WireStaff Lahti - WireStaff Oy

WireStaff Lahti

WireStaff Lahti

Lemminkäisenkuja 4
15210 Lahti
Y-tunnus: 3210653-9

Katso työpaikkoja Päijät-Hämeestä »

WireStaff LAHTI - Hyvässä TyöWireessä

Me WireStaffilla ymmärrämme oikean osaamisen arvon. Hyvä työntekijä on muutakin, kuin ansioluettelo. Tämä ajatusmaailma tarkoittaa työntekijälle reilua työnantajaa, joka etsii juuri hänelle sopivan työpaikan. Työnantajalle olemme suoraselkäinen henkilöstökumppani, jonka tavoitteena on löytää ne oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Jan Ruoho

Myynti ja rekrytointi

Anni Koskela

Myynti ja rekrytointi

Karri Rämö

Myynti ja HR

Nimi
Jatkuva haku

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia kokkeja Ylläkselle yhteen Suomen parhaista pizzerioista!

Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaan. Kaikki alkoi halusta luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksi onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Via Tribunalin maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos – Toisin sanottuna pelkkää priimaa. 

Etsimme asiakkaallemme Ylläkselle pizzakokkeja, valmistamaan vertaansa vailla olevia makuelämyksiä pizzan muodossa. Pääset valmistamaan aitoa Napolilaista pizzaa hellällä otteella ja pääset osaltasi jättämään kädenjälkesi Suomalaiseen pizzahistoriaan.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta keittiötöistä, mutta pääkriteeri valinnassa on millainen olet persoonana. Etsimme huipputyyppejä huippuporukkaan, jotka eivät pelkää tarttua toimeen! Tunteja riittää paljon, eli töitä saa tehdä niin paljon kun jaksaa.

Työt ajoittuvat kesän sesonkiin 21.6.-30.9.2022.

Järjestämme majoituksen Ylläksen upeissa maisemissa.

Täytä nopea hakemus, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Voit hakea tämän linkin kautta:

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4945321

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

--

We're now searching pizza cooks for one of the best pizzerias in Finland

From day one, Pizzeria Via Tribunali has been a project of passion towards Neapolitan pizza. Everything started as an eagerness to create a place for a better pizza. Due to the rapid growth of reputation and the consequent expansion of the franchise, the mission has evolved as to offer the best Neapolitan pizza experience in Finland. According to the ideology of Via Tribunali, everything is done with a positive attitude and the ultimate goal is to create the best possible end result - In other words, offer nothing but first-class.

We're looking for pizza cooks for our customer located in Ylläs. As a pizza cook in Via Tribunali, you'll get to pet customers' sense of taste and take them on a journey in to the world of Napoletanian flavours, whilst leaving your handprint in to Finnish pizzahistory.

We assume you have some experience from working in a kitchen, but the main requirement is that you're a positive person with with bright attitude. You also need to have a great attitude towards work. We are offering you an extensive familiarisation to your work. 

Worktime is from 21.6.2022 to 30.9.2022. 

Fill this quick job application, and we will get in touch with you soonly.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4945321

Interested? Additional information:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

3 kpl
Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Kolari, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Haemme nyt kotisiivoojaa Lahteen 

Työkohteet sijaitsevat Lahdessa ja Lahden lähialueilla. 

Meillä on tarjota töitä niin kokoaikaisille kuin osa-aikasillekkin työntekijöille. Tämän joustavan työsuhteen voit sovittaa omaan aikatauluusi elämäntilanteesi mukaan. 

Arvostamme reipasta työotetta, positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Tässä työssä kohteet vaihtelevat, joten sinulla tulisi olla ajokortti. Työauton saat käyttöösi, mutta voit myös käyttää omaa autoa, jolloin sinulle maksetaan korvaus oman auton käytöstä. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä on toki plussaa, mutta emme sitä edellytä. Asenne ratkaisee ja tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään. 

Laita hakemusta ja keskustellaan tästä työstä lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Anni Koskela 

anni.koskela@wirestaff.fi / 0504622817 

1 kpl
Lahti

Haemme kesäksi ravintolatyöntekijöitä Lahteen

Työtä on tarjolla nuorekkaassa porukassa osa-aikaisesti, että kokoaikaisesti. Työt on mahdollista aloittaa jo nyt töihin kutsuttaessa periaatteella ja siitä jatkaa kokoaikaisena kesätyöntekijänä. 

Töitä on tarjolla arkisin sekä viikonloppuisin. 

Työnkuvasi on monipuolinen ja pitää sisällään ravintolan ja salipuolen tehtäviä. Tulet osallistumaan ruanvalmistukseen, ruoan esillepanoon ja myyntiin sekä huolehtimaan keittiö tilojen ja laitteiden puhdistuksesta. Eduksi katsomme ajokortin omistamisen, koska ruokakuljetukset hoitaa ravintolan henkilökunta. 

Työssä vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä ja ripeää työskentelyotetta. 

Työhön saa kattavan perehdytyksen, joten aiempaa kokemusta ei vaadita. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Anni Koskela 

0504622817 / anni.koskela@wirestaff.fi 

4 kpl
Lahti

Haemme ravintolatyöntekijöitä Lahteen

Työtä on tarjolla osa-aikaisesti, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelun oheen. Vuoroihin pääset itse vaikuttamaan ja tekemään niitä niin kuin sinulle sopii. 

Töitä on tarjolla arkisin sekä viikonloppuisin. 

Työnkuvasi on monipuolinen ja pitää sisällään ravintolan ja salipuolen tehtäviä. Tulet osallistumaan ruuanvalmistukseen, ruuan esillepanoon ja myyntiin sekä huolehtimaan keittiötilojen ja laitteiden puhdistuksesta. 

Työssä vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä ja ripeää työskentelyotetta. 

Työhön saa kattavan perehdytyksen sekä osaavat työkaverit jotka auttavat sinua pärjäämään tässä työssä. 

4 kpl
Lahti

Gymstick International Oy hakee ruotsinkielistä asiakaspalvelijaa treenikauppa.fi verkkokauppaan

Me WireStaffilla toimimme asiakkaamme rekrytointikumppanina. Tehtävään valittu henkilö tulee kirjoittamaan työsopimuksen suoraan asiakkaamme kanssa.

 

Etsimme myyntihenkistä asiakaspalvelijaa ja sisällöntuottajaa vakituiseen työsuhteeseen toimimaan asiakaspalvelutehtävissä Ruotsin verkkokaupassa. Työkuvaasi kuuluu asiakaspalvelutehtävät sekä sisältöjen ja markkinointimateriaalien kääntäminen suomen kielestä ruotsiksi.   

Olet tärkeässä roolissa kehittämässä ja parantamassa verkkokaupan asiakaskokemusta ja viemässä asiakaspalvelua uudelle tasolle. Olet monin tavoin brändin kosketuspinta asiakaskohtaamisissa. Olet aina ystävällinen ja otat huomioon asiakkaiden tarpeet sekä olet valmis auttamaan asiakkaita kaikissa kysymyksissä. Olet verbaalisesti lahjakas ja nautit kun saat asiakkaan tuntemaan itsensä tärkeäksi. Pystyt kääntämään asiakkaan suupielet ylöspäin myös haastavissa tilanteissa. Tehtävässä tarvitaan myös kaupallista pelisilmää sekä myyjän vaistoa, sillä monesti pääset vaikuttamaan asiakkaan ostopäätökseen suoraan puhelimitse.

Työtehtävä vaatii erinomaista ruotsinkielen kirjallista sekä suullista taitoa. Lisäksi etsimällämme henkilöllä on rento asenne ja hän ymmärtää asiakaspalvelun vaikutuksen osana ostokokemusta. Työtehtävä on monipuolinen ja vaatii itsenäistä asennetta sekä aitoa halua olla auttamassa asiakkaita parhaiden tuotteiden löytämisessä sekä kiperien tilanteiden ratkaisemisessa.

Voit saada muihin hakijoihin pientä etumatkaa, jos sinulla on kaupallista koulutustaustaa, olet liikunnallinen ja tunnet kuntolaitteiden teknisiä ominaisuuksia.Eduksesi katsomme myös kokemuksen kansainvälisen verkkokaupan asiakaspalvelutehtävistä, erityisesti Ruotsin markkinasta.

Kokemus alalta ei ole välttämättömyys, sillä perehdytämme valitsemamme henkilön työtehtäviin.

 

Gymstickillä pääset työskentelemään innostavassa ja monipuolisseassa työympäristössä, jossa arvostetaan rentoa asennetta sekä itsenäistä tekemistä. Pääset näköalapaikalle kansainvälistyvän verkkokaupan operatiiviseen toimintaan ja kehitystyöhön. Haluamme löytää lisää reippaita ja intohimoisia ammattilaisia.
 
Työnkuvaan kuuluu:

 • Asiakaspalvelutehtävät Ruotsin verkkokaupassamme
 • Tilausten hallinta
 • Reklamaatioiden & huollon organisointi
 • Sisältöjen sekä markkinointimateriaalien kääntäminen ruotsin kielelle
 • Palautusten ja tuotevaihtojen organisointi varaston kanssa

 

Valittavalta henkilöltä odotamme seuraavia ominaisuuksia:

 • Erinomainen ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito
 • Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
 • Rento ja asiakaslähtöinen ajattelutapa
 • Paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä
 • Kykyä toimia osana laajempaa tiimiä
 • Ulospäinsuuntautuneisuutta sekä positiivista asennetta
 • Kokemus sosiaalisesta mediasta katsotaan eduksi

 

Yritys tarjoaa sinulle:

 • Vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä
 • Kilpailukykyinen palkkataso osaamisesi mukaan
 • Reilu ja työntekijöitä arvostava sekä osaamistasi kehittävä yrityskulttuuri
 • Työterveyshuolto

 

Tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa suomalaisessa kuntoiluun keskittyvässä yrityksessä. Meillä hyvä asenne ja intohimo työntekoon varmasti huomataan, joten onnistuessasi rakennat itsellesi mielenkiintoisen ja palkitsevan urapolun!

Työpisteesi sijaitsee Vantaan sivutoimistossa tai Lahden pääkonttorillamme.

 

Työ alkaa sopimuksen mukaan!

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Niko Koskela

niko.koskela@wirestaff.fi ja 0449712564

1 kpl
Lahti, Vantaa

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ LAHTEEN

Haemme asiakkaallemme Lahteen ammattitaitoista ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettua ravintolapäällikköä. 

Pääset työskentelemään modernissa ja viihtyisässä fast casual henkisessä ympäristössä. 

Ravintolapäällikkönä vastaat ravintolan päivittäisestä toiminnasta tiiminvetäjänä. Vastuullasi ovat muunmuassa työvuorojen sujuvuus, tilaukset ja henkilökunnan resursointi. Ravintolapäällikkönä toimit esihenkilönä ja varmistat päivittäin, että henkilökunnan tieto- ja taitotaso mahdollistavat asiakkaiden odotuksiin vastaamisen. 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä, esimerkiksi myymäläpäällikkönä työskentelystä. 

Eduksi katsomme kokemuksen ravintola-alalta. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen.Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Anni Koskela 

0504622817 / anni.koskela@wirestaff.fi 

1 kpl
Lahti

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ LAHTEEN

Haemme asiakkaallemme Lahteen ammattitaitoista ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettua ravintolapäällikköä. 

Ravintolapäällikkönä vastaat ravintolan päivittäisestä toiminnasta tiiminvetäjänä. Vastuullasi ovat muunmuassa työvuorojen sujuvuus, tilaukset ja henkilökunnan resursointi. Ravintolapäällikkönä toimit esihenkilönä ja varmistat päivittäin, että henkilökunnan tieto- ja taitotaso mahdollistavat asiakkaiden odotuksiin vastaamisen. 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä ja kokemusta ravintola-alalta. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen. Toimi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot

Niko Koskela

niko.koskela@wirestaff.fi

1 kpl
Lahti

Haemme Lahteen Kokkeja 

Ravintola sijaitsee Lahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten omaa autoa et tarvitse. Työvuoroja on tarjolla osa-aikaisesti ja voitkin valita juuri itsellesi sopivat työvuorot. Töitä on tarjolla sekä arkisin, että viikonloppuisin. Vuoroja löytyy lounas- sekä tapahtumakokeille.

Työssä saat vierellesi upeat ja ammattitaitoiset työkaverit, joilla tärkeää on yhdessä tekemisen meininki.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta sekä vähintään perustaitoja kokintyöhön. Olemme kiinnostuneita rekrytoimaan niin vastavalmistuneen kokin, kun kokeneemmankin alan konkarin. Työnkuva määräytyy valittavan henkilön osaamistason mukaan. 

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen. Tämä työ sopii esimerkiksi henkilölle joka haluaa lisätienestiä oman työn oheen tai joka haluaa työskennellä joustavasti omien aikataulujensa mukaan.

Paikkaa voit hakea suoraan tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/3217072 

Lisätietoja tästä tai muista kokin paikoista antaa Anni Koskela / anni.koskela@wirestaff.fi / 0504622817 

4 kpl
Lahti

Haemme asiakkaallemme kahta suomen- sekä ruotsinkielistä asiakasneuvojaa Lahteen. 

Asiakasneuvojan tehtävässä pärjäävät ratkaisukeskeiset, palvelualttiit sekä paineensietokykyiset henkilöt.

Työtä voit tehdä Lahden toimipisteen lisäksi Vantaalla, ja mikäli haluat tehdä töitä myös etänä, niin tämäkin onnistuu. 

Perehdytys tapahtuu Lahdessa. 

Asiakaspalvelua hoidetaan puhelimitse, sähköpostitse sekä omaa järjestelmää hyödyntäen. Toivomme, että olet nopea omaksumaan uusia järjestelmiä ja pystyt viestimään sekä suomen että ruotsin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Työtä tehdään arkisin klo: 8-16 sekä 9-17 vuoroissa.

2 kpl
Lahti, Vantaa

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia tarjoilijoita Ylläkselle yhteen Suomen parhaista pizzerioista!

Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaan. Kaikki alkoi halusta luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksi onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Via Tribunalin maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos – Toisin sanottuna pelkkää priimaa. 

Etsimme asiakkaallemme Ylläkselle intohimoisia tarjoilijoita, jotka haluavat taata asiakkaalle loistavan makuelämyksen lisäksi myös vertaansa vailla olevan palveluelämyksen. Et tarvitse välttämättä vuosien kokemusta tarjoilijan töistä, vaan riittää, että olet huipputyyppi, joka ei pelkää tarttua toimeen. Asiakkaamme tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen työhön.

Toivommekin siis hakijalta halua oppia uutta, kykyä toimia nopeastikin muuttuvassa ympäristössä, sekä positiivista asennetta tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tunteja riittää eli töitä saa tehdä niin paljon kun jaksaa. 

Järjestämme majoituksen Ylläksen upeissa maisemissa.

Työt ajoittuvat kesän sesonkiin 21.6.2022-30.9.2022. 

Täytä nopea hakemus, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3011009

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

--

We're now searching customer service oriented waiters/waitresses for one of the best pizzerias in Finland!

From day one, Pizzeria Via Tribunali has been a project of passion towards Neapolitan pizza. Everything started as an eagerness to create a place for a better pizza. Due to the rapid growth of reputation and the consequent expansion of the franchise, the mission has evolved as to offer the best Neapolitan pizza experience in Finland. According to the ideology of Via Tribunali, everything is done with a positive attitude and the ultimate goal is to create the best possible end result - In other words, offer nothing but first-class.

Our customer is now hiring waiters, who are willing to offer top notch customer experience in addition to splendid food. You don't need to have years of experience as a waiter, but you need to be a positive person with bright attitude. You also need to have a great attitude towards work. Our customer is offering you an extensive familiarisation to your work. There's a lot of work to do, so you can work with full hours. 

Worktime will be from 21.6.2022 to 30.9.2022. 

Fill this quick job application, and we will get in touch with you soonly.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/3011009

Interested? Additional information:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki Oy

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

3 kpl
Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Uusimaa, Varsinais-Suomi