WireStaff Tampere - Wire Henkilöstöpalvelut Oy

WireStaff Tampere

WireStaff Tampere

Hatanpään valtatie 40 F
33900 Tampere
Y-tunnus: 3107177-6

Katso työpaikkoja Pirkanmaalta »

WireStaff TAMPERE - Hyvässä TyöWireessä

Me WireStaffilla ymmärrämme oikean osaamisen arvon. Hyvä työntekijä on muutakin, kuin ansioluettelo. Tämä ajatusmaailma tarkoittaa työntekijälle reilua työnantajaa, joka etsii juuri hänelle sopivan työpaikan. Työnantajalle olemme suoraselkäinen henkilöstökumppani, jonka tavoitteena on löytää ne oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Antti Naskali

Myynti

Christian Kemppainen

Myynti

Vilma Ahola

HR ja rekrytointi

Hanna Heikkilä-Collin

HR ja rekrytointi

Jani Rajala

HR ja rekrytointi

Ville Lahti

Franchising, myynti

Nimi
Array
Jatkuva haku

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Akaan Toijalaan reipasta TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.  Työnkuvaan kuulu pääasiassa kokoonpanotehtäviä, mutta myös muita yleisiä tuotannontöitä. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen työntekijä vakinaistuu asiakkaan kirjoille. 

Mitä toivomme hakijoilta? 

- Reipasta, tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta 

- Ahkeraa ja oppimishaluista asennetta

- Sitoutumista pidempiaikaiseen työtehtävään 

Tarjoamme Sinulle 

- Mukavan ja rennon työpaikan perinteikkäässä yrityksessä 

- Kannustavan työilmapiirin

- Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi 

- 6kk jälkeen vakinaistumisen asiakkaan kirjoille 

Kiinnostuitko paikasta? 

Jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan palkkatoiveesi ja CV. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Heikkilä-Collin p. 044 901 6902 tai sähköpostitse hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi

1 kpl
Akaa

Arnon tuottaa teollisuuden sähkö- ja automaatiopalveluja. Asiakkaina on koneiden, laitteiden ja järjestelmien toimittajia etupäässä meri- kaivos- ja uusiutuvan energian sektoreilla. Asiakkaita on palveltu yli neljäkymmentä vuotta ja Arnon on kasvanut kansainväliseksi automaatiotoimittajaksi. Nykyään Arnon on Pohjoismaiden suurin automaatio- ja kytkinlaitetoimittaja.

ARNONin yli 250 asiantuntijaa työskentelee kuudessa toimipaikassa kolmessa maassa: Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Pääkonttori sijaitsee Tampereella, josta käsin johdetaan maailmanlaajuista liiketoimintaa. Lisää Arnonista voit katsoa täältä.

Etsimme nyt Arnon Oy:lle KOJEISTOASENTAJIA Tampereen Myllypuroon pitkiin työsuhteisiin.

Työnkuvaan kuuluu sähkö- ja automaatiokeskusten kokoonpanoa, valmistusta ja kytkentää. Töitä tehdään arkisin liukuvalla työajalla päivävuorossa. Työsuhde alkaa 6kk määräaikaisuutena Wiren kautta, ja tämän jälkeen työntekijät rekrytoituvat Arnonin kirjoille.

Odotamme sinulta

Toivomme sinun omaavan reippaan ja huolellisen työskentelyotteen, sekä motivoitununeen ja toimeentarttuvan asenteen työntekoon. Olet asiakaslähtöinen ajattelija ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Tehtävässä menestyäkseni tarvitset sähköalan koulutuksen (sähköpiirrustusten lukutaito ehdottomasti eduksi). Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, joten aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on reipas asenne ja halu oppia uutta! 

Miksi Arnon?

Mukavan ja rennon työilmapiirin lisäksi saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä pääset osaksi tuotannon kehitystyötä. Arnon tarjoaa työntekijöilleen myös monia etuja (mm. e-passi, ateriaedut omassa henkilöstöravintolassa) sekä kattavat työterveyspalvelut. Palkkamalli on kehittyvä, ja se nousee kokemuksen ja osaamisen myötä ylöspäin. 

Heräsikö kiinnostuksesi?

Täytä hakemus heti tänään osoitteessa http://wirestaff.likeit.fi/apply/3436626. Liitä mukaan myös CV. Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

2 kpl
Tampere

Office Manager is a multi-skilled person ensuring smooth and efficient office processes and
cooperation with office related 3rd parties. Internally this role is giving support for many functions, like
operations, financials and management. Office Manager also ensures that the office space is adding
value to the staff of the company in the era of hybrid and virtual working models.

YOUR MAIN RESPONSIBILITIES
- Organize the office layout
- Maintain the office condition and arrange necessary repairs
- Partner with HR to update and maintain office policies as necessary
- Organize office operations and procedures
- Coordinate with IT department on all office equipment
- Lead the office administration team, distribute tasks and follow up progress
- Support finance team in processing AP invoices
- Manage contract and price negotiations with office vendors, service providers and office lease
- Manage office G&A budget, ensure accurate and timely reporting
- Assist in the onboarding process for new hires
- Liaise with facility management vendors, including cleaning, catering and security
services
- Plan in-house or off-site activities, like parties, celebrations and conferences
- Assist management in administrative tasks as per requested.

REQUIREMENTS
- Excellent customer service attitude
- Eye for a neat and pleasant office environment
- Ability to work in hybrid office in an international working environment
- Native Finnish and fluent English
- Experience in office management is an advantage

This is a full-time position and it will start as soos as we find the right fit for this position. The company has a hybrid working model, so you need to be able to go to office a few times a week. The office is located in Hervanta, Tampere. The contract will be 6 months and there's a good possibility to continue after that.

How to apply: Fill an application online http://wirestaff.likeit.fi/apply/3435164. Please attach your CV ad salary request. 

If you have any questions, feel free to ask: Vilma Ahola, p. 044 901 6930 / vilma.ahola@wirestaff.fi 

1 kpl
Tampere

Meillä on nyt haussa asiakasyrityksellemme KANTAJIA / KONTINPURKAJIA keikkaluonteiseen varastotyöhön Tampereen Myllypuroon. Työnkuvaan kuuluu kontinpurkua, kantamista, pakkaamista ja muita yleisiä varastotehtäviä. Työ alkaa keikkaluonteisesti, mutta tehtävästä on mahdollista reippaalla ja ahkeralla työotteella saada myös kokoaikainen. Työajat sijoittuvat arkisin klo 7-17 välille ja lauantaisin klo 8-16 välille. 

Odotamme Sinulta:

 • Reipasta, tarkkaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta
 • Kokemusta ja/tai kiinnostusta varastotehtäviin 
 • Trukkikokemus ehdottomasti plussaa! 

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Perusteellisen perehdytyksen työhön
 • Rennon, nuorekkaan ja innostavan työympäristön 
 • Joustavan keikkatyön tai mahdollisesti kokoaikasen työpaikan

Töitä on tarjolla joustavasti asiakkaan tarpeen ja omien toiveidesi mukaisesti. Tehtävä alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Palkkaus TES:n mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi. 

3 kpl
Tampere

Fenix Marin on vuonna 2004 perustettu lujitemuovialan yritys, jonka ydinosaamista on veneiden valmistus. Fenix Marin on keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan korkealaatuisena sopimusvalmistajana. Toimintamme perustuu tinkimättömään laatuun ja asiakaslähtöisyyteen alan haluttuna sopimusvalmistuskumppanina. Yritys on vuonna 2006 siirtänyt toimintansa Valkeakoskelle Holmin teollisuusalueelle moderneihin ja tehokkaisiin tuotantotiloihin. Toimitilat muodostuvat 4 500 m² tuotantotiloista ja 1 500 m² varastotiloista.

Fenix Marinin palveluksessa on tällä hetkellä yli 60 työntekijää. Veneiden valmistuksen lisäksi osaamme kokonaisvaltaisesti huoltaa ja korjata veneitä sekä hallitsemme pääraaka-aineemme, lasikuidun monipuolisen käsittelyn ja jalostuksen. Olemme vuosien saatossa valmistaneet n. 20 000 kpl Yamarin ja Yamarin Cross merkkisiä veneitä. Tämän lisäksi olemme valmistaneet muita venemerkkejä sekä lujitemuovituotteita.

Etsimme Fenix Marinille VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa trunkikäyttöä, sekä muita yleisiä varaston tehtäviä. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa klo 06-20 välillä. Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen siirrytään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

Odotamme sinulta:

- Reipasta ja omatoimista työskentelyotetta

- Aitoa kiinnostusta kehittyä varastoalan ammattilaiseksi 

- Perus it-taitoja (erityisesti excel-osaaminen plussaa) 

- Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä (tehtävään perehdytetään) 

- Pyöräkuormaajakokemus katsotaan eduksi 

Heräsikö kiinnostus? 

Hakuprosessi toteutetaan Wiren kautta, ja hakemuksen pääset jättämään osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja:

Christian Kemppainen

Puh. 040 307 5203

christian.kemppainen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

1 kpl
Valkeakoski

Haemme asiakasyrityksellemme SIIVOOJIA Tampereen alueelle.

Tarjolla on lyhyempiä ja pidempiä työpätkiä kahdesta kuukaudesta vakituiseen pestiin saakka. Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö, jossa täydet viikkotunnit (37,5h/vko). Työkohteina toimivat mm. työmaatilat, toimistot ja myymälät. 

Toivomme Sinulta ahkeraa ja energistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.  Työ on fyysistä, joten hyvää kuntoa ja innostusta fyysiseen työhön tarvitaan. Aikaisempi kokemus katsotaan ehdottomasti eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Kokemusta tärkeämpää on omatoiminen ja reipas asenne työntekoon, ja saat työtehtäviin kattavan perehdytyksen. Suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Kohteiden välillä liikutaan asiakkaan autolla, joten tarvitset myös ajokortin. 

Heräsikö kiinnostuksesi?

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat pikaisella aikataululla. 

Lisätietoja antaa:

Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi

3 kpl
Tampere

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkkalaan TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ kaasupullojen eri prosessivaiheisiin.

Tehtävässä toimit tuotannon työntekijänä, ja vastaat tuotannon toimivuudesta osaava tiimi apunasi. Työ sisältää mm. kaasupullojen täyttöä, purkua, lajittelua sekä pesuja. Tuotannollinen työ tapahtuu pihalla ulkotiloissa, katoksen alla. Ulkovarastossa käytetään trukkia, eli aikaisempi trukkikokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 6-14.30 välillä. 

Odotamme hakijalta erityisesti omatoimista, reipasta ja oppimishaluista asennetta. Olet joustava ja omaksut nopeasti uusia asioita. Et pelkää haasteita tai vastuun ottamista. Huolellisuus ja tarkka työskentelyote ovat ominaisia asioita sinulle. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viihdyt tiimityössä. Aikaisempi kokemus tuotannon tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. 

Tarjoamme mielenkiintoisen pestin, jossa mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistaan ja kehittymään tuotannon kympiksi. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä rennon ja auttavan tiimin tuen. Palkka määräytyy kemian perusteollisuusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kirjoilla. 

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Lisätietoja: Vilma Ahola, p.044 901 6930 tai vilma.ahola@wirestaff.fi 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

1 kpl
Pirkkala

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia kokkeja Ylläkselle yhteen Suomen parhaista pizzerioista!

Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaan. Kaikki alkoi halusta luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksi onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Via Tribunalin maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos – Toisin sanottuna pelkkää priimaa. 

Etsimme asiakkaallemme Ylläkselle intohimoisia kokkeja, jotka haluavat taata asiakkaalle loistavan makuelämyksen lisäksi myös vertaansa vailla olevan palveluelämyksen. Et tarvitse välttämättä vuosien kokemusta kokin töistä, vaan riittää, että olet huipputyyppi, joka ei pelkää tarttua toimeen. Asiakkaamme tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen työhön.

Toivommekin siis hakijalta halua oppia uutta, kykyä toimia nopeastikin muuttuvassa ympäristössä, sekä positiivista asennetta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tunteja riittää eli töitä saa tehdä niin paljon kun jaksaa.

Tarjoamme majoituksen Ylläksen upeissa maisemissa.

Voit valintasi mukaan tehdä molemmat sesongit tai vain toisen sesongin.

Joulun sesonki 29.11.2021-8.1.2022

Kevään sesonki 18.2.2022-1.5.2022

Täytä nopea hakemus, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3011009

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

--

We're now searching customer service oriented cooks for one of the best pizzerias in Finland!

From day one, Pizzeria Via Tribunali has been a project of passion towards Neapolitan pizza. Everything started as an eagerness to create a place for a better pizza. Due to the rapid growth of reputation and the consequent expansion of the franchise, the mission has evolved as to offer the best Neapolitan pizza experience in Finland. According to the ideology of Via Tribunali, everything is done with a positive attitude and the ultimate goal is to create the best possible end result - In other words, offer nothing but first-class.

Our customer is now hiring cooks, who are willing to offer top notch customer experience in addition to splendid food. You don't need to have years of experience as a cook, but you need to be a positive person with bright attitude. You also need to have a great attitude towards work. Our customer is offering you an extensive familiarisation to your work. 

So, we're looking for candidates with willingness to learn, ability to work in quickly changing environment as well as positive attitude in any situation.

Fill this quick job application, and we will get in touch with you soonly.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3011009

Interested? Additional information:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

2 kpl
Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Haemme nyt asiakkaamme palvelukseen kahta kiinteistötyöntekijää/ IV-asentajaa. Asentajan tehtäviin kuuluu mm. ilmastointilaitteisiin liittyviä mittauksia, asennuksia, puhdistuksia sekä muita kiinteistötyöntekijän yleisiä askareita. 

Toivomme hakijoilta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Etsimme henkilöitä, jotka ovat työskentelyotteeltaan huolellisia ja tarkkoja. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta viihdyt myös osana tiimiä. 

Tehtävä alkaa 6 kuukauden vuokratyösuhteena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan kirjoille. 

Jos kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi palkkatoiveineen. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Heikkilä-Collin hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi

2 kpl
Pirkanmaa

Haemme nyt Lumon Suomi Oy:lle TERASSI-, PARVEKE- JA KAIDELASIASENTAJAA kuluttaja- ja projektiasennuksiin Tampereen alueelle.

Lumon on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Kouvolassa. Missiomme on luoda parempia koteja tarjoamalla asiakkaillemme erilaisia parveke- ja terassilasiratkaisuja. Olemme myös aidosti kansainvälinen yritys – toimimme noin 20 maassa, joista merkittävimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Espanja ja Kanada. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 1000 henkilöä ja yhtiön liikevaihto oli vuonna 2019 142 Me.

Arvojemme mukaisesti olemme aina lähellä asiakasta, lunastamme asiakkaalle antamamme lupaukset ja rakennamme tulevaisuutta pitkäjänteisesti. Meillä on luotettavat tuotteet ja tunnistettava brändi ja pidämme koko asiakassuhteen elinkaarta omissa käsissämme myynnistä asennukseen ja lasitustuotteiden huoltoon. Lasituksilla on merkittävä vaikutus parvekkeiden pitkäaikaiskestävyyteen sekä rakennuksen energiansäästöön ja hiilijalanjälkeen - lasitusten asentaminen on ekoteko.

TOIMENKUVA • Lumon-asentajana työskentelet sekä yksityisasiakkaiden että uudiskohteiden projektiasennuksissa Tampereen alueella. Työnkuvaasi kuuluvat muun muassa terassi- ja parvekekaiteiden, parvekelasien ja muiden tuotteiden asennukset.

ODOTAMME SINULTA • Kokemusta rakennusalasta tai erilaisista asennustöistä. Hyvä fyysinen kunto, aikaansaava asenne sekä työkalujen käsissä pysyminen ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin se, mitä olet aikaisemmin tehnyt. Ennen kaikkea olet siis se hyvä tyyppi, jolla on reipas asiakaspalveluasenne, sekä uskoa kasvaa ja kehittyä huippuasentajaksi. Työn luonteen vuoksi, sinulla tulisi olla ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus.

MUUT TIEDOT • Tarjoamme kannustavan ja kehittävän työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaiseksi osana sitoutunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä.

Työ alkaa 6kk:n vuokratyösuhteena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen on mahdollista rekrytoitua Lumonin omille kirjoille.

KIINNOSTUITKO? • Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.wirestaff.fi.

Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan aikana.

1 kpl
Tampere

HAEMME SINITUOTTEELLE AKAAN TEHTAAN HARJAOSASTOLLE ASENTAJAA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN.

SINI-konserni on suomalainen perheyritys, joka on toiminut omistajaperheensä hallinnassa jo yli 30 vuoden ajan ja laajentunut vuosien myötä voimakkaasti. Sinituotteen asiakkaat ovat paikallisesti ja valtakunnallisesti tunnettuja ja arvostettuja jälleenmyyjiä, joita palvellaan kotitalous- ja ammattikäyttöön suunnitelluilla tuotteilla. Sinituotteen tehdas toimii Akaassa ja on osana SINI-konsernia tiiviissä yhteistyössä Hausjärven ja Kokemäen toimipisteiden kanssa. Työyhteisömme koostuu noin 150 hengestä ja on vahvasti sitoutunutta ja tuoteryhmistämme innostunutta. Lue lisää: www.sinituote.fi

Tehtävässä vastaat osaltasi harjastuskoneiden käynnissäpidosta, asetusten vaihdosta, koneiden ja laitteiden kunnossapidosta sekä lukuisista muista mielenkiintoisista työtehtävistä. Kyseessä on kaksivuorotyö.

Pystyt kehittymään ammattilaiseksi, joka vastaa itsenäisesti koneiden käynnissäpidosta. Sinulla on mahdollisesti koneenkorjausosaamista ja kokemusta koneen-huollosta, mutta tärkeimpänä on halu kasvaa oman alasi ammattilaiseksi. Mahdollinen kokemus ruiskuvalukoneista ja muovipuolen tuotantolaitteistoista on eduksi. Ennen kaikkea olet hyvä tyyppi, jolla on ongelmanratkaisu- ja vastuunottokykyä, sekä haluat osaksi iloista ja aikaansaavaa porukkaamme! Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla sujuva englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän ja vakituisen työpaikan. Pääset työskentelemään modernien tuotantokoneiden parissa osana sitoutunutta ja hyvin motivoitunutta työyhteisöä. Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen, kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan ja vaikuttaa työhön sekä työympäristöön.

Suorarekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Wire Henkilöstöpalveluiden kanssa. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 30.11.2021 mennessä osoitteessa www.wirestaff.fi. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Wire Henkilöstöpalveluiden HR-asiantuntija Hanna Heikkilä-Collin arkisin klo 9–14 p. 044 901 6902 tai sähköpostitse hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi.

1 kpl
Akaa

Meillä on nyt etsinnässä asiakkaallemme CNC-KONEISTAJA vakituiseen työsuhteeseen Toijalaan.

Etsimme CNC-koneistajaa, jolla löytyy aikaisempaa kokemusta sorvauksesta ja monitoimisorvista. Tehtävänä on koneenrakennukseen liittyen erilaisten varaosien ja komponenttien valmistusta. Kyseessä on isompien määrien sarjoituksia fanuc, okuma, mazak sorveilla. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa (iltavuoroviikkoina perjantai tehdään sisään). 

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta (ja/tai koulutusta) koneistuksen parissa. Toivomme myös reipasta ja omatoimista työskentelyotetta, valmiutta 2-vuorotyöhön sekä suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat leppoisan ja viihtyisän työympäristön, jossa on kannustava ilmapiiri ja työntekijät puhaltavat yhteen hiileen. Työhösi saat kattavan perehdytyksen. Palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, ja on erittäin kilpailukykyinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hae paikkaa pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 / christian@wirestaff.fi 

1 kpl
Akaa

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reippaita PAKKAAJIA metalliteollisuuteen Lempäälään Sääksjärvelle. Työtehtävään kuuluu metallituotteiden pakkausta ja laaduntarkkailua. Työtä voi tehdä joustavasti omien aikataulujen mukaan (vuorot sovitaan viikko kerrallaan). Työtä tehdään 3-vuorossa (klo 6-14, 14-22, 22-06), viikonloput ovat vapaita. 

Työssä et tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan reipas asenne ja huolellinen työote ovat avainasemassa. Saat työhön tarvittavan perehdytyksen. Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten oma kulkuneuvo ei ole välttämätön. Työstä maksetaan teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen palkkaus.

Heräsikö kiinnostus?

Hae paikkaa osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Ole nopea, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä:

Arkisin klo 12-16: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi

1 kpl
Lempäälä

We're looking for an ACCOUNTANT for our client in Tampere. 

You will have a wide range of responsibilities including:

- Revenue certification in accordance with IFRS 15.

- Supervising the maintenance of the general ledger and cost accounting activities.

- Preparing cash flow charts on a periodic basis and giving “Warning” signals when required.

- Recommending modifications in chart of accounts, cost systems and other practices to meet the changing needs of the company.

- Supervising Payroll, Accounts receivable and payable, with special attention to aging reports.

- Reviewing and recommending pricing policies and strategies to ensure that all underlying data is reasonable and that all relevant costs have been considered.

- Responsible for closing the books each month in a timely manner.

- Ensuring that all Balance Sheet Reconciliations are completed each month and that any reconciling items are resolved.

- Assist and work with the Auditors during the annual audit and quarterly reviews.

You are highly motivated self-starter, dependable, and can manage multiple tasks simultaneously. You have a proven record of strong attention to detail. You have excellent communication and the ability to build relationships at all levels. You will provide Financial and payroll support to our clients Finland & Denmark sites for finance function and provide support to site manager, management teams and local employees.

SKILLS REQUIRED

 • Fluent in Finnish and English.

 • Good knowledge of financial systems particularly workday.

 • Previous experience and exposure to IFRS and accounting procedures under a Multinational environment.

 • Strong practical knowledge of Microsoft or G-suite tools is essential.

 • Ability to prioritize and meet deadlines.

 • Excellent communication.

 • Required to work independently and as part of a team.

 • University diploma or equivalent.

 • 5+ years of experience in finance.

 • Familiarity with the Finnish & Danish local rules.

This is a full-time position and it will start as soon as possible. Your office is located in Hervanta, Tampere. 

How to apply: Fill an application online http://wirestaff.likeit.fi/apply/3170826. Please attach your CV ad salary request. 

If you have any questions, feel free to ask: Vilma Ahola, p. 044 901 6930 / vilma.ahola@wirestaff.fi 

1 kpl
Tampere

We are looking for an experienced IT professional to join our client's team as IT Support Specialist. 

In this role you'll need: 

 • Experience of end user support
 • Ticket management skills
 • Experience of supporting and managing Windows/Windows Server/macOS operating systems
 • Experience of network infrastructure management (switches, routers, firewalls etc.)
 • Experience of Active Directory management
 • Experience of computer hardware maintenance
 • Experience of asset management

What qualities we are searching for? 

 • Problem solving mindset
 • Presentation skills
 • Skill to search for information
 • Growth mindset
 • Be independent and self-motivated
 • Fluent Finnish and English language skills

It will be a great benefit if you also have experiences of these: 

 • PowerShell / UNIX Shell
 • Configuration management (e.g. SCCM)
 • Remote access technologies (RDP, SSH, Telnet etc.)
 • Virtualization technologies
 • Management and/or support of Linux environments
 • Procurement of hardware and software

This is a full-time position and it will start as soon as possible. The contract will be 6 months and there's a good possibility to continue after that. This is an international company and your office is located in Hervanta, Tampere. 

How to apply: Fill an application online http://wirestaff.likeit.fi/apply/3026272. Please attach your CV ad salary request. 

If you have any questions, feel free to ask: Vilma Ahola, p. 044 901 6930 / vilma.ahola@wirestaff.fi 

2 kpl
Tampere

Emballator Metalpak Oy on suomalainen pakkausalan yritys, joka on perustettu vuonna 1983. Vuonna 2017 yrityksen omistus siirtyi ruotsalaiselle Emballator Metal Groupille. Yrityksen toimipaikka on Lempäälän Sääksjärvellä ja se työllistää yhteensä noin 40 henkilöä. Liikevaihto on n. 11 miljoonaa euroa.

Emballator Metalpak Oy tuottaa asiakkaan tarpeisiin ja tuotteiden käyttötarkoituksiin sopivia kustannustehokkaita pakkausratkaisuja sarjasuuruudesta riippumatta. Yrityksen tuotetarjontaa ja toimintatapoja kehitettäessä pakkaavan teollisuuden tuntemus ja tarpeet ovat toimineet suunnannäyttäjinä. Tämä näkyy mm. korkeana asiakastyytyväisyytenä ja pitkäaikaisina asiakassuhteina.

Etsimme nyt kovaa vauhtia kasvavalle Emballator Metalpakille Lempäälään TRUKINAJOTAITOISTA VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävään kuuluu mm. kaasutrukilla työskentely sekä yleiset varaston työtehtävät. Tehtävä on kokoaikainen, ja töitä tehdään keskeytyvässä 3-vuorossa. Kyseessä on suorarekrytointi ja rekrytointia hoitaa Wirestaff. 

Toivomme hakijoilta aktiivista ja reipasta asennetta, sekä omatoimista ja huolellista työskentelyotetta. Aikaisempi kokemus varastotehtävistä (ja trukin käytöstä) katsotaan ehdottomasti eduksi. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin oppimis- ja kehittymishaluinen asenne. Työhön perehdytetään! 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää 12.12. mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa http://wirestaff.likeit.fi/apply/3014905. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 tai christian@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

1 kpl
Lempäälä

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita Ylläkselle yhteen Suomen parhaista pizzerioista!

Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaan. Kaikki alkoi halusta luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksi onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Via Tribunalin maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos – Toisin sanottuna pelkkää priimaa. 

Etsimme asiakkaallemme Ylläkselle intohimoisia tarjoilijoita, jotka haluavat taata asiakkaalle loistavan makuelämyksen lisäksi myös vertaansa vailla olevan palveluelämyksen. Et tarvitse välttämättä vuosien kokemusta tarjoilijan töistä, vaan riittää, että olet huipputyyppi, joka ei pelkää tarttua toimeen. Asiakkaamme tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen työhön.

Toivommekin siis hakijalta halua oppia uutta, kykyä toimia nopeastikin muuttuvassa ympäristössä, sekä positiivista asennetta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tunteja riittää eli töitä saa tehdä niin paljon kun jaksaa.

Tarjoamme majoituksen Ylläksen upeissa maisemissa.

Voit valintasi mukaan tehdä molemmat sesongit tai vain toisen sesongin.

Joulun sesonki 29.11.2021-8.1.2022

Kevään sesonki 18.2.2022-1.5.2022

Täytä nopea hakemus, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3011009

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

--

We're now searching customer service oriented waiters/waitresses for one of the best pizzerias in Finland!

From day one, Pizzeria Via Tribunali has been a project of passion towards Neapolitan pizza. Everything started as an eagerness to create a place for a better pizza. Due to the rapid growth of reputation and the consequent expansion of the franchise, the mission has evolved as to offer the best Neapolitan pizza experience in Finland. According to the ideology of Via Tribunali, everything is done with a positive attitude and the ultimate goal is to create the best possible end result - In other words, offer nothing but first-class.

Our customer is now hiring waiters, who are willing to offer top notch customer experience in addition to splendid food. You don't need to have years of experience as a waiter, but you need to be a positive person with bright attitude. You also need to have a great attitude towards work. Our customer is offering you an extensive familiarisation to your work. 

So, we're looking for candidates with willingness to learn, ability to work in quickly changing environment as well as positive attitude in any situation.

Fill this quick job application, and we will get in touch with you soonly.

Interested? Additional information:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

2 kpl
Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Etsimme asiakasyrityksellemme JAKELUAUTONKULJETTAJAA.

Työ pitää sisällään jakelukuljetuksia Lempäälässä, Tampereella Härmälän alueella sekä Kangasalla. Tehtävä edellyttää ripeää työotetta, paineensietokykyä sekä hyvää fyysistä kuntoa. Asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen asenne ovat tärkeä osa persoonaasi, sillä asioit asiakkaiden kanssa päivittäin.

Tehtävässä on mahdollista vaikuttaa omiin työaikoihin työpäivän aloituksen osalta. Työtä tehdään arkisin klo 06-18 välillä, 40h/vko. Toivomme hakijoilta voimassaolevaa ammattipätevyyttä ja digipiirturikorttia. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kyseessä on vakituinen pesti. Palkkaus AKT TES:n mukaisesti. 

Lisätietoja voit tiedustella: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 tai christian@wirestaff.fi. 

1 kpl
Tampere

We are looking for transcribers to join the team in Tampere. Transcribers work on the international aspects of an artificial intelligence (AI) tool, and improve its ability to understand and respond to the user accurately.

RESPONSIBILITIES:

 • Transcription
 • Evaluation of texts and audio
 • Annotation & categorization of words
 • Timestamping

SKILLS AND QUALIFICATIONS:

Fluency in:

 • Danish
 • Dutch
 • Norwegian
 • Swedish
 • Japanese

- Available to work part-time or full-time hours

- Excellent written and spoken English, studies in the target language preferred.

- Excellent cultural knowledge of the target language and country preferred; current knowledge of day-to-day news and happenings in the target country and regular use of the language preferred.

- Good computer skills; comfortable working in a Windows environment.

- Good audio listening and typing skills.

- Organized with attention to detail; ability to closely follow-up instructions, quality standards, and productivity requirements.

- Must have valid permission to work in Finland

Work will take place in a secured and monitored area in our office in Hermia, Tampere. Remote work is not possible. This position is starting in October 2021 for the duration of 3-6 months with a possibility of extension.

Did we get your attention? Fill an application online www.wirestaff.fi. Please attach your CV ad salary request. 

If you have any questions, feel free to ask: Vilma Ahola, p. 044 901 6930 / vilma.ahola@wirestaff.fi 

2 kpl
Tampere

Meillä on nyt haussa asiakasyrityksellemme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Tampereen Myllypuroon. Työnkuvaan kuuluu keräilyä, pakkaamista ja muita yleisiä varastotehtäviä. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin kahteen vuoroon, klo 7-15 ja klo 11-19. Tehtävä on määräaikainen (1-3kk), minkä jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon. 

Odotamme Sinulta:

 • Reipasta, tarkkaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta
 • Kokemusta ja/tai kiinnostusta varastotehtäviin 
 • Trukkikokemus ehdottomasti plussaa! 

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Perusteellisen perehdytyksen työhön
 • Rennon, nuorekkaan ja innostavan työympäristön 
 • Mahdollisuuden kehittyä varastoalan ammattilaiseksi
 • Mahdollisuuden päästä tekemään monipuolisemmin vaihtelevia työtehtäviä

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi. 

1 kpl
Pirkanmaa, Tampere

Etsimme nyt pitkäaikaiselle ja perinteikkäälle PYROLLPACKILLE Lempäälän pisteeseen TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ oppiin kasvamaan pidempiaikaiseksi työntekijäksi.

Työnkuvaasi kuuluu mm. kartonki- ja paperituotekoneen käyttöä, koneen toimivuudesta ja laadunvalvonnasta vastaamista. Työnkuvaan kuuluu myös muita yleisiä tuotannon tehtäviä mm. pakkaamista. Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa (klo 6-14 ja klo 14-22).

Työhön koulutetaan ja saat työhön kattavan perehdytyksen. Pari pientä toivetta hakijalle on, että pystyt sitoutumaan pidemmäksi aikaa ja työt kiinnostaa. Jos satut olemaan alan tekijöitä entuudestaan, niin se on pelkkää plussaa.

Mitä työpaikka tarjoaa?

- Monipuolisen tuotantotyön

- Sopimuspalkkauksen alkuun 11-13,5€/h + lisät

- Mukavat työtoverit 

- Pidempiaikaisen työsuhteen, jossa hyvät mahdollisuuden vakituiseksi työntekijäksi

Työt alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Työsuhteen kesto alkuun on määräaikainen ja vuoden loppuun. Töiden maistuessa ja koulutuksen onnistuessa työt jatkuu pitkälle tulevaisuuteen.

Kiinnostuitko tehtävästä?


Hakuprosessi toteutetaan Wiren kautta, ja hakemuksen pääset jättämään osoitteessa www.wirestaff.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 / christian@wirestaff.fi 

1 kpl
Lempäälä