Tuotantotyöntekijöitä – Wire Henkilöstöpalvelut Oy

Tuotantotyöntekijöitä (3 kpl)

Tuotantotyöntekijöitä
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Valkeakoski
Haku alkaa:11.01.2022 klo 10:00
Haku päättyy:31.01.2022 klo 23:59
Työn kesto: 6 - 12 kk
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:sopimuksen mukaan

Styroplastin juuret ulottuvat vuoteen 1977, jolloin Olli Heliövaara perusti EPS-tehtaan Kangasalalle. Nykyinen nimi Styroplast Oy ja Valkeakoskella sijaitsevat laajemmat toimitilat otettiin käyttöön 1992. Vahvuutenamme on erikoistuminen routaeristämiseen. Tunnemme erilaisten routakohteiden vaatimukset ja palvelemme asiakkaitamme tuotteiden lisäksi myös asiantuntevalla osaamisella. Styroplast tunnetaankin EPS-eristeiden osaajana rakennusalan ammattilaisten parissa jo usean vuosikymmenen takaa. Styroplast Oy siirtyi tammikuussa 2018 salolaisen Finnfoam Oy:n omistukseen. Kaupalla Finnfoam halusi vahvistaa kasvuaan ja puolustaa lämmöneristeiden tuotannon säilymistä kotimaisissa käsissä sekä Valkeakoskella.

ETSIMME NYT Valkeakoskelle Styroplastille 3 motivoitunutta tuotantotyöntekijää pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävässä sinut perehdytetään vastaamaan itsenäisesti tuotantokoneen laadunvalvonnasta, materiaalin asettelusta, koneen säädöistä ja materiaalien pakkaamisesta. Tehtävä vaatii tarkkaa työotetta. Työtä tehdään päivä ja 3-vuorossa. Työssä noudatetaan muovituote- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työt alkavat helmi- maaliskuun taitteessa ja tarkoitus kestää marraskuun loppuun, sisältäen mahdollisuuden jatkoon.

Hakijoilta toivotaan oppimishaluista asennetta ja mahdollisuus tehdä myös vuorotyötä. Koulutus tai aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa arkisin ma-pe Jani Rajala puh. 040 307 5205. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=92353