Uutiset

Hankintaunioni ja WireStaff yhteistyöhön

Hankintaunioni on yhteenliittymä, joka mahdollistaa jäsenilleen merkittäviä säästöjä käyttötarvikkeiden ja palveluiden hankinnoissa. Koko toimitusketju on käyttövalmiina tilauskanavia, logistiikkaa ja varastoon jakelua myöten!

Hankintaunioni on yhteenliittymä, jossa jäsenyritykset saavat käyttöönsä yhteisten ostojen avulla neuvotellut hintaedut arjen käyttötarvike- ja palveluhankintoihinsa.

Hankintaunioni palvelee majoitus-, ravintola- ja matkailualan sekä leipomoalan yrityksiä. Hankintaunioni neuvottelee jäsenilleen kustannustehokkaat sopimushinnat suoraan valmistajilta ilman tukkuportaan hinnoittelua, hyödyntäen koko jäsenistönsä ostovolyymia. Yksikään yritys koosta riippumatta ei todennäköisesti pysty yksinään neuvottelemaan etuja, jotka jäsenet saavuttavat Hankintaunionin kautta. Neuvotteluita käydään jäsenyritysten eduksi 35 vuoden kokemuksella.

Hankintaunioni tarjoaa mahdollisuuden tulla mukaan markkinoiden parhaimpiin toimittajasopimuksiin. Yhteisissä hankinnoissa on mukana yli 450 yritystä, mm. Noho Partners, CMB, Via Tribunali, Kim Heiniö ravintolat, CT-ravintolat, Greenstar hotels jne.

Hankintaunionin jäsenyrityksenä saat myös Wireestä lisäetuja!

- Yhteistyössä Hankintaunionin kanssa Wireelle avautuu taas paljon uusia mielenkiintoisia työpaikkoja ravintola-alalla. Työtä pystytään tarjoamaan jatkossa yhä monipuolisemme juuri kunkin hakijan mahdollisuuksien ja osaamisen mukaan, WireStaff Helsingin Juuso Puustinen kertoo.

Juha Lunden

puh 0408610000
juha.lunden@hankintaunioni.fi
www.hankintaunioni.fi

 

Takaisin ajankohtaisuuksiin