WireStaff Turku

Tutustu WireStaff Turkuun! Henkilökuvassa Kai Ortio

WireStaff Turku aloitti toimintansa vuonna 2020, kun pitkän linjan urheilumies, Kai ”Kaitsu” Ortio otti asiakseen auttaa Varsinais-Suomen yrityksiä henkilöstöasioissa ja ihmisiä työnhaussa. Tutustu Kaitsuun ja WireStaff Turun toimintaan!

 

Kokenut, rauhallinen Kai aloitti WireStaffin Turun konttorin vetäjänä vuonna 2020. WireStaffilla Kai arvostaa erityisesti tapaa toimia, henkilöstöalaa ymmärretään laajasti ja myös sen haasteita. Erityistä kiitosta saavat työkaverit.

- Pyöritän Turun toimistoa yksin, mutta muiden paikkakuntien wireläiset saavat minut tuntemaan itseni osaksi WireStaffin tiimiä. Mukavaa on myöskin tietynlainen ”tittelittömyys”. Organisaatio on kevyt ja helposti lähestyttävä. WireStaffilla töitä tehdään oikeasti #hyvässäwireessä, Kaitsu iloitsee.

Kaitsun sydän sykkii erityisesti jääkiekolle, kasvattajaseura TuTo valikoituu pitkän ja polveilevan harkinnan jälkeen ”the seuraksi”. Suomen Mestaruuksia Kaitsulla on niin pelaajana kuin valmentajanakin.

Vuodesta 2010 henkilöstöpalvelut ja rekrytointi ovat työllistäneet pääosin kokopäiväisesti, muutamana vuotena myös valmennustyö jääkiekon parissa on vienyt osan työtunneista.

Oikeanlaisia työntekijöitä oikeanlaisiin töihin

Yrittäjän elämä on Kaitsulle tuttua oman yrityksen pyörittämisen puitteissa, joten hän pystyy hyvin samaistumaan yrittäjien resurssihaasteisiin.

Henkilöstöpalveluja tarjoavan yrityksen edustajana Kaitsu pitää kunnia-asiana, että saa tarjota vapaisiin työpaikkoihin oikeanlaisia, kunnollisia ihmisiä.

- On hienoa kuulua organisaatioon, jossa työntekijöitä ja asiakkaita arvostetaan oikeasti. Asiakasyritykseen halutaan löytää oikeanlainen työntekijä, ei vain ”joku” työntekijä ja samoin työntekijälle oikeanlainen työpaikka, ei vain mitä tahansa työtä.

Mikä erottaa WireStaffin muista henkilöstöpalveluista?

- WireStaffilla on Kai Ortio, vastaa mies naureskellen.

- On helppoa sanoa olevansa wireläinen. Asiakkaat ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja huolenpitoon, tiimi tukee ja kannustaa eteenpäin. WireStaffin rento mutta asiallinen meno näkyy myös asiakkuussuhteissa, Kaitsu jatkaa.

Vapaa-ajalla Kaitsun voi edelleen löytää jäähallilta, kuntosalilta tai padel-kentältä vaimon, ystävien ja lasten kanssa.

Nice to know:

Lempiruoka: Pihvi + valkosipulikermaperunat
Lempimatkakohde: Florida
Lempibiisi: Lauri Tähkä; Saat syttymään

Kaipaatko työntekijää tai töitä Varsinais-Suomessa?

Ota yhteyttä Turun toimistoon!