Uutiset, WireStaff Helsinki, WireStaff Oulu, WireStaff Turku

Päteviä tekijöitä leipomolta mämmilinjalle

Säästä, taloustilanteesta tai vaalikaudesta riippumatta yksi asia on varmaa: Meidän kaikkien on syötävä! Me Wirestaffilla ymmärrämme elintarviketuotannon-, -varastoinnin ja -jakelun tärkeyden vuosien kokemuksella.

Kaikki työ on merkityksellistä ja tärkeää, mutta harvalla on yhtä konkreettinen merkitys meidän jokaisen arkipäivään kuin elintarvikkeiden parissa tapahtuvalla. Ketjun tuotannosta ja maahantuonnista jakeluun on oltava aukoton ja se vaatii toimiakseen pätevää, motivoitunutta työvoimaa.

Oikeiden tekijöiden löytämiseksi tarvitaan paitsi halua pitää heistä hyvää huolta, myös ymmärrystä toimialan erityispiirteistä ja vaadittavista ominaisuuksista. Useiden vuosien, paikkakuntien ja satojen rekrytointien perusteella meillä on vahvasti hallussa paitsi oikeat työehdot ja käytännöt, myös se tarvittava hiljainen tieto, osaaminen, "tatsi" mikä vaaditaan onnistumiseen.

Asiakkaitamme

Olemme vuosien saatossa palvelleet monenlaisia elintarvikeketjussa toimivia yrityksiä, ja onnistuneet täyttämään jopa tuntien varoitusajalla työntekijätarpeita tuotannossa, varastossa ja logistiikassa. Tässä muutamia tyytyväisiä asiakkaitamme.

Kymppi-Maukkaat Oy, Akaa

Akaassa toimiva Kymppi-Maukkaat on perinteinen, monipuolinen ruokatehdas jonka yhteistyö Wirestaffin kanssa on kestänyt jo vuosia. Yritys tunnetaan erityisesti maan parhaasta mämmistään, joka tuokin toimintaan voimakkaan sesonkielementin. Olemme onnistuneesti välittäneet elintarviketyöntekijöitä niin lyhyille keikoille kuin pitkäaikaisiinkin työsuhteisiin.

"Wirestaff on ollut luottokumppanimme työvoimatarpeissamme jo pitkään" sanoo Kymppi-Maukkaat Oy:n työnjohtaja Kirsi Heikkonen. "Meille on tärkeää, että tarpeisiimme reagoidaan nopeasti ja että meillä on aina henkilökohtainen kontakti Wirestaffille. Näin syntynyt molemminpuolinen luottamus näkyy erittäin toimivana yhteistyönä."

Perheleipuri Salonen, Turku

Kausiluonteisuus leimaa myös yli satavuotiaan, arvostetun Turkulaisen Perheleipuri Salosen toimintaa. Olemme onnistuneesti välittäneet osaavaa työvoimaa niin sesonkikiireisiin kuin vaativampiin kesälomien tuurauksiin 100% täyttöasteella. Avain onnistumiseen on ollut Turun toimistomme vahva henkilökohtainen panostus asiakkaan toiminnan ymmärtämiseen, olemme palvelleet niin arkena kuin pyhänä!

Biomed, Helsinki

Suomalaisen hyvinvointialan uranuurtaja Biomed Oy ollut tyytyväinen Helsingin toimistomme välittämiin tuotantoapulaisiin ja varastotyöntekijöihin.

Prima Pet Premium, Tampere

Eläinten ruokien tuottaminen ja jakelu ei ole yhtään sen vähemmän vaativaa ja tarkkaa, Prima Pet on luottanut Wirestaffin välittämiin varastotyöntekijöihin jo pitkään.

Voimmeko auttaa?

Meidän toimintamme perustuu henkilökohtaiseen, mutkattomaan palveluun. Ihmiseltä ihmiselle, ei tekoälyä vaan maalaisjärkeä. Ymmärrämme sekä työnantajan että tekijän tarpeet ilman hypeä ja tähtipölyä, siksi meihin luotetaan.

Ota meihin matalalla kynnyksellä yhteyttä, oli sinulla työvoiman tarpeita heti tai vasta harkinnassa. Mietitään yhdessä fiksuin ratkaisu.

Yhteystietomme löydät tästä linkistä!