Blokkari Deliberi Ravintola, Kesätyö – WireStaff Oy

Blokkari Deliberi Ravintola, Kesätyö

Blokkari Deliberi Ravintola, Kesätyö
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Helsinki
Haku alkaa:16.05.2022 klo 09:00
Haku päättyy:31.05.2022 klo 23:59
Työn kesto: 3 - 6 kk, 4kk
Työaika:Muu osa-aikatyö
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä BLOKKARIA asiakkaallemme Deliberi K7:lle. Ravintola sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Keskuskadulla hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

Miltä kuulostaisi kesätyö, jossa pääset työskentelemään mahtavien työkavereiden kanssa Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa vilkkaassa mutta tunnelmallisessa ravintolassa? Blokkarina työhösi kuuluu ravintolan asiakastilojen siisteystasosta huolehtiminen, pöytien siivoaminen, lasien kerääminen sekä astiahuollosta vastaaminen. Aikaisempi kokemus blokkarina työskentelemisestä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista, sillä tehtäviin perehdytetään.

Hakijalta odotetaan hymyä, hyvää asennetta sekä kykyä työskennellä vilkkaassa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Vastineeksi tarjoamme mahdollisuuden kivaan ja monipuoliseen kesätyöhön, luotettavan työnantajan ja mahtavan työporukan, jossa kesäsi sujuu rattoisasti. 

Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Tunteja on tarjolla 112,5h/3vko ja työsuhde jatkuu elokuun loppuun asti. Aloitus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään tästä linkistä: http://wirestaff.likeit.fi/apply/3982710. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:


Juuso Puustinen
0456335901
juuso.puustinen@wirestaff.fi

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=3982710