Prosessinhoitaja betoniteollisuuteen (Haku päättynyt) – WireStaff Oy

Prosessinhoitaja betoniteollisuuteen (Haku päättynyt)

Prosessinhoitaja betoniteollisuuteen (Haku päättynyt)
Jatkuva haku
Sijainti:Tampere
Työn kesto: 6 - 12 kk, 6kk, mahdollisuus jatkoon
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Mahdollisimman pian

Haemme betonin valmistukseen PROSESSINHOITAJAA.

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa betonin valmistusta, prosessien hallintaa, laadunvalvontaa ja käyttäjäkunnossapitoa. Tehtävässä on myös jonkin verran työmaavierailuja esimerkiksi laadunvalvontaan liittyen sekä puhelimessa kommunikointia eri sidosryhmien välillä.

Mikäli omaat jo kosketuspintaa rakennusalasta sekä mielenkiintoa betoniteollisuuteen, saatat olla etsimämme henkilö! Lisäksi olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen tiimipelaaja, jolla on positiivinen asenne työntekoon. Toimipiste sijaitsee Tampereen Ruskossa, mutta teet työssäsi jonkin verran työmaavierailuja, joten oman auton käyttömahdollisuus on ehdottomasti eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kehittyvässä ja vakaassa yrityksessä. Työtehtäviisi saat hyvän perehdytyksen ja koulutuksen sekä osaavan ja kannustavan työporukan tuen. Työt alkavat vuokratyösuhteena, mutta tarkoituksena siirtyminen asiakkaan omille kirjoille. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Jani Rajala, p.0403075205 tai jani.rajala@wirestaff.fi.