WireStaff Oulu

WireStaff laajentaa Ouluun: Vetäjäksi Harri Hautamäki

WireStaff Oulun vetäjänä toimii Harri Hautamäki, joka kertoo kättelyssä olevansa ”Oulun poikia”. Vuodesta 2008 henkilöstöpalvelualalla toiminut Hautamäki arvostaa oma-aloitteellisuutta ja rohkeita irtiottoja.

 

Myös jääkiekon puolella ammattivalmentajan uraa tehneellä Hautamäellä on selkeä käsitys henkilöstöalan muutoksesta.

- Peruslähtökohdat ovat samanlaiset, mitä ne olivat vaikkapa 15 vuotta sitten: asiakkaalle pitää olla avoin, rehellinen, tehdä sovitut asiat ja pitää hyvää kommunikointia yllä. Enemmän positiivista muutosta on tullut siihen, että ollaan tarkempia henkilöstöä koskevissa lakipykälissä, Hautamäki kertoo.

Repaleistakin ansioluetteloa arvostetaan

Nykyinen maailmanmeno on jouduttanut ihmisten työpaikanvaihdoksia, mikä näkyy myös ansioluetteloissa erinäisinä lyhyinäkin työrupeamina. Hautamäki näkee tällaisissa ansioluetteloissa valtavan potentiaalin.

- Repaleinen ansioluettelo ei automaattisesti tarkoita, että ihmisellä olisi hankaluuksia pitää työpaikkaa. Erilaisia elämäntilanteita on valtavasti, ja tällainen hakija on samalla viivalla kaikkien muidenkin kanssa. Haastattelu kertoo ihmisestä sitten enemmän, kun jutellaan tavoitteista ja mielipiteistä, Hautamäki pohtii.

WireStaffin tehtävänä on yhdistää oikeanlainen henkilö oikeanlaiseen työpaikkaan. Meillä hakija on muutakin, kuin ansioluettelo. Pyrimme aina tarvittavan osaamistason lisäksi löytämään työyhteisöön sopivan persoonan.

WireStaff Oulu avattiin 1.10.2022 – erityisosaamista erikoiskaupan alan rekrytoinnista

Hautamäki kertoo olleensa pitkään tekemisissä Call Center -rekrytoinnin kanssa. Erityisosaamista löytyy erikoiskaupan alan myyntitehtävien työpaikkojen täyttämisestä, mutta kokemusta on myös teollisuudesta ja rakennuspuolelta.

- Olen tottunut tekemään töitä saavuttaakseni sen, mitä haluan – ja nyt se on luoda uutta polkua WireStaffin värien alla. Nopeasti tässä olemme kuitenkin päässeet siihen pisteeseen, että valitaan jo seinien väriä toimistoon, siitä kiitos WireStaffin hallintoon Villelle ja Heimolle, Hautamäki kertoo hymyillen.

Yhteystiedot

Harri Hautamäki
044 5171 027
harri.hautamaki@wirestaff.fi

Nummikatu 18 E
90100 Oulu

Sinustako uusi WireStaff-yrittäjä? Lue lisää #hyvässäwireessä toimimisesta.