WireStaff Keski-Uusimaa

WireStaff Keski-Uusimaa

Toimisto avataan myöhemmin. Sovithan tapaamisesta soittaen tai viestillä!

Katso työpaikkoja Keski-Uudeltamaalta »

WireStaff KESKI-UUSIMAA - Hyvässä TyöWireessä

Me WireStaffilla ymmärrämme oikean osaamisen arvon. Hyvä työntekijä on muutakin, kuin ansioluettelo. Tämä ajatusmaailma tarkoittaa työntekijälle reilua työnantajaa, joka etsii juuri hänelle sopivan työpaikan. Työnantajalle olemme suoraselkäinen henkilöstökumppani, jonka tavoitteena on löytää ne oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Anni Koskela

Myynti ja rekrytointi

Nimi
Array
Jatkuva haku

Etsimme nyt asiakaspalvelun hallitsevaa BAARIMIKKOA täysiaikaiseen työsuhteeseen Molly Malone's Toppariin. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Myyrmäessä.

Molly Malone's Toppari on viihtysä Irlantilaishenkinen monitoimiravintola, joka tarjoaa asiakkailleen kaikkea buffetlounaasta oluisiin ja drinkkeihin, urheilukatsomoita unohtamatta. Perjantaisin Topparissa nautitaan live-musiikista. Myöhäisinä viikonlopputunteina disco-puolella asiakkaita viihdyttää DJ ja karaokepuolella karaokeisäntä.

Etsimällämme henkilöllä on asiakaspalvelu veressä, sekä halua oppia ja kehittyä baaritaitajana. Voit olla vanhemman polven konkari tai baarimikon urasta haaveileva aloittelija. Sinulla tulee kuitenkin olla voimassaolevat hygienia- ja anniskelupassit (passin voi myös suorittaa työn alettua).

Sinut perehdytetään ja opastetaan baarityön saloihin, joten et välttämättä tarvitse lainkaan kokemusta. Rautainen asenne ja halu oppia on avainasemassa tässä työssä menestymiseen. Tarjolla on sinulle loistava tilaisuus saada arvokasta baarityökokemusta ja pyöräyttää ura käyntiin!

Jätä hakemus pikaisesti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/3101340, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

--

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
0405471719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

1 kpl
Vantaa

Haemme asiakkaallemme taloushallinnon osaajaa äitiyslomasijaisuuteen laskutuksen pariin.

Työtä tehdään arkisin 8-17 välillä. Työtä voit tehdä Espoossa, Kampissa, Oulussa , Vantaalla tai Tampereen toimipisteellä. Mikäli haluat tehdä töitä myös etänä, niin kaksi etätyöpäivää viikossa onnistuu.

Työhön saat kattavan perehdytyksen jonka jälkeen sinun tulee kyetä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn. Työ on tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä vaativaa.

Eduksi katsomme
- soveltuvaa koulutusta, merkonomi tai tradenomi
- sähköisen taloushallinnon tuntemusta
- erityistä tarkkuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito on plussaa

Äitiyslomasijaisuus alkaa tammikuussa 2022, mutta mikäli sinulla on mahdollista aloittaa jo nyt, voimme tarjota sinulle projektin laskutuksen parissa jolloin saat samalla erittäin kattavan kahden kuukauden mittaisen perehdytyksen tehtävään. 

1 kpl
Tampere, Oulu, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme asiakkaallemme kahta asiakasneuvojaa.

Asiakasneuvojan tehtävässä pärjää ratkaisukeskeiset, palvelualttiit sekä hyvän paineensiedon omaavat henkilöt.

Työtä voit tehdä Espoossa, Kampissa, Oulussa , Vantaalla tai Tampereen toimipisteellä. Mikäli haluat tehdä töitä myös etänä, niin kaksi etätyöpäivää viikossa onnistuu.

Asiakaspalvelua hoidetaan puhelimitse, sähköpostitse sekä omaa varausjärjestelmää hyödyntäen, toivomme, että oletkin nopea omaksumaan uusien järjestelmien käyttöä. Ja pystyt viestimään sekä suomen että englanninkielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Työtä tehdään arkisin klo: 8-16 sekä 9-17 vuoroissa.

2 kpl
Tampere, Oulu, Espoo, Helsinki, Vantaa

Etsitkö hyviä työtunteja mukavasta ja rennosta ravintolasta! Ravintola Tenho Restobar tarjoaa sinulle kiinnostavan työn sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Haemme nyt kokoaikaista Tarjoilijaa Kalliossa sijaitsevaan Tenho Restobaariin. Tenho on kiinnostava ja monipuolinen ravintola, joka tarjoaa hyvää ruokaa, laadukkaita juomatuotteita sekä sopivasti meininkiä. Tenhon tunnelma on vertaansa vailla ja työkaverit rentoja.

Oletko Sinä etsimämme Tenhon tuleva tähti, joka on valmis tekemään töitä hyvällä asenteella, hyvässä porukassa. Tehtävään perehdytetään, joten emme odota että olisit vielä rautainen ravintola-alan ammattilainen. Tehtävä on monipuolinen ja sopivan haastava. Palkkaus tehtävässä määräytyy kokemuksen ja asenteen mukaan, joten tessin minimillä tehtävään ei tarvitse lähteä.

Tässä tehtävässä Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työaikoihin. Ehdit siis hyvin harrastamaan ja viettämään aikaa läheisten ja ystävien kanssa.

Tehtävään hakevalta odotetaan:

 • Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta
 • Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa
 • Oma-aloitteista ja rohkeaa asennetta

Lisätietoja ravintolasta: https://ravintolatenho.fi

Hakemukset toivomme tämän hakulinkin kautta, mutta voit olla rohkeasti yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostitse.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3030200

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

juuso.puustinen@wirestaff.fi

045 633 5901

1 kpl
Helsinki

Haemme asiakkaallemme Helsinki-Vantaan lentokentälle kokoaikaista sekä osa-aikaisia asiakaspalvelijoita autovuokraukseen.

Työtä tehdään niin arkisin kuin viikonloppuisinkin klo: 6.00-22.00 välillä kolmessa eri vuorossa. Osa-aikaisille tarjolla töitä ilta aikaan klo: 17.00 alkaen, joten tämä työ sopii esimerkiksi opiskelijalle.

Työhön perehdytetään ja työhön perehtyminen on nopeaa. Työtäsi helpottaa toimiva varausjärjestelmä, joten eduksi on hyvät tietokoneen käyttö taidot.

Asiakaspalvelukielenä käytetään sekä suomea, että englantia. Eduksi katsomme kaiken muun kielen osaamisen.

Oma-aloitteiset, aktiiviset ja myyntihenkiset tekijät pärjäävät hyvin tässä tehtävässä.

Työ vaatii b-ajokortin omistamisen.

3 kpl
Helsinki, Vantaa

Etsimme nyt PARVEKELASIASENTAJAA Lumon Suomi Oy:lle pitkäaikaiseen työsuhteeseen! Työhön kuuluu parvekelasien ja -kaiteiden asennus projektiluontoisissa töissä pääkaupunkiseudun alueella.

Hakijan eduksi katsotaan aikaisempi kokemus asennustöistä ja alaan soveltuva koulutus. Työhön kuitenkin koulutetaan perusteellisesti, joten täsmällinen ja oppimishaluinen asenne ratkaisee tässäkin hommassa! Et saa pelätä korkeita paikkoja, sillä asennustyöt tehdään välillä korkeallakin. Sinulta vaaditaan myös sujuva suomen kielen taito.

Työssä tarvitaan omaa autoa, joten auton käyttömahdollisuus ja ajokortti ovat välttämättömiä.

Tehtävään valittu henkilö aloittaa työt 4-6kk määräaikaisessa työsuhteessa WireStaff Helsingin kanssa, jonka jälkeen on mahdollista jatkaa vakituiseen työsuhteeseen Lumon Suomi Oy:n omille kirjoille.

Palkkaus määräytyy kokemuksen ja koulutuksen mukaan, mutta harjoitteluajan palkalla tehtävään ei tarvitse lähteä.

Jos tehtävä kiinnostaa sinua, jätä hakemus mahdollisimman pian tämän linkin kautta  http://wirestaff.likeit.fi/apply/3012777, niin olemme sinuun yhteydessä! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
0405471719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

1 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita Ylläkselle yhteen Suomen parhaista pizzerioista!

Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaan. Kaikki alkoi halusta luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksi onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Via Tribunalin maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos – Toisin sanottuna pelkkää priimaa. 

Etsimme asiakkaallemme Ylläkselle intohimoisia tarjoilijoita, jotka haluavat taata asiakkaalle loistavan makuelämyksen lisäksi myös vertaansa vailla olevan palveluelämyksen. Et tarvitse välttämättä vuosien kokemusta tarjoilijan töistä, vaan riittää, että olet huipputyyppi, joka ei pelkää tarttua toimeen. Asiakkaamme tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen työhön.

Toivommekin siis hakijalta halua oppia uutta, kykyä toimia nopeastikin muuttuvassa ympäristössä, sekä positiivista asennetta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tunteja riittää eli töitä saa tehdä niin paljon kun jaksaa.

Tarjoamme majoituksen Ylläksen upeissa maisemissa.

Voit valintasi mukaan tehdä molemmat sesongit tai vain toisen sesongin.

Joulun sesonki 22.11.2021-8.1.2022

Kevään sesonki 18.2.2022-1.5.2022

Täytä nopea hakemus, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3011009

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

--

We're now searching customer service oriented waiters/waitresses for one of the best pizzerias in Finland!

From day one, Pizzeria Via Tribunali has been a project of passion towards Neapolitan pizza. Everything started as an eagerness to create a place for a better pizza. Due to the rapid growth of reputation and the consequent expansion of the franchise, the mission has evolved as to offer the best Neapolitan pizza experience in Finland. According to the ideology of Via Tribunali, everything is done with a positive attitude and the ultimate goal is to create the best possible end result - In other words, offer nothing but first-class.

Our customer is now hiring waiters, who are willing to offer top notch customer experience in addition to splendid food. You don't need to have years of experience as a waiter, but you need to be a positive person with bright attitude. You also need to have a great attitude towards work. Our customer is offering you an extensive familiarisation to your work. 

So, we're looking for candidates with willingness to learn, ability to work in quickly changing environment as well as positive attitude in any situation.

Fill this quick job application, and we will get in touch with you soonly.

Interested? Additional information:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

3 kpl
Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia kokkeja Ylläkselle yhteen Suomen parhaista pizzerioista!

Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaan. Kaikki alkoi halusta luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksi onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Via Tribunalin maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos – Toisin sanottuna pelkkää priimaa. 

Etsimme asiakkaallemme Ylläkselle pizzakokkeja, valmistamaan vertaansa vailla olevia makuelämyksiä pizzan muodossa. Pääset valmistamaan aitoa Napolilaista pizzaa hellällä otteella ja pääset osaltasi jättämään kädenjälkesi Suomalaiseen pizzahistoriaan.

Toivomme hakijoilta hieman kokemusta keittiötöistä, mutta pääkriteeri valinnassa on millainen olet persoonana. Etsimme huipputyyppejä huippuporukkaan, jotka eivät pelkää tarttua toimeen! Tunteja riittää eli töitä saa tehdä niin paljon kun jaksaa.

Voit valintasi mukaan tehdä molemmat sesongit tai vain toisen sesongin.

Joulun sesonki 22.11.2021-8.1.2022

Kevään sesonki 18.2.2022-1.5.2022

Järjestämme majoituksen yllästunturin upeissa maisemissa.

Täytä nopea hakemus, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

--

We're now searching pizza cooks for one of the best pizzerias in Finland

From day one, Pizzeria Via Tribunali has been a project of passion towards Neapolitan pizza. Everything started as an eagerness to create a place for a better pizza. Due to the rapid growth of reputation and the consequent expansion of the franchise, the mission has evolved as to offer the best Neapolitan pizza experience in Finland. According to the ideology of Via Tribunali, everything is done with a positive attitude and the ultimate goal is to create the best possible end result - In other words, offer nothing but first-class.

We're looking for pizza cooks for our customer located in Ylläs. As a pizza cook in Via Tribunali, you'll get to pet customers' sense of taste and take them on a journey in to the world of Napoletanian flavours, whilst leaving your handprint in to Finnish pizzahistory.

We assume you have some experience from working in a kitchen, but the main requirement is that you're a positive person with with bright attitude. You also need to have a great attitude towards work. Our customer is offering you an extensive familiarisation to your work. 

Fill this quick job application, and we will get in touch with you soonly.

Interested? Additional information:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

3 kpl
Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Kolari, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Haemme asiakkaallemme taloushallinnon osaajaa noin kaksi kuukautta kestävään laskutusprojektiin Espooseen. Työnkuva pitää sisällään laskutuksen tukitoimintoja ja selvittelyjä. Työtä tehdään arkisin ja työpäivän pituus on 6h/päivä.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa heti sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Anni Koskela

0504622817

1 kpl
Espoo

Etsitkö työtä mukavasta sopivan tyylikkäästä ravintolasta? Ravintola Rio Grande tarjoaa sinulle kiinnostavan ja sopivasti haastavan työn sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Haemme nyt  TARJOILIJAA Vantaan Myyrmäessä sijaitsevaan Ravintola Rio Grandeen. Rio Grande on meksikolaishenkinen ravintola, joka tarjoaa maukkaita elämyksiä sekä arjen, että viikonlopun keskelle. Rio Granden listalta löytyy jokaiselle jotakin.

Oletko Sinä etsimämme Rio Granden tuleva tähti, joka on valmis tekemään töitä hyvällä asenteella, hyvässä porukassa. Tehtävä on monipuolinen ja sopivan haastava. Palkkaus tehtävässä määräytyy kokemuksen ja asenteen mukaan, joten tessin minimillä tehtävään ei tarvitse lähteä.

Tässä tehtävässä Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työaikoihin. Ehdit siis hyvin harrastamaan ja viettämään aikaa läheisten ja ystävien kanssa.

Tehtävään hakevalta odotetaan:

 • Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta
 • Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa
 • Oma-aloitteista ja rohkeaa asennetta

Lisätietoja ravintolasta: https://riogrande.fi

Hakemukset toivomme tämän hakulinkin kautta, mutta voit olla rohkeasti yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostitse.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3000066

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Nicolas Hakkarainen
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

1 kpl
Vantaa

Haemme asiakkaallemme Vantaalle Varaosavastaavaa.

Varaosavastaavana huolehdit yrityksen liikeidean toteutumisesta. Vastaat sujuvuudesta, myymälän viihtyvyydestä sekä työntekijöiden ja asiakkaiden hyvinvoinnista.

Tehtävissä tarvitaan esimiesosaamista, tuoteryhmien tuntemusta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyötaitoja. Tehtävässä on kyettävä itsenäiseen päätöksentekoon sekä sopeuduttava jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin.

Eduksi katsomme rakennuksilla käytettävän kaluston varaosien tuotetuntemuksen sekä aiemman työkokemuksen esimiestyöstä.

Englannin kielen osaaminen on vaatimuksena tässä tehtävässä.

1 kpl
Vantaa

Etsimme nyt timanttisella asenteella varustettuja KOKKEJA valmistamaan vertaansa vailla olevia makuelämyksiä Suomen tuhmimpien burgereiden muodossa. Naughty BRGRissa opit premium burgereiden valmistuksen salat ja pääset jättämään kädenjälkesi Suomalaiseen burgerhistoriaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

 • Sinulla on jo ainakin hieman kokemusta keittiössä työskentelystä
 • Sinulla on kokin ammattitutkinto tai olet opiskelemassa kokiksi
 • Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot ja teet oman osasi, että työpaikalla on viihtyisää

Hyvä asenne työntekoa kohtaan ja uuden oppimisen halu ovat kuitenkin kaikkein tärkeimmässä roolissa työtehtävässä menestymisen kannalta. Sinut perehdytetään kattavasti työpaikan toimintatapoihin, työtehtäviin ja kulttuuriin.

Tarjolla on töitä sekä pienillä, että isoilla tunneilla. Hyvän tyypin löytyessä mahdollisuus on jopa täysiin työtunteihin! Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen tai toisen työn ohelle, sillä vuoroja voi toivoa omalle aikataululleen sopivaksi.

Täytä hakemus nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Nicolas Hakkarainen
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki

Haemme Hyvinkäälle rakennustarvike myymälään myyjää.

Päävastuullasi on työvaate sekä- jalkine osasto.

Henkilökohtainen myyntityö edellyttää asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta ja tuotteiden tuntemusta.

Omakohtainen kokemus työvaatteista on eduksi neuvontatyössä.

Työhön kuuluu paljon seisomista ja kävelyä.

1 kpl
Hyvinkää

Haemme asiakkaallemme Vantaalle Varaosavastaavaa.

Varaosavastaavana huolehdit yrityksen liikeidean toteutumisesta. Vastaat sujuvuudesta, myymälän viihtyvyydestä sekä työntekijöiden ja asiakkaiden hyvinvoinnista.

Tehtävissä tarvitaan esimiesosaamista, tuoteryhmien tuntemusta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyötaitoja. Tehtävässä on kyettävä itsenäiseen päätöksentekoon sekä sopeuduttava jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin.

Eduksi katsomme rakennuksilla käytettävän kaluston varaosien tuotetuntemuksen sekä aiemman työkokemuksen esimiestyöstä.

Englannin kielen osaaminen on vaatimuksena tässä tehtävässä.

1 kpl
Vantaa

Haemme nyt positiivisen asenteen omaavia TARJOILIJOITA uunituoreeseen juuri avattavaan Ravintola Pancho Villaan. Ravintola sijaitsee Espoossa kauppakeskus Sellossa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Edellytämme sinulta iloista ja positiivista asiakaspalvelijan asennetta, aitoa halua oppia uutta, sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Aikaisempi työkokemus tarjoilijan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus noepasti, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

0405471719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

4 kpl
Espoo

Etsimme nyt hyvän asenteen omaavia KOKKEJA juuri avattavaan uuteen Ravintola Pancho Villaan. Pancho Villassa pääset valmistamaan maukkaita ruokia Meksikon tapaan. Ravintola aukeaa Espooseen kauppakeskus Selloon hyvien kulkuyhteyksien päähän.

Edellytämme hakijalta hieman aiempaa kokemusta keittiössä työskentelystä, sopivaa koulutusta, tiimipelaajan taitoja sekä ahkeraa ja tarvittaessa joustavaa asennetta. Haemme sekä koko-aikaisia, että osa-aikaisia työntekijöitä.

Täytä hakemus nopeasti, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

0405471719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Espoo

Kokoaikaista työtä etsivä keittiön osaaja! Ravintola Britannia tarjoaa sinulle kiinnostavan työn sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Etsitkö uusia haasteita, mukavaa työympäristöä ja säännöllisiä tuloja? Arvostatko aitoja makuja, hyviä raaka-aineita ja maistuvaa ruokaa?

Haemme nyt kokoaikaista kokkia Kannelmäessä sijaitsevaan Ravintola Britanniaan. Ravintola Britannia on kiinnostava ja monipuolinen ravintola sekä koko kansan kohtaamispaikka, jossa asiakkaita riittää aina lounaalta yöhön saakka. Arkisin tarjolla on maukas lounas ja iltaisin nautitaan maistuvista á la carte annoksista hyvässä tunnelmassa. Ravintola Britannian keittiössä vallitsee rehellinen tekemisen meininki. Raaka-aineet ovat laadukkaita ja ruoka maistuvaa. Ravintolan henkilökunnasta halutaan pitää hyvää huolta ja hyvä työilmapiiri onkin Ravintola Britanniassa kunnia-asia.

Oletko Sinä etsimämme keittiön tuleva tähti, joka on valmis ottamaan vastuuta ja astumaan mestarikokin saappaisiin. Tehtävä on monipuolinen ja sopivan haastava. Palkkaus tehtävässä määräytyy kokemuksen ja asenteen mukaan, joten tiukalla tessin palkalla tehtävään ei tarvitse lähteä.

Tässä tehtävässä Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työaikoihin. Ehdit siis hyvin harrastamaan ja viettämään aikaa läheisten ja ystävien kanssa.

Tehtävään hakevalta odotetaan:

 • Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta
 • Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa
 • Oma-aloitteista ja rohkeaa asennetta
 • Kykyä ymmärtää hävikin ja katteen merkitys etenkin lounasruokia valmistettaessa

Lisätietoja ravintolasta: https://www.britannia.fi

Hakemukset toivomme tämän hakulinkin kautta, mutta voit olla rohkeasti yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostitse.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/2948750

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki

Haemme Kone- ja metallituoteteollisuuteen pitkäaikaisia tuotantotyöntekijöitä sähkö-mekaanisen kokoonpanon pariin Järvenpäähän.

Työnkuva on pääasiallisesti mekaanista, mutta työtehtävästä riippuen myös sähkömekaanista työtä löytyy.

Työ sopii esimerkiksi sähkö, -metalli ,-ajoneuvoasentaja -tai rakennusalan koulun käynneille. Voit olla joko vasta valmistunut tai kokenut alan ammattilainen. Työnkuva määräytyy osaamisen mukaan. Lisäksi nämä huomioidaan myös palkassa.

Työssä tarvitaan tuotteiden ja niiden osien tuntemusta sekä eri liittämismenetelmien hallintaa. työ edellyttää sopeutumista koneelliseen työhön, urakkavauhtiin ja samanlaisena toistuviin työvaiheisiin.

Lisäksi tässä työssä tulet tarvitsemaan hyvää paineen sietokyky, käden taitoja, laatuvaatimusten noudattamista, oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta.

Vaikka työ on myös itsenäistä hyvät yhteistyökyky taidot ovat tarpeen isossa työyhteisössä.

Työhön saa kattavan perehdytyksen sekä osaavat esihenkilöt jotka ovat tukenasi aina, kun heitä tarvitset.

2 kpl
Järvenpää

Etsimme nyt BAARIMIKKOA/BAARIMESTARIA valmistamaan cocktaileja Helsingin hulppeimman näköalan äärelle Clarion Hotellin Skyroomiin. Skyroom on yksi Helsingin upeimmista kohtauspaikoista, joten tästä ei paljoa työolosuhteet parane!

Vuorot painottuvat pääasiassa viikonloppuihin, mutta vuoroja saattaa olla tarjolla myös arki-iltaisin. Työ sopii siis erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, tai lisätienestejä havittelevalle. Mahdollisuus on myös lisätunteihin á la carten puolella. Moniosaajalle paikka voi olla jopa kokoaikainen.

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta baarissa työskentelystä, juomatuotteiden tuntemusta, sekä rautaista asiakaspalvelumentaliteettia. Alaan liittyvä koulutus katsotaan eduksi. Sujuva suomen ja/tai englannin kielen taito on edellytys työssä menestymiseen.

Täytä hakemus nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan drinkkitaiturin löydyttyä.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

0405471719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki

Etsimme nyt osa-aikaista KOKKIA tyylikkääseen ravintola Wanda's Kitchen & Loungeen. Wanda's hellii asiakkaitaan huikeiden puitteiden lisäksi herkullisella lounaalla, monipuolisilla á la carte annoksilla sekä brunssilla. Lisäksi palveluihin kuuluvat sauna- ja kokoustilojen vuokraus, sekä catering-palvelu. Ravintola sijaitsee Vantaan Myyrmäessä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kokkina Wanda's Kitchen & Loungessa pääset valmistamaan monipuolisesti lihaa, kalaa, burgereita, salaatteja, kasvisruokia ja pastoja, unohtamatta veden kielelle tuovia jälkiruokia. Ruoan laatu on korkea, joten odotamme sinulta sekä aiempaa kokemusta kokin tehtävistä, että halua tarjota asiakkaille vain parhaita makuelämyksiä.

Kyseessä on osa-aikainen työ joka sopii juuri sinulle, jos haluat aikaa jäävän vapaa-ajalle, mutta haluat myös kartuttaa monipuolista kokemusta erilaisten ruokien parista.

Mikäli tämä paikka tuntuu omaltasi, älä epäröi jättää hakemusta nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

1 kpl
Vantaa

Oletko kenties viettämässä välivuotta, etsimässä vielä omaa unelma-alaasi tai kaipaat työkokemusta uusilta aloilta?

Me WireStaffilla pyrimme löytämään sinulle mielenkiintoasi, osaamistasi ja aikatauluasi vastaavaa työtä. Pääset keräämään arvokasta työkokemusta haluamaltasi alalta tai tienaamaan hieman extraa vaikkapa toisen työn tai opiskelujen ohessa.

Haemme nyt mm. muutto-, kahvila-, ravintola- ja baarityöntekijöitä.

Täytä tästä lyhyt hakemus, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi, tilanteestasi ja minkälaisesta työstä olet kiinnostunut. Otamme sinuun pian yhteyttä!

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

0405471719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme nyt täysiaikaista KOKKIA Ravintola Rio Grandeen Vantaalle. Rio Grandessa pääset valmistamaan maukkaita herkkuja Meksikolaiseen tapaan. Ravintola sijaitsee Vantaan Myyrmäessä hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä juna-asemaa.

Tarjoamme hyvälle tekijälle työpaikan viihtyisässä ravintolassa, täydet tunnit, sekä pitkäaikaisen työsuhteen. Edellytämme hakijalta kokemusta ravintolakeittiöstä tai vähintään alan koulutuksen.

Täytäthän hakemuksen pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

--

We're now searching a full-time CHEF to Restaurant Rio Grande in Vantaa. In Rio Grande, you'll get to cook tasty Mexican dishes. Restaurant is located in Myyrmäki in Vantaa near train station. You'll be able to travel there easily by public transportation as well as by car.

We're offering a long-term full-time job in a cozy restaurant. We expect the candidates to have some experience of working in a restaurant kitchen and/or professional qualification.

Fill the applicaiton quickly, since we'll fill the position as soon as we find the right person.

Additional information:

Juuso Puustinen

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

1 kpl
Vantaa

Onko sinun reseptikirjassasi sallittuja paheita?

Haemme nyt hyvän asenteen omaavaa kokkia yhteen Helsingin mielenkiintoisimmista ravintoloista!

Manalan listalta löydät ikimuistoisia makuelämyksiä jokaisen makuun. Ravintola tarjoilee moderneja suomalaisia ruokia, kansainvälisiä klassikoita ja kaupungin maukkaimpia Pizzoja. Manalassa tarjoillaan myös suosittua lounasta.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta ravintolakeittiöstä. Aiempaa kokemusta pizzan valmistuksesta ei vaadita, vaikka pizzat löytyvätkin Manalan listoilta. Meille on erittäin tärkeää, että vuorossa on aina oikea määrä osaavaa henkilöstöä ja että töissä viihdytään. Etsimme siis huipputyyppejä huippuporukkaan. Tervetuloa Manalan jengiin!

Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa.

Täytä nopea hakemus tämän linkin kautta, niin olemme pian yhteydessä.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/2865086

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

1 kpl
Helsinki

Haemme vakavaraiselle asiakkaallemme sähköprojektipäällikköä Helsinkiin. 

Asiakkaamme on erikoistunut uudis -ja korjausrakentamiseen, joka hoitaa kaikki LVISA-palvelut. 

Me WireStaffilla toimimme heidän kumppaninaan tässä rekrytointitoimeksiannossa. Valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Projektipäällikkönä tulet toimimaan sähköurakkaprojekteissa, vastaten projektin sujuvasta etenemisestä. Projektinhoidossa sinun tulee huomioida mm. töiden sujuminen työmaalla, projektin aikataulutus sekä työmaakokouksien läpi vieminen. 

Soveltuva koulutustausta tähän tehtävään on esim. LVIS- alan insinöörikoulutus tai muuten hankittu vastaava pätevyys.

Odotamme muutamien vuosien työkokemuksen lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme myös myyntihenkisyyttä, joustavuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä tulla toimeen asiakkaiden sekä muiden toimijoiden kanssa.

1 kpl
Espoo, Helsinki

Haemme asiakkaallemme Järvenpäähän sekä Hyvinkäälle ja näiden lähialueille ulkoaluetyöntekijöitä.

Työ on kausiluontoinen ja työtehtävät riippuvat säästä.Työ on kuitenkin ulkotyötä ja tehtäviin kuuluu mm. lehtipuhallusta, haravointia ja lehtien keräämistä. Työkohteet ovat pääasiassa asuinkiinteistöjä.

Tehtävässä onnistuaksesi sinun tulisi pitää ulkotöistä,fyysisestä työstä, omistat vähintään B-luokan ajokortin ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana porukkaakin. Koneenajotaito tai aiempi kokemus kiinteistönhoitoalalta on eduksi. 

4 kpl
Uusimaa, Hyvinkää, Järvenpää

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita yhteen pääkaupunkiseudun trendikkäimmistä ravintoloista.

KIILA Food & Bar on yksityinen ravintola keskellä Helsingin vilkkainta vilskettä. Aina löytyy syy pysähtyä Kiilassa! Hulppealla näköalalla varustettu Ravintola Kiila sijaitsee Helsingin ytimessä. Ravintola on auki lounaasta iltahämärään ja tarjoaa asiakkailleen raikkaita, rehellisiä ja rennon tyylikkäitä makuelämyksiä.

Etsimme reippaita, iloisia ja oma-aloitteisia tarjoilijoita, joilla asiakaspalvelu on veressä. Työssä voit halutessasi tehdä myös baarivuoroja. Kiilassa hakijoilta odotetaan määrätietoista ja luovaa otetta, sekä kykyä työskennellä haastavassa, vilkkaassa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Kiilan tarjoaa jatkuvasti uuden oppimisen mahdollisuuksia!

Edellytämme sinulta:

 • Aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä
 • Energistä ja iloista otetta työhön
 • Hymyä ja asiakaspalvelualttiutta

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuus isoihin tunteihin
 • Mukavat työkaverit
 • Luotettavan työnantajan edut
 • Mahdollisuuden edetä uralla
 • Työpaikan Helsingin parhaalla paikalla ja mahdollisuuden tavata huikeita ihmisiä

Hakemukset toivomme tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/2695220

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Etsimme ahkeria, oma-aloitteisia, hyvässä ryhmähengessä viihtyviä ja asiakaspalveluhenkisiä MUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄ osaksi nuorekasta muuttotiimiä pääkaupunkiseudulla. Työtehtävät koostuvat normaaleista tehtävistä koti- ja yritysmuuttojen parissa esim. tavaroiden suojaus, pakkaus, siirto, purkaminen ja pienet asennustyöt.

Sinulla tulee olla hyvä peruskunto, reipas asenne, oppimishalua ja kykyä työskennellä sekä tiimissä, että itsenäisesti. Osaat ottaa huomioon niin työkaverisi, kuin asiakkaankin. Tiedät mitä vaatii luoda asiakkaalle onnistunut asiakaskokemus, ja ymmärrät, että teet samalla asiakaspalvelutyötä.

Aikaisempaa kokemusta muuttotyöstä et tarvitse, mutta se katsotaan eduksi. Asenne ja halu oppia uutta ratkaisee!

Tunteja on tarjolla enemmän varsinkin kuun vaihteen ajoille, mutta hyvät työntekijät halutaan tietenkin töihin useamminkin.

Täytä hakemus, ja olemme sinuun pian yhteydessä!

In English:

We're now hiring hard-working, unprompted, customer service oriented MOVERS to be a part of youthful and energetic moverteam in Helsinki Metropolitan Area. The job consists of basic tasks related to home- and enterprisemoves such as, handling the protection of furniture and other stuff, disassembling, packing, moving and small installing jobs.

You need to be in good physical condition, have a great attitude, eagerness to learn and an ability to work both individually and as a team. You're able to acknowledge your workmates as well as the customers. You know what it takes to create a successful customer experience.

You don't need to have prior experience, but it is considered as an advantage. Good attitude and willingness to learn are the keys to perform successfully in this job!

We can offer shifts mainly to first and last week of the month, but if you're exceptionally good, there can be more.

Fill this quick application, and we will get in touch with you shortly!

Lisätietoja/Additional information:

Nicolas Hakkarainen

WireStaff Helsinki Oy

040 547 1719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

4 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Kuntokauppa.fi on vuonna 2007 perustettu monikanavainen urheilukauppa. Visiomme on kasvaa toimialan parhaaksi yritykseksi Pohjoismaissa asiakaskokemuksella, henkilöstökokemuksella ja kannattavalla kasvulla mitattuna. Toimintaamme ohjaa dynaaminen aikaansaamiseen ja jatkuvaan kehittymiseen kannustava kulttuurimme sekä missiomme "hyvinvointia ihmisille". Liiketoimintamallimme ytimessä ovat vahva verkkokaupan osaaminen, erikoisliikkeen palvelutaso ja tuotevalikoiman kehittäminen. Suomessa toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Vantaan Tammistossa, minkä lisäksi käynnistämme parhaillaan toimintaa Ruotsin Tukholmassa.

Etsimme nyt Kuntokaupalle ASIAKASPALVELIJOITA Vantaan Tammistoon. Etsimme aidolla palveluasenteella ja myynnillisellä otteella varustettuja asiakaspalvelijoita osaksi uuden myymälän tiimiä. Tarjolla on osa-aikaisia (n.15h/vko) sekä kokoaikaisia (37,5h/vko) pestejä. Työajat sijoittuvat arkisin klo 08-20 välille, lauantaisin klo 10-18 välille ja sunnuntaisin klo 11-18 välille. Työ alkaa 4kk määräaikaisuudella, minkä jälkeen on mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, innostunut asiakaspalvelusta ja omaat urheilutaustaa tai sinulla on kiinnostus erilaisiin kuntoiluvälineisiin, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimillämme henkilöillä on palo palvella asiakkaita asiantuntevasti ja myyntihenkisesti. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta katsotaan ehdottomasti eduksi. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito plussaa! 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan rennossa ja iloisessa asiakaspalvelutiimissä. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, mutta toivomme sinulta myös aitoa kiinnostusta liikuntaan ja/tai kuntoiluvälineisiin. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Kerro myös, oletko kiinnostunut työskentelemään osa-aikaisesti vai täysillä viikkotunneilla. Liitä hakemukseesi mukaan CV. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! 

Lisätietoja: 

Vilma Ahola

Puh. 044 901 6930

vilma.ahola@wirestaff.fi

3 kpl
Vantaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin!

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Tarjoilijan tehtäviin sinulta odotetaan:

- Aiempi ravintola-alan kokemus tai koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

- Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

We're now searching customer service oriented waiters/waitresses with great attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

We're now looking for waiters in Helsinki metropolitan area to either continuous or fixed-term employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

As a waiter you work as an important member of your work community, playing an important role in creating successful customer experience. At this job you'll be able to see your works results immediately and may see when you've done well.

What we're expecting from you:

- Passion for customer service

- Team-working skills

- Finnish and/or English skills

- Positive attitude and high work-ethic

- Prior work experience in restaurant is seen as an advantage, but is not necessary

- Alcohol passport is seen as an advantage, but not necessary

Fill this job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

For additional information:
Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia ja iloisia baaritarjoilijoita ja mestareita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin ja baareihin!

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit aloittaa työt nopeasti ja haluaisit ehkä työskennellä jossakin suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Baarin tehtävissä sinulta odotetaan:

- Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja toimeen tarttuvaa asennetta

- Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksi

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

--

We're now hiring bartenders with positive attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

We're now looking for bartenders in Helsinki metropolitan area to either continuous or fixed-term employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

What we're expecting from you:

- Good attitude towards work and customer service oriented mindset

- Ability to speak Finnish or English 

- Prior work experience or education in restaurant industry is seen as an advantage, but is not necessary

- Alcohol pass is seen as an advantage

Fill this job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

For additional information:
Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

4 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia kokkeja pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin!

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Olisit kiinnostunut juuri tietyntyyppisistä ravintoloista ja olisit valmis aloittamaan työt hyvinkin nopeasti. Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Odotamme sinulta:

- Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta

- Hygienia-passia

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

Täytä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

--

We're now hiring chefs with good attitude for the most interesting restaurants in Helsinki metropolitan area.

Have you considered applying for a job quite a while now, or do you think getting a job is difficult and time-consuming? Are you interested in certain restaurants and you're ready to start as soon as possible? We at Wire see value in your expertise and it's in our highest interest to get you work in an environment that's interesting and suiting for you.

We're now looking for chefs Helsinki metropolitan area to either continuous or fixed-term employment relationships. We offer you competitive advantage in employee markets, expert support in hotel- and restaurant industry, reliable employer services and appropriate salary, which is always in correspondance to the job description as well as to your expertise.

What we're expecting from you:

- Good work-ethic

- hygiene pass

- Ability to speak Finnish or English 

- Prior work experience or education related to restaurant industry

Fill this job application, and we will get in touch with you as soon as possible.

For additional information:
Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia vuorovastaavia tarjoilijoita pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin.

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Vuorovastaavan tarjoilijan tehtäviin sinulta odotetaan:

- Aiempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta

- Anniskeluvastaavan pätevyyttä

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

Täytä tämän linkin kautta lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/2637363

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
WireStaff Helsinki Oy
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

2 kpl
Espoo, Helsinki, Vantaa

Haemme Järvenpäähän sekä Hollolaan SUUNNITTELIJOITA metalliteollisuuteen.

Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut ja tunnettu ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kalusteiden tuotekehittäjänä. Heidän tapansa toimia on hyvin asiakaslähtöinen ja he ovat keskittyneet useisiin eri toimialoihin.

Me WireStaffilla toimimme heidän kumppaninaan tässä rekrytointitoimeksiannossa. Valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, työympäristön jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan sekä henkilöstöstään huolehtivan johdon.

Suunnittelutyöt tehdään hyvin asiakaslähtöisesti, asiakkaiden toiveita kuunnellen ja sinun ammattitaitoasi ja osaamista hyödyntäen.

Toivomme sinulta löytyvän aiempaa käyttökokemusta 3D-suunnitteluohjelmistojen parista sekä työkokemusta ohutlevysuunnittelusta. Lisäksi toivomme oma-aloitteista työotetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, asiakaslähtöistä palveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projektin sujuvasta etenemisestä. Rekrytoivamme henkilöt voivat olla niin pitkään alalla toimivia konkareita tai uran alkutaipaleilla olevia suunnittelijan alkuja. 

2 kpl
Hollola, Järvenpää

Haemme asiakkaallemme osaavaa metallialan tekijää. 

Työnkuvasi tulee olemaan monipuolinen ja tulet työskentelmään erilaisissa metallipuolen työtehtävissä. Työ pitää sisällään myös kuljetusta, joten BE-kortti on vaatimuksena tässä työssä. 

Työssä menestyäksesi toivomme sinulta löytyvän itsenäistä työskentelyotetta, vastuullisuutta, huolellisuutta, täsmällisyyttä ja palvelualttiutta.

Mikäli pidät monipuolisesta ja fyysisestä työstä hae paikkaa ! 

1 kpl
Uusimaa, Tuusula

Haemme asiakkaallemme asennustaitoista hitsaajaa. 

Pääpaino työssä on työmaakäynnit, mutta tarvittaessa työtä tehdään myös tuotannossa. 

Työtehtävät ovat monipuoliset ja vaihtelevat, koska tavaraa valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan täten asennuksetkin ovat erilaisia. 

Ympärillesi tulet saamaan työntekijöitä arvostavan ja vastuuta sekä vapautta tarjoavan esimiehen. 

Palkkatoiveita kuunnellaan ja kilpailukykyistä palkkaa olisi tarjolla. 

Oman auton käyttö mahdollisuus on ainakin alkuun eduksi. 

1 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Tuusula, Vantaa

Haemme kiireellisesti asiakkaallemme Järvenpäähän pakkaajaa 2 kuukauden pituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa. 

Työnkuva pitää sisällään kappaleiden/tuotteiden pakkausta puupakkauksiin sekä varastotyötä. Puupakkauksien teossa käytetään sirkkeliä sekä naulapyssyä. Mikäli sinulta löytyy näistä aiempaa käyttökokemusta katsomme sen eduksi. 

Hae paikkaa kiireellisesti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

1 kpl
Järvenpää

Haemme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen LVI-asentajia Keski-Uudenmaan alueelle ja pääkaupunkiseudulle.

Asiakkaamme tarvitsee nuorekkaaseen ja kasvavaan tiiminsää ammattitaitoisia LVI- asentajia. Työmaat ovat pääasiassa saneerauskohteita. Asiakkaamme tarjoaa monipuoliset, haasteelliset työtehtävät, hyvän työporukan ja nykyaikaiset työkalut tehtävään.

Toivomme hakijalta:
- alan koulutusta ja työkokemusta alalta
- piirustustenlukutaitoa sekä työselityksien ymmärtämistä
- hyviä kädentaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
- päätöksenkykytaitoa sekä halua ottaa vastuuta omasta tekemisestään
- hyvää fyysistä kuntoa sekä asiakaspalvelutaitoja

Jos kiinnostuit, hae paikkaa heti sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

3 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Tuusula, Vantaa

Haemme Järvenpäähän suureen työyhteisöön lisää tig-hitsaustaitoisia tekijöitä rst-tuotteiden hitsaukseen. Työ on siistiä sisätyötä ja pääset työskentelemään laadukkaita työvälineitä käyttäen, osana ammattitaitoista tiimiä.

Työ on arkeen sijoittuvaa päivätyötä ja pääset itse vaikuttamaan työaikaasi. Me sekä asiakkaamme haluamme sinun viihtyvän ja olemme aidosti kiinnostuneita sinusta työntekijänä. Tarjoamme sinulle erilaisia työsuhde-etuja. Palkkauksessa noudatamme teknologian työehtosopimusta, mutta palkkatoiveet huomioon ottaen.

Työpaikan sijainnin vuoksi oman auto mahdollistaa töihin kulkemisen vaivattomasti.

Mikäli omaat hyvät kädentaidot, sinulta löytyy huolellisuutta, laatutietoisuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja olet etsimämme henkilö.

Haethan paikkaa pikaisesti ! 

10 kpl
Järvenpää

Etsimme asiakkaallemme kirvesmiehiä pitkäkestoisiin työsuhteisiin sekä keikkaluontoisiin toimeksiantoihin Uudenmaan alueelle.

Työt sisältävät monipuolisia rakennustöitä niin betoni- kuin puurakentamisenkin parissa uudis- ja saneerauskohteissa, johon pääset myös itse vaikuttamaan.

Edellytämme hakijalta kokemusta rakennusalan töistä ja/tai rakennusalan koulutusta, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä ennen kaikkea hyvää asennetta fyysistä työtä kohtaan.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme työtä niin pitkänlinjan ammattilaisille kuin työuransa alkupuolellakin oleville tekijöille.

Jätä pikahakemus niin kutsumme sinut haastatteluun, jossa pääset kertomaan itsestäsi sekä minkälaista työtä haluaisit tehdä.

Soita rohkeasti niin kerron mitä kaikkea tarjolla ja katsotaan sinulle sopiva työ. 0504622817 / Anni Koskela 

3 kpl
Uusimaa, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti

Rakennustyöntekijä

Etsimme rakennustyöntekijöitä useille eri asiakkaillemme Uudenmaan alueelle.

Työtehtävät ja kohteet vaihtelevat työmaasta riippuen, purkamisesta saneeraukseen ja uuden rakentamiseen, joten kerro meille kokemuksesi sekä vahvuutesi rakennusalalla, niin saadaan kartoitettua juuri sinulle sopivat työtehtävät.

Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta rakennustyöntekijän tehtävistä, hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja töitä on tarjolla työmaista riippuen joustavasti, lyhyistä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. 

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:

Anni Koskela 

0504622817

anni.koskela@wirestaff.fi

3 kpl
Uusimaa, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti

Etsimme Uudenmaan alueella oleville asiakkaillemme rakennusapulaisia erilaisiin rakennusalan työtehtäviin.

Aikaisempi kokemus rakennustyömailta tai rakennusalan koulutus on plussaa, mutta voit myös olla hyvällä asenteella varustettu aloittelija!

Työhön kuuluvat erilaiset avustavat rakennustyöt kuten siivous-, raivaus-, kanto- ja purkutyöt sekä ammattimiesten avustaminen. Kiinnostuksen ja osaamisen mukaan sinun on mahdollista edetä myös haastavampiin tehtäviin rakennusalalla, kokemuksen kartuttua.

Toivomme, että sinulta löytyy:
- Reipasta asennetta ja halua tehdä fyysistä työtä!
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti tai valmius sen suorittamiseen
- Luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja töitä on tarjolla työmaista riippuen joustavasti, lyhyistä pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:

Anni Koskela/ 0504622817

5 kpl
Uusimaa, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti

Haemme Hyvinkäälle osaavia ja reippaita työntekijöitä, jotka pystyvät työskentelemään monipuolisesti eri varastotehtävissä. Työnkuva sisältää mm. keräämistä, lähetystä sekä vastaanottoa. Työtä tehdään säällä kuin säällä sekä sisällä, että ulkona.

Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen varastoilla työskentelystä sekä trukilla ajotaidon osaamisen.

Hakijoiltamme tulee myös löytyä valmius kaksvuorotyöhön.

Työssä tarvitaan järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta sekä yhteistyötaitoja ja hyvää yleiskuntoa.

Laita rohkeasti hakemusta sähköpostitse osoitteeseen anni.koskela@wirestaff.fi. Hakemuksen saavuttua olemme sinuun yhteydessä ja kerromme työstä lisää. 

4-6 kpl
Hyvinkää

FP-Tuotteet Oy on kotimainen yritys – alansa kärkitoimija Suomessa

FP-Tuotteiden tuotealueina ovat siirtoseinät, kiinteät lasirakenteet ja muut erityyppiset tilanjakajat, verhokiskojärjestelmät, murtosuojatuotteet sekä taite- ja lasiliukuovet. PT-Tuotteiden myynnin pääkohteena ovat suunnittelijat, rakennuttajat ja rakennusurakoitsijat, joille yritys tarjoaa tuotteet asennettuina. Yrityksen tuotemyynti kohdistuu teollisiin asiakkaisiin ja jälleenmyyntiverkoston kautta kuluttajille. Yrityksen vuosiliikevaihto on noin 10,2 M€ ja henkilöstöä yrityksellä on noin 30 henk. FP-Tuotteiden tehdas sijaitsee Tampereella.

 

TOIMENKUVA

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti FP-tuotteiden koko tuotekategorian projektiasennuksissa. Työskentelet osana asennustiimiä, joka vastaa niin uudis- kuin saneerauskohteiden asennuksista. Työ on ns. viimeistelyvaiheen työtä, joten huolellinen työote on tärkeää.

ODOTAMME SINULTA

Omaat kokemusta rakennusalasta tai erilaisista asennustöistä. Hyvä fyysinen kunto, aikaansaava asenne sekä työkalujen käsissä pysyminen ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin se mitä olet aikaisemmin tehnyt. Ennen kaikkea olet siis se hyvä tyyppi, jolla on uskoa kasvaa ja kehittyä huippuasentajaksi. Työmaat sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua, joten oma auto helpottaa kulkemista työmaiden välillä.  

MUUT TIEDOT

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän alansa kärkipaikassa. Tarjoamme kannustavan ja kehittävän työilmapiirin, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaiseksi osana sitoutunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä. Työ alkaa 6kk:n vuokratyösuhteena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan omille kirjoille.

 

KIINNOSTUITKO?

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/563854, sillä paikat täytetään heti sopivien asentajien löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

3 kpl
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa