Uutiset, Wireläiset, Yleinen

Etsimme uusia franchising-yrittäjiä!

Henkilöstöpalvelualan järjestäytyessä uudelleen joukko kokeneita työntekijöitä päätti lyödä hynttyyt yhteen, ja perustaa oman näköisensä yrityksen, WireStaffin.

Meille ihmiset ovat enemmän, kuin ansioluettelonsa ja työpaikka enemmän, kuin tehtäväkuvaus. Pidämme asiakkaamme ja työntekijämme Hyvässä Wireessä muuttuvassa työelämässä - nyt ja jatkossa.

Nyt etsimme WireStaffille uusia Hyvän Wireen levittäjiä. Voit alkaa uudeksi franchising-yrittäjäksi omalla alueellasi esimerkiksi Pohjois-Suomessa tai länsirannikolla, tai keskustella osakkuudesta omalla alueellasi.

Kaikki franchising-yrittäjämme saavat täyden tukemme. Käytössäsi ovat selkeä tekemisen malli, hyvä brändi sekä talousalan ja markkinoinnin ammattilaiset, jotka ovat olleet WireStaffin matkassa alusta asti. Vaikka WireStaff koostuu eri yhtiöistä, teemme töitä yhdessä, porukalla, valtakunnallisesti. Meillä voit olla juuri sellainen, kuin olet: emme edellytä pukua tai kissanristiäisiin osallistumista, ellet toki nauti niistä.

WireStaffin osakkaat ja henkilökunta ovat kokeneita ja mutkattomia ihmisiä, jotka haluavat uudistaa henkilöstövuokrausalaa. Näitä ominaisuuksia kaipaamme myös uusilta Wireläisiltä.

Heitä siis taskuliina nurkkaan ja tule mukaan kasvattamaan suoraselkäistä henkilöstövuokrauksen toimintamallia, jossa jokainen voi olla juuri sellainen kuin on!

Katso meininkiämme Instagramista, löydät meidät hashtagilla #hyvässäwireessä

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut franchising-yrittäjyydestä tai -osakkuudesta? Ota yhteyttä!
Yhteystiedot

Millaista on olla WireStaffilainen?

Lue artikkeli Juusosta ja Nicolaksesta, jotka perustivat WireStaff Helsingin.
Artikkeliin

Asiakastarinoita

Millaista on olla WireStaffin asiakas? Miten me erotumme tekijöinä ja ammattilaisina?
Referenssit