Avoimet työpaikat

TyöWire päälle ja kentälle - Avoimet työpaikat

 

Me Wire henkilöstöpalveluilla ymmärrämme arvosi, ja lupaamme tehdä parhaamme löytääksemme juuri sinulle sopivan työpaikan, joka sopii niin kokemukseesi kuin persoonaasikin. Katso alta avoimet työpaikkamme, jätä meille hakemus ja kerro itsestäsi muutamalla sanalla. Voit myös tulla käymään, laittaa Whatsapp-viestin tai soittaa. Meille saat tulla juuri sellaisena kuin olet!

Lisätiedot/Details
vrk
t
3 kplLempäälä
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme TUOTANTO- / VASTAANOTTOTYÖNTEKIJÄÄ Lempäälään. 

Työnkuvaasi kuuluu mm. kartonki- ja paperituotteiden pussitusta, pakkaamista, järjestelyä sekä avustavaa työtä koneenhoitajan kanssa. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa (klo 6-14 ja klo 14-22).

Odotamme sinulta reipasta ja omatoimista työskentelyotetta sekä ahkeraa ja oppimishaluista asennetta. Aikaisempi kokemus katsotaan ehdottomasti eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Saat työhön hyvän perehdytyksen! 

Työt alkavat viikolla 32 ja jatkuvat määräaikaisena 1-3kk ajan, minkä jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä hakemus pikimmiten osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan CV. Ole nopea, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi

2 kplVantaa
vrk
t

Kuntokauppa.fi on vuonna 2007 perustettu monikanavainen urheilukauppa. Visiomme on kasvaa toimialan parhaaksi yritykseksi Pohjoismaissa asiakaskokemuksella, henkilöstökokemuksella ja kannattavalla kasvulla mitattuna. Toimintaamme ohjaa dynaaminen aikaansaamiseen ja jatkuvaan kehittymiseen kannustava kulttuurimme sekä missiomme "hyvinvointia ihmisille". Liiketoimintamallimme ytimessä ovat vahva verkkokaupan osaaminen, erikoisliikkeen palvelutaso ja tuotevalikoiman kehittäminen. Suomessa toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Vantaan Tammistossa, minkä lisäksi käynnistämme parhaillaan toimintaa Ruotsin Tukholmassa.

Etsimme nyt Kuntokaupalle ASIAKASPALVELIJOITA Vantaan Tammistoon. Etsimme aidolla palveluasenteella ja myynnillisellä otteella varustettuja asiakaspalvelijoita osaksi uuden myymälän tiimiä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko) ja työajat sijoittuvat arkisin klo 10-21 välille, lauantaisin klo 10-18 välille ja sunnuntaisin klo 11-18 välille. Työ alkaa 4kk määräaikaisuudella, minkä jälkeen on mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, innostunut asiakaspalvelusta ja omaat urheilutaustaa tai sinulla on kiinnostus erilaisiin kuntoiluvälineisiin, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimillämme henkilöillä on palo palvella asiakkaita asiantuntevasti ja myyntihenkisesti. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta katsotaan ehdottomasti eduksi. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito plussaa! 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan rennossa ja iloisessa asiakaspalvelutiimissä. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, mutta toivomme sinulta myös aitoa kiinnostusta liikuntaan ja/tai kuntoiluvälineisiin. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan palkkatoiveesi ja CV. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

Lisätietoja: 

Hanna Heikkilä-Collin

Puh. 044 901 6902

hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi

1 kplLempäälä
vrk
t

Emballator Metalpak Oy on suomalainen pakkausalan yritys, joka on perustettu vuonna 1983. Yritys siirtyi Kiilto Oy:n omistukseen vuonna 1986, ja vuonna 2017 yrityksen omistus siirtyi ruotsalaiselle Emballator Metal Groupille. Yrityksen toimipaikka on Lempäälän Sääksjärvellä ja se työllistää yhteensä noin 40 henkilöä. 

Etsimme nyt Emballator Metalpakille ääksjärvelle Lempäälään KONEENHOITAJAA. 

Koneenhoitajan tehtävässä vastaat itsenäisesti tuotantokoneen hoitamisesta, toimivuudesta ja valvonnasta. Tehtävä vaatii oma-aloitteista ja reipasta asennetta, sekä tarkkaa ja huolellista työotetta. Työtä tehdään arkisin 3-vuorossa.

Hakijoilta toivomme innostunutta ja oppimishaluista asennetta sekä sitoutumista pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Koulutus tai aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Asenne ratkaisee! Kyseessä on suorarekrytointi ja työt alkavat suoraan asiakasyrityksen kirjoilla.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 / christian@wirestaff.fi 

1 kplSomero
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista Mig-hitsaajaa Somerolle. Työnkuvaan kuuluu, kokoonpanotyötä, särmäystä, leikkaamista ja kappaletavaran tekoa. Eduksi katsotaan Mig luokan voimassaolo. Sinä, jolta löytyy rautaista kokemusta koepajalla työnteosta, niin alita hakemusta tulemaan. Paikka täytetään heti kun kovanluokan tekijä löytyy.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Voimassa olevaa tulityökorttia

- Voimassa olevaa Mig luokkaa ( ei välttämätön)

- Rautaista asennetta työntekoon

- Suomen kielen osaamista

Lisätietoa antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

3 kplHämeenlinna
vrk
t

Oletko kiinnostunut logistiikka-alasta ja varastotyöstä? Onko sinulla rautainen kunto, oma-aloitteinen työote etkä pelkää ripeääkään työtahtia? Hienoa, sopisit täydellisesti asiakasyrityksellemme varastotyöntekijäksi Hämeenlinnaan!

Varastotyöntekijänä työskentelet monipuolisesti eri tehtävissä ja varmistat osaltasi, että tavara kulkee sujuvasti asiakkaille. Työssäsi pääset vastaamaan mm. kontin purkamisesta, keräilystä, lähettämötyöstä tai laaduntarkkailusta omien vahvuuksiesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Lisäksi pääset näköalapaikalle tukkuliiketoiminnan ytimeen, jota värittää me-henki ja tekemisen meininki.

Työtä tehdään arkisin aamu- ja iltavuorossa viikonloppujen ollessa vapaa-aikaa. Tarjolla on vaihtelevan pituisia määräaikaisia työsuhteita muutamasta viikosta puoleen vuoteen. Asiakkaamme tarjoaa myös urapolkuja haastavampiin varaston työtehtäviin mielenkiinnonkohteidesi ja taitojesi mukaan, sekä mahdollisuutta vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa joustavasti kesälomien jälkeen elo-syyskuulla.

Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, 18-vuoden ikää, mahdollisuutta työskennellä aamu- ja iltavuorossa sekä halua sitoutua pitkäänkin työsuhteeseen. Trukinajotaito katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Sinun ei tarvitse olla valmis varastotyöntekijä, vaan etsimme hyviä tyyppejä kasvamaan varastoalan ammattilaisiksi.

Työskentely- sekä taukotilat ovat siistit, nykyaikaiset ja viihtyisät. Saat työhösi täyden perehdytyksen ja mukavat työkaverit auttavat tarpeen vaatiessa. Työmatkat taittuvat vaivatta julkisilla kulkuvälineillä. Alamme haastatella sopivia ehdokkaita jo hakuajan kuluessa, joten laitathan pikimmiten hakemusta tulemaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Christian Kemppainen 

p. 040 307 5203

christian.kemppainen@wirestaff.fi 

2 kpl
vrk
t
Meillä on nyt haussa perinteikkäälle elintarvikealalla toimivalle asiakasyrityksellemme ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ eri pituisiin keikkaluonteisiin tehtäviin. Työt alkavat yleensä muutaman päivän tai viikon mittaisella työpätkällä, mutta tehtävässä on mahdollisuus jatkoon asiakkaan tarpeen ja omien toiveidesi mukaan. 

Etsimämme henkilöt tulevat työskentelemään pääasiassa elintarvikeprosessien pakkaustehtävissä. Työtä tehdään arkisin keskeytyvässä 3-vuorossa (klo 6-14, 14-22, 22-06). Vuoroihin pääset itse vaikuttamaan omien toiveidesi ja aikataulujesi mukaan.

Mitä toivomme hakijoilta?

- Reipasta, työhön tarttuvaa ja järjestelmällistä työotetta
- Suomen kielen taitoa
- Hyvää fyysistä kuntoa ja 18 vuoden ikää
- Aikaisempi kokemus elintarvikealalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole vättämätöntä

Saat tarvittavan perehdytyksen työhön sekä leppoisan ja mukavan työympäristön. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön.

Kiinnostuitko?

Pääset hakemaan paikkaa osoitteessa https://www.wirestaff.fi. Liitäthän profiiliin myös ansioluettelosi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Vilma Ahola, p. 044 901 6930 tai vilma.ahola@wirestaff.fi. 

1 kplTampere
vrk
t

We are looking for an experienced IT professional to join our client's team as IT Support Specialist. 

In this role you'll need: 

 • Experience of end user support
 • Ticket management skills
 • Experience of supporting and managing Windows/Windows Server/macOS operating systems
 • Experience of network infrastructure management (switches, routers, firewalls etc.)
 • Experience of Active Directory management
 • Experience of computer hardware maintenance
 • Experience of asset management

What qualities we are searching for? 

 • Problem solving mindset
 • Presentation skills
 • Skill to search for information
 • Growth mindset
 • Be independent and self-motivated
 • Fluent Finnish and English language skills

It will be a great benefit if you also have experiences of these: 

 • PowerShell / UNIX Shell
 • Configuration management (e.g. SCCM)
 • Remote access technologies (RDP, SSH, Telnet etc.)
 • Virtualization technologies
 • Management and/or support of Linux environments
 • Procurement of hardware and software

This is a full-time position and it will start as soon as possible. The contract will be till the end of the year and there's a good possibility to continue after that. This is an international company and your office is located in Hervanta, Tampere. 

How to apply: Fill an application online www.wirestaff.fi. Please attach your CV ad salary request. 

If you have any questions, feel free to ask: Vilma Ahola, p. 044 901 6930 / vilma.ahola@wirestaff.fi 

2 kplTampere
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijöitä sisälogistiikkaan sekä tuotannon tehtäviin Tampereen Ruskoon. 

Sisälogistiikan roolissa työnkuvaasi kuuluu mm. tavaran vastaanotto, hyllytys sekä varaston yleiset tehtävät. Käytössäsi on vastapainotrukki. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Tuotannon tehtävässä työnkuvaasi kuuluu koneenhoitoa sekä yleisiä tuotannon tehtäviä. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on reipas ja oppimishaluinen asenne! Saat työhön kattavan perehdytyksen. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. 

Mikäli omaat tunnollisen ja ahkeran työotteen, sekä haluan oppia uutta, saatat olla etsimämme henkilö! Molemmat tehtävät alkavat 6kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakkaan kirjoille. 

Heräsikö mielenkiinto? 

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuainaka. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

2 kplRauma
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme sähköasentajia Raumalle. Aikaisempaa kokemusta pitää olla. Tässä on hyvä mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Ole nopea ja laita hakemusta tulemaan, kiitos.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Voimassa oleva sähkötyöturvallisuuskorttia

- Sähköasentajan tutkinto suoritettuna

- Rautaista asennetta työntekoon

- Suomen kielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

1 kplAkaa
vrk
t

Memar Oy on suomalainen metallialan yritys, jolla on lähes 40 vuoden kokemus metallin työstämisestä. Yritys valmistaa tuotteita takeista laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti asiakkaidensa tarpeen mukaan. Memarin toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella, Virroilla, Toijalassa ja Pirkkalassa.

Meillä on nyt etsinnässä Memar Oy:lle METALLITYÖNTEKIJÄ Toijalaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Työnkuvaan kuuluu manuaalikoneistusta, koneiden, osien ja muottien huoltotöitä, sorvauksia, hiontoja ja pienimuotoisia korjaushitsailuja. Kyseessä on päivätyö. 

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta metallialalta. Myös esimerkiksi vapaa-ajan harrastuneisuus (esim. omat projektit puun, metallin, autojen, mopojen tai talon kanssa) katsotaan ehdottomasti eduksi!

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat leppoisan ja viihtyisän työympäristön, jossa on kannustava ilmapiiri ja työntekijät puhaltavat yhteen hiileen. Työhösi saat kattavan perehdytyksen. Palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, ja on erittäin kilpailukykyinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hae paikkaa pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 / christian@wirestaff.fi 

2 kplTampere
vrk
t

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme reippaita ja positiivisen asenteen omaavia KEITTIÖAPULAISIA eri pituisiin keikkatöihin sekä 1-3kk mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Töitä on tarjolla aamu- ja iltavuoroissa arkisin sekä viikonloppuisin, ja voit vastaanottaa vuoroja omien toiveidesi ja aikataulujesi mukaan. 

Työnkuvaan kuuluu keittiön avustavia tehtäviä, kuten salaattien tekoa ja astiahuoltoa. Kohteet sijaitsevat Tampereella hyvin kulkuyhteyksien päässä. Työ sopii loistavaksi esimerkiksi opintojen tai toisen työn oheen!

Odotamme sinulta 

 • reipasta ja oppimishaluista asennetta
 • oma-aloitteista ja ripeää työskentelyotetta
 • hygieniapassia
 • kokemusta ja/tai koulutusta keittiön aputehtävistä
 • Oman auton käyttömahdollisuus plussaa

Tarjoamme sinulle joustavan ja rennon työilmapiirin, töitä omien aikataulujesi mukaan sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Tehtävän palkkaus TES:n mukaan.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa: Vilma Ahola, p. 044 901 6930 / vilma.ahola@wirestaff.fi 

2 kplTampere
vrk
t

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme reippaita ja positiivisen asenteen omaavia KASSATARJOILIJOITA eri pituisiin keikkatöihin sekä 1-3kk mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Töitä on tarjolla aamu- ja iltavuoroissa arkisin sekä viikonloppuisin, ja voit vastaanottaa vuoroja omien toiveidesi ja aikataulujesi mukaan. 

Työnkuvaan kuuluu mm. kassan käyttöä, tarjoilua, asiakaspalvelua sekä välillä myös astiahuoltoa. Kohteet sijaitsevat Tampereella hyvin kulkuyhteyksien päässä. Työ sopii loistavaksi esimerkiksi opintojen tai toisen työn oheen!

Odotamme sinulta 

 • reipasta ja oppimishaluista asennetta
 • oma-aloitteista ja ripeää työskentelyotetta
 • hygieniapassia
 • kokemusta kassatyöskentelystä ja salitarjoilusta 
 • Oman auton käyttömahdollisuus plussaa

Tarjoamme sinulle joustavan ja rennon työilmapiirin, töitä omien aikataulujesi mukaan sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Tehtävän palkkaus TES:n mukaan.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa: Vilma Ahola, p. 044 901 6930 / vilma.ahola@wirestaff.fi 

2 kplTampere
vrk
t

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme reippaita ja positiivisen asenteen omaavia TISKAAJIA eri pituisiin keikkatöihin sekä 1-3kk mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Töitä on tarjolla aamu- ja iltavuoroissa arkisin sekä viikonloppuisin, ja voit vastaanottaa vuoroja omien toiveidesi ja aikataulujesi mukaan. Kohteet sijaitsevat Tampereella hyvin kulkuyhteyksien päässä. Työ sopii loistavaksi esimerkiksi opintojen tai toisen työn oheen!

Odotamme sinulta 

 • reipasta ja oppimishaluista asennetta
 • oma-aloitteista ja ripeää työskentelyotetta
 • hygieniapassia
 • aikaisempi kokemus on ehdottomasti eduksi, mutta ei välttämätöntä (työhön perehdytetään) 
 • Oman auton käyttömahdollisuus plussaa

Tarjoamme sinulle joustavan ja rennon työilmapiirin, töitä omien aikataulujesi mukaan sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Tehtävän palkkaus TES:n mukaan.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa: Vilma Ahola, p. 044 901 6930 / vilma.ahola@wirestaff.fi 

1 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme JAKELUAUTONKULJETTAJAA Pirkanmaalle.

Työ pitää sisällään jakelukuljetuksia Pirkanmaan alueella. Tehtävä edellyttää ripeää työotetta, paineensietokykyä sekä hyvää fyysistä kuntoa. Asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen asenne ovat tärkeä osa persoonaasi, sillä asioit asiakkaiden kanssa päivittäin.

Tehtävässä on mahdollista vaikuttaa omiin työaikoihin työpäivän aloituksen osalta. Työtä tehdään arkisin klo 06-18 välillä, 35-40h/vko. Toivomme hakijoilta voimassaolevaa ammattipätevyyttä ja digipiirturikorttia. Reitti on pääpiirteittäin neljä päivää Tampereella ja päivä Kangasalla.

Tarjoamme sinulle pitkän työsuhteen, itsenäisen työn, mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihisi sekä liikkuvan ja fyysisesti vaativan tehtävän, jossa saat treeniä tasaisesti pitkin päivää.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Lisätietoja voit kysellä Hannalta, 0449016902, hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi

5 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme rautaisen asentteen ja hyvän fyysisenkunnon omaavia rakennutyöntekijöitä Varsinais - Suomen alueelle. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä pitää olla. Töitä tarjolla pitkäksi aikaa.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Rautaista asennetta työntekoon

- Aikaisempaa kokemusta

- Hyvää suomen kielen osaamista

- Joustavuutta

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

2 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia lavettiautonkuljettajia Pääkaupunginseudulle. Sinulta löytyy vahva kokemus lavettiauton ajamisesta ja osaat ajaa koneen lavetille. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on välttämätön.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Voimassa olevaa tieturvallisuuskorttia

- Voimassa olevaa ammattipätevyyttä

- CE - ajokorttiluokkaa

- Rautaista asennetta työntekoon

- Suomen kielen täydellistä osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

2 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme maanrakennustyöntekijöitä Pääkaupunginseudulle. Sinä osaat mitata ja kuvienlukutaito kuuluu, myös vahvuuksiisi. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on välttämätön.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Kuvienlukutaitoa

- Mittaaminen kuuluu, myös vahvuuksiin

- Rautaista asennetta työntekoon

- Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä

- Suomen kielen täydellistä osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 0491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

1 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa Pääkaupunginseudulle. Omaat vahvan kokemuksen kaivinkoneella työnteosta ja olet asenteeltasi motivoitunut työntekijä. Työt alkaa heti, kun osaava tekijä löytyy.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Vahvaa kokemusta kaivinkoneella työnteosta

- Rautaista asennetta työntekoon

- Suomen kielen täydellistä osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

4 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitoisia maanrakennustyöntekijöitä.Työtehtävät ovat monipuolisia maanrakennusalan töitä laidasta laitaan. Työtehtävät riippuvat silloisesta työkohteesta. Työtehtäviä voivat olla mm. salaojien, kivetysten, talon pohjien teko. 

Sinä, joka et pelkää fyysistä työtä, niin laita hakemusta kehiin, kiitos.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Rautaista asennetta työntekoon

- Suomen kielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

2-3 kplYlöjärvi
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Ylöjärvelle. 

Työnkuvaan kuuluu hydrauliikkaletkujen kokoonpanoa/asennusta. Hydrauliikkaletkujen asennustyöhön kuuluu myös letkujen sahaus, liitinten asennus sekä puhdistustoimenpiteet mm. harjauksilla ja paineilmalla. Työ saattaa välillä sisältää myös ns. kittausta, eli hydrauliikkaletkujen tarroitusta, hyllytystä sekä pakkausta.

Koulutusta ja työtaustaa tärkeämpää ovat hyvä asenne ja halu oppia uusi työ! Olet oma-aloitteinen ja ahkera, etkä pelkää fyysistä työtä (kyseessä on seisomatyö). Letkumateriaalista johtuen sinulla ei saa olla kumiallegiaa. Aikaisempi kokemus ja/tai koulutus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Saat työhön kattavan perehdytyksen!

Töitä tehdään pääasiassa arkisin kahdessa vuorossa: aamuvuoroviikot maanantaista perjantaihin klo 6-14,  iltavuoroviikot maananaista torstaihin klo 14-00. Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä alkaa 4-6kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveuiden kautta, minkä jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon. 

Heräsikö kiinnostuksesi?

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Ole nopea, sillä käymme hakmeuksia läpi jo hakuaikana, ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

4 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme kirvesmiehiä saneerauskohteisiin Turkuun. Työ pitää sisällään kotelontekoa putkien päälle. Yritys tekee myös koulujen saneerauksia. Työtehtävät jaetaan osaamisen mukaan. Mikäli sinulta löytyy kädentaitoa, niin laita nopeasti hakemusta tulemaan.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Kokemusta saneeraustyöstä

- Rautaista asennetta työntekoon

- Suomen kielen osaamista

Tarjoamme:

- Mahdollisuuden pitempiaikaiseen työhön

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

1 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista levyseppä - hitsaajaa Raumalle. Todelliselle ammattialiselle olisi nyt töitä tarjolla. Ole nopea ja hae paikkaa. Aikaisempi kokemus välttämätön.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Voimassa olevaa tulityökorttia

- Rautaista asennetta työntekoon

- Aikaisempaa kokemusta 

- Suomen kielen osaamista

Listätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

1 kplSeinäjoki
vrk
t

Memar Oy on suomalainen metallialan yritys, jolla on lähes 40 vuoden kokemus metallin työstämisestä. Yritys valmistaa tuotteita takeista laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti asiakkaidensa tarpeen mukaan. Memarin toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella, Virroilla, Toijalassa ja Pirkkalassa.

Meillä on nyt etsinnässä Memar Oy:lle CNC-KONEISTAJA vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoelle. 

Etsimme CNC-koneistajaa, jolla löytyy aikaisempaa kokemusta perussorvaamisesta (sorvaus Fanucilla). Tehtävänä on koneenrakennukseen liittyen erilaisten varaosien ja komponenttien valmistusta. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa.

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta (ja/tai koulutusta) koneistuksen parissa. Toivomme myös reipasta ja omatoimista työskentelyotetta, valmiutta 2-vuorotyöhön sekä suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat leppoisan ja viihtyisän työympäristön, jossa on kannustava ilmapiiri ja työntekijät puhaltavat yhteen hiileen. Työhösi saat kattavan perehdytyksen. Palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, ja on erittäin kilpailukykyinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hae paikkaa pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 / christian@wirestaff.fi 

4 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä muoviteollisuuteen. Työ on kesätyö. Työ on 3 - vuorotyötä ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sekä rautaista asennetta työntekoon. 

Hakijoilta odotamme:

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Halua tehdä vuorotyötä

- Rautaista asennetta työntekoon

- Suomen kielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

2 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta putkiasentajaa Turun seudulle. Sinulla on valmiudet itsenäiseen työntekoon ja rautainen asenne työntekoon. Ole nopea ja laita hakemusta kehiin ja olet heti mukana valinnoissa.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Rautaista asennetta työntekoon

- Kykyä itsenäiseen työntekoon

- Suomen kielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

1 kplVirrat
vrk
t

Meillä on nyt etsinnässä asiakkaallemme CNC-KONEISTAJA vakituiseen työsuhteeseen Virroille.

Etsimme CNC-koneistajaa, jolla löytyy aikaisempaa kokemusta sorvauksesta ja monitoimisorvista. Tehtävänä on koneenrakennukseen liittyen erilaisten varaosien ja komponenttien valmistusta. Kyseessä on isompien määrien sarjoituksia fanuc, okuma, mazak sorveilla. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa (iltavuoroviikkoina perjantai tehdään sisään). 

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta (ja/tai koulutusta) koneistuksen parissa. Toivomme myös reipasta ja omatoimista työskentelyotetta, valmiutta 2-vuorotyöhön sekä suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat leppoisan ja viihtyisän työympäristön, jossa on kannustava ilmapiiri ja työntekijät puhaltavat yhteen hiileen. Työhösi saat kattavan perehdytyksen. Palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, ja on erittäin kilpailukykyinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hae paikkaa pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 / christian@wirestaff.fi 

2 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijöitä julkisivutöihin. Sinulta luonnistaa piikkaus ja levytystyöt. 

Hakijoilta odotamme:

- Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia

- Aikaisempaa kokemusta julkisivutöistä

- Rautaista asennetta työntekoon

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Suomen kielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

5 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijöitä putkien sukittamiseen. Aikaisempaa kokemusta putkien sukittamisesta ei tarvitse olla, mutta se on toki eduksi. Asiakas kouluttaa tehtävään. Sinulla on pitää olla rakennusalan tai putkialan tutkinto. Tutkinnon lisäksi pitää olla rautainen asenne työntekoon. Työ edellyttää, myös hyvää fyysistä kuntoa.  Mikäli näet itsesi juuri tässä työssä, niin laita hakemusta tulemaan, kiitos.

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Rakennusalan tai putkialan tutkintoa

- Rautaista asennetta työntekoon

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Tiimityöskentely taitoa

- Suomen kielen osaamista

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

2 kpl
vrk
t

Etsimme asiakasyrityksellemme sähköasentajaa Turun seudulle. Sinulla on kokemusta holviputkituksesta. 

Hakijoilta odotamme:

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- Sähkötyöturvallisuuskorttia

- Sähköasentajan tutkinto suoritettuna

- Kokemus holviputkituksesta

- Rautaista asennetta työntekoon

- Suomen kielen osaamista

Tarjoamme:

- Mahdollisuuden vakituiseen työpaikkaa

- Mukavat työolosuhteet

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

Eikö natsannut? Täytä Pikahakemus!

Katso avoimet työpaikat tai laita meille avoin hakemus, lupaamme olla yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Ohje:

 1. Syötä perustietosi
 2. Valitse alue ja toimiala, joilta haluaisit töitä
 3. Kerro muutamalla sanalla itsestäsi
 4. Paina lähetä
Form 427949129 to be rendered here.