Sähköasentaja Reisjärvelle

Sähköasentaja Reisjärvelle
Sijainti:Kaustinen, Kokkola, Reisjärvi, Ylivieska, Iisalmi
Haku alkaa:01.03.2024 klo 00:00
Haku päättyy:30.04.2024 klo 00:00
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan

TYÖPAIKKAILMOITUS

Haemme menestyksekkäälle asiakasyrityksellemme SÄHKÖASENTAJAA Reisjärvelle työskentelemään laiteasennus- ja huoltotehtävissä asiakkaamme tehtaalla. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa.

Ketä me etsimme?

Reippaalla ja työhön tarttuvalla asenteella varustettua tekijää. Sinulta löytyy vähintään 1-2 vuotta kokemusta ja ammattitaitoa sähköasentajan työstä. Alalle vaadittavat kortit ovat voimassa, myös työturvallisuuskortti. Puhut sujuvasti suomea ja englantia ja olet oma-aloitteinen sekä luotettava työntekijä. Osaat huolehtia omasta ja muiden työturvallisuudesta niin sähköasennuksia kuin muitakin tehtäviä tehdessä. 


Oletko sinä etsimämme sähköasentaja?

Hae paikkaa heti tänään

http://wirestaff.likeit.fi/apply/15189684

Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ ANTAA:

Marjo Lipponen 044 237 7839, marjo.lipponen@wirestaff.fi

 

WIRE HENKILÖSTÖPALVELUT on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme — ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/sahkoasentaja-reisjarvelle-15189684-5/