Kojeistoasentajia Tampereelle – WireStaff Oy

Kojeistoasentajia Tampereelle (2 kpl)

Kojeistoasentajia Tampereelle
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Tampere
Haku alkaa:06.07.2022 klo 00:00
Haku päättyy:21.08.2022 klo 00:00
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, yli 12 kk
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:heti sopivan henkilön löydyttyä

Arnon tuottaa teollisuuden sähkö- ja automaatiopalveluja. Asiakkaina on koneiden, laitteiden ja järjestelmien toimittajia etupäässä meri- kaivos- ja uusiutuvan energian sektoreilla. Asiakkaita on palveltu yli neljäkymmentä vuotta ja Arnon on kasvanut kansainväliseksi automaatiotoimittajaksi. Nykyään Arnon on Pohjoismaiden suurin automaatio- ja kytkinlaitetoimittaja.

ARNONin yli 250 asiantuntijaa työskentelee kuudessa toimipaikassa kolmessa maassa: Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Pääkonttori sijaitsee Tampereella, josta käsin johdetaan maailmanlaajuista liiketoimintaa. Lisää Arnonista voit katsoa täältä.

Etsimme nyt Arnon Oy:lle KOJEISTOASENTAJIA Tampereen Myllypuroon pitkiin työsuhteisiin.

Työnkuvaan kuuluu sähkö- ja automaatiokeskusten kokoonpanoa, valmistusta ja kytkentää. Töitä tehdään arkisin liukuvalla työajalla päivävuorossa. Työsuhde alkaa 6kk määräaikaisuutena Wiren kautta, ja tämän jälkeen työntekijät rekrytoituvat Arnonin kirjoille.

Odotamme sinulta

Toivomme sinun omaavan reippaan ja huolellisen työskentelyotteen, sekä motivoituneen ja toimeen tarttuvan asenteen työntekoon. Olet asiakaslähtöinen ajattelija ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Tehtävässä menestyäkseni tarvitset sähköalan koulutuksen (sähköpiirustusten lukutaito ehdottomasti eduksi). Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, joten aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on reipas asenne ja halu oppia uutta! 

Miksi Arnon?

Mukavan ja rennon työilmapiirin lisäksi saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä pääset osaksi tuotannon kehitystyötä. Arnon tarjoaa työntekijöilleen myös monia etuja (mm. e-passi, ateriaedut omassa henkilöstöravintolassa) sekä kattavat työterveyspalvelut. Palkkamalli on kehittyvä, ja se nousee kokemuksen ja osaamisen myötä ylöspäin. 

Heräsikö kiinnostuksesi?

Täytä hakemus heti tänään osoitteessa http://wirestaff.likeit.fi/apply/3436626. Liitä mukaan myös CV. Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.


Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=4233701