Puhdistamolle tuotanto- / lähettämötyöntekijöitä (3 kpl)

Puhdistamolle tuotanto- / lähettämötyöntekijöitä
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Haku alkaa:06.09.2021 klo 10:00
Haku päättyy:19.09.2021 klo 23:59

Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfood-brändi ja innovatiivinen hyvinvointiyritys, joka tunnetaan erityisesti intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisestaan puhtaaseen ravintoon ja laatuun. 

Tuomme maailman ravintorikkaimpia ruoka-aineita niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta unohtamatta kotimaamme luonnon rikkauksia. Valmistamme laadukkaita, lisä- ja täyteaineettomia ruokatuotteita, juomia ja lisäravinteita, jotka ovat saatavilla kattavasti ympäri Suomen.

Tavoitteenamme on luoda helposti lähestyttävää hyvinvoinnin kulttuuria ja innostaa jokaista, joka haluaa saavuttaa terveellisemmän elämäntyylin. Koe hyvinvoinnin uusi taso!

Haemme Puhdistamolle Lempäälään tuotanto-, varasto- sekä lähettämötyöntekijöitä eri mittaisiin työsuhteisiin.

Puhdistamolla pääset työskentelemään uusissa ja moderneissa työtiloissa mielenkiintoisten tuotteiden parissa.

Tuotannossa työnkuvaasi kuuluu tuotantokoneiden käyttö sekä erilaiset valmistelevat tehtävät. Työssä tulee paljon toistoja ja on pääasiassa seisomatyötä. 

Varaston ja lähettämön puolella tehtävät ovat monipuolisia; mm. verkkokauppatilausten keräily sekä pakkaus, isompien erien saattaminen lähetyskuntoon ja raaka-aineiden vastaanotto. 

Puhdistamolle yksi tärkeimmistä asioista on yhteisöllisyys ja tekijöiden viihtyminen.

Hakijoilta odotamme ennenkaikkea hyvää työasennetta sekä yhdessä tekemisen meininkiä. Tärkeintä ei ole vuosien kokemus, asenne ratkaisee! Jos omaat kokemusta varasto- tai tuotantotöistä, se ei tietenkään ole haitaksi.

Puhdistamolla noudatetaan elintarvikealan työehtosopimusta ja työajat ovat pääasiassa 7-15. Iltavuoroakin tehdään, mutta tähän pystyy myös hieman itse vaikuttamaan.

Jos kiinnostuit ylläolevan perusteella, täytä profiili pikaisesti sivuillamme!

Jani Rajala, 0403075205, jani.rajala@wirestaff.fi

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=2701939