WireStaff Tampere - WireStaff Oy

WireStaff Tampere

WireStaff Tampere

Hatanpään valtatie 40 F
33900 Tampere
Y-tunnus: 3107177-6

Katso työpaikkoja Pirkanmaalta »

WireStaff TAMPERE - Hyvässä TyöWireessä

Me WireStaffilla ymmärrämme oikean osaamisen arvon. Hyvä työntekijä on muutakin, kuin ansioluettelo. Tämä ajatusmaailma tarkoittaa työntekijälle reilua työnantajaa, joka etsii juuri hänelle sopivan työpaikan. Työnantajalle olemme suoraselkäinen henkilöstökumppani, jonka tavoitteena on löytää ne oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Antti Naskali

Myynti

Christian Kemppainen

Myynti

Hanna Heikkilä-Collin

HR ja rekrytointi

Jani Rajala

HR ja rekrytointi

Ville Lahti

Franchising, myynti

Ville Kangasmäki

HR ja rekrytointi

Annika Niemistö

Asiakkuuspäällikkö, HoReCa Tampere

Mikko Jutila

HR-trainee

Nimi
Jatkuva haku

Kassatieto on yksi suurimpia rullapapereiden toimittajia Suomen markkinoilla ja heidän oma tuotantonsa keskittyy paperin konvertointiin. Myymälätarvikkeiden maahantuojana ja tukkuna Kassatieto tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman hyvin valmistettuja myymälä- ja toimistotarvikkeita. Laajan tukkuvalikoiman mahdollistavat laadukkaat yhteistyökumppanit ympäri Euroopan. Tehdaskumppaneita on kymmeniä, aina suurista tehtaista pienempiin erikoistuneisiin valmistajiin, joiden kanssa Kassatieto tekee yhteistyötä tarvittaessa vaikkapa yhden tietyn tuotteen parissa. Kaikki valmistavat tehtaat sijaitsevat Euroopassa tehokkaan logistisen matkan päässä sekä ekologisista, että sosiaalisista syistä. Kassatieto haluaa tuntea kumppaninsa ja jokainen valmistava tehdas auditoidaan henkilökohtaisesti.

Haemme nyt asiakkaamme Ylöjärven toimipisteelle Myyjää hoitamaan niin Suomen kuin Keski-Euroopankin myyntiä.

Myyjänä tehtäviisi kuuluvat uusasiakashankinta, olemassa olevien asiakassuhteiden hoito sekä koko myyntiprosessin itsenäinen hoitaminen alusta loppuun. Kotimaassa myyntirepertuaariisi kuuluvat mm. kassarullat, tarrat, erilaiset paperijalosteet sekä pakkausmateriaalit. Ulkomailla pääasialliset myyntituotteesi ovat suurkuvatulostuspaperit. Tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä tuotantopäällikön kanssa, joten työtä tehdään pääasiassa toimipisteellä. Matkapäiviä vuodessa kertyy karkeasti joitakin kymmeniä.

Toivomme sinulta oma-aloitteista työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, myynnillistä ja kaupallista ajattelukykyä sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Olet ulospäin suuntautunut persoona ja haluat sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Ilmaiset itseäsi sujuvasti englannin ja suomen kielellä niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Ruotsin kielen hallinta katsotaan eduksesi.

Odotamme sinulta soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutustaustaa. Sinulla olisi hyvä olla jo jonkin verran kokemusta B2B- myynnistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta myynnin eri osa-alueita kohtaan sekä matkustusvalmiutta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakavaraisen yhtiön palveluksessa sekä mahdollisuuden päästä toimimaan osana sitoutunutta ja hyvin motivoitunutta nuorekasta työyhteisöä. Kassatieto tarjoaa työntekijöilleen liikuntaedun, kattavan työterveyden, puhelinedun sekä myös vapaa- aikaa koskevan matkavakuutuksen. Saat tehtävääsi täyden tuotekoulutuksen sekä urasi alkutaipaleelle kivojen työkavereiden täyden tuen.

Rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Wire Henkilöstöpalveluiden kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Heikkilä-Collin hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa wirestaff.fi 23.10.2022 mennessä. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan kuluessa, joten kannattaa olla nopea!

1 kpl
Ylöjärvi

Etsimme nyt hyvässä kasvun vauhdissa olevalle asiakasyrityksellemme Pirkkalaan PUUTYÖNTEKIJÄÄ. 

Työnkuvaan kuuluu laatukalusteiden rakentamista ja kokoonpanoa.
Kyseessä on päivätyö. Työ suoritetaan klo:7.00 - 15.30 välillä. 

Odotamme sinulta positiivista, reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta. Tehtävässä toivotaan kädentaitoja ja tarkkaa työskentelyotetta.
Aikaisempi kokemus / koulutus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi (esim. puuseppä, asentaja yms.). Työhön perehdytetään. 

Työ alkaa Wire Henkilöstöpalveluiden kautta pidemmällä määräaikaisella työsopimuksella, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille.

Tehtävä alkaa heti oikean henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? 

Täytä hakemus heti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi myös CV. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mikko Jutila, p. 0503510777 tai mikko.jutila@wirestaff.fi 

1 kpl
Pirkkala

Meillä on nyt etsinnässä asentaja perinteikkäälle asiakasyrityksellemme Nokialle.

Yritys valmistaa ja asentaa mm. teräs- ja alumiiniovia sekä teräs- ja alumiinijulkisivuja. Työnkuvaan kuuluu näiden tuotteiden asennusta, alan ammattilaisen johdolla.
Aikaisempi kokemus tai koulutus metallialalta on eduksi. Myös esimerkiksi vapaa-ajan harrastuneisuus (esim. omat projektit puun, metallin, autojen, mopojen tai talon kanssa) katsotaan ehdottomasti eduksi!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen hyvämaineisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat leppoisan ja viihtyisän työympäristön, jossa on kannustava ilmapiiri ja työntekijät puhaltavat yhteen hiileen.
Työhösi saat kattavan perehdytyksen.

Palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Töiden aloitus olisi mahdollisimman pian ja alkaisi alkuun määräaikaisuudella, josta erittäin hyvät mahdollisuudet jatkoon.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. 

Lisätietoja: Mikko Jutila, mikko.jutila@wirestaff.fi, 0503510777

1 kpl
Pirkanmaa, Nokia

Etsimme nyt asiakaspalvelun hallitsevaa BAARIMIKKOA ilta- ja viikonlopputöihin!

Oletko baarialan ammattilainen? Osaatko pitää asiakkaiden fiiliksen korkealla kiireestä huolimatta?

Haussa olisi reippaita ja kiirettä pelkäämättömiä baarimikkoja Tampereen alueelle erilaisiin ravintoloihin. Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti, mutta mahdollisuus myös työllistyä pitkäaikaisesti. Hakijoilta vaaditaan jo hiukan aiempaa kokemusta baari- ja juomaosaamisesta sekä anniskelupassia.

Mitä tarjoamme sinulle?

-Tarjoamme sinulle töitä vaihtelevissa ja mielekkeissä työympäristöissä, jossa työkaverit ovat huikeita ja lisäksi pääset kehittämään itseäsi ja ammatillista osaamistasi. Näissä töissä yksikään ilta tai yö ei ole samanlainen!

-Vapauden valita omat juuri sinulle sopivat työpäivät, opiskelut tai muut työt huomioiden

Mitä odotamme sinulta:

-Etsimämme henkilöt ovat hyvällä fiiliksellä ja huumorintajulla varustettuja, joustavia ja oma-aloitteisia tiimipelaajia. Olet tottunut työskentelemään kiireessä ja viihdyt tiskin takana kuin kotonasi. Sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja olet innokas oppimaan uutta sekä kehittämään taitojasi eri juomien saloihin.


- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja toimeen tarttuvaa asennetta, jossa et pelkää tarttua toimeen

- Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksesi

Jätä hakemus pikaisesti tämän linkin kautta, 

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/7159137

haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

--

Lisätietoja:

Annika Niemistö

annika.niemisto@wirestaff.fi


0447002325

2 kpl
Pirkanmaa, Tampere

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme SÄRMÄÄJÄÄ Sääksjärvelle. Työ sisältää teräslevyjen särmäämistä Baykal-merkkisellä koneella (4100 440tn ja 3100 160tn). Tarjolla on myös muuta levyntyöstokoneiden käyttöä sekä metallityötä, kuten esimerkiksi plasmaleikkausta ja mig-hitsaamista osaamisen mukaan. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. Työ alkaa määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta ja tavoitteena on siirtyä asiakkaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

 

Mitä toivomme sinulta?

 • Metallialan koulutusta
 • Metallialan työkokemusta
 • Halua pitkäaikaiseen työhön
 • Asennetta työntekoon ja uuden oppimiseen

 

Mitä Tarjoamme?

 • Pitkäaikaisen työpaikan
 • Kattavan perehdytyksen työhön
 • Kilpailukykyisen, kokemukseen perustuvan palkan

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi mukaan CV. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-16: Ville Kangasmäki, puh. 044 901 6930, ville.kangasmaki@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

1 kpl
Lempäälä

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkkalaan KYLMÄLAITEASENTAJAA toimimaan raskaan kaluston pariin. Työnkuvaasi kuluvat raskaan kuljetuskaluston kylmälaitteiden asennukset, huollot ja korjaukset. Pitkää työkokemusta alalta et välttämättä tarvitse, sillä sinut perehdytetään tehtäviisi kattavasti työn alkaessa. Kiinnostus tekniikkaan sekä raskaan kaluston huoltotöihin katsotaan eduksesi. Työ alkaa määräaikaisena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen tarkoitus siirtyä asiakaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

 

Mitä toivomme sinulta?

 • Kokemusta raskaan kaluston asennuksista tai kylmälaiteasennuksista
 • Kokemusta sähkö- ja paineilmajärjestelmistä
 • Kuvanlukutaitoa
 • Asennetta ja motivaatiota

Mitä tarjoamme?

 

 • Reilun palkkauksen kokemukseesi perustuen
 • Uudet, modernit toimitilat
 • Reilun työnantajan ja mukavan työporukan
 • Perusteellisen perehdytyksen työhösi

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi mukaan CV. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-16: Ville Kangasmäki, puh. 044 901 6930, ville.kangasmaki@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

1 kpl
Pirkkala

Nyt meillä on haussa asiakasyrityksellemme KOKOONPANIJOITA Akaan Toijalaan. Työnkuvaan kuuluu suurien työkoneiden eri osien loppukokoonpanoa. Työtä tehdä arkisin klo 7-15.30, mutta mahdollisesti myöhemmin myös kahdessa vuorossa. Työtä tehdään pääasiassa porukassa ja työhön annetaan perusteellinen perehdytys.

Odotamme sinulta:

- Käsityökalujen hallintaa

- Asennetta työntekoon

- Valmiutta myös 2-vuorotyöhön

- Mahdollisuutta sitoutua pidemmäksi aikaa

Tarjoamme sinulle:

- Reilun aloituspalkan 12-14 €/h kokemuksen mukaan

- Kattavan perehdytyksen työhön

- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön

Työt alkavat 6 kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen tarkoitus siirtyä asiakkaan kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Haethan paikkaa pikaisesti, sillä työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja voit tiedustella: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

2 kpl
Pirkanmaa, Akaa

Etsimme nyt Akaan Toijalassa toimivalle asiakasyrityksellemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ muovi- ja hiilikuitutöihin. Työnkuva sisältää mm. Lujitemuovikomponenttien valmistuksen eri työvaiheita ja yleisiä tuotannon tehtäviä, joita voi päästä tekemään hyvinkin monipuolisesti omien taitojen mukaan. Työtä tehdään päiväduunina.

Hakuprosessi suoritetaan Wire Henkilöstöpalveluiden kautta ja työ alkaa määräaikaisuutena, mutta tehtävässä on hyvä mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoille.

Mitä toivomme Sinulta?

- Kädentaitoja ja kokemusta erilaisten työkalujen käytöstä töiden tai harrastusten puolesta (autoremontit yms.)

- Kokemus muovin tai hiilikuidun työstämisestä on plussaa, mutta tärkeämpää on reipas ja oppimishaluinen asenne!

- Halukkuutta pitkäaikaiseen työhön

- Oma auton käyttömahdollisuutta, mikäli asut Toijalan ulkopuolella 

Mitä tarjoamme?

- Pidempiaikaisen työsuhteen, hyvät mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen

- Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan rennossa ja leppoisassa porukassa 

- Työympäristön, jossa pääset oppimaan uutta ja kehittymään

- Aloituspalkkaus 12-15€/h, osaamisen mukaan

- Kattavan perehdytyksen työhön 

- Päivätyön klo 7-15.30

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, heti sopvian henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy muovituote- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi mukaan CV. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-16: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi.

Akaa

Etsimme asiakkaalleemme VUOROPÄÄLLIKKÖÄ burger-ravintolaan vakituiseen työsuhteeseen!

Haemme joukkoomme työtään rakastavaa vuoropäällikköä. Sinulla on nyt mahdollisuus tulla rakentamaan uuden ajan hampurilaisravintolaa! Raflaperheemme etsii sinua, jolle tärkeitä asioita työssä ovat elämysten tuottaminen asiakkaillemme, vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen. Meillä pääset ohjaamaan tiimiä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä tiimin kanssa. Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy herkullisen ruuan ja innostuneen fiiliksen kautta.

Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä tiimipelaajaa osaksi meidän iloista tiimiämme. Meille yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet
vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö, haethan mukaan meidän tiimiin!

Tarjoamme nyt kokoaikaista ja vakituista vuoropäällikön työtä tyylikkäässä burger ravintolassamme! Vuoropäällikkönä toimit ravintolapäällikön oikeana kätenä tiimiesihenkilönä. Vastuualueeseesi kuuluvat työtehokkuuden seuraaminen, palvelun laadun varmistaminen, töiden suunnittelu ja raportointi. Pääset myös työskentelemään salin puolella asiakaspalvelutehtävissä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijalta:

- Aiempaa kokemusta ravintola-alalta, mahdollisesti myös esimiestehtävistä

- Hyviä vuorovaikutus- ja valmennustaitoja.

- Halua menestyä ravintola-alalla

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden oppia, kokea, kasvaa ja edetä urallasi

- Vapauden olla oma itsesi mielettömän työporukan ympäröimänä

- Monipuolisen työnkuvan

- Vakituisen työn

Kiinnostuitko? Hienoa! Olisi mahtavaa kuulla sinusta työhakemuksen merkeissä. Täytähän hakemuksen pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7571138

Lisätietoja tehtävästä:

Annika Niemistö

annika.niemisto@wirestaff.fi

0447002325

1 kpl
Tampere

KOKKI, KONNUN KEITTIÖLLE!

Konnun keittiö tarjoaa laadukasta pitopalvelua arkeen ja juhlaan. Rehellinen suomalainen ruoka on varma vaihtoehto perinteisiin juhliin, mutta esimerkiksi yrityksen tapahtumiin saatetaan kaivata hieman yllättävämpää makumaailmaa.

Konnun keittiöltä hoituvat ristiäiset, rippijulat, ylioppilas- ja valmistujaisjuhlat, häät ja muistotilaisuudet. Lisäksi teemme erilaisia yritystilaisuuksia, joissa ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa vieraiden viihtymisen.

Etsimme pitopalveluumme KOKKIA!

Kokkina sinulla tulisi olla vähintään kokin ammattitutkinto sekä työkokemusta keittiötyöstä. Olet reipas, työstäsi ylpeä ja innostava tiimikaveri. Osallistut myös pitopalvelun tarjoiluiden kehittämiseen, hyvän tiimihengen ylläpitämiseen sekä sinulla on rohkeus toteuttaa teemoja ja yllättää asiakkaita, heidän tärkeimpien juhlien -ja ennenkaikkea tarjoiluiden onnistumiseksi. 

Kokkina vastaat herkullisen ruokatuotteen valmistamisesta, sinulta onnistuu edustusruokien valmistaminen itsenäisesti sekä esillelaitto yhdessä muun tiimin kanssa, työtehtäviisi kuuluu myös keittiön sekä salin muut tehtävät pitopalvelu keikoilla. Odotamme hakijoilta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja aitoa kiinnostusta palvella asiakkaita. Lisäksi sinulla tulisi olla mahdollisuus tehdä tarvittaessa tuurauksia muissa toimipisteissämme Tampereen alueella, joten autoa tulet tarvitsemaan työssäsi.

Työajat ovat pitopalvelu tilaisuuksien mukaiset, vaihtelevat mutta ajoittuivat pääosin viikonlopuille. Muina aikoina työ osa-aikaista Nokian, Lielahden tai Hervannan toimipisteissämme.

Työn aloitus mahdollisimman pian, palkkaus sopimuksen mukaan!

Toivomme sinulta:

 • Reipasta ja iloista työhön tarttuvaa asennetta
 • Valmiutta työskennellä ravintola-alan muuttuvissa tilanteissa
 • Sitoutumista vuoroihin 
 • Mahdollisuutta työskennellä eri toimipaikoissa

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen työn, jossa yksikään vuoro ei ole samanlainen
 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja rakentaa urapolkua
 • Vakituisen työn ja kilpailukykyisen palkan
 • Huippu tiimin ja tuen ympärillesi
 • Perehdytyksen tehtävään

Jätä rohkeasti hakemuksesi alla olevan linkin kautta, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7491706

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Annika Niemistö

annika.niemisto@wirestaff.fi

0447002325

1 kpl
Pirkanmaa, Tampere

Nyt haemme asiakasyrityksellemme Tampereen Vehmaisiin CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen pestiin. Töitä pääset pääsääntöisesti tekemään robottisorvin ääreen. Työtä tehdään 2-vuorossa ma-pe, mahdollisesti myös viikonlopputöitä, jotka on sovittavissa työtiimin kanssa. Työ alkaa 6 kk määräaikaisella työsopimuksella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen siirtyminen vakituiseksi työntekijäksi asiakkaan kirjoille.

Mitä työ tarjoaa?

 • Hyvän ammattitaitoisen tiimin tueksi
 • Kilpailukykyisen palkkauksen kokemuksen mukaan, noin 16-20€/h haitarilla
 • Pitkäaikaisen vakituisen työsuhteen, jossa on mahdollisuuksia päästä töitä tekemään monipuolisesti

Mitä toivotaan?

 • Alan koulutus tai kokemus CNC-koneistajan työstä
 • Töitä kohtaan kiinnostusta ja halu sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Kiinnostuitko hommasta?

Pääset hakemaan paikkaa suoraan osoitteesta www.wirestaff.fi.

Lisätietoja antaa: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Pirkanmaa

Rakennustyöntekijöitä

Etsimme rakennustyöntekijöitä useille eri asiakkaillemme Pirkanmaalla, sekä sen läheisyydessä sijaitseville työmaille.

Työtehtävät ja kohteet vaihtelevat työmaasta riippuen, purkamisesta saneeraukseen ja uuden rakentamiseen, joten kerro meille kokemuksesi sekä vahvuudet rakennusalalla, niin saadaan kartoitettua juuri sinulle sopivat kohteet.

Vaativammissa kohteissa edellytämme hakijalta aiempaa kosketuspintaa rakennustyöntekijän tehtävistä, hyvä fyysinen kunto sekä työturvallisuuskortti plussaa.

Haussa myös reippaalla ja työtä pelkäämättömällä asenteella omaavia tulevaisuuden tekijöitä. Kohteissa pääsee tekemään rakennusalan eri työtehtäviä ammattilaisten avustamana.

Työt alkavat jo syksyn aikana ja töitä on tarjolla työmaista riippuen joustavasti, lyhyistä pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan!

 

Mikko Jutila

Puh. 0503510777

mikko.jutila@wirestaff.fi

5 kpl
Pirkanmaa

Haetaan hyviä tyyppejä GRILLEILLE töihin!

Etsimme positiivisia ja reippaita työntekijöitä grilleille ympäri Tamperetta ja Pirkanmaata. Olisitko juuri SINÄ, kaupungin kovin parilamestari tai pihtisankari?

Hakijalta edellytetään oma-aloitteisuutta ja hyvää paineensietokykyä, sillä työpäivät voivat olla hektisiä ja työtahti kiireistä.   
Mikäli olet hyvä tyyppi, oikeanlaisella asenteella ja haluat oppia, pääset pitkälle.

Tarjolla on päivä- sekä iltatöitä, satunnaisesti keikkatyönä esim.opiskeluiden tai toisen työn ohelle tai pidempi aikaista työtä, sopimuksen mukaan. Työajat ajoittuvat grillien aukioloaikojen mukaan.

Työkuvaan kuuluu annosten valmistusta, asiakaspalvelua, siivous- ja esivalmistelutöitä. Aiempaa kokemusta ravintola-alalta ei tarvita sillä koulutamme sinut työhön. Hygieniapassi vaaditaan, mutta sen pystyy suorittamaan työn ohella.

Laita hakemusta tulemaan, oheisen linkin kautta, sillä työt alkavat heti hyvän tyypin löydyttyä!

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7236949

Lisätietoja antaa:

Annika Niemistö, Wirestaff

0447002325

annika.niemisto@wirestaff.fi

3 kpl
Pirkanmaa, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Sastamala, Tampere, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Meillä on nyt asiakasyrityksellemme haussa SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJA KUNNOSSAPITOON Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen. Työ sisältää mm. teollisuudessa taajuusmuuntajien ohjelmointia, mekaanisia asennuksia, tuotantolinjan kunnossapitoa. Kyseessä on päiväduuni.

Työpaikka tarjoaa?

 • Perehdytyksen työhön ja mukavan napakan työporukan
 • Motivoivan sopimuspalkkauksen
 • Monipuolisen työnkuvan

Mitä toivotaan?

 • Koulutusta ja hiukan aikaisempaa kokemusta alan töistä
 • Työturva-, sähkötyö ja tulityö ammattikortit
 • Joustavaa asennetta ja kuvien lukutaitoa

Kiinnostuitko hommasta?

Pääset hakemaan paikkaa suoraan osoitteesta www.wirestaff.fi.

Lisätietoja antaa: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

1 kpl
Tampere

Etsimme nyt hyvän asenteen omaavaa KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ Ravintola Pancho Villaan Ideaparkkiin ytimeen! 

Pancho Villassa pääset toimimaan ravintolan keittiön esimiestehtävissä, ohjaaman työntekijöitä sekä valmistamaan maukkaita ruokia Meksikon tapaan. Ravintolan kantava teema on isot annokset ja reilua ruokaa kaikille!

Keittiöpäällikkönä suunnittelet ja johdat määrätietoisesti keittiössä tehtävää työtä. Ymmärrät katteista ja tiedät varastohallinnasta sekä arvostat sitä, raaka-aineista valmistetaan herkulliset tuotteet ja annokset omin käsin keittiössäsi.

Pääset myös valitsemaan sekä kouluttamaan työntekijöitä alaisuuteesi. Meille on erittäin tärkeää, että meillä on yhteen hiileen puhaltava ja jokaisen työpanosta kunnioittava työyhteisö, jossa viihdytään pitkään. Tämän onnistumiseen pystyt itse vaikuttamaan omalla esimerkilläsi.

Työajat vaihtelevat yleisten kauppakeskusten aukioloaikojen mukaan, joten ovat myös kohtuulliset iltaisin -ja viikonloppuisin. Työ alkaa mahdollisimman nopeasti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaikasi on luonteeltaan vakituista sekä kokoaikaista.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Tervetuloa mukaan Pancho Villan tiimiin!

Odotamme sinulta:

- Aiempaa kokemusta ravintolakeittiön työstä sekä esimiestyöskentelystä

- Joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä

- Näkemystä laajan kokonaisuuden hallinnasta ja kehittämisestä

- Ravintolan kannattavuuden ja katteiden vaikutuksen ymmärtämistä

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

- suoritettua hygieniapassia

- ravintola-alan opintoja tai aiempaa kokemusta alá carte- tai pikaruokaravintolasta

- joustavuutta muuttuvissa tilanteissa

Tarjoamme sinulle

- monipuolisen työnkuvan ja vaihtuvat työtehtävät

- vakituisen työn hyvillä tunneilla ja kilpailukykyisellä palkkauksella

- joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä

- kattavan perehdytyksen ja mukavat työkaverit

Mikäli koet olevasi juuri oikea henkilö tehtävään, täytä hakemus nopeasti oheisen linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/7172589 sillä täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

Annika Niemistö

0447002325

annika.niemisto@wirestaff.fi

1 kpl
Pirkanmaa, Lempäälä

Etsimme nyt asiakaspalvelun hallitsevaa BAARIMIKKOA ilta- ja viikonlopputöihin!

Oletko baarialan ammattilainen? Osaatko pitää asiakkaiden fiiliksen korkealla kiireestä huolimatta?

Haussa olisi reippaita ja kiirettä pelkäämättömiä baarimikkoja Tampereen alueelle erilaisiin ravintoloihin. Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti, mutta mahdollisuus myös työllistyä pitkäaikaisesti. Hakijoilta vaaditaan jo hiukan aiempaa kokemusta baari- ja juomaosaamisesta sekä anniskelupassia.

Mitä tarjoamme sinulle?

-Tarjoamme sinulle töitä vaihtelevissa ja mielekkeissä työympäristöissä, jossa työkaverit ovat huikeita ja lisäksi pääset kehittämään itseäsi ja ammatillista osaamistasi. Näissä töissä yksikään ilta tai yö ei ole samanlainen!

-Vapauden valita omat juuri sinulle sopivat työpäivät, opiskelut tai muut työt huomioiden

Mitä odotamme sinulta:

-Etsimämme henkilöt ovat hyvällä fiiliksellä ja huumorintajulla varustettuja, joustavia ja oma-aloitteisia tiimipelaajia. Olet tottunut työskentelemään kiireessä ja viihdyt tiskin takana kuin kotonasi. Sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja olet innokas oppimaan uutta sekä kehittämään taitojasi eri juomien saloihin.


- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja toimeen tarttuvaa asennetta, jossa et pelkää tarttua toimeen

- Anniskeluvastaavan pätevyys katsotaan eduksesi

Jätä hakemus pikaisesti tämän linkin kautta, 

  http://wirestaff.likeit.fi/apply/7159137

haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

--

Lisätietoja:

Annika Niemistö

annika.niemisto@wirestaff.fi


0447002325

2 kpl
Pirkanmaa, Tampere

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia saliapulaisia keikkatyöhön Tampereen alueen kiinnostavimpiin ravintoloihin!

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me WireStaffilla arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä.

Etsimme nyt saliapulaisia ja blokkareita Tampereen alueelle keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tämä työ sopii erinomaisesti esimerkiksi ravintola-alan töitä hieman jo tehneelle henkilölle, opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle henkilölle. Huomioithan, että edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Saat itse vaikuttaa työtunteihisi sekä työpäiviisi. Voit työskennellä oman mielenkiintosi mukaan 0-40h/vko. 

Tässä tehtävässä sinulta odotetaan:

- aiempi kokemusta ravintola-alan töistä katsotaan eduksi

- Sujuvaa suomen kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

- Täysi-ikäisyyttä

Täytä tästä lyhyt hakemus, alla olevan linkin kautta, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7158913

Lisätietoja:

Annika Niemistö

0447002325

annika.niemisto@wirestaff.fi

2 kpl
Pirkanmaa, Nokia, Pirkkala, Sastamala, Tampere, Ylöjärvi

Etsimme nyt BLOKKAREITA Tampereen alueelle!

Blokkarina työhösi kuuluu asiakastilojen siisteystasosta huolehtiminen, pöytien siivoaminen, lasien kerääminen sekä astiahuollosta vastaaminen. 

Etsimällämme tekijällä on silmää huomata myös itsenäisesti työtehtäviä. Työnkuvaan voi sisältyä asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, keittiön avustavia töitä sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen.Työvuorot painottuvat iltoihin -ja viikonloppuihin, joten tämä työ sopii siis erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, tai lisätienestejä havittelevalle. 

Aiempi kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksi, mutta tärkeämpänä pidämme työasennetta ja halua oppia uutta.
Sujuva suomen ja/tai englannin kielen taito on edellytys työssä menestymiseen. Palkkaus ja aloitus sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus nopeasti, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hae tehtävää tämän linkin kautta:

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7158594

Lisätietoja:

Annika Niemistö

044 7002325

annika.niemisto@wirestaff.fi

2 kpl
Pirkanmaa, Nokia, Pirkkala, Tampere

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia kokkeja Tampereen alueen kiinnostavimpiin ravintoloihin!

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Olisit kiinnostunut juuri tietyntyyppisistä ravintoloista ja olisit valmis aloittamaan työt hyvinkin nopeasti. Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt KOKKEJA Tampereen alueelle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tunteja on tarjolla joustavasti 0-112,5h/3vk oman mielenkiintosi mukaan. Voit halutessasi työllistyä yhteen tai useampaan ravintolaan. 

Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Odotamme sinulta:

- Aiempaa kokemusta kokin työtehtävistä tai kokin koulutusta

- Hygienia-passia

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta keittiössä työskentelystä tai sopivaa koulutusta, tiimipelaajan taitoja sekä ahkeraa ja tarvittaessa joustavaa asennetta. Tehtävään valittavalla tulee olla myös hygieniapassi.

Täytä hakemus nopeasti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/7148028, täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:


Annika Niemistö

0447002325

annika.niemisto@wirestaff.fi

2 kpl
Tampere

Oletko kenties viettämässä välivuotta, etsimässä vielä omaa unelma-alaasi tai kaipaat työkokemusta uusilta aloilta?

Me WireStaffilla pyrimme löytämään sinulle mielenkiintoasi, osaamistasi ja aikatauluasi vastaavaa työtä. Pääset keräämään arvokasta työkokemusta haluamaltasi alalta tai tienaamaan hieman extraa vaikkapa toisen työn tai opiskelujen ohessa.

Haemme nyt mm. kahvila-, ravintola- ja baarityöntekijöitä.

Täytä tästä lyhyt hakemus, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi, tilanteestasi ja minkälaisesta työstä olet kiinnostunut.

Otamme sinuun pian yhteyttä!

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7146563

Lisätietoja:

Annika Niemistö

0447002325

annika.niemisto@wirestaff.fi

2 kpl
Pirkanmaa, Nokia, Tampere, Ylöjärvi

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita Tampereelle kiinnostaviin ravintoloihin. (In English below).

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia Tampereen seudulle vakituisiin ja keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle kilpailuetua työmarkkinoilla, horeca-alan ammattilaisten tuen, luotettavan työnantajan palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen, joka on aina vähintään työtehtävän ja osaamisesi mukainen.

Tarjoilijan tehtäviin sinulta odotetaan:

- Aiempi ravintola-alan kokemus tai koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista

- Sujuvaa suomen tai/ja englannin kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

Täytä tästä lyhyt hakemus, oheisen linkin kautta, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7145539

Lisätietoja:

Annika Niemistö
WireStaff Oy
0447002325
annika.niemisto@wirestaff.fi

2 kpl
Pirkanmaa, Tampere

Etsimme Hook Tampeelle tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen!

Hook on tunnettu maukkaista siivistä, hyvästä tunnelmastaan sekä urheilutarjonnasta. Valikoimasta löytyy tarjontaa moneen makuun siivistä burgereihin. Ilmapiiri on rento ja meille on helppo tulla.

Oletko motivoitunut ja uusia haasteita etsivä työntekijä?

Tarjoamme nyt mahdollisuuden työskennellä huipputiimissä siipiravintolassa Tampereella. Tarjolla on kokoaikainen 60-90h/3vko työ tarjoilijana. Työn on tarkoitus alkaa mahdollisimman pian. Perehdytämme työhön, mutta toivomme aiempaa kokemusta ravintola-alasta.

Vastapainoksi sinulle tarjotaan monipuolinen ja kiinnostava työpaikka, jossa pääset kehittämään itseäsi ja ottamaan vastuuta. Tässä työssä ei varmasti tylsää hetkeä tule! Tarjolla on jousta työ, työaika sijoittuu pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin. Työ sopii erinomaisesti opiskeluiden ohelle tai toisen työn ohelle.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen keskustassa.

Hakijalta vaaditaan:

- aiempi kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksi

- hyvää asennetta ja vastuunottokykyä

- iloista ja reipasta asiakaspalvelu asennetta

Jätä rohkeasti hakemuksesi tämän linkin kautta

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7112820

Lisätietoja tehtävästä antaa

Annika Niemistö

annika.niemisto@wirestaff.fi

0447002325

1 kpl
Tampere

Muovityö Hiltunen Oy perustettiin 1969 Valkeakoskella. Yhtiö on toiminut alusta alkaen teollisuusympäristössä ja keskittynyt yksilöllisten muovirakenteiden valmistukseen. Päätuotantoa ovat eri teollisuuden alojen prosesseihin käytettävät muovi- ja komposiittirakenteiset säiliöt ja pesurit. Yrityksen erityisvahvuus on yhdistelmärakenteissa, joissa yhdistetään kestomuovien edut, kuten kemiallinen kestävyys sekä lujitemuovien mekaaninen lujuus. Henkilöstö koostuu tällä hetkellä 25:sta alan ammattilaisesta.

Etsimme nyt Muovityö Hiltuselle Valkeakoskelle LASIKUITUTYÖNTEKIJÄÄ. Työnkuva sisältää mm. erilaisten ja eri kokosien säiliöiden laminointia, osien valmistuksia käsilaminoimalla ja injektroimalla sekä yleisiä tuotannon tehtäviä, joita voi päästä tekemään hyvinkin monipuolisesti. Työtä tehdään päiväduunina. 

Hakuprosessi suoritetaan Wire Henkilöstöpalveluiden kautta ja työ alkaa määräaikaisuutena , mutta tehtävässä on hyvä mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoille.

Mitä toivomme Sinulta?

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Reipasta ja oppimishaluista asennetta 

- Oma auton käyttömahdollisuutta, mikäli asut Valkeakosken ulkopuolella 

Mitä tarjoamme?

- Pidempiaikaisen työsuhteen, hyvät mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen

- Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan rennossa ja leppoisassa porukassa 

- Työympäristön, jossa pääset oppimaan uutta ja kehittymään

- Palkkaus 12-14,50e/h osaamisen mukaan

- Kattavan perehdytyksen työhön 

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, heti sopvian henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy muovituote- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi mukaan CV. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-16: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi.

1 kpl
Valkeakoski

Dunlop Hiflex Oy on osa italialaista Alfagomma-konsernia, joka on maailman johtavia hydrauliikka- ja teollisuusletkujen sekä liitinten valmistajia ja jakelijoita. Yrityksen tuotanto- ja varastointikeskus Pirkkalassa valmistaa hydrauliikkaletku-, matalapaineletku-, kokometalliletku- ja putkiasennelmia teollisuuden ja koneenrakennuksen vaativiin tarpeisiin. Dunlop Hiflex Oy:n omaa tuotevalikoimaa täydentävät lisäksi muiden alan johtavien valmistajien toimittamat tuotteet hydrauliikan, pneumatiikan ja prosessiteollisuustuotteiden osa-alueille. Tuotteiden jakelusta Suomessa ja Virossa vastaavat Dunlop Hiflex Oy:n 15 omaa noutomyymälää yhdessä Dunlop Hiflex Partner -jälleenmyyjäverkoston kanssa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli 27,5 miljoonaa euroa ja se työllisti 136 henkilöä.

Haemme nyt asiakkaamme Dunlop Hiflexin palvelukseen Pirkkalan yksikköön ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Aluemyyntipäällikköorganisaatio koostuu itsenäisistä Dunlop Hiflexin palveluksessa olevista myynnin ammattilaisista, jotka raportoivat suoraan myyntijohtajalle. Tehtävässäsi toimit läheisessä yhteistyössä Pirkkalan toimipisteen henkilöstön kanssa.  Aluemyyntipäällikkönä vastaat uusasiakashankinnasta, erilaisten markkinointikampanjoiden toteutuksesta sekä pidät aktiivisesti yhteyttä alueesi asiakkaisiin ja jälleenmyyjiin. Lisäksi pääset osallistumaan alan messuille ja näyttelyihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa hydrauliikka- ja/ tai koneenrakennusalan kokemusta tai sidosryhmäosaamista vastaavista tehtävistä, innostunutta myynti- ja yrittäjähenkistä otetta sekä paikallisen teollisuuselämän tuntemusta. Toivomme sinulta ensisijaisesti soveltuvaa teknistä koulutustaustaa, matkustusvalmiutta Pirkanmaan alueella sekä modernin tietotekniikan hallintaa. Käyttelet Office- pakettia, erityisesti Exceliä sujuvasti, ja kommunikoit vaivatta suomeksi ja englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hydrauliikkakomponenttien ja pneumatiikkatuotteiden aiempaa tuntemusta.

 Asiakkaamme tarjoaa haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan johtavassa globaalissa teollisuusyrityksessä. Pääset hoitamaan itsenäisesti vastuullista työtehtävää ja saat edustaa vahvoja ja tunnettuja tuotemerkkejä.  Tukena tehtävässäsi on laaja joukko alan ammattilaisia sekä osaavia työkavereita.

Rekrytointia hoitaa Wire Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja voi kysellä Hanna Heikkilä-Collinilta ma-to joko sähköpostitse hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi tai puhelimitse 044 901 6902.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 9.10.2022 mennessä  www.wirestaff.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

1 kpl
Pirkkala

FP-Tuotteet Oy on kotimainen yritys – alansa kärkitoimija Suomessa

FP-Tuotteiden tuotealueina ovat siirtoseinät, kiinteät lasirakenteet ja muut erityyppiset tilanjakajat, verhokiskojärjestelmät, murtosuojatuotteet sekä taite- ja lasiliukuovet. PT-Tuotteiden myynnin pääkohteena ovat suunnittelijat, rakennuttajat ja rakennusurakoitsijat, joille yritys tarjoaa tuotteet asennettuina. Yrityksen tuotemyynti kohdistuu teollisiin asiakkaisiin ja jälleenmyyntiverkoston kautta kuluttajille. Yrityksen vuosiliikevaihto on noin 10,2 M€ ja henkilöstöä yrityksellä on noin 30 henk. FP-Tuotteiden tehdas sijaitsee Tampereella.

 

TOIMENKUVA

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti FP-tuotteiden koko tuotekategorian projektiasennuksissa. Työskentelet osana asennustiimiä, joka vastaa niin uudis- kuin saneerauskohteiden asennuksista. Työ on ns. viimeistelyvaiheen työtä, joten huolellinen työote on tärkeää.

ODOTAMME SINULTA

Omaat kokemusta rakennusalasta tai erilaisista asennustöistä. Hyvä fyysinen kunto, aikaansaava asenne sekä työkalujen käsissä pysyminen ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin se mitä olet aikaisemmin tehnyt. Ennen kaikkea olet siis se hyvä tyyppi, jolla on uskoa kasvaa ja kehittyä huippuasentajaksi. Työmaat sijaitsevat eri puolilla Pirkanmaata, joten oma auto helpottaa kulkemista työmaiden välillä. Ajokortti on kuitenkin välttämätön.

MUUT TIEDOT

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän alansa kärkipaikassa. Tarjoamme kannustavan ja kehittävän työilmapiirin, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaiseksi osana sitoutunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä. Työ alkaa vuokratyösuhteena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan omille kirjoille.

 

KIINNOSTUITKO?

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien asentajien löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Jani Rajala

WireStaff Tampere

0403075205

jani.rajala@wirestaff.fi

1 kpl
Pirkanmaa

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfood-brändi ja innovatiivinen hyvinvointiyritys, joka tunnetaan erityisesti intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisestaan puhtaaseen ravintoon ja laatuun. 

Tuomme maailman ravintorikkaimpia ruoka-aineita niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta unohtamatta kotimaamme luonnon rikkauksia. Valmistamme laadukkaita, lisä- ja täyteaineettomia ruokatuotteita, juomia ja lisäravinteita, jotka ovat saatavilla kattavasti ympäri Suomen.

Tavoitteenamme on luoda helposti lähestyttävää hyvinvoinnin kulttuuria ja innostaa jokaista, joka haluaa saavuttaa terveellisemmän elämäntyylin. Koe hyvinvoinnin uusi taso!

Haemme Puhdistamolle Lempäälään tuotantotyöntekijöitä eri mittaisiin työsuhteisiin.

Puhdistamolla pääset työskentelemään uusissa ja moderneissa työtiloissa mielenkiintoisten tuotteiden parissa.

Tuotannossa työnkuvaasi kuuluu tuotantokoneiden käyttö sekä erilaiset valmistelevat tehtävät. Työssä tulee paljon toistoja ja on pääasiassa seisomatyötä. 

Puhdistamolle yksi tärkeimmistä asioista on yhteisöllisyys ja tekijöiden viihtyminen.

Hakijoilta odotamme ennenkaikkea hyvää työasennetta sekä yhdessä tekemisen meininkiä. Tärkeintä ei ole vuosien kokemus, asenne ratkaisee! Jos omaat kokemusta varasto- tai tuotantotöistä, se ei tietenkään ole haitaksi.

Puhdistamolla noudatetaan elintarvikealan työehtosopimusta ja työtä tehdään kahdessa vuorossa. Jos kiinnostuit ylläolevan perusteella, täytä profiili pikaisesti sivuillamme.

Jani Rajala, 0403075205, jani.rajala@wirestaff.fi

2 kpl
Lempäälä