Keittiömestari Pancho Villa Espoo – WireStaff Oy

Keittiömestari Pancho Villa Espoo

Keittiömestari Pancho Villa Espoo
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Espoo
Haku alkaa:16.05.2022 klo 10:00
Haku päättyy:31.05.2022 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan

Etsimme asiakkaalleemme varmaotteista KEITTIÖMESTARIA kokoaikaiseen työsuhteeseen ravintola Pancho Villaan Espooseen, hyvien kulkuyhteyksien päähän. Haussa on hyvää ruokaa rakastava ammattilainen ylläpitämään laatua ja vastaamaan keittiön päivittäisestä toiminnasta. Etsimämme henkilö on jämäkkä esimies, innokas kehittymään, eikä tingi laadusta.

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta keittiön esimiestyöskentelystä, kykyä hahmottaa, hallita ja kehittää suuria kokonaisuuksia, sekä nälkää ja halua menestyä raviontola-alalla. Sujuva englannin kielen taito on ehdoton ja suomi katsotaan isoksi plussaksi.

Valitulle mestarille tarjolla on hyvät puitteet, mahdollisuus toimia huippusuositun konseptin parissa, luotettavan työnantajan edut sekä mukavat työkaverit. Kirsikkana kakun päällä, hommaan ei tarvitse lähteä TESsin palkalla, vaan se on neuvoteltavissa niin, että kaikki ovat tyytyväisiä.

Oletko etsimämme ammattilainen? Jätä rohkeasti hakemus mahdollisimman nopeasti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/4537990 varmistaaksesi, että olet mukana valinnoissa. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:
Nicolas Hakkarainen
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=4537990