Tuotantotyöntekijä kokoonpano/asennustehtäviin Ylöjärvelle (2-3 kpl)

Tuotantotyöntekijä kokoonpano/asennustehtäviin Ylöjärvelle
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Ylöjärvi
Haku alkaa:25.05.2021 klo 00:00
Haku päättyy:30.06.2021 klo 00:00

Etsimme asiakasyrityksellemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Ylöjärvelle. 

Työnkuvaan kuuluu hydrauliikkaletkujen kokoonpanoa/asennusta. Hydrauliikkaletkujen asennustyöhön kuuluu myös letkujen sahaus, liitinten asennus sekä puhdistustoimenpiteet mm. harjauksilla ja paineilmalla. Työ saattaa välillä sisältää myös ns. kittausta, eli hydrauliikkaletkujen tarroitusta, hyllytystä sekä pakkausta.

Koulutusta ja työtaustaa tärkeämpää ovat hyvä asenne ja halu oppia uusi työ! Olet oma-aloitteinen ja ahkera, etkä pelkää fyysistä työtä (kyseessä on seisomatyö). Letkumateriaalista johtuen sinulla ei saa olla kumiallegiaa. Aikaisempi kokemus ja/tai koulutus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Saat työhön kattavan perehdytyksen!

Töitä tehdään pääasiassa arkisin kahdessa vuorossa: aamuvuoroviikot maanantaista perjantaihin klo 6-14,  iltavuoroviikot maananaista torstaihin klo 14-00. Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä alkaa 4-6kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveuiden kautta, minkä jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon. 

Heräsikö kiinnostuksesi?

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Ole nopea, sillä käymme hakmeuksia läpi jo hakuaikana, ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=2124561