Tarjoilija, Paasiravintola – WireStaff Oy

Tarjoilija, Paasiravintola

Tarjoilija, Paasiravintola
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Espoo, Helsinki, Vantaa
Haku alkaa:01.08.2022 klo 09:00
Haku päättyy:14.08.2022 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Työaika:Muu osa-aikatyö
Työ alkaa:Syyskuussa

Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi? Oletko henkilö, jolla asiakaspalvelu on veressä ja asennetta löytyy? Mahtavaa - tämä työ on juuri sinua varten!

Etsimme nyt energistä ja asiakaspalveluhenkistä TARJOILIJAA asiakkaallemme Paasiravintolaan. Ravintola sijaitsee Helsingin Siltasaaressa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Töitä on mahdollisuus tehdä myös Graniittiravintoloiden muissa pisteissä. 

Hakijalta odotetaan hyvän asenteen lisäksi määrätietoista ja energistä otetta, sekä kykyä työskennellä vilkkaassa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Tunteja on tarjolla 90-112,5h/3vk ja aloitus on syyskuun alussa.

Edellytämme sinulta:

  • Aikaisempaa työkokemusta tarjoilusta
  • Hymyä, asennetta ja asiakaspalvelualttiutta
  • Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden monipuoliseen työhön
  • Mukavat työkaverit ja hyvän perehdytyksen tehtäviin
  • Luotettavan työnantajan edut
  • Mielenkiintoisen työpaikan Helsingin parhaalla paikalla

Kiinnostuitko? Täytä hakemus nopeasti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/6469003. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Paasiravintola on historiallisen Paasitornin sydämessä sijaitseva korkeatasoinen ja arvostettu tilausravintola ja juhlatila. Paasiravintolan sijainti Siltasaaressa, Hakaniemen kyljessä, Eläintarhanlahden rannalla on luonnonkaunis ja samalla keskeinen. Teatterien ja meren läheisyys, 1920-luvun alkuperäiseen tyyliin huolella entisöity ja raikkaasti 2020-luvulle uudistettu miljöö sekä talon tarinat tekevät Paasiravintolasta tunnelmaltaan ja ilmapiiriltään ainutlaatuisen koko Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:


Sanni Vennola, HR-konsultti

044 763 2800

sanni.vennola@wirestaff.fi

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=6469003