Koneenhoitaja Lempäälään – Wire Henkilöstöpalvelut Oy

Koneenhoitaja Lempäälään (2 kpl)

Koneenhoitaja Lempäälään
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Pirkanmaa, Lempäälä
Haku alkaa:22.12.2021 klo 00:00
Haku päättyy:31.01.2022 klo 00:00
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:heti sopivan henkilön löydyttyä

Emballator Metalpak Oy on suomalainen pakkausalan yritys, joka on perustettu vuonna 1983. Vuonna 2017 yrityksen omistus siirtyi ruotsalaiselle Emballator Metal Groupille. Yrityksen toimipaikka on Lempäälän Sääksjärvellä ja se työllistää yhteensä noin 40 henkilöä. Liikevaihto on n. 11 miljoonaa euroa.

Emballator Metalpak Oy tuottaa asiakkaan tarpeisiin ja tuotteiden käyttötarkoituksiin sopivia kustannustehokkaita pakkausratkaisuja sarjasuuruudesta riippumatta. Yrityksen tuotetarjontaa ja toimintatapoja kehitettäessä pakkaavan teollisuuden tuntemus ja tarpeet ovat toimineet suunnannäyttäjinä. Tämä näkyy mm. korkeana asiakastyytyväisyytenä ja pitkäaikaisina asiakassuhteina.

Etsimme nyt Emballator Metalpakille Lempäälään KONEENHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen. 

Koneenhoitajan tehtävässä vastaat itsenäisesti tuotantokoneen hoitamisesta, toimivuudesta ja valvonnasta. Työtä tehdään arkisin 3-vuorossa. Kyseessä on suorarekrytointi ja rekrytointia hoitaa Wirestaff. 

Hakijoilta toivomme innostunutta ja oppimishaluista asennetta sekä sitoutumista pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä vaatii oma-aloitteista ja huolellista työotetta. Koulutus tai aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Asenne ratkaisee! Saat tehtävään kattavan perehdytyksen. 

Kiinnostuitko tehtävästä? 

Hae tehtävää 31.1.2022 mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa http://wirestaff.likeit.fi/apply/3015220. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203 tai christian@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=3707590