Mekaniikkasuunnittelijat Järvenpää & Hollola (2 kpl)

Mekaniikkasuunnittelijat Järvenpää & Hollola
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Hollola, Järvenpää
Haku alkaa:29.08.2021 klo 00:00
Haku päättyy:30.09.2021 klo 00:00
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, kokoaikainen
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Heti sopimuksen mukaan

Haemme Järvenpäähän sekä Hollolaan SUUNNITTELIJOITA metalliteollisuuteen.

Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut ja tunnettu ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kalusteiden tuotekehittäjänä. Heidän tapansa toimia on hyvin asiakaslähtöinen ja he ovat keskittyneet useisiin eri toimialoihin.

Me WireStaffilla toimimme heidän kumppaninaan tässä rekrytointitoimeksiannossa. Valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, työympäristön jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan sekä henkilöstöstään huolehtivan johdon.

Suunnittelutyöt tehdään hyvin asiakaslähtöisesti, asiakkaiden toiveita kuunnellen ja sinun ammattitaitoasi ja osaamista hyödyntäen.

Toivomme sinulta löytyvän aiempaa käyttökokemusta 3D-suunnitteluohjelmistojen parista sekä työkokemusta ohutlevysuunnittelusta. Lisäksi toivomme oma-aloitteista työotetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja, asiakaslähtöistä palveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projektin sujuvasta etenemisestä. Rekrytoivamme henkilöt voivat olla niin pitkään alalla toimivia konkareita tai uran alkutaipaleilla olevia suunnittelijan alkuja. 

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=2632452