Automyyjä

Automyyjä
Sijainti:Pirkanmaa, Lempäälä
Haku alkaa:12.08.2024 klo 00:00
Haku päättyy:03.11.2024 klo 00:00
Työn kesto: Yli 12 kuukautta

Autokauppa OMAX on nopeasti kasvava, trendikäs autokauppa, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia palveluja ja ensiluokkaista asiakaskokemusta. Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä joukkoon ja kasvaa alan huippuammattilaiseksi.

OMAX etsii nyt tiimiinsä energistä automyyjää

Automyyjänä vastaat aktiivisesti uusasiakashankinnasta sekä varastossa olevien autojen myynnistä. Tehtävässäsi toimit itsenäisesti, mutta et yksin – tukenasi on osaava tiimi ja modernit työkalut, jotka auttavat sinua menestymään. Päiväsi ovat vaihtelevia ja nopeatempoisia, ja pääset vaikuttamaan omaan työrytmiisi.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta automyynnistä sekä näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä. Sinulta löytyy voimassaoleva ajokortti,  suomen kielen taitosi on erinomainen ja pystyt tarvittaessa palvelemaan asiakkaita myös englanniksi. Persoonana olet asiakaspalveluhenkinen ja kykenet luomaan luottamuksellisia asiakassuhteita.

Etsimämme henkilö on vastuullinen, sitoutunut, aidosti kiinnostunut autoalasta ja haluaa kehittyä alan huippumyyjäksi.

Tarjoamme sinulle kiinteän 2100€ pohjapalkan ja kilpailukykyisen provisiomallin. Pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja suunnittelemaan oman kalenterisi. Pääset myös jatkojalostamaan valmista varastoa ja käyttöösi tarjoamme nykyaikaiset työvälineet sekä -järjestelmät varmistamaan sujuvan myyntityön. OMAXin tiimi tarjoaa sinulle tukea ja pääset osaksi työyhteisöä joka mahdollistaa oman näköisen uran luomisen. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tunnistit itsesi, olisi mahtavaa kuulla sinusta lisää! Laita siis viipymättä hakemus ansioluetteloineen sekä palkkatoiveineen. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Heikkilä-Collin 044 901 6902 tai hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi.

Hyvässä Wireessä! 

Wire on tuore mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/automyyja-30389333-4/