Tarjoilija Kesätyö – WireStaff Oy

Tarjoilija Kesätyö (4 kpl)

Tarjoilija Kesätyö
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Turku
Haku alkaa:10.05.2022 klo 09:10
Haku päättyy:29.05.2022 klo 23:59
Työn kesto: 1 - 3 kk, Kesätyö
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Huhti - toukokuussa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita kesätöihin Via Tribunaliin!

Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaan. Kaikki alkoi halusta luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksi onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Via Tribunalin maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos – Toisin sanottuna pelkkää priimaa. 

Etsimme asiakkaallemme Turkuun intohimoisia tarjoilijoita kesätöihin, jotka haluavat taata asiakkaalle loistavan makuelämyksen lisäksi myös vertaansa vailla olevan palveluelämyksen. Et tarvitse välttämättä vuosien kokemusta tarjoilijan töistä, vaan riittää, että olet huipputyyppi, joka ei pelkää tarttua toimeen. Asiakkaamme tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen työhön.

Toivommekin siis hakijalta halua oppia uutta, kykyä toimia nopeastikin muuttuvassa ympäristössä, sekä positiivista asennetta tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa: http://wirestaff.likeit.fi/apply/4040416

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

 

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=4040416