Metallityöntekijä Toijalaan – WireStaff Oy

Metallityöntekijä Toijalaan

Metallityöntekijä Toijalaan
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Akaa
Haku alkaa:21.06.2022 klo 00:00
Haku päättyy:17.07.2022 klo 00:00
Työn kesto: 3 - 6 kk
Työaika:Kokopäivätyö

Memar Oy on suomalainen metallialan yritys, jolla on lähes 40 vuoden kokemus metallin työstämisestä. Yritys valmistaa tuotteita takeista laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti asiakkaidensa tarpeen mukaan. Memarin toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella, Virroilla, Toijalassa ja Pirkkalassa.

Meillä on nyt etsinnässä Memar Oy:lle METALLITYÖNTEKIJÄ Toijalaan määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluu taontaa, metallien kuumamuovausta, ruuvien valmistusta, hiontoja ja yleisiä tuotannon työtehtäviä. Kyseessä on päivätyö. 

Aikaisempi kokemus tai koulutus on eduksi. Myös esimerkiksi vapaa-ajan harrastuneisuus (esim. omat projektit puun, metallin, autojen, mopojen tai talon kanssa) katsotaan ehdottomasti eduksi!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen hyvämaineisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat leppoisan ja viihtyisän työympäristön, jossa on kannustava ilmapiiri ja työntekijät puhaltavat yhteen hiileen. Työhösi saat kattavan perehdytyksen.

Palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Töiden aloitus olisi heinä - elokuun taitteessa ja kestää aluksi 3 kk verran, josta erittäin hyvät mahdollisuudet jatkoon.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. 

Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 / christian@wirestaff.fi 

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=6018394