WireStaff Tampere - WireStaff Oy

WireStaff Tampere

WireStaff Tampere

Hatanpään valtatie 40 F
33900 Tampere
Y-tunnus: 3107177-6

Katso työpaikkoja Pirkanmaalta »

WireStaff TAMPERE - Hyvässä TyöWireessä

Me WireStaffilla ymmärrämme oikean osaamisen arvon. Hyvä työntekijä on muutakin, kuin ansioluettelo. Tämä ajatusmaailma tarkoittaa työntekijälle reilua työnantajaa, joka etsii juuri hänelle sopivan työpaikan. Työnantajalle olemme suoraselkäinen henkilöstökumppani, jonka tavoitteena on löytää ne oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Antti Naskali

Myynti

Christian Kemppainen

Myynti

Hanna Heikkilä-Collin

HR ja rekrytointi

Jani Rajala

HR ja rekrytointi

Ville Lahti

Franchising, myynti

Ville Kangasmäki

HR ja rekrytointi

Nimi
Jatkuva haku

Etsimme asiakasyrityksellemme JAKELUAUTONKULJETTAJAA.

Työ pitää sisällään jakelukuljetuksia Lempäälässä, Tampereella Härmälän alueella sekä Kangasalla. Tehtävä edellyttää ripeää työotetta, paineensietokykyä sekä hyvää fyysistä kuntoa. Asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen asenne ovat tärkeä osa persoonaasi, sillä asioit asiakkaiden kanssa päivittäin.

Tehtävässä on mahdollista vaikuttaa omiin työaikoihin työpäivän aloituksen osalta. Työtä tehdään arkisin klo 06-18 välillä, 40h/vko. Toivomme hakijoilta voimassaolevaa ammattipätevyyttä ja digipiirturikorttia. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kyseessä on vakituinen pesti. Palkkaus AKT TES:n mukaisesti. 

Lisätietoja voit tiedustella: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 tai christian@wirestaff.fi.

1 kpl
Pirkanmaa

Etsimme nyt perinteikkäälle koneenrakennusalan asiakasyrityksellemme KONEASENTAJIA Akaan Toijalaan.

Työnkuvaan kuuluu uusien koneiden rakentamista, isojen ja pienien osakokonaisuuksien asentamista sekä koeajoa.

Mitä toivomme?

 • Kädentaitoja ja aitoa kiinnostusta töitä kohtaan
 • kokemus tai koulutus kone-, sähkö-, automaatio, ajoneuvo- tai raskaskoneasennuksista on eduksi
 • Mahdollisuuden sitoutua pidemmäksi aikaa 

Mitä tarjoamme?

 • Kattava perehdytys työhön
 • Mahdollisuuden oppia monipuolisesti alan töistä
 • Leppoisan, ammattitaitoisen ja turvallisen työympäristön
 • Tarjolla määräaikaisia sekä toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia

 

Lisätietoja arkisin klo 12-16: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi.

5 kpl
Pirkanmaa

Etsimme nyt Tampereen Eurolohelle työntekijää työskentelemään Laukontorin toimipisteellä. Työnkuvaan kuuluu ruoan valmistamista sekä kassatyöskentelyä. Työ tapahtuu ma-su klo 9-20 välillä. Työtä on tarjolla 20-40 tuntia viikossa. Työt sijoittuvat toukokuusta elokuun loppuun.

Mitä toivomme?

Odotamme sinulta reipasta ja innostuvaa asennetta työn tekemiseen. Hymysi ei hyydy haastavissakaan tilanteissa ja pystyt työskentelemään myös pienen kiireen ja paineen alla. Pidät monipuolisesta ja hektisestä työmpäristöstä, jossa on mahdollista kehittää omaa osaamistaan. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme rennon ja innostavan työympäristön, sekä laajan ja monipuolisen työnkuvan. Työhösi saat kattavan perehdytyksen ja apunasi ovat osaavat ja auttavat työkaverit.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä käymme hakemkusia läpi jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat jo 16.5.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä:

Ville Kangasmäki, ville.kangasmaki@wirestaff.fi, 

Puh. 044 901 6930

1 kpl
Pirkanmaa

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme reippaita ja positiivisen asenteen omaavia KEITTIÖAPULAISIA eri pituisiin keikkatöihin sekä 1-3kk mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Töitä on tarjolla aamu- ja iltavuoroissa arkisin sekä viikonloppuisin, ja voit vastaanottaa vuoroja omien toiveidesi ja aikataulujesi mukaan. 

Työnkuvaan kuuluu keittiön avustavia tehtäviä, kuten salaattien tekoa ja astiahuoltoa. Kohteet sijaitsevat Tampereella hyvin kulkuyhteyksien päässä. Työ sopii loistavaksi esimerkiksi opintojen tai toisen työn oheen!

Odotamme sinulta 

 • reipasta ja oppimishaluista asennetta
 • oma-aloitteista ja ripeää työskentelyotetta
 • hygieniapassia
 • kokemusta ja/tai koulutusta keittiön aputehtävistä
 • Oman auton käyttömahdollisuus plussaa

Tarjoamme sinulle joustavan ja rennon työilmapiirin, töitä omien aikataulujesi mukaan sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Tehtävän palkkaus TES:n mukaan.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa: Ville Kangasmäki, p. 044 901 6930 / ville.kangasmaki@wirestaff.fi 

2 kpl
Pirkanmaa

Etsimme nyt suorarekrytointina JÄLKIMARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ Yamaha Centerille.

Tehtävänkuvaan kuuluu vastuu jälkimarkkinoinnista, nykytilasta ja sen eteenpäin viemisestä. Pääasiallisena vastuualueenasi on kehittää liiketoimintaa jälkimarkkinoinnin ja sen eteenpäin viemisen osalta (otat haltuun varusteet, tarvikkeet, varaosat, korjaamoasiat, lisävarusteet, huollot sekä vauriokorjaukset). Toimit esihenkilönä noin 10 hengen tiimille Pirkkalan toimipisteellä ja kuulut yhtenä henkilönä Yamaha Centerin johtoryhmään.

Toivomme sinulta aikaisempaa näyttöä vastanvanlaisesta roolista sekä alan tuntemusta (moottoripyörät, veneet, vesijetit, mönkijät yms.). Myynnillinen ote, kokemus liiketoiminnan kehittämistoimista sekä ymmärrys kuluttajabisneksestä katsotaan ehdottomasti eduksi. Olet omatoiminen, kehitysorientoitunut ja myynnillisellä otteella varustettu tiimipelaaja. Toimipisteesi sijaitsee Pirkkalan Linnakalliossa.

Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisen ja vastuullisen roolin, jossa pääset konkreettisesti kehittämään yrityksen eri toimintoja. Tehtävä on vakituinen ja rekrytointi toteutetaan Wire Henkilöstöpalveluiden kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan, suunnitelmana olisi 2022 kesä-heinäkuun taitteessa. Palkkausmallina olisi kiinteä kuukausipalkka + provisio, neuvoteltavissa pohjautuen kokemukseesi ja osaamiseesi. 

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus pikimmiten osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan CV. Ole nopea, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilönä toimii Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

 

1 kpl
Pirkkala

Meillä on nyt haussa perinteikkäälle elintarvikealalla toimivalle asiakasyrityksellemme Akaaseen ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu työskentely vaihtelevissa elintarvikeprosessien valmistus- tai pakkaustehtävissä. Työ sisältää paljon tavaroiden nostelua ja lajittelua, joten hyvä fyysinen kunto on eduksi tässä tehtävässä. Tietotekniset taitosi saisivat olla ainakin keskinkertaisella tasolla, sillä tehtävään kuuluu myös omavalvontakirjausten tekemistä. Työtä tehdään keskeytyvässä 3-vuorossa (6-14, 14-22, 22-06) viikonloppujen olessa vapaa-aikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mutta kuitenkin mahdollisimman pian.

Mitä toivomme hakijoilta?

- Reipasta, huolellista ja hygieenistä työskentelyotetta 

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Kokemus alalta katsotaan eduksi

- Hygieniapassia, mutta koulutetaan tarvittaessa työnantajan toimesta

Työnantaja tarjoaa kattavan perehdytyksen työhön ja leppoisan mukavan työympäristön. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön. Palkkaus työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa arkisin Christian Kemppainen p.0403075203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi

Miten hakea: Pääset hakemaan paikkaa suoraan “Hae paikkaa” kohdasta. Liitäthän profiiliin myös ansioluettelosi.

Wire Henkilöstöpalvelut — Hyvässä Wireessä!

Wire Henkilöstöpalvelut on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta.
Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme — ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

www.wirestaff.fi

1 kpl
Akaa

Etsimme nyt asiakkaallemme varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla vuosien kokemusta varastotöistä tehtävässä menestyäksesi, halu ja asenne ratkaisee! Toivomme kuitenkin että varasto ei olisi sinulle aivan vieras paikka.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu: tavaroiden keräilyä, pakkausta, vastaanottamista sekä lähettämistä. Myös varastojärjestelmän käyttöä, tehtäviin kuuluu tietysti kattava perehdytys! Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 8-16.

Tarjoamme pitkäaikaisen paikan erittäin rennossa ja mukavassa työympäristössä sekä erittäin kilpailukykyisen palkkauksen!

Mikäli kiinnostuit niin ota pikaisesti yhteyttä:

Jani Rajala, 0403075205, jani.rajala@wirestaff.fi

2 kpl
Tampere

Haemme asiakasyrityksellemme yhdistelmäajoneuvon kuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen elintarvikekuljetuksiin Tampereelle. Etsimällämme henkilöllä on kokemusta jonkin verran raskasliikenneajosta. Elintarvikeajossa sinulle on tärkeää aikatauluista kiinnipitäminen, joustavuus, hyvä fyysinen kunto ja ennen kaikkea asenne. Myös ammattipätevyys tulee olla voimassa.

Työ on kokoaikatyö 80h / 2vko ja tehdään kahdessa vuorossa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ammattiosaamisen mukaan sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen yhdessä alan hyvä maineisista yrityksistä. Sekä tietysti vaadittavat työvarusteet.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä:

Jani Rajala, 0403075205, jani.rajala@wirestaff.fi

1 kpl
Pirkanmaa

Haemme nyt Toimistoassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun.

 

TOIMENKUVA 

Monipuolinen työnkuva sisältää mm. projektien hallintaa tilojen / varauksien suhteen, uusien työntekijöiden alkukoulutuksia, laskuselvittelyjä, budjettipyyntöjä, maksuliikenteen seurantaa, toimistovälineiden tilaamista, toimiston siisteyden ylläpitoa ja postitusta.

ODOTAMME SINULTA 

 • Sujuvaa englanninkielen taitoa, työskentelykieli on englanti
 • Soveltuvaa kaupallista koulutustaustaa, kuten tradenomi tai merkonomi 
 • Täsmällisyyttä ja tarkkuutta, sekä hyviä yhteistyötaitoja
 • Yleisimpien toimisto-ohjelmien hallintaa

 MUUT TIEDOT 

Pääset toimimaan osana sitoutunutta ja hyvin motivoitunutta työyhteisöä. Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen, kehittävän ja kannusta­van työilmapiirin sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamis­ta. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena vuoden 2022 loppuun asti, jonka jälkeen hyvät mahdollisuudet myös jatkoon. Työaika 37,5 tuntia viikossa.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat pikaisella aikataululla. 

Lisätietoja antaa:

Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi.

 

1 kpl
Pirkanmaa

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista ja vaihtelevista kahvilan työtehtävistä kuten kassatyöskentelystä, kahvilatuotteiden sekä pienten purtavien valmistamisesta, siivoustehtävistä ja asiakaspalvelusta. Työt sijoittuvat pääasiassa kahvilan aukioloin ilta-aikaan 14-22. Työtä on tarjolla alustavasti noin 20h/vko. 

Odotamme hakijalta iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta. Sinulla tulisi olla myös oman auton käyttömahdollisuus sillä työpaikat sijaitsevat kolmessa eri liikuntakeskuksessa Tampereella ja Pirkkalassa. Hygienia- sekä anniskelupassi plussaa. Tehtävässä menestyäksesi sinulla ei tarvitse kuitenkaan olla alalta vuosien kokemusta, asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, vaihtelevan ja monipuolisen työn nuorekkaassa sekä sporttisessa työympäristössä yhdessä nopeimmin kasvassa liikunta-alan yrityksessä. Huikeat työtoverit ja erittäin kilpailukykyinen palkkaus takaavat sen, että viihdyt työssä varmasti pidempäänkin!

Lisätietoja: Jani Rajala, 0403075205, jani.rajala@wirestaff.fi

2 kpl
Pirkanmaa

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme foodtruck KOKKEJA vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Työt sijoittuvat vaihtuviin kohteisiin Tampereella sekä muutamiin festareihin kesän aikana. Työnkuvaan kuuluu ruoan valmistamista sekä kassatyöskentelyä. Työ tapahtuu ma-la klo 9-21 välillä. 

Mitä toivomme?

Odotamme sinulta reipasta ja innostuvaa asennetta työn tekemiseen. Hymysi ei hyydy haastavissakaan tilanteissa ja pystyt työskentelemään myös pienen kiireen ja paineen alla. Pidät monipuolisesta ja hektisestä työmpäristöstä, jossa on mahdollista kehittää omaa osaamistaan. Toivomme sinulta aikaisempaa koulutusta ja/tai kokemusta alalta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme rennon ja innostavan työympäristön, sekä laajan ja monipuolisen työnkuvan. Työhösi saat kattavan perehdytyksen ja apunasi ovat osaavat ja auttavat työkaverit. Tehtävän palkka on 14-14,5 €/h

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä käymme hakemusia läpi jo hakuaina. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja työt alkavat 1.6.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä:

Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi

3 kpl
Pirkanmaa

Etsimme nyt hyvämaineiselle asiakasyrityksellemme CE-KUSKIA kesän sesonkiin. Työnkuva koostuu pääasiassa erilaisten aineiden kuljettamisesta täysperävaunulla sekä pakettiautolla helikoptereihin. Työtä tehdään noin 10-14h / päivä (viikko töitä putkeen, viikko vapaata). Ajoa tapahtuu Keski-Suomesta Pohjois-Suomeen. Työtehtävä alkaa koulutuksella kesäkuussa, jonka jälkeen työt kestävät elo-lokakuulle. Pesti sisältää hyvän mahdollisuuden jatkoon.

Mitä toivomme?

- Reipasta asennetta ja mielenkiintoa reissuhommia kohtaan

- ADR-säiliölupa, CE-kortti

- Englanninkielen taitoa

Mitä tarjoamme?

Mielenkiintoisen työn leppoisessa työtiimissä

- Kilpailukykyisen palkkauksen

- Hyvät mahdollisuudet jatkoon

- Yöpymiset hotelleissa

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus osoitteessa www.wirestaff.fi. Olethan ripeä, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja arkisin ma-pe klo 14-16 antaa: Ville Kangasmäki, puh. 044 901 6930, ville.kangasmaki@wirestaff.fi

4 kpl
Keski-Suomi, Pirkanmaa

Muovityö Hiltunen Oy perustettiin 1969 Valkeakoskella. Yhtiö on toiminut alusta alkaen teollisuusympäristössä ja keskittynyt yksilöllisten muovirakenteiden valmistukseen. Päätuotantoa ovat eri teollisuuden alojen prosesseihin käytettävät muovi- ja komposiittirakenteiset säiliöt ja pesurit. Yrityksen erityisvahvuus on yhdistelmärakenteissa, joissa yhdistetään kestomuovien edut, kuten kemiallinen kestävyys sekä lujitemuovien mekaaninen lujuus. Henkilöstö koostuu tällä hetkellä 25:sta alan ammattilaisesta.

Etsimme nyt Muovityö Hiltuselle Valkeakoskelle kesäksi reipasta MUOVITYÖNTEKIJÄÄ. Työnkuva sisältää mm. säiliöiden päätyjen laminointia, osien valmistuksia, trukilla ajoa sekä yleisiä tuotannon tehtäviä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa. Kyseessä on kesätyö, joka kestää arviolta kesä- ja heinäkuun ajan. 

 

Mitä toivomme Sinulta?

- Aikaisempaa kokemusta tuotannon tehtävistä

- Huolellista ja tarkkaa työotetta

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Reipasta ja oppimishaluista asennetta 

- Oma auton käyttömahdollisuutta, mikäli asut Valkeakosken ulkopuolella 

 

Mitä tarjoamme?

- Kesätyön, jossa pääset oppimaan ja kehittymään 

- Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan rennossa ja leppoisassa porukassa 

- Kattavan perehdytyksen työhön 

 

Kiinnostuistko? Hae paikkaa pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä alkaa kesäkuun alussa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy muovituote- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-16 Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi.

2 kpl
Valkeakoski

Etsimme nyt asiakkaamme palvelukseen Tuotantotyöntekijää

Pääasiallisina tehtävinäsi ovat monipuoliset kiventyöstötehtävät sekä muut vaihtelevat työnantajan osoittamat tehtävät tuotannossa.

Toivomme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta tuotannollisista töistä. Työ sisältää nostoja ja on fyysisesti kuormittavaa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta kivialaa kohtaan, halua oppia uusia asioita, tarkkuutta työtehtävien hoidossa sekä kykyä toimia sekä itsenäisesti että ryhmässä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen pitkäaikaisen tehtävän perinteikkäässä yrityksessä. 

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa, joten jos tunnet alan omaksesi, laita ripeästi hakemusta tulemaan! Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Heikkilä-Collin sähköpostitse hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi tai puhelimitse 044 901 6902. 

1 kpl
Pirkanmaa

Haemme nyt Lumon Suomi Oy:lle TERASSI-, PARVEKE- JA KAIDELASIASENTAJAA kuluttaja-asennuksiin Pirkanmaan alueelle.

Lumon on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Kouvolassa. Missiomme on luoda parempia koteja tarjoamalla asiakkaillemme erilaisia parveke- ja terassilasiratkaisuja. Olemme myös aidosti kansainvälinen yritys – toimimme noin 20 maassa, joista merkittävimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Espanja ja Kanada. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 1000 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli vuonna 2019 142 Me.

Arvojemme mukaisesti olemme aina lähellä asiakasta, lunastamme asiakkaalle antamamme lupaukset ja rakennamme tulevaisuutta pitkäjänteisesti. Meillä on luotettavat tuotteet ja tunnistettava brändi ja pidämme koko asiakassuhteen elinkaarta omissa käsissämme myynnistä asennukseen ja lasitustuotteiden huoltoon. Lasituksilla on merkittävä vaikutus parvekkeiden pitkäaikaiskestävyyteen sekä rakennuksen energiansäästöön ja hiilijalanjälkeen - lasitusten asentaminen on ekoteko.

TOIMENKUVA • Lumon-asentajana työskentelet yksityisasiakkaiden projektiasennuksissa Pirkanmaan alueella. Työnkuvaasi kuuluvat muun muassa terassi- ja parvekekaiteiden, parvekelasien ja muiden tuotteiden asennukset.

ODOTAMME SINULTA • Kokemusta rakennusalasta tai erilaisista asennustöistä. Hyvä fyysinen kunto, aikaansaava asenne sekä työkalujen käsissä pysyminen ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin se, mitä olet aikaisemmin tehnyt. Ennen kaikkea olet siis se hyvä tyyppi, jolla on reipas asiakaspalveluasenne, sekä uskoa kasvaa ja kehittyä huippuasentajaksi. Työn luonteen vuoksi, sinulla tulisi olla ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus.

MUUT TIEDOT • Tarjoamme kannustavan ja kehittävän työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaiseksi osana sitoutunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä.

Työ alkaa 6kk:n vuokratyösuhteena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen on mahdollista rekrytoitua Lumonin omille kirjoille.

KIINNOSTUITKO? • Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.wirestaff.fi.

Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan aikana.

1 kpl
Tampere

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfood-brändi ja innovatiivinen hyvinvointiyritys, joka tunnetaan erityisesti intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisestaan puhtaaseen ravintoon ja laatuun. 

Tuomme maailman ravintorikkaimpia ruoka-aineita niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta unohtamatta kotimaamme luonnon rikkauksia. Valmistamme laadukkaita, lisä- ja täyteaineettomia ruokatuotteita, juomia ja lisäravinteita, jotka ovat saatavilla kattavasti ympäri Suomen.

Tavoitteenamme on luoda helposti lähestyttävää hyvinvoinnin kulttuuria ja innostaa jokaista, joka haluaa saavuttaa terveellisemmän elämäntyylin. Koe hyvinvoinnin uusi taso!

Haemme Puhdistamolle Lempäälään tuotantotyöntekijöitä eri mittaisiin työsuhteisiin.

Puhdistamolla pääset työskentelemään uusissa ja moderneissa työtiloissa mielenkiintoisten tuotteiden parissa.

Tuotannossa työnkuvaasi kuuluu tuotantokoneiden käyttö sekä erilaiset valmistelevat tehtävät. Työssä tulee paljon toistoja ja on pääasiassa seisomatyötä. 

Puhdistamolle yksi tärkeimmistä asioista on yhteisöllisyys ja tekijöiden viihtyminen.

Hakijoilta odotamme ennenkaikkea hyvää työasennetta sekä yhdessä tekemisen meininkiä. Tärkeintä ei ole vuosien kokemus, asenne ratkaisee! Jos omaat kokemusta varasto- tai tuotantotöistä, se ei tietenkään ole haitaksi.

Puhdistamolla noudatetaan elintarvikealan työehtosopimusta ja työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa. Jos kiinnostuit ylläolevan perusteella, täytä profiili pikaisesti sivuillamme.

Jani Rajala, 0403075205, jani.rajala@wirestaff.fi

2 kpl
Lempäälä

Rakennustyöntekijä

Etsimme rakennustyöntekijöitä useille eri asiakkaillemme Pirkanmaalla sijaitseville työmaille.

Työtehtävät ja kohteet vaihtelevat työmaasta riippuen, purkamisesta saneeraukseen ja uuden rakentamiseen, joten kerro meille kokemuksesi sekä vahvuudet rakennusalalla niin saadaan kartoitettua juuri sinulle sopivat kohteet.

Edellytämme hakijalta aiempaa kosketuspintaa rakennustyöntekijän tehtävistä, hyvä fyysinen kunto sekä työturvallisuuskortti plussaa.

Työt alkavat nyt kevään ja kesän aikana ja töitä on tarjolla työmaista riippuen joustavasti, lyhyistä pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan!

Jani, 0403075205, jani.rajala@wirestaff.fi

6 kpl
Akaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi