Teräsrakenneasentaja

Teräsrakenneasentaja (5 kpl)

Teräsrakenneasentaja (5 kpl)
Sijainti: Oulu
Haku alkaa: 01.09.2023 00:00
Haku päättyy: 29.10.2023 00:00
Työn kesto: Toistaiseksi, 3 - 6 kk
Työaika: Kokopäivätyö (8h)
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

TERÄSRAKENNEASENTAJA

Asiakkaamme on rautarakenteisiin ja teräsrunkoihin erikoistunut metalliyritys, joka etsii riveihinsä TERÄSRAKENNEASENTAJIA, joilta onnistuu hitsaus- ja asennustyöt.

Etsimme tekijää, jolla on tietämystä, kokemusta -tai koulutustaustaa metallialalta, sillä tehtävässä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi edellytämme huolellisuutta, vastuullisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Hyvä fyysinen kunto on eduksi, sillä työ on ajoittain raskasta.

Työpaikka sijaitsee Oulussa ja työtehtävät sisältävät teräsrakenteiden asennustehtäviä eri kohteissa.

Työnkuva pitää sisällään puikkohitsausta sekä rautarakenteiden ja teräsrunkojen asennusta asiakkaiden kohteissa. Edellytämme hakijoiltamme kokemusta metallialan töistä. Katsomme eduksi myös mig/mag, tig-hitsauksen hallitsemisen, mutta työtehtävään perehdytetään tarvittaessa. Edellytämme hakijoiltamme työturvallisuuskorttia sekä tulityökorttia.

Työn kuva on monipuolinen ja jokainen työpäivä on erilainen. Asiakkaamme tarjoaa työn lämminhenkisessä ja huumorilla varustetussa työporukassa hyvällä asenteella varustetulle työntekijälle jolla ei mene sormi suuhun hankalissakaan paikoissa.

Jos kiinnostuit kuvauksesta, jätä meille hakemus, niin jutellaan lisää!

Hae paikkaa heti tänään ja liitä mukaan myös ansioluettelosi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Marjo Lipponen

p.044 237 7839

marjo.lipponen@wirestaff.fi

 

Wire Henkilöstöpalvelut on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme — ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Wirestaff on nyt myös Oulun alueella!

Toimistomme sijaitsee Nummikadulla aivan Oulun ydinkeskustassa. Laajennamme aluetta koko ajan ja peruslähtökohtamme on, että haluamme toimia luotettavasti ja asiakaslähtöisesti!

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?job_id=11286792