Misa Kokki Via Tribunali – WireStaff Oy

Misa Kokki Via Tribunali (2 kpl)

Misa Kokki Via Tribunali
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Turku
Haku alkaa:03.05.2022 klo 09:50
Haku päättyy:22.05.2022 klo 23:59
Työn kesto: 6 - 12 kk
Työaika:2-vuorotyö
Työ alkaa:Heti tai sopimuksen mukaan

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia MISA KOKKEJA Via Tribunali pizzeriaan Turkuun hyvien kulkuyhteyksien päähän.

Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaan. Kaikki alkoi halusta luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksi onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Via Tribunalin maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos – Toisin sanottuna pelkkää priimaa. 

Etsimme asiakkaallemme Misa kokkeja. Pääset tekemään keittiön esivalmistelutehtäviä ja osallistumaan aidon Napolilaisen pizzan valmistukseen. Reilusti tunteja tarjolla.

Tehtävään vaaditaan aiempaa kokemusta tai alan koulutusta sekä hygieniapassia. Lähde mukaan tähän mielenkiintoisee ravintolaasn. Etsimme huipputyyppejä huippuporukkaan!

Heräsikö kiinnostus? Jätä hakemus osoitteessa https://www.wirestaff.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kai Ortio 044 491 0821 tai kai.ortio@wirestaff.fi

 

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=4799677