Keittiötiimille Vuoromestari

Keittiötiimille Vuoromestari
Sijainti:Varsinais-Suomi, Turku
Haku alkaa:14.10.2024 klo 12:00
Haku päättyy:27.10.2024 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta

Oletko ravintola-alan ammattilainen, jolla on etsinnässä uudet työmahdollisuudet? Etsitkö työtä, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi? Oletko vastuullinen, oma-aloitteinen ja positiivinen persoona, jolla on palo kehittää ravintolan toimintaa? Huippua, meillä on sinulle töitä!

Asiakasyrityksemme on suomalainen, perheomisteinen ravintola, joka tarjoaa rentoa ruokaa, kuplivaa, raikkaita makuja ja valloittavia hetkiä asiakas- ja työntekijä ystävällisessä ympäristössä.

Asiakkaiden suosimaan ravintolaan Turun keskustaan tarvitaan nyt lisää joukkuekavereita. Haluatko liittyä keittiötiimin vahvistukseksi?

Etsimmekin nyt yhteistyökumppanillemme varmaotteista keittiötiimin VUOROMESTARIA! 

Olet toiminut aiemmin vastaavana ravintolan keittiössä tai tunnet olevasi valmis uusiin haasteisiin nousemalla astetta vastuullisemmalle tasolle, tämä saattaa olla juuri oikea vaihtoehto ammattipolullasi. Tässä keittiössä tehdään ruokaa tunteella ja taidolla, aina kuitenkin pilkettä silmäkulmassa. Täällä onnistut, mikäli välität. Vuoron johtamisessa tarvitaan paloa ja välittämistä kokonaisuutta kohtaan.


Yrityksessä on mm. koko henkilökuntaa, koskeva bonuspalkkausjärjestelmä normaalin sopimuspalkan lisäksi.

Tässä ravintolayrityksessä uskotaan henkilökunnan sitouttamiseen ja tarjotaan mahdollisuus kasvaa ytityksen toimintannan kasvaessa.

Heräsikö kiinnostukseni? Mahtavaa, jätä hakemus mahdollisimman nopeasti tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/32385061

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sari Nordin

puh. 050 394 8760

sari.nordlin@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/keittiotiimille-vuoromestari-32385061/