Tuotantotyöntekijä digipainoon – WireStaff Oy

Tuotantotyöntekijä digipainoon (4 kpl)

Tuotantotyöntekijä digipainoon
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Helsinki
Haku alkaa:14.06.2022 klo 09:00
Haku päättyy:31.07.2022 klo 16:00
Työn kesto: 3 - 6 kk, 3-4 kuukautta
Työaika:2-vuorotyö
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan elokuun lopulla

Etsitkö vielä vauhtia syksyysi? Kiinnostaako sinua mielenkiintoinen työpaikka hyvässä porukassa Helsingin Pitäjänmäessä hyvien kulkuyhteyksien päässä? Etsimme nyt reippaita TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ digipainoon määräaikaiseen työsuhteeseen syksyn sesongin ajaksi Kuvaverkko Oy:lle.

Digipainon työntekijänä pääset osallistumaan kuvatuotteiden valmistus- ja viimeistelytehtäviin sekä tuotteiden pakkaamiseen. Työssäsi pääset avustamaan myös muissa moderneissa kuvatuotannon tehtävissä ja osallistumaan esimerkiksi magneettien, mukien, tyynyliinojen ja canvas-taulujen valmistukseen.

Etsimämme henkilö on huolellinen, joustava ja tarttuu toimeen innokkaasti. Kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä - tässä työssä menestymisen salaisuus on hyvä asenne ja innokkuus oppia uutta! Sinut perehdytetään työhön kattavasti, etkä jää pulmien kanssa yksin. Kuvaverkko tarjoaa sinulle vauhdikkaan ja mielenkiintoisen työpaikan, arvokasta työkokemusta ja todella viihtyisän työympäristön. Kuvaverkolla kanssasi työskentelee myös joukko mukavia työkavereita. Kuvaverkon toimistolla pääset silloin tällöin moikkaamaan myös siellä vierailevia toimistokoiria!

Työsuhde on määräaikainen ja alkaa elokuun loppupuolella. Työn kesto on 3-4 kuukautta. Työtä tehdään keskimäärin 37,5 tuntia viikossa kahdessa eri vuorossa, jotka ajoittuvat pääasiassa arkipäiville 7-15 ja 15-23 välille. Työsuhteen etuina saat käyttöösi työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Palkkaus tehtävässä vasta aloittavalla on 12,20€/h.

Mikäli olet etsimämme reipas työkaveri, jätä nopea hakemus tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/5725728, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Nicolas Hakkarainen
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

--

Kuvaverkko on Suomen suurin valokuvausyritys ja ympäristöystävällisen kuvaamisen edelläkävijä: olemme hiilineutraali kuvaamo ja teemme aktiivisesti vihreämpiä valintoja toiminnassamme. Ikuistamme vuosittain reilut 500 000 kuvattavan lapsuus- ja nuoruusvuodet sekä kaverit ja ryhmät koko Suomessa. Pitkät asiakassuhteet kouluihin, päiväkoteihin, seurakuntiin ja urheiluseuroihin ovat merkki laadustamme.

Kuvaverkon arvot asiakaslähtöinen, osaava ja luotettava kuvaavat hyvin myös meitä kuvaverkkolaisia. Olisitko sinä yksi meistä?

Kuvaverkko on itsenäisten kuvausliikkeiden perustama ja omistama verkosto, joka on erikoistunut koulukuvauspalvelujen tuottamiseen. Vakituisten työntekijöidemme lisäksi lähes 200 henkilöä työllistyy kauttamme kausityöhön syksyisin eri puolille Suomea. Meillä on tutkitusti hyvä työilmapiiri sekä toisiaan arvostava henkilöstö tekemässä työstämme tärkeää jokaiselle kuvattavalle.

Ikuistamme parasta aikaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=5725728