WireStaff Tampere

WireStaff Tampere

Hatanpään valtatie 40 F
33900 Tampere
Y-tunnus: 3107177-6

Katso työpaikkoja Pirkanmaalta »

WireStaff TAMPERE - Hyvässä TyöWireessä

Me WireStaffilla ymmärrämme oikean osaamisen arvon. Hyvä työntekijä on muutakin, kuin ansioluettelo. Tämä ajatusmaailma tarkoittaa työntekijälle reilua työnantajaa, joka etsii juuri hänelle sopivan työpaikan. Työnantajalle olemme suoraselkäinen henkilöstökumppani, jonka tavoitteena on löytää ne oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Antti Naskali

Myynti

Christian Kemppainen

Myynti

Vilma Ahola

HR ja rekrytointi

Hanna Heikkilä-Collin

HR ja rekrytointi

Jani Rajala

HR ja rekrytointi

Ville Lahti

Franchising, myynti

Nimi
Array
Jatkuva haku

Etsimme asiakasyrityksellemme ASIAKASPALVELIJOITA / MYYJIÄ kuntoiluvälineiden pariin Tampereelle.

Etsimme aidolla palveluasenteella ja myynnillisellä otteella varustettuja asiakaspalvelijoita osaksi tiimiä, jossa pääset työskentelemään myymälässä sekä puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä. Tarjolla on osa-aikaisia (n.15h/vko) sekä kokoaikaisia (37,5h/vko) pestejä. Työajat sijoittuvat pääosin arkipäiville (klo 8-18 välille) sekä lauantaille (klo 10-18 välille). Tehtävä alkaa 4kk määräaikaisuudella, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkoon ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, innostunut asiakaspalvelusta ja omaat urheilutaustaa tai sinulla on kiinnostus erilaisiin kuntoiluvälineisiin, saatat olla etsimämme henkilö! Haettavilla henkilöillä on palo palvella asiakkaita asiantuntevasti ja myyntihenkisesti. Aikaisempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä (erityisesti puhelintyöskentelystä) katsotaan ehdottomasti eduksi. Sinun tulee myös kyetä tuottamaan kielellisesti selkeää ja asiakaspalvelullista tekstiä palvellessasi asiakkaita esimerkiksi chatin ja sähköpostin välityksellä. Ruotsin kielen taito plussaa! 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan rennossa ja iloisessa tiimissä. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, mutta toivomme sinulta myös aitoa kiinnostusta liikuntaan ja/tai kuntoiluvälineisiin. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja: 

Vilma Ahola

p. 044 901 6930

vilma.ahola@wirestaff.fi 

Tampere

Etsimme nyt Muovityö Hiltuselle Valkeakoskelle osa-aikaisia MUOVITYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin. 

Työnkuva sisältää pääasiassa avustavaa tuotantotyötä, kuten valmisteluja, siirtoja, hiontoja, viimeistelyjä ja siivousta. Mikäli aikaisempaa kokemusta ja osaamista löytyy, pääsee myös tekemään haastavampia töitä. Vuorot sijoittuvat pääaiassa arkisin iltavuoroin (klo 22 saakka) ja viikonloppuisin vuorot sijoittuvat pääasiassa aamu/päivävuoroon. 

Mitä toivomme Sinulta?

- Huolellista ja tarkkaa työotetta

- Reipasta ja oppimishaluista asennetta 

- Kiinnostusta tuotanto- ja muovityöhön 

- Oma auton käyttömahdollisuutta, mikäli asut Valkeakosken ulkopuolella 

Mitä tarjoamme?

- Joustavan osa-aikatyön esimerkiksi opintojen oheen 

- Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan rennossa ja leppoisassa porukassa 

- Työympäristön, jossa pääset oppimaan uutta ja kehittymään

- Kattavan perehdytyksen työhön 

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Palkkaus määräytyy muovituote- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikimmiten osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan CV. 
3 kpl
Valkeakoski
Meillä on nyt haussa asiakasyrityksillemme ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ eri pituisiin keikkaluonteisiin tehtäviin Akaaseen. Työt alkavat yleensä muutaman päivän tai viikon mittaisella työpätkällä, mutta tehtävässä on mahdollisuus jatkoon asiakkaan tarpeen ja omien toiveidesi mukaan. 

Etsimämme henkilöt tulevat työskentelemään pääasiassa elintarvikeprosessien pakkaustehtävissä. Työtä tehdään arkisin 3-vuorossa (klo 6-14, 14-22, 22-06). Vuoroihin pääset itse vaikuttamaan omien toiveidesi ja aikataulujesi mukaan.

Mitä toivomme hakijoilta?

- Reipasta, työhön tarttuvaa ja järjestelmällistä työotetta
- Suomen kielen taitoa
- Hyvää fyysistä kuntoa ja 18 vuoden ikää
- Aikaisempi kokemus elintarvikealalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä

Saat tarvittavan perehdytyksen työhön sekä leppoisan ja mukavan työympäristön. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön, ellet asu Akaassa. 

Kiinnostuitko?

Pääset hakemaan paikkaa osoitteessa https://www.wirestaff.fi. Liitäthän profiiliin myös ansioluettelosi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Vilma Ahola, p. 044 901 6930 tai vilma.ahola@wirestaff.fi. 

Akaa

Etsimme nyt Virroille NDT-TARKASTAJAA (magnettijauhetarkastaja). 

Tehtävän edellytyksenä on aito kiinnostus alaan ja motivoinut asenne työn tekemiseen. Saat tehtävään kattavan koulutuksen ja perehdytyksen, joiden avulla pääset laajentamaan osaamistasi tarkastusalan ammattilaiseksi. 

Odotamme sinulta oppimis- ja kehittymishaluista asennetta, sekä kiinnostusta tarkkuutta vaativaan työhön. Työssä auttaa myös aikasempi kokemus esim. teollisuuden töistä, laadunvalvonnasta tai erilaisista tarkastuksista. Odotamme sinulta myös valmiutta 2-vuorotyöhön. 

Tässä on loistava tilaisuus esimerkiksi alanvaihtajalle tai uuden työsuunnan etsijälle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä alkaa määräaikaisuutena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, mutta tämän jälkeen on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille vakinaisena työntekijänä. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan CV. 
Lisätietoja tehtävästä antaa: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi. 

1 kpl
Virrat

Etsimme nyt Nokian Pancho Villaan TARJOILIJAA.Töitä on tarjolla osa-aikasesti vähintään 90h/ 3vkoa ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

Toivomme sinulta:

- asiakaspalveluhenkistä, reipasta ja innostunutta työskentelyotetta

- Olet omatoiminen ja organisointikykyinen

- Toimit hyvin tiimissä 

- Pystyt työskentelemään hektisessä ja kiireisessä työympäristössä 

- Olet joustava, eikä vuorotyö tuota sinulle ongelmaa

Aikaisempi ravintola-alan kokemus katsotaan ehdottomasti eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on kuitenkin innostunut ja oppimishaluinen asenne sekä aito halu kehittyä asiakaspalvelun ja ravintola-alan ammattilaiseksi! Vaatimuksena tehtävässä on hygienia- ja anniskelupassi sekä salmonellatodistus. 

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakmeus pikimmiten osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan CV. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

1 kpl
Nokia
Etsimme asiakasyrityksellemme osa- ja kokoaikaisia kotisiivoojia. Töitä on tarjolla alustavasti vuoden loppuun. 
Siivouskohteita on ympäri Tampereen aluetta, ja lähtöpaikka sijaitsee Pirkkalassa. Töitä tehdään arkisin klo 7-15 välillä. 
Toivomme sinulta reipasta ja innostunutta asennetta, sekä huolellista työskentelyotetta. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Ajokortti plussaa! 
Heräsikö kiinnostus?
Täytä hakemus pikimmiten osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 
3 kpl
Pirkanmaa

​Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkkalaan LOGISTIIKKAOPERAATTORIA pihalogistiikan eri tehtäviin. 

Tehtävässä toimit vastuuoperaattorina, ja vastaat pihalogistiikan toimivuudesta osaava tiimi apunasi. Tulet työskentelemään kaasupullojen eri prosessivaiheissa. Työ sisältää mm. kaasupullojen täyttöä, purkua, lajittelua sekä pesuja. Ulkovarastossa käyetään myös trukkia, eli aikaisempi trukkikokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 6-14.30 välillä. 

​Odotamme hakijalta erityisesti omatoimista, reipasta ja oppimishaluista asennetta. Olet joustava ja omaksut nopeasti uusia asioita. Et pelkää haasteita tai vastuun ottamista. Huolellisuus ja tarkka työskentelyote ovat ominaisia asioita sinulle. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viihdyt tiimityössä. Aikaisempi kokemus logistiikan tai tuotannon tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. 

Tarjoamme mielenkiintoisen pestin, jossa mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistaan. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä rennon ja auttavan tiimin tuen. Palkka määräytyy kemian perusteollisuusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kirjoilla. 

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Lisätietoja: Vilma Ahola, p. 044 901 6930 / vilma.ahola@wirestaff.fi 

1 kpl
Pirkkala

Haemme ajoneuvojen sähköasentajia helppoihin keikkatöihin!

Tervetuloa hakemaan töitä WireStaff Helsingin kautta! Meidän tavoitteemme on yhdistää parhaat tekijät parhaisiin työpaikkoihin ja tarjota juuri sinulle sinun mielestäsi kiinnostava työpaikka.

Haemme nyt työntekijöitä asentamaan autojen ja julkisten kulkuneuvojen lisävarusteita esim. näyttöjä, käyttöastemittareita, lisävaloja, työvaloja ja paikantimia. Työ ei ole vaativaa, mutta edellytämme hakijalta jonkin näköistä alaan liittyvää kokemusta tai koulutusta.

Täytä nopea hakemus, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

0405471719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

4 kpl
Jyväskylä, Tampere, Kuopio

Etsimme Tampereen Hervantaan tilaelementtien valmistajia. Tilaelementit ovat sisä- ja ulkopuolelta valmiita asuntomoduuleja, jotka liitetään työmaalla toisiinsa. Työnkuvaan kuuluu rakennuselementtien esivalmistelua, kokoonpanoa ja runkorakennetöitä, sekä sisäpintojen asennuksia. Tuotannon työtehtävät kattavat kaikki asuntorakentamisen työvaiheet, joten sinulla on mahdollisuus päästä tekemään todella monipuolisesti hommia. Työtä tehdään arkisin klo 7-15:20.

Odotamme sinulta:

- Reipasta ja oppimishaluista asennetta työn tekemiseen

- Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta 

- Aikaisempaa kokemusta/koulutusta vastaavista tehtävistä (erityisesti rakennus- ja asennustausta katsotaan eduksi) 

Tehtävä alkaa määräaikaisuutena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus 10-17€/h pohjautuen kokemukseesi ja osaamiseesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan CV. Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi 

3 kpl
Tampere

Fenix Marin on vuonna 2004 perustettu lujitemuovialan yritys, jonka ydinosaamista on veneiden valmistus. Fenix Marin on keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan korkealaatuisena sopimusvalmistajana. Toimintamme perustuu tinkimättömään laatuun ja asiakaslähtöisyyteen alan haluttuna sopimusvalmistuskumppanina. Yritys on vuonna 2006 siirtänyt toimintansa Valkeakoskelle Holmin teollisuusalueelle moderneihin ja tehokkaisiin tuotantotiloihin. Toimitilat muodostuvat 4 500 m² tuotantotiloista ja 1 500 m² varastotiloista.

Fenix Marinin palveluksessa on tällä hetkellä yli 60 työntekijää. Veneiden valmistuksen lisäksi osaamme kokonaisvaltaisesti huoltaa ja korjata veneitä sekä hallitsemme pääraaka-aineemme, lasikuidun monipuolisen käsittelyn ja jalostuksen. Olemme vuosien saatossa valmistaneet n. 20 000 kpl Yamarin ja Yamarin Cross merkkisiä veneitä. Tämän lisäksi olemme valmistaneet muita venemerkkejä sekä lujitemuovituotteita.

Etsimme Fenix Marinille ASENTAJIA pitkäaikaisiin työsuhteisiin. 

Työnkuvaan kuuluu Yamahan perämoottoreiden asennuksia. Työtä tehdään arkisin yhdessä tai kahdessa vuorossa (valmius 2-vuoroon oltava). Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveludien kautta, minkä jälkeen siirrytään suoraa asiakasyrityksen kirjoille. 

Odotamme sinulta:

- Reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta

- Tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta 

- Aikaisempi kokemus kaikenlaisista asennustehtävistä katsotan ehdottomasti eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä 

- Valmiutta 2-vuorotyöhön

- Sitoutumista pidempiaikaseen työhön

Työhön saat kattavan alkuperehdytyksen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan CV. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

Valkeakoski

Fenix Marin on vuonna 2004 perustettu lujitemuovialan yritys, jonka ydinosaamista on veneiden valmistus. Fenix Marin on keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan korkealaatuisena sopimusvalmistajana. Toimintamme perustuu tinkimättömään laatuun ja asiakaslähtöisyyteen alan haluttuna sopimusvalmistuskumppanina. Yritys on vuonna 2006 siirtänyt toimintansa Valkeakoskelle Holmin teollisuusalueelle moderneihin ja tehokkaisiin tuotantotiloihin. Toimitilat muodostuvat 4 500 m² tuotantotiloista ja 1 500 m² varastotiloista.

Fenix Marinin palveluksessa on tällä hetkellä yli 60 työntekijää. Veneiden valmistuksen lisäksi osaamme kokonaisvaltaisesti huoltaa ja korjata veneitä sekä hallitsemme pääraaka-aineemme, lasikuidun monipuolisen käsittelyn ja jalostuksen. Olemme vuosien saatossa valmistaneet n. 20 000 kpl Yamarin ja Yamarin Cross merkkisiä veneitä. Tämän lisäksi olemme valmistaneet muita venemerkkejä sekä lujitemuovituotteita.

Etsimme Fenix Marinille kahta VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa trunkikäyttöä, sekä muita yleisiä varaston tehtäviä. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa klo 06-20 välillä. Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveludien kautta, minkä jälkeen siirrytään suoraa asiakasyrityksen kirjoille. 

Odotamme sinulta:

- Reipasta ja omatoimista työskentelyotetta

- Aitoa kiinnostusta kehittyä varastoalan ammattilaiseksi 

- Perus it-taitoja (erityisesti excel-osaaminen plussaa) 

- Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä (tehtävään perehdytetään) 

- Pyöräkuormaajakokemus katsotaan eduksi 

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Ole nopea, sillä tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

2 kpl
Valkeakoski

Muovityö Hiltunen Oy perustettiin 1969 Valkeakoskella. Yhtiö on toiminut alusta alkaen teollisuusympäristössä ja keskittynyt yksilöllisten muovirakenteiden valmistukseen. Päätuotantoa ovat eri teollisuuden alojen prosesseihin käytettävät muovi- ja komposiittirakenteiset säiliöt ja pesurit. Yrityksen erityisvahvuus on yhdistelmärakenteissa, joissa yhdistetään kestomuovien edut, kuten kemiallinen kestävyys sekä lujitemuovien mekaaninen lujuus. Henkilöstö koostuu tällä hetkellä 25:sta alan ammattilaisesta.

Etsimme nyt Muovityö Hiltuselle Valkeakoskelle MUOVITYÖNTEKIJÄÄ. Työnkuva sisältää mm. säiliöiden päätyjen laminointia, osien valmistuksia, trukilla ajoa sekä yleisiä tuotannon tehtäviä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa. Työ alkaa määräaikaisuutena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, mutta tehtävässä on hyvä mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen. 

Mitä toivomme Sinulta?

- Aikaisempaa kokemusta tuotannon tehtävistä

- Huolellista ja tarkkaa työotetta

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Reipasta ja oppimishaluista asennetta 

- Oma auton käyttömahdollisuutta, mikäli asut Valkeakosken ulkopuolella 

Mitä tarjoamme?

- Pidempiaikaisen työsuhteen, hyvät mahdollisuudet vakituiseen työsuhteeseen

- Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan rennossa ja leppoisassa porukassa 

- Työympäristön, jossa pääset oppimaan uutta ja kehittymään

- Palkkaus 11-14e/h aikaisemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan 

- Kattavan perehdytyksen työhön 

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, heti sopvian henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy muovituote- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi mukaan CV. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-16: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi.

1 kpl
Valkeakoski

Fenix Marin on vuonna 2004 perustettu lujitemuovialan yritys, jonka ydinosaamista on veneiden valmistus. Fenix Marin on keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan korkealaatuisena sopimusvalmistajana. Toimintamme perustuu tinkimättömään laatuun ja asiakaslähtöisyyteen alan haluttuna sopimusvalmistuskumppanina. Yritys on vuonna 2006 siirtänyt toimintansa Valkeakoskelle Holmin teollisuusalueelle moderneihin ja tehokkaisiin tuotantotiloihin. Toimitilat muodostuvat 4 500 m² tuotantotiloista ja 1 500 m² varastotiloista.

Fenix Marinin palveluksessa on tällä hetkellä yli 60 työntekijää. Veneiden valmistuksen lisäksi osaamme kokonaisvaltaisesti huoltaa ja korjata veneitä sekä hallitsemme pääraaka-aineemme, lasikuidun monipuolisen käsittelyn ja jalostuksen. Olemme vuosien saatossa valmistaneet n. 20 000 kpl Yamarin ja Yamarin Cross merkkisiä veneitä. Tämän lisäksi olemme valmistaneet muita venemerkkejä sekä lujitemuovituotteita.

Etsimme nyt kasvun tiellä olevalle Fenix Marin Oy:lle Valkeakoskelle VIIMEISTELIJÖITÄ pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Työnkuvaan kuuluu veneiden viimeistelytyöt, kuten maalaamiset, paikkaamiset, hiomiset, pakkaamiset ja laadusta vastaaminen. Työtä tehdään arkisin yhdessä tai kahdessa vuorossa. Työ alkaa Wire Henkilöstöpalveluiden kautta 6kk määräaikaisuudella, jonka jälkeen siirrytään vakituiseksi työntekijäksi asiakkaan kirjoille.

Mitä tarjoamme?

 • Monipuolinen työnkuva veneiden valmistuksen parissa
 • Työpaikan kasvavassa yrityksessä mielenkiintoisella työnkuvalla
 • Hyvät kehittymismahdollisuudet
 • Ammattitaitoisen tiimin ja esimiesten tuen
 • Kattavan perehdytyksen työhön 
 • Pitkäaikaisen työpaikan

Mitä odotamme?

 • Kokemusta käsillä tehtävistä töistä (esim. pintakäsittelijä, maalauskokemus eduksi)
 • Aktiivista, joustavaa ja innokasta työotetta
 • Hyvää asennetta nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä ongelmanratkaisukykyä
 • Tietämys ja mielenkiinto veneitä kohtaan on plussaa

Kiinnostuitko? Voit hakea paikkaa tekemällä profiilin sivulla www.wirestaff.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 Christian Kemppainen, puh. 0403075203 ja christian@wirestaff.fi.

2 kpl
Valkeakoski
Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkkalaan VALIMOTYÖNTEKIJÖITÄ pidempiaikaisiin pesteihin. 
Työtehtäviin kuuluu metallituotteiden ja -kappaleiden valutyöt valimon puolella. Työ on ajoittain raskasta, ja vaatii hyvää fysiikka sekä kuuman/korkean lämmön sietokykyä. Työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti kahdessa vuorossa. Tehtävä alkaa määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, mutta tämän jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon ja vakinaistumiseen asiakasyrityksen kirjoille.
Odotamme sinulta positiivista ja reipasta asennetta, sekä huolellista työskentelyotetta. Et pelkää fyysistä ja vaatteet tahrivaa työtä.  Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Hommaan saat kattavan perehdytyksen! 
Heräsikö kiinnostuksesi?
Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus alkuun 12-14€/h.
Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi 
2 kpl
Pirkkala

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkistä KOKKIA Tampereelle hoitamaan monipuolista ja kattavaa palvelutiskiä. Työnkuva on monipuolinen, ja siihen kuuluu mm. lounaan valmistusta, asiakaspalvelua sekä kassatyöskentelyä. Työ tapahtuu ma-la palvelutiskin aukiolojen mukaisesti aamu- ja iltavuoroissa (klo 6-19 välillä). Tehtävä alkaa 6 kuukauden mittaisella määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, ja hommien sujuessa tehtävässä on hyvä mahdollisuus jatkoon. 

Mitä toivomme Sinulta?

 • Koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä TAI erittäin oppimishaluista ja innokasta työotetta
 • Pystyt työskentelemään myös pienen kiireen ja paineen alla, eikä hymysi hyydy kiireessäkään
 • Sitoutumista pidempiaikaiseen työtehtävään 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme rennon ja innostavan työympäristön, sekä laajan ja monipuolisen työnkuvan. Työhösi saat kattavan perehdytyksen ja apunasi ovat osaavat ja auttavat työkaverit. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä:

Vilma Ahola, p. 044 901 6930 tai vilma.ahola@wirestaff.fi 

1 kpl
Tampere

Etsimme asiakasyrityksellemme pidempaikaisia TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Tampereen Ruskoon. 

Työnkuvaasi kuuluu laajasti erilaisia tuotannontöitä tai koneenhoitoa oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit olla urasi alussa tai jo kokenut tuotantotyöntekijä - tarjolla on paljon erilaisia rooleja!

Odotamme sinulta reipasta, toimeentarttuvaa ja omatoimista työskentelyotetta. Aikaisempi kokemus ja/tai koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Sinulla tulee olla mahdollisuus työskennellä 2-vuorossa. Toivomme myös sitoutumista pidempiaikaiseen pestiin. 

Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisuutena Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen on mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyrityksen kirjoilla. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus pikimmiten osoitteessa www.wirestaff.fi, ja liitä mukaan CV. Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja: Jani Rajala, p. 0403075205 tai jani.rajala@wirestaff.fi 

5-10 kpl
Tampere

REKRYTOIMME NYT FP-TUOTTEILLE BACK OFFICE-TIIMIIN PROJEKTIKOORDINAATTORIA

FP-Tuotteilla on Suomen kattavin valikoima tilojen luomiseen, jakamiseen ja muotoilemiseen liittyviä tuotteita. Olemme tehneet monikäyttöisiä tiloja suomalaisille jo viisikymmentä vuotta. Projektimyyntimme pääkohteena ovat suunnittelijat, rakennuttajat ja rakennusurakoitsijat, joille tarjoamme tuotteet asennettuina. Tuotemyyntimme kohdistuu teollisiin asiakkaisiin ja jälleenmyyntiverkoston kautta kuluttajille. Tehtaamme sijaitsee Tampereella.

TOIMENKUVA Tehtävässä vastaat monipuolisesti työmaaprojektien koordinoinnista, aikataulutuksesta ja yhteydenpidosta eri sidosryhmien välillä. Työssäsi pääset tekemään myös teknisten dokumenttien luontia ja päivittämistä.

Back Office-tiimin jäsenenä operoit pääasiassa Tampereen toimistolta, mutta työmaakäyntien muodossa vierailet satunnaisesti myös pääkaupunkiseudulla.

 

ODOTAMME SINULTA  Sinulla on mahdollisesti teknisen alan koulutus tai olet juuri valmistumassa siihen. Ymmärrys ja/tai kokemus rakennusalasta auttaa sinua toimimaan rakennusalan toimintaympäristön välillä hektisessäkin maailmassa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla hyvä ongelmanratkaisukyky, hyvät sosiaaliset taidot ja eteenpäin katsova asenne. Toivomme että sinulla on hyvät ATK-taidot (CAD-osaaminen eduksi) ja pärjäät tarvittaessa englannin kielellä.  

Ennen kaikkea olet hyvä tyyppi, jolla on uskoa kasvaa ja kehittyä projektienhallinnan ammattilaiseksi. Me uskomme enemmän potentiaaliin kuin siihen mitä olet aikaisemmin tehnyt.  

 

MUUT TIEDOT Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän alansa kärkipaikassa. Tarjoamme kannustavan ja kehittävän työilmapiirin, sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaiseksi osana sitoutunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, jota hoitaa Wire Henkilöstöpalvelut Oy. 

 

KIINNOSTUITKO? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 19.9.2021 mennessä osoitteessa www.wirestaff.fi.

Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan kuluessa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Hanna Heikkilä-Collin

ma-to p. 044 901 6902

tai sähköpostitse hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi.

Tampere
Meillä on nyt haussa asiakasyrityksillemme ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ eri pituisiin keikkaluonteisiin tehtäviin Pirkkalaan. Työt alkavat yleensä muutaman päivän tai viikon mittaisella työpätkällä, mutta tehtävässä on mahdollisuus jatkoon asiakkaan tarpeen ja omien toiveidesi mukaan. 

Etsimämme henkilöt tulevat työskentelemään pääasiassa elintarvikeprosessien pakkaustehtävissä. Työtä tehdään arkisin päivä- ja iltavuorossa. Vuoroihin pääset itse vaikuttamaan omien toiveidesi ja aikataulujesi mukaan.

Mitä toivomme hakijoilta?

- Reipasta, työhön tarttuvaa ja järjestelmällistä työotetta
- Suomen kielen taitoa
- Hyvää fyysistä kuntoa ja 18 vuoden ikää
- Aikaisempi kokemus elintarvikealalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä

Saat tarvittavan perehdytyksen työhön sekä leppoisan ja mukavan työympäristön. Työt sijaitsevat Pirkkalassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

Kiinnostuitko?

Pääset hakemaan paikkaa osoitteessa https://www.wirestaff.fi. Liitäthän profiiliin myös ansioluettelosi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Vilma Ahola, p. 044 901 6930 tai vilma.ahola@wirestaff.fi. 

Pirkkala

We are looking for Senior Software Engineer to join our client's team in Tampere.

Our client provides AI training data to industry-leading tech companies that are developing the AI technology of tomorrow. We a looking for engineer who are comfortable facing new technology challenges and working in a fast-paced environment! 

You could be working on data annotation platform where crowd contributors annotate data in images, text and voice recordings. If you like working on mobile apps, Data Collection team would be the right fit for you. We notice your skills and interests! 

REQUIREMENTS:

 • 7+ years of experience developing full stack web-based software using modern open source technologies 
 • 5+ years of development experience with Python. Experience with Fast API a bonus 
 • 3+ years of experience developing using latest version of ReactJS 
 • 3+ years of experience with MongoDB 
 • Understand the importance of code reviews and use them in your current role
 • Experienced with and currently using Test Driven Development 
 • Knowledge of Docker and Docker Compose 
 • Comfortable using a terminal and writing bash scripts 
 • Comfortable using make and Makefiles 
 • Willingness to learn new technologies 

RESPONSIBILITIES:

 • You regularly mentor other engineers, particularly those less experienced and take responsibility for onboarding new engineers into their team. 
 • Helps grow the engineering function by participating in the hiring process, giving effective feedback during debriefs. 
 • Can be relied on to consistently deliver work, able to solve project or feature-level problems themselves but escalates and seeks help quickly when unexpected challenges or blockers emerge. 
 • Promotes good practices in areas such as performance and security to help other engineers deepen their knowledge. 
 • Works confidently and effectively. Persists when faced with uncertainty or ambiguity. 
 • Proactively contributes to the stability of our systems and platforms. 

This is a full-time position and it will start as soon as possible. The contract will be for one year and there's a good possibility to continue after that. This is an international company and your office is located in Hervanta, Tampere (remote work possible). 

How to apply: Fill an application online www.wirestaff.fi. Please attach your CV ad salary request. 

If you have any questions, feel free to ask: Vilma Ahola, p. 044 901 6930 / vilma.ahola@wirestaff.fi 

1 kpl
Tampere

Etsimme nyt Valkeakoskelle 3 motivoitunutta tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävässä sinut vastaat itsenäisesti tuotantokoneen laadunvalvonnasta, materiaalin asettelusta, koneen säädöistä ja materiaalien pakkaamisesta. Työtä tehdään 2-, 3- tai 5-vuorossa. Työssä noudatetaan muovituote- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta. Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät arviolta marraskuun loppuun, minkä jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon. 

Hakijoilta toivotaan oppimishaluista asennetta sekä tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Sinulla tulee olla mahdollisuus tehdä vuorotyötä. Koulutus tai aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen! 

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Rajala puh. 040 307 5205 tai jani.rajala@wirestaff.fi 

3 kpl
Valkeakoski

Etsimme asiakasyrityksellemme JAKELUAUTONKULJETTAJAA.

Työ pitää sisällään jakelukuljetuksia Lempäälässä, Tampereella Härmälän alueella sekä Kangasalla. Tehtävä edellyttää ripeää työotetta, paineensietokykyä sekä hyvää fyysistä kuntoa. Asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen asenne ovat tärkeä osa persoonaasi, sillä asioit asiakkaiden kanssa päivittäin.

Tehtävässä on mahdollista vaikuttaa omiin työaikoihin työpäivän aloituksen osalta. Työtä tehdään arkisin klo 06-18 välillä, 40h/vko. Toivomme hakijoilta voimassaolevaa ammattipätevyyttä ja digipiirturikorttia. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kyseessä on vakituinen pesti. Palkkaus AKT TES:n mukaisesti. 

Lisätietoja voit tiedustella: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 tai christian@wirestaff.fi. 

1 kpl
Lempäälä, Tampere

Emballator Metalpak Oy on suomalainen pakkausalan yritys, joka on perustettu vuonna 1983. Yritys siirtyi Kiilto Oy:n omistukseen vuonna 1986, ja vuonna 2017 yrityksen omistus siirtyi ruotsalaiselle Emballator Metal Groupille. Yrityksen toimipaikka on Lempäälän Sääksjärvellä ja se työllistää yhteensä noin 40 henkilöä. 

Etsimme nyt Emballator Metalpakille Sääksjärvelle Lempäälään KONEENHOITAJAA. 

Koneenhoitajan tehtävässä vastaat itsenäisesti tuotantokoneen hoitamisesta, toimivuudesta ja valvonnasta. Tehtävä vaatii oma-aloitteista ja reipasta asennetta, sekä tarkkaa ja huolellista työotetta. Työtä tehdään arkisin 3-vuorossa.

Hakijoilta toivomme innostunutta ja oppimishaluista asennetta sekä sitoutumista pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Koulutus tai aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Asenne ratkaisee! Kyseessä on suorarekrytointi ja työt alkavat suoraan asiakasyrityksen kirjoilla.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 / christian@wirestaff.fi 

1 kpl
Lempäälä

Fenix Marin on vuonna 2004 perustettu lujitemuovialan yritys, jonka ydinosaamista on veneiden valmistus. Fenix Marin on keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan korkealaatuisena sopimusvalmistajana.

Toimintamme perustuu tinkimättömään laatuun ja asiakaslähtöisyyteen alan haluttuna sopimusvalmistuskumppanina. Yritys on vuonna 2006 siirtänyt toimintansa Valkeakoskelle Holmin teollisuusalueelle moderneihin ja tehokkaisiin tuotantotiloihin. Toimitilat muodostuvat 4 500 m² tuotantotiloista ja 1 500 m² varastotiloista.

Fenix Marinin palveluksessa on tällä hetkellä yli 60 työntekijää. Veneiden valmistuksen lisäksi osaamme kokonaisvaltaisesti huoltaa ja korjata veneitä sekä hallitsemme pääraaka-aineemme, lasikuidun monipuolisen käsittelyn ja jalostuksen. Olemme vuosien saatossa valmistaneet n. 20 000 kpl Yamarin ja Yamarin Cross merkkisiä veneitä. Tämän lisäksi olemme valmistaneet muita venemerkkejä sekä lujitemuovituotteita.

Etsimme nyt Fenix Marin Oy:lle Valkeakoskelle reippaita VARUSTELIJOITA pidempiaikaisiin työsuhteisiin. 

Työnkuvaasi kuuluu mm. veneiden laminoimisen jälkeisiä liitostöitä ja päällystyksiä. Työssäsi pääset myös tekemään veneiden loppuvarustelua, tuotteiden kokoonpanoa, asennustöitä, viimeistelytehtäviä sekä tuotannon yleisiä tehtäviä. Töitä tehdään sekä tiimissä että itsenäisesti. Kyseessä on arkisin tehtävä 2-vuorotyö. Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakkaan kirjoille. 

Mitä toivomme hakijoilta?

-Aikaisempaa työkokemusta (esim. asennus- tai rakennustyöt, puusepän hommat tms.)
-Huolellista ja tarkkaa työotetta
-Hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asennetta ja työkalujen käsissä pysymistä!
-Aito halu tehdä töitä sekä sitoutumista pidempiaikaiseen työtehtävään 
-Valmiutta 2-vuorotyöhön 
-Omaa autoa, mikäli asut Valkeakosken ulkopuolella 

Mitä tarjoamme?

-Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan
-Kattavan perehdytyksen työhön sekä rennon ja ammattitaitoisen työyhteisön 
-Motivoivan ja kehittyvän palkkamallin 

Heräsikö kiinnostus? 

Hae paikkaa heti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä hakemukseesi mukaan ansioluettelo. Ole nopea, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja:

Christian Kemppainen

Puh. 040 307 5203

christian.kemppainen@wirestaff.fi

1-2 kpl
Valkeakoski

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reippaita PAKKAAJIA metalliteollisuuteen Lempäälään Sääksjärvelle. Työtehtävään kuuluu metallituotteiden pakkausta ja laaduntarkkailua. Työtä voi tehdä joustavasti omien aikataulujen mukaan (vuorot sovitaan viikko kerrallaan). Työtä tehdään 3-vuorossa (klo 6-14, 14-22, 22-06), viikonloput ovat vapaita. 

Työssä et tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan reipas asenne ja huolellinen työote ovat avainasemassa. Saat työhön tarvittavan perehdytyksen. Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten oma kulkuneuvo ei ole välttämätön. Työstä maksetaan teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen palkkaus.

Heräsikö kiinnostus?

Hae paikkaa osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Ole nopea, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä:

Arkisin klo 12-16: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 tai christian.kemppainen@wirestaff.fi

3 kpl
Lempäälä

Meillä on nyt etsinnässä asiakkaallemme CNC-KONEISTAJA vakituiseen työsuhteeseen Virroille.

Etsimme CNC-koneistajaa, jolla löytyy aikaisempaa kokemusta sorvauksesta ja monitoimisorvista. Tehtävänä on koneenrakennukseen liittyen erilaisten varaosien ja komponenttien valmistusta. Kyseessä on isompien määrien sarjoituksia fanuc, okuma, mazak sorveilla. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa (iltavuoroviikkoina perjantai tehdään sisään). 

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta (ja/tai koulutusta) koneistuksen parissa. Toivomme myös reipasta ja omatoimista työskentelyotetta, valmiutta 2-vuorotyöhön sekä suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat leppoisan ja viihtyisän työympäristön, jossa on kannustava ilmapiiri ja työntekijät puhaltavat yhteen hiileen. Työhösi saat kattavan perehdytyksen. Palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, ja on erittäin kilpailukykyinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hae paikkaa pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 / christian@wirestaff.fi 

1 kpl
Virrat