Tarjoilija Ravintola Pancho Villa – Wire Henkilöstöpalvelut Oy

Tarjoilija Ravintola Pancho Villa (4 kpl)

Tarjoilija Ravintola Pancho Villa
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Espoo
Haku alkaa:13.01.2022 klo 10:00
Haku päättyy:28.02.2022 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Työaika:Muu osa-aikatyö
Työ alkaa:Maaliskuun lopussa

Haemme nyt positiivisen asenteen omaavia TARJOILIJOITA uunituoreeseen pian avattavaan Ravintola Pancho Villaan. Ravintola sijaitsee Espoossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meille on erittäin tärkeää, että tähän uuteen ravintolaan saadaan yhteen hiileen puhaltava ja jokaisen työpanosta kunnioittava työyhteisö, jossa viihdytään pitkään.

Oletko reipas, oma-aloitteinen ja iloinen henkilö, joilla asiakaspalvelu on veressä. Hyvän asenteen lisäksi hakijoilta odotetaan määrätietoista ja energistä otetta, sekä kykyä työskennellä vilkkaassa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Aikaisempi kokemus tarjoilijan tehtävistä katsotaan isoksi plussaksi! Tehtävään koulutetaan Pancho Villa ketjun muissa toimipisteissä pk-seudulla.

Palkkaus tehtävässä on kilpailukykyinen ja tunteja on tarjolla 90-112,5h/3vk. Koulutus tehtävään alkaa maaliskuun loppupuolella, hieman ennen ravintolan aukeamista.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus nopeasti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/3876447, täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:
Nicolas Hakkarainen
0405471719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=3876447