Avoimet työpaikat - WireStaff Oy

Avoimet työpaikat

TyöWire päälle ja kentälle - Avoimet työpaikat

 

Me WireStaffilla ymmärrämme arvosi, ja lupaamme tehdä parhaamme löytääksemme juuri sinulle sopivan työpaikan, joka sopii niin kokemukseesi kuin persoonaasikin. Katso alta avoimet työpaikkamme, jätä meille hakemus ja kerro itsestäsi muutamalla sanalla. Voit myös tulla käymään, laittaa Whatsapp-viestin tai soittaa. Meille saat tulla juuri sellaisena kuin olet!

Nimi
Jatkuva haku

Oletko jämäkkä, aikaansaava ja hyvän työetiikan omaava keittiöammattilainen? Onko sinulla esihenkilötaustaa? Voit olla etsimme uusi KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ Ravintola Hookiin Helsingin sydämeen.

Wings-kulttuuri on rantautunut Suomeen jäädääkseen ja Hook on scenessä aivan kärkikastissa. Luotettava työnantaja ja hyvä porukka tekevät paikasta halutun työnantajan. Kirsikkana kakun päällä, hommaan ei tarvitse lähteä TES:n palkalla, vaan palkka neuvotellaan osaamisesi perusteella siten, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä!

Keittiöpäällikkönä suunnittelet ja johdat määrätietoisesti keittiön työtä. Pääset myös valitsemaan keittiöösi valittavaa tiimiä. Meille on erittäin tärkeää, että meillä on yhteen hiileen puhaltava ja jokaisen työpanosta kunnioittava työyhteisö, jossa viihdytään pitkään.

 Odotamme sinulta:

 • Aiempaa kokemusta ravintolakeittiön työstä sekä esihenkilötyöstä
 • Joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä ja sopeutumiskykyä
 • Näkemystä laajan kokonaisuuden hallinnasta ja kehittämisestä
 • Ravintolan kannattavuuden ja katteiden vaikutuksen ymmärtämistä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta tehtävässä pärjäät myös itseoppineena ravintolakeittiön ammattilaisena

Kiinnostuitko paikasta? Jätä hakemus pikaisesti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/5022596, niin olemme pian yhteydessä! Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja:
Nicolas Hakkarainen
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

1 kpl

Nyt meillä on haussa Yamaha Centterille Pirkkalaan VARAOSAMYYJÄ / HUOLLON VASTAANOTTAJA vakituiseen työsuhteeseen.

Yamaha Centerin tuotekategoriaan kuuluu huipputuotteet prätkät, veneet, perämoottorit, vesijetit pääsääntöisesti. Työssäsi pääset vastaamaan monipuolisesti varaosamyynnistä, huollon vastaanottamisesta ja työhön osallistuvana työnjohtajana. Työvastuuseen kuuluu myös huoltotavaroiden tilauksia. 

Kaikista tärkein työssä on asenne ja halu tehdä hommia kyseisten tuotteiden parissa. Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelusta, myyntitöistä, tietokonetaidoista ehdoton plussa. Hakijoilta toivotaan joustavuutta, kaupallista otetta ja järjestelmällisyyttä. Tuotetuntemus myös eduksi työssä.

Mitä Tarjoamme sinulle:

- Erittäin mielenkiintoisen ja vaihtelevan työroolin laatutuotteiden parissa

- Vauhdikkaan työympäristön, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen!

- Rennon, ammattitaitoisen ja hyvän ilmapiirin omaavan työporukan

Kyseessä on vakituinen työsuhde täysillä viikkotunneilla (37,5/vko). Työajat sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti arkisin klo 9-17 ja lauantaisin 10-14 välille. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaina, ja paikka täytetään heti sopivan henkiön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi

1 kpl
Pirkanmaa

Etsitkö uusia haasteita, vakituista työtä ja tasaisia tuloja? Arvostatko aitoja makuja, laadukkaita lähituottajien raaka-aineita sekä monipuolista ja terveellistä ruokaa? Tätä kaikkea tarjoaa suosittu kortteliravintola Kulman Keittiö aivan Paloheinä Golfin läheisyydessä.

Kulma Keittiö & Baari on monipuolinen ravintola, jossa ruoka-, juoma- ja viihdetarjonta kohtaavat toisensa. Arkisin tarjolla on maukas lounas ja iltaisin nautitaan laadukkaasta iltamenusta, joka tarjoilee herkkuja jokaiseen makuun. Ravintola on tunnettu myös ruuan ja juoman yhdistämiseen liittyvistä tapahtumista sekä tasting- ja viini-illoista.

Kulman keittiö on ravintolan sydän, jossa valmistetaan rehellistä ja maukasta ruokaa aidoista raaka-aineista. Lounasaika on päivän odotetuin hetki ja siitä kuuluu saada nauttia. Tämän upean ravintolan lounas onkin yksi alueen suosituimmista. Oletko Sinä etsimämme keittiön taitaja, joka haluaa tuoda alueen asukkaille ja lounasruokailijoille hymyn huulille?

Tämä työ tarjoaa sinulle mukavat työajat, vapauden kehittyä ja kehittää sekä sopivan ripauksen haastetta. Tässä työssä sinulla on myös hyvät mahdollisuudet vaikuttaa työvuoroihin. Ehdit siis hyvin harrastamaan ja viettämään aikaa läheisten sekä ystäviesi kanssa. Tunteja voit tehdä valintasi mukaan 60-112,5 / 3 viikossa.

Tehtävään hakevalta odotetaan:

 • Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta
 • Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa
 • Oma-aloitteista ja ahkeraa asennetta
 • Hygieniapassia

Lisätietoja ravintolasta: https://kulmakeittio.fi

Hakemukset toivomme tämän hakulinkin kautta, mutta voit olla rohkeasti yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostitse.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4981218

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki, Vantaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia kokkeja Ylläkselle yhteen Suomen parhaista pizzerioista!

Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaan. Kaikki alkoi halusta luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksi onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Via Tribunalin maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos – Toisin sanottuna pelkkää priimaa. 

Etsimme asiakkaallemme Ylläkselle pizzakokkeja, valmistamaan vertaansa vailla olevia makuelämyksiä pizzan muodossa. Pääset valmistamaan aitoa Napolilaista pizzaa hellällä otteella ja pääset osaltasi jättämään kädenjälkesi Suomalaiseen pizzahistoriaan.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta keittiötöistä, mutta pääkriteeri valinnassa on millainen olet persoonana. Etsimme huipputyyppejä huippuporukkaan, jotka eivät pelkää tarttua toimeen! Tunteja riittää paljon, eli töitä saa tehdä niin paljon kun jaksaa.

Työt ajoittuvat kesän sesonkiin 21.6.-30.9.2022.

Järjestämme majoituksen Ylläksen upeissa maisemissa.

Täytä nopea hakemus, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Voit hakea tämän linkin kautta:

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4945321

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

--

We're now searching pizza cooks for one of the best pizzerias in Finland

From day one, Pizzeria Via Tribunali has been a project of passion towards Neapolitan pizza. Everything started as an eagerness to create a place for a better pizza. Due to the rapid growth of reputation and the consequent expansion of the franchise, the mission has evolved as to offer the best Neapolitan pizza experience in Finland. According to the ideology of Via Tribunali, everything is done with a positive attitude and the ultimate goal is to create the best possible end result - In other words, offer nothing but first-class.

We're looking for pizza cooks for our customer located in Ylläs. As a pizza cook in Via Tribunali, you'll get to pet customers' sense of taste and take them on a journey in to the world of Napoletanian flavours, whilst leaving your handprint in to Finnish pizzahistory.

We assume you have some experience from working in a kitchen, but the main requirement is that you're a positive person with with bright attitude. You also need to have a great attitude towards work. We are offering you an extensive familiarisation to your work. 

Worktime is from 21.6.2022 to 30.9.2022. 

Fill this quick job application, and we will get in touch with you soonly.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4945321

Interested? Additional information:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

3 kpl
Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Kolari, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Etsimme asiakasyrityksellemme JAKELUAUTONKULJETTAJAA.

Työ pitää sisällään jakelukuljetuksia Lempäälässä, Tampereella Härmälän alueella sekä Kangasalla. Tehtävä edellyttää ripeää työotetta, paineensietokykyä sekä hyvää fyysistä kuntoa. Asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen asenne ovat tärkeä osa persoonaasi, sillä asioit asiakkaiden kanssa päivittäin.

Tehtävässä on mahdollista vaikuttaa omiin työaikoihin työpäivän aloituksen osalta. Työtä tehdään arkisin klo 06-18 välillä, 40h/vko. Toivomme hakijoilta voimassaolevaa ammattipätevyyttä ja digipiirturikorttia. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kyseessä on vakituinen pesti. Palkkaus AKT TES:n mukaisesti. 

Lisätietoja voit tiedustella: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 tai christian@wirestaff.fi.

1 kpl
Pirkanmaa

Etsimme nyt perinteikkäälle koneenrakennusalan asiakasyrityksellemme KONEASENTAJIA Akaan Toijalaan.

Työnkuvaan kuuluu uusien koneiden rakentamista, isojen ja pienien osakokonaisuuksien asentamista sekä koeajoa.

Mitä toivomme?

 • Kädentaitoja ja aitoa kiinnostusta töitä kohtaan
 • kokemus tai koulutus kone-, sähkö-, automaatio, ajoneuvo- tai raskaskoneasennuksista on eduksi
 • Mahdollisuuden sitoutua pidemmäksi aikaa 

Mitä tarjoamme?

 • Kattava perehdytys työhön
 • Mahdollisuuden oppia monipuolisesti alan töistä
 • Leppoisan, ammattitaitoisen ja turvallisen työympäristön
 • Tarjolla määräaikaisia sekä toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia

 

Lisätietoja arkisin klo 12-16: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi.

5 kpl
Pirkanmaa

Etsimme nyt KOLMEA BAARIMIKKOA kesätöihin Selloon avattavaan terassibaariin!

Miltä kuulostaisi rento kesätyö, jossa työpäivät sijoittuvat aurinkoisille kesäpäiville ja -illoille? Etsimme nyt asiakkaallemme kolmea baarimikkoa Sellon sisäpihalle avattavaan terassibaariin. Kyseessä on kesätyö, joka alkaa viimeistään kesäkuun alussa ja päättyy elokuun lopussa. Tunteja on tarjolla 60-110h/3vk, sillä terassibaari on auki säävarauksella. Terassibaarissa myydään vain juomatuotteita. 

Odotamme terassibaarin työntekijöiltä:

 • Aiempaa kokemusta baarityöskentelystä
 • Hyvää asennetta työntekoa kohtaan
 • Anniskelupassia
 • Suomen ja/tai englannin kielen taitoa

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Hae baarimikon paikkaa alla olevasta linkistä:

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4932738

Lisätietoja:

Sanni Vennola

044 763 2800

WireStaff Helsinki 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

3 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia ravintolatyöntekijöitä asiakkaallemme Elias Döner Kebabiin Espoon Lippulaivaan!

Sykkiikö sydämesi ravintola-alalle? Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt hyvän asenteeen omaavia ravintolatyöntekijöitä asiakkaallemme Elias Döner Kebabille kauppakeskus Selloon. Kyseessä on juuri avattu trendikäs ravintola, jossa niin ruoka kuin palvelu on taattua laatua. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta ravintola-alalta, silllä tehtäviin perehdytetään. Odotamme tulevalta ravintolatyöntekijältä kuitenkin sujuvaa suomen kielen taitoa, ahkeraa ja positiivista asennetta sekä hygieniapassia.

Tunteja on vaihtelevasti 45-112,5h/3vko. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloajoille. Työtehtäviisi kuuluu ravintolan kaikki tavanomaiset työt, mm. tarjoilu, ruoan valmistus sekä muut ravintolan työt. Palkkaus on matkailu- ravitsemus- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukainen. 

 

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Ole nopea, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana!

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4932725

Lisätietoja:

Sanni Vennola

0447632800

sanni.vennola@wirestaff.fi

Elias Döner Kebab saanut inspiraationsa Berliinin kaduilta, jossa katuruoka on suosiossa. Ruokalistaan kuuluvat laadukkaat dönerit, falafelit, wingsit sekä kauden kasviksista valmistetut salaatit. Elias Döneriltä saat hyvälaatuista ruokaa, parhaalla mahdollisella asiakaspalvelulla höystettynä. 

3 kpl
Espoo

Haemme nyt TARJOILIJOITA tyylikkääseen hotelliin Katajanokalla! 

Sykkiikö sydämesi ravintola-alalle? Etsimme reipasta, iloista ja oma-aloitteista tarjoilijaa, jolla asiakaspalvelu on veressä. Hakijoilta odotetaan määrätietoista ja energistä otetta, sekä kykyä työskennellä haastavassa, vilkkaassa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä.

Tarjolla on paikat aamiais/lounastarjoilijalle, sekä à la carte tarjoilijalle. Jos olet aamuvirkku tai sinulla on usein iltaisin omia menoja, sinulle sopisi loistavasti aamiais/lounastarjoilijan vuorot, sillä ne ajoittuvat aamuihin ja päiviin. À la carte tarjoilijan vuorot ovat iltapainotteisia.

Edellytämme sinulta:

 • Aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan työstä
 • Hymyä ja asiakaspalvelualttiutta
 • Suomen ja englannin kielen taitoa

Mitä me tarjoamme sinulle:

 • Mukavat työkaverit ja hyvän perehdytyksen tehtäviin
 • Luotettavan työnantajan edut
 • TES:n palkalla hommaan ei tarvitse lähteä, vaan tarjoamme sinulle kokemuksestasi riippuen oikeasti hyvän palkan!

Hae tehtävään tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/4925796

Innostuitko? Niin mekin! Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Vantaa

Snuup on vuonna 2018 perustettu porilainen myynninedistämistoimisto, joka tarjoaa räätälöityjä myynnin ja markkinoinnin ratkaisuja pääasiassa PK-yrityksille. Snuupin palveluihin kuuluvat mm. buukkaus ja liidituotanto, vuokrajohtajapalvelut, sisällöntuotanto, Google- markkinointi, kotisivujen laatiminen, haastattelututkimukset sekä myynti- ja markkinointikoulutukset.

Etsimme nyt Snuupille myynnin ja markkinoinnin monitoimihenkilöä.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset myynnin ja markkinoinnin työt, kuten Snuupin omien palveluiden myynti sekä sekalaiset asiakastyöt osaamisesi ja opiskeluhalukkuutesi mukaan. Tarjolla on asiakashaastatteluita, buukkausta, graafista työtä, sisällöntuotantoa, nettisivujen tekemistä, markkinoinnin tehtäviä, automaatiopyörittelyä ja paljon muuta. Työviikko jakautuu siten, että n. kolme päivää on myyntiä ja loput kaksi päivää asiakastöitä. Töitä voit tehdä toiveidesi mukaan toimistolla ja etänä.

Työpaikkana Snuup on rento ja jatkuvasti kehittyvä, työntekijöitään arvostava yritys. Snuupilla annetaan vapautta ja luotetaan siihen, että työntekijät osaavat itseohjautua tekemään tuottavaa työtä. Vapaus tuo vastuuta, ja yrityksessä onkin kova laatuvaatimus, mihin jokainen snuupilainen on kasvanut koeajallaan. Kiva olisi, että olisit porilainen, mutta ei se synti ole, jos et ole – etenkin jos sinulla on jo vähän kokemusta vyön alla. Tutustu Snuupin toimistoarkeen Instagramissa @snuupoy

Tehtävässä menestyt, jos sinulla on huumorintajua ja pää pysyy kylmänä hektisessäkin arjessa. Haluat kehittää osaamistasi ja olet tarpeen mukaan sekä tiimi- että yksilöpelaaja. Sinulla on vahvat kommunikointitaidot ja osaat ohjautua itsenäisesti. Toivomme sinulta myös tuoreita ajatuksia ja ideoita ratkaisukeskeisestä myynnistä, omaksut nopeasti uusia asioita ja pisteenä iin päällä sinulta löytyy lompakosta B-kortti.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn, jossa esihenkilöt ovat rentoja ja työkaverit huolehtivaisia. Tässä vaativassa sekä monipuolisessa tehtävässä saat myös mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kouluttautua lisää. Työpäivän kruunaavat kivat asiakkaat, hyvät ja toimivat työkalut sekä toimisto keskeisellä paikalla Porin keskustassa kauppatorin kupeessa.

Työ alkaa 6 kk:n vuokratyösuhteena Wirestaffin kautta, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä suoraan Snuupille. Työn aloitusajankohta kesälomien jälkeen elokuussa 2022. Palkkaus määräytyy kokemuksen mukaan ja muodostuu peruspalkasta sekä kannustavasta provisiosta.

Jos kiinnostuit, älä enää mieti vaan laita hakemusta tulemaan! Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa WireStaffin Hanna Heikkilä-Collin p. 044 901 6902

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

WireStaff Oy - Hyvässä Wireessä!

Wire Henkilöstöpalvelut - Suoraselkäinen henkilöstöpalvelu, joka etsii oikeat tekijät kokoonpanoosi. Tehdään töitä - Hyvässä Wireessä!

1 kpl
Pori

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme reippaita ja positiivisen asenteen omaavia KEITTIÖAPULAISIA eri pituisiin keikkatöihin sekä 1-3kk mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Töitä on tarjolla aamu- ja iltavuoroissa arkisin sekä viikonloppuisin, ja voit vastaanottaa vuoroja omien toiveidesi ja aikataulujesi mukaan. 

Työnkuvaan kuuluu keittiön avustavia tehtäviä, kuten salaattien tekoa ja astiahuoltoa. Kohteet sijaitsevat Tampereella hyvin kulkuyhteyksien päässä. Työ sopii loistavaksi esimerkiksi opintojen tai toisen työn oheen!

Odotamme sinulta 

 • reipasta ja oppimishaluista asennetta
 • oma-aloitteista ja ripeää työskentelyotetta
 • hygieniapassia
 • kokemusta ja/tai koulutusta keittiön aputehtävistä
 • Oman auton käyttömahdollisuus plussaa

Tarjoamme sinulle joustavan ja rennon työilmapiirin, töitä omien aikataulujesi mukaan sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Tehtävän palkkaus TES:n mukaan.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa: Ville Kangasmäki, p. 044 901 6930 / ville.kangasmaki@wirestaff.fi 

2 kpl
Pirkanmaa

Etsimme nyt suorarekrytointina JÄLKIMARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ Yamaha Centerille.

Tehtävänkuvaan kuuluu vastuu jälkimarkkinoinnista, nykytilasta ja sen eteenpäin viemisestä. Pääasiallisena vastuualueenasi on kehittää liiketoimintaa jälkimarkkinoinnin ja sen eteenpäin viemisen osalta (otat haltuun varusteet, tarvikkeet, varaosat, korjaamoasiat, lisävarusteet, huollot sekä vauriokorjaukset). Toimit esihenkilönä noin 10 hengen tiimille Pirkkalan toimipisteellä ja kuulut yhtenä henkilönä Yamaha Centerin johtoryhmään.

Toivomme sinulta aikaisempaa näyttöä vastanvanlaisesta roolista sekä alan tuntemusta (moottoripyörät, veneet, vesijetit, mönkijät yms.). Myynnillinen ote, kokemus liiketoiminnan kehittämistoimista sekä ymmärrys kuluttajabisneksestä katsotaan ehdottomasti eduksi. Olet omatoiminen, kehitysorientoitunut ja myynnillisellä otteella varustettu tiimipelaaja. Toimipisteesi sijaitsee Pirkkalan Linnakalliossa.

Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisen ja vastuullisen roolin, jossa pääset konkreettisesti kehittämään yrityksen eri toimintoja. Tehtävä on vakituinen ja rekrytointi toteutetaan Wire Henkilöstöpalveluiden kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan, suunnitelmana olisi 2022 kesä-heinäkuun taitteessa. Palkkausmallina olisi kiinteä kuukausipalkka + provisio, neuvoteltavissa pohjautuen kokemukseesi ja osaamiseesi. 

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus pikimmiten osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan CV. Ole nopea, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilönä toimii Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

 

1 kpl
Pirkkala

Meillä on nyt haussa perinteikkäälle elintarvikealalla toimivalle asiakasyrityksellemme Akaaseen ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu työskentely vaihtelevissa elintarvikeprosessien valmistus- tai pakkaustehtävissä. Työ sisältää paljon tavaroiden nostelua ja lajittelua, joten hyvä fyysinen kunto on eduksi tässä tehtävässä. Tietotekniset taitosi saisivat olla ainakin keskinkertaisella tasolla, sillä tehtävään kuuluu myös omavalvontakirjausten tekemistä. Työtä tehdään keskeytyvässä 3-vuorossa (6-14, 14-22, 22-06) viikonloppujen olessa vapaa-aikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mutta kuitenkin mahdollisimman pian.

Mitä toivomme hakijoilta?

- Reipasta, huolellista ja hygieenistä työskentelyotetta 

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Kokemus alalta katsotaan eduksi

- Hygieniapassia, mutta koulutetaan tarvittaessa työnantajan toimesta

Työnantaja tarjoaa kattavan perehdytyksen työhön ja leppoisan mukavan työympäristön. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön. Palkkaus työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa arkisin Christian Kemppainen p.0403075203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi

Miten hakea: Pääset hakemaan paikkaa suoraan “Hae paikkaa” kohdasta. Liitäthän profiiliin myös ansioluettelosi.

Wire Henkilöstöpalvelut — Hyvässä Wireessä!

Wire Henkilöstöpalvelut on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta.
Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme — ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

www.wirestaff.fi

1 kpl
Akaa

Haemme nyt asiakkaallemme Via Tribunalille KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ Helsingin ydinkeskustaan avattavaan UUTEEN ravintolaan!

"Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaan. Kaikki alkoi halusta luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksi onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Via Tribunalin maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos – Toisin sanottuna pelkkää priimaa."

Etsimme asiakkaallemme Via Tribunalille hyvän asenteen omaavaa keittiöpäällikköä. Keittiöpäällikkönä suunnittelet ja johdat määrätietoisesti keittiössä tehtävää työtä. Pääset myös valitsemaan keittiöösi valittavaa tiimiä. Meille on erittäin tärkeää, että meillä on yhteen hiileen puhaltava ja jokaisen työpanosta kunnioittava työyhteisö, jossa viihdytään pitkään.

Työ alkaa toukokuun aikana ja on luonteeltaan vakituista sekä kokoaikaista. Palkkaus sopimuksen ja osaamisen mukaan. Lähde mukaan tähän mielenkiintoiseen uuden ravintolan avaukseen!

 Odotamme sinulta:

 • Aiempaa kokemusta ravintolakeittiön työstä sekä esihenkilötyöstä
 • Joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä ja sopeutumiskykyä
 • Näkemystä laajan kokonaisuuden hallinnasta ja kehittämisestä
 • Ravintolan kannattavuuden ja katteiden vaikutuksen ymmärtämistä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta tehtävässä pärjäät myös itseoppineena ravintolakeittiön ammattilaisena

Täytä hakemus tämän linkin kautta, niin olemme sinuun pian yhteydessä. http://wirestaff.likeit.fi/apply/4895093

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

--

We're now searching a KITCHEN MANAGER for one of the best pizzerias in Finland!

"From day one, Pizzeria Via Tribunali has been a project of passion towards Neapolitan pizza. Everything started as an eagerness to create a place for a better pizza. Due to the rapid growth of reputation and the consequent expansion of the franchise, the mission has evolved as to offer the best Neapolitan pizza experience in Finland. According to the ideology of Via Tribunali, everything is done with a positive attitude and the ultimate goal is to create the best possible end result - In other words, offer nothing but first-class."

We are looking for a kitchen manager with a good attitude for our client Via Tribunali. As a kitchen manager, you plan and manage the work in the kitchen with determination. You will also get to choose a team for your kitchen. It is very important to us that we have a work community that enjoys working together and respects everyone's work.

The work will begin in May and will be permanent and full-time. Salary according to agreement and competence. Join us for this exciting new restaurant opening!

What we are expecting from you:

 • Previous experience in restaurant kitchen work and supervisor work
 • Flexibility, problem solving and adaptability
 • A vision for managing and developing a restaurant
 • Understanding the impact of restaurant profitability and margins
 • Fluent in Finnish AND English

Fill this quick job application, and we will get in touch with you very soon.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4895093.

Interested? Additional information:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki

Haemme nyt hyvän asenteen omaavaa kokkia pian avattavaan uuteen Via Tribunali pizzeriaan aivan Helsingin ydinkeskustaan!

"Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaan. Kaikki alkoi halusta luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksi onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Via Tribunalin maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos – Toisin sanottuna pelkkää priimaa."

Etsimme asiakkaallemme Via Tribunalille kokkia valmistamaan vertaansa vailla olevia makuelämyksiä pizzan muodossa. Pääset tekemään keittiön esivalmistelutehtäviä ja osallistumaan aidon Napolilaisen pizzan valmistukseen.

Työt alkavat toukokuun aikana aivan uudenkarheassa ravintolassa Helsingin keskustassa. Tunteja on tarjolla 80-112,5h/3vk mieltymyksiesi mukaan. 

Tehtävään vaaditaan aiempaa kokemusta tai alan koulutusta sekä hygieniapassia. Lähde mukaan tähän mielenkiintoiseen uuden ravintolan avaukseen. Etsimme huipputyyppejä huippuporukkaan!

Täytä nopea hakemus tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/4892522.

Olemme pian yhteydessä!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

--

We're now searching pizza cooks for one of the best pizzerias in Finland!

"From day one, Pizzeria Via Tribunali has been a project of passion towards Neapolitan pizza. Everything started as an eagerness to create a place for a better pizza. Due to the rapid growth of reputation and the consequent expansion of the franchise, the mission has evolved as to offer the best Neapolitan pizza experience in Finland. According to the ideology of Via Tribunali, everything is done with a positive attitude and the ultimate goal is to create the best possible end result - In other words, offer nothing but first-class."

We're looking for pizza cooks for our customer located in Helsinki central. As a pizza cook in Via Tribunali, you'll get to spoil customers' sense of taste and take them on a journey in to the world of Napoletanian flavours, whilst leaving your handprint in to Finnish pizzahistory.

We assume you have some experience from working in a kitchen, but the main requirement is that you're a positive person with with bright attitude. You also need to have a great attitude towards work. Our customer is offering you an extensive familiarisation to your work. 

Fill this quick job application http://wirestaff.likeit.fi/apply/4892522.

Interested? Great! Apply now. Questions? Additional information:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki

Haemme nyt kokkia yhteen Suomen parhaista siipiravintoloista!

Haluatko mukaan huippujengiin valmistamaan maukasta siipiruokaa? Etsimme oma-aloitteista ja hyvän asenteen omaavaa kokkia Ravintola Hook Jyväskylään. Tarjoamme vakituista ja kokoaikaista kokin työtä. Työ alkaa toukokuun loppupuolella.

Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä tiimipelaajaa osaksi meidän iloista tiimiämme. Meille yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet
vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö, haethan mukaan meidän tiimiin!

Aikaisempi keittiötyöskentelykokemus katsotaan eduksi, mutta rautaisella asenteella työntekoa kohtaan pärjää hommassa pitkälle!

Täytä nopea hakemus tämän linkin kautta ja lisää mielellään CV tietosi: 

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4841534

Ollaan pian yhteydessä!

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

0405471719

1 kpl
Joutsa, Jyväskylä, Jämsä

KESÄTYÖ /KOKKI, Pancho Villa Skanssi

 

Kesäkuussa 2022 avataan UUSI  Pancho Villa Turun Skanssiin, johon etsimme KOKKEJA KESÄTÖIHIN, tunteja tarjolla 60 - 90h/3vko

Pancho Villa on Suomesta lähtöisin oleva meksikolaishenkinen franchising-ravintolaketju. Rento ja tunnelmallinen ravintola tarjoaa maukkaita hampurilaisia, herkullisia pihviannoksia sekä muita runsaita herkkuja meksikolaiseen tyyliin. Reilut annoksemme valmistuvat ammattitaidolla ja ylpeydellä hyvistä raaka-aineista itse tekemällä.

Runsaan a la carte listan lisäksi tarjoamme lounasta jokaisena arkipäivänä. Erinomainen ruoka ja ripeä palvelu takaavat loistavan ravintola elämyksen jokaiselle vauvasta vaariin. Ravintolassa on A-oikeudet.

Oletko ahkera, ruoanlaittoa rakastava keittiön ammattilainen, jolla on positiivinen asenne työtä kohtaan? Olet joustava, sinulla on alalle soveltuva koulutus ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Haluaisit oppia uutta, tehdä asiakkaista tyytyväisiä ja olet parhaimmillasi paineen alla. Ymmärrät, että ravintolassa tehdään töitä yhteen hiileen puhaltaen ja ei tuota vaikeuksia poiketa salinkaan puolella auttamassa tarpeen tullen?

Olemme yhdessä asiakkaamme kanssa rakentamassa uuteen ravintolaan huipputiimiä, jossa on mahtava henki ja kaikki tekijät tuntevat kuuluvansa tiimiin. Sinä, joka koet olevasi todellinen tiimipelaaja, niin hae rohkeasti mukaan tähän huipputiimiin.

Mikäli vastasit kyllä, voit olla juuri oikea henkilö Pancho Villan iloiseen ja ahkeraan tiimiin!

Olethan joustava ja valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työssä vaaditaan hygieniapassi.

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa http://wirestaff.likeit.fi/apply/4828757

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

 

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

4 kpl
Turku

Haemme nyt hyvän asenteen omaavaa ravintolatyöntekijää asiakkaallemme Elias Döner Kebabiin Espoon Lippulaivaan!

Sykkiikö sydämesi ravintola-alalle? Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt hyvän asenteeen omaavaa ravintolatyöntekijää asiakkaallemme Elias Döner Kebabille Espoon Lippulaivaan. Kyseessä on juuri avattu trendikäs ravintola, jossa niin ruoka kuin palvelu on taattua laatua. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta ravintola-alalta, silllä tehtäviin perehdytetään. Odotamme tulevalta ravintolatyöntekijältä kuitenkin sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ahkeraa ja positiivista asennetta sekä hygieniapassia.

Tunteja on vaihtelevasti 10-30h/vko. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloajoille. Työtehtäviisi kuuluu ravintolan kaikki tavanomaiset työt, mm. tarjoilu, ruoan valmistus sekä muut ravintolan työt. Palkkaus on matkailu- ravitsemus- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukainen. 

 

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Ole nopea, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana!

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4827063

Lisätietoja:

Sanni Vennola

0447632800

sanni.vennola@wirestaff.fi

Elias Döner Kebab saanut inspiraationsa Berliinin kaduilta, jossa katuruoka on suosiossa. Ruokalistaan kuuluvat laadukkaat dönerit, falafelit, wingsit sekä kauden kasviksista valmistetut salaatit. Elias Döneriltä saat hyvälaatuista ruokaa, parhaalla mahdollisella asiakaspalvelulla höystettynä. 

1 kpl
Espoo

Haemme nyt kokkeja kesätöihin yhteen Suomen parhaista siipiravintoloista!

Haluatko mukaan huippujengiin valmistamaan maukasta siipiruokaa? Etsimme oma-aloitteisia ja hyvän asenteen omaavia kokkeja kesätöihin Ravintola Hook Turkuun. Työ alkaa heti tai mahdollisimman pian. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta tai ravintola-alan koulutusta. 

Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä tiimipelaajaa osaksi meidän iloista tiimiämme. Meille yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet
vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö, haethan mukaan meidän tiimiin!

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa http://wirestaff.likeit.fi/apply/4826953

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

 

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

4 kpl
Turku

Haemme asiakasyritykselle palvelualttiita ja vastuuntuntoisia siivoojia vakituiseen työsuhteeseen. Siivottavat kohteet ovat asiakkaiden kotitalouksia, joten odotamme työntekijöiltä reipasta ja suoraselkäistä asennetta. 

Asiakasyritys tarjoaa hakijalle kilpailullisen palkan, joustavat työajat ja mukavat työkaverit. 

Aiempi kokemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä. 

Tarjolla on myös osa-aikaisia rooleja.

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa http://wirestaff.likeit.fi/apply/4812888

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

 

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

5 kpl
Varsinais-Suomi

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia MISA KOKKEJA Via Tribunali pizzeriaan Turkuun hyvien kulkuyhteyksien päähän.

Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaan. Kaikki alkoi halusta luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksi onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Via Tribunalin maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos – Toisin sanottuna pelkkää priimaa. 

Etsimme asiakkaallemme Misa kokkeja. Pääset tekemään keittiön esivalmistelutehtäviä ja osallistumaan aidon Napolilaisen pizzan valmistukseen. Reilusti tunteja tarjolla.

Tehtävään vaaditaan aiempaa kokemusta tai alan koulutusta sekä hygieniapassia. Lähde mukaan tähän mielenkiintoisee ravintolaasn. Etsimme huipputyyppejä huippuporukkaan!

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa https://www.wirestaff.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

 

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

2 kpl
Turku

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ kesän ajaksi. 

Tässä oiva mahdollisuus esimerkiksi opiskelijalle kesätyöksi tai osa-aikaista hommaa etsivälle!

Työtehtävät koostuvat monipuolisista ja vaihtelevista kahvilan työtehtävistä kuten kassatyöskentelystä, kahvilatuotteiden sekä pienten purtavien valmistamisesta, siivoustehtävistä ja asiakaspalvelusta. Työt sijoittuvat pääasiassa kahvilan aukioloin ilta-aikaan 14-22. Työtä on tarjolla alustavasti noin 20h/vko. 

Odotamme hakijalta iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta. Sinulla tulisi olla myös oman auton käyttömahdollisuus sillä työpaikat sijaitsevat kolmessa eri liikuntakeskuksessa Tampereella ja Pirkkalassa. Hygienia- sekä anniskelupassi plussaa. Tehtävässä menestyäksesi sinulla ei tarvitse kuitenkaan olla alalta vuosien kokemusta, asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, vaihtelevan ja monipuolisen työn nuorekkaassa sekä sporttisessa työympäristössä yhdessä nopeimmin kasvassa liikunta-alan yrityksessä. Huikeat työtoverit ja erittäin kilpailukykyinen palkkaus takaavat sen, että viihdyt työssä varmasti! Työ sisältää mahdollisuuden jatkoon myös kesän jälkeen!

Lisätietoja: Jani Rajala, 0403075205, jani.rajala@wirestaff.fi

2 kpl
Pirkanmaa

Etsimme nyt hyvämaineiselle asiakasyrityksellemme CE-KUSKIA kesän sesonkiin. Työnkuva koostuu pääasiassa erilaisten aineiden kuljettamisesta täysperävaunulla sekä pakettiautolla helikoptereihin. Työtä tehdään noin 10-14h / päivä (viikko töitä putkeen, viikko vapaata). Ajoa tapahtuu Keski-Suomesta Pohjois-Suomeen. Työtehtävä alkaa koulutuksella kesäkuussa, jonka jälkeen työt kestävät elo-lokakuulle. Pesti sisältää hyvän mahdollisuuden jatkoon.

Mitä toivomme?

- Reipasta asennetta ja mielenkiintoa reissuhommia kohtaan

- ADR-säiliölupa, CE-kortti

- Englanninkielen taitoa

Mitä tarjoamme?

Mielenkiintoisen työn leppoisessa työtiimissä

- Kilpailukykyisen palkkauksen

- Hyvät mahdollisuudet jatkoon

- Yöpymiset hotelleissa

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus osoitteessa www.wirestaff.fi. Olethan ripeä, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja arkisin ma-pe klo 14-16 antaa: Ville Kangasmäki, puh. 044 901 6930, ville.kangasmaki@wirestaff.fi

4 kpl
Keski-Suomi, Pirkanmaa

Haemme nyt kotisiivoojaa Lahteen 

Työkohteet sijaitsevat Lahdessa ja Lahden lähialueilla. 

Meillä on tarjota töitä niin kokoaikaisille kuin osa-aikasillekkin työntekijöille. Tämän joustavan työsuhteen voit sovittaa omaan aikatauluusi elämäntilanteesi mukaan. 

Arvostamme reipasta työotetta, positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Tässä työssä kohteet vaihtelevat, joten sinulla tulisi olla ajokortti. Työauton saat käyttöösi, mutta voit myös käyttää omaa autoa, jolloin sinulle maksetaan korvaus oman auton käytöstä. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä on toki plussaa, mutta emme sitä edellytä. Asenne ratkaisee ja tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään. 

Laita hakemusta ja keskustellaan tästä työstä lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Anni Koskela 

anni.koskela@wirestaff.fi / 0504622817 

1 kpl
Lahti

Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita KOKOONPANIJOITA Hämeenlinnaan. 

TYÖNKUVA

Työtehtäviin kuuluu sähköpyörien akuttamista ja mahdollisesti myös kokoamista.

ODOTAMME SINULTA

Koulutusta ja aikaisempaa kokemusta enemmän arvostamme hyvää asennetta työntekoon sekä halua oppia uutta! Olet oma-aloitteinen ja ahkera. Aikaisempi kokemus kokoonpanotöistä tai sähköpyöristä on tietysti aina plussaa, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Saat työhön kattavan perehdytyksen!  

Töitä tehdään pääasiassa arkisin klo 8-16 välillä. Palkkaus määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä alkaa 1kk määräaikaisuudella Wiren kautta, minkä jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon. 

Heräsikö kiinnostuksesi?

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja: Ville Kangasmäki, ville.kangasmaki@wirestaff.fi, 

Puh. 044 901 6930

2 kpl
Hämeenlinna

Haemme nyt asiakkaallemme loistavan asenteen omaavia kokoaikaisia kokkeja!

Onko kokin työ intohimosi ja haluaisit työskennellä valmistaen herkullisia pihviaterioita, burgereita sekä kotiruokalounaita? Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä lihakaupan yhteydessä toimivassa lämminhenkisessä ja urbaanissa ravintolassa Helsingissä. Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työn on aloitusta toivotaan heti tai mahdollisimman pian, mutta työt on mahdollista aloittaa myös toukokuun lopussa.

Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta keittiössä työskentelystä tai sopivaa koulutusta, tiimipelaajan taitoja sekä ahkeraa ja tarvittaessa joustavaa asennetta. Tehtävään valittavalla tulee olla myös hygieniapassi. Vastapainoksi tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, luotettavan työnantajan sekä osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkan.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, haethan meille mukaan huippuporukkaan?

Täytä nopea hakemus tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/advert/4627974

Olemme pian yhteydessä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sanni Vennola

044 763 2800

sanni.vennola@wirestaff.fi

3 kpl
Helsinki

Haemme nyt TARJOILIJAA yhteen Suomen tyylikkäimmistä hotelleista! 

Sykkiikö sydämesi ravintola-alalle? Etsimme reipasta, iloista ja oma-aloitteista tarjoilijaa, jolla asiakaspalvelu on veressä. Hakijoilta odotetaan määrätietoista ja energistä otetta, sekä kykyä työskennellä haastavassa, vilkkaassa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä.

Työvuorot painottuvat arki-illoille sekä viikonlopuille ja työtunteja on tarjolla vaihtelevasti, noin 30-45h/3vko. Tähän pystyt myös itse vaikuttamaan! Hotelli sijaitsee Vantaalla, lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää. Aloitus sopimuksen mukaan. 

Edellytämme sinulta:

 • Aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan työstä
 • Hymyä ja asiakaspalvelualttiutta
 • Suomen ja englannin kielen taitoa

Mitä me tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työtunteihisi
 • Mukavat työkaverit ja hyvän perehdytyksen tehtäviin
 • Luotettavan työnantajan edut
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Hae tehtävään tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/4600263

Innostuitko? Niin mekin! Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Lisätietoja:

Sanni Vennola
WireStaff Helsinki Oy
044 763 2800
sanni.vennola@wirestaff.fi

1 kpl
Vantaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia nuoria kesätöihin pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin ja baareihin!

Onko kesätyöpaikka edelleen hakusessa ja haluaisit viettää kesän tienaten? Olisiko kyseessä jopa mahdollisesti elämäsi ensimmäinen työpaikka? Mahtavaa, tuu meille töihin! Me WireStaffilla varmistamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Tavoitteenamme on, että jokaisella työelämään astuvalla nuorella olisi onnistunut kokemus kesätöistä. 

Etsimme nyt ravintola-alasta kiinnostuneita nuoria pääkaupunkiseudulle kesätöihin. Työnkuvasi voisi olla esimerkiksi ravintolatyöntekijä, kokki, saliapulainen, blokkari, keittiöapulainen tai tarjoilija. Me tarjoamme sinulle mukavan työpaikan kesäksi, kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen sekä luotettavan työnantajan palvelut.

Aiempaa työkokemusta ravintola-alasta ei vaadita, sillä tehtäviin koulutetaan. Odotamme sinulta ainoastaan reipasta ja ahkeraa asennetta, halua työskennellä kesäkuukausien ajan, sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Huomioithan, että sinun tulee olla 18-vuotias, sillä työt ravintola-alalla painottuvat usein ilta-aikaan.

Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen ja työn aloitus sopimuksen mukaan. 

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian: http://wirestaff.likeit.fi/apply/4591228

Mikäli sinulla herää kysymyksiä kyseisestä työstä, ole matalalla kynnyksellä yhteydessä:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

1 kpl
Espoo

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia nuoria kesätöihin pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin ja baareihin!

Onko kesätyöpaikka edelleen hakusessa ja haluaisit viettää kesän tienaten? Olisiko kyseessä jopa mahdollisesti elämäsi ensimmäinen työpaikka? Mahtavaa, tuu meille töihin! Me WireStaffilla varmistamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Tavoitteenamme on, että jokaisella työelämään astuvalla nuorella olisi onnistunut kokemus kesätöistä. 

Etsimme nyt ravintola-alasta kiinnostuneita nuoria pääkaupunkiseudulle kesätöihin. Työnkuvasi voisi olla esimerkiksi ravintolatyöntekijä, kokki, saliapulainen, blokkari, keittiöapulainen tai tarjoilija. Me tarjoamme sinulle mukavan työpaikan kesäksi, kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen sekä luotettavan työnantajan palvelut.

Aiempaa työkokemusta ravintola-alasta ei vaadita, sillä tehtäviin koulutetaan. Odotamme sinulta ainoastaan reipasta ja ahkeraa asennetta, halua työskennellä kesäkuukausien ajan, sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Huomioithan, että sinun tulee olla 18-vuotias, sillä työt ravintola-alalla painottuvat usein ilta-aikaan.

Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen ja työn aloitus sopimuksen mukaan. 

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian: http://wirestaff.likeit.fi/apply/4591012

Mikäli sinulla herää kysymyksiä kyseisestä työstä, ole matalalla kynnyksellä yhteydessä:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki

Kassatieto on yksi suurimpia kassarullien toimittajia Suomen markkinoilla ja heidän oma tuotantonsa keskittyy paperin konvertointiin. Myymälätarvikkeiden maahantuojana ja tukkuna Kassatieto tarjoaa asiakkailleen valikoiman hyvin valmistettuja tuotteita. Laajan tukkuvalikoiman mahdollistavat laadukkaat yhteistyökumppanit ympäri Euroopan. Tehdaskumppaneita on kymmeniä, aina suurista tehtaista pienempiin erikoistuneisiin valmistajiin, joiden kanssa Kassatieto tekee yhteistyötä tarvittaessa vaikkapa yhden tietyn tuotteen parissa. Kaikki valmistavat tehtaat sijaitsevat Euroopassa tehokkaan logistisen matkan päässä sekä ekologisista, että sosiaalisista syistä. Kassatieto haluaa tuntea kumppaninsa ja jokainen valmistava tehdas auditoidaan henkilökohtaisesti.

Haemme nyt asiakkaamme Ylöjärven toimipisteelle assistenttia äitiysloman sijaisuuteen.

Assistentin tehtäviin kuuluvat monipuoliset avustavat taloushallinnon tehtävät, kuten osto- ja myyntireskontranhoidossa avustaminen, raporttien laatiminen, hinnoittelu ja kirjanpidon avustavat tehtävät. Lisäksi työhösi kuuluu vaihtelevia tuonti- ja vientiassistentin tehtäviä. Olet osana tiimiä, jossa pääset työskentelemään monipuolisesti taloushallinnon sekä tuonti- ja vientitehtävien eri osa-alueiden parissa. 

Toivomme sinulta oma-aloitteista työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, täsmällisyyttä, numerotarkkuutta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Et kavahda rutiineja ja haluat sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Odotamme sinulta soveltuvaa kaupallista koulutustaustaa ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa englannin kielen hallintaa, myynnillistä ajattelutapaa sekä kiinnostusta taloushallinnon eri osa-alueita kohtaan. Pääasiallisina työkaluinasi tulevat olemaan Excel ja Lemonsoft- toiminnanohjausjärjestelmä.

Tarjoamme sinulle pidemmän määräaikaisen työsuhteen vakavaraisen yhtiön palveluksessa sekä mahdollisuuden päästä toimimaan osana sitoutunutta ja hyvin motivoitunutta työyhteisöä. 

Hakua hoitaa Wire Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Heikkilä-Collin hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa wirestaff.fi Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan kuluessa, joten kannattaa olla nopea!

1 kpl
Ylöjärvi

Haemme nyt kokkeja yhteen Suomen parhaista siipiravintoloista!

Haluatko mukaan huippujengiin valmistamaan maukasta siipiruokaa? Etsimme oma-aloitteista ja hyvän asenteen omaavaa kokkia Ravintola Hook Turkuun. Tarjoamme vakituista ja kokoaikaista kokin työtä. Työ alkaa heti tai mahdollisimman pian. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta tai ravintola-alan koulutusta. 

Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä tiimipelaajaa osaksi meidän iloista tiimiämme. Meille yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet
vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö, haethan mukaan meidän tiimiin!

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa http://wirestaff.likeit.fi/apply/4540051

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

 

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

2 kpl
Turku

Etsimme asiakkaalleemme varmaotteista KEITTIÖMESTARIA kokoaikaiseen työsuhteeseen ravintola Pancho Villaan Espooseen, hyvien kulkuyhteyksien päähän. Haussa on hyvää ruokaa rakastava ammattilainen ylläpitämään laatua ja vastaamaan keittiön päivittäisestä toiminnasta. Etsimämme henkilö on jämäkkä esimies, innokas kehittymään, eikä tingi laadusta.

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta keittiön esimiestyöskentelystä, kykyä hahmottaa, hallita ja kehittää suuria kokonaisuuksia, sekä nälkää ja halua menestyä raviontola-alalla. Sujuva englannin kielen taito on ehdoton ja suomi katsotaan isoksi plussaksi.

Valitulle mestarille tarjolla on hyvät puitteet, mahdollisuus toimia huippusuositun konseptin parissa, luotettavan työnantajan edut sekä mukavat työkaverit. Kirsikkana kakun päällä, hommaan ei tarvitse lähteä TESsin palkalla, vaan se on neuvoteltavissa niin, että kaikki ovat tyytyväisiä.

Oletko etsimämme ammattilainen? Jätä rohkeasti hakemus mahdollisimman nopeasti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/4537990 varmistaaksesi, että olet mukana valinnoissa. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:
Nicolas Hakkarainen
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

1 kpl
Espoo

Etsimme reippaita SIIVOOJIA kesätöihin siistimään julkisia tiloja, kuten myymälöitä ja toimistoja. Odotamme hakijoilta ennenkaikkea reipasta ja hyvää asennetta työntekoa kohtaan, sekä halua oppia uutta ja suorittaa työ huolellisesti alusta loppuun. Aiempi kokemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Sinut perehdytetään kattavasti tehtävään.

Tarjoamme valituille asiaankuuluvan palkan, joustavat työajat ja mukavat työkaverit. 

Työtä on tarjolla osa-aikaisesti. Tunteja pystytään hieman sopimaan työntekijäkohtaisesti, sen mukaan, mikä on sinulle sopivin tapa tehdä töitä. Toivottu aloitus olisi toukokuussa, mutta kuuntelemme mielellämme myös toiveita mikäli se on mahdollista.

Täytä hakemus mahdollisimman nopeasti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/4521792, täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja saat kysymällä:
Nicolas Hakkarainen
0405471719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

In English:

We are searching for work oriented and responsible CLEANERS for summer employees. The work is done at public facilities, stores and offices, so we expect employees to be brisk and have a straightforward attitude towards work. Previous experience is considered as a plus, but is not necessary. You will be trained for the job.

We offer applicants a competitive salary, flexible working hours and comfortable co-workers. The optimal starting would in May, but we are open to negotiate other starting dates as well.

Fill the application via this link http://wirestaff.likeit.fi/apply/4521792, the positions will be filled as soon as we found the suitable candidates.

For additional information:
Nicolas Hakkarainen
0405471719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

5 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

KOKKI, Pancho Villa Skanssi

 

Kesäkuussa 2022 avataan UUSI  Pancho Villa Turun Skanssiin, johon etsimme KOKKEJA vakituiseen työsuhteeseen, tunteja tarjolla 60 - 90h/3vko

Pancho Villa on Suomesta lähtöisin oleva meksikolaishenkinen franchising-ravintolaketju. Rento ja tunnelmallinen ravintola tarjoaa maukkaita hampurilaisia, herkullisia pihviannoksia sekä muita runsaita herkkuja meksikolaiseen tyyliin. Reilut annoksemme valmistuvat ammattitaidolla ja ylpeydellä hyvistä raaka-aineista itse tekemällä.

Runsaan a la carte listan lisäksi tarjoamme lounasta jokaisena arkipäivänä. Erinomainen ruoka ja ripeä palvelu takaavat loistavan ravintola elämyksen jokaiselle vauvasta vaariin. Ravintolassa on A-oikeudet.

Oletko ahkera, ruoanlaittoa rakastava keittiön ammattilainen, jolla on positiivinen asenne työtä kohtaan? Olet joustava, sinulla on alalle soveltuva koulutus ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Haluaisit oppia uutta, tehdä asiakkaista tyytyväisiä ja olet parhaimmillasi paineen alla. Ymmärrät, että ravintolassa tehdään töitä yhteen hiileen puhaltaen ja ei tuota vaikeuksia poiketa salinkaan puolella auttamassa tarpeen tullen?

Olemme yhdessä asiakkaamme kanssa rakentamassa uuteen ravintolaan huipputiimiä, jossa on mahtava henki ja kaikki tekijät tuntevat kuuluvansa tiimiin. Sinä, joka koet olevasi todellinen tiimipelaaja, niin hae rohkeasti mukaan tähän huipputiimiin.

Mikäli vastasit kyllä, voit olla juuri oikea henkilö Pancho Villan iloiseen ja ahkeraan tiimiin!

Olethan joustava ja valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työssä vaaditaan hygieniapassi.

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa http://wirestaff.likeit.fi/apply/4513619

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

 

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

4 kpl
Turku

TARJOILIJA, PANCHO VILLA SKANSSI

 

Kesäkuussa 2022 avataan UUSI Pancho Villa Turun Skanssiin, johon etsimme TARJOILIJOITA. Tunteja olisi tarjolla 60h – 90h/3vko. 

Pancho Villa on Suomesta lähtöisin oleva mexikolaishenkinen franchising-ravintolaketju. Rento ja tunnelmallinen ravintola tarjoaa maukkaita hampurilaisia, herkullisia pihviannoksia ja muita runsaita herkkuja meksikolaiseen tyyliin. Reilut annoksemme valmistuvat ammattitaidolla ja ylpeydellä hyvistä raaka-aineista itse tekemällä. 

Runsaan a la carte listan lisäksi tarjoamme lounasta jokaisena arkipäivänä. Erinomainen ruoka ja ripeä palvelu takaavat loistavan ravintola elämyksen jokaiselle vauvasta vaariin. Ravintolassa on A-oikeudet.

Olemme yhdessä asiakkaamme kanssa rakentamassa uuteen ravintolaan huipputiimiä, jossa on mahtava henki ja kaikki tekijät tuntevat kuuluvansa tiimiin. Sinä, joka koet olevasi todellinen tiimipelaaja, niin hae rohkeasti mukaan tähän huipputiimiin.

Sinulla on kokemusta itsenäisestä työskentelystä sekä lautastarjoilusta ja olet ahkera työntekijä, joka joustaa tarvittaessa?

Mikäli vastasit kyllä, voit olla juuri oikea henkilö Pancho Villan iloiseen ja ahkeraan tiimiin!
Työssä vaaditaan hygieniapassi ja alkoholipassi.
Olethan valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa http://wirestaff.likeit.fi/apply/4513567

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

 

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

 

5 kpl
Turku

Haemme palvelualttiita ja vastuuntuntoisia SIIVOOJIA vakituiseen työsuhteeseen. Siivottavat kohteet ovat julkisia tiloja, myymälöitä tai esimerkiksi toimistoja, joten odotamme työntekijöiltä reipasta ja suoraselkäistä asennetta. 

Tarjoamme hakijoille kilpailullisen palkan, joustavat työajat ja mukavat työkaverit. 

Työtä on tarjolla osa-aikaisesti. Tunteja pystytään hieman sopimaan työntekijäkohtaisesti, sen mukaan, mikä on sinulle sopivin tapa tehdä työtä. 

 

Aiempi kokemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Sinut perehdytetään kattavasti tehtävään.

Täytä hakemus mahdollisimman nopeasti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/4495759, täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja saat kysymällä:
Nicolas Hakkarainen
0405471719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

In English:

We are searching for work oriented and responsible CLEANERS for a permanent cleaner roles. The work is done at public facilities, stores and offices, so we expect employees to have honest and straightforward attitude.

We offer applicants a competitive salary, flexible working hours and comfortable co-workers.

The job is part-time. We are able to modify the hours in a way that they are suitable for the candidate. 

Previous experience is plus, but not necessary. You will be trained for the job.

Fill the application via this link http://wirestaff.likeit.fi/apply/4495759, the positions will be filled as soon as we found the suitable candidates.

For additional information:
Nicolas Hakkarainen
0405471719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

5 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä muoviteollisuuteen Salon seudulle. Yritys ideoi ja toteuttaa laadukkaita tulostuspintoja ammattimaisiin ja vaativiin käyttökohteisiin maalla ja merellä. Työtehtävään annetaan kunnon perehdytys. Sinä, joka olet kätevä käsistäsi ja hyvässä fyysisessä kunnossa(seisomatyö), niin laitahan hakemusta tulemaan.

Hakijolita odotamme:

- Hyvää fyysistä kuntoa (seisomatyö)

- Kädentaitoa ja huolellisuutta

- Hyvää tiimityöskentelytaitoa

- Kovaa asennetta työntekoon

- Joustavuutta

- Hyvää suomen kielen osaamista

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa http://wirestaff.likeit.fi/apply/4462558

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

 

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

5 kpl
Salo

Etsimme asiakkaalleemme Ravintola Hook Helsinkiin varmaotteista VUOROPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen!

Tarjoamme nyt kokoaikaista ja vakituista vuoropäällikön työtä siipiravintolassa! Vuoropäällikkönä toimit ravintolapäällikön oikeana kätenä tiimiesihenkilönä. Vastuualueeseesi kuuluvat työtehokkuuden seuraaminen, palvelun laadun varmistaminen, töiden suunnittelu ja raportointi. Pääset myös työskentelemään salin puolella asiakaspalvelutehtävissä. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä tiimipelaajaa osaksi meidän iloista tiimiämme. Meille yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet
vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö, haethan mukaan meidän tiimiin!

Edellytämme hakijalta:

- Aiempaa kokemusta ravintola-alalta, mahdollisesti myös esimiestehtävistä

- Kykyä hahmottaa, hallita ja kehittää suuria kokonaisuuksia

- Halua menestyä ravintola-alalla

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Oletko etsimämme ammattilainen? Jätä hakemus mahdollisimman nopeasti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/4378454 Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sanni Vennola

044 763 2800

sanni.vennola@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki

Haemme asiakaspalveluhenkistä tarjoilijaa suosittuun siipiravintolaan!

Oletko motivoitunut ja uusia haasteita etsivä työntekijä? Tarjoamme nyt mahdollisuuden työskennellä lämminhenkisessä siipiravintolassa Helsingissä. Tarjolla on kokoaikaista ja osa-aikaista työtä tarjoilijana. Työn on tarkoitus alkaa mahdollisimman pian. Perehdytämme työhön, mutta toivomme aiempaa kokemusta ravintola-alasta.

Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää osaksi meidän iloista tiimiämme. Meille yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet
vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö,
haethan mukaan meidän tiimiin!

Tarjoilijan tehtävään sinulta odotetaan:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä positiivista asennetta

- Kykyä toimia tiimin jäsenenä

- Kokemusta ravintola-alasta

- Hygieniapassia

- Anniskelupassia

Täytä tästä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4377350

Lisätietoja:

Sanni Vennola

044 763 2800

sanni.vennola@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki

Haemme nyt kokkia yhteen Suomen parhaista siipiravintoloista!

Haluatko mukaan huippujengiin valmistamaan maukasta siipiruokaa? Etsimme oma-aloitteista ja hyvän asenteen omaavaa kokkia Ravintola Hook Helsinkiin. Tarjoamme vakituista ja kokoaikaista kokin työtä. Työ alkaa heti tai mahdollisimman pian. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta tai ravintola-alan koulutusta. 

Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä tiimipelaajaa osaksi meidän iloista tiimiämme. Meille yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet
vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö, haethan mukaan meidän tiimiin!

Täytä nopea hakemus tämän linkin kautta: 

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4376387

Olemme pian yhteydessä!

Lisätietoja:

Sanni Vennola

044 763 2800

sanni.vennola@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki

Etsimme asiakkaalleemme Ravintola Hook Espooseen VUOROPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen!

Vuoropäällikkönä toimit ravintolapäällikön oikeana kätenä tiimiesihenkilönä. Vastuualueeseesi kuuluvat työtehokkuuden seuraaminen, palvelun laadun varmistaminen, töiden suunnittelu ja raportointi. Pääset myös työskentelemään salin puolella asiakaspalvelutehtävissä. Työ on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian.

Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä tiimipelaajaa osaksi meidän iloista tiimiämme. Meille yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet
vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö, haethan mukaan meidän tiimiin!

Edellytämme hakijalta:

 • Aiempaa kokemusta ravintola-alalta, mahdollisesti myös esimiestehtävistä
 • Kykyä hahmottaa, hallita ja kehittää suuria kokonaisuuksia
 • Halua menestyä ravintola-alalla
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Hygienia- ja anniskelupassia

Oletko etsimämme ammattilainen? Jätä hakemus mahdollisimman nopeasti tämän linkin kautta:

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4310408 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sanni Vennola

044 763 2800

sanni.vennola@wirestaff.fi

1 kpl
Espoo, Helsinki

Haemme nyt kokkia yhteen Suomen parhaista siipiravintoloista!

Haluatko mukaan huippujengiin valmistamaan maukasta siipiruokaa? Etsimme oma-aloitteista ja hyvän asenteen omaavaa kokkia Ravintola Hook Espooseen. Tarjoamme vakituista ja kokoaikaista työtä Espoon Tapiolassa. Työ alkaa heti tai mahdollisimman pian. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta ravintola-alasta. 

Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä tiimipelaajaa osaksi meidän iloista tiimiämme. Meille yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet
vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö, haethan mukaan meidän tiimiin!

Täytä nopea hakemus tämän linkin kautta: 

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4302913

Olemme pian yhteydessä!

Lisätietoja:

Sanni Vennola

044 763 2800

sanni.vennola@wirestaff.fi

1 kpl
Espoo

Etsimme tarjoilijaa Ravintola Hook Espooseen!

Oletko ammattitaitoinen ja hyvän asenteen omaava työntekijä ja kaipaat uusia haasteita? Etsimme motivoitunutta tiimipelaajaa Tapiolassa sijaitsevaan siipiravintolaan. Työssä pääset työskentelemään asiakaspalvelutehtävissä osana nuorekasta tiimiä. Perehdytämme työhön, mutta toivomme aiempaa kokemusta ravintola-alasta. Työ alkaa heti tai mahdollisimman pian.

Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä tiimipelaajaa osaksi meidän iloista tiimiämme. Meille yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet
vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö, haethan mukaan meidän tiimiin!

Edellytämme hakijalta:

- Aiempaa kokemusta ravintola-alalta

- Asiakaspalveluhenkisyyttä

- Kykyä toimia tiimin jäsenenä

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

- Hygieniapassia

Oletko etsimämme ammattilainen? Jätä hakemus mahdollisimman nopeasti tämän linkin kautta.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4302777

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Nicolas Hakkarainen

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

040 547 1719

1 kpl
Espoo

Haemme vuoropäällikköä Espoon uuden Lippulaivan Elias Döner Kebab ravintolaan!

Etsimme nyt vuoropäällikköä Espoon uuteen Lippulaivaan avautuvaan Elias Döner Kebab ravintolaan. Ravintola tarjoaa maukasta katuruokaa. Työ on kokoaikainen ja työsuhteelta vakituinen. Vuoropäällikkönä pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä sekä salin että keittiön puolella. Tehtävään koulutetaan, joten aiempaa kokemusta kebab-ravintolassa työskentelystä ei vaadita. Tehtävässä pärjätäksesi, sinulla on kuitenkin oltava aiempaa kokemusta työskentelystä ravintola-alalla.

Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää osaksi meidän iloista tiimiämme. Meille yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö, haethan mukaan meidän tiimiin!

Ravintolatyöntekijän tehtävään sinulta odotetaan:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä positiivista asennetta

- Kykyä toimia tiimin jäsenenä

- Kokemusta ravintola-alasta

- Hygieniapassia ja anniskelupassia

Täytä tästä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4288804

Lisätietoja:

Sanni Vennola

044 763 2800

sanni.vennola@wirestaff.fi

1 kpl
Espoo

Etsimme asiakasyritykseemme Espooseen kiinteistöhuollon KONEKULJETTAJIA kevään ja kesän sesonkiin.

Työhösi kuuluu mm. pihojen ja katujen putsausta sekä mahdollisesti parkkihallien pesua. Lisäksi työtehtäviin saattaa kuulua myös muita kevään ja kesän pihatöitä. Kyseessä on kokoaikainen työ. Palkkaus tehtävässä riippuu aiemmasta kokemuksestasi. Tässä on loistava mahdollisuus työllistyä monipuolisiin tehtäviin menestyvään yritykseen!

Koneenkuljettajalta odotamme:

- Aimpaa kokemusta kiinteistöhuollon koneiden kuten Willen ja/tai lakaisukoneen kuljettamisesta

- Ahkeraa asennetta ja huolellisuutta

- Vähintään 18-vuoden ikää

- Vähintään B-ajokorttia

Lisätietoja tehtävästä:

Juuso Puustinen

juuso.puustinen@wirestaff.fi

045 633 5901

2 kpl
Espoo

Etsimme nyt reippaita kiinteistöhuoltajia Helsinkiin!

Oletko työtäpelkäämätön ja ulkotöissä viihtyvä työntekijä? Meillä olisi tarjolla kiinteistöhuoltotöitä eri puolilla Espoota. Työhön kuuluu sekä yksityisten että julkisten rakennusten pihojen huolto ja kunnostus. Työ on kokoaikaista, jonka on tarkoitus alkaa maaliskuun aikana. Aiempi kokemus katsotaan eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan työssä. Palkkaus on neuvoteltavissa kokemuksen perusteella. 

Tehtävässä suomen kielen taito katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta: 

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4286414

Lisätietoja antaa:

Nicolas Hakkarainen

040 5471719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Espoo

Haemme asiakaspalveluhenkistä tarjoilijaa suosittuun ravintolaan Jumboon!

Etsimme nyt ravintolatyöntekijää Jumbon Deliberi- ravintolaan. Viihtyisä ravintola tarjoaa mahdollisuuden työskennellä lämminhenkisessä ja nuorekkaassa ympäristössä. Tarjolla on kokoaikaista ja osa-aikasta työtä, oman mielenkiintosi mukaan. Työvuorot sijoitttuvat ostoskeskuksen aukioloaikojen mukaisesti. 

Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää osaksi meidän iloista tiimiämme. Meille yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet
vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö,
haethan mukaan meidän tiimiin!

Ravintolatyöntekijän tehtävään sinulta odotetaan:

 • Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä positiivista asennetta
 • Kokemusta ravintola-alasta
 • Hygieniapassia
 • Anniskelupassia

Täytä tästä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4260268

Lisätietoja:

Sanni Vennola

044 763 2800

sanni.vennola@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki, Vantaa

Etsitkö uusia haasteita työhösi ja haluaisit kehittää omaa osaamistasi rakennusalan puolella? Onko sinulla kenties jo aiempaa kokemusta kyseisestä työstä, vai oletko hyvällä asenteella varusteltu parvekelasien asentamisen keltanokka? Me Wireellä arvostamme sinua ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään työssäsi. 

Haemme nyt osaavaa ja ammattitaitoista parvekelasiasentajaa asiakasyrityksellemme.

Työhösi kuuluu parvekelasien ja -kaiteiden asennus projektiluontoisissa töissä pääkaupunkiseudun alueella. Tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Tässä työssä täsmällinen ja oppimishaluinen asenne ratkaisee. Edellytämme sinulta kuitenkin sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi katsomme eduksi mikäli sinulla on aikaisempaa työkokemusta parvekelasien asennustöistä, alaan soveltuva koulutus ja oman auton käyttömahdollisuus.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

 • Luotettavan ja ammattitaitoisen työnantajan
 • Mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät
 • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi
 • Kilpailukykyisen palkan, joka on osaamisesi mukainen

Jos kiinnostuit, jätä hakemus mahdollisimman pian tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/4252145. Olemme sinuun pian yhteydessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

Sanni Vennola

044 763 2800

sanni.vennola@wirestaff.fi

1 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Etsitkö uusia haasteita työhösi ja haluaisit kehittää omaa osaamistasi maalauksen puolella? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta maalarina työskentelystä? Me Wireellä arvostamme ammattitaitoasi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään työssäsi. 

Haemme nyt osaavaa ja ammattitaitoista MAALARIA erilaisiin maalauskohteisiin.

Tässä työssä arvostamme erityisesti sitä, että niin pensseli, tela kuin ruiskukin pysyy sinulla kädessä ja työnjälkesi on priimaa. Työtehtäviin saattaa maalauksen lisäksi kuulua myös  erilaiset tasoitus tai paikkaustyöt, riippuen osaamisestasi ja kokemuksestasi. Kohteina on niin sisä- kuin ulkomaalaukset. Maalauskohde saattaa olla myös rakennustyömaalla, jonka takia katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy työturvallisuuskortti. 

Tarjoamme ammattitaitosi vastineeksi luotettavan ja ammattitaitoisen työnantajan, mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä urallasi sekä kilpailukykyisen palkan, joka on aina osaamisesi mukainen. 

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin tai sähköpostin kautta. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. http://wirestaff.likeit.fi/apply/4252117

Lisätietoja:

Sanni Vennola

044 763 2800

sanni.vennola@wirestaff.fi

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

 

1 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Tuusula, Vantaa

Etsitkö uusia haasteita työhösi ja haluaisit kehittää omaa osaamistasi rakennusalan puolella? Onko sinulla kenties jo aiempaa kokemusta rakennusmiehenä työskentelystä? Me Wireellä arvostamme ammattitaitoasi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään työssäsi. 

Haemme nyt rakennusmiestä vahinkokorjauksiin. Työnkuvaasi kuuluu monipuoliset purku- ja korjaustyöt. Tarkat työtehtävät ja työkohteet vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden mukaan, painottuen kuitenkin pääkaupunkiseudulle. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Edellytämme sinulta:

 • Työtehtäviä vastaavaa rakennusalan koulutusta
 • Vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
 • Reipasta asennetta ja tekemisen meininkiä
 • Työturvallisuuskorttia

Katsomme myös eduksi, mikäli sinulla on omat työvalineet mahdollisuus autolla liikkumiseen.

Tarjoamme sinulle:

 • Luotettavan ja ammattitaitoisen työnantajan
 • Mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät
 • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi
 • Kilpailukykyisen palkan, joka on osaamisesi mukainen

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin tai sähköpostin kautta. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. http://wirestaff.likeit.fi/apply/4251847

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sanni Vennola

044 763 2800

sanni.vennola@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

1 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki

Etsitkö uusia haasteita työhösi ja haluaisit kehittää omaa osaamistasi sähköasennuksen puolella? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta sähköasennustöistä? Me Wireellä arvostamme ammattitaitoasi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään työssäsi. 

Haemme nyt osaavaa ja ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA Espooseen. Tässä työssä pääset tekemään monipuolisia sähköasentajan töitä, huomioituna oma osaamisesi ja mielenkiinnon kohteesi. 

Edellytämme sinulta:
 • sähköasentajan perustutkintoa
 • vähintään kahden vuoden työkokemusta 
 • sähkötyöturvallisuuskorttia
 • työturvallisuuskorttia
 • reipasta asennetta ja tekemisen meininkiä

Tarjoamme sinulle:

 • Luotettavan ja ammattitaitoisen työnantajan
 • Mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät
 • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi
 • Osaamisesi mukaisen kilpailukykyisen palkan

  Kiinnostuitko? Täytä alla olevan linkin avulla työhakemus ja olemme yhteydessä sinuun pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/4251830

  Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Sanni Vennola

  044 763 2800

  sanni.vennola@wirestaff.fi

   

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

  1 kpl
  Espoo

  Haemme asiakaspalveluhenkistä ravintolatyöntekijää asiakkaallemme Bites Burgersille hyvien kulkuyhteyksien päähän Espooseen!

  Etsimme nyt osa-aikaista ravintolatyöntekijää Lippulaivan Bites Burgersiin. Herkullisia burgereita tarjoava urbaani ravintola tarjoaa mahdollisuuden työskennellä nuorekkaassa ja viihtyisässä ympäristössä. Ravintolassa tarjoillaan myös alkoholijuomia, mikä vaikuttaa palkan suuruuteen. Työtä on tarjolla 45-90h/3vko. Työajat ovat kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaiset. Työssä pääset työskentelemään sekä burgereiden valmistuksen että asiakaspalvelun ja tarjoilun puolella. 

  Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä työntekijää osaksi meidän iloista tiimiämme. Meille yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet
  vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö,
  haethan mukaan meidän tiimiin!

  Ravintolatyöntekijän tehtävään sinulta odotetaan:

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä positiivista asennetta
  • Kokemusta ravintola-alalla työskentelystä
  • Hygieniapassia
  • Anniskelupassia

  Täytä tästä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä!

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/4247218

  Lisätietoja:

  Sanni Vennola

  044 763 2800

  sanni.vennola@wirestaff.fi

  1 kpl
  Espoo

  Haemme kesäksi ravintolatyöntekijöitä Lahteen

  Työtä on tarjolla nuorekkaassa porukassa osa-aikaisesti, että kokoaikaisesti. Työt on mahdollista aloittaa jo nyt töihin kutsuttaessa periaatteella ja siitä jatkaa kokoaikaisena kesätyöntekijänä. 

  Töitä on tarjolla arkisin sekä viikonloppuisin. 

  Työnkuvasi on monipuolinen ja pitää sisällään ravintolan ja salipuolen tehtäviä. Tulet osallistumaan ruanvalmistukseen, ruoan esillepanoon ja myyntiin sekä huolehtimaan keittiö tilojen ja laitteiden puhdistuksesta. Eduksi katsomme ajokortin omistamisen, koska ruokakuljetukset hoitaa ravintolan henkilökunta. 

  Työssä vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä ja ripeää työskentelyotetta. 

  Työhön saa kattavan perehdytyksen, joten aiempaa kokemusta ei vaadita. 

  Lisätietoja tehtävästä antaa: 

  Anni Koskela 

  0504622817 / anni.koskela@wirestaff.fi 

  4 kpl
  Lahti

  Haemme RAKENNUSMIEHIÄ asiakkaalle Kirkkonummelle rakennusprojektiin.

  Työnkuvaan kuuluu erilaisten sisäelementtien ja tilanjakoratkaisuiden asennus. Työtä tehdään osaavassa porukassa ja hyvässä hengessä. Luovia kirvesmiehen ratkaisuja ei tässä työssä vaadita vaan työt suoritetaan ohjeiden mukaan ja työnjohtajan opastuksella.

  Odotamme hakijalta:

  -kokemusta rakennusmiehen töistä

  -reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa

  -voimassaolevaa työturvallisuuskorttia

  Mikäli kiinnostuit työtehtävästä ja koet olevasi hakemamme henkilö haethan paikkaa alla olevasta linkistä.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/4202485

  Työt alkavat mahdollisimman nopeasti, joten haastattelemme ja palkkaamme sopivia henkilöitä pitkin hakuprosessia.

  Wire Henkilöstöpalvelut - Hyvässä Wireessä!

  Olemme kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää tuntea asiakkaat ja työntekijät henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme — ei turhia puheita eikä kiertelyä.

  2 kpl
  Kirkkonummi

  Etsimme asikkaalle vakituiseen työsuhteeseen tuotepäällikköä elementti- ja moduulirakentamiseen! Osana asiakkaan tuotanto- ja myyntitiimiä osallistut asiakasprosesseihin ja tuotteiden kehitystyöhön.

  Tuotepäällikkön rooli on monipuolinen ja työssä painoitetaan rakennusalan osaamista, myyntitaitoa ja asiakaslähtöisyyttä. Rakennusalan osaamista painotetaan etenkin tuotanto- ja tuotekehitysvaiheessa, jossa osallistut elementtien kehitystyöhön asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Rakennusalan osaamisella täydennät asiakasyrityksen toimiston moniammatillista tiimiä ja tuot pöytään oman osaamisesi. Myyntitaitoa ja asiakaslähtöisyyttä tarvitaan jokapäiväisessä työssä ja etenkin tilanteissa, joissa perustelet esimerkiksi modullirakentamisen hyötyjä yli paikallaan valamisen.

  Hakemamme tuotepäällikön rooli on monimuotoinen, jossa yhdistyy betoni- ja elementtirakentamisen käytännön ymmärtäminen ja asiakaslähtöinen työote. Etsimämme henkilö on työskennellyt työmailla insniöörin / rakennusmestarin roolissa ja etsii nyt uralleen seuraavaa askelta niin sanotusti "siisteistä sisähommista". Hän ymmärtää betoni- ja elementtirakentamisen kokonaisuutena ja lukee sujuvasti rakennuspiirustuksia. Kommunikointi sujuu ihmisten kanssa niin toimistolla kuin työmaalla. Ote työhön on tulosorientoitunut ja järjestelmällinen. Kaiken edellemainitun lisäksi odotamme hakijalta reipasta asennetta ja valmiutta sitoutua työhön pitkäjänteisesti, on oltava hyvä ja energinen työkaveri.

  Lyhyesti sanottuna etsimme myyntihenkistä insinööriä/ rakennusmestaria modullirakentamiseen erikoistuneelle firmalle tuotepäällikön rooliin Helsinkiin.

  Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin haethan alla olevasta linkistä. 

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/4180372

  Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Nicolas Hakkarainen

  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  www.wirestaff.fi

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

  1 kpl
  Helsinki

  Haemme ravintolatyöntekijöitä Lahteen

  Työtä on tarjolla osa-aikaisesti, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelun oheen. Vuoroihin pääset itse vaikuttamaan ja tekemään niitä niin kuin sinulle sopii. 

  Töitä on tarjolla arkisin sekä viikonloppuisin. 

  Työnkuvasi on monipuolinen ja pitää sisällään ravintolan ja salipuolen tehtäviä. Tulet osallistumaan ruuanvalmistukseen, ruuan esillepanoon ja myyntiin sekä huolehtimaan keittiötilojen ja laitteiden puhdistuksesta. 

  Työssä vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä ja ripeää työskentelyotetta. 

  Työhön saa kattavan perehdytyksen sekä osaavat työkaverit jotka auttavat sinua pärjäämään tässä työssä. 

  4 kpl
  Lahti
  Haemme ikkunanpesijöitä asiasyritykselle pääkaupunkiseudulla!
  Haemme reippaita ikkunanpesijöitä asiakasyritykselle pääkaupunkiseudulla. Työtä on tarjolla vaihtelevin tunnein ja pääset vaikuttamaan omaan työmäärään. Työtä tehdään lähtökohtaisesti arkisin 8-17 aikavälillä. 
  Aikaisempi kokemus ikkunanpesusta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Etsimämme henkilöt ovat oma-aloitteisia ja reippaita tekijöitä, jotka ymmärtävät asiakaspalvelun luonteen. Työ on fyysistä ja tarkkuutta vaativaa. Pesuja suoritetaan enimmäkseen asiakkaiden kotitalouksissa. 
  Oletko mahdollisesti etsimämme henkilö? Hae työpaikkaa alla oleavan linkin kautta niin olemme sinuun yhteydessä:
  Lisätietoa työstä ja työnkuvasta voit kysyä sähköpostitse osoitteesta:
  lasse.sopanen@wirestaff.fi

  Wire Henkilöstöpalvelut - Hyvässä Wireessä!

  Olemme kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää tuntea asiakkaat ja työntekijät henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme — ei turhia puheita eikä kiertelyä.

  5 kpl
  Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme Helsingissä sijaitsevaan Mall of Triplan Pancho Villaan osa-aikaisia kokkeja (n. 90h/3vk).

  Pancho Villa on Suomesta lähtöisin oleva meksikolaishenkinen franchising-ravintolaketju. Rento ja tunnelmallinen ravintola tarjoaa maukkaita hampurilaisia, herkullisia pihviannoksia ja muita runsaita herkkuja meksikolaiseen tyyliin. Reilut annoksemme valmistuvat ammattitaidolla ja ylpeydellä hyvistä raaka-aineista itse tekemällä. Runsaan a la carte listan lisäksi tarjoamme lounasta jokaisena arkipäivänä. Erinomainen ruoka ja ripeä palvelu takaavat loistavan ravintola elämyksen jokaiselle vauvasta vaariin. Ravintolassa on A-oikeudet.

  Oletko ahkera, ruoanlaittoa rakastava keittiön ammattilainen, jolla on positiivinen asenne työtä kohtaan? Olet joustava, sinulla on alalle soveltuva koulutus ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Haluaisit oppia uutta, tehdä asiakkaista tyytyväisiä ja olet parhaimmillasi paineen alla. Ymmärrät, että ravintolassa tehdään töitä yhteen hiileen puhaltaen ja ei tuota vaikeuksia poiketa salinkaan puolella auttamassa tarpeen tullen?

  Työhön vaaditaan hygieniapassi.

  Mikäli vastasit kyllä, voit olla juuri oikea henkilö Pancho Villan iloiseen ja ahkeraan tiimiin!

  Työajat sijoittuvat kauppakeskuksen aukioloaikoihin 8-21 välille viikon jokaiselle päivälle.

  Viikkotuntimäärä on vähintään 30 h / vko

  Lisätietoja tehtävästä antaa:
  Nicolas Hakkarainen

  0405471719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Helsinki

  Etsimme asiakasyrityksellemme Trukinkuljettajia Turun telakalle. Asiakkaamme arvostaa aikaisempaa kokemusta.  Työtä tehdään kahdessa vuorossa malliin viikko päivävuoroa ja viikko iltavuoroa. Sinä, joka olet kovalla asenteella varustettu Trukkikuski, niin laita hakemusta kehiin. Työt alkavat nopealla aikataululla tai sopimuksen mukaan. Tässä on mahdollisuus pitempiaikaiseen työhön.

  Hakijoilta odotamme:

  - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

  - Trukkikorttia

  - 18 vuoden ikää (Telakka)

  - Suomen kielen hyvää osaamista

  - Hyvää fyysistä kuntoa

  - Tiimihenkisyyttä

  Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa http://wirestaff.likeit.fi/apply/4144738

  Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

   

   

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

  4 kpl
  Turku

  Etsimme nyt asiakkaamme palvelukseen Tuotantotyöntekijää

  Pääasiallisina tehtävinäsi ovat monipuoliset kiventyöstötehtävät sekä muut vaihtelevat työnantajan osoittamat tehtävät tuotannossa.

  Toivomme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta tuotannollisista töistä. Työ sisältää nostoja ja on fyysisesti kuormittavaa. 

  Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta kivialaa kohtaan, halua oppia uusia asioita, tarkkuutta työtehtävien hoidossa sekä kykyä toimia sekä itsenäisesti että ryhmässä. 

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen pitkäaikaisen tehtävän perinteikkäässä yrityksessä. 

  Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa, joten jos tunnet alan omaksesi, laita ripeästi hakemusta tulemaan! Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Heikkilä-Collin sähköpostitse hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi tai puhelimitse 044 901 6902. 

  1 kpl
  Pirkanmaa

  Etsitkö uusia haasteita työhösi ja haluaisit kehittää omaa osaamistasi? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta projektien läpiviennistä? Me Wireellä arvostamme ammattitaitoasi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään työssäsi. 

  Haemme nyt osaavaa ja ammattitaitoista projekti-insinööriä asiakasyrityksellemme rakennuspuolelle. 

  Tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan. 

  Työnkuvaasi kuuluu:

  • Projektien suunnittelu, toteutus ja läpivienti projektipäällikön kanssa
  • Sopimusten laadinta aliurakoiden ja materiaalihankintojen osalta
  • Tiiviin yhteistyön tekeminen sekä organisaation että asiakkaiden välillä

  Projekti-insinööriltä edellytetään:

  • Työtehtäviä vastaava rakennusalan koulutus (rakennusmestari tai -insinööri)
  • Vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Hyvät työnjohto- ja organisaatiotaidot 
  • Kyky ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä
  • Osaamista kokonaisuuksien hallinnasta ja toteutuksesta

  Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

  • Luotettavan ja ammattitaitoisen työnantajan
  • Mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät
  • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi
  • Kilpailukykyisen palkan, joka on osaamisesi mukainen

  Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin tai sähköpostin kautta. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. http://wirestaff.likeit.fi/apply/4048940

  Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Nicolas Hakkarainen

  040 5471719

  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

  1 kpl
  Uusimaa

  Etsitkö uusia haasteita työhösi ja haluaisit kehittää omaa osaamistasi sähköurakoinnin puolella? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta sähköprojektipäällikön pestistä? Me Wireellä arvostamme ammattitaitoasi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään työssäsi. 

  Haemme nyt osaavaa ja ammattitaitoista sähköprojektipäällikköä asiakasyrityksellemme talotekniikkaurakointiin.

  Sähköprojektipäällikkönä toimit asunto- ja toimitilakohteissa korjaus- ja/tai uudispuolella. Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan. 

  Työnkuvaasi kuuluu:

  • Projektien toteutus ja niiden onnistunut läpivienti
  • Työn suorittamisen ja laadun ohjaaminen 
  • Esimiehenä toimiminen ja työntekijöistä huolehtiminen
  • Yhteyshenkilönä toimiminen asiakkaan suuntaan

  Sähköprojektipäälliköltä edellytetään:

  • Työtehtäviä vastaava sähköalan koulutus
  • Vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Hyvät työnjohto- ja organisaatiotaidot 
  • Kyky ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä
  • Osaamista kokonaisuuksien hallinnasta ja toteutuksesta

  Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

  • Luotettavan ja ammattitaitoisen työnantajan
  • Mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät
  • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi
  • Kilpailukykyisen palkan, joka on osaamisesi mukainen

  Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin tai sähköpostin kautta. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. http://wirestaff.likeit.fi/apply/4048892

  Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Nicolas Hakkarainen

  040 5471719

  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

  1 kpl
  Uusimaa

  Etsitkö uusia haasteita työhösi ja haluaisit kehittää omaa osaamistasi korjausrakentamisen puolella? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta korjausrakentamisesta? Me Wireellä arvostamme ammattitaitoasi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään työssäsi. 

  Haemme nyt vastaavaa työnjohtajaa korjausrakentamiseen erikoistuvalle asiakasyrityksellemme!

  Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan. 

  Työnkuvaasi kuuluu:

  • Työmaan rakentamisen johtaminen
  • Rakentamisen laadusta, säännöksistä ja määräyksistä huolehtiminen 
  • Tarvittavien suunnitelmien ja lupien olemassaolosta huolehtiminen

  Vastaavalta työnjohtajalta edellytetään:

  • Työtehtäviä vastaava rakennusalan koulutus (RI/RKM) ja vähintään kahden vuoden kokemus korjausrakentamisesta
  • Hyvät työnjohto- ja organisaatiotaidot 
  • Kyky ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä
  • Osaamista kokonaisuuksien hallinnasta ja toteutuksesta

  Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

  • Luotettavan ja ammattitaitoisen työnantajan
  • Mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät
  • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi
  • Kilpailukykyisen palkan, joka on osaamisesi mukainen

  Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin tai sähköpostin kautta. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. http://wirestaff.likeit.fi/apply/4048870

  Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Nicolas Hakkarainen

  Puh. 040 547 1719

  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  www.wirestaff.fi

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

  1 kpl
  Uusimaa

  Etsitkö uusia haasteita työhösi ja haluaisit kehittää omaa osaamistasi uudisarakentamisen puolella? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta uudisrakentamisesta? Me Wireellä arvostamme ammattitaitoasi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään työssäsi. 

  Haemme nyt vastaavaa työnjohtajaa uudistuotantoon erikoistuvalle asiakasyrityksellemme!

  Tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

  Työnkuvaasi kuuluu:

  • Työmaan rakentamisen johtaminen
  • Rakentamisen laadusta, säännöksistä ja määräyksistä huolehtiminen 
  • Tarvittavien suunnitelmien ja lupien olemassaolosta huolehtiminen

  Vastaavalta työnjohtajalta edellytetään:

  • Työtehtäviä vastaava rakennusalan koulutus (RI/RKM) ja vähintään kahden vuoden kokemus uudisrakentamisesta
  • Hyvät työnjohto- ja organisaatiotaidot 
  • Kyky ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä
  • Osaamista kokonaisuuksien hallinnasta ja toteutuksesta

  Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

  • Luotettavan ja ammattitaitoisen työnantajan
  • Mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät
  • Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi
  • Kilpailukykyisen palkan, joka on osaamisesi mukainen
  • Ajanmukaiset työkalut

  Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin tai sähköpostin kautta. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. http://wirestaff.likeit.fi/apply/4048323

  Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Nicolas Hakkarainen

  040 5471719

  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

  1 kpl
  Uusimaa

  Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita kesätöihin Via Tribunaliin!

  Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaan. Kaikki alkoi halusta luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksi onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Via Tribunalin maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos – Toisin sanottuna pelkkää priimaa. 

  Etsimme asiakkaallemme Turkuun intohimoisia tarjoilijoita kesätöihin, jotka haluavat taata asiakkaalle loistavan makuelämyksen lisäksi myös vertaansa vailla olevan palveluelämyksen. Et tarvitse välttämättä vuosien kokemusta tarjoilijan töistä, vaan riittää, että olet huipputyyppi, joka ei pelkää tarttua toimeen. Asiakkaamme tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen työhön.

  Toivommekin siis hakijalta halua oppia uutta, kykyä toimia nopeastikin muuttuvassa ympäristössä, sekä positiivista asennetta tilanteeseen kuin tilanteeseen.

  Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa: http://wirestaff.likeit.fi/apply/4040416

  Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

   

   

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

  4 kpl
  Turku

  Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle? Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi? Onko sinulla ajan saatossa karttunut osaamista kaupan alalla erilaisissa työtehtävissä? Jos vastasit kolme kertaa kyllä, tämä on sinulle!

  Haemme kaupan alan moniosaajia Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle K-ryhmän ruokakauppoihin.  

  Etsimältämme osaajalta löytyy kokemusta jostakin näistä osastoista:

  - Elintarvikeosastot kuten hevi-, maito-, eines- ja lihaosasto

  - Teollisen osastot

  - Kassaosasto / postipalvelut

  - Verkkokauppa

  - Palvelutiski

  - Kahvila- /ravintolamaailma

  Osaamista ei tarvitse löytyä jokaiselta osastolta, joten kerrothan hakemuksessa selkeästi, mitä supertaitoja sinulta löytyy. Esimerkiksi Veikkaus-koneen, Matkahuollon tai Honeywell-laitteen käyton osaaminen tai vaihtoehtoisesti osastoiden toiminnan tunteminen ja ymmärtäminen on todellakin juuri sitä spesiaalia osaamista, jota etsimme.

  Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta K-ryhmän kaupoissa työskentelystä, suomen kielen taitoa sekä hyvää asennetta. Tunteja on tarjolla vaihdellen noin 0-37,5h/vko. Voit itse vaikuttaa työvuorojen määrääsi. Työajat sijoittuvat ma-su kaupan aukioloaikojen mukaisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja huipputekijä saa kääriä hihat nopeallakin aikataululla. 

  Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit, laita hakemusta heti sisään! 

  Täytä hakemus tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/4019342.

  Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Sanni Vennola

  WireStaff Helsinki Oy

  044 763 2800

  sanni.vennola@wirestaff.fi

  1 kpl
  Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme nyt hyvän asenteen omaavaa kokkia pian avattavaan uuteen Via Tribunali pizzeriaan Jätkäsaareen hyvin kulkuyhteyksien päähän.

  Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaan. Kaikki alkoi halusta luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksi onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Via Tribunalin maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos – Toisin sanottuna pelkkää priimaa. 

  Etsimme asiakkaallemme Helsingin Jätkäsaareen kokkia valmistamaan vertaansa vailla olevia makuelämyksiä pizzan muodossa. Pääset tekemään keittiön esivalmistelutehtäviä ja osallistumaan aidon Napolilaisen pizzan valmistukseen.

  Tehtävään vaaditaan aiempaa kokemusta tai alan koulutusta sekä hygieniapassia. Lähde mukaan tähän mielenkiintoiseen uuden ravintolan avaukseen. Etsimme huipputyyppejä huippuporukkaan!

  Täytä nopea hakemus tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/4019331

  Olemme pian yhteydessä.

  Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Juuso Puustinen

  WireStaff Helsinki Oy

  045 633 5901

  juuso.puustinen@wirestaff.fi

  --

  We're now searching pizza cooks for one of the best pizzerias in Finland

  From day one, Pizzeria Via Tribunali has been a project of passion towards Neapolitan pizza. Everything started as an eagerness to create a place for a better pizza. Due to the rapid growth of reputation and the consequent expansion of the franchise, the mission has evolved as to offer the best Neapolitan pizza experience in Finland. According to the ideology of Via Tribunali, everything is done with a positive attitude and the ultimate goal is to create the best possible end result - In other words, offer nothing but first-class.

  We're looking for pizza cooks for our customer located in Helsinki. As a pizza cook in Via Tribunali, you'll get to pet customers' sense of taste and take them on a journey in to the world of Napoletanian flavours, whilst leaving your handprint in to Finnish pizzahistory.

  We assume you have some experience from working in a kitchen, but the main requirement is that you're a positive person with with bright attitude. You also need to have a great attitude towards work. Our customer is offering you an extensive familiarisation to your work. 

  Fill this quick job application http://wirestaff.likeit.fi/apply/4019331

  Interested? Additional information:

  Juuso Puustinen

  WireStaff Helsinki Oy

  045 633 5901

  juuso.puustinen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Helsinki

  Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita Helsinkiin huippusijainnille avattavaan uuteen Via Tribunali ravintolaan!

  Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaan. Kaikki alkoi halusta luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksi onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Via Tribunalin maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos – Toisin sanottuna pelkkää priimaa.

  Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin intohimoisia tarjoilijoita, jotka haluavat taata asiakkaalle loistavan makuelämyksen lisäksi myös vertaansa vailla olevan palveluelämyksen. Aiempi kokemus tarjoilijan töistä katsotaan eduksi, mutta et tarvitse välttämättä vuosien kokemusta. Riittää että olet huipputyyppi, joka ei pelkää tarttua toimeen.

  Toivommekin siis hakijalta halua oppia uutta, kykyä toimia nopeastikin muuttuvassa ympäristössä, sekä positiivista asennetta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lähde mukaan tähän mielenkiintoiseen uuden ravintolan avaukseen.

  Täytä hakemus tämän linkin kautta, niin olemme sinuun pian yhteydessä. http://wirestaff.likeit.fi/apply/2848677

  Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Juuso Puustinen

  WireStaff Helsinki Oy

  045 633 5901

  juuso.puustinen@wirestaff.fi

  --

  We're now searching customer service oriented waiters/waitresses for one of the best pizzerias in Finland!

  From day one, Pizzeria Via Tribunali has been a project of passion towards Neapolitan pizza. Everything started as an eagerness to create a place for a better pizza. Due to the rapid growth of reputation and the consequent expansion of the franchise, the mission has evolved as to offer the best Neapolitan pizza experience in Finland. According to the ideology of Via Tribunali, everything is done with a positive attitude and the ultimate goal is to create the best possible end result - In other words, offer nothing but first-class.

  Our customer is now hiring waiters, who are willing to offer top notch customer experience in addition to splendid food. You don't need to have years of experience as a waiter, but you need to be a positive person with bright attitude. You also need to have a great attitude towards work. Our customer is offering you an extensive familiarisation to your work. 

  So, we're looking for candidates with willingness to learn, ability to work in quickly changing environment as well as positive attitude in any situation.

  Fill this quick job application, and we will get in touch with you soonly.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/2848677

  Interested? Additional information:

  Juuso Puustinen

  WireStaff Helsinki Oy

  045 633 5901

  juuso.puustinen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Helsinki

  Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä BLOKKARIA asiakkaallemme Deliberi K7:lle. Ravintola sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Keskuskadulla hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

  Miltä kuulostaisi kesätyö, jossa pääset työskentelemään mahtavien työkavereiden kanssa Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa vilkkaassa mutta tunnelmallisessa ravintolassa? Blokkarina työhösi kuuluu ravintolan asiakastilojen siisteystasosta huolehtiminen, pöytien siivoaminen, lasien kerääminen sekä astiahuollosta vastaaminen. Aikaisempi kokemus blokkarina työskentelemisestä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista, sillä tehtäviin perehdytetään.

  Hakijalta odotetaan hymyä, hyvää asennetta sekä kykyä työskennellä vilkkaassa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Vastineeksi tarjoamme mahdollisuuden kivaan ja monipuoliseen kesätyöhön, luotettavan työnantajan ja mahtavan työporukan, jossa kesäsi sujuu rattoisasti. 

  Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Tunteja on tarjolla 112,5h/3vko ja työsuhde jatkuu elokuun loppuun asti. Aloitus sopimuksen mukaan.

  Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään tästä linkistä: http://wirestaff.likeit.fi/apply/3982710. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

  Lisätietoja tehtävästä antaa:


  Juuso Puustinen
  0456335901
  juuso.puustinen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Helsinki

  Etsimme nyt energistä ja asiakaspalveluhenkistä BAARIMIKKOA asiakkaallemme Deliberi K7:lle osa-aikaiseen työsuhteeseen. Ravintola sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Keskuskadulla hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

  Oletko henkilö, jolla asiakaspalvelu on veressä, asennetta löytyy ja drinkkien tekeminen tulee selkärangasta? Mahtavaa, saatat olla etsimämme ammattilainen! Hakijalta odotetaan lisäksi kykyä työskennellä vilkkaassa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä. 

  Työvuorot sijoittuvat viikonloppuilloille, joten työ sopii täydellisesti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätienestiä kaipaavalle. Tunteja on tarjolla noin 45h/3vko ja aloitus on sopimuksen mukaan.

  Edellytämme sinulta:

  • Aikaisempaa työkokemusta baarissa työskentelystä
  • Hymyä, asennetta ja asiakaspalvelualttiutta
  • Suomen ja englannin kielen taitoa
  • Anniskeluvastaavan pätevyyttä

  Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden monipuoliseen työhön
  • Mukavat työkaverit ja hyvän perehdytyksen tehtäviin
  • Luotettavan työnantajan edut
  • Mielenkiintoisen työpaikan Helsingin parhaalla paikalla

  Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään tästä linkistä: http://wirestaff.likeit.fi/apply/3982411. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

  Lisätietoja tehtävästä antaa:


  Juuso Puustinen
  0456335901
  juuso.puustinen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Helsinki

  Etsimme nyt energisiä ja asiakaspalveluhenkisiä TARJOILIJOITA asiakkaallemme Ravintola Deliberille. Ravintola sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Keskuskadulla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Töitä on mahdollisuus tehdä myös muissa Deliberi Ravintoloissa Espoossa ja Vantaalla.

  Oletko henkilö, jolla asiakaspalvelu on veressä ja asennetta löytyy? Mahtavaa! Hakijalta odotetaan hyvän asenteen lisäksi määrätietoista ja energistä otetta, sekä kykyä työskennellä vilkkaassa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Aikaisempi kokemus tarjoilijan tehtävistä katsotaan isoksi eduksi. Tunteja on tarjolla 90-112,5h/3vk ja aloitus sopimuksen mukaan. 

  Edellytämme sinulta:

  • Aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • Hymyä, asennetta ja asiakaspalvelualttiutta
  • Suomen ja englannin kielen taitoa
  • Hygienia- ja anniskelupassia

  Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden monipuoliseen työhön
  • Mukavat työkaverit ja hyvän perehdytyksen tehtäviin
  • Luotettavan työnantajan edut
  • Mielenkiintoisen työpaikan Helsingin parhaalla paikalla
  • Tunteja omien mahdollisuuksiesi mukaan 90-112,5h/3vk

  Kiinnostuitko? Täytä hakemus nopeasti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/3980328, täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

  Lisätietoja tehtävästä antaa:


  Juuso Puustinen
  0456335901
  juuso.puustinen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Helsinki

  Etsimme asiakkaallemme jämäkkää KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ kokoaikaiseen työsuhteeseen ravintola Pancho Villaan Espooseen hyvien kulkuyhteyksien päähän.

  Keittiöpäällikkönä suunnittelet ja johdat määrätietoisesti keittiössä tehtävää työtä. Pääset myös valitsemaan keittiöösi valittavaa tiimiä. Meille on erittäin tärkeää, että meillä on yhteen hiileen puhaltava ja jokaisen työpanosta kunnioittava työyhteisö, jossa viihdytään pitkään.

  Työajat vaihtelevat yleisten kauppakeskusten aukioloaikojen mukaan. Työ alkaa mahdollisimman nopeasti ja on luonteeltaan vakituista sekä kokoaikaista.

   Odotamme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta ravintolakeittiön työstä sekä esimiestyöskentelystä
  • Ongelmanratkaisukykyä
  • Joustavuutta ja sopeutumiskykyä
  • Näkemystä laajan kokonaisuuden hall, hallintaan ja kehittämiseen
  • Ravintolan kannattavuuden ja katteiden vaikutuksen ymmärtämistä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta tehtävässä pärjäät myös itseoppineena ravintolakeittiön ammattilaisena

  Tehtävään ei tarvitse lähteä TES:n palkalla, vaan se on sovittavissa niin, että kaikki ovat tyytyväisiä!

  Jätä hakemus tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/3876654 mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

  Lisätietoja tehtävästä antaa:
  Nicolas Hakkarainen
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Espoo

  Etsimme nyt hyvän asenteen omaavia KOKKEJA Ravintola Pancho Villaan Espooseen. Pancho Villassa pääset valmistamaan maukkaita ruokia Meksikon tapaan. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten työmatkat sujuvat joutuisasti jopa Helsingin keskustasta asti. Meille on erittäin tärkeää, että tähän uuteen ravintolaan saadaan yhteen hiileen puhaltava ja jokaisen työpanosta kunnioittava työyhteisö, jossa viihdytään pitkään.

  Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta keittiössä työskentelystä tai sopivaa koulutusta, tiimipelaajan taitoja sekä ahkeraa ja tarvittaessa joustavaa asennetta. Tehtävään valittavalla tulee olla myös hygieniapassi.

  Valituille kokeille on tarjolla hyvät puitteet, mahdollisuus toimia osana huippusuosittua maanlaajuista konseptia, luotettavan työnantajan edut sekä mukavat esimiehet ja työkaverit. Kirsikkana kakun päällä, hommaan ei myöskään tarvitse lähteä TES:n palkalla, vaan se on neuvoteltavissa niin, että kaikki ovat tyytyväisiä.

  Täytä hakemus nopeasti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/3876463, täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään koulutetaan kattavasti.

  Lisätietoja tehtävästä antaa:
  Nicolas Hakkarainen
  0405471719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  2 kpl
  Espoo

  Haemme nyt positiivisen asenteen omaavia TARJOILIJOITA uunituoreeseen Ravintola Pancho Villa Lippulaivaan. Ravintola sijaitsee Espoossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meille on erittäin tärkeää, että tähän uuteen ravintolaan saadaan yhteen hiileen puhaltava ja jokaisen työpanosta kunnioittava työyhteisö, jossa viihdytään pitkään.

  Olethan reipas, oma-aloitteinen ja iloinen henkilö, joilla asiakaspalvelu on veressä? Hyvän asenteen lisäksi hakijoilta odotetaan hygienipassia, määrätietoista ja energistä otetta sekä kykyä työskennellä vilkkaassa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä. 

  Tunteja on tarjolla vaihtelevasti 90-112,5h/3vko mielenkiintosi mukaan. Aikaisempi kokemus tarjoilijan tehtävistä katsotaan isoksi plussaksi, mutta hyvän asenteen varustetut henkilöt koulutetaan työtehtävään. Aloitus on sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilöiden löydyttyä.

  Kiinnostuitko? Täytä hakemus tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/3876447.

  Lisätietoja:
  Nicolas Hakkarainen
  0405471719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Espoo

  Gymstick International Oy hakee ruotsinkielistä asiakaspalvelijaa treenikauppa.fi verkkokauppaan

  Me WireStaffilla toimimme asiakkaamme rekrytointikumppanina. Tehtävään valittu henkilö tulee kirjoittamaan työsopimuksen suoraan asiakkaamme kanssa.

   

  Etsimme myyntihenkistä asiakaspalvelijaa ja sisällöntuottajaa vakituiseen työsuhteeseen toimimaan asiakaspalvelutehtävissä Ruotsin verkkokaupassa. Työkuvaasi kuuluu asiakaspalvelutehtävät sekä sisältöjen ja markkinointimateriaalien kääntäminen suomen kielestä ruotsiksi.   

  Olet tärkeässä roolissa kehittämässä ja parantamassa verkkokaupan asiakaskokemusta ja viemässä asiakaspalvelua uudelle tasolle. Olet monin tavoin brändin kosketuspinta asiakaskohtaamisissa. Olet aina ystävällinen ja otat huomioon asiakkaiden tarpeet sekä olet valmis auttamaan asiakkaita kaikissa kysymyksissä. Olet verbaalisesti lahjakas ja nautit kun saat asiakkaan tuntemaan itsensä tärkeäksi. Pystyt kääntämään asiakkaan suupielet ylöspäin myös haastavissa tilanteissa. Tehtävässä tarvitaan myös kaupallista pelisilmää sekä myyjän vaistoa, sillä monesti pääset vaikuttamaan asiakkaan ostopäätökseen suoraan puhelimitse.

  Työtehtävä vaatii erinomaista ruotsinkielen kirjallista sekä suullista taitoa. Lisäksi etsimällämme henkilöllä on rento asenne ja hän ymmärtää asiakaspalvelun vaikutuksen osana ostokokemusta. Työtehtävä on monipuolinen ja vaatii itsenäistä asennetta sekä aitoa halua olla auttamassa asiakkaita parhaiden tuotteiden löytämisessä sekä kiperien tilanteiden ratkaisemisessa.

  Voit saada muihin hakijoihin pientä etumatkaa, jos sinulla on kaupallista koulutustaustaa, olet liikunnallinen ja tunnet kuntolaitteiden teknisiä ominaisuuksia.Eduksesi katsomme myös kokemuksen kansainvälisen verkkokaupan asiakaspalvelutehtävistä, erityisesti Ruotsin markkinasta.

  Kokemus alalta ei ole välttämättömyys, sillä perehdytämme valitsemamme henkilön työtehtäviin.

   

  Gymstickillä pääset työskentelemään innostavassa ja monipuolisseassa työympäristössä, jossa arvostetaan rentoa asennetta sekä itsenäistä tekemistä. Pääset näköalapaikalle kansainvälistyvän verkkokaupan operatiiviseen toimintaan ja kehitystyöhön. Haluamme löytää lisää reippaita ja intohimoisia ammattilaisia.
   
  Työnkuvaan kuuluu:

  • Asiakaspalvelutehtävät Ruotsin verkkokaupassamme
  • Tilausten hallinta
  • Reklamaatioiden & huollon organisointi
  • Sisältöjen sekä markkinointimateriaalien kääntäminen ruotsin kielelle
  • Palautusten ja tuotevaihtojen organisointi varaston kanssa

   

  Valittavalta henkilöltä odotamme seuraavia ominaisuuksia:

  • Erinomainen ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • Rento ja asiakaslähtöinen ajattelutapa
  • Paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä toimia osana laajempaa tiimiä
  • Ulospäinsuuntautuneisuutta sekä positiivista asennetta
  • Kokemus sosiaalisesta mediasta katsotaan eduksi

   

  Yritys tarjoaa sinulle:

  • Vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä
  • Kilpailukykyinen palkkataso osaamisesi mukaan
  • Reilu ja työntekijöitä arvostava sekä osaamistasi kehittävä yrityskulttuuri
  • Työterveyshuolto

   

  Tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa suomalaisessa kuntoiluun keskittyvässä yrityksessä. Meillä hyvä asenne ja intohimo työntekoon varmasti huomataan, joten onnistuessasi rakennat itsellesi mielenkiintoisen ja palkitsevan urapolun!

  Työpisteesi sijaitsee Vantaan sivutoimistossa tai Lahden pääkonttorillamme.

   

  Työ alkaa sopimuksen mukaan!

  Lisätietoa tehtävästä antaa:

  Niko Koskela

  niko.koskela@wirestaff.fi ja 0449712564

  1 kpl
  Lahti, Vantaa

  Haemme nyt ruoan verkkokauppakeräilijöitä Helsinkiin. Koulutamme tehtävään joten aiempaa kokemusta ei vaadita.

  Työtehtäviisi kuuluu laadukkaiden tuotteiden keräily, niiden huolellinen pakkaus ja laatikoiden lastaus kuljetusautoon. Työvuorot sijoittuvat maanantaista lauantaihin, klo 6-14 väliselle ajalle. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 30-37,5/vko. Koska työpäivien kesto vaihtelee, tuntimäärä viikossa voi olla enemmän tai vähemmän. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisesti jo ensi viikolla.

  Edellytämme hakijalta positiivista työotetta, reippaita askelia sekä suomen kielen taitoa. Tämän lisäksi arvostamme erityisesti joustavuutta, huolellisuutta ja kaupan alan tuntemusta. Vastapainoksi tarjoamme sinulle työn, jossa pääset kehittämään itseäsi ja vaikuttamaan omaan työhösi. Et tarvitse välttämättä aiempaa työkokemusta verkkokaupasta, sillä perehdytämme työtehtäviin.

  Mikäli olet etsimämme huipputyyppi, täytä tästä hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Voit jättää hakemuksen tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/3803131. Huom! Tämä on avoin hakemus ja paikkoja täytetään tarpeen mukaan. 

   

  Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Sanni Vennola

  sanni.vennola@wirestaff.fi

  044 763 2800

  1 kpl
  Helsinki

  Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita, baarimikkoja, saliapulaisia ja blokkareita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin ja baareihin!

  Sykkiikö sydämesi ravintola-alalle? Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

  Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tämä työ sopii täydellisesti esimerkiksi opiskelijalle tai sivuduunia etsivälle! Me tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

  Odotamme sinulta:

  - Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

  - Ahkeraa ja positiivista asennetta

  - Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi

  - Aiempi ravintola-alan kokemus tai koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista

  Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Ole nopea, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana!

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3766313

  Lisätietoja:

  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  We're now searching customer service oriented waiters, bartenders, restaurant workers and bussers with a great attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

  
  

  Is working in the restaurant industry your thing? Are you looking for a job where you can challenge and develop yourself? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

  We're now looking for waiters, bartenders, restaurant workers and bussers in Helsinki metropolitan area to a part-time employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

  In this job you work as an important member of your work community, playing an important role in creating successful customer experience. At this job you'll be able to see your works results immediately and may see when you've done well.

  What we're expecting from you:

  - Passion for customer service

  - Finnish and/or English skills

  - Positive attitude and high work-ethic

  - Prior work experience in restaurant is seen as an advantage, but is not necessary

  - Alcohol passport is seen as an advantage, but not necessary

  Fill this job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3766313

  For additional information:
  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  2 kpl
  Vantaa

  Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita, baarimikkoja, saliapulaisia ja blokkareita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin ja baareihin!

  Sykkiikö sydämesi ravintola-alalle? Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

  Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tämä työ sopii täydellisesti esimerkiksi opiskelijalle tai sivuduunia etsivälle! Me tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

  Odotamme sinulta:

  - Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

  - Ahkeraa ja positiivista asennetta

  - Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi

  - Aiempi ravintola-alan kokemus tai koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista

  Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Ole nopea, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana!

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3766313

  Lisätietoja:

  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  We're now searching customer service oriented waiters, bartenders, restaurant workers and bussers with a great attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

  
  

  Is working in the restaurant industry your thing? Are you looking for a job where you can challenge and develop yourself? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

  We're now looking for waiters, bartenders, restaurant workers and bussers in Helsinki metropolitan area to a part-time employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

  In this job you work as an important member of your work community, playing an important role in creating successful customer experience. At this job you'll be able to see your works results immediately and may see when you've done well.

  What we're expecting from you:

  - Passion for customer service

  - Finnish and/or English skills

  - Positive attitude and high work-ethic

  - Prior work experience in restaurant is seen as an advantage, but is not necessary

  - Alcohol passport is seen as an advantage, but not necessary

  Fill this job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3766313

  For additional information:
  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  2 kpl
  Espoo

  Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita, baarimikkoja, saliapulaisia ja blokkareita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin ja baareihin!

  Sykkiikö sydämesi ravintola-alalle? Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

  Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tämä työ sopii täydellisesti esimerkiksi opiskelijalle tai sivuduunia etsivälle! Me tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

  Odotamme sinulta:

  - Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

  - Ahkeraa ja positiivista asennetta

  - Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi

  - Aiempi ravintola-alan kokemus tai koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista

  Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Ole nopea, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana!

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3766066

  Lisätietoja:

  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  We're now searching customer service oriented waiters, bartenders, restaurant workers and bussers with a great attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

  
  

  Is working in the restaurant industry your thing? Are you looking for a job where you can challenge and develop yourself? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

  We're now looking for waiters, bartenders, restaurant workers and bussers in Helsinki metropolitan area to a part-time employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

  In this job you work as an important member of your work community, playing an important role in creating successful customer experience. At this job you'll be able to see your works results immediately and may see when you've done well.

  What we're expecting from you:

  - Passion for customer service

  - Finnish and/or English skills

  - Positive attitude and high work-ethic

  - Prior work experience in restaurant is seen as an advantage, but is not necessary

  - Alcohol passport is seen as an advantage, but not necessary

  Fill this job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3766066

  For additional information:
  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  2 kpl
  Helsinki

  RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ LAHTEEN

  Haemme asiakkaallemme Lahteen ammattitaitoista ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettua ravintolapäällikköä. 

  Pääset työskentelemään modernissa ja viihtyisässä fast casual henkisessä ympäristössä. 

  Ravintolapäällikkönä vastaat ravintolan päivittäisestä toiminnasta tiiminvetäjänä. Vastuullasi ovat muunmuassa työvuorojen sujuvuus, tilaukset ja henkilökunnan resursointi. Ravintolapäällikkönä toimit esihenkilönä ja varmistat päivittäin, että henkilökunnan tieto- ja taitotaso mahdollistavat asiakkaiden odotuksiin vastaamisen. 

  Toivomme sinulta aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä, esimerkiksi myymäläpäällikkönä työskentelystä. 

  Eduksi katsomme kokemuksen ravintola-alalta. 

  Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen.Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

  Lisätietoja tehtävästä antaa: 

  Anni Koskela 

  0504622817 / anni.koskela@wirestaff.fi 

  1 kpl
  Lahti

  Etsimme reippaita apumiehiä rakennustyömaille pääkaupunkiseudulle!

  Aikaisempi kokemus työmailta tai rakennusalan koulutus katsotaan eduksi, mutta hyvällä fyysisellä kunnolla ja asenteella varustettu kaveri pärjää varmasti. 

  Työtehtäviin kuuluvat siivous, raivaus, roudaus, purkutyöt ja ammattimieheä avustavat työt. 

  Vaadimme hakijalta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, hyvää fyysistä kuntoa ja tekemisen meininkiä. Oma auto helpottaa työmaille pääsyä, mutta Stadissa rullaa julkinenkin. 

  Hae alla olevasta linkistä niin keskustellaan jatkosta lisää puhelimitse.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3702578

  Lisätietoa työtehtävästä voit kysyä:

  Nicolas Hakkarainen
  Puh. 040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  Hyvässä Wireessä.

  3 kpl
  Uusimaa

  RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ LAHTEEN

  Haemme asiakkaallemme Lahteen ammattitaitoista ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettua ravintolapäällikköä. 

  Ravintolapäällikkönä vastaat ravintolan päivittäisestä toiminnasta tiiminvetäjänä. Vastuullasi ovat muunmuassa työvuorojen sujuvuus, tilaukset ja henkilökunnan resursointi. Ravintolapäällikkönä toimit esihenkilönä ja varmistat päivittäin, että henkilökunnan tieto- ja taitotaso mahdollistavat asiakkaiden odotuksiin vastaamisen. 

  Toivomme sinulta aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä ja kokemusta ravintola-alalta. 

  Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen. Toimi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

  Yhteydenotot

  Niko Koskela

  niko.koskela@wirestaff.fi

  1 kpl
  Lahti

  Haemme nyt kassatarjoilijoita Helsingin, Espoon ja Vantaan alueen ravintoloihin osa-aikaisiin sekä keikkaluonteisiin työsuhteisiin!

  Tehtävässä vastaat tyypilillisistä ravintolan tehtävistä, kuten kassan käytöstä, ruokien valmistuksesta ja tarjoilusta sekä astioiden keräyksestä. Luonnollisesti työhösi kuuluu myös erinomainen asiakaspalvelu ravintolan asiakkaille. 

  Aiempi kokemus ravintola-alan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työssä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävään perehdytetään, joten hyvällä asenteella, nopeilla jaloilla ja energisellä olemuksella pääsee jo pitkälle. Tässä työssä pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi.

  Täytä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Voit jättää hakemuksen tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/3656429

  Lisätietoja tehtävästä:

  Sanni Vennola

  sanni.vennola@wirestaff.fi

  044 763 2800

  1 kpl
  Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme jr. projektipäällikköä vaativaan betonirakentamiseen erikoistuneelle asiakasyritykselle.

  Tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

  Tehvävään voit hakea rakennusinsinöörin / rakennusmestarin opintojen loppuvaiheessa tai juuri valmistuneena.

  Ominaisuuksia, joita hakijalta edellytetään:

  • Halua tehdä työnsä hyvin
  • Rohkeaa kykyä tarttua toimeen, jos asiat on menossa päin seiniä
  • Halua kehittää omaa osaamistaan rakennushankkeen johtamisessa
  • Betoni- ja infrarakentamisen osaaminen plussaa. Ei välttämätöntä

  Työntekijälle on tarjolla vastuullinen ja mielenkiintoinen positio projektin johdossa ja osaamistasoa vastaava kilpailullinen palkka. Taustalle saat osaavan ja luotettavan yrityksen, jossa kehittyä kohti projektipäällikön roolia. 

  Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3559703

  Lisätietoa voit kysyä:

  Nicolas Hakkarainen

  Puh. 040 547 1719

  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  www.wirestaff.fi

  1 kpl
  Uusimaa

  Oletko sinä laadukasta pizzaa rakastava mestari tai uusia haasteita etsivä keittiön osaaja? Haemme nyt hyvän asenteen omaavia kokkeja Helsingin maukkaimpiin pizzerioihin!

  Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta ravintolakeittiöstä ja pizzan valmistamisesta. Lisäksi meille on erittäin tärkeää, että vuorossa on aina oikea määrä osaavaa henkilöstöä ja että töissä viihdytään. Etsimme siis hyvän asenteen omaavia ammattilaisia huippuporukkaan.

  Ravintolat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa. Voit työllistyä joko yhteen tai useampaan ravintolaan, mielenkiintosi mukaan. Tässä työssä pystyt myös itse vaikuttamaan työtunteihisi, sillä tunteja on tarjolla joustavasti 45-112,5h/3vk. 

  Täytä nopea hakemus tämän linkin kautta, niin olemme pian yhteydessä.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3415989

  Are you a master of quality pizza or a kitchen expert looking for new challenges? We are now looking for chefs with a good attitude to the tastiest pizzerias in Helsinki!

  We require applicants to have previous experience in the restaurant kitchen and making pizza. In addition, it is very important to us that it is always the right number of skilled personnel and that they enjoy their work. So we are looking for professionals with a good attitude for the top team.

  The restaurants are located near the center of Helsinki. You can work in either one or more restaurants, depending on your interests. In this job, you can also influence your working hours, as the hours are offered flexibly from 45 to 112.5 hours / 3 weeks.

  Fill out a quick application through this link and we'll be in touch shortly.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3415989

  Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Are you interested? For more information on the task, contact:

  Juuso Puustinen

  WireStaff Helsinki Oy

  045 633 5901

  juuso.puustinen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Helsinki

  Tunnettu talotekniikkaurakoitsija hakee pääkaupunkiseudulla ennestään vahvaan työyhteisöönsä LVI-projektipäällikköä. Tehtävässä toimit projektin operatiivisena johtajana ja pidät lankoja käsissä monipuolisissa tehtävissä uudis- ja korjausrakentamisen saralla.  

  Asiakayrityksen mielestä heidän uudella LVI-projektipäälliköllä on luonnollisesti kyky itsenäiseen työhön, alaan soveltuva koulutus sekä mielellään muutaman vuoden kokemus vastaavasta työstä. Tulostavoitteellisuus ja aito kiinnostus teknisestä puolesta ovat ehdottomia ominaisuuksia oikeaa henkilöä valittaessa.

  Tämä on rekrytointitoimeksianto, joten työllistyt suoraan asiakkaalle. He puolestaan tarjoavat sinulle paikan vakaassa ja turvallisessa yksikössä. Ympärillesi saat mahtavan porukan ja monipuoliset työkalut projektien hallitsemiseen ja loppuun viemiseen. Työtehtävässä pääset toteuttamaan itseäsi ja kehittymään siinä samalla. Kaikki projektit hoidetaan kokonaisvaltaisella osaamisella ja kotimaisella laadulla.

  Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin työpaikkaa voit hakea lähettämällä CV:n ja hakemuksen alla olevasta linkistä:

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3402996

  Lisätietoja tehtävästä voit kysyä

  Nicolas Hakkarainen

  040 547 1719

  1 kpl
  Uusimaa

  Haemme tunnetulle asiakasyritykselle luotettavia LVI-asentajia Uudenmaan alueelle

  Paikkoja on auki useampi ja rooleja löytyy niin pitkän linjan ammattilaiselle, kuin nuorelle ja innokkaalle tekijälle. Töitä on tarjolla heti ja voit aloittaa sopimuksen mukaan. Palkka sovitaan luonnollisesti kokemuksen/ osaamisen mukaan. 

  Arvostetaan hyvää asennetta ja tekemisen meininkiä, työtehtävässä kuitenkin vaaditaan:

  -LVI- alan koulutusta

  -voimassaolevia ammattikortteja

  Mikäli koet olevasi meidän haussa oleva henkilö niin laitathan hakemuksesi sisään! Ehdokkaita haastatellaan jo hakuaikana ja koville tekijöille tarjotaan töitä ensi-istumalta.

  Jätä työhakemus ja CV alla olevasta linkistä:

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3381525

  Voit jättää myös avoimen hakemuksen sähköpostiin ja kertoa mitä työtä etsit

  helsinki@wirestaff.fi

  Lisätietoja tehtävästä voit kysyä:

  Nicholas Hakkarainen

  nicholas.hakkarainen@wirestaff.fi

  040 5471719

  2 kpl
  Uusimaa

  Haemme nyt Lumon Suomi Oy:lle TERASSI-, PARVEKE- JA KAIDELASIASENTAJAA kuluttaja-asennuksiin Pirkanmaan alueelle.

  Lumon on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Kouvolassa. Missiomme on luoda parempia koteja tarjoamalla asiakkaillemme erilaisia parveke- ja terassilasiratkaisuja. Olemme myös aidosti kansainvälinen yritys – toimimme noin 20 maassa, joista merkittävimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Espanja ja Kanada. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 1000 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli vuonna 2019 142 Me.

  Arvojemme mukaisesti olemme aina lähellä asiakasta, lunastamme asiakkaalle antamamme lupaukset ja rakennamme tulevaisuutta pitkäjänteisesti. Meillä on luotettavat tuotteet ja tunnistettava brändi ja pidämme koko asiakassuhteen elinkaarta omissa käsissämme myynnistä asennukseen ja lasitustuotteiden huoltoon. Lasituksilla on merkittävä vaikutus parvekkeiden pitkäaikaiskestävyyteen sekä rakennuksen energiansäästöön ja hiilijalanjälkeen - lasitusten asentaminen on ekoteko.

  TOIMENKUVA • Lumon-asentajana työskentelet yksityisasiakkaiden projektiasennuksissa Pirkanmaan alueella. Työnkuvaasi kuuluvat muun muassa terassi- ja parvekekaiteiden, parvekelasien ja muiden tuotteiden asennukset.

  ODOTAMME SINULTA • Kokemusta rakennusalasta tai erilaisista asennustöistä. Hyvä fyysinen kunto, aikaansaava asenne sekä työkalujen käsissä pysyminen ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin se, mitä olet aikaisemmin tehnyt. Ennen kaikkea olet siis se hyvä tyyppi, jolla on reipas asiakaspalveluasenne, sekä uskoa kasvaa ja kehittyä huippuasentajaksi. Työn luonteen vuoksi, sinulla tulisi olla ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus.

  MUUT TIEDOT • Tarjoamme kannustavan ja kehittävän työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaiseksi osana sitoutunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä.

  Työ alkaa 6kk:n vuokratyösuhteena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen on mahdollista rekrytoitua Lumonin omille kirjoille.

  KIINNOSTUITKO? • Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.wirestaff.fi.

  Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan aikana.

  1 kpl
  Tampere

  Haemme asiakasyritykselle palvelualttiita ja vastuuntuntoisia siivoojia vakituiseen työsuhteeseen. Siivottavat kohteet ovat asiakkaiden kotitalouksia, joten odotamme työntekijöiltä reipasta ja suoraselkäistä asennetta. 

  Asiakasyritys tarjoaa hakijalle kilpailullisen palkan, joustavat työajat ja mukavat työkaverit. 

  Aiempi kokemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä. 

  Tarjolla on myös osa-aikaisia rooleja.

  Hae alla olevan linkin kautta. Lisätietoja voi kysyä sähköpostista.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3355718

  lasse.sopanen@wirestaff.fi

  We are searching for work oriented and responsible cleaners for a client to fill permanent cleaner roles. The work is done at customers households, so we expect employees to have honest and straightforward attitude.

  The client company offers applicants a competitive salary, flexible working hours and comfortable co-workers.

  Previous experience is plus, but not necessary.

  There are also part-time roles available.

  Apply through the link below. You can ask for more information by e-mail.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3355718

  lasse.sopanen@wirestaff.fi

  10 kpl
  Kuopio

  Etsimme nyt hyvän asenteen omaavia Tarjoilijoita Ravintola Pancho Villaan Turun Hansakorttelin ravintolaan. Pancho Villassa pääset tarjoilemaan maukkaita ruokia Meksikon tapaan. Ravintolan kantava teema on isot annokset ja reilua ruokaa kaikille. Turun Pancho Villassa on mukava työporukka ja rento ilmapiiri, jossa viihdyt varmasti!

  Edellytämme hakijalta hieman aiempaa kokemusta ravintolassa työskentelystä tai sopivaa koulutusta, tiimipelaajan taitoja sekä ahkeraa ja tarvittaessa joustavaa asennetta. 

  Tehtävässä on tarjolla tunteja 60-100h/3vk ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vuoroihisi. Työ sopii siis erinomaisesti niin ravintola-alan uraa aloittelevalle opiskelijalle, kuin uusia haasteita kaipaavalle vanhalle konkarillekin.

  Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa: http://wirestaff.likeit.fi/apply/3293999

  Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

   

   

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

  4 kpl
  Turku

  Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfood-brändi ja innovatiivinen hyvinvointiyritys, joka tunnetaan erityisesti intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisestaan puhtaaseen ravintoon ja laatuun. 

  Tuomme maailman ravintorikkaimpia ruoka-aineita niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta unohtamatta kotimaamme luonnon rikkauksia. Valmistamme laadukkaita, lisä- ja täyteaineettomia ruokatuotteita, juomia ja lisäravinteita, jotka ovat saatavilla kattavasti ympäri Suomen.

  Tavoitteenamme on luoda helposti lähestyttävää hyvinvoinnin kulttuuria ja innostaa jokaista, joka haluaa saavuttaa terveellisemmän elämäntyylin. Koe hyvinvoinnin uusi taso!

  Haemme Puhdistamolle Lempäälään tuotantotyöntekijöitä eri mittaisiin työsuhteisiin.

  Puhdistamolla pääset työskentelemään uusissa ja moderneissa työtiloissa mielenkiintoisten tuotteiden parissa.

  Tuotannossa työnkuvaasi kuuluu tuotantokoneiden käyttö sekä erilaiset valmistelevat tehtävät. Työssä tulee paljon toistoja ja on pääasiassa seisomatyötä. 

  Puhdistamolle yksi tärkeimmistä asioista on yhteisöllisyys ja tekijöiden viihtyminen.

  Hakijoilta odotamme ennenkaikkea hyvää työasennetta sekä yhdessä tekemisen meininkiä. Tärkeintä ei ole vuosien kokemus, asenne ratkaisee! Jos omaat kokemusta varasto- tai tuotantotöistä, se ei tietenkään ole haitaksi.

  Puhdistamolla noudatetaan elintarvikealan työehtosopimusta ja työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa. Jos kiinnostuit ylläolevan perusteella, täytä profiili pikaisesti sivuillamme.

  Jani Rajala, 0403075205, jani.rajala@wirestaff.fi

  2 kpl
  Lempäälä

  Haemme asiakasyritykselle palvelualttiita ja vastuuntuntoisia siivoojia vakituiseen työsuhteeseen. Siivottavat kohteet ovat asiakkaiden kotitalouksia, joten odotamme työntekijöiltä reipasta ja suoraselkäistä asennetta. 

  Asiakasyritys tarjoaa hakijalle kilpailullisen palkan, joustavat työajat ja mukavat työkaverit. 

  Aiempi kokemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä. 

  Tarjolla on myös osa-aikaisia rooleja.

  Hae alla olevan linkin kautta. Lisätietoja voi kysyä sähköpostista.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3273013

  lasse.sopanen@wirestaff.fi

  We are searching for work oriented and responsible cleaners for a client to fill permanent cleaner roles. The work is done at customers households, so we expect employees to have honest and straightforward attitude.

  The client company offers applicants a competitive salary, flexible working hours and comfortable co-workers.

  Previous experience is plus, but not necessary.

  There are also part-time roles available.

  Apply through the link below. You can ask for more information by e-mail.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3273013

  lasse.sopanen@wirestaff.fi

  10 kpl
  Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme motivoituneita ja rutinoituneita KIRVESMIEHIÄ eri puolille Pääkaupunkiseutua.

  Työkohteet ja työtehtävät vaihtelevat luonnollisesti, joten kerro meille omasta taustasta ja vahvuuksistasi niin tarjoamme juuri sinulle mieluista työtä.

  Mikäli olet rakennusalan rautainen ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn rakentamisen eri työvaiheissa olet etsimämme henkilö!

  Tarjoamme koville tekijöille kilpailullisen palkkauksen, mahdollisuuden vaikuttaa omiin työkohteisiin ja mahdollisuuden työllistyä asiakkaalle vakituisesti.

  Mikäli kiinnostuit yllämainitusta, haethan avointa työpaikkaa mahdollisimman pian. Halutessasi voit liittää hakemukseen CV:n, mutta ymmärretään, että työkalut pysyvät käsissä kynää paremmin.. Ei hätää!!

  Laita meille hakemus oheisesta linkistä puhelinnumerolla varustettuna niin käydään asiat läpi puhelimessa ja sovitaan haastattelusta http://wirestaff.likeit.fi/apply/3267941.

  Lisätietoja:
  Nicolas Hakkarainen
  0405471719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  --

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

  2 kpl
  Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme pääkaupunkiseudulla toimiville asiakkaillemme ammattitaitoisia SÄHKÖASENTAJIA. Työtehtävässä suoritat monipuolisia sähkötöitä vaihtelevissa kohteissa uudis- sekä saneerauspuolella.

  Oma auto, akkukoneet ja käsityökalut katsotaan isoksi eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.

  Kauttamme on tarjolla myös vakituisia työsuhteita, mikäli olet vakituista pestiä vailla.

  --

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

  2 kpl
  Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme uraansa aloittelevia SÄHKÖASENTAJIA pääkaupunkiseudun alueella toimiville asiakkaille. Työkohteet vaihtelevat saneerauskohteista uudiskohteisiin.

  --

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

  2 kpl
  Espoo, Helsinki, Vantaa

  Memar Oy on suomalainen metallialan yritys, jolla on lähes 40 vuoden kokemus metallin työstämisestä. Yritys valmistaa tuotteita takeista laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti asiakkaidensa tarpeen mukaan. Memarin toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella, Virroilla, Toijalassa ja Pirkkalassa.

  Meillä on nyt etsinnässä Memar Oy:lle CNC-KONEISTAJA vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoelle. 

  Etsimme CNC-koneistajaa, jolla löytyy aikaisempaa kokemusta sorvauksesta ja monitoimisorvista (Mazak). Tehtävänä on koneenrakennukseen liittyen erilaisten varaosien ja  komponenttien valmistusta. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa.

  Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta (ja/tai koulutusta) koneistuksen parissa. Toivomme myös reipasta ja omatoimista työskentelyotetta, valmiutta 2-vuorotyöhön sekä suomen kielen taitoa. 

  Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat leppoisan ja viihtyisän työympäristön, jossa on kannustava ilmapiiri ja työntekijät puhaltavat yhteen hiileen. Työhösi saat kattavan perehdytyksen. Palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, ja on erittäin kilpailukykyinen.

  Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hae paikkaa pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

  Yhteydenotot ainoastaan Wirelle Christian Kemppaiselle, p. 040 307 5203 / christian@wirestaff.fi 

  1 kpl
  Seinäjoki

  Haemme Lahteen Kokkeja 

  Ravintola sijaitsee Lahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten omaa autoa et tarvitse. Työvuoroja on tarjolla osa-aikaisesti ja voitkin valita juuri itsellesi sopivat työvuorot. Töitä on tarjolla sekä arkisin, että viikonloppuisin. Vuoroja löytyy lounas- sekä tapahtumakokeille.

  Työssä saat vierellesi upeat ja ammattitaitoiset työkaverit, joilla tärkeää on yhdessä tekemisen meininki.

  Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta sekä vähintään perustaitoja kokintyöhön. Olemme kiinnostuneita rekrytoimaan niin vastavalmistuneen kokin, kun kokeneemmankin alan konkarin. Työnkuva määräytyy valittavan henkilön osaamistason mukaan. 

  Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen. Tämä työ sopii esimerkiksi henkilölle joka haluaa lisätienestiä oman työn oheen tai joka haluaa työskennellä joustavasti omien aikataulujensa mukaan.

  Paikkaa voit hakea suoraan tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/3217072 

  Lisätietoja tästä tai muista kokin paikoista antaa Anni Koskela / anni.koskela@wirestaff.fi / 0504622817 

  4 kpl
  Lahti

  Etsimme nyt vuorovastaavaa BAARIMESTARIA legendaariseen Annankadun helmeen GATE A21:seen. Oletko sinä etsimämme laadukkaista cocktail-juomista kiinnostunut ravintola-alan ammattilainen?

  Helsingin ytimessä sijaitseva Gate A21 on kaikkea sitä mitä rennolta cocktail-baarilta voi odottaa. Kausittain vaihtuva henkilökunnan itsensä suunnittelema cocktailmenu vie asiakkaat matkalle maailman ympäri eksoottisilla makuyhdistelmillään. Baarissa pääsee nostamaan myös laajasta valikoimasta erikoisoluita. Tyylikäs industrial-hengessä sisustettu miljöö tarjoaa kaikki edellytykset viihtyä niin asiakkaana, kuin tiskin takanakin.

  Hakijalta edellytetään aiempaa kokemusta cocktail-juomien valmistuksesta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Arvostamme rohkeaa ja ulospäin suuntautunutta asennetta, sekä kykyä luoda ympärilleen positiivista energiaa. Tehtävään vaaditaan anniskelupassia ja kykyä työskennellä myös yksin. Tehtävään saat kuitenkin hyvän perehdytyksen osaavilta baarimestareilta. Tehtävän palkkaus on hyvä sillä osa vuoroista tehdään yksin, jolloin palkan päälle maksetaan myös vuorovastaavan lisää. Tunteja tehtävässä on tarjolla vähintään 90h/3vko.

  Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä.

  Kiinnostuitko? Jätä hakemus nopeasti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/3167482, sillä teemme haastatteluja jo hakuaikana.

  Lisätietoja tehtävästä antaa:
  Juuso Puustinen
  juuso.puustinen@wirestaff.fi
  045 633 5901

  1 kpl
  Helsinki

  Etsimme nyt hyvän asenteen omaavaa KOKKIA Ravintola Pancho Villaan. Pancho Villassa pääset valmistamaan maukkaita ruokia Meksikon tapaan. Ravintolan kantava teema on isot annokset ja reilua ruokaa kaikille. Turun Pancho Villassa on mukava työporukka ja rento ilmapiiri, jossa viihdyt varmasti!

  Edellytämme hakijalta hieman aiempaa kokemusta keittiössä työskentelystä tai sopivaa koulutusta, tiimipelaajan taitoja sekä ahkeraa ja tarvittaessa joustavaa asennetta. 

  Tehtävässä on tarjolla tunteja 60-100h/3vk ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vuoroihisi. Työ sopii siis erinomaisesti niin uraa aloittelevalle opiskelijalle, kuin uusia haasteita kaipaavalle vanhalle konkarillekin.

  Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa: http://wirestaff.likeit.fi/apply/3126575 

  Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

   

   

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

  2 kpl
  Turku

  Haemme asiakkaallemme kahta suomen- sekä ruotsinkielistä asiakasneuvojaa Lahteen. 

  Asiakasneuvojan tehtävässä pärjäävät ratkaisukeskeiset, palvelualttiit sekä paineensietokykyiset henkilöt.

  Työtä voit tehdä Lahden toimipisteen lisäksi Vantaalla, ja mikäli haluat tehdä töitä myös etänä, niin tämäkin onnistuu. 

  Perehdytys tapahtuu Lahdessa. 

  Asiakaspalvelua hoidetaan puhelimitse, sähköpostitse sekä omaa järjestelmää hyödyntäen. Toivomme, että olet nopea omaksumaan uusia järjestelmiä ja pystyt viestimään sekä suomen että ruotsin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

  Työtä tehdään arkisin klo: 8-16 sekä 9-17 vuoroissa.

  2 kpl
  Lahti, Vantaa

  Etsimme nyt PARVEKELASIASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen! Työhön kuuluu parvekelasien ja -kaiteiden asennus projektiluontoisissa töissä pääkaupunkiseudun alueella.

  Hakijan eduksi katsotaan aikaisempi kokemus asennustöistä ja alaan soveltuva koulutus. Työhön kuitenkin koulutetaan perusteellisesti, joten täsmällinen ja oppimishaluinen asenne ratkaisee tässäkin hommassa! Et saa pelätä korkeita paikkoja, sillä asennustyöt tehdään välillä korkeallakin. Sinulta vaaditaan myös sujuva suomen kielen taito.

  Tehtävään valittu henkilö aloittaa työt 4-6kk määräaikaisessa työsuhteessa WireStaff Helsingin kanssa, jonka jälkeen on mahdollista jatkaa vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan omille kirjoille.

  Palkkaus määräytyy kokemuksen ja koulutuksen mukaan, mutta harjoitteluajan palkalla tehtävään ei tarvitse lähteä.

  Jos tehtävä kiinnostaa sinua, jätä hakemus mahdollisimman pian tämän linkin kautta  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3012777, niin olemme sinuun yhteydessä! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

  Lisätietoja:

  Nicolas Hakkarainen
  0405471719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita Ylläkselle yhteen Suomen parhaista pizzerioista!

  Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaan. Kaikki alkoi halusta luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksi onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Via Tribunalin maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos – Toisin sanottuna pelkkää priimaa. 

  Etsimme asiakkaallemme Ylläkselle intohimoisia tarjoilijoita, jotka haluavat taata asiakkaalle loistavan makuelämyksen lisäksi myös vertaansa vailla olevan palveluelämyksen. Et tarvitse välttämättä vuosien kokemusta tarjoilijan töistä, vaan riittää, että olet huipputyyppi, joka ei pelkää tarttua toimeen. Asiakkaamme tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen työhön.

  Toivommekin siis hakijalta halua oppia uutta, kykyä toimia nopeastikin muuttuvassa ympäristössä, sekä positiivista asennetta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tunteja riittää eli töitä saa tehdä niin paljon kun jaksaa. 

  Järjestämme majoituksen Ylläksen upeissa maisemissa.

  Työt ajoittuvat kesän sesonkiin 21.6.2022-30.9.2022. 

  Täytä nopea hakemus, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3011009

  Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:

  Juuso Puustinen

  WireStaff Helsinki Oy

  045 633 5901

  juuso.puustinen@wirestaff.fi

  --

  We're now searching customer service oriented waiters/waitresses for one of the best pizzerias in Finland!

  From day one, Pizzeria Via Tribunali has been a project of passion towards Neapolitan pizza. Everything started as an eagerness to create a place for a better pizza. Due to the rapid growth of reputation and the consequent expansion of the franchise, the mission has evolved as to offer the best Neapolitan pizza experience in Finland. According to the ideology of Via Tribunali, everything is done with a positive attitude and the ultimate goal is to create the best possible end result - In other words, offer nothing but first-class.

  Our customer is now hiring waiters, who are willing to offer top notch customer experience in addition to splendid food. You don't need to have years of experience as a waiter, but you need to be a positive person with bright attitude. You also need to have a great attitude towards work. Our customer is offering you an extensive familiarisation to your work. There's a lot of work to do, so you can work with full hours. 

  Worktime will be from 21.6.2022 to 30.9.2022. 

  Fill this quick job application, and we will get in touch with you soonly.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3011009

  Interested? Additional information:

  Juuso Puustinen

  WireStaff Helsinki Oy

  045 633 5901

  juuso.puustinen@wirestaff.fi

  3 kpl
  Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Uusimaa, Varsinais-Suomi

  Etsimme nyt timanttisella asenteella varustettua KOKKIA valmistamaan vertaansa vailla olevia makuelämyksiä Suomen tuhmimpien burgereiden muodossa. Naughty BRGRissa opit premium burgereiden valmistuksen salat ja pääset jättämään kädenjälkesi Suomalaiseen burgerhistoriaan.

  Olet etsimämme henkilö, mikäli:

  • Sinulla on jo ainakin hieman kokemusta keittiössä työskentelystä
  • Sinulla on kokin ammattitutkinto tai olet opiskelemassa kokiksi
  • Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja teet oman osasi, että työpaikalla on viihtyisää

  Hyvä asenne työntekoa kohtaan ja uuden oppimisen halu ovat kuitenkin kaikkein tärkeimmässä roolissa työtehtävässä menestymisen kannalta. Sinut perehdytetään kattavasti työpaikan toimintatapoihin, työtehtäviin ja kulttuuriin.

  Tarjolla on töitä isoilla tunneilla. Hyvän tyypin löytyessä mahdollisuus on jopa täysiin työtunteihin! Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen tai toisen työn ohelle, sillä vuoroja voi toivoa omalle aikataululleen sopivaksi.

  Täytä hakemus nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

  Lisätietoja tehtävästä antaa:
  Nicolas Hakkarainen
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Uusimaa, Espoo, Helsinki

  Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita yhteen pääkaupunkiseudun trendikkäimmistä ravintoloista.

  KIILA Food & Bar on yksityinen ravintola keskellä Helsingin vilkkainta vilskettä. Aina löytyy syy pysähtyä Kiilassa! Hulppealla näköalalla varustettu Ravintola Kiila sijaitsee Helsingin ytimessä. Ravintola on auki lounaasta iltahämärään ja tarjoaa asiakkailleen raikkaita, rehellisiä ja rennon tyylikkäitä makuelämyksiä.

  Etsimme reippaita, iloisia ja oma-aloitteisia tarjoilijoita, joilla asiakaspalvelu on veressä. Työssä voit halutessasi tehdä myös baarivuoroja. Kiilassa hakijoilta odotetaan määrätietoista ja luovaa otetta, sekä kykyä työskennellä haastavassa, vilkkaassa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Kiilan tarjoaa jatkuvasti uuden oppimisen mahdollisuuksia!

  Edellytämme sinulta:

  • Aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • Energistä ja iloista otetta työhön
  • Hymyä ja asiakaspalvelualttiutta

  Tarjoamme sinulle:

  • Tunteja valintasi mukaan 40-112,5h/3vk
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Mukavat työkaverit
  • Luotettavan työnantajan edut
  • Mahdollisuuden edetä uralla esimerkiksi vuoropäällikön tehtäviin
  • Työpaikan Helsingin parhaalla paikalla ja mahdollisuuden tavata huikeita ihmisiä

  Hakemukset toivomme tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/2695220

  Lisätietoja:

  Juuso Puustinen

  juuso.puustinen@wirestaff.fi

  045 633 5901

  1 kpl
  Helsinki

  Etsimme ahkeria, oma-aloitteisia, hyvässä ryhmähengessä viihtyviä ja asiakaspalveluhenkisiä MUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄ osaksi nuorekasta muuttotiimiä pääkaupunkiseudulla. Työtehtävät koostuvat normaaleista tehtävistä koti- ja yritysmuuttojen parissa esim. tavaroiden suojaus, pakkaus, siirto, purkaminen ja pienet asennustyöt.

  Sinulla tulee olla hyvä peruskunto, reipas asenne, oppimishalua ja kykyä työskennellä sekä tiimissä, että itsenäisesti. Osaat ottaa huomioon niin työkaverisi, kuin asiakkaankin. Tiedät mitä vaatii luoda asiakkaalle onnistunut asiakaskokemus, ja ymmärrät, että teet samalla asiakaspalvelutyötä.

  Aikaisempaa kokemusta muuttotyöstä et tarvitse, mutta se katsotaan eduksi. Asenne ja halu oppia uutta ratkaisee!

  Tunteja on tarjolla osa-aikaisesti asiakkaan tarpeen mukaan, eli työ sopii sinulle hyvin esimerkiksi toisen työn tai opiskelujen ohelle. Vuorot alkavat pääasiassa aamuisin ja kestävät vaihtelevasti iltapäivästä iltaan.

  Täytä hakemus, ja olemme sinuun pian yhteydessä!

  In English:

  We're now hiring hard-working, unprompted, customer service oriented MOVERS to be a part of youthful and energetic moverteam in Helsinki Metropolitan Area. The job consists of basic tasks related to home- and enterprisemoves such as, handling the protection of furniture and other stuff, disassembling, packing, moving and small installing jobs.

  You need to be in good physical condition, have a great attitude, eagerness to learn and an ability to work both individually and as a team. You're able to acknowledge your workmates as well as the customers. You know what it takes to create a successful customer experience.

  You don't need to have prior experience, but it is considered as an advantage. Good attitude and willingness to learn are the keys to perform successfully in this job!

  We can offer work part-time, depending on the need of customer. If you're exceptionally good, there is possibility to work full-time.

  Fill this quick application, and we will get in touch with you shortly!

  Lisätietoja/Additional information:

  Nicolas Hakkarainen

  WireStaff Helsinki Oy

  040 547 1719

  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

  4 kpl
  Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin!

  Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

  Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

  Tarjoilijan tehtäviin sinulta odotetaan:

  - Aiempi ravintola-alan kokemus tai koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista

  - Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

  - Ahkeraa ja positiivista asennetta

  - Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi

  Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/2647864

  Lisätietoja:

  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  We're now searching customer service oriented waiters/waitresses with great attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan or in Turku area.

  Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

  We're now looking for waiters in Helsinki metropolitan area to either continuous or fixed-term employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

  As a waiter you work as an important member of your work community, playing an important role in creating successful customer experience. At this job you'll be able to see your works results immediately and may see when you've done well.

  What we're expecting from you:

  - Passion for customer service

  - Team-working skills

  - Finnish and/or English skills

  - Positive attitude and high work-ethic

  - Prior work experience in restaurant is seen as an advantage, but is not necessary

  - Alcohol passport is seen as an advantage, but not necessary

  Fill this job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/2647864

  For additional information:
  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme nyt hyvän asenteen omaavia ja iloisia baaritarjoilijoita ja mestareita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin ja baareihin!

  Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit aloittaa työt nopeasti ja haluaisit ehkä työskennellä jossakin suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

  Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

  Baarin tehtävissä sinulta odotetaan:

  - Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta

  - Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

  - Ahkeraa ja toimeen tarttuvaa asennetta

  - Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi

  Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

  Lisätietoja:

  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  --

  We're now hiring bartenders with positive attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

  Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

  We're now looking for bartenders in Helsinki metropolitan area to either continuous or fixed-term employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

  What we're expecting from you:

  - Good attitude towards work and customer service oriented mindset

  - Ability to speak Finnish or English 

  - Prior work experience or education in restaurant industry is seen as an advantage, but is not necessary

  - Alcohol pass is seen as an advantage

  Fill this job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

  For additional information:
  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme nyt hyvän asenteen omaavia kokkeja pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin!

  Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Olisit kiinnostunut juuri tietyntyyppisistä ravintoloista ja olisit valmis aloittamaan työt hyvinkin nopeasti. Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

  Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tunteja on tarjolla joustavasti 45-112,5h/3vk oman mielenkiintosi mukaan. Voit halutessasi työllistyä yhteen tai useampaan ravintolaan. 

  Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

  Odotamme sinulta:

  - Aiempaa kokemusta kokin työtehtävistä tai kokin koulutusta

  - Hygienia-passia

  - Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

  - Ahkeraa ja positiivista asennetta

  Täytä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/2642183

  Lisätietoja:

  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  We're now hiring chefs with good attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

  Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

  We're now looking for chefs to Helsinki metropolitan area to either continuous or fixed-term employment relationships. Hours are offered flexibly from 45 to 112.5 hours / 3 weeks according to your own interests. You can choose to work in one or many restaurants.

  We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

  What we're expecting from you:

  - Good work-ethic

  - Hygiene pass

  - Ability to speak Finnish or English 

  - Previous work experience as a chef (or chef's education)

  Fill this job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/2642183

  For additional information:
  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme nyt hyvän asenteen omaavia vuorovastaavia tarjoilijoita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin.

  Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

  Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

  Vuorovastaavan tarjoilijan tehtäviin sinulta odotetaan:

  - Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta

  - Anniskeluvastaavan pätevyyttä

  - Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

  - Ahkeraa ja positiivista asennetta

  Tunteja voit tehdä 40-112,5h/3vk, omien mahdollisuuksiesi mukaan. Palkkaus tehtävässä on kilpailukykyinen!

  Täytä tämän linkin kautta lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/2637363

  Lisätietoja:

  Nicolas Hakkarainen
  WireStaff Helsinki Oy
  040 547 1719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  2 kpl
  Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen LVI-asentajia Keski-Uudenmaan alueelle ja pääkaupunkiseudulle.

  Asiakkaamme tarvitsee nuorekkaaseen ja kasvavaan tiiminsää ammattitaitoisia LVI- asentajia. Työmaat ovat pääasiassa saneerauskohteita. Asiakkaamme tarjoaa monipuoliset, haasteelliset työtehtävät, hyvän työporukan ja nykyaikaiset työkalut tehtävään.

  Toivomme hakijalta:
  - alan koulutusta ja työkokemusta alalta
  - piirustustenlukutaitoa sekä työselityksien ymmärtämistä
  - hyviä kädentaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
  - päätöksenkykytaitoa sekä halua ottaa vastuuta omasta tekemisestään
  - hyvää fyysistä kuntoa sekä asiakaspalvelutaitoja

  Jos kiinnostuit, hae paikkaa heti sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

  3 kpl
  Uusimaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Tuusula, Vantaa

  Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia maanrakennustyöntekijöitä.Työtehtävät ovat monipuolisia maanrakennusalan töitä laidasta laitaan. Työtehtävät riippuvat silloisesta työkohteesta. Työtehtäviä voivat olla mm. salaojien, kivetysten, talon pohjien teko. 

  Sinä, joka et pelkää fyysistä työtä, niin laita hakemusta kehiin, kiitos.

  Hakijoilta odotamme:

  - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

  - Hyvää fyysistä kuntoa

  - Rautaista asennetta työntekoon

  - Suomen kielen osaamista

  Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa http://wirestaff.likeit.fi/apply/2124920

  Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

   

   

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

   

  2 kpl
  Varsinais-Suomi

  Onko sinulla haussa uudet haasteet? Löytyykö sinulta C-kortti ja ammattipätevyys? Meillä on sinulle töitä!

  Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Vantaalle asiakaspalveluhenkistä C-kuskia kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa urheilulaitteiden kuljetukset kuorma-autolla asiakkaan toimipisteiden (Vantaa-Tampere) välillä, sekä toisinaan kuljetukset suoraan asiakkaille yhdessä asennustiimin kanssa pakettiautolla. Ruuvimeisselin olisi hyvä pysyä kädessä, sillä tehtävä sisältää jonkin verran avustusta asennuksissa.

  Odotamme sinulta reipasta ja omatoimista työskentelyotetta, sekä positiivista asennetta työn tekemiseen. Tehtävässä vaaditaan C-kortti ja ammattipätevyys. Aikaisempi (vähäinenkin) kokemus katsotaan ehdottomasti eduksi!

  Töitä on tarjolla ainakin heinäkuun loppuun, jonka jälkeen oikean tekijän löytyessä on mahdollisuus jatkaa pidempäänkin.

  Työaika on poikkeuksellisen mukava kuljettajalle! Työt ajoittuvat pääasiassa 9-17 välille.

  Kiinnostuitko tehtävästä?

  Hae paikkaa heti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/1985156 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

  Lisätietoja tehtävästä antaa:
  Nicolas Hakkarainen
  0405471719
  nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

  1 kpl
  Espoo, Helsinki, Vantaa

  Haemme nyt asiakasyrityksellemme ELEMENTTIKOKOONPANIJOITA SEKÄ ASENTAJIA määräaikaiseen työsuhteeseen.

  Työtehtäviin kuuluu pääasiassa rivitaloelementtien tekeminen ja asennuspuolella elementtien kokoaminen työmailla. Tehtävässä menestymisen kannalta kokemus rakennustöistä on eduksi.


  Odotamme sinulta:

  - Aikaisempaa kokemusta rakennusalalta

  - Reipasta ja oppimishaluista asennetta sekä toimeen tarttuvaa työskentelyotetta

  - Lisäksi olet oma-aloitteinen ja ahkera, sekä työkalut pysyvät käsissäsi!

  Työt alkavat mahdollisimman pian ja on kestoltaan noin 3kk, mutta tämän jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon. Palkkaus määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen mukaan.

  Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

  Lisätietoja voit tiedustella: Jani Rajala, 0403075205, jani.rajala@wirestaff.fi

  2 kpl
  Pirkanmaa

  Etsimme asiakasyrityksellemme sähköasentajaa Turun talousalueelle. Sinulla on yli vuoden kokemus sähköasentajan työstä.

  Hakijoilta odotamme:

  - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

  - Voimassa olevaa Sähkötyöturvallisuuskorttia

  - Sähköasentajan tutkinto suoritettuna

  - Rautaista asennetta työntekoon

  - Suomen kielen osaamista

  Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa:

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/1775845  

   

   

  Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

   

   

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

  2 kpl
  Varsinais-Suomi

  Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia kirvesmiehiä, joilta löytyy monipuolista osaamista kirvesmiehen töistä. Työt alkaa sopimuksen mukaan, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

  Hakijoilta odotamme:

  - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

  - Rautaista asennetta työntekoon

  - Suomen kielen osaamista

  - Vahvaa kokemusta kirvesmiehen työstä

  - Kykyä itsenäiseen työntekoon

  Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/1746130  

   

  Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

  Hyvässä Wireessä!

  Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
  Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

  2 kpl
  Varsinais-Suomi

  FP-Tuotteet Oy on kotimainen yritys – alansa kärkitoimija Suomessa

  FP-Tuotteiden tuotealueina ovat siirtoseinät, kiinteät lasirakenteet ja muut erityyppiset tilanjakajat, verhokiskojärjestelmät, murtosuojatuotteet sekä taite- ja lasiliukuovet. PT-Tuotteiden myynnin pääkohteena ovat suunnittelijat, rakennuttajat ja rakennusurakoitsijat, joille yritys tarjoaa tuotteet asennettuina. Yrityksen tuotemyynti kohdistuu teollisiin asiakkaisiin ja jälleenmyyntiverkoston kautta kuluttajille. Yrityksen vuosiliikevaihto on noin 10,2 M€ ja henkilöstöä yrityksellä on noin 30 henk. FP-Tuotteiden tehdas sijaitsee Tampereella.

   

  TOIMENKUVA

  Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti FP-tuotteiden koko tuotekategorian projektiasennuksissa. Työskentelet osana asennustiimiä, joka vastaa niin uudis- kuin saneerauskohteiden asennuksista. Työ on ns. viimeistelyvaiheen työtä, joten huolellinen työote on tärkeää.

  ODOTAMME SINULTA

  Omaat kokemusta rakennusalasta tai erilaisista asennustöistä. Hyvä fyysinen kunto, aikaansaava asenne sekä työkalujen käsissä pysyminen ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin se mitä olet aikaisemmin tehnyt. Ennen kaikkea olet siis se hyvä tyyppi, jolla on uskoa kasvaa ja kehittyä huippuasentajaksi. Työmaat sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua, joten oma auto helpottaa kulkemista työmaiden välillä.  

  MUUT TIEDOT

  Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän alansa kärkipaikassa. Tarjoamme kannustavan ja kehittävän työilmapiirin, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaiseksi osana sitoutunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä. Työ alkaa 6kk:n vuokratyösuhteena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan omille kirjoille.

   

  KIINNOSTUITKO?

  Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/563854, sillä paikat täytetään heti sopivien asentajien löydyttyä.

   

  Lisätietoja tehtävästä:

  Juuso Puustinen

  WireStaff Helsinki

  045 633 5901

  juuso.puustinen@wirestaff.fi

  3 kpl
  Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

  Rakennustyöntekijä

  Etsimme rakennustyöntekijöitä useille eri asiakkaillemme Pirkanmaalla sijaitseville työmaille.

  Työtehtävät ja kohteet vaihtelevat työmaasta riippuen, purkamisesta saneeraukseen ja uuden rakentamiseen, joten kerro meille kokemuksesi sekä vahvuudet rakennusalalla niin saadaan kartoitettua juuri sinulle sopivat kohteet.

  Edellytämme hakijalta aiempaa kosketuspintaa rakennustyöntekijän tehtävistä, hyvä fyysinen kunto sekä työturvallisuuskortti plussaa.

  Työt alkavat nyt kevään ja kesän aikana ja töitä on tarjolla työmaista riippuen joustavasti, lyhyistä pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

  Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan!

  Jani, 0403075205, jani.rajala@wirestaff.fi

  6 kpl
  Akaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi