WireStaff Turku, Yleinen

WireStaff Turku yrittäjävetoiseksi: Ohjaksiin Hanski Hynni

WireStaff Turun toimipiste on toiminut Tampereen toimiston alaisuudessa siitä lähtien, kun se perustettiin. Nyt Turkuun saadaan kokenut henkilöstöalan asiantuntija Hanski Hynni.

 

WireStaff Oy:n toimitusjohtaja on innoissaan saadessaan jälleen uuden kokeneen henkilöstöalan asiantuntijan WireStaffin riveihin.

- Olen iloinen toivottaessani Hanskin tervetulleeksi WireStaff yrittäjäksi. Turku on iso alue ja yhtiöittämisen myötä saamme parempaa fokusta kehitys- ja tiimityöhön, joka aiemmin on ollut Tampereen toimiston ja Kaitsun harteilla, WireStaffin toimitusjohtaja Ville Lahti sanoo.

Kun Hanski täytti 18 vuotta, hänen nuoruuden haaveensa toteutui. Hanskista tuli yrittäjä, ja sillä tiellä ollaan. Unelmat ja tavoitteiden asetanta ohjaavat määrätietoista saariston lasta eteenpäin elämässä.

- Uskon, että uteliaisuus, aito haluni ymmärtää toisen ihmisen maailmankuvaa ja monipuolinen työkokemukseni auttavat minua yrittäjäpolullani, Hanski sanoo.

- Olen tehnyt monenlaista myyntityötä, ollut matkaoppaana Espanjassa, työskennellyt laivoilla, kouluttajana ja henkisenä valmentajana. Tykkään kehittää asioita ja haastaa itseäni. Kun jossain kohtaa elämä kävi turhan tylsäksi, ja hain Diiliin Hjalliksen kaudelle, hän nauraa.

Kuvassa: Kalle Luukkonen (hallituksen jäsen), Ville Lahti (WireStaff Oy toimitusjohtaja), Hanski Hynni (WireStaff Turku), Heimo Hakkarainen (hallituksen jäsen)

Etusijalla erinomainen asiakaskokemus

Diilissä Hanski tapasi Heimo Hakkaraisen, joka nykyään istuu myös WireStaffin hallituksessa. Diili-ohjelman jälkeen Hanski otti yhteyttä Hakkaraiseen työnhaun merkeissä ja päätyi aluejohtajaksi VMP:lle Turkuun. Hanski toimi myöhemmin VMP:n asiakaskokemusjohtajana, kouluttajana ja yritysjärjestelyiden jälkeisten ihmislähtöisten integraatioiden kehittäjänä.

- Olen kiitollinen monipuolisista mahdollisuuksistani henkilöstöalalla, jonka parissa olen oppinut tärkeitä läksyjä. Tässä työssä menestyy, kun on nöyrä ja arvostaa ihmistä kokonaisuutena. Nämä arvot ovat yhteisiä WireStaffin kanssa. Erinomainen kokemus syntyy aidosta halusta ymmärtää toisen tilannetta, tarpeita ja auttaa häntä. Se vaatii läsnäoloa, tilanteeseen pysähtymistä ja aktiivista kuuntelua. Sitä uteliaisuutta ja tahtoa toimia toisen ihmisen ehdoilla ja häntä palvellen, Hanski pohtii.

Kuvassa: Hanski Hynni

Hanski Hynni uskoo henkilöstöpalveluiden tuovan joustavuutta organisaatioille henkilöstöresurssien ja ajankäytön suhteen. Kestävät, miellyttävät asiakassuhteet syntyvät rehellisellä ja avoimella keskustelulla missä ja miten voimme olla avuksi, nyt ja tulevaisuudessa.

- Työntekijäasiakkaat ovat meille erityisen tärkeitä. Työelämä on pitkä juoksu, jossa ihminen ei ole kertakäyttökamaa. Meillä Wireellä on antaa aikaa työntekijälle, soittaa mitä kuuluu ja mitä hän toivoo. Haluamme kohdata työntekijät omina itsenään suorasti, nöyrästi ja uteliaisuudella. Nuoremmille haluan tarjota myös ohjausta, jotta he pääsevät elämässä eteenpäin, Hanski kertoo.

Hanski Kaitsun kaveriksi kehittämään WireStaff Turkua

WireStaff Turku on ollut Kai Ortion hellässä huomassa ja toiminta onkin vakiintunut mukavasti. Työnantaja-asiakkaat ovat löytäneet juuri heille sopivat työntekijät, niin ravintoloissa kuin teollisuudessakin. Hanskin ottaessa ohjakset katse suuntautuu toimiston tiimin kehittämiseen.

- Kaitsu on tehnyt hyvää työtä Turun toimipisteen vetämisen kanssa. Askel kerrallaan lähdemme yhdessä rakentamaan ja rekrytoimaan voittavaa joukkuetta Turkuun, jossa jokainen saa käyttää omia vahvuuksiaan ja laittaa persoonansa peliin, tulevaisuutta innolla odottava Hanski hymyilee.

Kai Ortio jatkaa WireStaff Turun kehittämistä yhdessä Hanskin kanssa.

Sinustako uusi WireStaff-yrittäjä? Lue lisää #hyvässäwireessä toimimisesta.