Frachising- yrittäjä – WireStaff Oy

Frachising- yrittäjä

Frachising- yrittäjä
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Haku alkaa:16.06.2022 klo 00:00
Haku päättyy:17.07.2022 klo 00:00

Henkilöstöpalvelualan järjestäytyessä uudelleen joukko kokeneita työntekijöitä päätti lyödä hynttyyt yhteen, ja perustaa oman näköisensä yrityksen, WireStaffin. Meille ihmiset ovat enemmän, kuin ansioluettelonsa ja työpaikka enemmän, kuin tehtäväkuvaus. Pidämme asiakkaamme ja työntekijämme Hyvässä Wireessä muuttuvassa työelämässä - nyt ja jatkossa.

Nyt etsimme WireStaffille uusia Hyvän Wireen levittäjiä. Voit alkaa uudeksi franchising-yrittäjäksi omalla alueellasi esimerkiksi Pohjois-Suomessa tai länsirannikolla, tai keskustella osakkuudesta omalla alueellasi.

Kaikki franchising-yrittäjämme saavat täyden tukemme. Käytössäsi ovat selkeä tekemisen malli, hyvä brändi sekä talousalan ja markkinoinnin ammattilaiset, jotka ovat olleet WireStaffin matkassa alusta asti. Vaikka WireStaff koostuu eri yhtiöistä, teemme töitä yhdessä, porukalla, valtakunnallisesti. Meillä voit olla juuri sellainen, kuin olet: emme edellytä pukua tai kissanristiäisiin osallistumista, ellet toki nauti niistä.

WireStaffin osakkaat ja henkilökunta ovat kokeneita ja mutkattomia ihmisiä, jotka haluavat uudistaa henkilöstövuokrausalaa. Näitä ominaisuuksia kaipaamme myös uusilta Wireläisiltä.

Heitä siis taskuliina nurkkaan ja tule mukaan kasvattamaan suoraselkäistä henkilöstövuokrauksen toimintamallia, jossa jokainen voi olla juuri sellainen kuin on! Lisätietoja franchising- yrittäjyydestä antaa Ville Lahti p. 040 307 5201.

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=5847976