Kokki Hook Jyväskylä

Kokki Hook Jyväskylä
Sijainti:Joutsa, Jyväskylä, Jämsä
Haku alkaa:29.04.2024 klo 09:00
Haku päättyy:12.05.2024 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Työaika:Muu osa-aikatyö
Työ alkaa:Heti tai sopimuksen mukaan

Haemme nyt KOKKIA yhteen Suomen parhaista siipiravintoloista!

Hook on tunnettu maukkaista ruuistaan, hyvästä tunnelmastaan sekä urheilutarjonnasta. Asiakkaille on päivän selvää, että jääkiekon SM-liiga ja muut tärkeät tapahtumat näkyvät aina Hookin screeneiltä, joten urheilutarjonnasta tullaankin usein nauttimaan siipien, ribsien ja burgerien äärellä.

Etsimme oma-aloitteista ja hyvän asenteen omaavaa kokkia vakituiseksi osaksi keittiötiimiä, sekä jo hieman kokemusta omaavaa extrakokkia tekemään satunnaisia vuoroja kiireen mukaan. Työtä on tarjolla vakituiselle tekijälle n. 75h/3vk. Vuorot ajoittuvat lähinnä iltoihin ja viikonloppuihin. Paikka sopii siis erinomaisesti opiskelijalle tai toisen päivätyön ohella lisätienestejä havittelevalle.

Emme oleta sinun olevan gourmet-tason kokki, mutta tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta ravintolakeittiössä työskentelystä. Myös vähäinen kokemus höystettynä hyvällä oppimishaluisella asenteella kantaa pitkälle! 

Palkkaus:

Maksamme reilun kokemuksesi mukaisen palkan sekä vuorokohtaiset lisät TES:n mukaan. Jokaisen palkan päälle maksamme myös vähintään 9% lomakorvausta.

Täytä nopea hakemus tämän linkin kautta ja lisää mielellään CV tietosi sekä käytettävyytesi: 

http://wirestaff.likeit.fi/apply/26859437

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

0405471719

https://wirestaff.fi/tyopaikka/kokki-hook-jyvaskyla-26859437/