Uutiset, WireStaff Helsinki, Yleinen

WireStaff laajenee Helsinkiin – Osaamista arvostamassa Juuso Puustinen ja Nicolas Hakkarainen

WireStaff Helsingin toimiston ovi aukeaa Kauppakeskus Triplassa. Vastassa ovat toimitusjohtaja Juuso Puustinen sekä myyntijohtaja Nicolas Hakkarainen. Hymy on herkässä ja tunnelma lämmin. Osaajien välittäminen alkaa syyskuussa.

Puustinen on toiminut alalla jo seitsemän vuotta. Työhistoriasta löytyy mm. Eezy Oyj:n palvelualojen myyntijohtajan tehtävät sekä ura Smile Henkilöstöpalveluissa.

- Suomessa työntekijäpula on aito haaste, erityisesti palvelu- ja tekijäaloilla. Me WireStaffilla vastaamme työvoiman haasteisiin keskittymällä tekijän osaamiseen – uskomme, että pystymme osaltamme ratkaisemaan resurssipulaa olemassa olevan henkilöstöresurssin puitteissa, kasvattamalla esimerkiksi osa-aikaisten työtunteja. Työperäinen maahanmuutto on tulevaisuudessa yhä tärkeämmässä roolissa useimmilla toimialoilla, Puustinen sanoo.

WireStaff Helsinki Oy:n myyntijohtajana toimii energinen Nicolas Hakkarainen, jonka yrittäjätausta mahdollistaa samaistumisen yritysten henkilöstöhaasteisiin. Hakkarainen kertoo tulevansa alalle avoimin mielin ja toiveena tehdä asioita uudella tavalla, joka resonoisi myös nuorten keskuudessa.

- WireStaffin kanssa yritys- ja työntekijäasiakkaillani on mahdollisuus tehdä jotain todella hienoa. Toimintamallimme keskittyy henkilön osaamiseen ja parhaan mahdollisen työyhteisön löytämiseen. Tavoitteeni on, että työntekijämme voivat ylpeänä sanoa olevansa Wireen vuokratyöntekijöitä, Hakkarainen sanoo.

Vuokratyöntekijöiden työhyvinvointi tärkeä osa työnantajamielikuvaa

Puustinen korostaa vuokrahenkilöstön työhyvinvoinnin merkitystä työsuhteissa. Tähän tähdätään yhteistyöllä asiakasyritysten kanssa ja hyödyntäen myös WireStaffin omia keinoja ja innovaatioita.

- Yritysten tulee ymmärtää, ettei sillä ole merkitystä, onko osaaja omilla kirjoilla vai vuokratyöntekijä. Työhyvinvointi ja viihtyvyys kuuluu kaikille työyhteisössä. On tärkeää, että myös vuokratyöntekijät otetaan avoimin mielin vastaan esimerkiksi yrityksen järjestämissä tilaisuuksissa. Kun mietitään työnantajamielikuvaa, työsuhteen muodolla ei ole väliä, Puustinen toteaa.

Myynti ja HR

WireStaff Helsinki Oy sijaitsee helppojen kulkuyhteyksien päässä Mall of Triplassa. Varaa oma aikasi soittamalla, sähköpostilla tai vaikka WhatsAppilla! Etsimme jatkuvasti hyviä tyyppejä!