Avoin hakemus keittiöpäälliköksi

Avoin hakemus keittiöpäälliköksi
Sijainti:Turku
Haku alkaa:18.06.2024 klo 12:00
Haku päättyy:31.07.2024 klo 23:59

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme jatkuvasti ammattitaitoisia keittiöpäälliköitä Turun alueen yhteistyökumppaneillemme. Usein päälliköiden tason työpaikat tulevat hiljaiseen hakuun, eikä työilmoitusta välttämättä ollenkaan julkaista. Teemme tiivistä yhteistyötä Turun ravintolakentän kanssa ja nyt sinulla on mahdollisuus saada tietää ensimmäisten joukossa uusista ja kiinnostavista työpaikoistamme.

 

Tavoitteenamme on tarjota sinulle aina parempi sopimus, mitä sinulla on aiemmin ollut. Tämä on oiva hetki kilpailuttaa nykyinen työsi, työsopimuksesi sekä palkkasi. Kauttamme rekrytoidut keittiöpäälliköt työllistyvät lähtökohtaisesti aina ravintolan omille kirjoille vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Huomioithan, että sinulla tulee olla aiempaa keittiöpäällikön työkokemusta, jotta voit jättää hakemuksesi tähän ilmoitukseen.

Mikäli sinulla ei ole aiempaa työkokemusta keittiöpäällikön työtehtävistä, suosittelemme lämpimästi hakemaan meidän muita avoimia työpaikkojamme osoitteesta https://wirestaff.fi/.

Miten hakeminen toimii?

1. Jätä hakemus tämän ilmoituksen linkin kautta. Liitäthän mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Kerrothan jo hakemusvaiheessa mahdollisimman monipuolisesti osaamisestasi ja työkokemuksestasi.

2. Olemme yhteydessä sinuun ja ehdotamme sinun aikatauluusi sopivaa tapaamista.

3. Tapaamisessa käydään läpi sinun työhistoriaasi sekä toiveitasi ja ehtojasi uuden työn suhteen. Luomme sinulle haastattelun aikana tai sen jälkeen hakijaprofiilin, johon listaamme kaikki haastattelussa käydyt toiveesi ja lisäämme sinut keittiöpäälliköiden pooliin.

4. Kerromme sinulle jo heti haastattelussa, mikäli meillä on profiiliisi ja toiveisiisi sopivia työpaikkoja auki. Haastattelun jälkeen autamme sinua työllistymään haluamaasi työpaikkaan.

5. Mikäli meillä ei ole tarjota juuri sinun toiveisiisi sopivaa työtä kyseisellä hetkellä, keittiöpäälliköiden poolissa olemalla varmistat sen, että uuden työn auetessa olemme heti yhteydessä sinuun ja kuulet ensimmäisten joukossa työpaikasta.

Laitathan tämän linkin kautta hakemuksen tulemaan: http://wirestaff.likeit.fi/apply/28799736

Katsotaan yhdessä, mikä on sinun seuraava työpaikkasi!

Tiesithän?

Mikäli työskentelet keittiöpäällikkönä ja työnhaku ei ole ajankohtaista, mutta ravintolassanne on pulaa ammattitaitoisesta henkilökunnasta, olemme mielellämme avuksi varmistamalla teille osaavan henkilökunnan jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa.

Lisätietoja yhteydenottoa varten:

Sari Nordlin

050 394 8760

sari.nordlin@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/avoin-hakemus-keittiopaallikoksi-28799736/