Baarimikko Molly Malone's Toppari – Wire Henkilöstöpalvelut Oy

Baarimikko Molly Malone's Toppari

Baarimikko Molly Malone's Toppari
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Vantaa
Haku alkaa:15.11.2021 klo 09:00
Haku päättyy:30.11.2021 klo 23:00
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Marraskuun alussa

Etsimme nyt asiakaspalvelun hallitsevaa BAARIMIKKOA täysiaikaiseen työsuhteeseen Molly Malone's Toppariin. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Myyrmäessä.

Molly Malone's Toppari on viihtysä Irlantilaishenkinen monitoimiravintola, joka tarjoaa asiakkailleen kaikkea buffetlounaasta oluisiin ja drinkkeihin, urheilukatsomoita unohtamatta. Perjantaisin Topparissa nautitaan live-musiikista. Myöhäisinä viikonlopputunteina disco-puolella asiakkaita viihdyttää DJ ja karaokepuolella karaokeisäntä.

Etsimällämme henkilöllä on asiakaspalvelu veressä, sekä halua oppia ja kehittyä baaritaitajana. Voit olla vanhemman polven konkari tai baarimikon urasta haaveileva aloittelija. Sinulla tulee kuitenkin olla voimassaolevat hygienia- ja anniskelupassit (passin voi myös suorittaa työn alettua).

Sinut perehdytetään ja opastetaan baarityön saloihin, joten et välttämättä tarvitse lainkaan kokemusta. Rautainen asenne ja halu oppia on avainasemassa tässä työssä menestymiseen. Tarjolla on sinulle loistava tilaisuus saada arvokasta baarityökokemusta ja pyöräyttää ura käyntiin!

Jätä hakemus pikaisesti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/3101340, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

--

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen
0405471719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=3101340