Asentajia eri puolelle Suomea – Wire Henkilöstöpalvelut Oy

Asentajia eri puolelle Suomea (3 kpl)

Asentajia eri puolelle Suomea
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Haku alkaa:13.10.2021 klo 00:00
Haku päättyy:14.11.2021 klo 00:00
Työn kesto: 3 - 6 kk
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Mahdollisimman pian

Etsimme asiakasyrityksellemme ASENTAJIA määräaikaisiin työsuhteisiin ympäri Suomea. 

Työnkuvaasi kuuluu mm. keittiöiden asennusta kuluttaja- ja yritysasiakkaille yhdessä tiimin kanssa. Tehtävät ovat määräaikaisia ja rooleja on tarjolla ympäri Suomea. Työsopimus solmitaan WireStaffiin kautta. 

Etsimme reippaita, rutiinia pelkäämättömiä ja palvelualttiita tekijöitä. Arvostamme omatoimista ja ahkeraa työskentelyotetta, sekä täsmällisyyttä ja tunnollisuutta työssä. Toivomme, että sinulta löytyisi aikaisempaa asennuskokemusta ja/tai koulutusta. 

Heräsikö kiinnostus?

Täytä hakemus pikapuoliin osoitteessa http://wirestaff.likeit.fi/apply/3012375. Kerro hakemuksessasi, missä päin Suomea olisit halukas työskentelemään. Liitä mukaan myös CV. Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anni Koskela, p. 050 462 2817 tai anni.koskela@wirestaff.fi 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=3012375