Kokki Hotel Katajanokka, Linnankellari – WireStaff Oy

Kokki Hotel Katajanokka, Linnankellari (2 kpl)

Kokki Hotel Katajanokka, Linnankellari
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Helsinki
Haku alkaa:31.05.2022 klo 10:00
Haku päättyy:03.07.2022 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Heti tai sopimuksen mukaan

Haemme nyt KOKKIA Hotel Katajanokan ravintola Linnankellariin. Linnankellarissa pääset valmistamaan tasokkaita ja monipuolisia lounas- sekä ala carte annoksia. Halutessasi pääset toimimaan myös aamiaiskokin tehtävissä. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Katajanokalla aivan Viking Linen terminaalin läheisyydessä.

Tarjoamme hyvälle tekijälle vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan viihtyisässä ravintolassa, mukavat tunnit, hyvän palkkauksen, sekä pitkäaikaisen työsuhteen. Halutessasi sopimus voidaan sopia myös osa-aikaiseksi. Edellytämme hakijalta kokemusta ravintolakeittiöstä tai vähintään alan koulutusta.

Täytäthän hakemuksen pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

http://wirestaff.likeit.fi/apply/5176537

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

--

We're now searching CHEF to Hotel Katajanokka Restaurant Linnankellari. In Linnankellari, you'll get to cook tasty hight quality lunch and ala carte dishes. Restaurant is located in Katajanokka near the Viking Line terminal. You'll be able to travel there easily by public transportation.

We're offering a long-term job in a cozy restaurant. We expect the candidates to have some experience of working in a restaurant kitchen and/or professional qualification.

Fill the applicaiton quickly, since we'll fill the position as soon as we find the right person.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/5176537

Additional information:

Juuso Puustinen

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=5176537