Varastotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen – Wire Henkilöstöpalvelut Oy

Varastotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen

Varastotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Lempäälä
Haku alkaa:13.10.2021 klo 00:00
Haku päättyy:14.11.2021 klo 00:00
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Työaika:3-vuorotyö
Työ alkaa:Mahdollisimman pian

Emballator Metalpak Oy on suomalainen pakkausalan yritys, joka on perustettu vuonna 1983. Vuonna 2017 yrityksen omistus siirtyi ruotsalaiselle Emballator Metal Groupille. Yrityksen toimipaikka on Lempäälän Sääksjärvellä ja se työllistää yhteensä noin 40 henkilöä. Liikevaihto on n. 11 miljoonaa euroa.

Emballator Metalpak Oy tuottaa asiakkaan tarpeisiin ja tuotteiden käyttötarkoituksiin sopivia kustannustehokkaita pakkausratkaisuja sarjasuuruudesta riippumatta. Yrityksen tuotetarjontaa ja toimintatapoja kehitettäessä pakkaavan teollisuuden tuntemus ja tarpeet ovat toimineet suunnannäyttäjinä. Tämä näkyy mm. korkeana asiakastyytyväisyytenä ja pitkäaikaisina asiakassuhteina.

Etsimme nyt kovaa vauhtia kasvavalle Emballator Metalpakille Lempäälään TRUKINAJOTAITOISTA VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävään kuuluu mm. kaasutrukilla työskentely sekä yleiset varaston työtehtävät. Tehtävä on kokoaikainen, ja töitä tehdään keskeytyvässä 3-vuorossa. Kyseessä on suorarekrytointi ja rekrytointia hoitaa Wirestaff. 

Toivomme hakijoilta aktiivista ja reipasta asennetta, sekä omatoimista ja huolellista työskentelyotetta. Aikaisempi kokemus varastotehtävistä (ja trukin käytöstä) katsotaan ehdottomasti eduksi. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin oppimis- ja kehittymishaluinen asenne. Työhön perehdytetään! 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää 14.11. mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa http://wirestaff.likeit.fi/apply/3014905. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 tai christian@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=3014905