKangasala, Tampere
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme JAKELUAUTONKULJETTAJAA.

Työ pitää sisällään jakelukuljetuksia Tampereen ja Kangasalan alueella. Tehtävä edellyttää ripeää työotetta, paineensietokykyä sekä hyvää fyysistä kuntoa. Asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen asenne ovat tärkeä osa persoonaasi, sillä asioit asiakkaiden kanssa päivittäin.

Tehtävässä on mahdollista vaikuttaa omiin työaikoihin työpäivän aloituksen osalta. Työtä tehdään arkisin klo 06-18 välillä, 40h/vko. Toivomme hakijoilta voimassaolevaa ammattipätevyyttä ja digipiirturikorttia. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kyseessä on vakituinen pesti. Palkkaus AKT TES:n mukaisesti. 

Lisätietoja voit tiedustella: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 tai christian@wirestaff.fi. 

1 kpl
vrk
t
Etsimme nyt asiakasyityksellemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ/KOKOONPANIJAA Iittalaan. 
Työnkuvaasi kuuluu eri metallituotteiden ja komponenttien kokoonpanoa sekä yleisiä tuotannon tehtäviä. Töitä tehdään arkisin klo 7-15.30. 
Odotamme sinulta
- Reipasta ja oppimishaluista asennetta
- Tunnollista ja ahkeraa työskentelyotetta
-  Aikaisempi kokemus plussaa, mutta ei välttämätöntä
- Oman auton käyttömahdollisuutta työpaikan sijainnin vuoksi 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia uuta ja kehittyä tuotannon tehtävissä. Saat työhön kattavan prehdytyksen sekä rennon työporukan tuen. Palkkaus 13€/h (sis. tyly). Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja kestää ainakin syyskuun loppuun, minkä jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon. 
Kiinnostuitko tehtävästä?
Täytä hakemus pikimmiten osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 tai christian@wirestaff.fi 
1 kplTampere
vrk
t

Onko sinulla haussa uudet haasteet? Löytyykö sinulta C-kortti ja ammattipätevyys? Meillä on sinulle töitä!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle C-kuskia määräaikaiseen työsuhteeseen urheiluvälinetoimituksiin. Pääasiallinen toimenkuva on toimia kuorma-auton ja/tai pakettiauton kuljettajana sekä varastojen välisessä liikenteessä että asiakastoimituksissa. Osassa asiakastoimituksia toimitettava laite viedään asiakkaalle kotiin ja tällöin työnkuvaasi kuuluu myös asentajan apuna toimiminen. Mikäli ajotehtäviä ei jollekin päivälle/ajankohdalle ole tarjolla, toimit varastotehtävissä asiakkaan toimitiloissa. 

Odotamme sinulta reipasta ja omatoimista työskentelyotetta, sekä positiivista asennetta työn tekemiseen. Tehtävässä vaaditaan C-kortti ja ammattipätevyys. Aikaisempi (vähäinenkin) kokemus katsotaan ehdottomasti eduksi. Trukkikokemus plussaa!

Tehtävä alkaa määräaikaisuutena Wire Henkilöstöpalveluden kautta, minkä jälkeen on mahdollisuus jatkoon (ja vakituiseen työsuhteeseen). Töitä tehdään pääasiassa arkisin päivätyönä. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae paikkaa heti osoittessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Vilma Ahola, p. 044 901 6930 / vilma.ahola@wirestaff.fi 

1 kplValkeakoski
vrk
t

Etsimme nyt perinteikkäälle, pitkään toimineelle ja hyvässä työantajakuvassa olevalle asiakasyrityksellemme KOMPOSIITTITYÖNTEKIJÄÄ Valkeakoskelle määräaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu mm. käsillä tehtävää entisöintiä- ja viimeistelyä, laadun tarkkailua, koneella työskentelyä komposiittisäiliöille, sekä yleisiä monipuolisia tehtaan työtehtäviä. Työtä tehdään 2-vuorossa (6-14, 14-22 sisältäen liukuma mahdollisuuden työajoissa). Työ alkaa noin 4 kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon töiden sujuessa, sekä asiakkaan kirjoille siirtyminen.

 

Mitä toivomme?

 • Kädentaitoja ja aitoa kiinnostusta töitä kohtaan
 • Aikaisempi kokemus esim. puusepän, asennus tai rakennustöistä on eduksi
 • Mahdollisuuden sitoutua pidemmäksi aikaa 
 • Oma auto välttämätön, jos asuu Valkeakosken ulkopuolella

Mitä tarjoamme?

 • Kattava perehdytys työhön
 • Mahdollisuuden oppia monipuolisesti uutta muovialalta
 • Sopimuspalkan
 • Leppoisan, ammattitaitoisen ja turvallisen työympäristön

 

Heräsikö kiinnostus? Lisätietoja arkisin ma-pe klo 12-16: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi. Olethan ripeä, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Miten hakea: Pääset hakemaan paikkaa suoraan https://wirestaff.fi/tyonhakijalle/tyopaikka/?id=369575. Liitäthän profiiliin myös ansioluettelosi.

Wire Henkilöstöpalvelut - Hyvässä Wireessä!

Wire Henkilöstöpalvelut on tuore mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yli 20 vuoden kokemuksen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinnista usealta eri toimialalta.
Meille on tärkeää tuntea aidosti työympäristöt, asiakkaat ja työntekijät henkilökohtaisesti. Wire on meidän näköinen - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Ole reilusti yhteydessä - omana itsenäsi www.wirestaff.fi

1 kplLempäälä
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme PAKKAAJAA Lempäälään. 

Työnkuvaasi kuuluu mm. tuotantolinjastolla pakkaamista sekä muita yleisiä tuotannon tehtäviä. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa (klo 6-14 ja klo 14-22).

Odotamme sinulta reipasta ja omatoimista työskentelyotetta sekä ahkeraa ja oppimishaluista asennetta. Työpaikan sijannin vuoksi oma auto on välttämätön, ellet asu Lempäälässä. Aikaisempi kokemus katsotaan ehdottomasti eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Saat työhön hyvän perehdytyksen! 

Työt alkavat mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä on tarjolla arviolta vuoden loppuun, mutta myös tämän jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä hakemus pikimmiten osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan CV. Ole nopea, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi

2 kplTampere
vrk
t

Meillä on nyt haussa asiakasyrityksellemme VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ Tampereen Myllypuroon. Työnkuvaan kuuluu keräilyä, pakkaamista ja muita yleisiä varastotehtäviä. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin kahteen vuoroon, klo 7-15 ja klo 11-19. Tehtävä on määräaikainen (4-6kk), ja alkaa elokuun puolivälissä.

Odotamme Sinulta:

 • Reipasta, tarkkaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta
 • Kokemusta ja/tai kiinnostusta varastotehtäviin 
 • Trukkikokemus ehdottomasti plussaa! 

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Perusteellisen perehdytyksen työhön
 • Rennon, nuorekkaan ja innostavan työympäristön 
 • Mahdollisuuden kehittyä varastoalan ammattilaiseksi!

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi. 

2 kplVantaa
vrk
t

Kuntokauppa.fi on vuonna 2007 perustettu monikanavainen urheilukauppa. Visiomme on kasvaa toimialan parhaaksi yritykseksi Pohjoismaissa asiakaskokemuksella, henkilöstökokemuksella ja kannattavalla kasvulla mitattuna. Toimintaamme ohjaa dynaaminen aikaansaamiseen ja jatkuvaan kehittymiseen kannustava kulttuurimme sekä missiomme "hyvinvointia ihmisille". Liiketoimintamallimme ytimessä ovat vahva verkkokaupan osaaminen, erikoisliikkeen palvelutaso ja tuotevalikoiman kehittäminen. Suomessa toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Vantaan Tammistossa, minkä lisäksi käynnistämme parhaillaan toimintaa Ruotsin Tukholmassa.

Etsimme nyt Kuntokaupalle ASIAKASPALVELIJOITA Vantaan Tammistoon. Etsimme aidolla palveluasenteella ja myynnillisellä otteella varustettuja asiakaspalvelijoita osaksi uuden myymälän tiimiä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko) ja työajat sijoittuvat arkisin klo 10-21 välille, lauantaisin klo 10-18 välille ja sunnuntaisin klo 11-18 välille. Työ alkaa 4kk määräaikaisuudella, minkä jälkeen on mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, innostunut asiakaspalvelusta ja omaat urheilutaustaa tai sinulla on kiinnostus erilaisiin kuntoiluvälineisiin, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimillämme henkilöillä on palo palvella asiakkaita asiantuntevasti ja myyntihenkisesti. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta katsotaan ehdottomasti eduksi. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito plussaa! 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan rennossa ja iloisessa asiakaspalvelutiimissä. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, mutta toivomme sinulta myös aitoa kiinnostusta liikuntaan ja/tai kuntoiluvälineisiin. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan palkkatoiveesi ja CV. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

Lisätietoja: 

Vilma Ahola

Puh. 044 901 6930

vilma.ahola@wirestaff.fi

5 kplHämeenlinna
vrk
t

Etsimme asikasyrityksellemme ammattitaitoisia kirvesmiehiä Hämeenlinnan alueelle. Sinä jolla löytyy rautainen asenne työntekoon ja aikaisempi kokemus kirvesmiehen töistä, niin laita hakemusta kehiin. Paikat täytetään heti, kun ammatiosaajat löytyy.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Rautaista asennetta työntekoon

- Aikaisempaa kokemusta kirvesmiehen työstä

- Joustavuuta

- Suomen kielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

2 kplValkeakoski
vrk
t

Fenix Marin on vuonna 2004 perustettu lujitemuovialan yritys, jonka ydinosaamista on veneiden valmistus. Fenix Marin on keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan korkealaatuisena sopimusvalmistajana.

Toimintamme perustuu tinkimättömään laatuun ja asiakaslähtöisyyteen alan haluttuna sopimusvalmistuskumppanina. Yritys on vuonna 2006 siirtänyt toimintansa Valkeakoskelle Holmin teollisuusalueelle moderneihin ja tehokkaisiin tuotantotiloihin. Toimitilat muodostuvat 4 500 m² tuotantotiloista ja 1 500 m² varastotiloista.

Fenix Marinin palveluksessa on tällä hetkellä yli 60 työntekijää. Veneiden valmistuksen lisäksi osaamme kokonaisvaltaisesti huoltaa ja korjata veneitä sekä hallitsemme pääraaka-aineemme, lasikuidun monipuolisen käsittelyn ja jalostuksen. Olemme vuosien saatossa valmistaneet n. 20 000 kpl Yamarin ja Yamarin Cross merkkisiä veneitä. Tämän lisäksi olemme valmistaneet muita venemerkkejä sekä lujitemuovituotteita.

Etsimme nyt kasvun tiellä olevalle Fenix Marin Oy:lle Valkeakoskelle VIIMEISTELIJÖITÄ pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu veneiden viimeistelytyöt mm. maalaamiset, paikkaamiset, hiomiset, pakkaamiset ja laadusta vastaaminen. Työ on arkityötä ma-pe välillä. Työ alkaa Wire Henkilöstöpalveluiden kautta 6 kk määräaikaisella työsuhteella, jonka jälkeen siirrytään vakituiseksi työntekijäksi asiakkaan kirjoille.

Mitä tarjoamme?

 • Pitkäaikainen työpaikka
 • Monipuolinen työnkuva veneiden valmistuksen parissa
 • Kasvava yritys mielenkiintoisella työnkuvalla. Hyvät kehittymismahdollisuudet työntekijänä
 • Ammattitaitoisen tiimin ja esimiesten tuen
 • Työrooliin perehdytyksen

Mitä odotamme?

 • Kokemusta käsillä tehtävistä töistä (esim. pintakäsittelijä, maalauskokemus eduksi)
 • Aktiivista, joustavaa ja innokasta työotetta
 • Hyvää asennetta nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja ongelmanratkaisukykyä
 • Tietämys ja mielenkiinto veneitä kohtaan on plussaa

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa arkisin ma-pe 8-16 Christian Kemppainen, puh. 0403075203 ja christian@wirestaff.fi. Voit hakea paikkaa tekemällä profiilin sivulla www.wirestaff.fi, liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

1 kplTampere
vrk
t

Haemme asiakasyrityksellemme loppusiivoojaa Tampereelle kesän yli kestävään työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat yleiset loppusiivoojan tehtävät. 

Toivomme ahkeraa ja energistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Työturvakortti on tällä alalla vaatimuksena. Et välttämättä tarvitse tehtävistä aikaisempaa kokemusta, mutta se katsotaan ehdottomasti eduksi. Saat työtehtävään kattavan perehdytyksen. 

Tehtävä on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi 

vrk
t

Kirvesmiehiä

Etsimme nyt kirvesmiehiä useille eri asiakkaillemme Pirkanmaalla sijaitseville työmaille.

Kohteet vaihtelevat työmaasta riippuen saneerauksesta uuden rakentamiseen joten kerro meille toiveesi sekä osaamisesi, niin saadaan kartoitettua juuri sinulle sopivat työmaat.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta kirvesmiehen tehtävistä, hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja töitä on tarjolla työmaista riippuen joustavasti, lyhyistä pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan!

Jani, 0403075205, jani.rajala@wirestaff.fi

3 kpl
vrk
t

Rakennustyöntekijöitä/ rakennusapulaisia

Etsimme rakennustyöntekijöitä useille eri asiakkaillemme Pirkanmaalla sijaitseville työmaille.

Työtehtävät ja kohteet vaihtelevat työmaasta riippuen, purkamisesta saneeraukseen ja uuden rakentamiseen, joten kerro meille kokemuksesi sekä vahvuutesi rakennusalalla, niin saadaan kartoitettua juuri sinulle sopivat työtehtävät.

Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta rakennustyöntekijän tehtävistä, hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja töitä on tarjolla työmaista riippuen joustavasti, lyhyistä pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan!

Jani, 0403075205, jani.rajala@wirestaff.fi

2 kplTampere
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme Tampereen Hervantaan PUUTYÖNTEKIJÄÄ teollisuuteen. 

Työnkuvaan kuuluu mm. puuelementtien hiontoja, pintojen tasoituksia, porauksia, liitosreikien tekemistä, pakkausta sekä siltanosturin käyttöä. Työssä on hyvät mahdollisuudet päästä tekemään laajemmin hommien luistaessa. Kyseessä on päivätyö, jota tehdään arkisin klo 7-15:20 välillä.

Odotamme sinulta positiivista, reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta. Tehtävä vaatii hyviä kädentaitoja ja tarkkaa työskentelyotetta. Aikasempi kokemus / koulutus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi (esim. puusepän taustasta on hommassa hyötyä), mutta se ei ole välttämätöntä. Työhön perehdytetään. 

Työ alkaa Wire Henkilöstöpalveluiden kautta pidemmällä määräaikaisella työsopimuksella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä asiakkaan kirjoille. Tehtävä alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? 

Täytä hakemus heti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi myös CV. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi 

1 kplAkaa
vrk
t

Etsimme asiakkaamme palvelukseen ammattitaitosta vientisihteeriä. Tässä tehtävässä tulet toimimaan pääasiassa Venäjän ja muiden Ivy- maiden vientiin liittyvissä mielenkiintoisissa vientiassistentin tehtävissä. Päävastuualueesi tulee olemaan vientiasiakirjojen sekä muiden myyntiin liittyvien dokumenttien laatiminen. Työhösi kuuluu myös aktiivinen konsultoiva yhteydenpito asiakasyritysten edustajien kanssa.

Toivomme sinulta vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä, kokemusta vastaavista tehtävistä, myynnillistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä kykyä toimia asiakasrajapinnassa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa suomen- ja englannin kielitaitoa. Venäjän kielen hallitseminen katsotaan eduksesi. 

Jos tunnistit itsesi tehtävänkuvauksesta ja tahdot osaksi pientä, mutta sitäkin tehokkaampaa työtiimiä, ota pikimmiten yhteyttä. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Heikkilä-Collin ma-ke p. 044 901 6902 tai sähköpostitse hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi

1 kplLempäälä
vrk
t

Emballator Metalpak Oy on suomalainen pakkausalan yritys, joka on perustettu vuonna 1983. Yritys siirtyi Kiilto Oy:n omistukseen vuonna 1986, ja vuonna 2017 yrityksen omistus siirtyi ruotsalaiselle Emballator Metal Groupille. Yrityksen toimipaikka on Lempäälän Sääksjärvellä ja se työllistää yhteensä noin 40 henkilöä. 

Etsimme nyt Emballator Metalpakille ääksjärvelle Lempäälään KONEENHOITAJAA. 

Koneenhoitajan tehtävässä vastaat itsenäisesti tuotantokoneen hoitamisesta, toimivuudesta ja valvonnasta. Tehtävä vaatii oma-aloitteista ja reipasta asennetta, sekä tarkkaa ja huolellista työotetta. Työtä tehdään arkisin 3-vuorossa.

Hakijoilta toivomme innostunutta ja oppimishaluista asennetta sekä sitoutumista pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Koulutus tai aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Asenne ratkaisee! Kyseessä on suorarekrytointi ja työt alkavat suoraan asiakasyrityksen kirjoilla.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 / christian@wirestaff.fi 

1 kplSomero
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista Mig-hitsaajaa Somerolle. Työnkuvaan kuuluu, kokoonpanotyötä, särmäystä, leikkaamista ja kappaletavaran tekoa. Eduksi katsotaan Mig luokan voimassaolo. Sinä, jolta löytyy rautaista kokemusta koepajalla työnteosta, niin alita hakemusta tulemaan. Paikka täytetään heti kun kovanluokan tekijä löytyy.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Voimassa olevaa tulityökorttia

- Voimassa olevaa Mig luokkaa ( ei välttämätön)

- Rautaista asennetta työntekoon

- Suomen kielen osaamista

Lisätietoa antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

3 kplHämeenlinna
vrk
t

Oletko kiinnostunut logistiikka-alasta ja varastotyöstä? Onko sinulla rautainen kunto, oma-aloitteinen työote etkä pelkää ripeääkään työtahtia? Hienoa, sopisit täydellisesti asiakasyrityksellemme varastotyöntekijäksi Hämeenlinnaan!

Varastotyöntekijänä työskentelet monipuolisesti eri tehtävissä ja varmistat osaltasi, että tavara kulkee sujuvasti asiakkaille. Työssäsi pääset vastaamaan mm. kontin purkamisesta, keräilystä, lähettämötyöstä tai laaduntarkkailusta omien vahvuuksiesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Lisäksi pääset näköalapaikalle tukkuliiketoiminnan ytimeen, jota värittää me-henki ja tekemisen meininki.

Työtä tehdään arkisin aamu- ja iltavuorossa viikonloppujen ollessa vapaa-aikaa. Tarjolla on vaihtelevan pituisia määräaikaisia työsuhteita muutamasta viikosta puoleen vuoteen. Asiakkaamme tarjoaa myös urapolkuja haastavampiin varaston työtehtäviin mielenkiinnonkohteidesi ja taitojesi mukaan, sekä mahdollisuutta vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa joustavasti kesälomien jälkeen elo-syyskuulla.

Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, 18-vuoden ikää, mahdollisuutta työskennellä aamu- ja iltavuorossa sekä halua sitoutua pitkäänkin työsuhteeseen. Trukinajotaito katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Sinun ei tarvitse olla valmis varastotyöntekijä, vaan etsimme hyviä tyyppejä kasvamaan varastoalan ammattilaisiksi.

Työskentely- sekä taukotilat ovat siistit, nykyaikaiset ja viihtyisät. Saat työhösi täyden perehdytyksen ja mukavat työkaverit auttavat tarpeen vaatiessa. Työmatkat taittuvat vaivatta julkisilla kulkuvälineillä. Alamme haastatella sopivia ehdokkaita jo hakuajan kuluessa, joten laitathan pikimmiten hakemusta tulemaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Christian Kemppainen 

p. 040 307 5203

christian.kemppainen@wirestaff.fi 

5 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme rautaisen asenteen ja hyvän fyysisenkunnon omaavia rakennutyöntekijöitä Varsinais - Suomen alueelle. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä pitää olla. Töitä tarjolla pitkäksi aikaa.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Rautaista asennetta työntekoon

- Aikaisempaa kokemusta

- Hyvää suomen kielen osaamista

- Joustavuutta

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

1 kplValkeakoski
vrk
t

Muovityö Hiltunen Oy perustettiin 1969 Valkeakoskella. Yhtiö on toiminut alusta alkaen teollisuusympäristössä ja keskittynyt yksilöllisten muovirakenteiden valmistukseen. Päätuotantoa ovat eri teollisuuden alojen prosesseihin käytettävät muovi- ja komposiittirakenteiset säiliöt ja pesurit. Yrityksen erityisvahvuus on yhdistelmärakenteissa, joissa yhdistetään kestomuovien edut, kuten kemiallinen kestävyys sekä lujitemuovien mekaaninen lujuus. Henkilöstö koostuu tällä hetkellä 25:sta alan ammattilaisesta.

Etsimme nyt Muovityö Hiltuselle Valkeakoskelle MUOVITYÖNTEKIJÄÄ. Työnkuva sisältää mm. säiliöiden päätyjen laminointia, osien valmistuksia, trukilla ajoa sekä yleisiä tuotannon tehtäviä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa. Työ alkaa määräaikaisuutena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, mutta tehtävässä on hyvä mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen. 

Mitä toivomme Sinulta?

- Aikaisempaa kokemusta tuotannon tehtävistä

- Huolellista ja tarkkaa työotetta

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Reipasta ja oppimishaluista asennetta 

- Oma auton käyttömahdollisuutta, mikäli asut Valkeakosken ulkopuolella 

Mitä tarjoamme?

- Pidempiaikaisen työsuhteen, hyvät mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen

- Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan rennossa ja leppoisassa porukassa 

- Työympäristön, jossa pääset oppimaan uutta ja kehittymään

- Palkkaus 11-14e/h osaamisen mukaan

- Kattavan perehdytyksen työhön 

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, heti sopvian henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy muovituote- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi mukaan CV. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-16: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi.

4 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia maanrakennustyöntekijöitä.Työtehtävät ovat monipuolisia maanrakennusalan töitä laidasta laitaan. Työtehtävät riippuvat silloisesta työkohteesta. Työtehtäviä voivat olla mm. salaojien, kivetysten, talon pohjien teko. 

Sinä, joka et pelkää fyysistä työtä, niin laita hakemusta kehiin, kiitos.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Rautaista asennetta työntekoon

- Suomen kielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

2-3 kplYlöjärvi
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Ylöjärvelle. 

Työnkuvaan kuuluu hydrauliikkaletkujen kokoonpanoa/asennusta. Hydrauliikkaletkujen asennustyöhön kuuluu myös letkujen sahaus, liitinten asennus sekä puhdistustoimenpiteet mm. harjauksilla ja paineilmalla. Työ saattaa välillä sisältää myös ns. kittausta, eli hydrauliikkaletkujen tarroitusta, hyllytystä sekä pakkausta.

Koulutusta ja työtaustaa tärkeämpää ovat hyvä asenne ja halu oppia uusi työ, joten älä epäröi hakea vaikka olisit työurasi alkutaipaleelle. Olet oma-aloitteinen ja ahkera, etkä pelkää fyysistä työtä (kyseessä on seisomatyö). Letkumateriaalista johtuen sinulla ei saa olla kumiallegiaa. Aikaisempi kokemus ja/tai koulutus on tietysti aina plussaa, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Saat työhön kattavan perehdytyksen!

Töitä tehdään pääasiassa arkisin kahdessa vuorossa: aamuvuoroviikot maanantaista perjantaihin klo 6-14, iltavuoroviikot maanantaista torstaihin klo 14-00. Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä alkaa 4-6kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveuiden kautta, minkä jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon. 

Heräsikö kiinnostuksesi?

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Ole nopea, sillä käymme hakmeuksia läpi jo hakuaikana, ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja: Jani Rajala, jani.rajala@wirestaff.fi, 0403075205

4 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme kirvesmiehiä saneerauskohteisiin Turkuun. Työ pitää sisällään kotelontekoa putkien päälle. Yritys tekee myös koulujen saneerauksia. Työtehtävät jaetaan osaamisen mukaan. Mikäli sinulta löytyy kädentaitoa, niin laita nopeasti hakemusta tulemaan.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Kokemusta saneeraustyöstä

- Rautaista asennetta työntekoon

- Suomen kielen osaamista

Tarjoamme:

- Mahdollisuuden pitempiaikaiseen työhön

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

1-2 kplValkeakoski
vrk
t

Fenix Marin on vuonna 2004 perustettu lujitemuovialan yritys, jonka ydinosaamista on veneiden valmistus. Fenix Marin on keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan korkealaatuisena sopimusvalmistajana.

Toimintamme perustuu tinkimättömään laatuun ja asiakaslähtöisyyteen alan haluttuna sopimusvalmistuskumppanina. Yritys on vuonna 2006 siirtänyt toimintansa Valkeakoskelle Holmin teollisuusalueelle moderneihin ja tehokkaisiin tuotantotiloihin. Toimitilat muodostuvat 4 500 m² tuotantotiloista ja 1 500 m² varastotiloista.

Fenix Marinin palveluksessa on tällä hetkellä yli 60 työntekijää. Veneiden valmistuksen lisäksi osaamme kokonaisvaltaisesti huoltaa ja korjata veneitä sekä hallitsemme pääraaka-aineemme, lasikuidun monipuolisen käsittelyn ja jalostuksen. Olemme vuosien saatossa valmistaneet n. 20 000 kpl Yamarin ja Yamarin Cross merkkisiä veneitä. Tämän lisäksi olemme valmistaneet muita venemerkkejä sekä lujitemuovituotteita.

Etsimme nyt Fenix Marin Oy:lle Valkeakoskelle reippaita VARUSTELIJOITA pidempiaikaisiin työsuhteisiin. 

Työnkuvaasi kuuluu mm. veneiden laminoimisen jälkeisiä liitostöitä ja päällystyksiä. Työssäsi pääset myös tekemään veneiden loppuvarustelua, tuotteiden kokoonpanoa, asennustöitä, viimeistelytehtäviä sekä tuotannon yleisiä tehtäviä. Töitä tehdään sekä tiimissä että itsenäisesti. Kyseessä on arkisin tehtävä 2-vuorotyö. Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakkaan kirjoille. 

Mitä toivomme hakijoilta?

-Aikaisempaa työkokemusta (esim. asennus- tai rakennustyöt, puusepän hommat tms.)
-Huolellista ja tarkkaa työotetta
-Hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asennetta ja työkalujen käsissä pysymistä!
-Aito halu tehdä töitä sekä sitoutumista pidempiaikaiseen työtehtävään 
-Valmiutta 2-vuorotyöhön 
-Omaa autoa, mikäli asut Valkeakosken ulkopuolella 

Mitä tarjoamme?

-Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan
-kattavan perehdytyksen työhön sekä rennon ja ammattitaitoisen työyhteisön 
- Motivoivan ja kehittyvän palkkamallin 

Heräsikö kiinnostus? 

Hae paikkaa heti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi mukaan ansioluettelo. Ole nopea, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja:

Christian Kemppainen

Puh. 040 307 5203

christian.kemppainen@wirestaff.fi

1 kplSeinäjoki
vrk
t

Memar Oy on suomalainen metallialan yritys, jolla on lähes 40 vuoden kokemus metallin työstämisestä. Yritys valmistaa tuotteita takeista laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti asiakkaidensa tarpeen mukaan. Memarin toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella, Virroilla, Toijalassa ja Pirkkalassa.

Meillä on nyt etsinnässä Memar Oy:lle CNC-KONEISTAJA vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoelle. 

Etsimme CNC-koneistajaa, jolla löytyy aikaisempaa kokemusta perussorvaamisesta (sorvaus Fanucilla). Tehtävänä on koneenrakennukseen liittyen erilaisten varaosien ja komponenttien valmistusta. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa.

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta (ja/tai koulutusta) koneistuksen parissa. Toivomme myös reipasta ja omatoimista työskentelyotetta, valmiutta 2-vuorotyöhön sekä suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat leppoisan ja viihtyisän työympäristön, jossa on kannustava ilmapiiri ja työntekijät puhaltavat yhteen hiileen. Työhösi saat kattavan perehdytyksen. Palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, ja on erittäin kilpailukykyinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hae paikkaa pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 / christian@wirestaff.fi 

3 kplLempäälä
vrk
t

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reippaita PAKKAAJIA metalliteollisuuteen Lempäälään Sääksjärvelle. Työtehtävään kuuluu metallituotteiden pakkausta ja laaduntarkkailua. Työtä voi tehdä joustavasti omien aikataulujen mukaan (vuorot sovitaan viikko kerrallaan). Työtä tehdään 3-vuorossa (klo 6-14, 14-22, 22-06), viikonloput ovat vapaita. 

Työssä et tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan reipas asenne ja huolellinen työote ovat avainasemassa. Saat työhön tarvittavan perehdytyksen. Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten oma kulkuneuvo ei ole välttämätön. Työstä maksetaan teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen palkkaus.

Heräsikö kiinnostus?

Hae paikkaa osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Ole nopea, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä:

Arkisin klo 12-16: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi

5 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä muoviteollisuuteen. Työ on 3 - vuorotyötä ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sekä rautaista asennetta työntekoon. 

Hakijoilta odotamme:

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Halua tehdä vuorotyötä

- Rautaista asennetta työntekoon

- Suomen kielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

2 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta putkiasentajaa Turun seudulle. Sinulla on valmiudet itsenäiseen työntekoon ja rautainen asenne työntekoon. Ole nopea ja laita hakemusta kehiin ja olet heti mukana valinnoissa.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Rautaista asennetta työntekoon

- Kykyä itsenäiseen työntekoon

- Suomen kielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

1 kpl
vrk
t

Etsimme nyt hyvämaineiselle asiakasyrityksellemme CE-KUSKIA kesän sesonkiin. Työnkuva koostuu pääasiassa erilaisten aineiden kuljettamisesta täysperävaunulla sekä pakettiautolla helikoptereihin. Työtä tehdään noin 10-14h / päivä (viikko töitä putkeen, viikko vapaata). Ajoa tapahtuu Keski-Suomesta Pohjois-Suomeen. Työtehtävä alkaa koulutuksella heinäkuussa, jonka jälkeen työt kestävät elo-syyskuulle. Pesti sisältää hyvän mahdollisuuden jatkoon.

Mitä toivomme?

- Reipasta asennetta ja mielenkiintoa reissuhommia kohtaan

- ADR-ajolupa, CE-kortti

- Englannin kielen taito katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme?

Mielenkiintoisen työn leppoisessa työtiimissä

- Kilpailukykyisen palkkauksen

- Hyvät mahdollisuudet jatkoon

- Yöpymiset hotelleissa

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus osoitteessa www.wirestaff.fi. Olethan ripeä, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja arkisin ma-pe klo 14-16 antaa: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi.

1 kplVirrat
vrk
t

Meillä on nyt etsinnässä asiakkaallemme CNC-KONEISTAJA vakituiseen työsuhteeseen Virroille.

Etsimme CNC-koneistajaa, jolla löytyy aikaisempaa kokemusta sorvauksesta ja monitoimisorvista. Tehtävänä on koneenrakennukseen liittyen erilaisten varaosien ja komponenttien valmistusta. Kyseessä on isompien määrien sarjoituksia fanuc, okuma, mazak sorveilla. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa (iltavuoroviikkoina perjantai tehdään sisään). 

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta (ja/tai koulutusta) koneistuksen parissa. Toivomme myös reipasta ja omatoimista työskentelyotetta, valmiutta 2-vuorotyöhön sekä suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat leppoisan ja viihtyisän työympäristön, jossa on kannustava ilmapiiri ja työntekijät puhaltavat yhteen hiileen. Työhösi saat kattavan perehdytyksen. Palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, ja on erittäin kilpailukykyinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hae paikkaa pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 / christian@wirestaff.fi 

2 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme sähköasentajaa Turun seudulle. Sinulla on kokemusta holviputkituksesta. 

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Sähkötyöturvallisuuskorttia

- Sähköasentajan tutkinto suoritettuna

- Kokemus holviputkituksesta

- Rautaista asennetta työntekoon

- Suomen kielen osaamista

Tarjoamme:

- Mahdollisuuden vakituiseen työpaikkaa

- Mukavat työolosuhteet

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi