WireStaff Oulu

Oulussa arvostetaan reippautta ja suoraselkäisyyttä

WireStaffn uusin toimisto avattiin viime syksynä Oulun keskustan alueelle, Nummikatu kahdeksaantoista. Asiakkaita on riittänyt ja työntekijöitäkin löytynyt kiitettävästi. WireStaff Oulun toimitusjohtaja Harri Hautamäki kertoo, mitä työntekijöiltä toivotaan sekä miten työpaikkaa kannattaa hakea. Oulun toimistossa työskennellään pienellä porukalla, positiivisessa hengessä ja tietenkin #hyvässäwireessä.

Harri Hautamäki on hypännyt WireStaffin Oulun toimiston toimitusjohtajan saappaisiin lokakuussa 2022. Hautamäellä on pitkä kokemus henkilöstöpalvelualalta, kuitenkin yrittäjyys on ollut konkarille kokonaan uusi aluevaltaus. Tehtävien määrä on yllättänyt toimitusjohtajan, mutta yksin Oulun toimiston ei ole suinkaan tarvinnut jäädä.

- Hommat ovat lähteneet käyntiin mallikkaasti. Tekemistä on tietysti ollut paljon uuden toimiston avaamisen kanssa. Tampereen toimisto on ollut matkassa mukana suurena apuna ja iso kiitos siitä heille, Hautamäki summaa.

Työntekijän persoona ratkaisee

WireStaff Oulun toimistolla on asiakkaita useilta aloilta, erityisesti metalliteollisuudesta. Rakennus- ja kiinteistöpuoli ovat myös kaivanneet tekijöitä. Oulun toimistossa on iloittu siitä, että palaute on positiivista ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä.

- Sopivia työntekijöitäkin on löytynyt mainosti. Avainroolissa työntekijöiden ja työnantajien yhdistämisessä ovat olleet Oulun toimiston omat työntekijät, Hautamäki kiittelee tiimiään.

WireStaffin arvoihin kuuluvat reiluus, läpinäkyvyys ja mutkattomuus, ja samoja piirteitä toivotaan myös työntekijöiltä.

- Reippaille ja rehellisille työntekijöille löytyy kyllä kysyntää. Arvostamme suoraselkäisyyttä ja suoruutta sekä sitä, että asioista voidaan puhua niiden oikeilla nimillä, Hautamäki kertoo.

- Tavoitteena on yhdistää työnantaja ja työntekijä, jonka tarpeet kohtaavat.

Oma aktiivisuus tuottaa tuloksia

WireStaffin vapaita työpaikkoja voi seurata sosiaalisen median kautta, Facebookista ja Instagramista hashtagilla #hyvässäwireessä. Tehokkain tapa löytää uusi työpaikka on kuitenkin suoraan WireStaffin omilta verkkosivuilta.

- Kaikki käynnissä olevat työpaikkahaut löytyvät netistä. Mikäli kiinnostava paikka on avoinna, sitä kannattaa hakea paikkaspesifisti. Näin rekrytoijat tietävät, missä hommissa työskentelisit mieluiten, Hautamäki neuvoo.

- Sähkö- ja putkimiehiä on vähän vapaana työmarkkinoilla. Heille on aina kysyntää. Pienteollisuuden puolella tarvitaan myös tekijöitä, ja koulutus tehtäviin hoituu suhteellisen nopeasti, Hautamäki toteaa.

WireStaffin kotisivuilla on lisäksi mahdollisuus ilmoittaa kiinnostuksesta työskennellä henkilöstöpalveluiden kautta lähettämällä avoin työhakemus.

Suomen neljänneksi suurin kaupunkialue

Hautamäki suosittelee Oulua niin työn puolesta kuin asuinpaikkana. Työtä on hyvin tarjolla ja työsuhteen tyyppejä löytyy erilaisia, sekä koko- että osa-aikaista. WireStaffin kautta myös opiskelijat voivat löytää työpaikan.

- Autamme työntekijöitämme työpaikan saannin lisäksi esimerkiksi asunnon hankinnassa ja vuokra-asuntoja onkin tällä hetkellä kivasti saatavilla, Hautamäki kertoo.

WireStaff Oulun toimiston suunnitelmiin kuuluu paikkansa vakiinnuttaminen toimialalla sekä Oulun kaupungin alueella. Tulevaisuuden tavoitteena on olla keskisuuri yritys, joka pystyy tarjoamaan luotettavia ja osaavia työntekijöitä kaikille asiakkailleen.

Kiinnostuitko työskentelemään Oulun seudulla? Tutustu avoimiin työpaikkoihin täällä. Lähetä meille työpaikkahakemus tai ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Harri Hautamäki
044 5171 027
harri.hautamaki@wirestaff.fi

Nummikatu 18 E
90100 Oulu

Sinustako uusi WireStaff-yrittäjä? Lue lisää #hyvässäwireessä toimimisesta.