Työpäällikkö

Työpäällikkö
Haku alkaa:04.04.2024 klo 00:00
Haku päättyy:05.05.2024 klo 00:00
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:heti sopivan henkilön löydyttyä

Teräselementti Oy on vuonna 1964 perustettu perheyritys, jonka palveluihin sisältyvät mm. toimitila- ja hallirakentaminen, julkisivurakentaminen ja korjausrakentaminen. Teräselementillä on vuosikymmenten kokemus alalta ja kaikenkokoiset toimitilat rakentuvat avaimet käteen- periaatteella. Yritys tunnetaankin julkisivujen asiantuntevasta suunnitteluyhteistyöstä ja ratkaisusuunnittelusta, joka taipuu erilaisten tarpeiden ja olosuhteiden mukaan. Laadukkaat teräsrungot ovat toiminnan ytimessä ja Lempäälän toimitiloissa suunnitellaan ja valmistetaan laadukkaat teräsrakenteet.

Etsimme nyt asiakkaamme Teräselementti Oy:n kokonaisurakkarakentamisen yksikön palvelukseen Työpäällikköä pitkään työsuhteeseen.

Työpäällikön tehtävässä pääset vastaamaan urakoiden sopimuksenmukaisesta toteuttamisesta, laskentahankkeiden rakennettavuusanalyysien tekemisestä ja tiedonkulusta eri sidosryhmien, kuten aliurakoitsijoiden, oman henkilöstön sekä oman konepajan välillä. Keskeisiä työtehtäviä ovat niin ikään urakkasopimusten laatiminen, hankintojen tekeminen, aikataulujen seuraaminen, laadunvarmistus sekä suunnittelunohjaus. Tässä tehtävässä pääset osallistumaan myös organisaation kehitystyöhön. Teet tiivistä yhteistyötä tuotantojohtajan kanssa ja hoidat sujuvasti tiedonkulun tuotantojohtajan ja työmaiden välillä.  Työhön kuuluu jonkin verran matkustamista etelä- suomen alueella, mutta nämä ovat hoidettavissa normaalin työajan puitteissa.

Työpäällikön tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla 5 - 10 vuoden kokemus rakennusalan tehtävistä. Eduksesi katsomme erityisesti toimitilapuolikokemuksen. Sopiva koulutustausta tehtävään on esim. rakennusinsinööri tai diplomi insinööri. Toivomme sinulta näkemystä työn kokonaiskuvasta ja kykyä hoitaa asioita itsenäisesti alusta loppuun. Persoonana olet rohkea, aloitekykyinen ja järjestelmällinen. Lisäksi sinulta löytyy aimo annos jämäkkyyttä hoitaa asiat eteenpäin. Olet hyvin organisoitunut kiireenkin keskellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään suomalaisen teräsrakentamisen ytimeen perinteikkään yrityksen palvelukseen. Tueksesi tehtävään saat avuliaat ja osaavat kollegat.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tunnistit itsesi, olisi mahtavaa kuulla sinusta lisää! Laita siis viipymättä hakemusta ansioluetteloineen sekä palkkatoiveineen tulemaan. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja voi kysellä Hannalta ma-to joko sähköpostitse hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi tai puhelimitse 044 901 6902.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/tyopaallikko-26569033-2/