Avoimet työpaikat

TyöWire päälle ja kentälle - Avoimet työpaikat

 

Me Wire henkilöstöpalveluilla ymmärrämme arvosi, ja lupaamme tehdä parhaamme löytääksemme juuri sinulle sopivan työpaikan, joka sopii niin kokemukseesi kuin persoonaasikin. Katso alta avoimet työpaikkamme, jätä meille hakemus ja kerro itsestäsi muutamalla sanalla. Voit myös tulla käymään, laittaa Whatsapp-viestin tai soittaa. Meille saat tulla juuri sellaisena kuin olet!

Lisätiedot/Details
vrk
t
3 kplTampere
vrk
t

Haemme nyt Lumon Suomi Oy:lle TERASSI-, PARVEKE- JA KAIDELASIASENNUKSISTA KIINNOSTUNEITA SEKÄ OPPIMISHALUISIA TULEVAISUUDEN ASENTAJIA kuluttaja- ja projektiasennuksiin Pirkanmaan alueelle.

 

Lumon on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Kouvolassa. Missiomme on luoda parempia koteja tarjoamalla asiakkaillemme erilaisia parveke- ja terassilasiratkaisuja. Olemme myös aidosti kansainvälinen yritys – toimimme noin 20 maassa, joista merkittävimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Espanja ja Kanada. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 1000 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli vuonna 2019 142 Me.

 

Arvojemme mukaisesti olemme aina lähellä asiakasta, lunastamme asiakkaalle antamamme lupaukset ja rakennamme tulevaisuutta pitkäjänteisesti. Meillä on luotettavat tuotteet ja tunnistettava brändi ja pidämme koko asiakassuhteen elinkaarta omissa käsissämme myynnistä asennukseen ja lasitustuotteiden huoltoon. Lasituksilla on merkittävä vaikutus parvekkeiden pitkäaikaiskestävyyteen sekä rakennuksen energiansäästöön ja hiilijalanjälkeen - lasitusten asentaminen on ekoteko.

 

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen - tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja - liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana - tule mukaan huipputiimiin!

 

TOIMENKUVA • Lumon TULEVAISUUDEN asentajana pääset mukaan Lumon-asentajien rinnalle uudiskohteiden sekä projekti- ja kuluttaja-asennuksien maailmaan. Työ tapahtuu pääasiassa Pirkanmaan ja Hämeenlinnan alueella. Työnkuvaasi kuuluvat aluksi avustavat työt muun muassa terassi- ja parvekekaiteiden, parvekelasien ja muiden tuotteiden asennuksissa.

 

ODOTAMME SINULTA • Omaat mahdollisesti jo hieman kokemusta rakennusalalta tai olet kiinnostunut alasta. Hyvä fyysinen kunto, oppimishaluinen asenne sekä työkalujen käsissä pysyminen ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin se, mitä olet aikaisemmin tehnyt. Ennen kaikkea olet siis se hyvä tyyppi, jolla on reipas asiakaspalveluasenne, sekä uskoa kasvaa ja kehittyä huippuasentajaksi. Työn luonteen vuoksi, sinulla tulisi olla ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus.

 

MUUT TIEDOT • Tarjoamme kannustavan ja kehittävän työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaiseksi osana sitoutunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä.

Työ alkaa 6kk:n vuokratyösuhteena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen on mahdollista rekrytoitua Lumonin omille kirjoille.

 

KIINNOSTUITKO? • Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.5.2021 mennessä osoitteessa www.wirestaff.fi.

Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan aikana.

5 kplValkeakoski
vrk
t

Fenix Marin on vuonna 2004 perustettu lujitemuovialan yritys, jonka ydinosaamista on veneiden valmistus. Fenix Marin on keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan korkealaatuisena sopimusvalmistajana.

Toimintamme perustuu tinkimättömään laatuun ja asiakaslähtöisyyteen alan haluttuna sopimusvalmistuskumppanina. Yritys on vuonna 2006 siirtänyt toimintansa Valkeakoskelle Holmin teollisuusalueelle moderneihin ja tehokkaisiin tuotantotiloihin. Toimitilat muodostuvat 4 500 m² tuotantotiloista ja 1 500 m² varastotiloista.

Fenix Marinin palveluksessa on tällä hetkellä yli 60 työntekijää. Veneiden valmistuksen lisäksi osaamme kokonaisvaltaisesti huoltaa ja korjata veneitä sekä hallitsemme pääraaka-aineemme, lasikuidun monipuolisen käsittelyn ja jalostuksen. Olemme vuosien saatossa valmistaneet n. 20 000 kpl Yamarin ja Yamarin Cross merkkisiä veneitä. Tämän lisäksi olemme valmistaneet muita venemerkkejä sekä lujitemuovituotteita.

Etsimme nyt Fenix Marin Oy:lle Valkeakoskelle reippaita VARUSTELIJOITA pidempiaikaisiin työsuhteisiin. 

Työnkuvaasi kuuluu mm. veneiden laminoimisen jälkeisiä liitostöitä ja päällystyksiä. Työssäsi pääset myös tekemään veneiden loppuvarustelua, tuotteiden kokoonpanoa, asennustöitä, viimeistelytehtäviä sekä tuotannon yleisiä tehtäviä. Töitä tehdään sekä tiimissä että itsenäisesti. Kyseessä on arkisin tehtävä 2-vuorotyö. Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakkaan kirjoille. 

Mitä toivomme hakijoilta?

-Aikaisempaa työkokemusta (esim. asennus- tai rakennustyöt, puusepän hommat tms.)
-Huolellista ja tarkkaa työotetta
-Hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asennetta ja työkalujen käsissä pysymistä!
-Aito halu tehdä töitä sekä sitoutumista pidempiaikaiseen työtehtävään 
-Valmiutta 2-vuorotyöhön 
-Omaa autoa, mikäli asut Valkeakosken ulkopuolella 

Mitä tarjoamme?

-Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan
-kattavan perehdytyksen työhön sekä rennon ja ammattitaitoisen työyhteisön 
- Motivoivan ja kehittyvän palkkamallin 

Heräsikö kiinnostus? 

Hae paikkaa heti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi mukaan ansioluettelo. Ole nopea, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja:

Christian Kemppainen

Puh. 040 307 5203

christian.kemppainen@wirestaff.fi

1 kplRiihimäki
vrk
t

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme YLLÄPITOSIIVOOJAA Riihimäellä sijaitsevaan teollisuuden alan yritykseen. Työnkuvaan kuuluvat teollisuuden sosiaalitiloissa tapahtuva ylläpitosiivous. Työaika on ma-pe 05-11. Työ on toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella. 

Toivomme hakijoilta reipasta ja hyvää työotetta. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus siivoustyöstä. 

Tarjoamme perusteellisen perehdytyksen työhön, sekä mukavan työkohteen. Työstä maksetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen 2 luokan mukainen palkka.

 

Heräsikö kiinnostus? Lisätietoja antaa arkisin ma-pe klo 12-16 Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi.

Miten hakea: Pääset hakemaan paikkaa suoraan ”Hae paikkaa” kohdasta. Liitäthän profiiliin ansioluettelosi.

Wire Henkilöstöpalvelut - Hyvässä Wireessä!

Wire Henkilöstöpalvelut on tuore mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yli 20 vuoden kokemuksen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinnista usealta eri toimialalta.
Meille on tärkeää tuntea aidosti työympäristöt, asiakkaat ja työntekijät henkilökohtaisesti. Wire on meidän näköinen - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Ole reilusti yhteydessä - omana itsenäsi www.wirestaff.fi

1 kplTampere
vrk
t

Kuntokauppa on suomalainen kuntoilun ja sähköpyöräilyn erikoisliike, joka on palvellut suomalaisia kuntoilijoita, yrityksiä ja seuroja jo yli kymmenen vuotta. Noutomyymälämme sijaitsee Tampereen Tesomalla helppojen kulkuyhteyksien päässä. Yli 2500 tuotteen valikoimasta löydät sähköpyörät, juoksumatot, kuntopyörät, crosstrainerit, soutulaitteita sekä kattavan valikoiman kotitreenivälineitä sekä kehonhuoltotuotteita. Valikoimastamme löydät lisäksi yritys- ja ammattikäyttöön suunnitellut kuntosalilaitteet ja -välineet.

Etsimme nyt Kuntokaupalle PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Tampereen toimipisteeseen.

Työnkuvasi sisältää pääsääntöisesti projektien hallinnointia ja määrittelyä, resursointia ja aikatauluttamista. Projektit keskittyvät mm. tuote- ja brändikehitykseen. Tehtävässäsi johdat ja koordinoit projekteja sekä työskentelet tiiviissä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa. Vastaat myös projektien seurannasta ja raportoinnista. Tehtävä on uusi, eli pääset itse vaikuttamaan hyvinkin paljon työnkuvan muotoutumiseen.

Rooli vaatii hyviä koordinointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteista ja järjestelmällistä työskentelyotetta. Lisäksi vaaditaan hyviä organisointi- ja projektinhallintataitoja. Tehtävä edellyttää erinomaisia suomen ja englannin kielen taitoja, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Arvostamme myös
 • Aikaisempaa kokemusta projektien vetämisestä 
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • Ymmärrystä ja osaamista informaatioteknologista

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan (mahdollisimman pian). Työpiste sijaitsee Kuntokaupan Tampereen pisteellä Tesomalla. 

Kiinnostuitko tehtävästä? 

Jätä hakemus osoitteessa www.wirestaff.fi, ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Vilma Ahola, p. 044 901 6930 / vilma.ahola@wirestaff.fi

 

1 kplValkeakoski
vrk
t

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Valkeakoskelle MAALARIA pidempiaikaiseen työhön. 

Työnkuvaan kuuluu mm. veneiden pohjamaalaukset, teippaukset, puhdistukset ja pintakäsittelyt. Tehtävässä pääset tekemään töitä monipuolisesti myös esimerkiksi varustelun puolella. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 12-20. 

Mitä toivomme hakijoilta?

-Aikaisempaa työkokemusta (maalaustyöt sekä esim. asennus- tai rakennustyöt, puusepän hommat tms.)
-Huolellista ja tarkkaa työotetta
-Hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asennetta ja työkalut pysyvät käsissäsi! 
-Aito halu tehdä töitä sekä sitoutumista pidempiaikaiseen työtehtävään 
-Valmiutta 2-vuorotyöhön 
-Omaa autoa, mikäli asut Valkeakosken ulkopuolella 

Mitä tarjoamme?

-Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan
-kattavan perehdytyksen työhön sekä rennon ja ammattitaitoisen työyhteisön 
- Motivoivan ja kehittyvän palkkamallin 

Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisuudella, minkä jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon. Hae paikkaa heti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi mukaan ansioluettelo. Ole nopea, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja:

Christian Kemppainen

Puh. 040 307 5203

christian.kemppainen@wirestaff.fi

2 kplValkeakoski
vrk
t

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Valkeakoskelle reipasta LAMINOINTITYÖNTEKIJÄÄ pidempiaikaiseen työsuhteeseen. 

Laminointiroolissa työnkuva sisältää mm. veneiden laminointia ja muita tuotantoon liittyviä tehtäviä yhdessä työtiimin kanssa. Työtä tehdään pääasiassa aamuvuorossa, mutta olethan valmis myös iltavuoroihin tarpeen vaatiessa.

Mitä toivomme hakijoilta?

-Aikaisempaa työkokemusta (esim. asennus- tai rakennustyöt, puusepän hommat tms.) tai vapaa-ajan harrastuneisuutta 
-Huolellista ja tarkkaa työotetta
-Hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asennetta ja työkalut pysyvät käsissäsi! 
-Kykyä itsenäiseen työskentelyyn 
-Valmiutta 2-vuorotyöhön 
-Omaa autoa, mikäli asut Valkeakosken ulkopuolella 

Mitä tarjoamme?

-Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan
-Kattavan perehdytyksen työhön sekä rennon ja ammattitaitoisen työyhteisön 
-Kilpailukykyisen palkkauksen 

Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisuudella, minkä jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon. Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan  henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa heti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi mukaan ansioluettelo. Ole nopea, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja:

Christian Kemppainen

Puh. 040 307 5203

christian.kemppainen@wirestaff.fi

1 kplSeinäjoki
vrk
t

Memar Oy on suomalainen metallialan yritys, jolla on lähes 40 vuoden kokemus metallin työstämisestä. Yritys valmistaa tuotteita takeista laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti asiakkaidensa tarpeen mukaan. Memarin toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella, Virroilla, Toijalassa ja Pirkkalassa.

Meillä on nyt etsinnässä Memar Oy:lle CNC-KONEISTAJA vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoelle. 

Etsimme CNC-koneistajaa, jolla löytyy aikaisempaa kokemusta sorvauksesta ja monitoimisorvista (Mazak). Tehtävänä on koneenrakennukseen liittyen erilaisten varaosien ja  komponenttien valmistusta. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa.

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta (ja/tai koulutusta) koneistuksen parissa. Toivomme myös reipasta ja omatoimista työskentelyotetta, valmiutta 2-vuorotyöhön sekä suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat leppoisan ja viihtyisän työympäristön, jossa on kannustava ilmapiiri ja työntekijät puhaltavat yhteen hiileen. Työhösi saat kattavan perehdytyksen. Palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, ja on erittäin kilpailukykyinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hae paikkaa pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 / christian@wirestaff.fi 

1 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme JAKELUAUTONKULJETTAJAA Pirkanmaalle.

Työ pitää sisällään jakelukuljetuksia Pirkanmaan alueella. Tehtävä edellyttää ripeää työotetta, paineensietokykyä sekä hyvää fyysistä kuntoa. Asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen asenne ovat tärkeä osa persoonaasi, sillä asioit asiakkaiden kanssa päivittäin.

Tehtävässä on mahdollista vaikuttaa omiin työaikoihin työpäivän aloituksen osalta. Työtä tehdään arkisin klo 06-18 välillä, 35-40h/vko. Toivomme hakijoilta voimassaolevaa ammattipätevyyttä ja digipiirturikorttia.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Lisätietoja voit tiedustella: Jani Rajala, 0403075205, jani.rajala@wirestaff.fi

3 kplTampere
vrk
t

Meillä on nyt haussa asiakasyrityksellemme VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ eri pituisiin määräaikaisuuksiin Tampereen Myllypuroon. Työnkuvaan kuuluu keräilyä, pakkaamista ja muita yleisiä varastotehtäviä. Tarjolla on pidempiaikaisia pestejä sekä osa-aikaisia keikkatöitä. Työajat sijoittuvat arkisin klo 7-17 välille ja lauantaisin klo 8-16 välille. 

Odotamme Sinulta:

 • Reipasta, tarkkaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta
 • Kokemusta ja/tai kiinnostusta varastotehtäviin 
 • Trukkikokemus ehdottomasti plussaa! 

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Perusteellisen perehdytyksen työhön
 • Rennon, nuorekkaan ja innostavan työympäristön 
 • Joustavan keikkatyön tai kokoaikasen työpaikan

Töitä on tarjolla joustavasti asiakkaan tarpeen ja omien toiveidesi mukaisesti. Tehtävä alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Palkkaus TES:n mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi. 

3 kplLempäälä
vrk
t

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reippaita PAKKAAJIA metalliteollisuuteen Lempäälään Sääksjärvelle. Työtehtävään kuuluu metallituotteiden pakkausta ja laaduntarkkailua. Työtä voi tehdä joustavasti omien aikataulujen mukaan (vuorot sovitaan viikko kerrallaan). Työtä tehdään 3-vuorossa (klo 6-14, 14-22, 22-06), viikonloput ovat vapaita. 

Työssä et tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan reipas asenne ja huolellinen työote ovat avainasemassa. Saat työhön tarvittavan perehdytyksen. Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten oma kulkuneuvo ei ole välttämätön. Työstä maksetaan teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen palkkaus.

Heräsikö kiinnostus?

Hae paikkaa osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Ole nopea, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä:

Arkisin klo 12-16: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi

1 kplTampere
vrk
t

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Tampereelle HUOLTOKOORDINAATTORIA

Työnkuvaasi kuuluu urheiluvälinemyymälän laitehuollot ja asiakaspalvelu sekä tiiminvetäjän avustaminen. Huollettavana on mm. juoksumattoja ja kuntopyöriä. Toimit tiiminvetäjän apuna mm. töiden organisoinnissa ja raportoinnissa. 

Tehtävä edellyttää hyvien kädentaitojen lisäksi reipasta ja toimeentarttuvaa työskentelyotetta, hyviä organisointikykyjä sekä asiakaspalveluhenkistä asennetta. Omaat myös sujuvat it-taidot sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Aikaisempi huolto- ja asikaspalvelukokemus katsotaan ehdottomasti eduksi. 

Mikäli omaat siis positiivisen ja oppimishaluisen asenteen, sekä sinulla pysyy työkalut kädessä, saatat olla etsimämme henkilö! Tarjoamme sinulle työpaikan rennossa, nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä kuntoiluvälineiden parissa. Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisuutena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen on mahdollisuus vakinaistua suoraan asikkaan kirjoille. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville klo 8-17 välille, mutta satunnaisesti on myös lauantaivuoroja. 

Heräsikö kiinnostus?

Täytä hakemus pikimmiten osoitteessa www.wirestaff.fi, ja liitä mukaan ansioluettelosi. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivn henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Vilma Ahola, p. 044 901 6930 / vilma.ahola@wirestaff.fi 

4 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä muoviteollisuuteen. Työ on vuorotyötä ja edyllyttää hyvää fyysistä kuntoa, sekä rautaista asennetta työntekoon. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, joten sinulla pitää olla vuorotyö mahdollisuus ja halu tehdä vuorotyötä. 

Hakijoilta odotamme:

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Halua tehdä vuorotyötä

- Rautaista asennetta työntekoon

- Suomen kielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

1 kplValkeakoski
vrk
t

Etsimme nyt perinteikkäälle, pitkään toimineelle ja hyvässä työantajakuvassa olevalle asiakasyrityksellemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Valkeakoskelle määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluu mm. käsillä tehtävää kokoonpanoa, hiomista, poraamista, entisöintiä- ja viimeistelyä, koneella työskentelyä komposiitti- ja muovisäiliöille, sekä monipuolisia tuotannon työtehtäviä. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa (klo 6-14 ja klo 14-22). Työ alkaa 4 kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon ja vakinaistumiseen asiakkaan kirjoille. 

Mitä toivomme?

 • Reipasta, omatoimista ja oppimishaluista asennetta työn tekemiseen 
 • Aikaisempi kokemus esim. puusepän-, asennus- tai rakennustöistä on eduksi
 • Mahdollisuutta sitoutua pidempiaikaiseen työtehtävään 
 • Työn sijainnin vuoksi oma auto välttämätön

Mitä tarjoamme Sinulle? 

 • Kattavan koulutuksen työhön
 • Hyvä mahdollisuus päästä oppimaan monipuolisesti muovialalta
 • Leppoisan, ammattitaitoisen ja turvallisen työympäristö
 • Uuden, siistin ja tilavat tuotanto/hallitilat

Heräsikö kiinnostus?

Täytä hakemus pikapuoliin osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan myös CV. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja arkisin klo 12-16: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi.

4 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä muoviteollisuuteen. Työ on kesätyö. Työ on 2-3 vuorotyötä ja edyllyttää hyvää fyysistä kuntoa, sekä rautaista asennetta työntekoon. 

Hakijoilta odotamme:

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Halua tehdä vuorotyötä

- Rautaista asennetta työntekoon

- Suomen kielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

1 kplLempäälä
vrk
t

 Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista KIRVESMIESTÄ Lempäälään. 

Työ sisältää hevosmaneesin tekoa kappaletavarasta yhdessä aputyöntekijöiden kanssa. Tehtävä edellyttää ammattitaitoista työskentelyotetta, kykyä itsenäiseen työhön sekä kuvienlukutaitoa. 

Työt alkavat touko/kesäkuun taitteessa ja kestävät arviolta 3kk. Työkohde sijaitsee Lempäälässä Ideaparkin läheisyydessä. Palkkaus sopimuksen mukaan (erittäin kilpailukykyinen). 

Heräsikö kiinnostus?

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

2 kplTampere
vrk
t

Etsimme asiakkaamme palvelukseen jo hieman kokemusta hankkinutta osa-aikaista tarjoilijaa heinäkuussa ovensa avaavaan ruoka- ja juomaravintolaan. Pääasiallinen tehtäväsi on aina aurinkoinen ravintolan asiakaspalvelu.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä uudessa ravintolassa upeassa Funkkis- rakennuksessa Tampereen keskustassa. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä, oma-aloitteisuutta sekä vastuullista ja innostunutta työotetta. Innostut aina uudelleen hyvästä ruuasta ja juomasta. Olet aurinkoinen tiimipelaaja ja rautainen asiakaspalvelija.. 

Tehtävä on osa-aikainen. Työ alkaa heinäkuussa. Kiinnostuitko? Käy kurkkaamassa tarkemmin osoitteessa www.tampinkoski.fi ja laita meille Wirelle ihmeessä hakemusta tulemaan palkkatoiveineen, haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Heikkilä-Collin p. 044 901 6902 tai hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi

1 kplTampere
vrk
t

Etsimme asiakkaamme palvelukseen jo hieman kokemusta hankkinutta osa-aikaista kokkia heinäkuussa ovensa avaavaan ruoka- ja juomaravintolaan. Tehtävässäsi pääset valmistamaan ruokaa alusta alkaen laadukkaista raaka-aineista.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä uudessa ravintolassa upeassa Funkkis- rakennuksessa Tampereen keskustassa. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta kokin tehtävistä, oma-aloitteisuutta sekä vastuullista ja innostunutta työotetta. Innostut aina uudelleen hyvästä ruuasta ja juomasta. Olet aurinkoinen tiimipelaaja ja olet syntynyt laittamaan hyvää ruokaa. 

Tehtävä on osa-aikainen. Työ alkaa heinäkuussa. Kiinnostuitko? Käy kurkkaamassa tarkemmin osoitteessa www.tampinkoski.fi ja laita meille Wirelle ihmeessä hakemusta tulemaan palkkatoiveineen, haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Heikkilä-Collin p. 044 901 6902 tai hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi

1 kplTampere
vrk
t

Etsimme asiakkaamme palvelukseen jo hieman kokemusta hankkinutta kokkia heinäkuussa ovensa avaavaan ruoka- ja juomaravintolaan. Tehtävässäsi pääset valmistamaan ruokaa alusta alkaen laadukkaista raaka-aineista sekä suunnittelemaan menuja yhdessä ravintolapäällikön ja omistajien kanssa. 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä uudessa ravintolassa upeassa Funkkis- rakennuksessa Tampereen keskustassa. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta kokin tehtävistä, oma-aloitteisuutta sekä vastuullista ja innostunutta työotetta. Innostut aina uudelleen hyvästä ruuasta ja juomasta. Olet aurinkoinen tiimipelaaja ja olet syntynyt laittamaan hyvää ruokaa. 

Tehtävä on vakituinen.Työ alkaa kesäkuussa tai viimeistään heinäkuun alkupuolella. Kiinnostuitko? Käy kurkkaamassa tarkemmin osoitteessa www.tampinkoski.fi ja laita meille Wirelle ihmeessä hakemusta tulemaan palkkatoiveineen, haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Heikkilä-Collin p. 044 901 6902 tai hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi

1 kplTampere
vrk
t

Etsimme asiakkaamme palvelukseen jo hieman kokemusta hankkinutta ravintolapäällikköä heinäkuussa ovensa avaavaan ruoka- ja juomaravintolaan. Tulet olemaan ravintolan kasvot, ja pääset hoitamaan ravintolaa kuin omaasi. Tärkein tehtäväsi ravintolapäällikkönä on antaa asiakkaille erinomainen asiakaspalvelukokemus. Lisäksi pääset suunnittelemaan menuja yhdessä kokin sekä omistajien kanssa, osallistumaan ravintolan kehittämiseen ja markkinointiin sekä huolehtimaan työvuorosuunnittelusta. 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä uudessa ravintolassa upeassa Funkkis- rakennuksessa Tampereen keskustassa. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ravintolapäällikön tehtävistä, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Innostut hyvästä ruuasta ja juomasta ja myös aktivisesti markkinoit niitä asiakkaille. Olet aurinkoinen tiimipelaaja ja olet syntynyt asiakaspalvelijaksi. 

Tehtävä on vakituinen. Työ alkaa kesäkuussa tai viimeistään heinkäkuun alkupuolella. Kiinnostuitko? Käy kurkkaamassa tarkemmin osoitteessa www.tampinkoski.fi ja laita meille Wirelle ihmeessä hakemusta tulemaan palkkatoiveineen, haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Heikkilä-Collin p. 044 901 6902 tai hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi

2 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitosia kattotyöntekijöitä. Sinä, jolla on vahvaa kokemusta kattotöistä ja hallitset katon massauspinnoitukset, niin laita hakemusta tulemaan. Työ voi alkaa nopeellakin aikataululla. 

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Voimassa olevaa tulityökorttia

- Rautaista asennetta työntekoon

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Kokemusta kattojen massauspinnoituksesta

- Suomen kielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

1 kpl
vrk
t

Etsimme sinua rakennuspeltiseppä tai peltityötaitoinen kirvesmies!

Sinulla ei tarvitse olla peltisepän koulutusta, mutta kokemusta ja osaamista vastaavista töistä, kuten peltilistojen asennuksista ja rakennuspellin työstämisestä pitää olla.

Kyseessä on alkuun määräaikainen työsuhde, mutta rekrytoituminen asiakkaan kirjoille on mahdollista 6kk:n jälkeen. Työtä tehdään pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella uudis- ja saneerauskohteissa.

Kiinnostuitko hommasta?

Jos sinulla on taito hyppysissä, niin laita ihmeessä hakemusta tulemaan osoitteessa www.wirestaff.fi.  Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

2 kplTampere
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme ASIAKASPALVELIJOITA kesätöihin kuntoiluvälineiden verkkokaupan kuluttaja-asiakaspalveluun Tampereelle.

Etsimme aidolla palveluasenteella ja myynnillisellä otteella varustettuja asiakaspalvelijoita osaksi tiimiä, jossa pääset työskentelemään puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko) ja työajat sijoittuvat pääosin arkipäiville (klo 8-19 välille) sekä lauantaille (klo 10-18 välille). Kyseessä on kesätyö, joka kestää arviolta elokuun loppuun. 

Mikäli olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, innostunut asiakaspalvelusta ja omaat urheilutaustaa tai sinulla on kiinnostus erilaisiin kuntoiluvälineisiin, saatat olla etsimämme henkilö! Haettavilla henkilöillä on palo palvella asiakkaita asiantuntevasti ja myyntihenkisesti sähköpostin, chatin ja erityisesti puhelimen välityksellä. Aikaisempi kokemus puhelintyöskentelystä katsotaan ehdottomasti eduksi. Sinun tulee myös kyetä tuottamaan kielellisesti selkeää ja asiakaspalvelullista tekstiä palvellessasi asiakkaita esimerkiksi chatin ja sähköpostin välityksellä. Ruotsin kielen taito plussaa! 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan rennossa ja iloisessa asiakaspalvelutiimissä. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, mutta toivomme sinulta myös aitoa kiinnostusta liikuntaan ja/tai kuntoiluvälineisiin. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti.  

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja: 

Vilma Ahola

p. 044 901 6930

vilma.ahola@wirestaff.fi 

2 kplTampere
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme ASIAKASPALVELIJOITA kuntoiluvälineiden verkkokaupan kuluttaja-asiakaspalveluun Tampereelle.

Etsimme aidolla palveluasenteella ja myynnillisellä otteella varustettuja asiakaspalvelijoita osaksi tiimiä, jossa pääset työskentelemään puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko) ja työajat sijoittuvat pääosin arkipäiville (klo 8-19 välille) sekä lauantaille (klo 10-18 välille). Tehtävä alkaa 4kk määräaikaisuudella, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkoon ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, innostunut asiakaspalvelusta ja omaat urheilutaustaa tai sinulla on kiinnostus erilaisiin kuntoiluvälineisiin, saatat olla etsimämme henkilö! Haettavilla henkilöillä on palo palvella asiakkaita asiantuntevasti ja myyntihenkisesti sähköpostin, chatin ja erityisesti puhelimen välityksellä. Aikaisempi kokemus puhelintyöskentelystä katsotaan ehdottomasti eduksi. Sinun tulee myös kyetä tuottamaan kielellisesti selkeää ja asiakaspalvelullista tekstiä palvellessasi asiakkaita esimerkiksi chatin ja sähköpostin välityksellä. Ruotsin kielen taito plussaa! 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan rennossa ja iloisessa asiakaspalvelutiimissä. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, mutta toivomme sinulta myös aitoa kiinnostusta liikuntaan ja/tai kuntoiluvälineisiin. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja: 

Vilma Ahola

p. 044 901 6930

vilma.ahola@wirestaff.fi 

2 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia rakennuspeltiseppiä Etelä - Suomen alueelle. Sinä, jolta löytyy vahvaa kokemusta rakennuspeltisepän työstä, niin laita nopeesti hakemusta kehiin, kiitos. Paikat täytetään heti, kun ammatti tekijä löytyy.

Hakoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Rautaista asennetta työntekoon

- Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

- Suomen kielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

2-3 kplVantaa
vrk
t

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ASIAKASPALVELIJOITA kuntoiluvälineiden verkkokaupan kuluttaja-asiakaspalveluun Vantaalle. Etsimme aidolla palveluasenteella ja myynnillisellä otteella varustettuja asiakaspalvelijoita osaksi tiimiä, jossa pääset työskentelemään puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko) ja työajat sijoittuvat pääosin arkipäiville (klo 8-19 välillä) sekä lauantaisin (klo 10-18 välille). Työ alkaa 4kk määräaikaisuudella, minkä jälkeen on mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, innostunut asiakaspalvelusta ja omaat urheilutaustaa tai sinulla on kiinnostus erilaisiin kuntoiluvälineisiin, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimillämme henkilöillä on palo palvella asiakkaita asiantuntevasti ja myyntihenkisesti sähköpostin, chatin ja erityisesti puhelimen välityksellä. Aikaisempi kokemus puhelintyöskentelystä katsotaan ehdottomasti eduksi. Sinun tulee myös kyetä tuottamaan kielellisesti selkeää ja asiakaspalvelullista tekstiä palvellessasi asiakkaita esimerkiksi chatin ja sähköpostien välityksellä. Ruotsin kielen taito plussaa! 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan rennossa ja iloisessa asiakaspalvelutiimissä. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, mutta toivomme sinulta myös aitoa kiinnostusta liikuntaan ja/tai kuntoiluvälineisiin. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan palkkatoiveesi ja CV. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

Lisätietoja: 

Vilma Ahola

p. 044 901 6930

vilma.ahola@wirestaff.fi 

1-2 kplVantaa
vrk
t

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme uheiluvälinemyymälään HUOLTOTYÖNTEKIJÖITÄ Vantaan Tammistoon. Työajat sijoittuvat pääasiassa kaupan aukioloaikojen mukaisesti arkipäiville klo 10-21 välille, mutta välillä on myös viikonloppuvuoroja.  Tehtävä alkaa 4 kuukauden määräaikaisuutena, mutta töiden sujuessa tarjolla olisi vakituinen paikka.

Tehtävässä toimit laitehuollossa, jossa huollot ja korjaukset muodostuvat pääosin kuntolaitteista, erilaisista kuntopyöristä ja muista kuntosalivälineistä. Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta jonkinlaisista huolloista ja asennuksista. Sinulla tulee olla hyvät kädentaidot ja työkalut pysyvät näppäräsi kädessäsi. Omaat hyvät ongelmanratkaisukyvyt, loogisen ja järjestelmällisen työotteen sekä sujuvat kommunikointitaidot. Asiakaspalvelu ei ole sinulle vierasta ja haluat aina huolellista työjälkeä. 

Mikäli siis omaat positiivisen ja oppimishaluisen asenteen sekä aikasempaa kokemusta vastaavista töistä, saatat olla etsimämme henkilö! Tarjoamme sinulle työpaikan rennossa, nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä kuntoiluvälineiden parissa. Tehtävä alkaa huhtikuussa sopimuksen mukaan.

Kiinnostutko?
Jätä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Älä aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Vilma Ahola, p. 044 901 6930 / vilma.ahola@wirestaff.fi 

1 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta putkiasentajaa Turun seudulle. Sinulla on valmiudet itsenäiseen työntekoon ja rautainen asenne työntekoon. Työt alkaa heti, kun tekijä löytyy. Ole nopea ja laita hakemusta kehiin ja olet heti mukana valinnoissa.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Rautaista asennetta työntekoon

- Kykyä itsenäiseen työntekoon

- Suomen kielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

1 kplTampere
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme Tampereen Hervantaan PUUTYÖNTEKIJÄÄ teollisuuteen. 

Työnkuvaan kuuluu mm. puuelementtien hiontoja, pintojen tasoituksia, porauksia, liitosreikien tekemistä, pakkausta sekä siltanosturin käyttöä. Kyseessä on päivätyö, jota tehdään arkisin klo 7-15:20 välillä.

Odotamme sinulta positiivista, reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta. Tehtävä vaatii hyviä kädentaitoja ja tarkkaa työskentelyotetta. Aikasempi kokemus / koulutus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi (esim. puusepän taustasta on hommassa hyötyä), mutta se ei ole välttämätöntä. Työhön perehdytetään. 

Työ alkaa Wire Henkilöstöpalveluiden kautta 6 kk mittaisella työsopimuksella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä asiakkaan kirjoille. Tehtävä alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? 

Täytä hakemus heti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi myös CV. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi 

2 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia kirvesmiehiä, joilta löytyy monipuolista osaamista kirvesmiehen töistä. Työt alkaa sopimuksen mukaan, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Rautaista asennetta työntekoon

- Suomen kielen osaamista

- Vahvaa kokemusta kirvesmiehen työstä

- Kykyä itsenäiseen työntekoon

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

2 kpl
vrk
t

Haemme nyt Lumon Suomi Oy:lle TERASSI-, PARVEKE- JA KAIDELASIASENTAJAA kuluttaja- ja projektiasennuksiin Pirkanmaan alueelle.

Lumon on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Kouvolassa. Missiomme on luoda parempia koteja tarjoamalla asiakkaillemme erilaisia parveke- ja terassilasiratkaisuja. Olemme myös aidosti kansainvälinen yritys – toimimme noin 20 maassa, joista merkittävimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Espanja ja Kanada. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 1000 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli vuonna 2019 142 Me.

Arvojemme mukaisesti olemme aina lähellä asiakasta, lunastamme asiakkaalle antamamme lupaukset ja rakennamme tulevaisuutta pitkäjänteisesti. Meillä on luotettavat tuotteet ja tunnistettava brändi ja pidämme koko asiakassuhteen elinkaarta omissa käsissämme myynnistä asennukseen ja lasitustuotteiden huoltoon. Lasituksilla on merkittävä vaikutus parvekkeiden pitkäaikaiskestävyyteen sekä rakennuksen energiansäästöön ja hiilijalanjälkeen - lasitusten asentaminen on ekoteko.

TOIMENKUVA • Lumon-asentajana työskentelet sekä yksityisasiakkaiden että uudiskohteiden projektiasennuksissa Pirkanmaan ja Hämeenlinnan alueella. Työnkuvaasi kuuluvat muun muassa terassi- ja parvekekaiteiden, parvekelasien ja muiden tuotteiden asennukset.

ODOTAMME SINULTA • Omaat kokemusta rakennusalasta tai erilaisista asennustöistä. Hyvä fyysinen kunto, aikaansaava asenne sekä työkalujen käsissä pysyminen ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin se, mitä olet aikaisemmin tehnyt. Ennen kaikkea olet siis se hyvä tyyppi, jolla on reipas asiakaspalveluasenne, sekä uskoa kasvaa ja kehittyä huippuasentajaksi. Työn luonteen vuoksi, sinulla tulisi olla ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus.

MUUT TIEDOT • Tarjoamme kannustavan ja kehittävän työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaiseksi osana sitoutunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä.

Työ alkaa 6kk:n vuokratyösuhteena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen on mahdollista rekrytoitua Lumonin omille kirjoille.

KIINNOSTUITKO? • Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.5.2021 mennessä osoitteessa www.wirestaff.fi.

Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan aikana.

Eikö natsannut? Täytä Pikahakemus!

Katso avoimet työpaikat tai laita meille avoin hakemus, lupaamme olla yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Ohje:

 1. Syötä perustietosi
 2. Valitse alue ja toimiala, joilta haluaisit töitä
 3. Kerro muutamalla sanalla itsestäsi
 4. Paina lähetä
Form 427949129 to be rendered here.