WireStaff Lahti - WireStaff Oy

WireStaff Lahti

WireStaff Lahti

Lemminkäisenkuja 4
15210 Lahti
Y-tunnus: 3210653-9

Katso työpaikkoja Päijät-Hämeestä »

WireStaff LAHTI - Hyvässä TyöWireessä

Me WireStaffilla ymmärrämme oikean osaamisen arvon. Hyvä työntekijä on muutakin, kuin ansioluettelo. Tämä ajatusmaailma tarkoittaa työntekijälle reilua työnantajaa, joka etsii juuri hänelle sopivan työpaikan. Työnantajalle olemme suoraselkäinen henkilöstökumppani, jonka tavoitteena on löytää ne oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Jan Ruoho

Myynti ja rekrytointi

Anni Koskela

Myynti ja rekrytointi

Karri Rämö

Myynti ja HR

Niklas Westerlund

Myynti ja HR

Nimi
Jatkuva haku

Haemme asiakkaallemme metallihiojan Hollolaan

Valmistetut tuotteet tulevat käyttöön mm. sairaaloihin, laboratorioihin ja puhdastiloihin.

Työpäivä koostuu hioen ruostumattomasta teräksestä valmistettavien tuotteiden pintoja, sekä hitsisaumojen viimeistelyä paineilma- ja sähköhiomakoneilla. Työ on tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaa fyysistä työtä, jossa pääsee käyttämään tarkkaa silmää ja vakaata kättä. 

Arvostamme

  • Kokemusta metalleiden hionnasta ja/tai tuoteviimeistelystä
  • Tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa
  • Halua tehdä laadukasta jälkeä
  • Hyvä fyysinen kunto

Lisätietoja saat:

niko.koskela@wirestaff.fi

044 9712564

1 kpl
Hollola

Rakennustyöntekijä

Etsimme rakennustyöntekijöitä Lahdessa sijaitsevalle työmaalle.

Työtehtävät ja kohteet vaihtelevat työmaasta riippuen, purkamisesta saneeraukseen ja uuden rakentamiseen, joten kerro meille kokemuksesi sekä vahvuudet rakennusalalla niin saadaan kartoitettua juuri sinulle sopivat kohteet.
Kiireisimpänä on väliseinien rakentamiseen liittyvä urakka, joka alkaa pian ja kestää helmikuulle 2023.

Edellytämme hakijalta aiempaa kosketuspintaa rakennustyöntekijän tehtävistä, hyvä fyysinen kunto sekä työturvallisuuskortti plussaa.

Töitä on tarjolla työmaista riippuen joustavasti, lyhyistä pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan!

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jan Ruoho
jan.ruoho@wirestaff.fi
040 837 6149

1 kpl
Lahti, Pori

Haemme Hollolan Salpakankaalla toimivalle tehtaalle SUUNNITTELIJOITA metalliteollisuuteen.
Yritys luo, toimittaa toiminnallisia ja esteettisiä kiintokalusteita sekä vaunuja terveydenhuoltoon – sairaaloihin, puhdastiloihin ja laboratorioihin. Olemme tuotteidemme kautta edistämässä ihmisten hyvinvointia. Korkea laatu, toimiva muotoilu, hygieenisyys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä arvoja.

Tuotteiden suunnittelussa lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet ja mahdollisimman käytännön läheinen ratkaisutapa.

Markkinamme laajenee tällä hetkellä nopeasti Skandinaviaan sekä Saksaan. Etsimme mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan tuotekehitystiimiämme.

Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa asiakkaiden tarpeiden mukaisten projektien tuotesuunnittelusta. Kalusteidemme pääraaka-aineet ovat RST ja HST ohutlevyt, mutta yhdistämme niihin myös muita materiaaleja sekä komponentteja.

Päätyökaluna toimii SolidWorks, jolla toteutat 3D-mallintamista, työpiirustusten tekemistä sekä dokumentointia. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotekehitystiimin lisäksi muiden sidosryhmien, kuten tuotannon ja asiakkaiden kanssa.

Kokemus terveydenhuollon tai lääkinnällisten laitteiden suunnittelusta sekä englanninkielen taito ovat hyviä ominaisuuksia tehtävän hoitamisessa.

Työpisteesi sijaitsee mielellään Hollolan Salpakankaalla tehtaamme yhteydessä, mutta voidaan tarvittaessa sopia sijaitsevaksi myös Järvenpään tehtaamme yhteydessä. 1-2 päivää etätyötä viikossa on myös toimiva työskentelymalli.

Työ on mielenkiintoista ja antoisaa, koska pääset edistämään suunnittelemillasi tuotteilla ihmisten hyvinvointia.

Me WireStaffilla toimimme heidän kumppaninaan tässä rekrytointitoimeksiannossa. Valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, työympäristön jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan sekä henkilöstöstään huolehtivan johdon. Hyvällä huumorilla varustetut kollegat takaavat mukavan työilmapiirin. Pääset olemaan mukana monipuolisissa ja mielenkiintoisissa projekteissa, jossa pääset haastamaan omaa osaamistasi ja näkemään suunnittelusi tuloksen saman katon alla tuotannossa.

Suunnittelutyöt tehdään hyvin asiakaslähtöisesti, asiakkaiden toiveita kuunnellen ja sinun ammattitaitoasi ja osaamista hyödyntäen.

Rekrytoivamme henkilöt voivat olla niin pitkään alalla toimivia konkareita tai uran alkutaipaleilla olevia suunnittelijan alkuja.

Linkki hakemukseen: http://wirestaff.likeit.fi/apply/7149430 

Tiedustelut:
WireStaff Jan Ruoho, 040 837 6149 /jan.ruoho@wirestaff.fi 

2 kpl
Hollola

 Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen kokkia siipiravintola Hook Lahteen! 

Haluatko mukaan huippujengiin valmistamaan maukasta siipiruokaa? Etsimme oma-aloitteista ja hyvän asenteen omaavaa kokkia Ravintola Hook Lahteen. Tarjoamme vakituista kokin työtä. Työ alkaa syyskuun loppupuolella. 

Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä tiimipelaajaa osaksi meidän iloista tiimiämme. Meille yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet
vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö, haethan mukaan meidän tiimiin!

Aikaisempi keittiötyöskentelykokemus katsotaan eduksi, mutta rautaisella asenteella työntekoa kohtaan pärjää hommassa pitkälle!

Oletko etsimämme ammattilainen? Jätä hakemuksesi ja tietosi tämän linkin kautta:

http://wirestaff.likeit.fi/advert/6454464

Ollaan pian yhteydessä!

Lisätietoja:

Jan Ruoho

jan.ruoho@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

1 kpl
Lahti

Haemme osaavia ja reippaita trukkikuskeja, jotka pystyvät työskentelemään monipuolisesti eri varastotehtävissä.
Työnkuva sisältää mm. keräämistä, pakkausta, lähetystä, vastaanottoa sekä kontinpurkua. Työtehtävien fyysisyys vaihtelee tarjolla on erittäin fyysistä sekä ei niin fyysistä varastotyötä. 

Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen varastoilla työskentelystä sekä trukilla ajotaidon osaamisen.

Työ on arkeen sijoittuva päivätyö, mutta tarvittaessa töitä tehdään myös kahdessa vuorossa. 

Työssä tarvitaan järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta sekä yhteistyötaitoja ja hyvää yleiskuntoa.

Laita rohkeasti hakemusta tulemaan.

Tiedustelut: Jan.ruoho@wirestaff.fi  

3 kpl
Päijät-Häme, Lahti, Nastola